Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Farex Sp. z o.o

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-08 22:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestr - 2011-04-09 12:58:16moj maz wyjechal w zeszlym tygodni wlasnie przez ta firma, bardzo bym prosila o kontakt jesli to mozliwe. podaje mu numer( usunięte przez administratora ) , ewentualnie na email ( usunięte przez administratora ) witam ponownie, numer juz nieaktualny,dziekuje za wszystkie telefony z informacjami na temat pracy w owej firmie. jak widze opinie na tym forum sa rozne,czasem warto zasiegnac jezyka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-09 17:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąż pracuje w tej firmie kilka lat i nie narzeka. Praca wymagająca, ale pracodawca uczciwy i to co wypracowane zawsze, wypłaca i o nic nie trzeba sie troszczyć. Mieszkanie, i dojazd jest, a mąż co miesiąc do domu wraca. Kiedy pracował w innej firmie i zarobki były różne, a mąż wracał raz na pół roku. Dla pracowitych i wytrwałych polecam !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 09:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie potrzebujesz kogoś do pomocy mój mąż jest aktualnie w Niemczech potrafi robić wszystko co jest związane z budowlanką tylko nie może trafić na kogoś uczciwego
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-16 20:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku lat pracuję w firmie Farex. Początek był trudny, ale i ja byłem zielony w tym temacie. Płacą za fachowość.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-17 11:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli się uczciwie pracuje to z pieniędzmi nie ma problemu, poza tym są wypłacane regularnie, problem raczej jest z niektórymi pracownikami, którzy zamiast pracować piją i balują, wtedy się nie dziwię, że narzekają na brak pieniędzy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-24 18:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje już 2lata i zarabiam po 6tys zł miesięcznie i niemam co narzekać u nas w rejonie bezrobocie, a jak pojedzie taki pijący leser to nigdy niezarobi, Polecam firmę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-03 12:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bylem w tej firmie kilka lat temu i zgadzam sie po trochu ze wszystkimi.ciezko jest byc nowym .gdy "wtopisz " sie w brygade to za chwile cie przenosza gdzie indziej, chodzi pewnie o opinie o tobie roznych brygadzistow.
co do zarobkow to mozna tam dobrze zarobic pod warunkiem zgranej, brygady FACHOWCOW bo zawody i doswiadczenie niektorych pracownikowdaleko odbiegaja od budowlanki.to zalezy tez od konkretnej budowy nie da sie tez ukryc kombinacji kierownika przy rozliczaniu najlepiej robic wlasne obliczenia (obmiar dzielony przez ilosc godzin) i tego sie twardo trzymac
Mieszania sa poprostu najtansze w molochach gdzie mieszka caly swiat,to nie hotele hilton,
Podsumowujac jesli mialbym tam znowu jechac tojako brygada z dobrze znanymi mi ludzmi i jesli nie mialbym mozliwosci pracy w innej firmie,ktorej ogloszen nie znajdzie sie nigdzie
zdjecie uzytkownika
kierowca busa - 2012-09-08 20:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem jak tam pracują starsi panowie jak firma przyjmuje do 35 lat chyba ze 35 lat to już starszy pan . Jeżeli tam ktoś pracował to niech coś napisze na temat dojazdu do pracy samochodem o nazwie BUNDEZWERA
zdjecie uzytkownika
Marek20 - 2012-10-10 15:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam jechać z tej firmy do Pracy do Koloni,napiszcie jak z umową czy jest spisywana w Polsce i jak z kasą?
zdjecie uzytkownika
obcy - 2012-11-21 20:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) NIE POLECAM ,SAM SIE PRZEKONAŁEM WIELOKROTNIE. PROSZĘ O POWAŻNE PRZEMYŚLENIE ODNOŚNIE PRACY W FAREXIE. PRZESTRZEGAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 18:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zastanawiam się nad współpracą z firmą Farex i postanowiłem zajrzeć tutaj na forum i dowiedzieć sie czegoś więcej. Ile tam średnio miesięcznie mogę zarobić? Jakie warunki oferują tam na miejscu? Czy firma jest wypłacalna? Bardzo proszę o pomoc bo widzę że to tutaj dość sporo napisaliście na temat tego firmy ale nie ma nic aktualnego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-08 16:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja również poszukuje informacji. Kuzyn prosił mnie żebym znalazł jakieś informacje. Czy ktoś z was orientuje się może ile tak mniej więcej miesięcznie zarabia się w Farex? Będę bardzo wdzięczny za pomoc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-28 18:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja też szukam opini o tej firmie dostałem od nich tel z propozycją pracy proszę o jakieś info z gury dziękuję
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2013-08-02 09:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jakiś pracownik, ktoś kto wyjeżdżał z Ferexem może tutaj coś napisać? przyda nam się opinia kogoś z wewnątrz
zdjecie uzytkownika
gregor - 2013-09-14 23:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy Farex ma jakieś określone punkty w Niemczech? No i czy wysyłają tylko do Niemiec czy jeszcze w inne rejony?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 13:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mają oni jakąś stronkę? bo jak wpisuję farex w google,to mi wyskakuje jakaś chemia z niemiec.. to to samo?
zdjecie uzytkownika
Poldek - 2013-12-18 19:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają.
zdjecie uzytkownika
Poldek - 2013-12-18 19:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co o tej firmie myślicie?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-01-05 03:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek20 - 2012-10-10 15:11:08]:
nie radze dostaniesz 2-3 euro bo jestes na akordzie i nie wydajny i po tobie
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-01-05 03:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mój mejl viola6@op.pl
zdjecie uzytkownika
pracowalem - 2014-01-06 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest firma ktora ma korzenie wloskie ,tylko jeszcze ludzie zywi powracaja
zdjecie uzytkownika
pracowalem - 2014-01-09 12:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz zarobic zglos sie do firmy farex w Chybiu tylko jest jeden warunek, potpisac czysta kartke w biurze jako umowa a (usunięte przez administratora) pieknie ci poslodzi jak jest super w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-01-10 01:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy jest ktos kto pracował z firmą farex w miesiącach od czerwca do pazdziernika ? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-01-24 17:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć zastanawiam się na podięcie pracy w firmie macie jakieś nowe poinie ile konkretnie można zarobić , bo tu nic nie znalazłem na ten temat
zdjecie uzytkownika
pracowalem - 2014-01-26 18:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziom szkoda twojego czsu szukaj innej firmy , nie zarobisz jak pisalem ta firma ma korzenie Wloskie . Pamietasz co bylo we Wloszech to jest tak samo,zolnierze cie pilnuja .
zdjecie uzytkownika
Toad - 2014-02-18 22:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem, dzięki za opinie o Farex, w prawdzie nie wiem co tam było we Włoszech, ale spróbuję to odnaleźć, chyba, że wcześniej tu napiszecie.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-03-08 10:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie sa otwarte granice,nie myslcie o tej firmie(usunięte przez administratora)a nowi ludzie w akordzie dostaja najgorsze prace,i co za tym idzie najgorsze pieniadze,warunki mieszkaniowe beznadziejne,tym z Kieleckiego to pasuje maja te same klimaty w swoich domach, kakalaki itd 8miu ludzi na 40tu metrach kwadratowych.Pracowalem i nie polecam.
zdjecie uzytkownika
marki - 2014-04-21 14:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nieciekawie czyta się te wszystkie opinie o Farexie. Napiszcie może czy chociaż ten pracodawca jest wypłacalny?
zdjecie uzytkownika
szufla - 2014-04-25 02:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie na lepsze zarobki trzeba sobie w Farexie zapracować. Od razu nikt nigdy kokosów nie dostaje
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-05-26 19:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaz kasa na czas jest w Farexie, czy wystepuja opóźnienia, ale na tyle małe, że można je zaakceptować?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-30 21:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Farex istnieje od 1995 na rynku niemieckim, także posiadają blisko 20 lat doświadczenia w branży. Specjalizują się w pracach dociepleniowych na terenie Polski i Niemiec. Jak o sobie napisali dzięki stale wdrażanym, nowoczesnym technologiom, oraz stosowaniu własnych innowacyjnych technik pracy, są cenionym wykonawcą prac budowlanych zarówno w kraju, jak i za granicą
zdjecie uzytkownika
????? - 2014-11-08 17:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
CZy Firma Farex z Jarocina jest powiązana z firmą Farex sp z.o.o z Chybie bo mam ofertę z tej firmy proszę o informację bo nie chce być nabity w butelke
zdjecie uzytkownika
Damek - 2014-11-13 12:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co tutaj na stronce widać, to firma ma włąśnie swoje oddziały międzyinnymi w Chybie. Tak na rpawdę to ja więcej nie mogę pomóc bo też sam bym chciał uzyskać informacje. Tak właściwie to mnie tylko intersują jakie zarobki można tam uzyskac przy wykonywaniu prac. Mam nadzieje, że uzyskam tutaj takie informacje
zdjecie uzytkownika
albert - 2014-11-27 16:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych firma o nazwie farex sie trochę porobiło i łatwo je pomylić. Jak ktoś wyżej napisał tutejszy farex jest wykonawcom budowlanym. Sa tez firmy w Polsce o tej nazwie, które zajmują się np. rękawiczkami, dystrybucją chemii i kosmetyków i długo by tak wymieniać, bowiem zarejestrowanych podmiotów na taka nazwę jest dziesięć.
zdjecie uzytkownika
rty - 2014-12-13 00:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? Czy praca na tym stanowisku w tej firmie wiąże się z częstymi podróżami służbowymi? uprzejmie dziekuje za informacje dotyczace pracy w tej firmie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gwozdz - 2015-01-18 15:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w farexie z chybia w niemczech na ociepleniach, kasa 6 lat temu max 1300 e na wyjazd czyli czasem nawet poltora miecha, mieszkanie firma placi, dojazd do pracy placi firma i wyjazdy do polski firmowymi busami pol na pol z szefem na paliwo. Praca i warunki jak wszystkie w niemczech na budowie ale ludzie glowniw olesnica i okolice to pojeby z kturymi sie nie da robic no i kasa slaba
zdjecie uzytkownika
jamla - 2015-02-25 00:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wszyscy piszą, że pracował iw farex jakiś czas temu, a mi by zależało na aktualnej opinii. Teraz chyba minimalna stawka w Niemczech to 8,5 euro za godzinę, to i pewnie pensje poszły Wam w górę, prawda? Może jest tutaj aktualny pracownik, który poleca tutaj pracę? Jak w ogóle wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna?
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-02-25 09:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam kolego, ja pracuje od niedawna i ogolnie jest ok, te 8-9 eur placa. Grunt to trafic do dobrej brygady, jak ekipa jest zgrana nie ma pijakow co sie opierd na twoim garbie to da sie zarobic, ale jak ktos jedzie posciemniac to lipa bo pilnuja. Busy teraz powymieniali, mieszkania tez ok, chyba, że pół roku chłopcy nie sprzątają to wiadomo ze gnoj bedzie.
zdjecie uzytkownika
jamno - 2015-03-19 15:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kos, hej a możesz napisac co dokładnie jest na tym mieszkaniu. W sensie interesuje mnie po ile osób mieszkacie w pokoju i całym mieszkaniu, na ile osób przypada lodówka, pralka, kuchenka, czy jest mikrofalówka? Jak tez z opłatami za owe mieszkanie i dojazdy do pracy? Są może jeszcze jakieś ukryte koszta?
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-03-20 13:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zależy gdzie trafisz bo mieszkan maja wiecej. Bloki wielkie to sa, lipa jedynie bo wszyscy tam mieszkaja, turasy, rumuny itp ale to wszedzie jest teraz. Zazwyczaj po 5-6 osob 2 pokoje kuchenka lodowa i pralka jest mikrofalowki nie ma. Za mieszkanie nic sie nie płaci dojazd tez za free, jedynie jak masz zjazd raz w miesiacu to zrzuta po 10-15 eur w jedna strone tylko
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-15 12:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia jakaś, @kos, Ty byłeś dawno u nich, bo nie wiem czy jest jakaś szansa na poprawę warunków, jednak 5 osób to chyba za dużo jak na warunki mieszkalne..
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-04-20 17:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no nadal pracuje sa ludze gnoje co mieszkajom w syfie ale jak i to pasuje to co. ale tak jak powiesz ze ci nie pasuje i chcesz gdzie indzej to da sie to cie przenosza. porobilem w roznich firmachi miodu nie bylo, tu przynajminiej robota caly sezon jest, zjezdzasz do domu co miesiac, wiec mnie tam pasuje
zdjecie uzytkownika
pronto - 2015-04-29 18:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ja jeden pracowałem tutaj w Farexie i jakoś przez te wszystkie lata nie narzekałem na to jakiż to los mnie spotkał. Obecni pracownicy też nie powinni
zdjecie uzytkownika
józiaSDF - 2015-06-16 18:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pronto podoba mi się twoje podejście, nie narzekamy tylko się bierzemy do roboty - to jest super podejście! w sumie nie wiem czy dobrze trafiłem ale o ile się nie mylę to ojni zajmują się dociepleniami na terenie niemiec, w sensie elewacje itd., no ale ciekawe co mają na plus od innych firm się tym zajmujących
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-12-17 19:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to sa jakies nadgodziny dwa razy tyle chyba rozumie, bo przepracoawac ponad 400 godzin w ciagu mieiaca to chyba niemozliwe nie wiem ile trzeba pracowac...
zdjecie uzytkownika
BACA - 2016-01-06 13:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYLEM 4 TYG NA ZJAZD DOSTALEM3600ZLOTYCH A ZAPIERDALALEM JEDNA SOBOTA WOLNA BO CI WMAWIAJA ZE MASZ Z METRA A NA KONIEC JESZCZE UPIERLALALA GODZINY TAK BYLO W BRYGADZIE ALKOHOLIKA PALA,TAK SIE NAZYWA TEN BRYGADZISTA
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-20 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Wam szczerze, że praca jak praca, ale ogólnie dobrze płatna i w miłej atmosferze, jeśli dopiero zaczynacie, to myślę, że jest świetna na start i pierwsze miesiące
zdjecie uzytkownika
Artur - 2016-04-07 19:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Bylem tam i nie polecam. Fachowcy powinni ta firme omijac z daleka. (usunięte przez administratora) .....szkoda czasu i pieniedzy.....
zdjecie uzytkownika
istotne - 2016-04-19 20:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że to jest kwestia indywidualna, bo szwagier w niemczech trochę już z nimi pracował w branży dociepleniowej i bardzo sobie ich chwalił, zapewniają zakwaterowanie oraz nie trzeba się martwić o ewentualną opiekę medyczną w razie potrzeby, bo składki są płacone
zdjecie uzytkownika
bye - 2016-05-07 08:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zapewniona jest opieka medyczna @istotne, to już dobrze o nich świadczy bo wbrew pozorom o takie benefity socjalne dość trudno, a tu mamy je chociaż zapewnione.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Farex Sp. z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farex Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert