SKOK

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 361 ocen.

Opinie o SKOK

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK

dupcia

Najlepszy to jest oddział siedlecki i jego Kierowniczka. Ciągle w oddziale czuć alkoholem, pracowników w godzinach pracy można spotkać w ciuchlandach. Człowiek jak wchodzi do oddziału to widzi puste biurka, bo dwoje pracowników na zapleczu sie mizia a trojka nastepnych na zakupach .

4444444444444444
@dupcia 26.11.2013 07:33
Najlepszy to jest oddział siedlecki i jego Kierowniczka. Ciągle w oddziale czuć alkoholem, pracowników w godzinach pracy można...

czyli jak było tam , tak jest nadal, firma porażka:(

klient
@dupcia 26.11.2013 07:33
Najlepszy to jest oddział siedlecki i jego Kierowniczka. Ciągle w oddziale czuć alkoholem, pracowników w godzinach pracy można...

w Siedlcach teraz to dopiero się dzieje, siedzi Pani starsza blondi (wygląd masakra,świnia pigi) i chyba jej siostra bo też blondi i gabarytowo identyczna i tylko na telefonach, byłem po kredyt to miałem wrażenie,że im przeszkadzam , spojrzały się po czym ta stara podeszła do chłopaka (w miarę wydawał się kumaty) ale i tak nic nie wiedzieli,pytasz sie o rate kredytu to siedzą w kompie i się patrzą ,chyba szukają gdzie moga zobaczyć. Masakra. Ta stara siedzi z jakimś dzieciakiem to pewnie wnuczek ,więc chodza ploty po Siedlcach ,że SKOK CHmielewskiego to tempota ,która siedzie i czeka az przyjada z góry ich wywalić ?

Iza

Nie wiem czy forumowicze wiedzą, że SKOK-i są zaangażowane w wszczęcie procesu beatyfikacyjnego Franciszka Stefczyka. Dlatego też prezesa można było ostatnio spotkać jako prelegenta na na kongresie Europa Christi. Prezes również zabrał głos na temat chrześcijaństwa w Europie i więzi z Kasami. Tu można przeczytać relację z tego wystąpienia: http://www.skok.pl/o-skok/aktualnosci/skok-i-na-kongresie-europa-christi

Iza

W internecie pojawiły się nowe oferty pracy na różnych stanowiskach. Czy ktoś może aplikował na którąś z nich lub był na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak możecie ocenić proces rekrutacji w SKOK?

wieloletni pracownik

Ja mam znajomości w Radzie Nadzorczej i Zarządzie więc jest mi tu dobrze :-)

Szczęśliwego Nowego Roku

Firma utraciła wszelkie ludzkie odruchy przyjmując najgorsze cechy korporacyjne. Przy tym brak jakiegokolwiek profesjonalizmu. Ludzie odchodzą sami bądź szukają dróg ucieczki. Klienci też z rozrzewnieniem wspominają dawną atmosferę. Firma dryfuje, trudna sytuacja w branży nie usprawiedliwia zachowań ignoranckich a czasem wręcz prostackich. Nie polecam

Szczęśliwego Nowego Roku

Firma utraciła wszelkie ludzkie odruchy przyjmując najgorsze cechy korporacyjne. Przy tym brak jakiegokolwiek profesjonalizmu. Ludzie odchodzą sami bądź szukają dróg ucieczki. Klienci też z rozrzewnieniem wspominają dawną atmosferę. Firma dryfuje, trudna sytuacja w branży nie usprawiedliwia zachowań ignoranckich a czasem wręcz prostackich. Nie polecam

pomorzanka

@karma oczywiście ale oprócz typowego opiekuna kasowego jest też do wzięcia stanowisko Referent ds. Archiwizacji

anonim

Opinie nt. SKOK-u im. Z. Chmielewskiego są również w tym serwisie na http://www.gowork.pl/opinie_firma,813033,0

anntyk

Jakim cudem macie klientów przecież Skoki padają jeden po drugim... jakiej kasy może się spodziewać doradca?

1234
@anntyk 09.08.2016 18:33
Jakim cudem macie klientów przecież Skoki padają jeden po drugim... jakiej kasy może się spodziewać doradca?...

Najniższą krajową.

1234

Nie polecam! Po kilku latach pracy nadal zarabia się marne grosze. Warunki pracy też są złe. W oddziałach brakuje podstawowych narzędzi pracy, pracownicy sami sprzątają, a tam, gdzie nie nie ma na to czasu jest po prostu brudno. Klienci siedzą na połamanych krzesłach i doskonale widzą, ze Skok nie ma na nic pieniędzy. Pracownicy traktowani są jak tania siła robocza. Jak nie masz znajomości jesteś w tej firmie nikim. Jednym słowem - nigdy więcej!

dasz radę DYĆ

ludzie potrzebni są tutaj w sposób oscylacyjny a mianowicie zastanawiam się kto w taki sposób układa pytania? Zastanów się autorze bardziej nad gramatyką i stylem wypowiedzi niż na złożeniem życiorysu. Co robią? obsługują kombajn? Żaglówkę? kładą tapety? Proszę.. porada: napisz życiorys (koniecznie daj komuś go najpierw przeczytać..) złóż aplikację ale najpierw w ramach zastanawiania się poszukaj informacji o firmie czym się zajmuje. 3mam kciuki. Czuje, że mimo braku swobody wypowiedzi i kreowania komunikatów czy pytań jest w Tobie potencjał. Dasz radę !!

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

Jeżeli chodzi wam o SKOK Kujawiak to właśnie przestał istnieć

bbbbb

Niestety są ważniejsze sprawy dla pana prezesa....a co tam kasa dla pracowników i to na święta ...socjalne zabrać....żenada w takiej firmie !!!

aaaaaa

szkoda, że nawet na Święta nic w tej firmie się nie dostaje, żenada...

MALGOSIA

JA NIE JESTEM PRACOWNIKIEM SKOK,ale wydaje mi się że Panie tuta piszące tak jadowite teksty,to chyba same sobie wystawiają opinie.Chciałabym powiedzieć ,a raczej napisać iż SKOK w Poznaniu przy ul. Głogowskiej ,może dzięki Paniom tam pracującym ,poszczycić się ,jak najbardziej profesjonalną obsługą klienta.Co prawda kredytu nie uzyskałam,ale to nie ma nic do rzeczy.Zostałam poinformowana o wszystkich możliwościach,Panie mnie poinformowały co moze być powodem itp. Wyszłam z oddziału pełna nazieji ze może za jakiś czas otrzymam kredyt konsolidacyjny.MAM TAKĄ NADZIEJĘ.POZDRAWIAM MIŁE PANIE Z GŁOGOWSKIEJ W POZNANIU. KLIENTKA Z GNIEZNA

ccccccccccccc

żenada!!!!! brak słów!!!

aaaaaa

A jak ogólnie się wam pracuje, czy spełniacie normy i jak atmosfera w pracy. . . Bo jakos tak ostatnio nieciekawie wg mnie.

Ja
@aaaaaa 02.08.2015 08:59
A jak ogólnie się wam pracuje, czy spełniacie normy i jak atmosfera w pracy. . . Bo jakos tak ostatnio nieciekawie wg mnie....

Szczecina też już nie ma

ufo

A czy to prawda,że zamykają oddziały w Olsztynie i Ostródzie? Właściciele już dostali wypowiedzenia trzy miesięczne!!!!!!!!!!!!!!

bbbbbb

no właśnie wielka niewiadoma, co to się dzieje?

aaaaaaaaaaa

jakaś cisza ostatnio, a w firmie coraz gorzej.socjalne zabrali, pensje marne, ciekawe czy pan prezes chciałby żyć za 1300 miesięcznie.......ale chyba można ....podejście do pracownika trochę mobbingowe....szkoda pisać....a czy pan prezes to nadal jest prezesem bo ponoć już nie.

Pracownik

jestem pracownikiem Skoku Ch. od pol roku, i narzekac niemogę, wypłata na czas( i wcalenie jest to najniższa krajowa ), ja tam polecam :)

ja
@Pracownik 13.12.2014 17:52
jestem pracownikiem Skoku Ch. od pol roku, i narzekac niemogę, wypłata na czas( i wcalenie jest to najniższa krajowa ), ja tam...

To w wolnych chwilach warto poczytać słownik ortograficzny.

anonim

(usunięte przez administratora)

gabrys

Atmosfera specyficzna, umowy zobowizaujace gdybys chcial sie zwolnic sam.. kazdy wibiera co lepsze.... ale czy wybór da zadowolenie to czas pokaże.

ok
@gabrys 11.12.2014 19:47
Atmosfera specyficzna, umowy zobowizaujace gdybys chcial sie zwolnic sam.. kazdy wibiera co lepsze.... ale czy wybór da zadowol...

wybór słuszny. to solidna i uczciwa firma. Co znaczy umowa zobowiązująca gdybyś chciał się zwolnić?

anonim

(usunięte przez administratora)

klientka

Ja jestem klientką tego banku konkretnie w łodzi na ul Gorkiego i polecałam go wszystkim znajomym bo panie były bardzo kompetentne rzeczowe i klient miał wszystko dokładnie wytłumaczone był to naprawde przyjazny personel W chwili obecnej zostoło po nim tylko wspomnienie Obecnie strach tam wejść bo osoby które tam są to jakaś porażka proste pytania są dla nich czarną magiąŻENADA

było lepiej
@klientka 12.11.2014 20:11
Ja jestem klientką tego banku konkretnie w łodzi na ul Gorkiego i polecałam go wszystkim znajomym bo panie były bardzo kompeten...

no tak, za twoich czasów było tam lepiej..

fgghhj

A nie wiecie o co chodzi z umowami o pracę niby starymi

była

Alleluja

była

Alleluja

Klient

Z Oddziału w Olsztynie to powinni wywalić na kopach , jedną pyskatą "panią w czarnej peruce " ogólnie nie polecam!

wtf
@klientka 28.09.2014 08:23
Szkoda.Kiedyś to był naprawdę fajny oddział, z miłą obsługą, ze starszą panią, która była naprawdę serdeczna do nas , do klient...

była tajemnicza klientko, która zrezygnowała = była pracownico.. proszę, odrobinę godności. NIe pisz wpisów takimi "grubymi nićmi"..

hmmmmmm
@klientka 28.09.2014 08:23
Szkoda.Kiedyś to był naprawdę fajny oddział, z miłą obsługą, ze starszą panią, która była naprawdę serdeczna do nas , do klient...

Widzę,że starsza Pani to lekarstwo na całe zło świata....."była pracownico" pod nickiem typu: klient,klientka,była itp-nie wierzę, że na tym forum klienci pisaliby takie bzdury dotyczące obsady jakiegokolwiek oddziału. A tu tylko monolog i monolog....nudne. Czas z godnością zakończyć pewien etap życia i się nie ośmieszać.

mobilny

była...a czytałaś, że "AŻ" 13 prezesów nie otrzymało akceptacji KNF? To chyba nie jest w porządku.... :(

szszszszszsz
@mobilny 13.09.2014 10:53
była...a czytałaś, że "AŻ" 13 prezesów nie otrzymało akceptacji KNF? To chyba nie jest w porządku.... :(...

Ludzie ale marudzicie!!! Praca nie jest zła. Chyba nie wiecie jak jest w innych zakładach. Może zarobki nie są super ale chociaż są na czas

była

KNF nie zatwierdziła prezesa SKOK im. Chmielewskiego na prezesa. Słuszna decyzja.Radość moja ogromna. Bóg wysłuchał moich prośb. Super wiadomość. Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Niech jeszcze przeprowadzą prawdziwą kontrolę, taką bez sympatii.

anonim

(usunięte przez administratora)

dobry biznes

dobre,firma z Holandii zarejestrowana poza UE 20zł za tydzień :-) wypowiedzenie bardzo długie. Aż tak naiwnych ludzi chyba nie znajdujecie? p.s. pomysł na biznes idealny

Cin

Jeśli interesuje cię praca w ktorej jako sprzedawca bedziesz mógł również posprzątać (umyć sedes, podłogę, witrynę, pozamiatać), pomajsterkować (nareperować drukarke, listwę, lampę, gniazdko), i zabawić się w zaopatrzeniowca kupując papier toaletowy i ścierki, masz ambicje kreatywnego marketingowca potrafiacego przyozdobić punkt czymś z niczego,a dodatkowo lubisz jeszcze skoczyć na poczte z korespondencją, porozdawać ulotki i robic z siebie palanta w innych akcjach, to nie zwlekaj, i aplikuj już dziś, zrealizujesz się jak nic.

sisi

praca moze i fajna, zalezy kogo ma sie w oddziale, niestety tam gdzie ja pracuje, praca nie jest przyjemnoscia, czlowiek jest zdolowany i traktowany jak zero. wszystko jest przesuniete na oddzial i windykacja i nowi członkowie, reklama itp. a "góra" tylko przesyła info ile jest jeszcze do sciagniecia zaległosci. Oferta pożyczkowa jest moze i atrakcyjna ale reszta to totalna porażka. moze na innych punktach jest inaczej... tego niestety nie wiem.

pracownicy

Panie PREZESIE czy Pan nie widzi co dzieję się w Lodzi na Kościuszki? kierownicy niszczą TEN (i nie tlko) oddział!!!

hjjjhm

osoby, które pracuja w chmielewskim pracuja tam tylko i wyłacznie ze wzgledu na to iz nie maja lepszej perspektywy, jak tylko cos lepszego sie pojawia to kazdy o zdrowych zmyslach odchodzi z tej firmy, bo ta praca to porazka i upodlanie człowieka, a pensja brak słow, najnizsza krajowa i ciagle gnojenie z góry, widać ze w firmie zle sie dzieje, bo zamiast sie rozwijac i isc do przodu to zamykaja kolejne oddzialy, prezes skapi na wszystkim jak moze, prezesowa jest ok, ale tez jest glucha na skargi z oddziałow, a praca hmm zmuszanie do roznoszenia ulotek w godzinach prywatnych oraz do sciagania sila wszystkich znajomych, zeby tylko było więcej członków zamiast wydać na porzadna reklame

bolesna rzeczywistość
@jazawiedziona 02.04.2014 10:11
święte słowa - zapomniałaś/eś jeszcze dodać, że praca za najniższą krajową - NIE POLECAM a co więcej odradzam - myślą, że tanią...

poszukaj pracy sobie zamiast wylewać smutne żale do świata i ludzi na forach. Weź się w garść, podejdź do matury i zmień coś w życiu. Znajdź pracę na początek. Nie wypisuj przykrych wysnutych ocen względem pracowników. Zrób coś pożytecznego. Później krytykuj innych (byłych) pracodawców. p.s. polecać lub nie polecać możesz co najwyżej pasztetową na promocji.

jazawiedziona
@bolesna rzeczywistość 02.04.2014 20:15
poszukaj pracy sobie zamiast wylewać smutne żale do świata i ludzi na forach. Weź się w garść, podejdź do matury i zmień coś w...

Masz w zupełności rację- tak właśnie zrobię ;) na dobry początek kupiłam wazelinę - widzę, że za tym na pewno daleko zajdę hehehe A swoją drogą jakby zatrudniali ludzi wykształconych, a nie bez matury jak wspomniałeś prawdopodobnie byłoby pusto na tym forum. Mój błąd - zapamiętam na przyszłość - najpierw matura później praca w usługach bankowych ;) (usunięte przez administratora)

kris

Z tą pracą kierownika to prawda, Pierwszy raz sie spotykam z sytuacja gdzie nie moge liczyć na pomoc kierowniczki... gdyż ona nic nie wie... Ale telefony do Centrali i do koleżanek z innych oddziałów to podstawa. To że piszemy za nią raporty to norma.

ja
@kris 17.03.2014 19:31
Z tą pracą kierownika to prawda, Pierwszy raz sie spotykam z sytuacja gdzie nie moge liczyć na pomoc kierowniczki... gdyż ona n...

ja na szczęście już tam nie pracuję :)a odnośnie kierowników- nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach. Kierownik w Łodzi-jedno wielkie nieporozumienie! jego praca to zajmowanie się sprawami związanymi z własną firmą, szukanie kozłów ofiarnych, skarżenie na podwładnych-tym czasem co sam robi na oddziale? NIC! zamyka się w swoim "gabinecie" i opuszcza żaluzje żeby najlepiej nikogo i nic nie widzieć, przychodzi do pracy spóźniony, wychodzi kiedy chce.. na dzień dobry tylko pyta: "i jak"sprzedało się coś?" dyryguje, wydaje polecenia to wszystko co w tych czasach robi kierownik. A szkoda bo dobry kierownik-to połowa sukcesu.

pracownik

pracowałam w SKOKU Chmielewskiego..ogólnie praca jako praca całkiem ciekawa, ludzie na oddziale sympatyczni (z małymi wyjątkami) ale niestety wynagrodzenie jakie otrzymałam zdecydowanie niższe niż to zaproponowane na wstępnej rozmowie rekrutacyjnej. (usunięte przez administratora)

dsc

jakie wyroki

Jan

Praca za te głodowe pensje ha ha ha Jaka płaca taka praca panie (usunięte przez administratora).Niech się Pan cieszy że do pracy przychodzę.Wyniki sprzedaży to je mam w ?upie.Po prostu nie ma motywacji do pracy.(usunięte przez administratora).Ludzi trzeba zachęcić a nie łajać.

dsc

c o was tak wyciszyło, teraz chyba macie super

bid
@dsc 02.03.2014 19:28
c o was tak wyciszyło, teraz chyba macie super

cha!cha!! Chi!!Kiedy podacie jakie zapadły wyroki w Wałczu i nie tylko!!!

robert

to [usunięte przez administratora] i swietni ludzie

ot taka prawda o ktorej zapomniano

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Ludwig von Mises

mała

Oj, dzieje się dzieje, ale o tym się tu nie pisze. zabrakłoby miejsca na opisanie wszystkich "cudów". Nawet provident to luksus dla pracownika.

dobra rada

niech wszyscy wybitni i ambitni specjalisci od nic nierobienia zamiast tu narzekać pójdą się zarejestrować.Bedzie wiecej czasu na hejtowanie o braku kasy, ulotki można zacząć zbierać nie rozdawac i nie trzeba hańbić się sprzątaniem po sobie.Same plusy!

ohgg

(usunięte przez administratora)Przecież kontrole były co kilka miesięcy. Jak pracowałam w SKOKu to pani kontrolująca przeszukała mi biurko i sprawdziła całą pocztę.Jak chcieli udubić to tak długo szukali aż do byle gówna się przyczepili. A to nie pierwszy przypadek . A co było w Wałczu?????Ile tam pieniędzy poszło. A czy to nie tą kierowniczkę wysłano do (usunięte przez administratora)????jako obserwatorkę???????

była

Pracowałam w tym Skoku - Kochani posłuchajcie dobrej rady - nie unoście się ambicjami , żeby wykonać plany nałożone przez górę. Nie róbcie nic poza procedurami - naprawdę !!!!!Pan (usunięte przez administratora) jest dobry wujek do czasu. Doświadczyłam tego na własnej skórze. I było to bardzo, bardzo przykre.Straciłam pracę, ale akurat nie to jest najgorsze, ale miałam ogromne kłopoty i to jak zaraz napiszą ........ nie z mojej winy.

;/

mała - 2013-06-13 17:57:48 Są oddziały lepsze i gorsze. To co "proponuje" "Góra" żeby robić, aby mieć lepsze wyniki zakrawa o kpinę. Nikt o zdrowych zmysłach i szanujący sam siebie nie wykonach takich "zaleceń"bo tym na "Górze" kasa uderzyła już do głowy i pracowników na "Dole" maja za nic - a prawda jest taka, że to Ci na "Dole" odwalają największą robotę i za swoją orkę marną najniższą krajową dostają - przykre ale prawdziwe - oto Polska właśnie ;/

mała

Są oddziały lepsze i gorsze. To co "proponuje" "Góra" żeby robić, aby mieć lepsze wyniki zakrawa o kpinę. Nikt o zdrowych zmysłach i szanujący sam siebie nie wykonach takich "zaleceń"

Abcd

Narzekają tylko te osoby, które już nie pracują albo nic nie robią i chcą premie, to moje zdanie. Tyle.

kiki

mam zaczac prace w oddziale w wielkopolsce, czy naprawde sa az tak zle warunki pracy??

alina

nie zgadzam sie, w skoku chmielewskiego wzielam pozyczke calkiem niedawno i maja bardzo dobre warunki, mi przynajmniej wszysko odpowiada i nie ma sie czego czepic

Zostaw opinię o SKOK - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK