Serwis Strefa Napraw

Kielce

Opinie o Serwis Strefa Napraw

klient 2011-07-09 03:05:34
Firma ma klientów za nic: zamowiono usluge, naprawe komputera w domu (za ok. 1000 PLN), umowiono sie na konkretny dzien i godzine . Serwisant nie przyjechał. Zadzwonilem do nich zapytalem, dlaczego. Zapewniono mnie, ze sie spoznio ale na pewno przyjedzie. Pomimo trzykrotnego umowienia sie serwisant nie dotarl. Nikt nawet nie pomyslal, zeby zadzownic, zawiadomic, ewentualnie przeprosic. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEJ FIRMY.
1
anonim 2011-07-29 01:02:55
Od dawna ja i znajomi z uczelni naprawiamy wszystkie swoje iphone czasem laptopa jakiegoś w strefie napraw. Zawsze byliśmy zadowoleni. W zasadzie bezkonkurencyjne ceny, a naprawy bardzo szybkie. Raz mieli poślizg i coś tam się dodatkowo uszkodziło, ale jak to z naprawami bywa, nie wszystko jest do przewidzenia. Młodzi ludzie, wiedzący co z czym się je. Ogólnie duży pozytyw. Tez słyszałem, że atmosfera w pracy jest super. Pracownicy bardzo chwalą.
stan 2012-07-24 13:12:13
sami sobie piszą opinie, żal!
1
Darek 2012-07-24 13:26:29
Naprawa mojego monitora Samsung 19\' trwała 10 dni a miała trwać jeden dzień, kosztowała 160 a miała 120. Sa w Warszawie serwisy, gdzie robią to od ręki za... 80!! Wystarczy poszukać w google \"naprawa monitorów\".
StrefyNapraw NIE POLECAM!
1
Monia 2012-11-13 10:45:07
Ja jestem zadowolona. Szybko, miło, profesjonalnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam.
Kasia B. 2012-11-22 14:22:13
Polecam serwis i jego usługi. Pozdrawiam wszystkich.
Alan 2014-02-17 12:45:47
Obsługa D2D wygodna- takie czasy ;) wymiana szybki w iphone praktycznie od reki, pare godzin i był spowrotem. Polecam!
aurora 2014-02-26 14:33:36
Zdecydowanie NIE POLECAM! Czekam na naprawe swojego sprzetu juz od ponad poltora miesiaca - a mialo byc 2 tygodnie! Pomimo wielu prob skontaktowania sie z firma moj sprzet nadal do mnie nie wrocil, a osoba po drugiej stronie telefonu jest tak niekompetentna, ze az strach korzystac z uslug tej firmy...
3
kriso13 2014-06-19 23:31:16
Nie polecam. Prawie 3 tygodnie trzymali moją nawigację GPS po czym stwierdzili, że nie da się naprawić. Oczywiście zainkasowali 30 zł za "usługę"
1
omega 2014-06-29 18:52:48
NIE KORZYSTAC Z USLUG TEJ FIRMY!!(usunięte przez administratora)absolutnie nie polecam.
1
cykloza 2014-07-08 00:35:11
Zdecydowałem się oddać do naprawy tablet że zbitą matrycą z uwagi na atrakcyjny koszt wyceny, która po ponad 10 dniach okazała się fikcją i urosła o 160 zł! Oczywiście serwis skasował 30 zł z tytułu, no właśnie jakiego? Usterka była zdiagnozowana przeze mnie, a wysłanie maila do dostawcy z zapytaniem o koszt matrycy powinno odbyć się na etapie zapytania ofertowego.

Zdecydowanie odradzam.

PS. Żeby tego było mało, kontakt na marnym poziomie - odebrany jeden telefon na piętnaście a jeśli chodzi o mail, to po oddaniu tabletu brak odpowiedzi.
1
gosia 2014-07-15 11:39:22
Unikajcie kak ognia. od 2 miesiecy nie moge odzyskac tabletu. Pierwotna wycena dkoczyla z 350 zl do 650!!! zlodzieje. ale nie odpuszcze i sprawe zglosilam na poliche
1
Agata 2014-08-25 14:12:17
Naprawiałam kolejną rzecz w tym serwisie. Korzystam z tego serwisu od ok 6 lat i byłam w ich trzech punktach. Zawsze jestem zadowolona. Może dlatego, że nie spodziewam się po serwisie poziomu usług na poziomie luksusu dla milionerów. Jak byśmy byli milionerami, to nie naprawialibyśmy naszych laptopów.:P Strefa napraw, to dobry serwis i będę tam wracać. Trzymajcie się chłopaki i nie zniechęcajcie.:)
Orion 2014-08-29 01:11:53
Polecam. Jak zawsze wszystko OK. Jestem zadowolony i pozdrawiam. Ps. No może nie zawsze jest terminowo, ale ufam serwisowii jestem - jak zwykle - zadowolony.
Aldo 2014-09-05 15:21:19
Polecam. Będę wracała. Pozdrawiam Panów serwisantów.
Jarek 2014-09-19 12:00:30
Polecam pogotowie komputerowe strefa napraw. Jestem bardzo zadowolony. Korzystałem z usług serwisu.
aneta 2014-09-25 17:59:51
Pozytywne opinie to chyba sami sobie piszą. Nikomu nie polecam. (usunięte przez administratora)
1
Anetka 2014-09-25 18:52:00
A złe pewnie konkurencja hahah. Odebrałam swoją xperie i jestem zadowolona. Naprawdę szybka usługa i jedna z najtańszych.
janek 2014-09-26 10:09:41
W koncu znow mam swojego smartfona.:) Wlasnie z niego pisze. Dziekuje za oodzysianie dfanych i udana naprawe. Serwis ok.
Cesar 2014-11-22 21:43:04
Podpisując umowę wyraża Akceptuje Pan regulamin strefy napraw. W regulaminie jest opisany cały kosztorys i warunki płatności naprawy. Następnym razem zalecam dokładne przeczytanie regulaminu zanim podpisze Pan cokolwiek.
Daro 2014-12-17 07:39:09
Zadowolony klient. Niecałe dwa tygodnie naprawa dwóch rzeczy. W porządku i polecam.
Elena 2015-01-19 16:33:42
NIE POLECAM. Oddałam do naprawy nawigację samochodową 27.09.2014. Bardzo ciężko jest dodzwonić się do firmy. Parę miesięcy temu powiedziano mi że nie uda się naprawić tego sprzętu. Nie doczekałam się kuriera zadzwoniła znów - powiedziano że muszę zapłacić30 zł "za diagnostykę", już zjodziłam się nawet na 3 dychy ale nie - dziś jest 19.01.2015 - wciąż nie mogę odebrac
1
Kaja 2015-02-12 17:28:21
Serdecznie polecam. Jestem zadowolona. Szybka realizacja, n iska cena i jak zwykle wszystko jak należy. Oby tak dalej panowie.
Britney22 2015-03-12 19:05:58
1. SZYBKO
2. TANIO
3. PROFESJONALNIE!!
POLECAM !
Paweł C 2015-03-18 11:50:02
szybko i sprawnie.
POLECAM i Na Pewno wróce :)
Zostaw swoją opinię o Serwis Strefa Napraw - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Serwis Strefa Napraw