LIMARO

Mosina

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 113 ocen.

Opinie o LIMARO

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMARO

Ola

Pracowałam krótko - bo do chwili zamknięcia w lipcu jakieś półtorej miesiąca. Firma zamknęła się z dnia na dzień, gdybym sama się nie interesowała nie wiem czy ktokolwiek by mnie o czymkolwiek poinformował :) Totalny olew pracownika , nie mam jeszcze kilkuset złotych za czerwiec , za lipiec ani złotówki. Pojechałam do firmy , Pan z kanciapy przed bramką nie chciał mnie wpuścić bo cytuję : " Będzie miał gnój i sam nie mam pieniędzy od maja" . Menager obiecuje złote góry informacje co jest gówno prawdą. Jak mam dzwonić na firmę jestem chora, nikt nigdy się nie przedstawia z kim rozmawiam , ostatnio kazano mi oddzwonić po 2h - oddzwaniając próbowali zrobić ze mnie głupka, że nikt ze mną nie rozmawiał :) Albo nie odbierają telefonów, albo jak już odbiorą PANIUSIE z biura rozmawiają z człowiekiem jak ze śmieciem .. One nie wiedzą, one nie umieją odpowiedzieć na pytanie. To do ku... nędzy kto odpowie?! Ile można czekać na pieniądze i robić z człowieka kretyna. Postawicie na miejscu kadrowej czy Bóg wie kogo osobę na poziomie, która porozmawia z człowiekiem jak z człowiekiem , a nie jak z łaski i będzie na tyle kompetentna , aby udzielić odpowiedzi na proste pytanie KIEDY BĘDZIE KASA. W razie chęci pójścia do telewizji , bądź sądu jestem chętna.

Pracownik
@Ola 01.09.2017, 11:35
Pracowałam krótko - bo do chwili zamknięcia w lipcu jakieś półtorej miesiąca. Firma zamknęła się z dnia na dzień, gdybym sama...

Faktycznie tak jest z osobami ktore sie zwolnily,ze nie wpuszczaja za bramke.Pracownikow jest garstka,ale rowniez produkcja sie zmniejszyla,i dobrze bo firma teraz zarabia pieniadze na tym co naprawde jest korzystne dla wszystkich.Ostatnio wyplacaja pieniadze tygodniowkami i niema tragedii,tak robi duzo firm i niema nic w tym dziwnego.Ja nie narzekam.

były pracownik

Ta firma to jakieś nieporozumienie. A te że tak powiem mało inteligentne siostry to po prostu jest dramat. Ściana by szybciej zrozumiała jak byś do niej coś powiedział. Ogólnie spychologia .Omijajcie szerokim łukiem tą firmę. Nie płacą pracownikom wynagrodzeń. Ciągle tylko obiecują.

napoleon

Zwolniła się w czerwcu do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnych pieniędzy za urlop wypoczynkowy odprawa nic za chorobowe które wypłacił ZUS tez nie otrzymałam wszystko zatrzymała firma inspekcja pracy moja sprawę juz zakończyła nic więcej nie mogą zrobić pozostał tylko sad

Barbara

Fatalna firma, brak organizacji , zero szacunku do ludzi i przede wszystkim brak wynagrodzenia. Po prostu jednen wielki skandal i bałagan. Współczuje każdemu kto miał do czynienia z ta firma.

ONNNN

LIMARO BYŁO FAJNA FIRMA ZA CZASÓW SZEFA PANA ROMKA JA KIEROWNIKIEM BYŁ PAN ROBERT G.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@Pracownikrozumiem, że dobrze pracuje Ci się w LIMARO. Piszesz, że firma upada. Mógłbyś/mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat obecnej sytuacji firmy?

Pracownik
@Dominika 20.07.2017, 13:12
@Pracownikrozumiem, że dobrze pracuje Ci się w LIMARO. Piszesz, że firma upada. Mógłbyś/mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat...

Wypłat niema za maj,pracy tyle na rynku a ludzie sa albo glupi albo naiwni ze tam pracuja.

Pracownik

Pracuje w Limaro kilkanascie lat i jest mi cholernie przykro,ze firma upada.Bywaly sytuacje przykre,ale przede wszystkim pamietam duzo tych wesolych chwil.Zawsze potrafilismy sobie zrobic fajna atmosfere w pracy na produkcji,bo to my ludzie ja tworzymy.

pracownik

Nie polecam, firma niewypłacalna, brak wypłat na czas, dni tej firmy są policzone. Firmie zabrano dwa samochody, kontenery chłodnicze, wszędzie zadłużeni....

Lukaszz...

Hurra w tym miesiacu wynagrodzenie w jednej racie bo komornik zajal konto. Dziękujemy Panie komorniku ;*

Paula
@Lukaszz... 15.06.2017, 00:28
Hurra w tym miesiacu wynagrodzenie w jednej racie bo komornik zajal konto. Dziękujemy Panie komorniku ;*...

Tak jedni dostali całość wypłaty inni ani złotówki nie otrzymali do tej pory i proszą się o jakiekolwiek pieniądze na życie... w tej firmie pracownik ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i najlepiej się nie odzywać w sprawie wypłaty. Nikogo nie interesuje ze pracownicy mają rodziny do utrzymania rachunki kredyty itp przecież to normalne pracować za darmo i żyć powietrzem. Hasło tej firmy powinno zmienić na PRACE JUŻ MAM DLATEGO SZUKAM WYPŁATY...

anonim

(usunięte przez administratora)

napoleon
@PRACOWNIK 28.06.2017, 18:26
NIE POLECAM MAM SAME PROBLEMY Z NIMI GDYBY BYŁO WIĘCEJ CHĘTNYCH TO CHĘTNIE ZGŁOSIŁABYM ICH DO TELEWIZJI. SAMA PROSZĘ SIĘ O SWOJ...

Pracownik bardzo chętnie razem żałoba zgłoszenia firmę do telewizji i gazety

Ola
@napoleon 20.08.2017, 09:03
Pracownik bardzo chętnie razem żałoba zgłoszenia firmę do telewizji i gazety

Jestem chętna ;) kasa obiecywana , wymyslane farmazony , że mam zalozyc konto w banku bo idą przelewy konto założyłam kasy nadal nie ma kolejna wymowka . Dzwoniąc na firmę nikt nie potrafi udzielić jakichkolwiek informacji . Żenada . Moja cierpliwość się konczy ;)

Mariusz

Syf kila i mogiła spozniaja sie z wynagrodzeniami 2 miesiace. O swoje pieniadze trzeba chodzic i sie prosic. Polowa towaru nie wyjezdza bo brakuje surowców. Maszyny z 18 wieku. Energetyka wylacza prad co chwile bo nie zaplacone. Co bedzie jak komornik zajmie agregat? Tej firmy juz praktycznie nie ma.

mel

Nasza blondynka wróciła na slowianska

Twitter

Obecne ekspedientki na Slowianskiej do wymiany bardzo nie sympatyczne

klient

Na slowianskiej coraz gorsza obsługa nie da się opisać bardzo brakuje wysokiej blondynki przesympatyczna ekspedientka. Czas zmienić pieksrnie

klient

Na slowianskiej było tak miło to co jest teraz nieda się opisać bardzo brakuje wysokiej blondynki przesympatyczna ekspedientka . Czas zmienić piekarnie

szkoda
użytkownik zarejestrowany

@olenka niektórzy mają szczęście w życiu i nie mają pełnego obrazu rynku pracy, dlatego tak nie potrafią docenić...

Olsen

Omijajcie z daleka tą firmę, kierownictwo nie słowne ogólnie poziom masakra

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

xxx

Mi mówili jak bylem na rozmowie ze pierwszą ratą wypłaty od 10-15 a druga dopiero po 20

klient

Obsluga na slowianskiej blondynka mila sympatyczna zawsze usmiechnieta natomiast ta druga pani jak jest na zmianie lepiej omijac ja z daleka porazka

on

Bardzo zle traktuja pracownikow

masakra

pracowałam tam przez 1 dzień robiłam wszystko co tylko pracownice chcieli a tak na koncu kierowniczka mi zadzonila ze sa nie zadowoleni. Kasa na raty i z miesiecznym opoznieniem zal mi ich odradzam sa lepsze firmy.

Wielgomożny
użytkownik zarejestrowany

Niestety branża piekarnicza tak wygląda. Zwykle na większe zarobki można liczyć pracując w firmach zlokalizowanych w obrębie większych miast - chociaż i z tym bywa różnie. Myślę jednak, że tak sprawnie funkcjonujący twór jak limaro powinien zdecydowanie więcej zainwestować w pracowników - strat taka decyzja raczej by nie przyniosła.

baśka

Nie polecam (usunięte przez administratora)

Ania

Stanowczo NIE. Odradzam. Czysty wyzysk ludzi. Pracowałam na sklepie firmowym jak i piekarni w Mosinie. To jest jakieś nieporozumienie jak oni tam traktują ludzi. (usunięte przez administratora)

Gawin

Prosze o wymiane zbyt pewnej siebie sprzedawczyni pani w okularach o ciemnych wlosach ktora robi łaske ze obsluzy ....Pani ta pracuje w Poznaniu na ul Wojsk. Polskiego 68 jak sie do niej przyjdzie na zmiane to nigdy niczego nie ma nie mowiac nic o bulkach do wypieku bo tego ciagle nie ma a prawda jest taka ze jej sie nie chce wypiekac..Klient

Oferty Pracy

Kierownik Produkcji „LIMARO” Tymińska, Mania Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych Spółka jawna 2014-06-26 Żródło: pracuj.pl Mosina (wielkopolskie) „LIMARO” Tymińska, Mania Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych Spółka jawna Jesteśmy wiodąca piekarnią z okolic Poznania, posiadamy ugruntowaną pozycję rynkową w Wielkopolsce zbudowaną w ciągu 23 lat działalności. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów do pracy na stanowisku:Kierownik Produkcji Miejsce pracy: Mosina Region: wielkopolskie Numer referencyjny: KP_14Opis stanowiska:Koordynacja i nadzór pracy na wszystkich stanowisk

???
@Oferty Pracy 30.06.2014, 20:40
Kierownik Produkcji „LIMARO” Tymińska, Mania Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych Spó...

To tylko jednorazowe nieporozumienie.ŻYCIE"DWA PAJACE"

???

na moje to jeśli ktoś chce pracować to spoko. problemu ze szkołą nie robia żadnego i tacy wredni nie są.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kolejny anonim

Pod kątem studenta i kogokolwiek innego. Nikt niczego cię nie nauczy, bo będzie się bał że będziesz lepszy od niego i go wygryziesz. I przy okazji narobisz sie jak wół, za marną kasę. Takie firmy należy omijać z dala.

???

Ogolnie firma szalu nie robi. Pracownicy roznie. Sa tacy i siacy. Szefostwo wymaga i jak maja kiepskie utargi to i wyplata obcieta. Ale z drugiej strony patrzac to gdzie jest inaczej? Kazda prezes chce dla siebie krocie i nie rozumie ze bieda w kraju. Pracowalam jakis czas i wiem co mowie.

?

Zmień [usunięte przez moderatora] dilera bo ten cię oszukuje

mag1194

Grzegorz - 2011-01-20 13:31:21 Firma godna polecenia. Mało jest takich firm w kraju i takich pracodawców,praca jest dobra i zarobki tez są na poziomie. Przestrzegane są warunki pracy,wiadomo pracować trzeba ale jest to doceniane w tej firmie. Nikogo się nie zwalnia,pracownicy pracują przez długie lata. Szefowa jest po prostu ludzkim pracodawcą. Jeśli ktoś dobrze pracuje może liczyć w tej firmie na dobre zarobki a nawet inną pomoc w różnych sprawach. Ludzie tam pracujący są życzliwi i dobrze się tam pracuje. Polecam tę firmę ,pracowałem tam prawie 2 lata.Pozdrawiam NIE BYŁAM ZADOWOLONA Z PRACY W LIMARO, TRAKTUJĄ WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW JAK ZŁODZIEI, OGROMNY STRES, WYNAGRODZENIE TAKIE JAK WSZĘDZIE CZYLI NAJNIŻSZA KRAJOWA... BEZNADZIEJA... liczą się tam tylko lizusy i kable

asiak

-brednie, umowy o dzieło przedłużają o kolejne umowy o dzieło i tak w kółko macieju,nie polecam harówa i poniżanie

aaa

Witam. Czy ktoś wie na jakich warunkach tj.na jakią umowe zatrudnia Limaro?Słyszałem, że pierwsza umowa jest o dzieło a później na umowę o pracę.Czy to prawda?.Dzięki za odpowiedź

Tomasz

0 - 2012-03-13 15:40:12 ddPolecam współpracę ajencką - warunki są bardzo dobre. Firma się rozwija i cały czas otwiera swoje nowe placówki na terenie Wielkopolski. Dba też i szanuje o swoich współpracowników.

Jedrzej

Siedzę trochę w tej branży i opinie o Limaro są bardzo pozytywnie. Marka ciągle otwiera nowe sklepy i wprowadza nowe produkty. Na rynku ma bardzo dobrą renomę, klienci również są zadowoleni. Bardzo dobrze prowadzona polityka wewnętrzna. Jak ktoś mysli o współpracy, to ja polecam.

12345

Marek79 - 2012-01-31 14:01:25 Takich firm jak Limaro to ze świecą szukać w naszym kraju. Miałem przyjemność z nimi współpracować i bardzo sobie tę współpracę chwalę. Firma ciągle się rozwija i otwiera nowe placówki, jest otwarta na nowe pomysły. Poza tym, naprawdę oferuje świetne produkty, a miło współpracować z kimś, kto ceni sobie jakość i co do którego mamy pewność, że reklama nie kłamie... Ja osobiście bardzo polecam.Zarobki 1100zł za nocki po 9-10 godzin i jeszcze wypłacane na raty.

Marek79

Takich firm jak Limaro to ze świecą szukać w naszym kraju. Miałem przyjemność z nimi współpracować i bardzo sobie tę współpracę chwalę. Firma ciągle się rozwija i otwiera nowe placówki, jest otwarta na nowe pomysły. Poza tym, naprawdę oferuje świetne produkty, a miło współpracować z kimś, kto ceni sobie jakość i co do którego mamy pewność, że reklama nie kłamie... Ja osobiście bardzo polecam.

robert

Ja wprawdzie tam nie pracuję, ale znam kogoś, kto pracuje :) I bardzo sobie swoją pracę chwali. Limaro ma generalnie dobrą opinię i z tego, co słyszałem, wynika, że to bardzo solidna, rzetelna firma. Zakres obowiązków znany, płaca na czas, ludzie życzliwi i pracowici - a takiego pracodawcy ze świeca szukać :) zresztą najlepiej sam się przekonaj.

xxx

Wysłałem CV do firmy Limaro. Czy może mi ktoś napisać jak tam się pracuje? Jaka atmosfera? Jakie jest szefostwo? Jakie są zarobki? Dziękuję

anonim

Super

anonim

Grzesiu w kilku kwestiach masz racje ale nie wszyscy ludzie są tam życzliwi i oboje wiemy kto do tych osób się zalicza. Pozdrawiam wszystkich życzliwych w Limaro. były pracownik

Grzegorz

Firma godna polecenia. Mało jest takich firm w kraju i takich pracodawców,praca jest dobra i zarobki tez są na poziomie. Przestrzegane są warunki pracy,wiadomo pracować trzeba ale jest to doceniane w tej firmie. Nikogo się nie zwalnia,pracownicy pracują przez długie lata. Szefowa jest po prostu ludzkim pracodawcą. Jeśli ktoś dobrze pracuje może liczyć w tej firmie na dobre zarobki a nawet inną pomoc w różnych sprawach. Ludzie tam pracujący są życzliwi i dobrze się tam pracuje. Polecam tę firmę ,pracowałem tam prawie 2 lata.Pozdrawiam

Zostaw opinię o LIMARO - Mosina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMARO