DYNAMIC

Tarnów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 56 ocen.

Opinie o DYNAMIC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC

Administrator

Jak wyglądają aktualności firmy DYNAMIC? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.

Maja

W sieci pojawiło się klika aktualnych ofert pracy - DYNAMIC poszukuje kandydatów między innymi na stanowisko Junior Consultant. Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej? Jakie pytania usłyszeliście? Czy coś szczególnie Was zaskoczyło? A może macie jakieś rady dla przyszłych kandydatów? Chętnie dowiemy się od Was więcej.

Syn ciotki pracodawcyalbo inie
@Maja 17.08.2017 11:57

Tak dam Tobie dobrą radę. Szukaj innej pracy.

Pula

Ma ktoś aktualne dane kontaktowe do tej firmy bo pilnie potrzebuje?

Maja

@Ja wspominasz o licznych zwolnieniach. Jak często one występują? Co jest ich powodem?

Maja

Pracujesz w DYNAMIC? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Ja
@Maja 07.04.2017 10:22

Ogólnie moge powiedziec ze praca jest spoko wypłata na czas tylko jeden jest problem z szefem Tomas... który non stop kogos zwalnia xdd

p

Jednym słowem OSZUŚCI. NIEWYPŁACALNI. Odradzam

I

Zwykle negatywne komentarze to zale sfrustrowanych pracownikow, ktorym nie chciał sie robie, a w tym przypadku to sama prawda.

Wywrotka

Uwaga!!!!!!! przestrzegam wszystkich przed firmą DYNAMIC ,chcesz być ich pracownikiem, podwykonawcą-możesz ale o pieniądzach zapomnij. W biurze będą cię zapewniać że zapłacą i nie będzie problemu ale prawda jest taka że kasy nie zobaczysz (jedyny sposób 100% przedpłaty) To chyba najwięksi oszuści jakich spotkałem

Były pracownik

Nie płaca pracownikom, podwykonawcom, za noclegi... wszystkim...że oni jeszcze funkcjonują..

B.Pasadyn
@Były pracownik 27.12.2016 10:26

Panie były Imię i Nazwisko - Prosze Podaj .Chetnie sie z Panem skontaktuje, porozmawiam, co ty mozesz wiedziec na temat platnosci . B.Pasadyn

i

witam wszystkich,zostałem oszukany przez firmę DYNAMIK Piotr Pasadyn,po kontroli wykonanej prze PIP okazało się że pracodawca nie dość żę nie wypłacił wynagrodzenia ,to nie odprowadzał składek na ubezpieczenie zdrowotne.W ten sposób zostałem oszukany nie tylko ja,wiekszość jego pracowników.Proszę wszystkich o omijanie szerokim łukiem tą firmę

Zniesmaczony

Przyjęli do pracy w biurze, obiecywali pieniądze i umowę. Po kilku tygodniach nic nawet konkretnej rozmowy, odszedłem, a faktura po 2 miesiącach dalej nie zapłacona. Telefony milczą lub odrzucają po przedstawieniu sprawy w jakiej telefonuję. Widzę ze nie jestem pierwszym naciągniętym... ale nie odpuszczę.

I

Mam nie mylne wrażenie że pochwalne opinie o firmie dynamic piszę któryś z Pasadynów,podpisując się za kogoś innego

I

Firma do d...omijać Pasadynow z daleka.mowa o Piotrze i Bogdanie Passdyn

anonim

(usunięte przez administratora)

I
@marek 22.10.2016 23:26

Proszę bardzo oto moje imię,Piotr

I
@marek 22.10.2016 23:26

Proszę bardzo oto moje imię,Piotr.Ty też się nie przedstawiles z nazwiska

oszukanych jest wielu

Oszuści! Nie płacą na transport, kilka miesięcy bujamy się do niech z fakturami i tylko obietnice, a kasy od pół roku ani widać ani słychać. Są pozgłaszani na giełdzie wierzytelności w giełdach transportowych przez kilka firm i nic sobie z tego nie robią, dalej sprzedają ładunki kasę zgarniają a podwykonawcom nie płacą!!!!! Omijać złodziei jak najszerszym łukiem, a jak zdarzy się komuś ich spotkać opluć i odejść....

grl

Pan (usunięte przez administratora) ani nie zapłacił za część zamienną do jego koparki, ani tej części nie zamierza zwrócić - sprawa zgłoszona do Prokuratury. Odradzam jakąkolwiek współpracę.

Pracownik
@grl 04.08.2016 10:26

Drogi Panie Podpisz Pan się z imienia i nazwiska . Napisz nazwę Waszej /Twojej Firmy bzdura i nie prawda !!!

szczery

przestrzegam wszystkich zainteresowanych ta pseudo firma to jedno wielkie szambo

rozmowa

ja w sprawie rozmowy o prace z pracodawcą..pol godziny mowil o premiach bonusach i niczego sie nie dowiedzialem o podstawie wynagrodzenia brutto?, dzień wypłaty?i inne wazne dla mnie wtf?

Prac

Nie polecam! Strata czasu!

anonim

(usunięte przez administratora)

olo

Chciałbym u Ciebie pracować Olka . Żenada co ty mówisz lepiej pilnuj sobie. Faceta bo kity Tobie wciska. A twa poprawa gramatyka i bogaty zasób słów faktycznie świadczy o Tobie Matka Polka - żenada Pzdr.

BOGDAN

Tak rekrutację prowadzą cały czas, gdyż chcą oddzielić ziarno od plewu !!!

ja
@BOGDAN 28.02.2016 14:28

Ziarno od plewu??? Firma to jedno wielkie szambo... po chooooj ci tam ziarno?? na takim gnoju nic nie zasiejesz :-D

Rolnik
@ja 01.03.2016 17:04

Ty - "Ja" jakbyś miał jakieś pojęcie chociaż troszeczkę to wiedziałbyś co o gnój i kto go robi - właśnie kiepscy pracownicy - wychowani sorry wychuchani i rozpieszczani przez własnych rodziców. Myślicie ze wiecie wszystko - sorry ze dalej pod nos Wam każdy da - sorry wy uważacie ze się Wam należy. A podpisujcie się z imienia i nazwiska , zaluzcie sobie działalność gospodarcza i nieważne w jakim sektorze czy handlowym, budowalanym czy tak jak ja w rolniczym. Pokazie w końcu swoja odpowiedzialności !!!

Bgdan

Ty pseudo - "BYłY" podpisz się z Imienia i Nazwiaska.

byly

ludzie omojajcie pasadynow z daleka

byly

zlodziej jakich malo

Bgdan
@byly 25.02.2016 12:39

TY pseudo - niby "BYŁY" jak masz jaja to się PODPISZ z imienia i nazwiska.

aleksander
@byly 25.02.2016 12:39

Piszecie różne rzeczy, ale zastanówcie się czy wy jesteście w porządku, macie wymagania jak byście nie wiem jakimi fachowcami byli, a z tego co zdążyłem zobaczyć to większość z was nie miała pojęcia o tej robocie, (jedno wielkie naciąganie byle tylko dniówka zleciała), więc się nie dziwcie że podejście było jakie było i że wypłaty były robione jak były, jeżeli to co piszecie jest prawdą (za moich czasów wszystko było w porządku). Zastanówcie się czy wy mając swoją firmę chcielibyście aby wasi pracownicy tak pracowali.

28 lat n

nie polecam nie wyplaca chyba ze ktos lubi pracowac charytatywnie.

Bgdan
@28 lat n 14.02.2016 17:25

Jak masz jaja to przynajmniej podaj imię i nazwisko a nie badź w ukryciu ty się nazywasz Luzakiem ???? śmieszne i kompromitujące !!! Piszecie różne rzeczy, ale zastanówcie się czy wy jesteście w porządku, macie wymagania jak byście nie wiem jakimi fachowcami byli, a z tego co zdążyłem zobaczyć to większość z was nie miała pojęcia o tej robocie, (jedno wielkie naciąganie byle tylko dniówka zleciała), więc się nie dziwcie że podejście było jakie było i że wypłaty były robione jak były, jeżeli to co piszecie jest prawdą (za moich czasów wszystko było w porządku). Zastanówcie się czy wy mając swoją firmę chcielibyście aby wasi pracownicy tak pracowali.

Bogdan

"Ritmo" jaka produkcja ty sobie Firmy pomyliłeś !!!. Wszędzie jest "ciężko" - tak uważają Ci co nie chce im się pracować !!! .Została tylko garstka osób - którym naprawdę zależy na wykonywanej pracy i do tego są sumienni i rzetelni , uczciwi a reszta co Robi idzie do pracy jak młody do szkoły z przymusu i wychodzi z załaożenia (wynagrodzenie TAK !! za zero pracy TAK !!!! - system czy się śpi czy się leży to się należy !!!! - najlepiej niech dniówka- tydzień i miesiąc przeleci nie robiąc nic .

nieee!!!!!!!!!!!!!!

nie polecam nie wyplaca dobrze ze tylko trzy tyg pracowalem i nie dalem sie zrobic. nie ukrywam sie jesli chcez zadzwon opowiem ci co obiecal i jaki to luzak 737318652

ja

no witam nie polecam firmy porazka trzy tyg w delegacji pracowalem a ani grosza nie zobaczylem szkoda mowic wielki kozak sam sie wozi a ludziom nie da zarobic o przepraszam zarobic to moze da ale nie zaplaci chcecie sie wiecej dowiedziec dzwoncie 737318652 ja sie nie bede ukrywal. pozdrawiam.

Xdd

Dzwonila pani w sprawie pracy i mówiła że koło tygodnia się odezwie. Odzewu dalej brak. Miałam jechać ze znajomym do pracy za granicę

były pracownik

Jednym słowem OSZUST !!! pracowałem u niego 3 miesiące i za ostatnie 1,5 miesiąca pieniędzy nie wypłacił do dnia dzisiejszego nie tylko mnie jak i innym którzy w tym czasie tam pracowali, choć początek był obiecujący, a pod koniec inwestycji opóźnienie z wypłatą lub wypłata częściowa a końcowej brak całkowicie. Unika kontaktów, nie można się do niego dodzwonić, podany jest numer do kierownika który nie ma na nic wpływu. Nie zawracajcie sobie głowy tą firmą - IDĄC DO PRACY W TEJ FIRMIE WPADASZ W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PO USZY !!!

xxxx

Ja pracowałem w tej firmie 4 miesiące (wyjechałem za granicę) i muszę przyznać że wypłaty były w miarę w terminach.(fakt faktem stawki nie rewelacyjne 13 zł do tego dojazdy + noclegi pokrywał pracodawca). Piszecie różne rzeczy, ale zastanówcie się czy wy jesteście w porządku, macie wymagania jak byście nie wiem jakimi fachowcami byli, a z tego co zdążyłem zobaczyć to większość z was nie miała pojęcia o tej robocie, (jedno wielkie naciąganie byle tylko dniówka zleciała), więc się nie dziwcie że podejście było jakie było i że wypłaty były robione jak były, jeżeli to co piszecie jest prawdą (za moich czasów wszystko było w porządku). Zastanówcie się czy wy mając swoją firmę chcielibyście aby wasi pracownicy tak pracowali.

ppra

Ten co napisał to ze Podnoszą kwalifikacje to pewnie sam pasadyn bo już nikt nie chce w tej firmie pracować

pracownik

Ten tekst ze podnoszą kwalifikacje to nie prawda. W co miesiąc zmieniają pracowników którym nie wyplacaja wynagrodzenia.zwykli oszusci

eS

inwestuje inwestuje. ma piękne białe audi i czarne BMW

nie polecam

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ! Nie wypłacają pieniędzy za wykonaną pracę, brak umowy o pracę, nie szanują pracownika. Pracownicy musieli zakładać swoje pieniądze zeby kupić materiał!!! Proponuję założyć konto kto pracował u pana Pasadyna i nie zostały mu wypłacone pieniądze.Selekcja pracowników jest co miesiąc(mając tylko 10 pracowników niewypłaconych po 1000 zł jaką generuje sumę) NIE POLECAM Z DALEKA OD CYGANÓW I OSZUSTÓW

porażka

pracowałem tam i totalna [usunięte przez moderatora] chcąc pieniądze to tel. jak by nie istniały bo nie odbiera niepolecam tych gości szkoda ludzie waszego czasu

pracownik

pracowalem w tej firmie 3 miesiace przez ten okres przewinelo sie jakies 40 osob nie wyplacalnosc w terminie nie szanuja pacownika maja go za smiecia, nie polecam chyba ze chcecie robic za darmo

yyyy

Pracuję w tej firmie od 12 miesięcy i mogę ja polecić z czystym sumieniem. Właściciel inwestuje w sprzęt jak i podnosi kwalifikacje zawodowe osób które pracują w jego Firmie

ghostrider

Odradzam zdecydowanie - Nie i jeszcze raz Nie

worker
@ghostrider 27.02.2014 09:57

ja polecam

xxx

Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!

wojtas

znalazlem oferte pracy tej firmy ? mowicie ze az tak zle ? powaznie

Zostaw opinię o DYNAMIC - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DYNAMIC