Ts Patrol Tomasz Sawicki

Adres: Modlińska 219A, 03-120 Warszawa

NIP: 5242834728 KRS: 0000684592

Ts Patrol Tomasz Sawicki
4 449 5 1

Opinie o Ts Patrol Tomasz Sawicki

Filtruj opinie po kryteriach:

Kamil Błażejewski
 Opinia

Ostrzegam wszystkich przed pracą w tej firmie pracowałem na budowie we Wrocławiu .Pan Koordynator (usunięte przez administratora)nie odbiera telefonu ponadto dzwoniąc do właściciela firmy twierdzi że na rozliczenie trzeba przyjechać do firmy gdzie do Warszawy a mieszkam w województwie . dolnośląskim Stanowczo odradzam wszystkim chcącym podjąć tam zatrudnienie umowę mam wersji tylko w mail bo Koordynator jej nawet nie dał we Wrocławiu ochraniają place budowy . Stanowczo odradzam pracę którzy szukają pracy we tej firmie nr tel tego Pana 731 806 801

Pomocna?
Tak1Nie
Wrocław
 Opinia
@Kamil Błażejewski 25.04.2019 10:52

Panie Kamilu zapomniał Pan dodać że został Pan wydalony z pracy....... Za co proszę się pochwalić. Nie ma pracownika we Wrocławiu który nie otrzymał wypłaty na czas lub musi się rozliczać w Warszawie. Pan chciał rozmawiać z Prezesem bo koordynator dla Pana jest za cienki to dostał Pan zaproszenie do centrali w Warszawie . Tyle w temacie

Pomocna?
TakNie
Szczecinek
 Opinia
@Wrocław 04.05.2019 07:45

Nie rozumiem osób którzy bronią firmy wszyscy wow super firma tylko że niektórzy nie zdają sobie sprawy, że są robieni w balona i to konkretnie podejrzewam że 99% osób uważa że to super firma a czy ktoś zdał sobie sprawę że 50% pracownik może pracować na czarno i być bez żadnego ubezpieczenia wystarczy że ktoś co pisze wow super fajnie pracuje w zajebistej firmie a tu idzie człowiek do instytucji takiej jak ZUS czy urząd skarbowy i dowiaduje się że wogole nie jest nigdzie zarejestrowany i wtedy jest wielkie wow. Nawet jak człowiek prosi o zaświadczenie o zarobkach to jest w wielkim szoku ponieważ są kwoty są z kosmosu ładnie pięknie mówią na rozmowie będziesz miał Pan jak u Pana Boga za piecem a po miesiącu czy dwóch można stwierdzc jak to jest. Normalna firma która jest naprawdę super gdzie wyplaca swoim pracownikom w terminie to wyplaca zgodnie z prawem na konto bankowe wynagrodzenie a nie do ręki. Nigdy nie spotkałem się aby dzwonić do prezesa firmy i się pytać o własne pieniądze każda normalna firma posiada koordynatorow i księgowość i oni zarządzają jak i godz pracowników i rozliczeniem. A nie aby pracownik dzwonił do prezesa firmy i prosi o swoje pieniądze przepraszam ale mam 21wiek ktoś kto prowadzi taka działalność gospodarczą to musi dbać o swoich pracowników i w terminie płacić a nie żeby pracownicy prosili się o własne wynagrodzenie. Co to jest grane

Pomocna?
TakNie
O co kaman
 Opinia
@Szczecinek 23.05.2019 00:13

Czy ty aby nie pomyliłeś firm ..... Ta firma ma i koordynatorów i księgowość i wysyła pieniądze na konta jak pracownik sobie życzy. Żaden prezes nie ma nic do wypłat gdzie pracujesz podaj nazwę firmy miasto i obiekt

Pomocna?
TakNie
O co kaman
 Opinia
@Szczecinek 23.05.2019 00:13

Sorry zapomniałem to co piszesz o Zusie i Skarbówce też TEJ FIRMY NIE DOTYCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
szczecinek
 Opinia
@O co kaman 23.05.2019 11:54

wszystkim obowiązuję pracodawców aby odprowadzać składki i prowadzić ubezpieczenie pracowniczego najwidoczniej nie zna się przepisów prawa i wszystko robione jest na wariackich papierach . Nie wiem kim jesteś ale uświadomie ci że duże agencje ochrony nigdy nie płacą pod stołem tylko zgodnie z prawem przelewem bankowym na konto pracownika również nigdy nie spotkałam się z firma która trzeba dzwonić do prezesa i prosić o swoje wynagrodzenie ponieważ jeśli była by super to firma to mimo wszystko były by wypłacane pieniądze na czas zgodnie z umowami z którymi pracodawca zawiera z pracownikiem .

Pomocna?
TakNie
O co kaman
 Opinia
@szczecinek 23.05.2019 15:00

Osoby krytykujące i zakazujące odpowiadać na tym forum mają racje. Po raz kolejny okazuje się ze jesteś standardowym anonimowym szczekaczem. Nie przedstawiłeś się nie podałeś w jakim mieście pracujesz ani na jakim obiekcie. Piszesz jakieś bzdury ni jak mające się do tej firmy. Ogłady i Rozumu Ci Zyczę . Nie będę więcej i ja odpowiadał na tym forum !!!!

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia

Witam serdecznie Państwa. Od samego początku byłem w omawianej firmie. Fakt nasze drogi się rozeszły, jednak firma jest na plus . Kontakt z właścicielem zawsze dobry ,wynagrodzenie na czas . Firmę oczywiście polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
Naiwny
 Opinia

Firma dno nawet otrzciwym pracownikom zabierają pieniądze mnie odcieli alimenty do dziś nie dostał komornik (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Naiwny
 Opinia
@Naiwny 01.01.2019 20:49

(usunięte przez administratora) chetnych zapraszam do rozmowy okradaja utrciwych pracowników taniewicz dorabia na alkomacue ale fakt nie ma pracy po alkoholu jestem jak najbardziej za ale oni takich biorą a najgorzej jak sawicki odciaga alimenty a nie płaci do komornika (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
dałeś do pieca
 Opinia
@Naiwny 01.01.2019 20:49

Standardowy ANONIMOWY szczekaczu. Dobrze ze nie napisałeś ze P. Sawicki zrobił dziecko twojej kochance i to wszystko jego wina . Ostatni raz firma odpowiada na tym forum na ANONIM !!! To ty jesteś (usunięte przez administratora) bo okradasz własne dziecko ! i komornik musi cię ganiać. Wstyd i żenada gdybyś się raczył przedstawić to każdy mógł by ocenic czy firma oszukuje czy ty łachu. W obecnej chwili firma spłaca ponad 50ąt zajęć komorniczych regularnie od dwóch lat dokumenty do wglądu w biurze zapraszam. Nikt kto nie został wywalony z pracy lub jej nie porzucił i do dnia dzisiejszego się nie raczył rozliczyć nigdy nie stracił złotówki zapamiętaj to ty i tobie podobne łajzy... W przypadku porzucenia pracy i braku rozliczenia z firmą lub spłaty pożyczki albo jakiegoś potrącenia finansowego wynikającego z umowy co i ile firma ma wysyłać komornikowi. Żadna firma bez podstawy prawnej nie odważy się nie wysłać komornikowi zajęcia wypłaty bo jest kara od 2000 zł. Tylko że ty alimenciarzu wolisz palić głupa za swoje długi wobec dziecka Wstyd !!! Kolejną sprawą którą poruszasz jest to że P. Taniewicz jezdzi z alkomatem otóż nie tylko on każdy czy dyrektor czy kierownik czy inspektor wozi ze sobą alkomat i w Warszawie i innych miastach. Ja mam tylko pytanie co w tym złego jak pracownik jest w porządku to czego się ma bać Czy was ktoś zmusza do picia chyba nie!!! Tylko fajnie się nachlać i zarobić to by było super ale tak to nie działa ! Dobra rada alimenciarzu w Nowym Roku wez się za robotę i przestań okradać własne dziecko lub dzieci. To była ostatnia odpowiedz ze strony firmy na tym forum na anonim.

Pomocna?
Tak13Nie
Rudy
 Opinia
@Naiwny 01.01.2019 20:49

Pracowałem tam firma słaba. Na umowie zapis ze pensja do 25ego a na prawde czeka się 3 miesiace ciekawe czy wytrzyma 2019 i 14,70 brutto

Pomocna?
Tak3Nie
Menchel35
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@dałeś do pieca 02.01.2019 06:32

Zmuszenie pracownika do poddania się kontroli trzeźwości będzie naruszeniem jego dóbr osobistych, za co z kolei pracodawcę mogą spotkać przykre konsekwencje. W takiej sytuacji pracodawca, chcąc wykonać badanie alkomatem, powinien wezwać odpowiednie organy (najczęściej policję), wówczas pracownik nie może odmówić wykonania badania. Pracownik ma prawo nie zgodzić się z wynikiem badania alkomatem. Wtedy może poddać się testom z krwi, których koszt ponosi pracodawca. Jeśli jednak wynik wykaże obecność alkoholu we krwi, pracodawca może obciążyć kosztami badania pracownika.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Mamy 5 lutego a my z obiektu z wspólnoty mieszkaniowej nie otrzymaliśmy wynagrodzenie jak dzwoniłem do biura powiedziano mi że 7 lutego będzie jeszcze zostałem poinformowany że mam się zwolnić chora firma najpierw niech podadzą powód zwolnienia ponieważ ja im tego nie odpuszczę zgodnie z umową termin wynagrodzenia jest do każdego 25 czy oni zdają sobie sprawę że ludzie mają też opłaty ja i moi zmiennicy czekamy do 7 lutego jeśli okaże się że nie mam pieniędzy idziemy do sądu pracy zgłoszę również do ministerstwa spraw wewnętrznych i inspekcji pracy skończy się (usunięte przez administratora)pracowników. To nie jest firma to nie jest uczciwy pracodawca który firmowe pieniądze wozi Pan dyrektor ds ochrony czy to jest normalne aby prosić się o swoje pieniądze, czy to jest normalne że firma nie ma ani kadrowej ani księgowej. Jest to firma Krzak.

Pomocna?
Tak3Nie
henio
 Opinia
@Pracownik 05.02.2019 17:49

zgadzam się tu z kolegą ponieważ ja też nie otrzymałem wypłaty jak taka firma dysponuje i że jeszcze , jest na rynku to się dziwie . chce tylko powiedzieć że czekam do 7 lutego jeśli nie będzie wypłaty zgłaszam sprawę praktycznie w miesiąc w miesiąc jest problem z pieniędzmi .

Pomocna?
TakNie
Tadek
 Opinia
@Pracownik 05.02.2019 17:49

srutu tutu Najlepsza firma z jaką miałem i mam stycznosc. Kasa zawsze przed czasem zaliczki bez problemu pożyczki też oczywiscie jezeli chodzi o wspólnoty mieszkaniowe inne obiekty nie wiem Polecam

Pomocna?
Tak4Nie
pracownik
 Opinia
@Tadek 11.02.2019 06:35

ty Tadek bez majtek może ty otrzymałeś ale u nas zawsze są poślizgi jeśli chodzi o zaliczki to po co wprowadzasz zamieszanie już od nowego roku nie ma zaliczek . Widać jaki jesteś solidnym pracownikiem

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Pracownik 05.02.2019 17:49

Jutro zgłaszam do prokuratury

Pomocna?
TakNie
Zxc
 Opinia

Jedna z lepszych firm ochroniarskich w Warszawie.polecam

Pomocna?
Tak11Nie
Wola
 Opinia
@Zxc 29.01.2019 08:57

???? Jedna z warszawskich firm raczej pseudo firm przychodzi czas do wypłaty nie ma dziwie się że osoby tak opisują soryy ale to nie jest firma najlepsza ponieważ traktuje się ludzi jak niewolników gdzie trzeba prosić się o swoje wynagrodzenie.

Pomocna?
TakNie
tadek
 Opinia

Wiem ze jest zakaz dla pracowników pisania na tym forum ale przepraszam nie wytrzymałem... TSP- to jedna z najlepszych firm dla których pracowałem a wiem co mówię bo 30 lat jestem w tej branży. Szefostwo super ludzie z kasą i zaliczkami bez problemu. Ludzie róbcie swoje a naprawdę będzie dobrze. Pijacy i nieroby a wy czego nie rozumiecie chcecie kasę tylko za co Wstydu nie macie i tyle. TS bardzo polecam

Pomocna?
Tak14Nie1
Beka ze Spawacza
 Opinia

Agencja tragiczna , "prezes" ostatnio chciał wezwać policję hahahahahaha do biura . A wiecie z jakiego powodu? bo ludzie przyszli o swoja wyplate aten nie chcial im wyplacic hahaha. Pozatym nie pracujcie u Zbycha bo okrada , wozi kase nie swoja w kieszeni i potem sa niezle jaja hahaha. nie pracujcie w tym gownie... a i jeszcze bedziecie musieli oddac ubrania do profesjonalnej pralni , bo inaczej nie rozlicza was hahahaha . tragedia.

Pomocna?
Tak1Nie
ojojoj
 Opinia
@Beka ze Spawacza 28.12.2018 20:06

Tak pijaczyno to prawda jak ktoś przychodzi pijany po kasę i się awanturuje to tak się robi. Powiedz to chyba lepiej niż miał by ci (usunięte przez administratora)zrobić a znając jego nie było by z tym żadnego problemu ! Więc się ciesz że cię nie wysłał na L-4. Dalej ubranie z pralni co w tym dziwnego ktoś ma nosić po takim pijaku jak ty ja bym nie chciał. Ale oczywista sprawa najlepiej się za anonim schować napisz jak się nazywasz gdzie pracowałeś i za co cię wywalili bo tu w większosci tylko tacy piszą anonimowi bohaterowie !!!

Pomocna?
Tak13Nie
Jerzy Romanowski
 Opinia

Mój pracownik którego niedawno zatrudnilem pokazał mi umowę zlecenie na której był zatrudniony i szczerze powiem że doznałem szoku bo nigdy nie widziałem aby pracodawca dawał jakiekolwiek tartyfikator z karami . Pytałem się ostatnio pracownik czy otrzymał z tej firmy wynagrodzenie to mi odpowiedział że jeszcze musi poczekać, nie rozumiem jednego tak jak mi opowiadał o tej firmie na rozmowie rekrutacyjnej że musi się prosić o własne pieniądze a jak ktoś odchodzi to czeka dosyć długo za wynagrodzeniem. Normalne to nie jest aby prosić lub czekać za swoimi pieniędzmi. Dużo osób często dzwoni do mnie byli pracownicy czy mam wolne stanowiska pracy bo tłumacza się tym że niechca pracować dla tego pracodawcy. Ja mogę bynajmniej powiedziec że moja firma jest wypłacana nie mam takiego czegoś aby pracownik musiał się prosić się o swoje wynagrodzenie w terminie a nawet kilka przed terminem płatności jest na kontach wszystkich pracowników. Widocznie ktoś źle rozporządza finansami bo przed wszystkim pierwsze pieniądze musza iść dla pracowników i przed wszystkim wynagrodzenie muszą być robione przelewy na każdego pracownika na konto a nie wypłacanie pieniądzy do ręki to jest nie zgodne z prawem.

Pomocna?
TakNie
protego
 Opinia
@Jerzy Romanowski 17.12.2018 23:35

Najgorszy (usunięte przez administratora) jaki można robić innej firmie nie synki z PROTEGO dno !!!!!!!!!!!! jesteście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Pomocna?
Tak13Nie
wola
 Opinia

Drodzy pracownicy Ts patrol czy ktoś z was pomyślał że od 1 stycznia 2019 zmieniają się stawki na umowę zlecenie , z stawki 13,70 brutto na 14,70 brutto . Powiem wszystkim nie chce nikogo obrażać ale firma ts patrol nie jest dobrze przygotowana na rok 2019 ponieważ jeśli stawka brutto idzie w górę to oczywiste jest to że będzie w ofercie wyższa stawka więc aspekt jest firmy ts patrol prosty będzie ciężko utrzymać się na rynku abo jeśli obecni kontrahenci nie zgodzą się na podwyżkę to będzie w tym momencie dla firmy ts patrol katastrofa . Utrzymają się tylko firmy które na rynku maja bardzo dobre obiekty i za lepsze stawki ponieważ taka firma bo nie można powiedzieć że ts patrol jest duża firma i nie maja dużo obiektów jeśli chodzi o formę ochrony fizycznej . Jeśli ktoś jest naprawdę ogarnięty i posiada duży staż w tej branży to doskonale wie z drugiej , strony już warszawskie agencje zaczynają płacić w Warszawie 15, 00 zł mówię oczywiście o netto na godz niech każdy z pracowników uświadomi sobie jakie czasy nadchodzą dla tej firmy . Ja to mogę wyjaśnić otóż firma aby nie była stratna i wyszła całkowicie na zero to powinna za każda usługę brać za usługę ochrony fizycznej 17,45 zł netto i w tym momencie oczywiście mówię o tym żeby firma nie była stratna .

Pomocna?
Tak2Nie
jeszcze ochroniarka
 Opinia
@wola 28.11.2018 23:57

Dobrze i mądrze piszesz nie zgadzam się z jednym piszesz mała firma czy aby na pewno ???? oprócz Warszawy w sześciu miastach np. Poznaniu,Łodzi,Białymstoku i kilku innych co wiem osobiście ale nie ważne ja bym nazwał średnia. Prawdę piszesz bo przy ostatnich wypłatach Prezes sam powiedział że liczy że po podwyżkach w samej Wawie straci pracę od 100 do 200 osób. Tylko dla czego piszesz TS Patrol to co mają powiedzieć inne firmy czy uważasz że ten problem ich nie dotyczy ??? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak16Nie
wola
 Opinia
@jeszcze ochroniarka 01.12.2018 07:18

duże firmy sobie poradzą które istnieją na rynku już wiele lat , problemy mogą mieć małe firmy które na rynku istnieją 3 lub 4 lata . Z drugiej strony powiem że sejm podpisał ustawę że od nowego roku wszystkie firmy muszą zmienić formę zatrudnienia , ponieważ umowy zlecenie z dniem 1 Stycznia 2019 każdy pracodawca będzie zmuszony do zmiany umowy zlecenia na umowę o pracę . Najlepsza Sytuacje będą miały firmy które posiadają status zakładu pracy chronionego takie właśnie firmy które maja odpis z pefronu są wygrane ponieważ za tanie pieniądze wezmą obiekt zatrudnia pracowników ze znacznym stopniem niepełnosprawności i maja za takiego pracownika duże pieniądze . Więc Sytuacja Ekonomiczna dla takich firm które nie posiadają status zpch to będą mieli sytuację ciężką .

Pomocna?
TakNie
Karol
 Opinia
@wola 04.12.2018 01:36

Piszesz w swoim komentarzu o odliczeniach z PEFRON-u za pracownika z niepełnosprawnością. Czy firma zatrudnia osoby, które mają orzeczenie o stopniu umiarkowanym lub znacznym? Oferuje im ulgi i specjalne zasady zatrudnienia? Napisz proszę więcej o tym. To ważne, żeby osoby z niepełnoprawnością mogły aktywizować się na rynku pracy.

Pomocna?
TakNie
Wola
 Opinia
@Karol 08.12.2018 17:50

Z moich informacji ts patrol nie jest zakładem pracy chronionego więc tutaj jeśli nawet osoba która posiada orzeczenie o stopniu niepełnosprawności i chciała by zatrudnić się w ts patrol to otrzyma umowę zlecenie.

Pomocna?
TakNie
xxx
 Opinia

Warszawa macie drugą ratę wypłat?

Pomocna?
TakNie
Witek
 Opinia

Oszukance straszne.

Pomocna?
Tak9Nie
Jojo
 Opinia
@Witek 19.08.2018 19:49

A czy ten TS to nie ze Szczecina czasem?

Pomocna?
TakNie
Patrol
 Opinia

DZIĘKUJEMY PAŃSTWU ZA OBRONĘ DOBREGO IMIENIA FIRMY ALE PROSIMY BARDZO O NIE ODPOWIADANIE NA JAKIEKOLWIEK OPINIE O FIRMIE NAWET JEŻELI SĄ KRZYWDZĄCE I NIEPRAWDZIWE . PROSZĘ IGNOROWAĆ TO ANONIMOWE FORUM. POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak54Nie
Jan
 Opinia
@Patrol 27.09.2017 09:45

Pisanie wielkimi literami to oznaka chamstwa w netykiecie... Ale to jest obce tej firmie

Pomocna?
Tak2Nie
Zgadnij Zbysiu i Tomaszku kto
 Opinia
@Patrol 27.09.2017 09:45

jasne nie informować, że pracownicy pod wpływem alkoholu pełnią służbę.

Pomocna?
Tak1Nie
Abs
 Opinia

Bardzo dobra i wypłacalna firma.Nie oszukali mnie nawet na złotówkę.Polecam pracę w tej firmie dla osób chcących pracowac.pozdrawiam

Pomocna?
Tak60Nie
Zwykły Pracownik
 Opinia
@Abs 01.09.2018 17:34

Potwierdzam robić swoje. Nigdy nie miałem problemu z odebraniem wypłaty a pracuje cztery lata w tej firmie Pozdrawiam i Polecam

Pomocna?
Tak55Nie
anonymous
 Opinia
@Abs 01.09.2018 17:34

Panie ale daj pan spokoj...

Pomocna?
Tak4Nie
Marta
 Opinia

@Hubert, dziękuję za wyrażenie opinii na temat firmy Ts Patrol Tomasz Sawicki opinie klientów i kontrahentów są równie cenne i pomagają w budowaniu wizerunku firmy. Czy ktoś z Was słyszał obecnie o prowadzonych naborach do pracy w firmie Ts Patrol Tomasz Sawicki? Czy firma potrzebuje nowych pracowników na wolne stanowiska? W jaki sposób osoby zainteresowane pracą w tej branży mogą aplikować do pracy u tego pracodawcy?

Pomocna?
Tak4Nie
Jan
 Opinia

Kontaktowałem się z Panem Adamem Łąckim, człowiek jest niesłowny, umawia się i nie realizuje ustaleń. Słowo to coś co nic nie znaczy ... Mienią się "poważną" firmą ale tylko się mienią a nie są ...

Pomocna?
TakNie
Hubert
 Opinia
@Jan 08.12.2017 06:37

Jestem prezesem firmy otrzymałem z tej firmy ofertę oferta była atrakcyjna ale gdy zadz do handlowca z Warszawy do p. Adama Łąckiego czy są nadal zainteresowani chronieniem mojej firmy to facet nie wiedział o co mi chodzi a druga sprawa to rozmawiał ze mną jak by chciał a nie mógł przedstawiłem temu Panu ile ludzi chciałbym mieć na obiekcie i jaki system zmianowy. Ten pan powiedział że się zgadza na moje warunki. Ok zaproponowałem temu Panu abyśmy na następny dzień spotkali sie u mnie w biurze umówiliśmy się się na godz 11.00 a ten pan ani się nie stawił na spotkanie gdy telefonowalem do Pan albo miał zajęte albo odrzucal moje połączenie. Ale co najważniejsze po dwóch godz ten niby Pan dyrektor ds handlowych dzwoni do mnie i z nerwami mi mówi że nie ma czasu aby przyjechać do mojej firmy a druga sprawa ze im ten obiekt się nie opłaca za takie pieniądze. A już mówię na czym by usługa polegala aby chronić obiekt 24 h przez jednego pracownika i otwierać szlaban gościa którzy przyjeżdżają do mojej firmy. Więc sądzę że ta firma nie ma doświadczenia na rynku ochroniarskim i istnieje bo istnieje ale mam już inna agencje ochrony z którą podpisałem umowę i szczerze powiem jestem zadowolony bo obserwuje jak pracownicy świadczą usługę ochrony mienia. W mojej firmie. Już teraz a nawet na przyszłość jeśli ponownie otrzymam ofertę z tej firmy pójdzie do kosza. Bo po tym Panu już było słychać że nie jak się traktuje klientów odsyła się nie polecam firmy kłaniam się hubert

Pomocna?
Tak2Nie
Marta
 Opinia

@Zbyniu, czy posiadasz informację na temat pracy w firmie Ts Patrol Tomasz Sawicki? Czy coś od ostatnich opinii użytkowników zmieniło się w kwestii pracy dla tego pracodawcy? Jak wygląda obecnie kwestia przyjęć do pracy dla nowych pracowników? W internecie nie ma żadnych ogłoszeń o pracę, więc może pracodawca poszukuje pracowników w inny sposób?

Pomocna?
TakNie
Zbyniu
 Opinia

Cos patrol zamilkl ha ha ha to ja (usunięte przez administratora) zbyniu co tam w ts sratrol jeszcze istnieje ten gniot jakich malo ?

Pomocna?
Tak4Nie
Marta
 Opinia

@Jan proszę o nieużywanie personaliów na forum. W jaki sposób ten pracownik nie dotrzymał ustaleń? Co konkretnie było ustalone? @Patrol forum jest po to, żebyśmy mogli się dowiedzieć czegoś więcej o pracy w Ts Patrol Tomasz Sawicki. Czemu mają użytkownicy ignorować je? Czy anonimowe opinie zawsze muszą być nieprawdziwe?

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik TS
 Opinia

Tak właśnie chciałem- po prostu się rozliczyć. Niestety nie udało się NIE Z MOJEJ WINY (brak stosownej informacji). Wróżką nie jestem. Normalny szef wziął by w tych okolicznościach pralnię na siebie. Dziękuję za życzenia- również pozostawię bez komentarza politykę firmy we wspomnianym zakresie bo wiele by tu można było napisać.. Życzę więcej szacunku do Pracowników i przede wszystkim więcej poszanowania dla już zarobionych/wypracowanych przez nich pieniędzy.

Pomocna?
Tak3Nie
1985
 Opinia
@Były pracownik TS 23.09.2017 18:32

Gdyby nie było szacunku do pracowników twoja odpowiedz została by olana . Bo ja nie bronię firmy czy jej szefa bo każdy normalny człowiek olewa anonimowe fora ... Szkoda mi tylko pracowników których brzydko nazwałeś. O firmie o szefie o dyrekcji kierownikach i koordynatorach pisz co chcesz i nikt ci nie odpowie chyba ze w oczy a na pewno nie na tym forum. Czy jest szacunek do pracowników zapytaj samych pracowników. I radziłbym nie pisać bzdur bo co ty możesz powiedzieć na temat firmy czy pracy po dwu miesiącach pracy. Tyle w temacie

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik tsp
 Opinia
@Były pracownik TS 23.09.2017 18:32

Ty pipo za cieci to mozesz z liscia wyłapac. Jakim trzeba byc pustakiem zeby byc złapanym na spaniu i jeszcze miec zale. Przez takich jak ty my tylko mamy gorzej bo mamy częstsze kontrole nocne bucu. Mam nadzieje ze firma odpowiednią karę finansową Ci naliczy !!!!. Co do rozliczenia zatrudniałes się to dzwoniłes odchodzisz tez dzwonisz zenujący typku. Wspołczuje twojemu szefowi ze ma doczynienia z takim zerowym cieciem

Pomocna?
Tak3Nie
Andrzej L.
 Opinia
@Pracownik tsp 25.09.2017 07:18

Super riposta kolego. Na tym forum chciał firmie opinie zszargać oczywiscie anonimowo ale typ miał niefart że wiedzieli kto Ha Ha Ha. takich to karać finansowo i to oporowo i kop w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e z pracy !!!. Własnie przez takich spiących troli ludzie mówią o ochronie ciecie Pozdrawiam wszystkich normalnych pracownikow ochron

Pomocna?
Tak1Nie
kinga1001
 Opinia
@Były pracownik TS 23.09.2017 18:32

masz Pan rację żądanie rachunku za pranie to kpina czy Pan podpisywał pobranie mundurka . Firma sobie kpi z pracowników. pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Marta
 Opinia

@Patrol forum nie jest anonimowe to, że ktoś pisze pod pseudonimem nie oznacza, że jest anonimowy. Ale każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Jeżeli jakaś jest nieprawdziwa to zawsze można zgłosić jej usunięcie administratorowi po uprzednim wyjaśnieniu.

Pomocna?
Tak2Nie
Marta
 Opinia

@Pracownik tsp przypominam, że wszystkich użytkowników forum obowiązuje regulamin portalu. Przez zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Nie mogą na forum pojawiać się wpisy obrażające innych użytkowników. Możesz wypowiedzieć swoje zdanie o Ts Patrol Tomasz Sawicki?

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik TS
 Opinia

Firma co najmniej kontrowersyjna. Na tym etapie za wcześniej dla mnie by ocenić jednoznacznie (dobra czy zła) ale raczej bliżej - niż + W każdym razie zatrudniając się w TS Patrol PAMIĘTAJ (bo tego Ci nikt później już nie powie), że gdy będziesz się już -po jakimś czasie- z tejże firmy zwalniał, musisz: 1) odpowiednio wcześniej umówić się telefonicznie na audiencję by 'rozliczyć się z firmą' - nie wypada przyjść bez uprzedzenia bo właściciel firmy (szefo) może zacząć stwarzać jakieś problemy (jako BYŁY pracownik do niczego mu już nie jesteś potrzebny.. ..ani dobra relacja z Tobą) 2) ciuszki WSZYSTKIE łącznie z niebieskimi podkoszulkami (gdzie indziej nie spotykane!!) oddać do pralni NA SWÓJ KOSZT by miały jakieś 'metki z pralni' - podobno szefo nie może wydać takich ciuszków po Tobie kolejnemu cieciowi bo mu jakaś inspekcja zabrania czy coś.. 3) NIE JEST POWIEDZIANE, że dostaniesz podpisany SWÓJ egzemplarz umowy, którą podpisałeś przy zatrudnieniu gdyż szefo 'nic nie wie' i kierujeCię z tym tematem do Twojego koordynatora (którego akurat może nie być w biurze) 4) nie wiadomo ile ewentualnie kosztować Cię będą ciuszki, które pobrałeś przy zatrudnieniu bo szefo 'nie wie nic'.. ..a w razie utraty/zagubienia/zniszczenia to 'się zobaczy'..

Pomocna?
Tak5Nie
1985
 Opinia
@Były pracownik TS 23.09.2017 08:29

Czyli gosciu jasno i klarownie zapomniałes dodac ze wypłatę odebrałes w Terminie pomimo iz nie byłes Rozliczony. Zapomniałes tez ze te ciuszki jak to nazywasz chciałes odkupic. Radziłbym tez nie nazywac ludzi cieciami bo sam tak pracowałes i pewnie pracujesz upss . Po za tym kim ty jestes zeby cię szefuncio jak go nazywasz rozliczał. Pomijam fakt ze ostatnio byłes złapany na spaniu czy to tak cię boli no pewnie tak !!!

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik TS
 Opinia
@1985 23.09.2017 11:29

Widzę niezłą orientację w temacie użytkownika 1985 więc zapewne jest to ktoś z szefostwa. Wobec tego o(d)powiem jak było. Wypłatę odebrałem w terminie za miesiąc sierpień (łaski szef nie robił bo w pełni należna- ale sam pewnie myśli inaczej). Warto nadmienić, że wcześniej chciał mnie zbyć/spławić (jako BYŁEGO już pracownika) i niewiele brakowało bym wyszedł Z NICZYM.. Gdyby nie pojawił się w biurze mój koordynator, też bym wyszedł Z NICZYM gdyż -ciekawostka- okazuje się, że szef jest niesamodzielny w kwestii wypłacania pracownikowi wynagrodzenia netto (mimo, iż lista leży u niego na biurku). Nadal nie jestem rozliczony.. ..ale i szef nie jest nadal rozliczony ze mną użytkowniku 1985.. We wrześniu też pracowałem dla TS Partol i nadal mam zarobione nieodebrane pieniądze. Ciuszki chciałem odkupić i co z tego?.. Coś w tym złego?.. Ukraść chciałem?.. Uczciwą ofertę złożyłem tym bardziej, że nie chce mi się łazić po pralniach (ja nie jestem przedsiębiorcą i żadnych metek nie potrzebuję). Dodam, że z ubrań mi powierzonych jedynie kamizelka odblaskowa (do niczego mi nie potrzebna) ma logo 'TS Patrol' (mógłbym ją przecież zostawić w biurze do utylizacji)- reszta ma napis 'Ochrona' albo nie ma w ogóle nadruku. Mogłem nawet przepłacić by zamknąć ten temat- nic w tym złego nie widzę (równie dobrze mógłbym rzeczy zgubić/zniszczyć/utracić- co wtedy?..). Gdyby byli normalni ludzie do dogadania, to byśmy się rozliczyli i nie było by problemu.. Co do nazywania 'cieciami' to przepraszam jeśli kogoś uraziłem. Sam też niejednokrotnie tak pracowałem i nie obrażam się na takie określenia- raczej chodziło mi o wyeksponowanie fałszywej troski szefa o ewentualne uczulenie na skórze pracownika, na które się powołał w rozmowie ze mną.. W żadnym wypadku nie chciałem urazić/obrazić szeregowego pracownika w terenie ani TS Patrol ani żadnej innej tego typu firmy. Jakieś tam złapania na spaniu to ja nawet nie będę o tym pisał, bo tu nie o to w ogóle chodzi. Chodzi o to, by człowiek wiedział w co się pakuje jak idzie pracować do tego pracodawcy i jakie są dziwne wymogi gdy już się kończy pracę (a nikt o tym nie mówi).

Pomocna?
Tak3Nie
1985
 Opinia
@Były pracownik TS 23.09.2017 17:09

chodziło mi tyko o to żebyś nie obrażał ludzi ciecie itp... Przeprosiłeś jest ok. co do rozliczenia każda normalna firma ma ludzi od zatrudniania i rozliczenia pracownika. Co do spania zostawię to bez komentarza . Mam nadzieję ze znajdziesz pracę w której za spanie jeszcze ci zapłacą i będziesz się rozliczał kiedy i u kogo chcesz. Takie to dziwne wymogi pracujesz wykonuj zakres obowiązków, odchodzisz z pracy to się ROZLICZ !!! Dziwność taka. Wszystkiego dobrego w nowej pracy

Pomocna?
Tak1Nie
Paweł z Regat 2
 Opinia
@Były pracownik TS 23.09.2017 17:09

bezczelność ludzka i głupota nie zna granic rozumu i pokory trochę a nie tylko roszczenia i to w takiej sytuacji wstydz się człowieku

Pomocna?
Tak1Nie
Marta
 Opinia

@Krzysiek Sitko ja jestem moderatorem forum gowork.pl i tylko ja mogę pisać z serwisu. Nikogo też nie obrażam. Jestem tutaj by pilnować toru dyskusji. A każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, póki nie łamie regulaminu forum. I nikt nie może wykupić forum, firma może wykupić sobie profil, gdzie będzie stawiać ogłoszenia, informacje o firmie i odpowiadać pod nazwą firmy.

Pomocna?
TakNie
Krzysiek Sitko
 Opinia

Ps. Nie dodałem w kłamlie typy zapominacie ze pisząc takie kłamstwa o firmie najbardziej obrazacie zwykłych pracownikow bo to oni tworzą tą firmę a nie szefostwo.

Pomocna?
Tak3Nie
Marta
 Opinia

@as mimo wszystko poleciłbyś firmę Ts Patrol Tomasz Sawicki dla osób szukających pracy w ochronie? Powiesz coś więcej na temat rekrutacji? Jakie wymagania trzeba przejść? ? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Pomocna?
TakNie
as
 Opinia

Pracuje od stycznia. Stawki ok, kontakt z kierownictwem jest. Czy nie wypłacalna... Płacić płacą. Dostosowują się do warunków. Tu gdzie pracuje prawdopodobnie zrezygnowano by z ochrony. Przejął ts patrol i nie dostajemy ubrań gadżetów itd ale ochronę zatrzymali. Można spokojnie pracować ale standard niższy. Na forum zawsze znajda się trolle z jednej i drugiej strony.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@as 20.07.2017 19:39

Sami robią wpisy bo wykupili abonament do edytowania wpisów generalnie nie płacą a jak płacą to nie po stawce minimalnej nie polecam

Pomocna?
TakNie
Krzysiek Sitko
 Opinia

Szkoda nerwow na takich anonimowych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma sensu Odpisywac. Wcale bym się nie zdziwił gdyby te kłamliwe opinie zamieszczali pracownicy tego g......go forum. Szefostwo firmy juz wczesniej informowało ze mimo wielokrotnych prob na wykupienie tego forum nigdy tego nie wykupi. Były informacje zeby to forum ignorowac. Ale nie dziwię się niektorym osobom z kadry firmy ze czytając te kłamliwe bełty tak nerwowo reagują. Mnie tez szlakt trafia ale p.......ic to całe forum i tych anonimowych szczekaczy. TSP. BARDZO POLECAM

Pomocna?
Tak3Nie
Lutek
 Opinia

Firma niewyplacalna oszukują na wszystkim. Kierowniki na godzinach kręcą i kasę zabierają. Nie polecam!

Pomocna?
Tak6Nie
Leac
 Opinia
@Lutek 07.04.2017 16:52

Spóźniają się z kasą

Pomocna?
Tak3Nie
Nick
 Opinia

Tak , to prawda. To forum to obecnie dno dla wieśniaków , którym się nudzi. Ale kiedyś padały tu rzetelne opinie o złodziejskich "firmach" , które oszukiwały pracowników ( sorry - zleceniobiorców ! ).

Pomocna?
TakNie
Pracownik Kabaty
 Opinia

Słyszałem od kolegów zeby ignorowac to forum podobno takie jest polecenie z gory... Faktycznie czytając niektore farmazony negatywne na temat firmy to rece opadają. Jak dostane i ja oficjalny zakaz od kontrolnego to tez tak zrobie. Notabene mamy nowego kątrolnego mam nadzieję ze będzie normalny gosc jak reszta kadry z tej firmy. Wracając do mojej osoby pracuję od grudnia i złego słowa o firmie nie powiem wręcz przeciwnie to jedna z lepszych firm dla jakich pracowałem powaga. Moją opinie potwierdzają ludzie z sąsiednich obiektow i kolega z obiektu na Wilanowie więc jak na ten czas bardzo dobra i godna polecenia firma Powaga ! Oby tak dalej TSP Polecam z czystym sumieniem

Pomocna?
Tak1Nie
...................
 Opinia
@Pracownik Kabaty 02.04.2017 21:12

powiedz kolego ile trzeba tłumaczyć żeby IGNOROWAC TO FORUM chcą niech piszą tyle ich !!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo Proszę nie odpowiadanie na jakiekolwiek komentarze o firmie nawet jeżeli są kłamliwe i krzywdzące firmę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IGNOROWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Tees
 Opinia

Pipy po was jadum synki hahahaha....

Pomocna?
Tak5Nie
adam r
 Opinia
@Tees 03.03.2017 11:22

drodzy państwo prawie od roku nie zaglądałem na forum bo byłem zdegustowany wpisami niektórych osób ale postanowiłem dzisiaj zobaczyć co tam piszą koledzy i co czytam w większości same kłamstwa i oszczerstwa które tylko krzywdzą pracowników i samą firmę pracuję w ts patrol już dość długo aby wiedzieć że nigdy nie było takiego przypadku aby pieniądze dla pracownika nie były wypłacone w całości i na czas chyba że pracownik okazał się pijakiem złodziejem albo sam porzucił pracę dlatego bardzo was proszę piszcie prawdę albo nie piszcie wcale aby to forum nie stało się jeszcze większą kloaką adam r

Pomocna?
TakNie
odkryta
 Opinia
@adam r 11.03.2017 16:42

tylko zapomniałeś dopisać ze nie płacisz stawki minimalnej tylko oszukujesz kłania się PIP

Pomocna?
Tak2Nie
O losie
 Opinia
@odkryta 30.03.2017 22:26

Skoro tak to napisz na której odkrytej pracujesz i podaj inicjały to będziesz wiarygodny. Nie ma baranie nawet jednej osoby w tej firmie ktora by nie miała stawki minimalnej. Kłania się sąd za oczernianie i pomawianie. Czekam gdzie na Odkrytej lub innym obiekcie nie masz stawki minimalnej ??????????

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Ts Patrol Tomasz Sawicki - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ts Patrol Tomasz Sawicki