Flash Inc. Emma Kosyło

Adres: Krakowskie Przedmieście 13 lok. 8, 20-002 Lublin

NIP: 1231353816 REGON: 367320275

Flash Inc. Emma Kosyło
5 80 6 1

Opinie o Flash Inc. Emma Kosyło

pracownik

Dużo dobrych komentarzy bo dobrze sie tu pracuje. Jako pracownik a nie kandydat mowie ze warto nas sprawdzic. Nie od parady jestem tutaj juz rok

.
@pracownik 13.02.2019 08:46

Słyszałem, że w firmie dostaje się umowę o dzieło. Prawda to? Nie dajecie normalnych umów?

kosylo toksylo
@pracownik 13.02.2019 08:46

ma to sens. tak wlasnie budowana jest ta sekta, zebys czula więź ze swoimi oprawcami. trzeba byc totalnie zindoktrynowanym glupkiem zeby brac w tym udzial. nie od dzis wiadomo, ze najpierw cie mamią jak to jest super, a potem kaza zrezygnowac ze wszystkiego na rzecz tej zalosnej "pracy". z rodziny, znajomych, wolnego czasu. beda tlumaczyc, ze oni sa przeszkodami do sukcesu i trzeba sie oddac tylko latniu po klatkach i (usunięte przez administratora)ludzi

pracownik
@. 13.02.2019 16:41

przyjdz osobiscie i zapytaj jak taki jestes kozak :)

ajhajd
@pracownik 13.02.2019 08:46

gdzie Ty widzisz "dużo dobrych komentarzy"?

kosynier

Byłem tam kiedyś na rozmowę o "stanowisko marketingowe". Polega ono w praktyce na domokrążstwie. W ogłoszeniu czy rozmowie przez telefon ani słowa na ten temat. Praca rozliczana od ilości pozyskanych umów czyli jest jak najbardziej prawdopodobna opcja, że przepracujesz etatowy czas a nie zarobisz nic. Brak umowy o pracę znaczy też, że żadna ochrona nie przysługuje w wypadku choroby czy jakiegoś złego losowego zdarzenia. Panienki co nic nie powiedzą przez telefon a na miejscu świecą oczami i zgrywają dowcipnisie to totalne dno - wstydziłbym się takiej pracy. Podobnie jak osoby, które szkolą nowych i próbują nimi manipulować. Szefowa tego całego przybytku ma oczywiście swoją historię typu "od (usunięte przez administratora)...". Cały ten proces rekrutacji to wyjątkowo nieetyczna praktyka i brak szacunku d czasy osób rekrutowanych. Z resztą jak patrzę na takie praktyki, nastawione tylko na wyciągnięcie kasy i budowanie wokół tego piramidki ludzi, to i z tym traktowaniem zwierząt mam poważne wątpliwości. To zwykłe robienie pieniędzy na domokrążcach i przypisywaniu temu szczytnej ideologii. Flash inc to ohydna sekta, która wypiera mózgi (usunięte przez administratora)(których w sumie nie żal skoro dali sobie wyprać mózgi) co to są gotowi się odwrócić od rodziny, znajomych, a nawet z własnej kieszeni niejednokrotnie dokładać do interesu (bilety, prowiant dla nowych, obowiązkowe wyjazdy, łapanki). Pod żadnym pozorem nie wybierać się na rozmowę.

dianka

Byłam na rozmowie o prace w oddziale w lublinie. Przeszłam pierwszy etap rekrutacji pozytywnie. Na drugi nie mam ochoty przyjść. Żadna z Pan tam pracujących nie potrafiła odpowiedzieć czym ja jako osoba u nich zatrudniona miałabym się zajmować. Nie potrafili określić umowy na podstawie której mieliby mnie zatrudnić ani podać konkretnej stawki bez widełek. Nie polecam, to tylko strata czasu na kompletnie pozbawiona konkretów rozmowe ;)

XD
@dianka 13.02.2019 17:01

Mi wszystko opowiedziały. Może nie chciało im się tracić na Ciebie czasu bo byłaś słaba?

kosynier
@XD 14.02.2019 11:37

ehh emma. dałabys sobie juz spokoj i zajela igraszkami z marcinkiem co? jak to jest cudownie niszczyc cie od srodka, a w rzeczywistosci robic dobra mine do złej gry. ciekawe kiedy ogarniesz, kto jest kretem we 'firemce' podla sekta i tyle. usuwaj dalej komentarze, płać za to.

Poncjusz Piłat

Firma godna polecenia!!

STRATA CZASU

Byłem tam na rozmowę o "stanowisko marketingowe". Polega ono w praktyce na domokrążstwie. W ogłoszeniu czy rozmowie przez telefon ani słowa na ten temat. Praca rozliczana od ilości pozyskanych umów czyli jest jak najbardziej prawdopodobna opcja, że przepracujesz etatowy czas a nie zarobisz nic. Brak umowy o pracę znaczy też, że żadna ochrona nie przysługuje w wypadku choroby czy jakiegoś złego losowego zdarzenia. Panienki co nic nie powiedzą przez telefon a na miejscu świecą oczami i zgrywają dowcipnisie to totalne dno - wstydziłbym się takiej pracy. Podobnie jak osoby, które szkolą nowych i próbują nimi manipulować. Szef tego całego przybytku ma oczywiście swoją historię typu "od pucybuta...". Cały ten proces rekrutacji to wyjątkowo nieetyczna praktyka i brak szacunku d czasy osób rekrutowanych. Szkoda, że również organizację WWF, która korzysta z MT w ramach outsorcingu bardziej obchodzi poważne traktowanie zwierząt niż ludzi. Z resztą jak patrzę na takie praktyki, nastawione tylko na wyciągnięcie kasy i budowanie wokół tego piramidki ludzi, to i z tym traktowaniem zwierząt mam poważne wątpliwości. To zwykłe robienie pieniędzy na domokrążcach i przypisywaniu temu szczytnej ideologii. Jeden dzień z miernotami z Flash wystarczy żeby zrozumieć absolutnie wszystko

Taidio

Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, ale nie ludzi z tej firmy, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. W tej firmie spotkanie nie zmieniło nic. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. Ale nie w tej firmie, bo nie oferuje ona nic. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. A ta firma to (usunięte przez administratora) Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... znaczy... marchew. Ale na pewno nie będę pracować w tej firmie.

kosylo toksylo

Byłem tam kiedyś na rozmowę o "stanowisko marketingowe". Polega ono w praktyce na domokrążstwie. W ogłoszeniu czy rozmowie przez telefon ani słowa na ten temat. Praca rozliczana od ilości pozyskanych umów czyli jest jak najbardziej prawdopodobna opcja, że przepracujesz etatowy czas a nie zarobisz nic. Brak umowy o pracę znaczy też, że żadna ochrona nie przysługuje w wypadku choroby czy jakiegoś złego losowego zdarzenia. (usunięte przez administratora)co nic nie powiedzą przez telefon a na miejscu świecą oczami i zgrywają dowcipnisie to totalne dno - wstydziłbym się takiej pracy. Podobnie jak osoby, które szkolą nowych i próbują nimi manipulować. (usunięte przez administratora)tego całego przybytku ma oczywiście swoją historię typu "od pucybuta...". Cały ten proces rekrutacji to wyjątkowo nieetyczna praktyka i brak szacunku d czasy osób rekrutowanych. Szkoda, że również organizację WWF, która korzysta z MT w ramach outsorcingu bardziej obchodzi poważne traktowanie zwierząt niż ludzi. Z resztą jak patrzę na takie praktyki, nastawione tylko na wyciągnięcie kasy i budowanie wokół tego piramidki ludzi, to i z tym traktowaniem zwierząt mam poważne wątpliwości. To zwykłe robienie pieniędzy na domokrążcach i przypisywaniu temu szczytnej ideologii

dobre atmo

fajnie, że mają dzień otwarty!!! każda firma powinna taki mieć u siebie... dobrze się bawiłam z milymi ludzmi... :)

hehe

Szkolenia dobre, ludzie super, tygodniówki rewelacja :)

Halyna

OSOBIŚCIE NIE POLECAM ! Praca polega na chodzeniu od mieszkania do mieszkania i namawiania ludzi do podpisania polecania przelewu na rzecz organizacji ! Jedyny plus pracy w tej firmie to świetna atmosfera.

Dariusz
@Halyna 14.12.2018 21:00

Na jakiej podstawie zatrudnia firma Flash Inc. Emma Kosyło? Czy jest to umowa o pracę, czy może umowa zlecenie? Mogłabyś napisać coś więcej o warunkach oferowanych przez pracodawcę? Chciałbym dowiedzieć się, czy wynagrodzenie jest zadowalające oraz czy pracownik przed podjęciem pracy przechodzi jakieś gruntowane szkolenie? Opisz proszę, jak to wygląda.

Byłem tam
@Dariusz 16.12.2018 11:25

Szkolenie na początku i potem codziennie spotkania z liderem, jak ktoś się nie op...dala to wychodzi 500-700zł tygodniówki, umowy różnie

odpodp
@Byłem tam 17.12.2018 08:43

chyba nie do końca jest tak ja piszesz wynagrodzenie prowizyjne, a umowa o dzieło i nie ma możliwości innej

Byłem tam
@odpodp 20.12.2018 10:54

To chyba pracowałeś w innej firmie czy coś

JANICK
@Byłem tam 02.01.2019 08:51

No chyba że jesteś adminką lub ownerem, reszta to umowa o dzieło.

Halyna

Wynagrodzenie nie jest prowizyjne! Umowa o dzieło, szkolenie polega na tym że idziesz z doświadczoną osobą w teren ( konkretnie na osiedle ) i tak naprawdę przyglądasz się i słuchasz co ona mówi żeby zachęcić ludzi do przekazania za pośrednictwem przelewu pieniędzy na rzecz organizacji jeśli się zgodzi wypełniasz z nią dokumenty i tyle lecisz dalej po mieszkaniach

FR
@Halyna 21.12.2018 08:36

Jest dużo szkoleń teoretycznych, ćwiczenia w biurze, meetingi itp nie tylko praca w terenie

FR
@Halyna 21.12.2018 08:36

eventy

FR
@Halyna 21.12.2018 08:36

Aaaaa i szkolenia w innych firmach

JANICK
@FR 02.01.2019 16:56

ćwiczenia teoretyczne=ćwiczenia w biurze=szkolenia w innych firmach=to samo. Procentowo 20% spędzasz w biurze, 80% w terenie. Eventy, w pewnym sensie to też "teren"

FR
@JANICK 04.01.2019 14:08

Jeżeli dla Ciebie to jest to samo to chyba mało ze szkolen wyniosles..

Dariusz
@FR 05.01.2019 17:14

Wspomniałeś o szkoleniach w innych firmach, które oferuje zatrudnionym pracownikom firma Flash Inc. Emma Kosyło. Mógłbyś napisać, jak one wyglądają? Pracownik wykonuje zadania powierzone przez firmę o podobnym profilu działalności, czy może chodzi o zupełnie inny rodzaj szkoleń? Chciałbym, abyś opisał szczegółowo, jak to wygląda.

asfasdfa

eventy to WYDARZENIA, akcje promocyjne :)

JANICK

Eventy dałem w cudzysłowie jakbyś nie zauważył. Chodzi mi o to, że i tak nie spędzasz czasu w biurze, i może nie chodzisz po klatkach i nie pukasz do obcych osób, ale zaczepiasz ich w danym miejscu eventowym (ok.20% zainteresuje się samo i podejdzie).

Zdichu

Tygodniówki się przydają :D Osobiście jestem zadowolony i planuje wrócić w wakacje.

Anka

Powiew świeżości w Lublinie!!! Pozytywni, zakręceni ludzie :)

Anka
@Anka 18.01.2019 12:39

Polecam!! Flashki forever!!

czerwone japko

Bardzo dobrze wspominam, polecam niedoswiadczonym osobom jak ja na poczatku

Dariusz
@czerwone japko 11.01.2019 10:07

Otrzymując zatrudnienie w firmie byłeś kompletnie niedoświadczonym pracownikiem na rynku pracy? Możesz napisać, co skłoniło Cię do tego, że akurat do pracy w firmie Flash Inc. Emma Kosyło zdecydowałeś się aplikować? Ciekawi mnie również, czy od pierwszych dni zatrudnienia otrzymałeś odpowiednie wsparcie od pracodawcy? Opisz proszę, jak to wszystko wyglądało.

czerwone japko
@Dariusz 15.01.2019 12:21

Jestem po samym liceum i w ogłoszeniach mają, że szukają bez doświadczenia to wysłałem cv. Dostałem liderkę, która mnie szkoliła na początku i później też, ale mniej. Musiałem też sam ogarniać jak sie zaklimatyzowalem. Jak nie ona to ktoś inny. Ogółem wszyscy na początku pomagali jak umieli i byli sympatyczni wlacznie z administracja

czerwone japko
@Dariusz 15.01.2019 12:21

Teraz to studiuje i mam za duzo zajec, trudno to pogodzic z praca, a szkoda

Powodzenia :)

Rekrutacja przyjemna, wytłumaczyli, wszystko pokazali. Nie przyjęłam oferty, bo nie pasują mi godziny, ale polecam sprawdzić. Przyjazna atmosfera.

Elo3220

Spedzilem tam duzo czasu dla mnie na +

Młody

Wszystko ok, polecam

zadowolony

Dla mnie było spoko, mają dobre szkolenia

Dominika

Nigdy więcej. (usunięte przez administratora)Nie marnujcie wiecej ludziom czasu

Twój stary

Dobra firma elo Moje sugestie dla Flash Inc. Emma Kosyło: Dajcie podwyżkę (usunięte przez administratora) Lubię atmosferę w Flash Inc. Emma Kosyło za: Widok z okna na wschód i zachód

Diana
@Twój stary 01.11.2018 14:35

Dzień dobry, Moje wynagrodzenie w pełni mnie satysfakcjonuje, niemniej dziękuję za troskę! :-) (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Rozbawiony

Skad info o 40zl? Mama kolezanki przyjaciolki zbajomej ciotki tak przekazala? Kasa wyglada zupelnie inaczej, ten komentarz to glupota jakas wtf?? XD

boruciarz

Godziwe warunki płacy i pracy polecam serdecznie wszystkim tak wyrozumiałych współpracowników.

apodnaster

odszedłem i zerwałem kontakt ze wszystkimi z firmy, bo od analiz (usunięte przez administratora) pękała mi głowa, nie polecam

Gosia M :)

Wiatm serdecznie :) nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii w jedym czasie ale domyslam sie o co chodzi. Jest to praca dla wyjatkowych osob, ktore nie boja sie wyzwan i pracy wiec leniuszkom sie pewnie nie podoba:) Pracowalam w tej firmie 7 miesiecy i dostawalam zawsze na czas wynagrodzenie, ktorego moga pozazdroscic 'zwykli zjadacze chleba'. Musialam odejsc gdyz pojawil sie nowy etap w moim zyciu - bobasek:) Dalej mi brakuje tej swietnej atmosfery i tego, ze kazdy dzien wyglada inaczej! Powodzenia dla nowych i starych wyjadaczy! Lubię atmosferę w Flash Inc. Emma Kosyło za: Atmosfera sukcesu oraz pozytywni ludzie!

Marr

Polecam. Jasne warunki wspolpracy, wynagrodzenie ZAWSZE na czas, ale tez cos o czym zapominaja czesto mlodzi pracodawcy- swietna atmosfera. Na poczatku nie bylam pewna, ale zostane na dluzej!

Bezinteresowny
@Marr 31.10.2018 10:03

Swietna atmosfera podczas jazdy autobusem i coachingowych odpraw? NIE DZIEKUJE!

anonim

(usunięte przez administratora)

Marr

To po co pracowales tam rok skoro ci nie placili? Troll

lekarz77

Praca bardzo dobra, daje dużo satysfakcji. Mogę szczerze polecić. Niestety musiałem zrezygnować ze względu na natłok obowiązków wobec moich podopiecznych w Choroszczy

otwartyleczzniechęcony

Zamiast wprost powiedzieć na czym polega praca, jak wygląda w praktyce, z czym "się je", dostajemy jedynie informacje ogólnikowe, które w żaden sposób nie wpływają na możliwość wyobrażenia sobie metodologii pracy. Panie rekrutujące wymijająco podchodzą do zadawanych pytań na temat pracy oraz stawki. Uważam, że powinno się omijać pracę w tej firmie szerokim łukiem, jeśli nie chcecie się zawieść i zmarnować swojego czasu. Lepiej zająć się czymkolwiek inny, gdzie pracodawca jasno przedstawi swoje warunki, na które się zgodzimy bądź nie.

Zostaw opinię o Flash Inc. Emma Kosyło - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flash Inc. Emma Kosyło