Hermes Hanna Sławomir Borowiec

Puszcza Mariańska

Opinie o Hermes Hanna Sławomir Borowiec

gosc 2013-01-19 16:48:51
kiedys mialam tam epizod pracy w tym sklepie wkoncu ktos dodal opinie i cala prawda stare pracownice sie trzymaja i nic nie ucza nowych a na zapleczu co robia napoje pija ciastka z kontenera by sie cale schronisko psow z korabiewic wyzywilo i nie jeden miot krolikow z warzyw tak dziewczyny [usunięte przez moderatora] pania dorabiaja do dzis dnia cwane sa bardzo
znajoma 2013-01-24 17:14:43
ktos sie wkoncu odwarzyl jak widac ja tez sie dorzuce szefowa jest spoko kiedys dawno temu tam pracowalem i te stare co zostaly do dzis to rzadza [usunięte przez moderatora]
dawna 2013-01-31 16:46:25
szczerze nie myslalem ze tu napisze ale troche prawdy w tym jest opinie moze dac kazdy o kazdym jak sie pracuje sa miliony stron o tym tez tu kiedys pracowalem ale z szefowa nie da sie wytrzymac widac poprzednie osoby znaja temat tylko te stary wiedza jak robic zreszta jak w kazdej firmie ja tam nigdy nie wroce ale czasami zakupy robie pozdro dziewczyny
$(@*%&)? 2013-07-01 11:51:43
mam pytanko do tych co tu pisza . To jest forum sklepu czy jednej osoby?
zanim cos napiszecie to sie zastanowcie czy ma to sens.
Ajak wam sie nudzi to zaluszcie sobie gg i tam plotkujcie.
maks999999 2014-07-31 09:55:08
to jest bardzo dziwny sklep. nie wiem dlaczego ale ogłoszenie o poszukiwaniu pracownika wiszą w gazecie przez cały rok. Ciekawe ilu pracowników przewinęło się tam w ciągu roku. Można co tydzień zatrudniać kogoś na okres próbny bez rejestracji w końcu mamy bezrobocie i chętnych nie brakuje.
Roma 2014-08-25 14:16:38
ludzie mówią, że podobno te ogłoszenia wiszą cały czas, dlatego, że jak tylko ktoś zacznie tam pracować i zobaczy w jakie bagno wszedł, to jak najszybciej stamtąd ucieka ;-) Ale ile w tym prawdy? Kto wie ...
3
nicka 2014-09-19 12:45:01
Jeśli chodzi o ogłoszenia, to wynika to z faktu, że osoby zatrudniane nie zawsze są w porządku. Z potwierdzonego źródła wiem, że kilka Pań zatrudnionych okazało się złodziejkami, może dlatego ogłoszenie się często pojawia... zresztą uważam, że jak w każdej pracy jeśli się jest w porządku do pracodawcy to on na pewno się odwdzięczy tym samym ;)więc polecam się samemu przekonać a nie czytać i pisać głupoty...
o.n.a 2015-03-03 22:33:11
Sklep ogółem jest spoko.. Ale najgorsze pracownice.. Nie pisząc po nazwisku Pani B.S. lubi zajmować się plotkami i życiem innych zamiast pracą.. Widocznie nic ciekawego w jej życiu się nie dzieje, ale to dobrze bo obrabiajac mi dupe jest w doskonałej pozycji, żeby mnie w nią pocałować :) mało tego ta Pani musi mieć bardzo nieudane życie sexualne skoro nowo poznanych mężczyzn zaprasza na zaplecze na herbatki tak zwane ha ha Ciekawe czy szefostwo wie?? Pomijając fakt.. Pani ta bardzo lubi pomagać ludziom.. Sprzedawać piwa Panom, bez całkowitej zapłaty.. Nieważne czy brakuje 30gr czy 7gr każdy Pan będzie miał sprzedane piwko być może dlatego na alkohol jest tam zbyt i masa klientów he Brawo dla zaradnej Pani Ekspedientki :)
2
klient1994 2015-03-03 23:00:18
wyżej użytkowniku masz rację mi też ta wysoka, szczupła Pani w długich włosach dawała zakupy bez 5 zł i wogole nie domagała się zwrotu.. Na mnie bynajmniej plotek publicznie nie robiła, a przynajmniej nie słyszałam jeszcze, ale jako ekspedientka dla pijaików i biednych w sam raz. Dla takich w sam raz. Później nic dziwnego że sklep bankrutuje jak sprzedawczynie myślą pizda nie głową ;-)
o.n.a. 2015-03-03 23:04:17
Cała Bogusia :)
6678@ 2015-04-09 11:12:55
To co piszecie wyzej naruszacie .godnosc tej osoby i jest to pomuwienie ja na jej miejsu bym tego nie zostawil tak.A ty klient1994 jesli ci nawet dała jakas pani bez 5zl i załozyla za ciebie a ty sie nie poczułeś oddac to z tobą jest coś nie challo nie z nią.Ja tam robie zakupy i sklep i ekspedientki są ok gdy mi braknie nawet 20gr to potem sam sie przypominam ze bylem winny i oddaje nie tak jak wy potraficie dupe obsmarowac a tak naprawde moze nawet nie znacie tej osoby
Ja 2015-06-30 14:28:30
Ostatnio widziałam ofertę pracy w Hermesie, jak wygląda tam praca, zarobki itp.
2
Asa 2016-02-12 20:57:49
rygor niesamowity, wszystkie zestresowane, jak szefowa wchodzi każdy ma dośc, bo o wszystko sie czepia a i tak ciągle niezadowolona. jak chcesz kupowac stary towar, który się nie sprzedał, to idź tam do pracy. Nakupuje na promocji w hurtowni kartonami a potem to ekspedientek wina ze się nie sprzedało a ceny wiadomo jakie. Mięsa i wedlin tam nie kupię nigdy;) Dziewczyny która mądrzejsza odchodzą.
1
Roma 2016-11-10 14:48:10
Wszystko co mówi pisze Asa to prawda. Teraz pracownice dostały odgórne zarządzenie że mają przyjść do pracy 11.11.2016 w Święto Niepodległości. Ludzie mają przyjść krzyżowo, tzn. te któtre pracują w Puszczy, mają pracować tego dnia w Kamionie u córki p. Hani, a te które pracują w Kamionie będą pracowały w Hermesie w Puszczy. I nie ma przebacz.
Kiedyś ktoś zgłosi zawiadomienie do Inspekcji Pracy albo do Prokuratury, wtedy p. Hania będzie miała gorąco :P
Zostaw swoją opinię o Hermes Hanna Sławomir Borowiec - Puszcza Mariańska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hermes Hanna Sławomir Borowiec