Iwona Ogrodna F.H.U.P. Metmix

Adres: Kazimierza Wielkiego 77 lok. 1, 32-400 Myślenice

NIP: 6811418357 REGON: 356290806

Iwona Ogrodna F.H.U.P. Metmix
3 81 6 1

Opinie o Iwona Ogrodna F.H.U.P. Metmix

Filtruj opinie po kryteriach:

Jak
 Opinia

Jestem zadowolony z podjęcia pracy w tym Zakładzie

Pomocna?
Tak1Nie
Robotny1
 Opinia

Z tego co wiem to przyjęcia są na produkcje i chyba na handlowców bo zakład się rozbudowuje cały czas Stawki od 15 zł na rękę na produkcji Na handlowca nie wiem jakie stawki ale ludzie zadowoleni wiec chyba jest ok

Pomocna?
Tak6Nie
xxxaaa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Robotny1 28.03.2019 07:06

w jakich godzinach są zmiany ? to system 4 brygadowy?

Pomocna?
TakNie
rakoczy23
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

jak wygląda praca na magazynie? czy warto składać cv?

Pomocna?
Tak5Nie
Uuaakkk
 Opinia
@rakoczy23 28.03.2019 17:40

Warto składać

Pomocna?
Tak4Nie
rakoczy23
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Uuaakkk 01.04.2019 09:08

ile można zarobić na zakładzie bedąc osobą bardzo pracowita?

Pomocna?
TakNie
Klient
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja tez daje plus za bardzo profesjonalną obsługę w branży granulatów z pcv. Oby tak dalej Panowie :)

Pomocna?
Tak5Nie
robotnik
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Polecam.. Nie ma co nawet porównywać z sąsiednimi zakładami produkcyjnymi. Dobre stawki.

Pomocna?
Tak6Nie
Maniutek
 Opinia

Tak tak tak :) si si :)

Pomocna?
Tak4Nie1
tezeusz77
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

witam czy są może przyjęcia do metmix i czy warto aplikować cv? jaka stawka godzinowa?

Pomocna?
Tak5Nie
Open
 Opinia

Jest ok

Pomocna?
Tak7Nie
Masi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Gdzie złożyć CV by pracować na nowym zakładzie? Chodzi mi o operatora maszyn ale zależy mi by iść na nowy zakład Będę wdzięczny za pomoc

Pomocna?
Tak8Nie
Robotny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Przynioslem Cv na pracownika produkcji w piątek 22.02 - wie ktoś po jakim czasie może być odpowiedz ? :/ zależy mi na pracy w tej firmie ale chciałbym wiedzieć czy odpowiadają do 7 dni czy powyżej - potrzebuje jak najszybciej zacząć prace

Pomocna?
Tak10Nie
Robotny
 Opinia
@Robotny 25.02.2019 06:59

Dostałem prace - dzisiaj dzwonili i przychodzę od 04.03 tak że już nikt nie musi odpowiadać :) Pozdrawiam nowy zespół

Pomocna?
Tak9Nie
szukampracy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Cześć, czy są jakieś rekrutacje, gdzie moge wysyłać CV ?

Pomocna?
Tak11Nie
Piru
 Opinia
@szukampracy 14.02.2019 10:23

Najlepiej to dostarcz na firmę i zostaw na bramie u ochrony

Pomocna?
Tak10Nie
Henryk waleń
 Opinia

Praca dobra System dwu zmianowy Wypłata zawsze na czas - a to ważne Zgrany zespół Mi się dobrze pracuje - robię 2 miesiąc

Pomocna?
Tak17Nie
Pluto
 Opinia

Zjechałem z Austrii po dwóch latach Złożyłem CV Dostałem prace I jakby nie patrzeć to jest na prawdę dobrze Na dzień dobry dostałem 16 zł netto na rękę Jak na polskie warunki - jest ok :)

Pomocna?
Tak22Nie1
Myszka
 Opinia
@Pluto 04.01.2019 22:08

Pluto zmień sobie karmę bo bzdury piszesz. Muszka Miki.

Pomocna?
Tak4Nie2
Lokalny mr masyw
 Opinia

Prawda jest taka ze robota Jest dobra i płacą o wiele lepiej niż inne lokalne zakłady produkcyjne bo można lekko wyjść pod 4 tysie na rękę miesięcznie a wiem bo przerobiłem już trochę roboty . Zasada jest prosta jak pracujesz to zarobisz i to całkiem niezłe a jak walisz w kulki to wylecisz bo nikt za nikogo roboty nie będzie robił wiec nie narzekać chłopy tylko pracujemy

Pomocna?
Tak31Nie
Huta
 Opinia
@Lokalny mr masyw 17.12.2018 08:39

Źarcik !8,25 zł na godż , kto tam zarabia ?moźe jeden na maszynie więc bez lipy , zarobią jak będą tyrać po !4, 15 godzin .

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehe
 Opinia
@Huta 19.12.2018 19:17

Twój stary

Pomocna?
Tak15Nie1
Huta
 Opinia
@Hehe 20.12.2018 19:50

Tylko. He he

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wronki gumowe dzwonki
 Opinia
@Huta 21.12.2018 20:40

Buj........ kałamaź pod okiem pamięta . wrócisz synku.

Pomocna?
TakNie
3
R
 Opinia
@Wronki gumowe dzwonki 22.12.2018 06:01

Huta wyliż pomidory jak ostatnio

Pomocna?
Tak15Nie
Www
 Opinia

Najlepsze jest to ze niektórzy zapominają ze nikt w internecie nie jest anonimowy IP... login... wifi... Każdy zawsze zostawia jakiś ślad :) Pierwsze trzeba myśleć, a później działać lub stosować maść na ból d.py :):) Ewentualnie nie dziwić się ze są konsekwencje Pozdro :)

Pomocna?
Tak26Nie
Spr
 Opinia

Merc - czytaj łysy - nie pierdziel Wywalili cię bo ci się robić nie chciało leniu Miejsce swe teza znać A robota nie jest zła

Pomocna?
Tak28Nie
Merc
 Opinia

Witam , jak ktoś szuka atrakcji to ta firma jest idealna po 1, za dzień chorobowy 30 zł po 2 ,za urlop 50 zł dzień urlopowy po 3 , dwie listy obecności jedna od 8-16 droga 6-19 , i zatrudnienie ochroniarza po wyroku tendencje ,młodzi chłopcy i Ukraińcy bez umowy norma .Źyczę powodzenia.

Pomocna?
Tak2Nie3
Maroo
 Opinia

Do @zainteresowany Z tego co ja słyszałem to przyjęcia maja ruszać z końcem grudnia lub początkiem stycznia ale nie wiem ile osób ani co i jak choć zainteresowanie duże - gdyby ktoś coś wiedział kiedy ruszają przyjęcia to proszę również o wpis Pozdrawiam

Pomocna?
Tak30Nie
Leszek
 Opinia
@Maroo 13.11.2018 21:40

Wiesz na jakie stanowiska będą przyjmować pracowników i ile osób? Jakie kwalifikacje trzeba mieć, żeby starać się o zatrudnienie? Dużo osób pisze dobre opinie o firmie. Wiecie jaka jest atmosfera w pracy i czy można liczyć na premie? Na stronie http://metmix.com.pl/home-tworzywa/ nie ma żadnej wzmianki o rekrutacjach. Jeśli zaczną przyjmować pracowników napiszcie o tym na forum.

Pomocna?
Tak5Nie
Zainteresowany
 Opinia

Firma buduje nową hale tworzyw w Jaworniku na strefie przemysłowej wie ktoś od kiedy będą przyjęcia ? Z tego co widziałem to prace są na finiszu a podobno chcą przyjąć na początek sporo osób bo i zakład wielki. Będę wdzięczny za info gdyż jestem zainteresowany

Pomocna?
Tak27Nie
Plastico New Technology
 Opinia

Polecam Firmę Metmix Współpracuje z nimi w branży tworzyw od niedawna bo jakieś 8 miesięcy ale jestem bardzo zadowolony z tej współpracy - terminowe dostawy (czasami nawet extra szybkie na specjalne życzenie :) ) - jakoś materiałów ( świetnie) - obsługa klienta i podejście ( jestem zawsze mile zaskoczony) na duzyyyy PLUS + I co najważniejsze to niskie ceny surowców !!! Oby tak dalej :) :)

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator lokalny
 Opinia
@Plastico New Technology 12.10.2018 00:18

Podejrzewam że owa firma "PlasticoNewTechnology" w ogóle nie istnieje...

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hdsgs
 Opinia

Jest dobrze Praca jest Płacą dobrze

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Polecam firmę - dobre zarobki

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly pracownik
 Opinia

Wielka LIPA!jak szanujesz siebie to szukaj pracy gdzie indziej..to firma przelotowa non stop ogłoszenia o prace..ciagle coś nie pasuje i pretensje i naśmiewanie się..dramat za marne pieniadze

Pomocna?
Tak10Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adi
 Opinia

Pracuje od jakiegoś czasu (1.5 miesiąca) na zakładzie tworzywa sztuczne i mogę polecić firmę jako na prawdę dobra. Co miałem obiecane na rozmowie o pracę to jest Ogólnie na +

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator lokalny
 Opinia

Trochę dziwne te pozytywne opinie... w sumie niewiadomo co myśleć...

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gabriela
 Opinia

@Pracownik, może mógłbyś dodać kilka informacji na temat zatrudnienia w firmie? Jesteś zadowolony z pracy? Jak oceniłbyś atmosferę i relacje miedzy pracownikami? Poleciłbyś tą firmę innym osobom poszukującym zatrudnienia?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik - 32 lata
 Opinia

Pracuje w firmie Metmix od miesiąca na produkcji i jest na prawdę spoko. Zarobki całkiem niezłe w porównaniu z innymi firmami Fajna atmosfera i ekipa Szefostwo też spoko Nowoczesne linie produkcyjne - a to ważne / brak awarii / luźna praca Nie wiem jak inni ale ja polecam :)

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Pracownik - 32 lata 28.03.2018 09:13

Spoko - ha ha ! i ta luźna praca..

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gabriela
 Opinia

@Tadeooo, dzięki za dodaną opinię. Widzę, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą. @Becia, dodałaś swój komentarz już jakich czas temu. Na jakim stanowisku pracujesz w biurze? Jakie kwalifikacje i wykształcenie musisz posiadać i jakie warunki pracy zaproponował Ci pracodawca? Czy firma oferuje szkolenia, premie lub pakiet socjalny? Piszesz, że firma jest otwarta na pracownika i można w niej awansować.To bardzo ważne informację dla osób poszukujących zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Gabriela 07.07.2018 19:53

Nie znam beci, rzadna tu taka nie robi

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadeooo
 Opinia

Dobra firma polecam sprzedaję do nich katalizatory od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony, zawsze fachowa i rzetelna wycena oraz szybka płatność. Oby więcej takich firm w naszym regionie

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Minęło już nieco czasu od dodania ostatniej opinii na temat Metmix Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Iwona Ogrodna. Czy wynagrodzenia uległy zmianie?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Iwona Ogrodna F.H.U.P. Metmix - Myślenice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iwona Ogrodna F.H.U.P. Metmix

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.