Revitum S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 173 ocen.

Opinie o Revitum S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Revitum S.A.

Zainteresowana

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Klaps12344
@Administrator Firmy 29.03.2018 12:04

Do pani prezes tęsknią wszyscy . Revitum istnieje w nowej formie , gdzie pracuje jako specjalista sama pani prezes (nawet jezdźi do różnych miast sama przyjmować klientów, musi być niewygodnie jezdzić wszędzie samej). Na szczęście byli pracownicy są wszyscy razem i bardzo się lubią. Do dziś spotykamy się , robimy przyjęcia, jedzimy na szkolenia do S.L. Byłą panią prezes wspominamy jako osobę miłą, opanowaną, kulturalną na codzień, o delikatnym głosie, o super zdolnościach do pracy z ludźmi, każdy chciał u niej pracować, każdy był szanowany i super opłacany. Pani prezes sama teraz przyjmuje klientów i robi testy, no niby są tłumy chętnych do pracy..... Pracodawcę panią prezes oceniam jak najlepiej , same zalety miała Jestem pewna że pani prezes revitum w nowej formie stworzy luksusową klinikę marzeń wielu klientów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Administrator Firmy

strona zostanie przebudowana

Administrator Firmy

Informuję , abyście już się nie przegadywały,że firma REVITUM S.A. zamknęła swoją działalność paramedyczną z dniem 12 lutego 2018 roku, będzie się zajmować czymś innym, nie ma w niej zatrudnionej żadnej osoby. Proszę zatem o zaprzestanie komentarzy, które nic nikomu nie przynoszą.

Karola

Jestem mega zadowolona, ze zmieniłam pracę, załuję tylko tego, że tak póżno złożyłam wypowiedzene. Jedno, czego nie nauczyłam, nigdy wiecej zlecenia!

ala
@anonymous 29.01.2018 17:39

No nie wiem, ta dyskusja świadczy gorzej o pracodawcy niż o osobie wypowiadajacej się o pracodawcy.

ala

A jakies opinie o placówce w Poznaniu? Jaka atmosfera, zarobki (jako specjalista)?

ala
@Piedzioszzz 12.11.2017 23:26

Wiem, że nie ma tam pracy na umowe o prace, ale jak wyglądaja zarobki i jaka atmosfera w Poznaniu?

Świetna

Karolina , daj już spokój , wiemy że to TY! Zawaliłaś sprawę na całej linii a teraz udajesz poszkodowaną. U nas fantastycznie, ale nie potrzeba tyle osób, które się lenią i chciałyby kasę za darmo, to żałosne.

she
@Świetna 23.02.2018 10:47

Żałosne jest to, że nie zdajesz sobie sprawy z tego, że niezadowolonych pracowników jest więcej... usuwanie komentarzy, dodawanie pozytywnych... chyba ktoś nie potrafi z honorem przyjąć krytyki która mu się należy i jest słuszna. I teksty o tym, że każdy kto napisze negatywną opinię to pracownik, który został zwolniony bo się lenił... to nie jest zgodne z prawdą i dobrze to wiesz. Było mnóstwo ludzi którzy wykonywali swoje obowiązki rzetelnie, byli lojalni i oddani ale po prostu nie dali się dłużej poniżać.

Zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Szefowa M super , płaci, miła , uśmiecha się. Lubie pracować w Revitum. Niewiele jest placówek , które tak skutecznie pomagają ludziom. Oczywiście szefowa jest wymagająca i dlatego pewnie nie podoba się to wszystkim. Ja z tym nie mam problemu. Zyczyłabym sobie zawsze mieć taka atmosferę w każdej pracy.

bohen
@Zadowolona 20.02.2018 22:34

eej placa Wam za dodawanie dobrych opinii? co jakiś czas w gąszczu wielu negatywnych opinii dziwnym trafem pojawiają się dwie dobre ze stałymi gadkami pt. ''placa na czas, mila atmosfera, pomaganie innym''. Chociaż zmieniajcie repertuar ???? A pierwsze pytanie cofam: wiadomo,ze Wam za to nie zaplacą, ewentualnie obetną chociaż stówkę hahah

lotos

Fakty mówią same za siebie. Pod koniec 2017 i na początku 2018 bardzo dużo osób rozstało się z firmą w różny sposób (odeszli, zostali zwolnieni, poszli na zwolnienie lekarskie i pewnie już nie wrócą). A firma łącznie zatrudnia może 30 pracowników. Pani prezes jest twardą kobietą i twardą ręką rządzi firmą. Ma to soje plusy i minusy. Oby tylko nie doprowadziło do rozpadu bo kondycja firmy nie jest najlepsza.

Pracowita

Jestem zdziwiona "jadem" niektórych wypowiedzi. Nic co tutaj napisały niektóre osoby nie zaobserwowałam. Pracuję w firmie od kilku lat , przewinęło się wiele osób. Moja praca mnie bardzo satysfakcjonuje , były osoby, które nie wykonywały swoich obowiązków i zostały zwolnione. Atmosfera super, POLECAM!!!

kiko

Krotko,zwiezle I na temat- najgorszy pracodawca, nie szanuje ludzi (wszystkich-nie tylko pracownikow),nieslowny I zmieniajacy zdanie co 5minut, zupelnie jakby mial dwubiegunowke. Nie polecam.

KlapisikM
@kiko 16.02.2018 18:25

Ej jak to nie było spotkań? Do dnia dzisiejszego wszyscy jesteśmy jak jedna wielka rodzina ;) . KOCHAM NASZE BALETY.. co powiecie na termin spotkania w przyszly piątek ? Fajnie byłoby, żeby wpadły osoby z innych miast (nawet te co już nie pracują) jednak mamy wszyscy miłe wspomnienia i jesteśmy zżyci ze sobą ;) Parcodawca też miły dlatego wspólnie ze łzami w oczach bedziemy wszystko wspomniać Wspólnie może byśmy zrobili sobie przyjęcie ;) . Zrobimy podział kto co przynosi ( kto robi salatkę, kto ciasto itp.).

anonim

(usunięte przez administratora)

Karola
@KlapsM. 15.02.2018 18:39

Byli pracownicy, niepotrzebuja pozwolenia. O intergarcje powinno sie zabdac wczesniej... A teraz wychodzą skutki, nieszanowania pracownikow. Lepiej sie zastanowić co sie robi, niz negowac wszystkie Prawdziwe opinie.

racja

Widzę, że "kogoś" PRAWDA bardzo zabolała, tak bardzo, że musiał pousuwać nieprzychylne opinie. Szanowny PRACODAWCO, na takie takie opinie bardzo długo pracowałeś postępując nie fair z pracownikami, traktując ich w sposób skandaliczny, szantażując, manipilując, a teraz jesteś tak zdziwiony , że starasz się je usunąć i dobrymi napisanymi przez siebie zatuszować? Śmiech na sali- sami widzicie, to jest cyrk, a nie firma, nie zatrudniajcie się tu :) pozdrawiam :)

Animo

Czas spędzone w tej firmie bardzo dobrze wspominam. Wiele się nauczyłam, poznałam wiele wartościowych osób. Wynagrodzenie zawsze otrzymywałam w terminie i było uzależnione od wypracowanej premii. Polecam:).

DO " PO CO MI TO BYŁO"

Drogi "po co mi to było", mimo że pracowałeś w dużych korporacjach i małych firmach nie znasz zasad wychowania? TO NORMALNE, że pracownik na koniec dnia zdaje relacje z przebiegu pracy, zrealizowanych zadań, czy ze względów grzecznościowym się żegna ze swoim pracodawcą/ przełożonym. Z własnych doświadczeń wiem że obowiązuje to w każdej firmie w której pracowałam. Czas pracy nie jest przestrzegany? Pracownik na Twoim stanowisku sprawnie wykonujący swoje obowiązki i nie szukający problemów tam gdzie ich nie ma spokojnie może zrealizować swoje zadania w ciągu 6-8 godzin, to nie wina pracodawcy że swoją pracę wykonywałeś bardzo wolno. Natomiast kwestia wynagrodzenia to sprawa indywidualna, która jest wypłacana zgodnie z ustaleniami tak też było w Twoim przypadku, pomimo wielu błędów i niedociągnięć w ciągu 3 tygodni pracy. Nie oszukujmy się w żadnej pracy nie dostaniesz premii za źle wykonywane obowiązki. Ponadto pisanie kilku opinii z różnymi nickami świadczy o samym Tobie.

racja
@DO " PO CO MI TO BYŁO" 07.02.2018 09:19

A co ma wspólnego wychowanie z regulaminem pracy? Wcale nie jest normalne, że pracownik każdego dnia czy tygodnia zdaje relacje tylko wszystko jest uzależnione od regulaminu i wewnętrznych procedur panujących w porządnych firmach, a tych rzeczy akurat NIE MA w firemce jaką jest revitum. Na spokojnie to pracownik może się ze wszystkim wyrobić w 6-8godzin, zgadzam się, ale w tej firmie nie ma czegoś takiego jak spokój. Bo ''pracodawca'' ciągle krzyczy, zawraca głowę wielokrotnie nieistotnymi sprawami, jak nie osobiście to setki razy wydzwania, woła do siebie, człowiek się skupić na pracy nie może bo nie wie za ile znów będzie zaatakowany, obrażany i kiedy znów poddawany manipulacjom i szantażom. A proszę mi uwierzyć jak ktoś zarabia takie marne grosze i jest zastraszany, że będzie mieć obcięte wynagrodzenie na prawdę jest rozdrażniony, zdenerwowany, a przez to jego praca jest mniej efektywna! W żadnej pracy na pewno nie dają premii za spapraną robotę, ale też w żadnej pracy nikt nie traktuje premii do śmiesznej podstawy jako narzędzie szantażu!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Jacek

Droga koleżanko, mam prośbę. Prowadź swoje wojenki we własnym imieniu i najlepiej z jednego konta. W swojej opinii jednoznacznie opisujesz moją osobę. W firmie pracuje(ało) dwóch facetów i tylko ja skończyłem prace w Revitum z końcem stycznia. Podszywając sie pode mnie stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji, ponieważ z pracodawcą rozstałem sie w zgodzie i nic nie wskazywało bym później mogł mieć jakieś gorzkie żale z tego powodu. Wypłatę otrzymałem wyższą niż to by wynikało z naszej umowy, a także wiele się nauczyłem w tym niedługim okresie pracy. Chodź to ostatnie, to akurat tylko moja zasługa. W każdym bądź razie, ja ze swojej strony, nie żałuję czasu poświęconego na pracę w tej firmie.

anonim

Praca w miłej atmosferze. Pensja jest uzależniona od stanowiska, umiejętności i efektywności, zawsze pensje płacone w terminie. Jako pracownik bardzo cenię sobie tą firmę. Z placówek korzystają również znane osoby. Ważne jest też to, że można pomagać ludziom, jak się widzi jak ludzie wracają zdrowi i dziękują, to jest coś czego nie dadzą żadne pieniądze.

xsx
@anonim 19.01.2018 10:15

Pomaganie innym- tak fajnie, oczywiście, ale pamiętajmy, że bycie pracownikiem nie oznacza bycia wolontariuszem i nikt nie pracuje charytatywnie, a wynagrodzenie to nie jałmużna.

Alba

Pracowałam w Revitum 5 lat w administracji firmy, zawsze pensję miałam na czas, bardzo miła atmosfera, zespół bardzo sympatyczny, polecam tego pracodawcę.

ciekawa
@Alba 23.01.2018 18:37

w jakich latach? i dlaczego sie zwolnilas?

Liwson

Witam,pracuję w tej firmie niecałe pół roku,jestem zadowolona nie tylko z samej pracy ale też z osób z którymi pracuję.Szanowna Pani kierownik jest najlepszym pracodawcą z jakim mogłam się spotkać na swojej drodze zawodowej nie poznałam tak ambitnej młodej kobiety która potrafi kierować zespołem,jest konsekwentna a przede wszystkim bardzo wyrozumiała. W dzisiejszych czasach trudno znaleźć pracę w tak zgranym zespole. Pozdrawiam Serdecznie

anonim

(usunięte przez administratora)

ksssss

Ta odpowiedz, powinna Wam wszystkim otworzyć oczy.

Ewelina

Świetna i profesjonalna firma! Pracuje w Revitum od 2 lat. Miła atmosfera, super ludzie, wynagrodzenie zawsze na czas. Fakt, że pomagasz innym to rzecz bezcenna . Ciesze się, że ta praca daje mi takie możliwości.

Kasia

Pracuję w firmie od 4 lat. Warunki pracy są świetne, mila atmosfera. Zaczynając pracę obawiałam się czy moja wiedza na temat biomedycyny jest wystarczająca, natomiast dzięki wielu szkoleniach poszerzyłam swoją wiedzę, co ułatwiło mi pracę. Bardzo ucieszył mnie fakt dotyczący mojego wynagrodzenia, ponieważ zawsze wypłata jest na czas oraz że moja efektywna praca jest wynagradzana przez pracodawcę.

Irek

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy? Miałem nadzieję na info od pracowników

anonymous
@Irek 14.12.2017 17:35

Witaj, jakiej pracy szukasz? napisz na dok@revitum.pl

Paulina

Zapraszam do przeczytania wywiadu, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,259910,wywiad-maria-biernacikbankowska @tuszer kuszer a czy nie ma możliwości, aby przejść na inną umowę?

tuszer kuszer

Opiszę stanowisko specjalisty; umowa na działalność gospodarczą ( tak jak piszą w wywiadzie to prawda), w dodatku bez podstawy. Powoduje to co miesiąc strach ( nie wiadomo ile zarobisz , i co gorsza nie masz na to wpływu !) Po drugie jak zachorujesz nie masz nic ;( Po trzecie; brak podwyżek ( nawet po 7 latach pracy) Podsumowując ; jeśli chcesz mieć dodatkową taka pracę może być, ale brak stabilności finansowej może wywoływać frustrację . Plusy: elastyczny czas pracy,

Paulina

@Zadowolona, to bardzo dobrze, że praca w powyższej firmie spełniła Twoje oczekiwania. Co możesz powiedzieć więcej na temat pozytywnych aspektów pracy w Revitum S.A.? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę w tym miejscu?

Zadowolona

Ja też mam dobre doświadczenia z pracy w Revitum. Fakt, że jestem teraz na macierzyńskim, ale nie narzekam na podejście do pracownika. Fakt, pracy jest sporo, ale chyba po to idzie się do pracy :) Jeśli ktoś sumiennie wykonuje swoje obowiązki, nie musi się o nic obawiać. Bardzo liczy się to na ile człowiek stara się wykonywać swoje obowiązki, a na ile ściemnia, że pracuje. Polecam tym, którzy faktycznie zainteresowani są pracą i jasnymi zasadami.

Paulina

Może ktoś inny podzieli się jeszcze informacją na temat przebiegu rekrutacji? ;)

Danuśka

Ja byłam w Revitum i wybieram się tam kolejny raz. Dieta i preparaty jakie mi zaproponowano - dały efekt. Czuję się zdrowa, pełna życia i chęci do pracy. Schudłam, odmłodniałam. Jednak ciągle staram się przestrzegać tych zasad o których mi mówiono. Wiem, co szkodzi mojemu organizmowi i tego unikam. Diagnoza okazała się trafna ! Pozdrawiam Danusia :)

hjk

@Fejt jak jest dużo szkoleń to i ja bym sie chetnie zakręciła koło takiej oferty :) szkolenia sa moim zdaniem podstawą rozwoju pracownika, wiec super że je zapewniają :))) szkoda tylko że aktulanie nie ma ofert pracy od nich, ale to pewnie kwestia czasu

ewellll

Otrzymam informacje na temat pracy jako rejestratorka medyczna w Revitum w Warszawie? Zarobki? Atmosfera?

Zostaw opinię o Revitum S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Revitum S.A.