Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Steinpol Meble

Pracowałeś w firmie Steinpol Meble i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pomysłowy - 2013-10-09 08:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baca weź pod uwagę, że może Twoje praca, którą wykonujesz jest warta 1400zł - skoro dyrektor tej firmy ją tak wycenia. Dlaczego się nie zwolnisz i nie zmienisz pracy - skoro uważasz, że powinieneś więcej zarabiać? Czego się boisz? A więc boisz się, że jednak nie zarobisz więcej niż 1400zł? Pokaż innym, że można tak zrobić - a nie tylko marudzisz... Weź się za siebie. Dlaczego w ogóle chcesz więcej pieniędzy - jak podpisywałeś umowę to nie wiedziałeś za ile będziesz pracował? Chyba, że czasy są źle naliczone - to wtedy ale niestety (usunięte przez admininistratora) musi przywieźć tapicera z Rzepina i niech on udowodni, że jest w stanie obić daną sztukę w tym czasie.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-02-19 21:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dzien dzisiejszy firma ma 1300 siedzisk na minusie przez nie udolne planowanie produkcji ostatnio problemem byla stolarnia ktora robiła meble ktore byly aktualnie nie potrzebne a mebli pilnych na wyjazdy nikt nie robil kto tu mysli w tej firmie jak mozna robic cos co jest nie potrzebne w danej chwili i miec pretensje do wszystkich tylko nie do siebie bo jak to mozliwe przecież ja jestem super kierownikiem to wina pracowników a nie moja a efektem takiego doświadczonego kierowania firma sa pracujace wszystkie soboty oraz dodatkowo nadgodziny w tygodniu a zeby było śmieszniej kierownik Ryszard ma czelność powiedzieć do pracownika a " a po co będziesz siedział w domu z rodzina i tak nikt cie nie kocha" czy to jest normalny człowiek BEZ ZMIAN W KADRZE KIEROWNIKÓW FIRMA POPADNIE W RUINĘ CO JUŻ POWOLI WIDAĆ a wiec panie (usunięte przez administratora)daj pan prace komus kto sie na tym zna i ODDAJ FARTUCHA !!!!!
zdjecie uzytkownika
Oburzony - 2014-02-19 21:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli czyta to ktoś z zarzadu w Rzepinie naprawdę proszę się zastanowić przy przedłużaniu umowy o dokładnie dobierać pracowników na takie odpowiedzialne stanowisko jakim jest kierowanie pracownikami bo przykład pana (usunięte przez administratora)prosi o pomstę do nieba i pokazuje firmę w niekorzystnym świetle a najlepszym dowodem będzie rzut oka na dotychczasowa prace i efektywność pracy
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-02-19 21:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
aha i wyposażenie pracownika na tapicerni:
- nożyczki biurowe za 5 pln (żal)
-obcęgi (najtańsze ale da się coś zrobić)
-śrubokręt
- 10 letni pistolet zajechany po latach pracy przystowsowany przez życie do akordu strzela 3 zszywki na raz :)
- wkrętarka która nie dokręca wkrętów nawet do połowy
- kawałek metalowego drutu do pikowania który wygina się na prawo i lewo
- zapomniałem prawie pistolet do kleju sztuk 2 na cała tapicernie który nie nadaje się do swojego przeznaczenia no ale jakoś da się coś przykleić a potrzebny jest do codziennego robienia mebli
zdjecie uzytkownika
ANDRZEJ - 2014-03-23 09:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obowiązkowa praca 6 dni w tygodniu na dwie zmiany niekiedy z obowiązkowymi nadgodzinami ogólnie za taka prace przy akordzie 80% 1800 większy akord strasznie ciężko wyrobić bo firma nie da więcej zrobić na akordzie taka jej polityka


dużo tanio byle jak
zdjecie uzytkownika
Józek :) - 2014-04-24 12:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dzien dzisiejszy 6000 siedzisk na minusie przez brak zdolnosci zarzadzania firmą która składa sie z kilku działów które musza byc zgrane ze soba a takiej zdolnosci własnie brakuje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-05-03 12:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzepin musi to zauważyć,ze puki będą kierować zakładem /szwagry/ z Bydgoszczy nie będzie się tu działo dobrze.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-08 10:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy tylko narzekają że tak źle zwolnijcie się i siedzie w domu wtedy będziecie mieli dobrze,firma cały czas zatrudnia i to się liczy w dzisiejszych czasach a kto chce zarobić to zarobi tylko ze trza pracować a nie tylko gadac
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-06-10 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj<gościu-kierowniczku> to że trza pracować to ciebie też dotyczy !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-10 20:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i ja nie narzekam bo pracuje
zdjecie uzytkownika
wiktoria - 2014-06-23 19:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej, ale czy to jest miejsce na jakieś kłótnie? napiszcie konkrety: co się Wam nie podoba w firmie, dlaczego i np, jeszcze jak byście rozwiązali ten problem, bo do krytyki to zawsze chętni się znajdą
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-06-27 18:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie się zwalniają, następni przychodzą i nie dają rady, siedziska są do tyłu, wszystko PILNE, PILNE jeszcze tak źle w tej firmie nie było. Bardzo źle zorganizowana produkcja. Jak tak dłużej będzie to ???
zdjecie uzytkownika
justynka - 2014-07-04 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zainteresowałam się firmą, bo musze kupic nową, najlepiej tapicerowaną kanapę i koleżanka mi ich poleciła, ale nie widzę tu opinii o produktach, więc chciałam je obejrzec na stronie. Trochę się zdziwiłam, bo tam nawet nie ma katalogu, zdjęć mebli. Teraz muszę specjalnie sie przejść do normalnego sklepu, żeby zobaczyć co w ogóle mają. Siedziba główna firmy mieści się w Westerstede w Niemczech i stamtąd jest koordynowana cała produkcja, więc liczę na dobrą jakość. Przejdę się do tego oddziału w Kłodzku i zobaczę co i jak.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-08-27 14:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłam tam w ich głównej siedzibie w Westerstede, le nie pracowałam tam, tylko pojechałam odwiedzić kolegę, który tam mieszka na stałe i podobno zupełnie są inne opinie w każdym dziale i w każdym państwie, a u nich akurat jest spoko, ale chyba na ten oddział w Polsce mocno narzekają z tego co mi mówił
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-11-25 10:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam....chciałabym zatrudnić się na stanowisku szwaczka,piszcie jak tam jest i ile można zarobić miesięcznie
zdjecie uzytkownika
nedi - 2014-12-16 22:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie sa cele firmy czy istnieje rozwój dla pracowników? Jak pracownik jest oceniany i promowany? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy od nowego pracownika? Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-09 12:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy jak mozna opisać atmosferę w firmie? przecież wszystko zależy od tego na jkich ludzi trafisz, jaki Ty sam masz charakter i jak potrafisz się dogadywać, przecież nie mozna stwierdzić czy ich polubisz czy nie.. ale wydaje mi się, ż eludzie tam sa w porządku, poczytaj opinie to zobaszysz, ż enikt na nich nie narzeka.
zdjecie uzytkownika
pawian - 2015-01-31 16:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy tylko ja wychodzę z założenia że atomosfera w pracy jest drugorzędna a najważniejsze są wysokie zarobki? bo widać mam bardzo odmienne zdanie od większości. Ale z racji tego że teraz kasa jest najważniejsza dla mnie, to na ile jej moge liczyć miesiecznie u Steinpolu meble? to jakieś zawrtotne sumy czy mniejsze niż większe?
zdjecie uzytkownika
arnold - 2015-02-03 23:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [justynka - 2014-07-04 17:21:07]:
No raczej nie w WST
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-04 09:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
kris79 - 2015-03-04 09:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arnold - 2015-02-03 23:42:12]:
ZAWROTNE!!!! NAJNIŻSZA KRAJOWA + BAT NAD GŁOWA! POLECAM
zdjecie uzytkownika
wiktoria - 2015-04-03 16:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi sie wydaje, że wszystko zależy od tego z jakimi osobami mi przyjdzie się zmierzyć w pracy i od konkretnej atmosfery jaka tam panuje. Tylko nie zapominajmy, ze ta atmosferę tez my sami tworzymy jednak. Mam pyatnie do @kris79 jak to jest, że macie najniższą krajową? a przy tym jest umowa o prace czy nie?
zdjecie uzytkownika
emilka - 2015-04-23 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja słyszałam natomiast że w tej firmie nie zarabia się najniższej krajowej tylko właśnie zarobki są bardzo wysokie ale oczywiście może to być tylko plotka, proszę was o infoi jak jest naprawdę
zdjecie uzytkownika
Robert W. - 2015-08-05 10:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , to mój pierwszy wpis i prawdopodobnie ostatni na forum tej firmy. Dlaczego ? Po 17 latach pracy w tej firmie zostałem zwolniony i do dziś tak naprawdę nie wiem dlaczego . Wyjaśnieniem kierownika produkcji po moich słowach , że " jest mi przykro z tego powodu " było " proszę wejrzeć w siebie". Przez 17 lat nikt ze mną nie porozmawiał , nikt nie powiedział co powinienem zmienić ani nikt nie próbował zrozumieć moich potrzeb( choć to być może za wielkie wymaganie).To prawda (moim zdaniem) co pisze wielu z Was , że nigdy nie było tak żle w tej firmie jeśli chodzi o atmosferę , jak teraz. Co jest tego powodem raczej większość z Was wie. Bo wielu dyrektorów się zmieniało i wielu wprowadzało zmiany. I choć teraz jest dużo lepiej jeśli chodzi o komfort pracy na wielu działach to atmosfera i blady strach jaki pada na pracowników jest zatanawiający. Czyż nie?Jeśli chodzi o rozwój w tej firmie szkolenia to jedynymi jakie przeszedłem to BHP!!!Brakowało mi w tej firmie chociażby codziennego rozdzielania zadań .To prosta rzecz a wprowadza spokój . Mimo wszystko życzę Wam abyście nadal trzymali się i tworzyli atmosferę wsród pracowników taką jaką tworzycie. A reszta się zmieni. I jeśli dla firmy nadal najważniejsze będą zyski , a nie człowiek ( pracownik , który też może być klientem , czyż nie!:)to na nic rozwój firmy . Pozdrawiam Was i do zobaczenia.

P.S. Moderatorowi życzę nieco odwagi , bo "wycinanie" nazwisk , czy funkcji i tak raczej nic nie zmieni , prawda ?:)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 15:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
lelek - 2015-08-17 15:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nie slyszlaam zeby zarobki byly slabe. ale co pracownik to zdanie. ja osobiscie mimo wszystko chce sie dostac do firmy potrzbeuje pracy., a wiem ze fima jest europejskim liderem wśród producentów mebli i poszukuje na stanowisko REFERENT DS.PRZETWARZANIA DANYCH, gdyz calkiem niezle warunki oferuja. a jak z umowa? daja umowe o prace?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-08-17 18:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lelek - 2015-08-17 15:40:37]:
dają
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Steinpol Meble

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Steinpol Meble?
Zadaj pytanie
alert