Rocar Robert Mroczkowski

Nowe Boryszewo

Opinie o Rocar Robert Mroczkowski

anonim 2011-05-15 08:40:23
Zgadza się. Atmosfera jest fajna kasa też przyzwoita i co najważniejsze wpływa na konto na czas co nie często się zdarza w prywatnych firmach. Polecam
4
worker 2014-05-23 13:23:23
Firma duża i prężna, kasa wpływa to fakt, ale to tyle jeśli chodzi o pozytywną opinię.
Niestety pracujące tam osoby są chamskie, obrażają, na każdym kroku głupie docinki względem kolegów z pracy, co powoduje atmosferę bardzo nie przyjazną.
Co do właściciela: hmm ..., o rozwoju w tej firmie można zapomnieć.
Nie polecam tam pracować.
4
pracownik 2015-02-07 15:27:15
Firma duża i to tyle jeśli chodzi o pozytywną opinię.
Niestety pracujące tam osoby obrażają na każdym kroku, głupie docinki względem kolegów z pracy,
co powoduje atmosferę bardzo nie przyjazną. Na magazynie pracuje "konfident" dupoliz i dupowłaz.
Co do właściciela: hmm ..., o rozwoju w tej firmie można zapomnieć, gbór nie widzący dalej niż czubek własnwgo nosa, "wiąże ręce" i każe pracować. Że tak powiem nie piarniesz żeby On nie wiedział.
Na magazynie pracuje "konfident" dupoliz i dupowłaz.
Nie polecam tam pracować. omijać z daleka
Maroko 2015-02-11 21:54:25
Naprawdę polecam tego pracodawcę.
Idzie na rękę pracownikom jak tylko można. Płaca na czas i wcale nie najgorsza chodź mógł by czasem otworzyć oczy i wynagrodzić zasłużonych pracowników a ma kilku którym się należy. Co do magazynu żadnych zastrzeżeń no poza tym że na początku faktycznie konspirował coś z właścicielem, ale się uspokoił. Sam pracodawca troszkę zakręcony ale do zniesienia.
Co do atmosfery w pracy jest już ok ale 3 lata temu było słabo. Małe zamieszanie w firmie wprowadza im sprzedaż szyb, ale pracują nad tym.
1
Siwydym 2015-02-25 10:50:00
Maroko - hahahahahahhahahahahaaahahahahaahaahahah ile dostałeś za pisanie tych bzdór. widać że i Ty zaczynasz być "czopkiem" właściciela.
1
Patryk 2015-03-14 21:00:01
Odradzam firmę, brak słów co do właściciela. traktuje klientół jak śmieci - bierz towar i spier***. Chyba dawno nie dostał wpier... To może by się ogarnął.
riki 2015-10-08 23:19:13
Ostatnio byłem na rekrutacji w tej firmie, po przeczyytaniu opini spodziwałem się podobnego potraktowania. Byłem miło zaskoczony ludzie uśmiechnięci, sympatyczni nie wiem ktu i po co pisze takie zle opinie - chyba nie pracował w innych firmach.
1
red 2015-11-22 00:22:47
widzę ze właściciel poszedł po rozum nie ma już tego brodatego hama co siedział na środku.
1
Zostaw swoją opinię o Rocar Robert Mroczkowski - Nowe Boryszewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rocar Robert Mroczkowski