Opinie o Klimczak Hair Designers w Łódź

Klimczak Hair Designers
4 28 64 5 1
moment Nowy wpis

W dniu 17.09.2019 Twoi klienci napisali 2 komentarze. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Jola Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Imię/nick wystawiającego: Kamil Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
moment Nowy wpis

W dniu 30.08.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Magdalena Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Treść komentarza: Fachowa obsługa i bardzo miła atmosfera. Włosy zdrowe i w pięknym kolorze Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
moment Nowy wpis

W dniu 09.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Tomasz Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
moment Nowy wpis

W dniu 06.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Sebastian Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Treść komentarza: Bardzo profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam !!! Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ranking
  1. olx.pl 3 303 344
  2. pracuj.pl 2 979 558
  3. GoWork.pl 2 702 543
  4. linkedin.com 2 417 265
  5. goldenline.pl 2 097 664
... pełny raport Gemius
moment

W dniu 12.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Mariusz Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Treść komentarza: Marcin jest profesorem w swoim fachu!!! Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
moment

W dniu 07.09.2019 Twoi klienci napisali 2 komentarze. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Marta Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Treść komentarza: Jak zwykle wyszłam bardzo zadowolona, a co ważniejsze - włosy po cięciu p. Marcina układają się cudownie, niemal same :) Imię/nick wystawiającego: Mariusz Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
moment

W dniu 16.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Kasia Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
versum

W dniu 14.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Asia Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Treść komentarza: Super! Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
versum

W dniu 12.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Mariusz Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Treść komentarza: (usunięte przez administratora)jest profesorem w swoim fachu!!! Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
versum

W dniu 10.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Marek Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum i kliknij tutaj. Versum

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
versum

W dniu 09.09.2019 Twoi klienci napisali 1 komentarz. Lista komentarzy: Imię/nick wystawiającego: Tomasz Ocena: 5.0 Status: komentarz publiczny Aby zobaczyć wszystkie swoje komentarze, zaloguj się do systemu Versum

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Sylwia

Dzień dobry, czy ktoś wie jak znaleźć Panią Anię, kosmetyczkę z Klimczak Hair Designers z ul. Wodnej, z którą firma zakończyła współpracę? Nie wyobrażam sobie zmiany, a zakład nie jest skory udzielić kontaktu do Pani Ani. Z góry dziękuję za pomoc.

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś1
Krzysztof
@Sylwia

Witam Pani Sylwio ale Pani Ania pracuje u nas do końca czerwca i jest cały czas dostępna wiec nie jest prawda że zakończyliśmy współpracę i jesteśmy zawsze skorzy do pomagania naszym klientom. Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Klimczak

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś2
Sylwia
@Krzysztof

Taką dostałam odpowiedź przez telefon, że Pani Ania już nie będzie pracowała, jest na urlopie do końca umowy i umówić się już można tylko do nowych osób.

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś1
Pomocna
@Sylwia

Plac Wolności 10/11 tam pracuje teraz Pani Ania.

Pomocna?
TakNie2
Zgłoś1
Antonina

Polecam, są najlepsi ♥️

Pomocna?
Tak10Nie
Zgłoś
Dawid

Żeby dostać pracę w tak dobrej firmie jak Klimczak Hair Designers trzeba się starać. Firma dba o odpowiednie standardy.

Pomocna?
Tak11Nie1
Zgłoś
antonina
Nazwa działu: Handlowy
@Dawid

Tam nie ma żadnych standardów.

Pomocna?
TakNie5
Zgłoś1
Krzysztof
@antonina

Antonina a skąd tak wnioskujesz pracowałaś w naszym salonie???

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
Kurczak

Wyobraźcie sobie, że jest zimna, jedziesz z półtorej godziny autobusem, bo na mieście korki, czekasz w kolejce na swoją rozmowę kwalifikacyjną. Po studiu kręci się jakis nieszkodliwy dzieciak. Wychodzi jedna dziewczyna i zostajesz poproszony na rozmowę. Wchodzisz do kantora za dzieciakiem. Właścicielka prosi bus usiadła na takiej malutkiej złożonej drabinę. I pada jedno pytanie : skąd przyjechałaś? Po odpowiedzi, że jesteś z Widzewa, słyszysz : A, to szkoda. Bo my szukamy kogoś kto mieszka blisko. Mamy tu kilka już fajnych dziewczyn, ale dzięki że przyjechałaś. Nosz (usunięte przez administratora)! Właścicielka tłumaczy, że skoro lokalizacja na ofercie olx była oznaczona na Teofilów to tylko osoby z okolic się odezwa. Jak ja mogłam być tak głupia i się nie domyślić? XD przecież mojego adresu zamieszkania nie ma w cv xd więc wracasz wkurzony/a z rozmowy A wychodząc z salonu na ust wręcz cisną się przekleństwa. Zero szacunku do przyszłego możliwego pracownika. I dwa pytanie : skoro właścicielka nie ogarnia tak prostych rzeczy, nie potrafi okazać jakiegoś szacunku i bagatelizuje swoje błędy, nie umiejac zachowac profesjonalizmu to jakim jest pracodawca i jakim cudem ten salon jeszcze jakoś funkcjonuje? Prawdę powiedziawszy salon na pierwszy rzut oka sprawa miłe wrażenie. Ale tylko na pierwszy rzut oka i tyle wrażenie. I szczerze to mimo tego jak wściekła wtedy byłam to w tej chwili de facto cieszę się, że nie miałam okazji spróbować tam pracować, bo czuje, że nie byłaby to praca marzeń. Nie pozdrawiam właścicielki. A chętnym do pracy w tym miejscu radzę się zastanowić i życzę szczęścia :)

Pomocna?
Tak10Nie4
Zgłoś1
Sfera
@Kurczak

Kurczak. Dobrze się stało że tam nie pracujesz. Chyba że jesteś osobą, która lubi być pomiatana przez osoby bez wykształcenia, które jakimś cudem osiągnęły to co osiągnęły. Lubisz też być zatrudniana na pół etat, ale zasuwać na cały, lubisz słuchać wiecznych pretensji pani ( tu celowo z małej litery) właścicielki, która ma trudne dni przez 3/4 miesiąca. Jeśli jednak nie jesteś zwolenniczką takiego traktowania ciesz się że Cię tam nie ma.

Pomocna?
Tak11Nie5
Zgłoś1
Sylw
@Kurczak

Mysle ze to Twoje niejedno przyjście na rozmowę kwalifikacyjna i niejedno nie przyjęcie do pracy ! Próbuj dalej

Pomocna?
Tak8Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
@Kurczak

Witam Przyjechałaś na rozmowę spóźniona, jak sama piszesz jechałaś półtorej godziny, podejmując pracę droga w jedną i drugą stronę zajmie około trzech godzin !!! Stanowisko na które aplikowałaś obowiązkowe punktualność, niestety droga jaką przebyłaś nie pozwoliła na to. Jak widać jesteś zgorzkniałą dziewczyną, życzę więcej optymizmu i pozytywnego myślenia. Pozdrawiam Iwona Klimczak

Pomocna?
Tak20Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szczęściaro !
@Kurczak

Nie dostanie tej roboty jest prawdopodobnie, najlepszą rzeczą jaka Cię spotkała w Nowym roku :D

Pomocna?
Tak3Nie4
Zgłoś1
Kurczak
@Iwona

Weszłam z ciekawości, zobaczyć co tu się dzieję, bo przypadkiem przypomniało mi się, że coś tu napisałam. I to jest w sumie zabawne, że oskarżasz mnie (w końcu przeszłyśmy na "Ty" z tego co widzę xD) , że przyjechałam spóźniona. Otóż, pewnie pomyliłaś osoby umówione na rozmowy, tamtego dnia, bo kilka ich było, dobrze pamiętam, że byłam na czas :) Ponadto, wszyscy pracownicy, bądź nawet osoby zainteresowane ofertą z pewnością docenią, że ty wiesz lepiej ile kto czasu może/chce poświęcić na dojazd :D No nic, mogłabym dodać jeszcze parę swoich groszy, ale szkoda mojego czasu na takie zawistne osoby :) Sami sobie robicie antyreklamę jak czytam wasze komentarze. Miłego dnia :)

Pomocna?
Tak3Nie3
Zgłoś1
Karol

Najlepsi w mieście

Pomocna?
Tak7Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AK

Czy ktoś pomoże mi odnaleźć Pana Tomka z salonu na Lnianej. Myślę, że jeszcze miesiąc temu tam pracował, a teraz powiedziano mi, że rozwiązali z nim współpracę. Zależy mi na strzyżeniu u niego:)

Pomocna?
TakNie2
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Atypowa
@AK

Kurczę no ja właśnie tez go szukam :/

Pomocna?
TakNie2
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ela
@AK

Pan Tomek ma już własny zakład fryzjerski, bardzo blisko Pana Klimczaka tel.510-622-204

Pomocna?
Tak1Nie3
Zgłoś1
Krzysztof
@ela

I po roku nadal musi się wspierać nazwiskiem Klimczak to świadczy o tym jaki poziom usług oferuje

Pomocna?
Tak5Nie2
Zgłoś
AnJank

Jakiś czas temu Państwo Klimczak wymienili prawie cała kadrę pracowników. Niestety ludzie Ci kierują się jakimiś swoimi wymysłami dotyczącymi pracowników, nie maja żadnego problemu ze zwalnianiem dosłownie "za nic". Bo ktoś im już nie pasuje, za mało się podlizuje albo ma inne poglądy od nich. Dziwi mnie też tyle komentarzy odnoszących się do usług...To chyba nie ten portal. Jakie to ma znaczenie dla pracowników? To dobrzy fryzjerzy, ale pracodawcy nieobliczalni, szczególnie właścicielka.

Pomocna?
Tak8Nie2
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
:)
@AnJank

Prawda jest, ze w tym zawodzie niezrozumiale jest duża rotacja i fryzjerzy często lubią zmieniać miejsce pracy. ‚Wymiana kadry’ nie była efektem kaprysu właścicieli, a decyzji pracowników. Od kiedy pracuje w tym miejscu nie przypominam sobie, by ktoś z fryzjerów został zwolniony, ale wiem ile osoba dostaje wiele ‚drugich szans i czystego konta zaufania’. Zatem powyższe stwierdzenie jest zdecydowanie nieprawdziwe. A dla mnie jest to drugi dom i druga rodzina :)

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ktos

(usunięte przez administratora) brud i tyle Moje sugestie dla Klimczak Hair Designers: nauka nauka i pokora

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysztof Klimczak
@ktos

Witam jesteśmy otwarci na każde sugestie proszę przedstaw się nam „ktos” a będzie nam łatwiej ustalić zaistniałą sytuacje. Jeśli odbyłeś w naszym salonie usługę i jesteś z mej nie zadowolony zawsze wysuchuchamy Twoich sygesti aby poprawić jakoś naszych usług .

Pomocna?
Tak9Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktos
Nazwa działu: Handlowy
@Krzysztof Klimczak

Chcialem pracowac u was ale po tym co zobaczyłem u was w salonach to tragedia a pańska żona powinna się zgłosić do psychologa. Niby wielkie chęci a kultura osobista bliska zeru .Żal i tyle

Pomocna?
Tak3Nie2
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysztof Klimczak
@Ktos

Witam ponownie, rozumiem iż nigdy nie pracowałeś w naszej firmie lecz byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej i Twoje umiejętności medyczne przez 10-15 min rozmowy a bardziej „obrażania Ciebie” spowodowały napisanie tych postów. Co do mojej małżonki i braku kultury widać że brakuje jej raczej u Ciebie (post automatycznie zablokowany przez administratora ze względu na obrazilwe słowa! gdzie tu mowa o kulturze?). Nam i portalowi gowork zależy na prawdziwych opiniach wystawianych przez użytkowników i dlatego muszę cię ostrzec gdyż wspólnie z portalem mamy podejrzenia iż od pewnego czasu nasz profil jest atakowany hejtem a posty nie maja nic wspólnego z naszą firmą. Gowork jako administrator wyraził zgodę na udostępnienie IP kont z których takie opinie są wysyłane w celu dalszego postępowania. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak18Nie1
Zgłoś
R.K.

Mili i sympatyczni ludzie, razem od 5 lat. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak17Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomek

Najlepszy fryzjer, fajna atmosfera, uczciwi ludzie wiem bo znam od 10 lat Pozdrawiam

Pomocna?
Tak11Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja
@Tomek

Piszesz z perspektywy osoby związanej z firmą pod względem zawodowym czy też klienta? Piszesz, że w firmie panuje fajna atmosfera - to na pewno ważny czynnik, dzięki niemu o wiele przyjemniej się pracuje. Czy w firmie poszukiwane są obecnie nowe osoby do pracy? Wiesz coś może na ten temat?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja

@Tomek fryzjer, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracowałeś w Klimczak Hair Designers. Długo byłeś związany z tą firmą? Jak oceniasz tego pracodawcę na tle innych firm z branży? Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w Klimczak Hair Designers w Łodzi i zechciałby podzielić się swoją opinią na temat tego pracodawcy? Gorąco zachęcam!

Pomocna?
Tak20Nie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Domi
@Maja

Pan Tomasz Kostrzycki świetnie ukrywający emocje... Teoretycznie ;) Po 3-ech razach my się już nie spotkamy, bo ja bardzo nie lubię, jak ktoś nie słucha i foch przelewa na 'głowę'. Dobrze, że zaczyna się sezon czapkowy- nakrycie głowy po ostatniej wizycie jest dla mnie wskazane do nowego roku!... Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak11Nie
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja

@Sophie, dziękuję za Twoją opinię, niemniej jednak przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, a nie oferowanych przez nich produktach czy usługach. Czy któryś z użytkowników forum pracuje obecnie w Klimczak Hair Designers w Łodzi? Jak oceniacie tego pracodawcę?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Sophie

Ostatnio bylam w salonie na Lnianej I wiecej nie popelnie tego bledu. Ceny wysokie a umiejetnosci takie sobie.Niestety nie podzielam zachwytu pania Ania. Jedyne z czego bylam zadowolona po wyjsciu z salonu to paznokcie ktore robila pani z Ukrainy. Bardzo sympatyczna pani.

Pomocna?
Tak1Nie3
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja

Czy wśród pracowników Klimczak Hair Designers jest duża rotacja? Sporo piszecie na forum, że szukacie któregoś z fryzjerów. Może zechciałby się wypowiedzieć także obecny lub były pracownik tej firmy? Gorąco zachęcam!

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja

Jak obecnie wygląda sytuacja w Klimczak Hair Designers w Łodzi? Czy firma prowadzi obecnie jakieś ciekawe rekrutacje? W Internecie nie widziałam żadnych informacji na ten temat, ale może osoby pracujące w tej firmie coś wiedzą? Chętnie dowiem się także , jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja

@AnJank, mało w sieci portali poświęconym opiniom o usługodawcach, więc często klienci na Gowork.pl zamieszczają swoje komentarze. Dla nas każda opinia jest cenna i mamy świadomość, że pomaga to w budowaniu wizerunku firmy. @Igor, udało Ci się dowiedzieć czegoś na temat zatrudnienia w tej firmie?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator

Moglibyście się podzielić się z innymi użytkownikami, swoim doświadczeniem wynikającym ze współpracy z Klimczak Hair Designers?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jdl

W salonie właściciele zmieniają pracowników co chwilę. Jeśli ktoś szuka pracy na stałe, to na pewno nie w tym miejscu. Na początku jest pięknie i miło, ale na krótko. Właścicielka zaczyna czepiać się wszystkiego, jest bardzo nieprzyjemną osobą, której boją się wszyscy w salonie. Wchodząc do salonu odczuwa się ogromny stres. Atmosfera jest bardzo nieprzyjemna.

Pomocna?
Tak6Nie1
Zgłoś1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ala
@jdl

Chodzę do tego salonu do p. Ani od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona. Ma pomysły jak zmienić fryzurę. Ja polecam.

Pomocna?
Tak2Nie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Klimczak Hair Designers - Łódź

Chcę opublikować:

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Klimczak Hair Designers