Profil firmy f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design

f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design

Tarnów

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design

anonim 2011-06-30 16:32:09
( usunięte przez administratora )Zamiast budować -burzy wszystko co powstaje przy udziale rąk innych, neguje i wetuje wszystko co wymyśla inni przez zwykły brak inteligencji.
0
anonim 2011-07-01 20:08:11
Nic dodać nic ująć co do ostatniego komentarza prawda w 100%. ( usunięte przez administratora )STRZEŻCIE SIĘ TAKIEGO PRACODAWCY!!!
0
pracownik 2011-07-06 09:49:50
bzdura... pracuje tam i moze bylo pare nieporozumiem ale po dluzszym czasie mozna sie dogac z szefem
0
prawda 2011-08-18 09:47:23
Za krótko go znałaś ! pierwsze wrażenie robi dobre ja też miałem okazje go poznać to cała prawda co o nim piszecie!!!!!!!!!!!!
0
Cocon 2011-10-28 17:13:15
Czyli wnioskuje z Waszych wypowiedzi ze prowadzona przez niego firma Cocon idzie do piachu... a szkoda mam mile wspomnienia wspolpracy z poprzednia( usunięte przez administratora )No coz jezeli kupuja to ludzie co mysla ze sie szybko na czym wzbogaca... Pozdrawiam Panie z firmy Cocon
0
julia 2012-01-30 12:34:45
powiedzcie mi coś o nim bliżej bo chyba dalam się naciąć
0
bobi 2012-01-30 20:12:22
A co tu mówić poczytaj to co pisze wyżej to sie przekonasz na co sie dalas naciac .niestety to wszystko prawda
0
sqal 2012-02-22 23:12:57
Pomysłodawca takiej strony chyba do końca nie przemyślał i nie dopracował.Pisząc jakiekolwiek opinie,a tym bardziej negatywne powinny być dostępne do zweryfikowania,czym samym nasuwa się myśl,że nie powinny to być anonimy!A tak na marginesie-szkoda,że nie wymyślono takiej strony dla pracodawców-by ustrzec się nielojalnych i niewydajnych pracowników!
0
koniec 2012-02-22 23:35:31
jak bardzo chcesz je zweryfikować to ja ci chętnie podam mój numer telefonu, tylko ze możesz nie uwierzyć w to co usłyszysz , bo to co pisze tutaj jest niestety w 100% prawda , a co sie tyczy nielojalnych pracowników , to zastanow sie co piszesz bo gdyby ( usunięte przez administratora )to opinie takie na jego temat by sie tutaj nie ukazaly , to raz , a dwa pracownicy nie dochodzili by swoich praw w sadzie pracy(zalegle wypłaty etc.)a jesli tak bardzo rani cie anonimowosc tych wypowiedzi to podpisz sie imieniem i nazwiskiem
0
sqal 2012-02-24 20:09:27
Niczego nie twierdzę,po prostu stwierdzam pewne fakty!Zaskakująca jest również Twoja wiedza na temat wszystkich spraw pana ( usunięte przez administratora )!Mnie osobiście szkoda,by było cennego czasu na tak dokładne śledzenie czyjegoś życiorysu!
P.s. Nie mam w zwyczaju być czyimś adwokatem,więc nie mam powodów bronić kogokolwiek -po prostu sam jestem pracodawcą i uważam,że dobrym a spotkało mnie wiele niesprawiedliwości ze strony pracowników.
Pozdrawiam
0
nora 2012-02-24 23:49:50
sqal - 2012-02-24 20:09:27

Niczego nie twierdzę,po prostu stwierdzam pewne fakty!Zaskakująca jest również Twoja wiedza na temat wszystkich spraw pana ( usunięte przez administratora )Mnie osobiście szkoda,by było cennego czasu na tak dokładne śledzenie czyjegoś życiorysu!

P.s. Nie mam w zwyczaju być czyimś adwokatem,więc nie mam powodów bronić kogokolwiek -po prostu sam jestem pracodawcą i uważam,że dobrym a spotkało mnie wiele niesprawiedliwości ze strony pracowników.

Pozdrawiam
to zgłoś sie do programu urzekła mnie twoja historia , a nie wypowiadaj sie w kwestiach o których nie masz pojęcia .widocznie nie jestes takim krysztalowym pracodawca skoro cie spotkalo tyle krzywd ze strony pracownikow.najwidoczniej ci sie nudzi skoro bronisz kogos kto nie j( usunięte przez administratora )na swoje chore pomysly, zerujac na tym ze bezrobocie jest duze , a pracy malo.widocznie wychodzisz z tego zalozenia ( usunięte przez administratora ) na pracowniku sie zarabia dwa razy raz dostajac wykonana prace , a dwa nie wyplacajac mu pensji , bo i po co.
0
kaczocha 2012-03-19 18:59:10
A nie wiecie czasem ,co sie stało z tym sklepem na Targowej w Tarnowie ??? Cocon był pierwszym sklepem firmowym tej szwalni słowika z Krakowa , docelowo miała być cała siec Coconów rozsiana jak Polska długa i szeroka.No jestem w szoku takie wspaniałe plany. ( usunięte przez administratora )???Przecież to mógł być świetny interes .
0
lis 2012-05-17 15:34:00
Nic nowego szkoda tylko ludzi którzy tam jeszcze pracują
0
kaska 2012-05-18 21:33:08
ludzie jak tam jeszcze pracujecie to sie ewakuujcie .(usunięte przez administratora)ludzie nie zapomna co im wyrzadziles.tak jak i zus nie zapomni o moich niezaplaconych skladkach.
0
dzolanta 2012-05-24 15:28:52
pracowalam w coconie kilka lat zawsze bylo super ,zwolnilam sie niedawno bo od roku nie dalo sie tam wytrzymac!.starzy wlasciciele mieli glowe do interesu i podejscie do czlowieka.sila wlasnych rak zbudowali ta szwalnie a wlasna glowa wypracowali silna na rynku marke.byly zamowienia ,szylysmy sporo,byla i z tego dobra kasa .zawsze premia i pochwaly.rok temu kupil ta szwalnie debil!! ktory myslal ze mu manna zleci z nieba i zarobi krocie w tydzien.to co sie podzialo w tej firmie za jego panowania mozna nazwac tylko katastrofa! poczatkowo rzadzila tam jego (usunięte przez administratora), ktora miala pomysly ale powiem szczerze nietrafione ,rzadzila tak ze nie konsultowala swoich decyzji z (usunięte przez administratora).on tez rzadzil tylko nie wiedzial nic o jej rzadzeniu.co z tego wyszlo ?jednym slowem gnojowa.(usunięte przez administratora)
0
anna 2012-05-25 19:26:11
wyslalam tam cv na menagera , koles wogole nie przyjechal na rozmowe , chociaz sie umowil .umowilam sie ponownie bo potrzebowalam pracy.dostalam od kopa tylko szkoda ze bylam taka glupia i nie przeczytalam co pisalo tutaj na portalu wczesniej nie zmarnowala bym 3 miesiecy i kasy na dojazdy.wyplaty nie dostalam nigdy ,tylko zaliczke. umowa podobnie jak i wielu innych przypadkach zginela , pozniej ja ksiegowa zle wypelnila ,wyslala na inny adres itp. nie zobaczylam jej nigdy tak jak i wyplaty. (usunięte przez administratora)na poczatku wydawal sie normalny ,opowiadal o przejsciowych problemach ,chwilowym braku zamowien ,uwierzylam .wszystko okazalo sie nieprawda !!!!!!! to zwykly bankrut , ktory nie potrafi zarzadzac niczym i nikim, (usunięte przez administratora)
1
malwina 2012-05-27 16:59:13
to widze ze w szwalni tez nie wesolo !! a taki to ponoc dochodowy interes .u nas w knajpie to jest taka katastrofa ze lepiej nie mowic otwieramy jak najpozniej sie da,utar prawie zerowy ,nikt tu nie zaglada.oczywiscie wyplat jak nie bylo tak nie ma .(usunięte przez administratora)sie tu nie pojawia prawie wogole bo sie boi.w sumie sie nie dziwie bo ma takie dlugi u ludzi ze go w koncu ktos (usunięte przez administratora).trzymajcie sie cieplo i uciekajcie od niego ja juz na dniach od niego zmykam.
0
fan grzegorza s. 2012-05-27 22:20:30
ja was wszystkich nie rozumie .co wy ludzie chcecie od (usunięte przez administratora)?? czy nie wystarczy wam że daje prace? tworzy nowe stanowiska pracy? powinniscie sie cieszyć ,że macie gdzie pracować , a wy nic tylko jeszcze pieniedzy od niego chcecie ! skandal ! (usunięte przez administratora)to porządny chłop ,każdego bezrobotnego przygarnie
0
pracownicy 2012-05-28 10:43:35
To się u niego zatrudnij człowieku i od razu w przytułku bo nie stać cię będzie nawet na kromkę chleba.
0
Mario 2012-06-17 13:52:31
To się ciesz że ci spłaca bo niestety pracownikom nie płaci, nawet komornik od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ka nie może ściągnąć zaległego wynagrodzenia, więc pisane tutaj opinie sa jak najbardziej prawdziwe, to (usunięte przez administratora)
0
pracownice coconu 2012-06-18 10:26:32
dziewczyny walczcie z nim w tym sadzie i napiszcie co i jak ,przeczytajcie ten post realisty,on juz mial raz wyrok za nieplacenie w terminie ,sad mu wiary juz w nic nie da i potraktuje tym razem bardzo ostro.zreszta kazdy sad pracy jest przychylny niestety pracownikom a nie pracodawcy , szczegolnie takiemu ktory swiadomie i z premedytacja zatrudnia wiedzac ze nie bedzie placil.pokazcie mu gdzie jego miejsce.
0
stim 2012-07-18 13:15:40
hej dziewczyny jak wam poszlo w sadzie , czekam na odpowiedz bo my tez mamy zamiar sie z nim sadzic .tylko nie wiemy czy jest sens???
0
odp 2012-07-20 22:29:20
W 100% warto prawnie walczyć o swoje .
0
mario 2012-07-22 23:06:35
walczyć warto , ja odzyskałem swoje pieniądze
0
msciwa 2012-07-24 00:02:13
warto ale omijac tego (usunięte przez administratora) z daleka ,szkoda nerwow i czasu na prace u niego .mnie sie nie usmiecha po wyplate chodzic so sadu skoro obowiazkiem pracodawcy jest wyplata wynagrodzenia .ale widac sa wyjatki - (usunięte przez administratora)przeciez jest panem i wladca sytuacji .omijac z dala to cos co sie nazywa fhu słowik .
0
kris 2013-02-21 19:04:09
totalne dno.....
0
xxxxx 2013-06-07 20:36:15
Witam wszystkich zainteresowanych Słowik już nie posiada ognistej został bankrutem
0
edi 2013-07-29 21:48:45
czy ktos cos wie wiecej? ja nadal nie moge odzyskac pieniedzy? czy mozna go gdzies namieryzc ?
0
kw 2013-07-30 12:21:58
pewnie w sadzie mozna go spotkac bo sie odwolywal od 2 wyrokow... Pozostalym tez radze sie tam udac ja bylam i wygralam w sadzie, pieniadze komornik mi odzyskal troche to trwalo ale satysfakcja gwarantowana Pozdrawiam i Powodzenia
0
2013-09-18 23:01:54
Witam wszystkich zainteresowanych którzy trzymali za nas kciuki.
Właśnie dzisiaj zakończyły się rozprawy,trochę to trwało
ALE WARTO BYŁO; (usunięte przez administratora) Dobrze jest walczyć o swoje i mieć nadzieje ze sprawiedliwość zwycięża.
Pozdrawiam;
0
xx 2013-10-04 23:19:34
tzn opowiedz więcej chętnie wszyscy poczytają ale sprawę oczywiście wygraliście?
0
kk 2013-10-07 13:54:18
tak wszyscy którzy złożyli papiery do sądu wygrali, z ta różnicą że jednym już komornik ściągnął i oddał należną kase a inni jeszcze czekają. Ale każdy dzień to rosnące odsetki dla poszkodowanych a napewno odzyskają każdy grosz (usunięte przez administratora)
0
bodzia 2013-10-10 12:07:48
Tak wygraliśmy jak wspominałam.Pan pracodawca się odwołał do sądu okręgowego,zyskał tylko dodatkowe koszty,jesteśmy usatysfakcjonowani .A kasę i tak odzyskamy plus odsetki,pragnę dodać
iż nie ponosimy żadnych kosztów.za wszystko zapłaci nasz choiny pracodawca. POZDRAWIAM;
0
piekna 2013-11-21 21:58:12
życzę wam abyście trafili na innego szefa który będzie wami pomiatał jak miotłom bo jak narazie to nie macie zielonego pojęcia o pracy
1
CENNA RADA 2013-11-28 09:28:20
CZAROWNICOM - I STARYM DZIKIM PANNOM DZIĘKUJEMY TO NIE PORTAL DLA WAS
HALLOWEN SIĘ ZAKOŃCZYŁ. POZOSTAŁ IV ZLOT WIEDZM I CZAROWNIC NA ZAMKU LIPOWIECKIM.

POZDRAWIAM;
0
waldek 2013-12-19 13:24:26
witam,jak obecnie wyglada sytuacja w firmie f.h.u. ? są jakieś przyjęcia,bo właśnie szukam pracy i myślę o tej firmie.
0
Byśek 2014-10-16 09:17:24
Czemu na temat tej działalności nie ma praktycznie nic w internecie? Całkiem przypadkowo trafiłem na tą firmę, a jestem w trakcie zmiany pracy - prosiłbym o jakiekolwiek informacje na ich temat, bo nie wiem czy warto z nimi wchodzić we współpracę i jak dostać jakieś informacja na ich temat - KRS, cokolwiek.
0
Kamoka 2014-12-19 17:32:59
To jak to jest czy ta firma normalnie działa czy obecnie działalność jest zamknięta? Trochę dziwnie to wygląda bo nikt wcześniej nie pisał nic o całym zamieszaniu. W 2013 pojawiły się co prawda jakieś opinie ale to chyba nie są jakieś aktualne informacje, bo ludzie by tutaj się wypowiadali na temat firmy.
0
piksa 2015-01-12 19:07:52
Ja też szukam jakichś dodatkowych informacji. Wcześniej znajomy mi mówiła że szukają kogoś do pracy nawet, teraz chciałem sie czegos wiecej dowiedziec a tu nic....Napisze moze mi ktoś czy funkcjonuja jeszcze na rynku czy juz nie? jak tak to gdzie cv mozna złożyc?
0
bongol 2015-01-12 20:41:10
uważaj na tego pana, ja wypłatę odzyskiwałem przez komornika, to krętacz
0
milenka ka 2015-07-15 15:25:28
@bongol przecież każdy mógłby tak napisać z tym komornikiem takie bezpodstawne oskarżenie, podaj proszę jakieś dowody argumenty. nie wiem przede wszystkim czy dobrze trafiłem ale horeca zajmuje siuę zaopatrzeniem gastronomii- napiszcie proszę czy to prawda. zm góry dzięki za info bo myślę nad wysłaniem cv do nich
0
bongol 2015-07-16 23:20:51
milenka nie wiem jakich oczekujesz dowodów ale faktem jest że ta horeca pana słowika istniała tylko miesiąc w Tarnowie, zamknięto, ludzie nie dostali wypłaty, ten facet ma tysiące pomysłów na biznesy ale niestety żaden jakoś mu zbytnio nie wychodzi. Chcesz to złóż cv do tego pana a szybko sama się przekonasz czy było warto.
0
tomek 2015-08-27 16:26:05
nie rozumiem co w tym dziwnego, że właściciel ma jeszcze kilka innych firm pod sobą, chyba nie jest to nic złego, że ma pomysł na biznes @bongol. Sam zastnawiałem się nad pracą u niego, bo znam się troche na tej branzy, ale nie ma niestety żadnych aplikacji do nich. Próbowałem przez strone ale forumalarz nie działa.
0
k 2015-08-28 11:46:41
@tomek, właściciel ma kupę długów i zajętą wypłatę przez wierzycieli, jesli to nazywasz pomysłem na biznes to współczuję, spróbować, spróbuj :) napewno chetnie cię przyjmie do spólki by mieć na kogo kolejne kredyty z banków wyciągać, ale tak to jest z domorosłymi biznesmenami. Zaaplikować do niego możesz natomiast przez portale randkowe, bo prawie na każdym ma profile, tam łowi bogate panie, które go sponsorują.
0
laurka 2015-08-29 14:12:10
słowik ma profil na badooo
0
moa 2015-09-27 02:19:14
@laurka wydaje mi się, ze to forum ma troche inny charakter niż romansowy jednak. Zacznę więc ja jakaś bardziej merytoryczną dyskusje. Poprosiłbym Was z góry o to jak wygląda teraz atmosfera, bo kiedyś ludzie starsznie narzeakali na to, ale poza tym jesli chodzi o kase to można wyrobić tak i z 2 tys.
0
C 2016-04-12 21:33:05
Atmosfera wygląda teraz bardzo dobrze @moa. Lepiej niż wcześniej.
0
Monter 2016-05-13 23:16:57
f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design to zacna firma z dobrą kasą, polecam ich bardzo
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design