przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP

Adres: os.Władysława Jagiełły 6 lok. 38, 32-800 Zielona Góra

NIP: 9290052581 REGON: 970002730

przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP
2 8 6 1

Opinie o przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP

Paweł

Nie wiem skąd i dlaczego wziął się ten dziwny adres firmy, który wyświetla się w nagłówku. Tak dla sprostowania to firma OPGK "Geomap" Sp. z o.o. mieści się w Ziel. Górze przy ul. Krośnieńskiej 3. Podany NIP i REGON zresztą też są nieprawidłowe. Hmm czyżby to jakaś forma zmyłki...

JM
@Paweł 20.12.2018 16:29

Forma zmyłki - i to jaka! Nie ma co... Wklep geniuszu podany regon w wujku google i zobaczysz ze zaszła pomyłka w serwisie gowork co do danych - powinno Być Brzesko zamiast Zielona Góra. Ot, cała filozofia.

Paweł
@JM 21.12.2018 00:03

Niestety, ale się mylisz. Tak jak napisałem jest to firma z Ziel. Góry, w której swego czasu pracowałem i nie poleciłbym tam pracy nikomu.

mon
@Paweł 20.12.2018 16:29

Teraz już wszystko się zgadza. Odradzam pracę w tej firmie.

muti

Pamiętam jeszcze dobre czasy tej firmy. Było sporo fajnych ludzi, była miła, przyjazna atmosfera i chciało się pracować. Wszystko to niestety było, minęło i już niestety nie wróci. Odkąd firmą zaczął dowodzić pan vice to wszystko się zupełnie wywróciło się do góry nogami. Nie ma już tych ludzi bo poodchodzili, jest negatywna atmosfera, presja, ciągłe ze wszystkim poganianie i szpiegowanie na każdym kroku. Teraz jest to po prostu (usunięte przez administratora). Bardzo się cieszę, że nie ma mnie w tej firmie i nikomu nie polecam tam już teraz pracy.

AW
@muti 13.12.2018 21:14

Nie ma już pana vice. Teraz to juz z gorki.

peter
@AW 21.12.2018 18:48

Po co piszesz takie bzdury tylko po to żeby siać ferment. Pan vice był, jest i będzie bo on jest najwyższą władzą w tej firmie. Szkoda

aw
@peter 11.01.2019 18:49

Ale czego szkoda?

Honorata

@paulo czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Rozumiem, że nie masz pozytywnej opinii na temat pracodawcy przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP, ale Twój komentarz niewiele nam wyjaśnia. Pamiętaj, aby wpisy zawierały wartość merytoryczną oraz były zgodne z regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

paulo

Pracowałem w tej firmie i bardzo niemiło wspominam ten czas ot i tyle.

Norbert

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Może trzeba rozmawiać z szefostwem?

rick
@Norbert 15.03.2018 15:38

Z szefostwem nie da się rozmawiać. Jest jedna pozytywna rzecz, o której można wspomnieć, a mianowicie taka, że jest blisko do Carefoura na zakupy i to byłoby tyle.

dziunia

W związku z tym, że wczoraj był Dzień Kobiet to taka mała ciekawostka. Swego czasu jak pracowałam w tej firmie to było trochę kobiet. W Dniu Kobiet każda z nas dostała miłą niespodziankę: kwiatka i bombonierkę. Jakież było nasze zdziwienie jak na koniec miesiąca na kwitku z wypłaty pojawiła się pozycja "upominek" i została odjęta z wypłaty odpowiednia kwota. Taki żałosny cyrk świadczący o firmie to tylko w Geomapie. Omijajcie z daleka tą prymitywną firmę.

Ryży

Niedawno widziałem ofertę pracy tej bardzo miernej firmy. Stawka 11,50/h i tu uwaga, proszę o pełne skupienie - umowa o dzieło! Normalnie szał jakie dno. Do tego oczywiście w pakiecie nerwy, stres i ciągłe poganianie. Po prostu wrażenia niezapomniane. Stanowczo nie polecam.

szakaszkwili

Dobre czasy tej firmy już dawno minęły. Wraz z wprowadzaniem coraz głupszych zmian odeszło sporo fajnych ludzi. Ktoś poruszył temat inwigilowania tego co się robi i jak robi. Można tutaj wspomnieć swego czasu wprowadzenie programu do zliczania ilości kliknięć myszką. Jakież to żałosne i prymitywne.

czaki

Widzę, że zostało tu poruszonych parę ciekawych kwestii, ale myślę, że warto jeszcze coś dodać. Jeśli zastanawiasz się nad pracą w firmie Geomap to musisz być świadom tego, że będziesz traktowany jak parobek. Nikt nie będzie cię pytał o to czy masz jakieś prywatne sprawy, rodzinę i czy możesz zostać w pracy dłużej żeby coś skończyć tylko po prostu musisz. Jeśli odmówisz to za niesubordynację zostaniesz wezwany na rozmowę i w bardzo prymitywny i niemiły sposób poinformowany, że nie jesteś zaangażonany, dyspozycyjny, obetną ci jakąś marną premię albo dostaniesz informację, że będzie ci naliczana z tego tytułu jakaś idiotyczna kara pieniężna. Pan vice zna różne techniki wywierania presji. Pamiętaj także, że będziesz śledzony czy przypadkiem nie klikasz za wolno, czy nie zaglądasz do internetu, czy nie robisz za często kawy czy nie wychodzisz za często do wc. Jak pojedziesz gdzieś w teren to oczywiście pamiętaj, że każdy samochód firmowy ma GPS i też jest śledzony. Nikomu nie polecam pracy w tej firmie no chyba, że jesteś zdesperowany i nie masz nic innego na oku.

Zainteresowana pracą.

Dlaczego ta firma jest "chora"? Kto tą firmą zarządza? Dlaczego odradzasz? Proszę o informację gdyż jestem zainteresowana pracą w tej firmie. Wykonuje ona ciekawe projekty a i z tego co wiem stosuje najnowocześniejsze technologie.

Tosia
@Zainteresowana pracą. 13.12.2017 22:36

W tej firmie ludzi traktuje się jak śmieci nie licząc się z ich życiem prywatnym.

Dalej zainteresowana pracą.
@Tosia 15.12.2017 20:36

@Tosia No ale że jak traktuje się jak śmieci? Jak są nadgodziny to powinni je płacić? Co ma do tego życie prywatne? Skoro płacą nadgodziny to w czym problem? Mi to akurat nie przeszkadza i nawet chciałabym tak pracować (byleby płacili nadgodziny) więc dlaczego masz takie zdanie o tej firmie?

xyz
@Dalej zainteresowana pracą. 15.12.2017 22:03

Wcześniej w opiniach nie był poruszany temat nadgodzin. Po co ten cały cyrk, że niby szukasz pracy w tej firmie jak łatwo da się zauważyć, że w niej pracujesz. Najwyraźniej zależy ci na autopromocji tej firmy i wybieleniu różnych prymitywnych zagrywek i kombinacji. Jest tam kolesiostwo, cwaniactwo, pełna inwigilacja wszystkiego, poganianie, stres, pośpiech i masa nerwów. Kto w tej firmie pracował ten dobrze wie, że to dno i tam już nie wróci. Wszystkim odradzam pracę w tej firmie.

Zainteresowana
@xyz 16.12.2017 14:02

Dziekuje za info. A jaką firmę geodezyjną w ZG polecasz w takim razie?

no good

No proszę, widać, że administrator usuwa wszystkie negatywne opinie o tej chorej firmie. Bardzo nieładnie. To i tak niewiele zmieni bo ludzie dobrze wiedzą co to za firma i kto nią zarządza. Absolutnie odradzam wszystkim pracę w tej firmie. Tak swoją drogą to po co w ogóle jest taki serwis, w którym usuwane są negatywne opinie.

anonim

Słowa kojarzące się z przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP .solidna, profesjonalna, : Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .średnią,skupialiśmy się na bierzącej pracy. Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... bardzo zgrani , to zaleta pracy w geodezji. Od jakiej stawki można negocjować pensję? Od 2000 zł.netto Najbardziej podobało mi się w przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP: Najbardziej nie podobało mi się w przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP:

Zostaw opinię o przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP - Zielona Góra

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie przedsiębiorstwo geodezyjne GEOMAP