Farex Sp. z o.o

Chybie

Opinie o Farex Sp. z o.o

przestr 2011-04-09 12:58:16
moj maz wyjechal w zeszlym tygodni wlasnie przez ta firma, bardzo bym prosila o kontakt jesli to mozliwe. podaje mu numer ( usunięte przez administratora ) , ewentualnie na email ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-05-08 12:06:41
tak to jest jak się jedzie lebrować a nie pracować.Myślicie że to Polska czy się siedzi czy się leży to wypłata się należy.Ja pracuję kilka lat i nie narzekam.
1
anonim 2011-05-08 22:40:34
przestr - 2011-04-09 12:58:16moj maz wyjechal w zeszlym tygodni wlasnie przez ta firma, bardzo bym prosila o kontakt jesli to mozliwe. podaje mu numer( usunięte przez administratora ) , ewentualnie na email ( usunięte przez administratora ) witam ponownie, numer juz nieaktualny,dziekuje za wszystkie telefony z informacjami na temat pracy w owej firmie. jak widze opinie na tym forum sa rozne,czasem warto zasiegnac jezyka.
anonim 2011-05-09 17:28:05
mój mąż pracuje w tej firmie kilka lat i nie narzeka. Praca wymagająca, ale pracodawca uczciwy i to co wypracowane zawsze, wypłaca i o nic nie trzeba sie troszczyć. Mieszkanie, i dojazd jest, a mąż co miesiąc do domu wraca. Kiedy pracował w innej firmie i zarobki były różne, a mąż wracał raz na pół roku. Dla pracowitych i wytrwałych polecam !
anonim 2011-05-13 09:20:09
Nie potrzebujesz kogoś do pomocy mój mąż jest aktualnie w Niemczech potrafi robić wszystko co jest związane z budowlanką tylko nie może trafić na kogoś uczciwego
anonim 2011-05-16 20:03:50
Od kilku lat pracuję w firmie Farex. Początek był trudny, ale i ja byłem zielony w tym temacie. Płacą za fachowość.
anonim 2011-05-17 11:26:37
jeżeli się uczciwie pracuje to z pieniędzmi nie ma problemu, poza tym są wypłacane regularnie, problem raczej jest z niektórymi pracownikami, którzy zamiast pracować piją i balują, wtedy się nie dziwię, że narzekają na brak pieniędzy
anonim 2011-12-24 18:39:25
ja tam pracuje już 2lata i zarabiam po 6tys zł miesięcznie i niemam co narzekać u nas w rejonie bezrobocie, a jak pojedzie taki pijący leser to nigdy niezarobi, Polecam firmę
anonim 2012-02-03 12:08:40
bylem w tej firmie kilka lat temu i zgadzam sie po trochu ze wszystkimi.ciezko jest byc nowym .gdy "wtopisz " sie w brygade to za chwile cie przenosza gdzie indziej, chodzi pewnie o opinie o tobie roznych brygadzistow.
co do zarobkow to mozna tam dobrze zarobic pod warunkiem zgranej, brygady FACHOWCOW bo zawody i doswiadczenie niektorych pracownikowdaleko odbiegaja od budowlanki.to zalezy tez od konkretnej budowy nie da sie tez ukryc kombinacji kierownika przy rozliczaniu najlepiej robic wlasne obliczenia (obmiar dzielony przez ilosc godzin) i tego sie twardo trzymac
Mieszania sa poprostu najtansze w molochach gdzie mieszka caly swiat,to nie hotele hilton,
Podsumowujac jesli mialbym tam znowu jechac tojako brygada z dobrze znanymi mi ludzmi i jesli nie mialbym mozliwosci pracy w innej firmie,ktorej ogloszen nie znajdzie sie nigdzie
2
kierowca busa 2012-09-08 20:23:00
nie rozumiem jak tam pracują starsi panowie jak firma przyjmuje do 35 lat chyba ze 35 lat to już starszy pan . Jeżeli tam ktoś pracował to niech coś napisze na temat dojazdu do pracy samochodem o nazwie BUNDEZWERA
1
Marek20 2012-10-10 15:11:08
Mam jechać z tej firmy do Pracy do Koloni,napiszcie jak z umową czy jest spisywana w Polsce i jak z kasą?
2
obcy 2012-11-21 20:58:57
(usunięte przez administratora) NIE POLECAM ,SAM SIE PRZEKONAŁEM WIELOKROTNIE. PROSZĘ O POWAŻNE PRZEMYŚLENIE ODNOŚNIE PRACY W FAREXIE. PRZESTRZEGAM
anonim 2013-07-28 18:06:12
no ja też szukam opini o tej firmie dostałem od nich tel z propozycją pracy proszę o jakieś info z gury dziękuję
anonim 2013-09-22 13:20:21
a mają oni jakąś stronkę? bo jak wpisuję farex w google,to mi wyskakuje jakaś chemia z niemiec.. to to samo?
Poldek 2013-12-18 19:29:02
Mają.
Poldek 2013-12-18 19:30:57
Co o tej firmie myślicie?
1
niki 2014-01-05 03:12:34
nie radze dostaniesz 2-3 euro bo jestes na akordzie i nie wydajny i po tobie
niki 2014-01-05 03:16:14
mój mejl viola6@op.pl
2
pracowalem 2014-01-06 20:24:13
to jest firma ktora ma korzenie wloskie ,tylko jeszcze ludzie zywi powracaja
pracowalem 2014-01-09 12:11:56
Chcesz zarobic zglos sie do firmy farex w Chybiu tylko jest jeden warunek, potpisac czysta kartke w biurze jako umowa a (usunięte przez administratora) pieknie ci poslodzi jak jest super w Niemczech.
niki 2014-01-10 01:05:46
czy jest ktos kto pracował z firmą farex w miesiącach od czerwca do pazdziernika ? (usunięte przez administratora)
1
ziom 2014-01-24 17:55:50
cześć zastanawiam się na podięcie pracy w firmie macie jakieś nowe poinie ile konkretnie można zarobić , bo tu nic nie znalazłem na ten temat
pracowalem 2014-01-26 18:28:06
Ziom szkoda twojego czsu szukaj innej firmy , nie zarobisz jak pisalem ta firma ma korzenie Wloskie . Pamietasz co bylo we Wloszech to jest tak samo,zolnierze cie pilnuja .
Toad 2014-02-18 22:46:14
pracowałem, dzięki za opinie o Farex, w prawdzie nie wiem co tam było we Włoszech, ale spróbuję to odnaleźć, chyba, że wcześniej tu napiszecie.
lala 2014-03-08 10:12:08
Ludzie sa otwarte granice,nie myslcie o tej firmie(usunięte przez administratora)a nowi ludzie w akordzie dostaja najgorsze prace,i co za tym idzie najgorsze pieniadze,warunki mieszkaniowe beznadziejne,tym z Kieleckiego to pasuje maja te same klimaty w swoich domach, kakalaki itd 8miu ludzi na 40tu metrach kwadratowych.Pracowalem i nie polecam.
1
garry 2014-05-26 19:54:04
Chociaz kasa na czas jest w Farexie, czy wystepuja opóźnienia, ale na tyle małe, że można je zaakceptować?
radek 2014-09-30 21:35:06
Firma Farex istnieje od 1995 na rynku niemieckim, także posiadają blisko 20 lat doświadczenia w branży. Specjalizują się w pracach dociepleniowych na terenie Polski i Niemiec. Jak o sobie napisali dzięki stale wdrażanym, nowoczesnym technologiom, oraz stosowaniu własnych innowacyjnych technik pracy, są cenionym wykonawcą prac budowlanych zarówno w kraju, jak i za granicą
????? 2014-11-08 17:24:46
Witam
CZy Firma Farex z Jarocina jest powiązana z firmą Farex sp z.o.o z Chybie bo mam ofertę z tej firmy proszę o informację bo nie chce być nabity w butelke
rty 2014-12-13 00:17:34
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? Czy praca na tym stanowisku w tej firmie wiąże się z częstymi podróżami służbowymi? uprzejmie dziekuje za informacje dotyczace pracy w tej firmie pozdrawiam
gwozdz 2015-01-18 15:41:39
pracowalem w farexie z chybia w niemczech na ociepleniach, kasa 6 lat temu max 1300 e na wyjazd czyli czasem nawet poltora miecha, mieszkanie firma placi, dojazd do pracy placi firma i wyjazdy do polski firmowymi busami pol na pol z szefem na paliwo. Praca i warunki jak wszystkie w niemczech na budowie ale ludzie glowniw olesnica i okolice to pojeby z kturymi sie nie da robic no i kasa slaba
kos 2015-02-25 09:52:28
witam kolego, ja pracuje od niedawna i ogolnie jest ok, te 8-9 eur placa. Grunt to trafic do dobrej brygady, jak ekipa jest zgrana nie ma pijakow co sie opierd na twoim garbie to da sie zarobic, ale jak ktos jedzie posciemniac to lipa bo pilnuja. Busy teraz powymieniali, mieszkania tez ok, chyba, że pół roku chłopcy nie sprzątają to wiadomo ze gnoj bedzie.
1
kos 2015-03-20 13:21:14
zależy gdzie trafisz bo mieszkan maja wiecej. Bloki wielkie to sa, lipa jedynie bo wszyscy tam mieszkaja, turasy, rumuny itp ale to wszedzie jest teraz. Zazwyczaj po 5-6 osob 2 pokoje kuchenka lodowa i pralka jest mikrofalowki nie ma. Za mieszkanie nic sie nie płaci dojazd tez za free, jedynie jak masz zjazd raz w miesiacu to zrzuta po 10-15 eur w jedna strone tylko
1
kos 2015-04-20 17:30:04
nie no nadal pracuje sa ludze gnoje co mieszkajom w syfie ale jak i to pasuje to co. ale tak jak powiesz ze ci nie pasuje i chcesz gdzie indzej to da sie to cie przenosza. porobilem w roznich firmachi miodu nie bylo, tu przynajminiej robota caly sezon jest, zjezdzasz do domu co miesiac, wiec mnie tam pasuje
BACA 2016-01-06 13:28:26
BYLEM 4 TYG NA ZJAZD DOSTALEM3600ZLOTYCH A ZAPIERDALALEM JEDNA SOBOTA WOLNA BO CI WMAWIAJA ZE MASZ Z METRA A NA KONIEC JESZCZE UPIERLALALA GODZINY TAK BYLO W BRYGADZIE ALKOHOLIKA PALA,TAK SIE NAZYWA TEN BRYGADZISTA
Artur 2016-04-07 19:49:38
Witam . Bylem tam i nie polecam. Fachowcy powinni ta firme omijac z daleka. (usunięte przez administratora) .....szkoda czasu i pieniedzy.....
Roni 2016-09-29 09:11:29
He he kolki 8,50 za godz. To maja na jabkach budownictwo minimum 13+5 dieta za kazda godzine dla nie wykwalikowanych. Przez takich baranow to w niemcowie zacznie sie tez jalomurzna zarobkowa.
adis 2016-09-29 15:18:11
no też na paczatku myslalem ze to malo ale brygada mi sei dobra trafila i wychodzi spoko, nocleg i przejazd tez za free wiec nie ma kosztow dodatkowych
arek 2016-09-29 16:16:57
@kaja skoro na pewno to na pewno... ;) Widzę, że w tym ogłoszeniu jasno określili poziom wynagrodzenia (1800-4000 euro). Jak dla mnie to naprawdę bardzo dobra kasa, ale może ktoś mi wytłumaczyć od czego zależy, w którą stronę widełek się będziemy zbliżać?
Zostaw swoją opinię o Farex Sp. z o.o - Chybie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farex Sp. z o.o