Fenerari Sp. z o.o.

Rybnik

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 12 ocen.

Fenerari Sp. z o.o.
2 12 6 1

Opinie o Fenerari Sp. z o.o.

KRETYN

Jak zwykle Pani Prezes musi pokazać swoją wyższość nad wszystkimi, bo przede wszystkim z tego Pani słynie. Wszyscy inni to przecież głupki przy Pani. Bez sensu to są raczej Pani komentarze tutaj ale z pewnością nie Forum. Mamy nadzieję, że opinie tutaj pozostawione będą przestrogą dla innych. A stwierdzenie że był samochód służbowy to strzał w kolano bo przynajmniej 20 osób spośród wypowiadających się tu może udowodnić że jeździło w teren prywatnymi samochodami. Proszę też nie obwiniać Administratora forum za komentarze, gdyż nie jest on od oceniania. Od tego są ludzie piszący tutaj i czytający te opinie. I proszę nie twierdzić, że kilkadziesiąt osób tutaj to kłamcy. Wszyscy znamy prawdę. Jeżeli wypowiedzi oraz forum jest poniżej Pani poziomu to w takim razie nie musi Pani się tutaj w ogóle tłumaczyć i wypowiadać.

Oszukany
@KRETYN 07.09.2018 09:26

Ja też zostałem oszukany. Jak odzyskałeś kasę?

KRETYN
@Oszukany 18.11.2018 12:09

Jak jesteś inteligentny to znajdziesz sposób. A pomysłów jest wiele na to. A sporo Ci leci kasy? Po co w ogóle dopuściłeś do takiej sytuacji? Jak się jest naiwnym to teraz trzeba cierpieć.

Kinga Rzepecka

Tylko jedna osoba mogla to napisac i to akurat w dniu dzisiejszym. ...i tym sie zdradzila. Dla inteligentnych czytelnikow dodam, ze gdyby bylo az tak zle, zeby uzyc slowa "pomiotlo", to zdroworozsadkowo byloby, gdyby "Pani Bronia" zlozyla wypowiedzenie. Poniewaz tak sie nie stalo, nalezy przyjac ten "rewelacyjny" wpis z przymruzeniem oka. Pozdrawiam wszystkich. Dziekuje wszystkim, ktorzy przestali pisac i zajeli sie swoimi sprawami.

Oszukany
@Kinga Rzepecka 15.11.2018 14:43

Pani prezes widzę obserwuje swój profil , czyli coś jest na sumieniu :) Może Pani Bronka się boi zwyczajnie i jest uzależniona od Pani?

Oszukany

Pani Bronka jest traktowana jak pomiotło.

Oszukany

Też mam dowody na panią prezes. Może pozew zbiorowy?

Pełnomocnik

"Oświadczenie: Oświadczamy, że większość wypowiedzi na tutejszym forum jest nieprawdziwa. Głowie z uwagi na fakt, że serwis gowork.pl jest miejscem opinii o pracodawcy, czy też firmie jako pracodawcy, a więc w rozumieniu umowy o pracę (Kodeks Pracy) lub umów zlecenia i o dzieło (Kodeks Cywilny). Firma ani osoby z Zarządu nigdy nie dopuściły się wspomnianych tutaj zachowań wobec swoich pracowników, a jedynie przewidzianego wspomnianymi kodeksami wyciągania konsekwencji nieprzestrzegania zapisów umowy, czyli łamania zasad w firmie, łamania regulaminów w postaci reprymendy słownej i mimo iż kodeks przewiduje kary pieniężne, firma nigdy ich nie stosowała. Zachowania, o których wspominano na forum, czyli ostre kłótnie dotyczyły tylko i wyłącznie dwojga osób, tj, Pana Damiana P. oraz Pana Szymona B. w momencie, kiedy mieli już swoje firmy i byli dla FENERARI Sp. z o o kontrahentami, a nie pracownikami. Należy dodać, że umowy agencyjne obu Panów bardzo precyzyjnie określały zadania i obowiązki oraz odpowiedzialność za powierzone zadania i ludzi. Oboje z Panów nie stosowali się do zadań jak należy i popełniali drastyczne błędy, co w pewnych przypadkach mogło zostać obciążone wielotysięczną karą, której jednak nigdy Pani Prezes nie zastosowała wobec Nich woląc słownie (dla ich dobra) rozwiązać problem. Powtórzyć należy, że jako pracodawca firma nigdy wobec nikogo nie przekroczyła przepisów w odniesieniu do udzielania reprymend lub pociągania do odpowiedzialności za błędy służbowe. Wspomniani panowie byli kontrahentami firmy, dzięki czemu zarabiali pieniądze i pomimo scysji różnego rodzaju pozostawali w tym układzie wiele miesięcy, co pozwala sądzić, ze jednak współpraca układała się poprawnie. Udało się zweryfikować kilka adresów IP. Pozostałe do sprawdzenia muszą zlecić odpowiednie organy. Z czynności sprawdzających prowadzonych celem przygotowania pozwu o szkalowanie dobrego imienia pracodawcy wynika, że mimo iż dwie pracownice, które jako ostatnie pracowały zaprzeczyły temu, jednak pozostają w stałym kontakcie z Panem Szymonem B., co m.in. potwierdzają ogólnodostępne dane na portalu społecznościowym i nie tylko, a więc można domniemywać, że całą sprawa jest efektem zorganizowanej grupy kilku osób, które z pobudek prywatnych szkalują opinię firmy. Firma nie może dłużej na to pozwalać. Być może firma będzie domagać się od każdej z osób odszkodowania w wysokości ponad 10.000 zł za mówienie nieprawdy o pracodawcy. Pełnomocnik Zarządu Spółki FENERARI Sp. z o o" Koniec oświadczenia.

Pelnomocnik

Jesli ktos z Panstwa ma wiedze i jest w posiadaniu dowodu na to, ze sam zainteresowany dzwonil do kogos w sprawie "znecania sie", jak wypowiedziano sie w przedmiocie sprawy na tutejszym forum, prosimy o kontakt z firma poza forum listownie lub e-mailem. Jak mozna zauwazyc doszlo juz do jawnego znieslawienia firmy piszac, jakoby pracownicy wraz z sekretarka byli zastraszeni. Zakladamy, ze zgodnie z regulaminem administrator jest w posiadaniu pisemnego potwierdzenia rowniez sekretarki, ze tak wlasnie jest. W przeciwnym razie firma bedzie dochodzic odszkodowania za znieslawienie wizerunku zarowno firmy jak i personalnie oraz za straty, co jestesmy w stanie udowodnic. Bedziemy wdzieczni za informacje mogace pomoc w przygotowywanym wniosku przeciwko na ten moment 5-ciu adresom IP oraz administratorowi serwisu. Z gory dziekujemy. Pelnomocnik Zarzadu spolki FENERARI Sp. z o o

Edyta

Dla mnie totalny żart ta firma i to co tu sie dzieje na forum. Wszyscy co tam JESZCZE pracują - łącznie z sekretarką są przestraszeni, a Ci co odeszli, to niepotrzebnie się tu angażują i połowa ludzie robi sobie jaja piszac swoje przezwiska typu "Bolec Stolec". Ale widać niekótrzy spędzają więcej czasu na czytaniu i niepotrzebnym analizowaniu forum, niż się odciąć mi zająć czymś innym. Co szanowna(usunięte przez administratora) wyrabia wszyscy wiedzą, a wy siedzicie jak baby na targu i debatujecie zamiast zając sie swoim życiem

Miki
@Edyta 12.10.2018 08:39

Wydaje mi się że właśnie każdy z wypowiadajacych się tutaj zajmuje się swoim życiem. Bo chyba większość odeszła a to jest potwierdzeniem na to że każdy kto chce może odejść. A to dlaczego Ty się wypowiadasz tutaj? Nie potrafisz się odciąć czy co? Chyba nie przeżyłaś w tej firmie ani jednego dnia. Ale wszystko przed Tobą.

Edyta
@Miki 12.10.2018 10:28

Haha ja się nie musze odcinać od tej firmy , ale mam z tym styczność. Ot - taki paradoks - na szczęście nie musze tam pracowac i nie pracowałam tam i nie będę musiała, ale mówie - mam z tym styczność NIESTETY - bo np niektóre osoby, Które już tam nie pracują - to nie jest tak jak piszesz, ze zyja swoim życiem - tylko śledzą forum codziennie i dziko podniecają się każdym komentarzem i potem wydzwaniają do byłych pracowników - zaburzając im codzienny rytm. Bo nie potrafią zająć się sobą i swoimi sprawami - tylko siedza i czytają. A czemu się udzielam - właśnie temu, ze paradoksalnie nie pracując tam - wiecznie mam z ta śmieszna firma doczynienia właśnie przez osoby wydzwaniając do byłych pracowników. Teraz kwestia kim jesteś i czy jesteś kumaty o co chodzi.

Miki
@Edyta 12.10.2018 12:57

Ale to twój chłopak za każdym razem do wszystkich pisze i dzwoni, zapytaj go, może się przyzna. I z tego co się dowiaduje to on nadal tam pracuje. Chyba jednak wszystkiego nie wiesz. A podobno masz swoje życie, i nie marnujesz czasu na tym forum a sporo się tu wypowiadasz.

Edyta
@Miki 12.10.2018 19:21

Hahaha chyba masz stare info bo nie pracuje ☺️ No jasne ze się wypowiadam bo to dobra zabawa dla mnie . A zauważ ze ja chociaż mam odwagę się podpisać imieniem, a nie jak połowa ludzi tutaj nickiem takim, żeby broń Boże nikt sie nie zorientował, ze to nie ja.

Pelnomocnik
@Edyta 13.10.2018 08:18

Szanowni Panstwo, Pan Szymon, o ktorym jest mowa, nie pracuje w firmie od lutego br. Ma swoja spolke i pozostaje jedynie kontrahentem FENERARI, z ktora to spolka caly czas sie rozlicza i potocznie mowiac zarabia. Dla wszystkich inteligentnych czytelnikow - rozwazcie prosze, czy gdyby te smieszne i obrazliwe jednoczesnie informacje dla firmy i Zarzadu byly prawda, czy nie logicznym byloby od razu odejsc i ewentualnie wytoczyc proces? Dlaczego zatem ktos nie tylko nadal wspolpracowal przez wiele miesiecy, ale i zdecydowal sie otworzyc na te potrzeby wlasna firme? Najwidoczniej jednak nie jest to prawda. Co do nowych mozliwosci na gowork, to sam administrator powinien doczytac, ze wpis obrazliwy ma byc niewidoczny do czasu potwierdzenia go pisemnego. Firma z pewnoscia wyciagnie konsekwencje wobec serwisu za bezczynnosc i dopuszczanie takich wpisow NOEPOTWIERDZONYCH oraz wobec wszystkich, ktorzy pisali nieprawdziwe informacje po tzw. numerch IP. Zaczam pozdrowienia Pelnomocnik Zarzadu spolki FENERARI Sp. z o o

KRETYN

Do wszystkich poniżanych oraz pokrzywdzonych w firmie FENERARI Sp. z o.o. pojawiła się nowa możliwość na portalu GO WORK.PL, ten kto posiada dowody na poniższe zachowania pani prezes czyli znęcanie się psychiczne a zdarzało się, że nawet fizyczne nad pracownikami może to teraz zgłosić do owego portalu. A wiadomo, że dowodów na to jest wiele i w posiadaniu kilkunastu osób. Nie siedźcie bezczynnie, zróbcie coś. Pani prezes czuje się bezkarna.

Nick
@KRETYN 11.10.2018 08:40

Podobno sprawa została zgłoszona do prokuratury, należy tylko donieść nośnik z dowodami (uwaga! Tak owe są!) i notatkę. Pozdrawiam gorąco.

BOLEC STOLEC
@KRETYN 11.10.2018 08:40

O proszę mówisz że czuje się bez karna Hahaha bo nie wie kto i co na nią ma myśli że jest cwana ale tylko myśl i......

Miki

To ciesz się, że ktoś Cię oświecił bo ja nie miałam tego szczęścia. Nie było też wtedy wpisów na forum a szkoda. Zaoszczędziła bym czas i nerwy. Pracowałam kilka miesięcy a wypłaty dostawałam 600 złotych na miesiąc pracując niekiedy po 10 godzin bo pani prezes miała ochotę na spotkania po pracy. A kiedy chciałam się zwolnić to był duży problem z odzyskaniem pieniędzy za przepracowany miesiąc. Dostałam resztę wypłaty po kilku miesiącach. Wykorzystywanie młodych i niedoświadczonych ludzi, bo tylko takich przyjmują do tej pracy.

Agata
@Miki 05.10.2018 11:30

Młodych najłatwiej zmanipulować... że coś osiągną, że duża kasa, złote gory... Szkoda, że tego doświadczyłas na własnej skórze...

Agata

Byłam na dniu próbnym ale jedna dziewczyna mnie oswiecila i powiedziała jak to wygląda. Ze "facet" pani prezes jeździ z pracownikami, później chodzi i obserwuję kto co robi czy nie siedzi czy pracuje, a zdarzalo sie ze i zdjecia robil kto co robi w danej chwili...

anonim

(usunięte przez administratora)

Grigorij

Równie dobrą? Wątpię...

Damian Bolec
@Grigorij 24.09.2018 10:14

Nie ma równie dobrej, są jedynie gorsze!

Damian Bolec

Eee tam narzekacie bez sensu - widać same lelum polelum - trzeba się ustawić dobrze - ja nie mam na co narzekać. Ciepło, przytulnie i milutko.

Gośka

Każda inna firma będzie lepsza od fenerari. Już w pierwszych dniach swojej pracy słyszałam osobiście jak Pani prezes wrzeszczy i przez telefon na swojego managera z Zielonej Góry. Padały naprawdę ostre słowa z jej strony. To było poniżające nawet dla mnie a co dopiero dla niego. Dlatego też pracowałam tam bardzo krótko.

Michalina

Szefowa ma wysokie mniemanie o sobie. Nie szanuje ludzi wcale ani tych, którzy byli naprawdę oddani w ta pracę ani innych... to jest przykre, że ktoś traktuje pracowników glownie facetow w tak "okrutny" wręcz sposób - krzyk, wyzwiska... Byłam świadkiem naocznym...

Kinga Rzepecka
@Michalina 04.09.2018 13:18

Polemika z Panstwem na tym forum jest bezcelowa i ponizej wszelkiego poziomu. Nie bede wiecej reagowac. Jestem jedynie zdumiona i zazenowana brakiem dzialania ze strony jakiego Administratora. Jak zarzadzajacy ta strona moga nie widziec jawnego i celowego dzialania jednej lub kilku osob starajacych sie zepsuc opinie firmie? Czy nie widzicie do czego dochodzi? Zeby ktos winil firme za jakues sprawy rodzinne czy prywatne.. To juz smieszne. Jesli Administrator tego nie usunal, tzn ze to forum nie jest ani powazne ani wiarygodne i mozna na nim pisac co popadnie. Wszystko jest klamstwem. Wyplacilam wszystkim wyplaty. Ostatniej pracownicy juz niepracujacej pozostalo 220zl, a auta mielismy sluzbowe. Bez sensu takie smieszne opinie. Zegnam Panstwa. Niestety moich wrogow musze zmartwic, ale niewiele tym zyskacie, gdyz profil firmy ulegl zmiane i juz nie zatrudniamy ludzi pokroju tego forum. Mimo wszystko pozdrawiam uczestnikow i czytalnikow. Kinga Rzepecka

KRETYN

Zgadzam się z wiekszością opini, ta firma działa jak jakaś sekta. Na początku wszystko wydaje się normalne a po jakimś czasie człowiek budzi się bez rodziny, przyjaciół, bez dziewczyny czy chłopaka, w końcu bez żadnych pieniędzy i oczywiście z długami. Pani Prezes bardzo wykorzystuje pracowników i wchodzi w ich życie z butami. Handlowcy jeździli przeważnie na teren swoimi samochodami a na paliwo dostawali jakieś marne grosze, bez żadnej umowy o wykorzystanie samochodu do celów służbowych. Miała miejsce sytuacja, że pracownik miał poważny wypadek samochodem prywatnym, auto do kasacji a Pani Prezes nie czuła się winna pomimo iż było to w czasie pracy. Tak potrafiła manipulować ludźmi, że nawet żywili Panią Prezes nosząc Jej do pracy śniadania a nawet obiady. Dostawali za to jakieś grosze. Ludzie traktowani byli jak śmieci. Zarabia pieniądze idąc wręcz po trupach, nie zdając sobie sprawy, że to inni na Nią pracują, ciekawe jak się Pani Prezes z tym czuje. Żadnego poszanowania dla pracowników.

V-na

Jeśli ktoś chce się pozbyć rodziny, przyjaciół, partnera/partnerki i pieniędzy to polecam fenerari.

Prawnik@

Z tego co obserwuję komentarze to tą firmę powinien wziąć pod lupę ktoś wyżej, co tam się dzieje... Ktoś tam pracuje w tej chwili?

Kinga Rzepecka
@Prawnik@ 09.07.2018 08:45

Szanowni Panstwo, szefowa nie moze krzyczec na swoich pracownikow. Powinni to Panstwo wiedziec. Jesli takie syruacje sie zdarzaly, a wiemy ze tak, to wylacznie po pracy na stopie prywatnej. Co do wyplat, to jasno okreslone zasady na poczatku pracy mowia o tym, ze jest to system prowizyjny i ze poniewaz klient ma 14 dni (lub 30 powyzej 65 lat) na odstapienie od umow oraz proces zmiany sprzedawcy trwa ponad miesiac, naliczenie i wyplata prowizji moze zostac wstrzymana nawet do 3 miesiecy. Jest to zgodne z przepisami. Zachecam do poszerzenia wiedzy w zakresie branzy energetycznej. Zas kwestie lewych, jak ktos malo elokwentnie okreslil dzialania firmy pozostawiam bez komentarza. Dodam jedynie, ze zeby kogos oskarzac nalezy miec niezbite dowody. Zas jesli mialy to byc jedynie spekulacje, to mozecie Panstwo zostac posadzeni o znieslswienie, a zlokalizowani po adresach IP i nie tylko. Szanowna Pani (Olu) stalking to jest narzucanie sie komus nadmierne, a nie odpisywanie na Pani smsy i zarzuty po tym, jak nie potrafila Pani nawet odebrac telefonu z braku odwagi lub przyzwoitosci. Pozdrawiam wszystkich serdecznie zwlaszcza z Panem "prawnikiem" na czele. Do wziecia pod lupe zachecam od srodka firmy na spotkaniu; a nie za plecami w oparciu o wypowiedzi osob, ktore juz nie pracuja, wiec wiadomo ze cos im nie odpowiadalo. Odppwiem na Pana pytanie. Tak, jeszcze ktos pracuje, ale Ci zadowoleni tutaj nie pisza - sa zajeci praca:) Wszystkiego dobrego dla wszystkich uzytkownikow i czytelnikow. Kinga Rzepecka

Katarzyna
@Kinga Rzepecka 24.07.2018 00:09

Tam u pani ktoś pracuje? To musi być jakiś głupi..... Pani przepisy to śmiech na sali. Specjalnie zatrzymać komuś pieniądze kto na nie ciezko pracowal... i karać ludzi którzy na panią pracowali. Miałam styczność z ta firma ale mi przez przypadek jedna dziewczyna powiedziała co pani wyprawia z ludźmi.

Ryba

Ta praca, to śmiech na sali. Zdecydowanie nie polecam. Na początku jest miło, ale im człowiek dłużej pracuje tym bardziej jest gnojony i na pewno nie jest to prywatnie...

Janek
@Ryba 29.08.2018 15:52

Zgadzam się z "Ryba" aczkolwiek nawet prywatnie nie traktuje się ludzi w taki sposób...

Olek

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i stąd to narzekanie!!

Afakon

Bardzo dobra wypowiedź Pani Kingi. Jeśli ktoś nie pracuje to znaczy, że był leń. Lub mu coś nie odpowiadało. Taka prawda. Piszą Ci którzy są niezadowoleni z wszystkiego.

Anna

Zgadzam się co do wszystkiego, do tego jakieś lewe interesy i jakieś lewe staże z których ciągnie kasę... Jakaś paranoja ktoś powinien się tym zająć...

Jackson

@Barbara... z tego co obserwowałam tą firmę to pracownicy boją się zgłosić gdzieś ten problem, ponieważ wykończyłaby ich psychicznie... i groziła wstrzymaniem wypłaty bo tak nam w umowach pisała.. Nie raz słyszałam jak krzyczała w tym biurze na tych ludzi. Było to straszne: wyzwiska, groźby, itp. Gdy wokoło jest więcej osób najmujacych lokale biurowe w tym miejscu to niestety słychać.

Family
@Jackson 27.06.2018 10:41

@ Barbara potwierdzam wszystko co mówi @Jacson. Wytrzymałam w tej firmie 3 tygodnie, byłam świadkiem wielu sytuacji. Właścicielka spóźniła się z wypłatą, sprawę zgłosiłam do head office które mnie rekrutowło. Wtedy zaczął się cyrk. Właścicielka zaczęła się awanturować, zasypywać mnie smsami, groziła wstrzymaniem wypłaty na 2 miesiące bo takie ma prawo. Smsy w swojej ilosci otarly sie o stalking a ich treść to głównie groźby ( wszystkie posiadam do tej pory) Wystąpiłam do sądu z wnioskiem o ściągnięcie należności- to pomogło. Co więcej, Pani Kinga mimo podpisanej umowy nie opłaciła mi składek ZUS ani podatku od dochodu.

Barbara

@Jackson To co piszesz to poważny zarzut w stronę firmy Fenerari. Dlatego chciałabym Cię prosić, żebyś napisał, czy opisana przez Ciebie sytuacja została gdzieś zgłoszona? Jeśli tak, to co było dalej? Zachęcam Cię do rzeczowej odpowiedzi.

Jackson

Szczerze? Porażka! Drze się na pracowników tych z długim stażem. Wyzywa i traktuje jak gówna. Na moich oczach jak tam bylam to trenera zwyzywała jak śmiecia ta wielka "pani prezes". Jeśli ktoś chce się dobić psychicznie to zapraszam do fenerari...

Barbara

@Prorok Przypominam, że forum nie jest miejscem do obrażania kogokolwiek. Jeżeli jesteś byłym pracownikiem firmy Fenerari, zachęcam Cię do podzielenia się swoją opinią, napisaną zgodnie z zasadami naszego forum. Może uzasadnisz swoje zdanie o tej firmie? Większa ilość szczegółów dotyczących współpracy z tym pracodawcą sprawi, że taka wypowiedź będzie rzetelna i wartościowa merytorycznie, a dzięki temu - może okazać się pomocna dla innych użytkowników.

Prorok

"Szefowa" z problemami emocjonalnymi... furiatka nie trzeba dlugo pracować by zauważyć jak traktuje swoich pracowników... niby miła do porzygu a reszta wychodzi po czasie do tego dziwne zasady zakaz kontaktu z byłymi prawnikami itd. Smiechu warte probujcie wypiora wam mozg :p Pani Kinga ma zbyt wielkie mniemanie o sobie a tak naprawde jest ............ skończy na dnie

Barbara

@Czarna Popraw mnie, jeśli Cię źle rozumiem, ale z tego, co napisałaś, wynika że firma daje pracownikowi wybór co do formy zatrudnienia, tak? Czy coś źle zrozumiałam? Z tego również co piszesz, to rozumiem, że taki dzień próbny przeszłaś w firmie Fenerari. Jak Ci się podobało oraz czy został na rozmowie kwalifikacyjnej zaproponowany Ci jakiś pakiet socjalny? Nie ma zbyt wielu informacji na ten temat w wątku, dlatego zachęcam do odpowiedzi.

Czarna

Rozmowa kwalifikacyjna wygląda tak, że mówi się coś o sobie czyli standardowo. Trochę o doswiadczeniu zawodowym pytań jest. Padają pytania czy jesteś za aborcją, eutanazją, karą śmierci czy nie plus musisz obronić swoje argumenty i uzasadnić wybór. Potem rekrutujący wyjaśnia czym zajmuje się firma, szczeble kariery jak wyglądają, jak wygląda praca. Praca 5 dni w tygodniu w standardowych godzinach. Oferują umowę zlecenie - głównie, gdzie to się nie opłaca, umowę o dzieło i umowę o pracę. Drugi etap rekrutacji polega na uczestniczenie w typowym dniu przedstawiciela handlowego, dostaje się swojego "trenera", który ma zapoznać Cię z pracą. Jeździ się po całym Śląsku, odwiedza się mieszkańców danego miasta i pyta o różne rzeczy dotyczące oferowanych usług. I tak przez 8 h. Pod koniec dnia jest rozmowa z rekruterem czy chcesz pracować czy nie i rozmawia z "trenerem" który ma Cię obserwować, czy umiesz pracować zespołowo, czy jesteś ambitny itp., itd. i ewentualnie po pozytywnej opinii podpisujesz umowę.

Barbara

@XYZ, rozumiem, że Twoje pierwsze wrażenie o firmie Fenerari było negatywne, czy po rozmowie kwalifikacyjnej zmieniłaś zdanie? Napisz proszę, czy udało Ci się zdobyć zatrudnienie. Jaki rodzaj umowy Ci zaoferowano? Co sądzisz o wysokości wynagrodzenia? Takie informacje zawsze są bardzo przydatne dla osób szukających opinii o firmie!

XYZ

Byłam na rozmowie umówioną na konkretną godzinę. Czekałam 45 minut bo szefowa musiała sobie kawkę wypić. Nie szanowanie ludzkiego czasu.

Zostaw opinię o Fenerari Sp. z o.o. - Rybnik

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fenerari Sp. z o.o.