Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Steinpol-OK Meble Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Steinpol-OK Meble Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-06-02 12:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko podaje sie brutto sa stanowiska na stalej pensji.meżczyzni wiekszosci pracują na jedną zmiane.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2011-06-04 21:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kapo/dyrektor,kierownik/ się do tego przykładają
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-06-12 12:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Segregacja odpadów. Czy wiecie, że za naszą segregację firma oszczędza ponad 100 tyś rocznie. Tą kasę przeznacza na walczenie z konkurencją. Myślicie, że jesteśmy jedyni i niezniszczalni? jest coraz więcej firm tapicerskich
zdjecie uzytkownika
6545 - 2011-06-20 15:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna wielka kicha! zarobki są marne, zmuszanie robienia nadgodzin i odróbki w soboty, jak się przyjmowałem było okey a teraz odradzam ten zakład i niech wszyscy szukają czegoś innego!
zdjecie uzytkownika
a - 2011-06-21 09:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koncern toleruje (usunięte przez admininistratora).Może tacy jak on są im potrzebni.Facet nigdy niczego nie wnosił do firm,którymi kierował.Stosuje te same schematyczne metody wyzysku,i skłócania ludzi.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2012-01-27 12:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sztrympol to porażka!!! omijać szerokim łukiem!!! jeśli ktoś myśli, że się czegoś dorobi, to jest w wielkim błędzie. pracuję na nowej stolarni i jest (usunięte przez admininistratora)jakich mało! kierownictwo niekompetentne, choć majstrowie są ok.
zdjecie uzytkownika
Nowy22 - 2012-03-08 10:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko gość - 2012-02-26 10:55:07

...a mi się na stolarni podoba, szkoda tylko że zarobki jak wszędzie. (usunięte przez admininistratora).
Stolarnia Ci się podoba?? człowieku. Ja pracuje na tej stolarni i wiem jaka jest. Trzeba latać co chwile po jakieś drobnostki na magazyn bo brakuje. I jak tutaj zarobić na akord. Już nie wspomnę o czasach na zbicie mebli. Zdarzyło się tak że od 6 do 8 nie było roboty i ciekawe kto nam postojowe wpisze. Jak się pytałem majstra to zlewał to!! powiedział że cały czas jest robota i mogłem zamiatać !! Dla starych pracowników wyrobienie normy jest dużym wyzwaniem a co dopiero dla młodych którzy się zatrudnili... Na Stolarni nigdy normy człowiek nie wyrobi.!! żenada. Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2012-03-18 11:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki przy 80% - 1380zł netto miesięcznie (wliczając 150zł syspozycyjnego). I niech nikt nie pier...li głupot, że zarobki są dobre, bo to jest parodia. Za zrobienie 2-3 kompletów dziennie 1380zł. to jest śmieszne!!!
zdjecie uzytkownika
Koko Euro spoko - 2012-06-05 20:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tapicer - 2012-03-18 11:43:40

zarobki przy 80% - 1380zł netto miesięcznie (wliczając 150zł syspozycyjnego). I niech nikt nie pier...li głupot, że zarobki są dobre, bo to jest parodia. Za zrobienie 2-3 kompletów dziennie 1380zł. to jest śmieszne!!!
Zwolnij się, będzie miejsce dla kogoś kto będzie chciał pracować za te pieniądze.
zdjecie uzytkownika
beryth - 2012-12-15 22:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
Chce iśc do pracy jako tapicer jest fajna okazja i zastanawiam się czy z niej skorzystać. Chciałbym się dowiedzieć jak jest teraz ??
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-12-30 12:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie coś na temat 'VIGO" jakie są u was czasy normy na montaż mebla i tapicerowanie byłbym wdzięczny za te informacje
zdjecie uzytkownika
yoko - 2013-01-10 19:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko wyrobić norme ,zła organizacja pracy,przykładowo brak narzędzi do odpowiednich mebli,nie wspomne o jakości,zrobienie dobrego mebla w czasie to jakiś absurd, przecież wyposażenie pracownika to podstawa sprawnej pracy i zarazem wydajności.trzeba mieć wtyki zeby dostać dobry mebel.jak sie nie umie rozpychać to nikt nie zadba.szkolenia to kolejny brak pomysłu,atmosfera też mizerna ,dużo chamstwa.idze sie do pracy z niechęcią. zarobki śmiech na sali za taka ciężką prace.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-03 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się dogadać z górą?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-09-23 21:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2011-06-01 11:08:06

wynagrodzenia na okres próbny to 1400 zl plus premia uznaniowa 10 lub 20% pozniej troche wiecej na akordzie masz zapewnione 10,80 zl /godz a jak dobrze sobie radzisz to 100% wydajnosci i 2400 brutto.atmosfera różna jak byloby dobrze nie ma powodu do komentowani .
nie okłamujcie ludzi na rozmowie Kula z Globusem obiecuja złote góry a w rzeczywistosci dostajesz 1400 zł na ręke bo akord ciezko wyrobic z nowymi czasami układanymi przez komputer duzo tapicerów ucieka i teraz na gwałt szukaja ludzi do pracy za najnizsza krajowa bo grunt im sie wali pod nogami jeszcze troche i pracownicy beda strajkowac aha i te 10.80 w akordzie jest brutto jesli wyrobisz 80 % a na " isonie "ktora ma czas około 200 minut i idzie od długiego czasu jaku jedyna w produkcji nie zarobisz bo jeden komplet robisz cały dzien
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2013-09-24 07:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stolarni to samo czasy na Isone wzięte z Vigo a wiele więcej roboty, niema szans wyrobić 100%,porażka!
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2013-09-24 22:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odrazam prace w tej firmie zarobki to najniższa krajowa plus 150 brutto dodatku za dyspozycyjność za 100% akordu masz 1700-1750 ale nie wyrobi sie akordu taka polityka w tej firmie robisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za gowniane pieniadze a zeby bylo smieszniej zakladaja kamery zeby zrobic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smiech na sali niemiec robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 20:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tym (usunięte przez admininistratora). Psychoza i robota na wariata. A kierownicto hmmmmmm...... Globus.( (usunięte przez admininistratora) ktory nic nie potrafi zalatwic, nie wiem jak mozna byc (usunięte przez admininistratora) i nie znac zadnego jezyka ( z polskim tez sobie ledwo radzi (usunięte przez admininistratora)strasznie ograniczony czlowiek. Ale po znajomosci prace to ma na pewno.majstrzy... tu jest jeszcze gorzej wiecznie wystraszeni, tylko wiedza jak lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] globusowi, poptostu sa zalosni. Zaluje kazdego dnia ktory przepracowalem w tym zakladzie.
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-09-27 15:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z robotą też jest smiech jak jestes kumplem majstra to dostajesz dobre meble a jak nie to robisz badziew ktorego nikt nie chce robic bo sie nie oplaca takie maja czasu a najlepiej widac to na przykładzie naszego łysego kolegi (usunięte przez admininistratora) ktory za obrabianie tyłka za plecami innym tapicerom został majstrem i teraz zgrywa wielkiego pana i władce
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-27 15:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze forum ruszyło od ostatniej obecności tutaj po przeczytaniu części wpisów zgadzam się ze wszystkimi oby tak dalej a strajk murowany śmiech na sali za taką prace najniższa krajowa i jeszcze (usunięte przez admininistratora)śmie powiedzieć ze do wszystkiego można się przyzwyczaić a ta polityka wydawania pracy przez " majstra " Oliego tez zostanie ukrócona była juz rozmowa z (usunięte przez admininistratora) aby poruszyć to na zebraniu bo nie będzie tak ze praca jest wydawana po znajomości i albo sie nauczy uczciwosci albo bedzie spowrotem murzynem tak jak my jestesmy teraz
zdjecie uzytkownika
baca - 2013-10-08 16:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie wezcie sie w garsc i walczmy o swoje jak stanie produkcja ostrzegawczo na jeden dzien to nas (usunięte przez admininistratora)zobaczy (usunięte przez admininistratora) jestes w zwiazkach wez sie za ten pomysl bo ty tylko umiesz narzekac ze dyrektor cie nie chce słuchac chyba ze komus odpowiada praca za 1400 i dazmy do tego zeby polska byla polską
zdjecie uzytkownika
Pomysłowy - 2013-10-09 08:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baca weź pod uwagę, że może Twoje praca, którą wykonujesz jest warta 1400zł - skoro dyrektor tej firmy ją tak wycenia. Dlaczego się nie zwolnisz i nie zmienisz pracy - skoro uważasz, że powinieneś więcej zarabiać? Czego się boisz? A więc boisz się, że jednak nie zarobisz więcej niż 1400zł? Pokaż innym, że można tak zrobić - a nie tylko marudzisz... Weź się za siebie. Dlaczego w ogóle chcesz więcej pieniędzy - jak podpisywałeś umowę to nie wiedziałeś za ile będziesz pracował? Chyba, że czasy są źle naliczone - to wtedy ale niestety (usunięte przez admininistratora) musi przywieźć tapicera z Rzepina i niech on udowodni, że jest w stanie obić daną sztukę w tym czasie.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-02-19 21:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dzien dzisiejszy firma ma 1300 siedzisk na minusie przez nie udolne planowanie produkcji ostatnio problemem byla stolarnia ktora robiła meble ktore byly aktualnie nie potrzebne a mebli pilnych na wyjazdy nikt nie robil kto tu mysli w tej firmie jak mozna robic cos co jest nie potrzebne w danej chwili i miec pretensje do wszystkich tylko nie do siebie bo jak to mozliwe przecież ja jestem super kierownikiem to wina pracowników a nie moja a efektem takiego doświadczonego kierowania firma sa pracujace wszystkie soboty oraz dodatkowo nadgodziny w tygodniu a zeby było śmieszniej kierownik Ryszard ma czelność powiedzieć do pracownika a " a po co będziesz siedział w domu z rodzina i tak nikt cie nie kocha" czy to jest normalny człowiek BEZ ZMIAN W KADRZE KIEROWNIKÓW FIRMA POPADNIE W RUINĘ CO JUŻ POWOLI WIDAĆ a wiec panie (usunięte przez administratora)daj pan prace komus kto sie na tym zna i ODDAJ FARTUCHA !!!!!
zdjecie uzytkownika
Oburzony - 2014-02-19 21:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli czyta to ktoś z zarzadu w Rzepinie naprawdę proszę się zastanowić przy przedłużaniu umowy o dokładnie dobierać pracowników na takie odpowiedzialne stanowisko jakim jest kierowanie pracownikami bo przykład pana (usunięte przez administratora)prosi o pomstę do nieba i pokazuje firmę w niekorzystnym świetle a najlepszym dowodem będzie rzut oka na dotychczasowa prace i efektywność pracy
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-02-19 21:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aha i wyposażenie pracownika na tapicerni:
- nożyczki biurowe za 5 pln (żal)
-obcęgi (najtańsze ale da się coś zrobić)
-śrubokręt
- 10 letni pistolet zajechany po latach pracy przystowsowany przez życie do akordu strzela 3 zszywki na raz :)
- wkrętarka która nie dokręca wkrętów nawet do połowy
- kawałek metalowego drutu do pikowania który wygina się na prawo i lewo
- zapomniałem prawie pistolet do kleju sztuk 2 na cała tapicernie który nie nadaje się do swojego przeznaczenia no ale jakoś da się coś przykleić a potrzebny jest do codziennego robienia mebli
zdjecie uzytkownika
ANDRZEJ - 2014-03-23 09:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obowiązkowa praca 6 dni w tygodniu na dwie zmiany niekiedy z obowiązkowymi nadgodzinami ogólnie za taka prace przy akordzie 80% 1800 większy akord strasznie ciężko wyrobić bo firma nie da więcej zrobić na akordzie taka jej polityka


dużo tanio byle jak
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
33 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Steinpol-OK Meble Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x