Profil firmy Farex Sp. z o.o

Farex Sp. z o.o

Chybie

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Farex Sp. z o.o

anonim 2011-05-08 22:40:34
przestr - 2011-04-09 12:58:16moj maz wyjechal w zeszlym tygodni wlasnie przez ta firma, bardzo bym prosila o kontakt jesli to mozliwe. podaje mu numer( usunięte przez administratora ) , ewentualnie na email ( usunięte przez administratora ) witam ponownie, numer juz nieaktualny,dziekuje za wszystkie telefony z informacjami na temat pracy w owej firmie. jak widze opinie na tym forum sa rozne,czasem warto zasiegnac jezyka.
0
anonim 2011-05-09 17:28:05
mój mąż pracuje w tej firmie kilka lat i nie narzeka. Praca wymagająca, ale pracodawca uczciwy i to co wypracowane zawsze, wypłaca i o nic nie trzeba sie troszczyć. Mieszkanie, i dojazd jest, a mąż co miesiąc do domu wraca. Kiedy pracował w innej firmie i zarobki były różne, a mąż wracał raz na pół roku. Dla pracowitych i wytrwałych polecam !
0
anonim 2011-05-13 09:20:09
Nie potrzebujesz kogoś do pomocy mój mąż jest aktualnie w Niemczech potrafi robić wszystko co jest związane z budowlanką tylko nie może trafić na kogoś uczciwego
0
anonim 2011-05-16 20:03:50
Od kilku lat pracuję w firmie Farex. Początek był trudny, ale i ja byłem zielony w tym temacie. Płacą za fachowość.
0
anonim 2011-05-17 11:26:37
jeżeli się uczciwie pracuje to z pieniędzmi nie ma problemu, poza tym są wypłacane regularnie, problem raczej jest z niektórymi pracownikami, którzy zamiast pracować piją i balują, wtedy się nie dziwię, że narzekają na brak pieniędzy
0
anonim 2011-12-24 18:39:25
ja tam pracuje już 2lata i zarabiam po 6tys zł miesięcznie i niemam co narzekać u nas w rejonie bezrobocie, a jak pojedzie taki pijący leser to nigdy niezarobi, Polecam firmę
0
anonim 2012-02-03 12:08:40
bylem w tej firmie kilka lat temu i zgadzam sie po trochu ze wszystkimi.ciezko jest byc nowym .gdy "wtopisz " sie w brygade to za chwile cie przenosza gdzie indziej, chodzi pewnie o opinie o tobie roznych brygadzistow.
co do zarobkow to mozna tam dobrze zarobic pod warunkiem zgranej, brygady FACHOWCOW bo zawody i doswiadczenie niektorych pracownikowdaleko odbiegaja od budowlanki.to zalezy tez od konkretnej budowy nie da sie tez ukryc kombinacji kierownika przy rozliczaniu najlepiej robic wlasne obliczenia (obmiar dzielony przez ilosc godzin) i tego sie twardo trzymac
Mieszania sa poprostu najtansze w molochach gdzie mieszka caly swiat,to nie hotele hilton,
Podsumowujac jesli mialbym tam znowu jechac tojako brygada z dobrze znanymi mi ludzmi i jesli nie mialbym mozliwosci pracy w innej firmie,ktorej ogloszen nie znajdzie sie nigdzie
2
kierowca busa 2012-09-08 20:23:00
nie rozumiem jak tam pracują starsi panowie jak firma przyjmuje do 35 lat chyba ze 35 lat to już starszy pan . Jeżeli tam ktoś pracował to niech coś napisze na temat dojazdu do pracy samochodem o nazwie BUNDEZWERA
1
Marek20 2012-10-10 15:11:08
Mam jechać z tej firmy do Pracy do Koloni,napiszcie jak z umową czy jest spisywana w Polsce i jak z kasą?
1
obcy 2012-11-21 20:58:57
(usunięte przez administratora) NIE POLECAM ,SAM SIE PRZEKONAŁEM WIELOKROTNIE. PROSZĘ O POWAŻNE PRZEMYŚLENIE ODNOŚNIE PRACY W FAREXIE. PRZESTRZEGAM
0
anonim 2013-05-22 18:21:41
Witam. Zastanawiam się nad współpracą z firmą Farex i postanowiłem zajrzeć tutaj na forum i dowiedzieć sie czegoś więcej. Ile tam średnio miesięcznie mogę zarobić? Jakie warunki oferują tam na miejscu? Czy firma jest wypłacalna? Bardzo proszę o pomoc bo widzę że to tutaj dość sporo napisaliście na temat tego firmy ale nie ma nic aktualnego.
0
anonim 2013-06-08 16:16:53
Ja również poszukuje informacji. Kuzyn prosił mnie żebym znalazł jakieś informacje. Czy ktoś z was orientuje się może ile tak mniej więcej miesięcznie zarabia się w Farex? Będę bardzo wdzięczny za pomoc
2
anonim 2013-07-28 18:06:12
no ja też szukam opini o tej firmie dostałem od nich tel z propozycją pracy proszę o jakieś info z gury dziękuję
0
Zenon 2013-08-02 09:10:27
czy jakiś pracownik, ktoś kto wyjeżdżał z Ferexem może tutaj coś napisać? przyda nam się opinia kogoś z wewnątrz
0
gregor 2013-09-14 23:35:08
czy Farex ma jakieś określone punkty w Niemczech? No i czy wysyłają tylko do Niemiec czy jeszcze w inne rejony?
1
anonim 2013-09-22 13:20:21
a mają oni jakąś stronkę? bo jak wpisuję farex w google,to mi wyskakuje jakaś chemia z niemiec.. to to samo?
0
Poldek 2013-12-18 19:29:02
Mają.
0
Poldek 2013-12-18 19:30:57
Co o tej firmie myślicie?
1
niki 2014-01-05 03:12:34
nie radze dostaniesz 2-3 euro bo jestes na akordzie i nie wydajny i po tobie
0
niki 2014-01-05 03:16:14
mój mejl viola6@op.pl
1
pracowalem 2014-01-06 20:24:13
to jest firma ktora ma korzenie wloskie ,tylko jeszcze ludzie zywi powracaja
0
pracowalem 2014-01-09 12:11:56
Chcesz zarobic zglos sie do firmy farex w Chybiu tylko jest jeden warunek, potpisac czysta kartke w biurze jako umowa a (usunięte przez administratora) pieknie ci poslodzi jak jest super w Niemczech.
0
niki 2014-01-10 01:05:46
czy jest ktos kto pracował z firmą farex w miesiącach od czerwca do pazdziernika ? (usunięte przez administratora)
1
ziom 2014-01-24 17:55:50
cześć zastanawiam się na podięcie pracy w firmie macie jakieś nowe poinie ile konkretnie można zarobić , bo tu nic nie znalazłem na ten temat
0
pracowalem 2014-01-26 18:28:06
Ziom szkoda twojego czsu szukaj innej firmy , nie zarobisz jak pisalem ta firma ma korzenie Wloskie . Pamietasz co bylo we Wloszech to jest tak samo,zolnierze cie pilnuja .
0
Toad 2014-02-18 22:46:14
pracowałem, dzięki za opinie o Farex, w prawdzie nie wiem co tam było we Włoszech, ale spróbuję to odnaleźć, chyba, że wcześniej tu napiszecie.
0
lala 2014-03-08 10:12:08
Ludzie sa otwarte granice,nie myslcie o tej firmie(usunięte przez administratora)a nowi ludzie w akordzie dostaja najgorsze prace,i co za tym idzie najgorsze pieniadze,warunki mieszkaniowe beznadziejne,tym z Kieleckiego to pasuje maja te same klimaty w swoich domach, kakalaki itd 8miu ludzi na 40tu metrach kwadratowych.Pracowalem i nie polecam.
1
marki 2014-04-21 14:09:47
nieciekawie czyta się te wszystkie opinie o Farexie. Napiszcie może czy chociaż ten pracodawca jest wypłacalny?
1
szufla 2014-04-25 02:59:46
widocznie na lepsze zarobki trzeba sobie w Farexie zapracować. Od razu nikt nigdy kokosów nie dostaje
0
garry 2014-05-26 19:54:04
Chociaz kasa na czas jest w Farexie, czy wystepuja opóźnienia, ale na tyle małe, że można je zaakceptować?
0
radek 2014-09-30 21:35:06
Firma Farex istnieje od 1995 na rynku niemieckim, także posiadają blisko 20 lat doświadczenia w branży. Specjalizują się w pracach dociepleniowych na terenie Polski i Niemiec. Jak o sobie napisali dzięki stale wdrażanym, nowoczesnym technologiom, oraz stosowaniu własnych innowacyjnych technik pracy, są cenionym wykonawcą prac budowlanych zarówno w kraju, jak i za granicą
0
????? 2014-11-08 17:24:46
Witam
CZy Firma Farex z Jarocina jest powiązana z firmą Farex sp z.o.o z Chybie bo mam ofertę z tej firmy proszę o informację bo nie chce być nabity w butelke
0
Damek 2014-11-13 12:47:45
z tego co tutaj na stronce widać, to firma ma włąśnie swoje oddziały międzyinnymi w Chybie. Tak na rpawdę to ja więcej nie mogę pomóc bo też sam bym chciał uzyskać informacje. Tak właściwie to mnie tylko intersują jakie zarobki można tam uzyskac przy wykonywaniu prac. Mam nadzieje, że uzyskam tutaj takie informacje
0
albert 2014-11-27 16:48:53
Tych firma o nazwie farex sie trochę porobiło i łatwo je pomylić. Jak ktoś wyżej napisał tutejszy farex jest wykonawcom budowlanym. Sa tez firmy w Polsce o tej nazwie, które zajmują się np. rękawiczkami, dystrybucją chemii i kosmetyków i długo by tak wymieniać, bowiem zarejestrowanych podmiotów na taka nazwę jest dziesięć.
0
rty 2014-12-13 00:17:34
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? Czy praca na tym stanowisku w tej firmie wiąże się z częstymi podróżami służbowymi? uprzejmie dziekuje za informacje dotyczace pracy w tej firmie pozdrawiam
0
gwozdz 2015-01-18 15:41:39
pracowalem w farexie z chybia w niemczech na ociepleniach, kasa 6 lat temu max 1300 e na wyjazd czyli czasem nawet poltora miecha, mieszkanie firma placi, dojazd do pracy placi firma i wyjazdy do polski firmowymi busami pol na pol z szefem na paliwo. Praca i warunki jak wszystkie w niemczech na budowie ale ludzie glowniw olesnica i okolice to pojeby z kturymi sie nie da robic no i kasa slaba
0
jamla 2015-02-25 00:15:30
Hej, wszyscy piszą, że pracował iw farex jakiś czas temu, a mi by zależało na aktualnej opinii. Teraz chyba minimalna stawka w Niemczech to 8,5 euro za godzinę, to i pewnie pensje poszły Wam w górę, prawda? Może jest tutaj aktualny pracownik, który poleca tutaj pracę? Jak w ogóle wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna?
0
kos 2015-02-25 09:52:28
witam kolego, ja pracuje od niedawna i ogolnie jest ok, te 8-9 eur placa. Grunt to trafic do dobrej brygady, jak ekipa jest zgrana nie ma pijakow co sie opierd na twoim garbie to da sie zarobic, ale jak ktos jedzie posciemniac to lipa bo pilnuja. Busy teraz powymieniali, mieszkania tez ok, chyba, że pół roku chłopcy nie sprzątają to wiadomo ze gnoj bedzie.
1
jamno 2015-03-19 15:40:17
@kos, hej a możesz napisac co dokładnie jest na tym mieszkaniu. W sensie interesuje mnie po ile osób mieszkacie w pokoju i całym mieszkaniu, na ile osób przypada lodówka, pralka, kuchenka, czy jest mikrofalówka? Jak tez z opłatami za owe mieszkanie i dojazdy do pracy? Są może jeszcze jakieś ukryte koszta?
1
kos 2015-03-20 13:21:14
zależy gdzie trafisz bo mieszkan maja wiecej. Bloki wielkie to sa, lipa jedynie bo wszyscy tam mieszkaja, turasy, rumuny itp ale to wszedzie jest teraz. Zazwyczaj po 5-6 osob 2 pokoje kuchenka lodowa i pralka jest mikrofalowki nie ma. Za mieszkanie nic sie nie płaci dojazd tez za free, jedynie jak masz zjazd raz w miesiacu to zrzuta po 10-15 eur w jedna strone tylko
1
kaja 2015-04-15 12:49:24
tragedia jakaś, @kos, Ty byłeś dawno u nich, bo nie wiem czy jest jakaś szansa na poprawę warunków, jednak 5 osób to chyba za dużo jak na warunki mieszkalne..
0
kos 2015-04-20 17:30:04
nie no nadal pracuje sa ludze gnoje co mieszkajom w syfie ale jak i to pasuje to co. ale tak jak powiesz ze ci nie pasuje i chcesz gdzie indzej to da sie to cie przenosza. porobilem w roznich firmachi miodu nie bylo, tu przynajminiej robota caly sezon jest, zjezdzasz do domu co miesiac, wiec mnie tam pasuje
0
pronto 2015-04-29 18:42:00
nie ja jeden pracowałem tutaj w Farexie i jakoś przez te wszystkie lata nie narzekałem na to jakiż to los mnie spotkał. Obecni pracownicy też nie powinni
0
józiaSDF 2015-06-16 18:38:42
@pronto podoba mi się twoje podejście, nie narzekamy tylko się bierzemy do roboty - to jest super podejście! w sumie nie wiem czy dobrze trafiłem ale o ile się nie mylę to ojni zajmują się dociepleniami na terenie niemiec, w sensie elewacje itd., no ale ciekawe co mają na plus od innych firm się tym zajmujących
0
arek 2015-12-17 19:11:28
ale to sa jakies nadgodziny dwa razy tyle chyba rozumie, bo przepracoawac ponad 400 godzin w ciagu mieiaca to chyba niemozliwe nie wiem ile trzeba pracowac...
0
BACA 2016-01-06 13:28:26
BYLEM 4 TYG NA ZJAZD DOSTALEM3600ZLOTYCH A ZAPIERDALALEM JEDNA SOBOTA WOLNA BO CI WMAWIAJA ZE MASZ Z METRA A NA KONIEC JESZCZE UPIERLALALA GODZINY TAK BYLO W BRYGADZIE ALKOHOLIKA PALA,TAK SIE NAZYWA TEN BRYGADZISTA
0
Adam 2016-03-20 20:19:48
Powiem Wam szczerze, że praca jak praca, ale ogólnie dobrze płatna i w miłej atmosferze, jeśli dopiero zaczynacie, to myślę, że jest świetna na start i pierwsze miesiące
0
Artur 2016-04-07 19:49:38
Witam . Bylem tam i nie polecam. Fachowcy powinni ta firme omijac z daleka. (usunięte przez administratora) .....szkoda czasu i pieniedzy.....
0
istotne 2016-04-19 20:22:03
myślę, że to jest kwestia indywidualna, bo szwagier w niemczech trochę już z nimi pracował w branży dociepleniowej i bardzo sobie ich chwalił, zapewniają zakwaterowanie oraz nie trzeba się martwić o ewentualną opiekę medyczną w razie potrzeby, bo składki są płacone
0
bye 2016-05-07 08:17:03
Skoro zapewniona jest opieka medyczna @istotne, to już dobrze o nich świadczy bo wbrew pozorom o takie benefity socjalne dość trudno, a tu mamy je chociaż zapewnione.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farex Sp. z o.o