Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Steinpol Meble

Pracowałeś w firmie Steinpol Meble i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 20:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tym (usunięte przez admininistratora). Psychoza i robota na wariata. A kierownicto hmmmmmm...... Globus.( (usunięte przez admininistratora) ktory nic nie potrafi zalatwic, nie wiem jak mozna byc (usunięte przez admininistratora) i nie znac zadnego jezyka ( z polskim tez sobie ledwo radzi (usunięte przez admininistratora)strasznie ograniczony czlowiek. Ale po znajomosci prace to ma na pewno.majstrzy... tu jest jeszcze gorzej wiecznie wystraszeni, tylko wiedza jak lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] globusowi, poptostu sa zalosni. Zaluje kazdego dnia ktory przepracowalem w tym zakladzie.
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-09-27 15:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z robotą też jest smiech jak jestes kumplem majstra to dostajesz dobre meble a jak nie to robisz badziew ktorego nikt nie chce robic bo sie nie oplaca takie maja czasu a najlepiej widac to na przykładzie naszego łysego kolegi (usunięte przez admininistratora) ktory za obrabianie tyłka za plecami innym tapicerom został majstrem i teraz zgrywa wielkiego pana i władce
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-27 15:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze forum ruszyło od ostatniej obecności tutaj po przeczytaniu części wpisów zgadzam się ze wszystkimi oby tak dalej a strajk murowany śmiech na sali za taką prace najniższa krajowa i jeszcze (usunięte przez admininistratora)śmie powiedzieć ze do wszystkiego można się przyzwyczaić a ta polityka wydawania pracy przez " majstra " Oliego tez zostanie ukrócona była juz rozmowa z (usunięte przez admininistratora) aby poruszyć to na zebraniu bo nie będzie tak ze praca jest wydawana po znajomości i albo sie nauczy uczciwosci albo bedzie spowrotem murzynem tak jak my jestesmy teraz
zdjecie uzytkownika
baca - 2013-10-08 16:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie wezcie sie w garsc i walczmy o swoje jak stanie produkcja ostrzegawczo na jeden dzien to nas (usunięte przez admininistratora)zobaczy (usunięte przez admininistratora) jestes w zwiazkach wez sie za ten pomysl bo ty tylko umiesz narzekac ze dyrektor cie nie chce słuchac chyba ze komus odpowiada praca za 1400 i dazmy do tego zeby polska byla polską
zdjecie uzytkownika
Pomysłowy - 2013-10-09 08:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baca weź pod uwagę, że może Twoje praca, którą wykonujesz jest warta 1400zł - skoro dyrektor tej firmy ją tak wycenia. Dlaczego się nie zwolnisz i nie zmienisz pracy - skoro uważasz, że powinieneś więcej zarabiać? Czego się boisz? A więc boisz się, że jednak nie zarobisz więcej niż 1400zł? Pokaż innym, że można tak zrobić - a nie tylko marudzisz... Weź się za siebie. Dlaczego w ogóle chcesz więcej pieniędzy - jak podpisywałeś umowę to nie wiedziałeś za ile będziesz pracował? Chyba, że czasy są źle naliczone - to wtedy ale niestety (usunięte przez admininistratora) musi przywieźć tapicera z Rzepina i niech on udowodni, że jest w stanie obić daną sztukę w tym czasie.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-02-19 21:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dzien dzisiejszy firma ma 1300 siedzisk na minusie przez nie udolne planowanie produkcji ostatnio problemem byla stolarnia ktora robiła meble ktore byly aktualnie nie potrzebne a mebli pilnych na wyjazdy nikt nie robil kto tu mysli w tej firmie jak mozna robic cos co jest nie potrzebne w danej chwili i miec pretensje do wszystkich tylko nie do siebie bo jak to mozliwe przecież ja jestem super kierownikiem to wina pracowników a nie moja a efektem takiego doświadczonego kierowania firma sa pracujace wszystkie soboty oraz dodatkowo nadgodziny w tygodniu a zeby było śmieszniej kierownik Ryszard ma czelność powiedzieć do pracownika a " a po co będziesz siedział w domu z rodzina i tak nikt cie nie kocha" czy to jest normalny człowiek BEZ ZMIAN W KADRZE KIEROWNIKÓW FIRMA POPADNIE W RUINĘ CO JUŻ POWOLI WIDAĆ a wiec panie (usunięte przez administratora)daj pan prace komus kto sie na tym zna i ODDAJ FARTUCHA !!!!!
zdjecie uzytkownika
Oburzony - 2014-02-19 21:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli czyta to ktoś z zarzadu w Rzepinie naprawdę proszę się zastanowić przy przedłużaniu umowy o dokładnie dobierać pracowników na takie odpowiedzialne stanowisko jakim jest kierowanie pracownikami bo przykład pana (usunięte przez administratora)prosi o pomstę do nieba i pokazuje firmę w niekorzystnym świetle a najlepszym dowodem będzie rzut oka na dotychczasowa prace i efektywność pracy
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-02-19 21:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
aha i wyposażenie pracownika na tapicerni:
- nożyczki biurowe za 5 pln (żal)
-obcęgi (najtańsze ale da się coś zrobić)
-śrubokręt
- 10 letni pistolet zajechany po latach pracy przystowsowany przez życie do akordu strzela 3 zszywki na raz :)
- wkrętarka która nie dokręca wkrętów nawet do połowy
- kawałek metalowego drutu do pikowania który wygina się na prawo i lewo
- zapomniałem prawie pistolet do kleju sztuk 2 na cała tapicernie który nie nadaje się do swojego przeznaczenia no ale jakoś da się coś przykleić a potrzebny jest do codziennego robienia mebli
zdjecie uzytkownika
ANDRZEJ - 2014-03-23 09:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obowiązkowa praca 6 dni w tygodniu na dwie zmiany niekiedy z obowiązkowymi nadgodzinami ogólnie za taka prace przy akordzie 80% 1800 większy akord strasznie ciężko wyrobić bo firma nie da więcej zrobić na akordzie taka jej polityka


dużo tanio byle jak
zdjecie uzytkownika
Józek :) - 2014-04-24 12:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dzien dzisiejszy 6000 siedzisk na minusie przez brak zdolnosci zarzadzania firmą która składa sie z kilku działów które musza byc zgrane ze soba a takiej zdolnosci własnie brakuje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-05-03 12:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzepin musi to zauważyć,ze puki będą kierować zakładem /szwagry/ z Bydgoszczy nie będzie się tu działo dobrze.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-08 10:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy tylko narzekają że tak źle zwolnijcie się i siedzie w domu wtedy będziecie mieli dobrze,firma cały czas zatrudnia i to się liczy w dzisiejszych czasach a kto chce zarobić to zarobi tylko ze trza pracować a nie tylko gadac
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-06-10 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj<gościu-kierowniczku> to że trza pracować to ciebie też dotyczy !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-10 20:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i ja nie narzekam bo pracuje
zdjecie uzytkownika
wiktoria - 2014-06-23 19:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej, ale czy to jest miejsce na jakieś kłótnie? napiszcie konkrety: co się Wam nie podoba w firmie, dlaczego i np, jeszcze jak byście rozwiązali ten problem, bo do krytyki to zawsze chętni się znajdą
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-06-27 18:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie się zwalniają, następni przychodzą i nie dają rady, siedziska są do tyłu, wszystko PILNE, PILNE jeszcze tak źle w tej firmie nie było. Bardzo źle zorganizowana produkcja. Jak tak dłużej będzie to ???
zdjecie uzytkownika
justynka - 2014-07-04 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zainteresowałam się firmą, bo musze kupic nową, najlepiej tapicerowaną kanapę i koleżanka mi ich poleciła, ale nie widzę tu opinii o produktach, więc chciałam je obejrzec na stronie. Trochę się zdziwiłam, bo tam nawet nie ma katalogu, zdjęć mebli. Teraz muszę specjalnie sie przejść do normalnego sklepu, żeby zobaczyć co w ogóle mają. Siedziba główna firmy mieści się w Westerstede w Niemczech i stamtąd jest koordynowana cała produkcja, więc liczę na dobrą jakość. Przejdę się do tego oddziału w Kłodzku i zobaczę co i jak.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-08-27 14:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłam tam w ich głównej siedzibie w Westerstede, le nie pracowałam tam, tylko pojechałam odwiedzić kolegę, który tam mieszka na stałe i podobno zupełnie są inne opinie w każdym dziale i w każdym państwie, a u nich akurat jest spoko, ale chyba na ten oddział w Polsce mocno narzekają z tego co mi mówił
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-11-25 10:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam....chciałabym zatrudnić się na stanowisku szwaczka,piszcie jak tam jest i ile można zarobić miesięcznie
zdjecie uzytkownika
nedi - 2014-12-16 22:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie sa cele firmy czy istnieje rozwój dla pracowników? Jak pracownik jest oceniany i promowany? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy od nowego pracownika? Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-09 12:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy jak mozna opisać atmosferę w firmie? przecież wszystko zależy od tego na jkich ludzi trafisz, jaki Ty sam masz charakter i jak potrafisz się dogadywać, przecież nie mozna stwierdzić czy ich polubisz czy nie.. ale wydaje mi się, ż eludzie tam sa w porządku, poczytaj opinie to zobaszysz, ż enikt na nich nie narzeka.
zdjecie uzytkownika
pawian - 2015-01-31 16:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy tylko ja wychodzę z założenia że atomosfera w pracy jest drugorzędna a najważniejsze są wysokie zarobki? bo widać mam bardzo odmienne zdanie od większości. Ale z racji tego że teraz kasa jest najważniejsza dla mnie, to na ile jej moge liczyć miesiecznie u Steinpolu meble? to jakieś zawrtotne sumy czy mniejsze niż większe?
zdjecie uzytkownika
arnold - 2015-02-03 23:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [justynka - 2014-07-04 17:21:07]:
No raczej nie w WST
zdjecie uzytkownika
kris79 - 2015-03-04 09:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arnold - 2015-02-03 23:42:12]:
ZAWROTNE!!!! NAJNIŻSZA KRAJOWA + BAT NAD GŁOWA! POLECAM
zdjecie uzytkownika
wiktoria - 2015-04-03 16:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi sie wydaje, że wszystko zależy od tego z jakimi osobami mi przyjdzie się zmierzyć w pracy i od konkretnej atmosfery jaka tam panuje. Tylko nie zapominajmy, ze ta atmosferę tez my sami tworzymy jednak. Mam pyatnie do @kris79 jak to jest, że macie najniższą krajową? a przy tym jest umowa o prace czy nie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Steinpol Meble
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Steinpol Meble?
Zadaj pytanie