Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna

Adres: ul. Kazimierza Wielkiego 77, Myślenice

Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna
3 57 6 1

Opinie o Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna

Pluto

Zjechałem z Austrii po dwóch latach Złożyłem CV Dostałem prace I jakby nie patrzeć to jest na prawdę dobrze Na dzień dobry dostałem 16 zł netto na rękę Jak na polskie warunki - jest ok :)

Myszka
@Pluto 04.01.2019 22:08

Pluto zmień sobie karmę bo bzdury piszesz. Muszka Miki.

Lokalny mr masyw

Prawda jest taka ze robota Jest dobra i płacą o wiele lepiej niż inne lokalne zakłady produkcyjne bo można lekko wyjść pod 4 tysie na rękę miesięcznie a wiem bo przerobiłem już trochę roboty . Zasada jest prosta jak pracujesz to zarobisz i to całkiem niezłe a jak walisz w kulki to wylecisz bo nikt za nikogo roboty nie będzie robił wiec nie narzekać chłopy tylko pracujemy

Huta
@Lokalny mr masyw 17.12.2018 08:39

Źarcik !8,25 zł na godż , kto tam zarabia ?moźe jeden na maszynie więc bez lipy , zarobią jak będą tyrać po !4, 15 godzin .

Hehe
@Huta 19.12.2018 19:17

Twój stary

Huta
@Hehe 20.12.2018 19:50

Tylko. He he

Wronki gumowe dzwonki
@Huta 21.12.2018 20:40

Buj........ kałamaź pod okiem pamięta . wrócisz synku.

R
@Wronki gumowe dzwonki 22.12.2018 06:01

Huta wyliż pomidory jak ostatnio

Www

Najlepsze jest to ze niektórzy zapominają ze nikt w internecie nie jest anonimowy IP... login... wifi... Każdy zawsze zostawia jakiś ślad :) Pierwsze trzeba myśleć, a później działać lub stosować maść na ból d.py :):) Ewentualnie nie dziwić się ze są konsekwencje Pozdro :)

Spr

Merc - czytaj łysy - nie pierdziel Wywalili cię bo ci się robić nie chciało leniu Miejsce swe teza znać A robota nie jest zła

Merc

Witam , jak ktoś szuka atrakcji to ta firma jest idealna po 1, za dzień chorobowy 30 zł po 2 ,za urlop 50 zł dzień urlopowy po 3 , dwie listy obecności jedna od 8-16 droga 6-19 , i zatrudnienie ochroniarza po wyroku tendencje ,młodzi chłopcy i Ukraińcy bez umowy norma .Źyczę powodzenia.

Maroo

Do @zainteresowany Z tego co ja słyszałem to przyjęcia maja ruszać z końcem grudnia lub początkiem stycznia ale nie wiem ile osób ani co i jak choć zainteresowanie duże - gdyby ktoś coś wiedział kiedy ruszają przyjęcia to proszę również o wpis Pozdrawiam

Leszek
@Maroo 13.11.2018 21:40

Wiesz na jakie stanowiska będą przyjmować pracowników i ile osób? Jakie kwalifikacje trzeba mieć, żeby starać się o zatrudnienie? Dużo osób pisze dobre opinie o firmie. Wiecie jaka jest atmosfera w pracy i czy można liczyć na premie? Na stronie http://metmix.com.pl/home-tworzywa/ nie ma żadnej wzmianki o rekrutacjach. Jeśli zaczną przyjmować pracowników napiszcie o tym na forum.

Zainteresowany

Firma buduje nową hale tworzyw w Jaworniku na strefie przemysłowej wie ktoś od kiedy będą przyjęcia ? Z tego co widziałem to prace są na finiszu a podobno chcą przyjąć na początek sporo osób bo i zakład wielki. Będę wdzięczny za info gdyż jestem zainteresowany

Plastico New Technology

Polecam Firmę Metmix Współpracuje z nimi w branży tworzyw od niedawna bo jakieś 8 miesięcy ale jestem bardzo zadowolony z tej współpracy - terminowe dostawy (czasami nawet extra szybkie na specjalne życzenie :) ) - jakoś materiałów ( świetnie) - obsługa klienta i podejście ( jestem zawsze mile zaskoczony) na duzyyyy PLUS + I co najważniejsze to niskie ceny surowców !!! Oby tak dalej :) :)

Obserwator lokalny
@Plastico New Technology 12.10.2018 00:18

Podejrzewam że owa firma "PlasticoNewTechnology" w ogóle nie istnieje...

Hdsgs

Jest dobrze Praca jest Płacą dobrze

Marek

Polecam firmę - dobre zarobki

Byly pracownik

Wielka LIPA!jak szanujesz siebie to szukaj pracy gdzie indziej..to firma przelotowa non stop ogłoszenia o prace..ciagle coś nie pasuje i pretensje i naśmiewanie się..dramat za marne pieniadze

Adi

Pracuje od jakiegoś czasu (1.5 miesiąca) na zakładzie tworzywa sztuczne i mogę polecić firmę jako na prawdę dobra. Co miałem obiecane na rozmowie o pracę to jest Ogólnie na +

Obserwator lokalny

Trochę dziwne te pozytywne opinie... w sumie niewiadomo co myśleć...

Gabriela

@Pracownik, może mógłbyś dodać kilka informacji na temat zatrudnienia w firmie? Jesteś zadowolony z pracy? Jak oceniłbyś atmosferę i relacje miedzy pracownikami? Poleciłbyś tą firmę innym osobom poszukującym zatrudnienia?

Pracownik - 32 lata

Pracuje w firmie Metmix od miesiąca na produkcji i jest na prawdę spoko. Zarobki całkiem niezłe w porównaniu z innymi firmami Fajna atmosfera i ekipa Szefostwo też spoko Nowoczesne linie produkcyjne - a to ważne / brak awarii / luźna praca Nie wiem jak inni ale ja polecam :)

Pracownik
@Pracownik - 32 lata 28.03.2018 09:13

Spoko - ha ha ! i ta luźna praca..

Gabriela

@Tadeooo, dzięki za dodaną opinię. Widzę, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą. @Becia, dodałaś swój komentarz już jakich czas temu. Na jakim stanowisku pracujesz w biurze? Jakie kwalifikacje i wykształcenie musisz posiadać i jakie warunki pracy zaproponował Ci pracodawca? Czy firma oferuje szkolenia, premie lub pakiet socjalny? Piszesz, że firma jest otwarta na pracownika i można w niej awansować.To bardzo ważne informację dla osób poszukujących zatrudnienia.

Pracownik
@Gabriela 07.07.2018 19:53

Nie znam beci, rzadna tu taka nie robi

Tadeooo

Dobra firma polecam sprzedaję do nich katalizatory od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony, zawsze fachowa i rzetelna wycena oraz szybka płatność. Oby więcej takich firm w naszym regionie

Administrator

Minęło już nieco czasu od dodania ostatniej opinii na temat Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna. Czy wynagrodzenia uległy zmianie?

Becia

Pracuję w biurze od prawie roku i polecam - dobra firma w której można odnaleźć swoje miejsce i budować karierę

Pracownik

Dobra firma - spoko się pracuje - polecam

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje najświeższymi ciekawostkami o Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Rozmowa kwalifikacyjna- wrażenia bezcenne..

Właściciele firmy Metmix uważają siebie za najlepszych na rynku a nie jest to prawdą. Na pytanie o oczekiwane zarobki lepiej nie mówić że od 1600zł w górę bo spotka cie odpowiedź że stawka wystarczająca to 1000zł i tekst typu "no ale jak można nie wyżyć w tym kraju za 1000zł" natomiast 1600zł to już w ogóle najwyższe zarobki na świecie wg tych Państwa. Nie ważne że masz studia, wykształcenie i doświadczenie, gdyż w tej firmie nie należy ci się więcej niż 1000zł. W ogłoszeniu o pracę zapomnieli nadmienić, że do pracy w biurze chcą zatrudnić osobę bezrobotną, wiec mi (z uwagi na to że pracuję) zaproponowano że mam się zwolnić u obecnego pracodawcy i mam zarejestrować się jako osoba bezrobotna,następnie czekać cierpliwie, a oni mnie zatrudnią. Takie działanie mija się z rzeczywistością bo jedynie osoba naiwna skusi się na taką ofertę i jeszcze za tak marne pieniądze. Porażka, odradzam bo szkoda czasu na rozmowy o pracę w tej firmie.

METMIX
@Rozmowa kwalifikacyjna- wrażenia bezcenne.. 27.09.2017 20:38

Drogi Panie/Pani niestety nie możemy się zgodzić z przytoczonymi tutaj argumentami. Stawki w naszej firmie zaczynają się od 2000 tyś zł netto. Dodatkowo proszę zrozumieć iż w dzisiejszych czasach samo posiadanie papierka ze studiów nie oznacza, że ktoś posiada wymaganą wiedzę oraz doświadczenie. Ponadto pragnę zaznaczyć iż nie realne jest stwierdzenie iż 1000 zł jest wystarczającą stawką - nie stosujemy takich standardów i nikt u nas tak mało nie zarabia :) Być może nie mieli Państwo wystarczających kwalifikacji oraz doświadczenia potrzebnego do pracy u nas. Życzymy powodzenia i dalszych sukcesów oraz przemyślanych postów w sieci bo żyjemy w takich czasach, że nikt nie jest anonimowy :)

JJi

Niestety po rozmowie kwalifikacyjnej również nie miałem najlepszego zdania o tej firmie i o szefostwie. Kompletny brak profesjonalizmu i szukanie sposobu na uczknięcię choćby złotówki na kadrze. Dało się wyczuć w rozmowie przekonanie rekrutyjącego o swojej wyższości i nieomylności. Zatrudnianie osób ze statusem bezrobotnego, kiepskie proponowane warunki. Zawiodłem się bo firma na prawdę sprawia wrażenie profesjonalnej. Niestety to co na zewnątrz wydaje się piękne zazwyczaj kryje w środku zupełnie co innego... Polecam omijać szerokim łukiem.

Zostaw opinię o Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna - Myślenice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna