Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design

Pracowałeś w firmie f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownice coconu - 2012-06-18 10:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny walczcie z nim w tym sadzie i napiszcie co i jak ,przeczytajcie ten post realisty,on juz mial raz wyrok za nieplacenie w terminie ,sad mu wiary juz w nic nie da i potraktuje tym razem bardzo ostro.zreszta kazdy sad pracy jest przychylny niestety pracownikom a nie pracodawcy , szczegolnie takiemu ktory swiadomie i z premedytacja zatrudnia wiedzac ze nie bedzie placil.pokazcie mu gdzie jego miejsce.
zdjecie uzytkownika
stim - 2012-07-18 13:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny jak wam poszlo w sadzie , czekam na odpowiedz bo my tez mamy zamiar sie z nim sadzic .tylko nie wiemy czy jest sens???
zdjecie uzytkownika
odp - 2012-07-20 22:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% warto prawnie walczyć o swoje .
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-07-22 23:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walczyć warto , ja odzyskałem swoje pieniądze
zdjecie uzytkownika
msciwa - 2012-07-24 00:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto ale omijac tego (usunięte przez administratora) z daleka ,szkoda nerwow i czasu na prace u niego .mnie sie nie usmiecha po wyplate chodzic so sadu skoro obowiazkiem pracodawcy jest wyplata wynagrodzenia .ale widac sa wyjatki - (usunięte przez administratora)przeciez jest panem i wladca sytuacji .omijac z dala to cos co sie nazywa fhu słowik .
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-02-21 19:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalne dno.....
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2013-06-07 20:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych Słowik już nie posiada ognistej został bankrutem
zdjecie uzytkownika
edi - 2013-07-29 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos cos wie wiecej? ja nadal nie moge odzyskac pieniedzy? czy mozna go gdzies namieryzc ?
zdjecie uzytkownika
kw - 2013-07-30 12:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie w sadzie mozna go spotkac bo sie odwolywal od 2 wyrokow... Pozostalym tez radze sie tam udac ja bylam i wygralam w sadzie, pieniadze komornik mi odzyskal troche to trwalo ale satysfakcja gwarantowana Pozdrawiam i Powodzenia
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 23:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych którzy trzymali za nas kciuki.
Właśnie dzisiaj zakończyły się rozprawy,trochę to trwało
ALE WARTO BYŁO; (usunięte przez administratora) Dobrze jest walczyć o swoje i mieć nadzieje ze sprawiedliwość zwycięża.
Pozdrawiam;
zdjecie uzytkownika
xx - 2013-10-04 23:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn opowiedz więcej chętnie wszyscy poczytają ale sprawę oczywiście wygraliście?
zdjecie uzytkownika
kk - 2013-10-07 13:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wszyscy którzy złożyli papiery do sądu wygrali, z ta różnicą że jednym już komornik ściągnął i oddał należną kase a inni jeszcze czekają. Ale każdy dzień to rosnące odsetki dla poszkodowanych a napewno odzyskają każdy grosz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bodzia - 2013-10-10 12:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wygraliśmy jak wspominałam.Pan pracodawca się odwołał do sądu okręgowego,zyskał tylko dodatkowe koszty,jesteśmy usatysfakcjonowani .A kasę i tak odzyskamy plus odsetki,pragnę dodać
iż nie ponosimy żadnych kosztów.za wszystko zapłaci nasz choiny pracodawca. POZDRAWIAM;
zdjecie uzytkownika
piekna - 2013-11-21 21:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
życzę wam abyście trafili na innego szefa który będzie wami pomiatał jak miotłom bo jak narazie to nie macie zielonego pojęcia o pracy
zdjecie uzytkownika
CENNA RADA - 2013-11-28 09:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piekna - 2013-11-21 21:58:12]:
CZAROWNICOM - I STARYM DZIKIM PANNOM DZIĘKUJEMY TO NIE PORTAL DLA WAS
HALLOWEN SIĘ ZAKOŃCZYŁ. POZOSTAŁ IV ZLOT WIEDZM I CZAROWNIC NA ZAMKU LIPOWIECKIM.

POZDRAWIAM;
zdjecie uzytkownika
waldek - 2013-12-19 13:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,jak obecnie wyglada sytuacja w firmie f.h.u. ? są jakieś przyjęcia,bo właśnie szukam pracy i myślę o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Byśek - 2014-10-16 09:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu na temat tej działalności nie ma praktycznie nic w internecie? Całkiem przypadkowo trafiłem na tą firmę, a jestem w trakcie zmiany pracy - prosiłbym o jakiekolwiek informacje na ich temat, bo nie wiem czy warto z nimi wchodzić we współpracę i jak dostać jakieś informacja na ich temat - KRS, cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
Kamoka - 2014-12-19 17:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak to jest czy ta firma normalnie działa czy obecnie działalność jest zamknięta? Trochę dziwnie to wygląda bo nikt wcześniej nie pisał nic o całym zamieszaniu. W 2013 pojawiły się co prawda jakieś opinie ale to chyba nie są jakieś aktualne informacje, bo ludzie by tutaj się wypowiadali na temat firmy.
zdjecie uzytkownika
piksa - 2015-01-12 19:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też szukam jakichś dodatkowych informacji. Wcześniej znajomy mi mówiła że szukają kogoś do pracy nawet, teraz chciałem sie czegos wiecej dowiedziec a tu nic....Napisze moze mi ktoś czy funkcjonuja jeszcze na rynku czy juz nie? jak tak to gdzie cv mozna złożyc?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-12 20:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
bongol - 2015-01-12 20:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piksa - 2015-01-12 19:07:52]:
uważaj na tego pana, ja wypłatę odzyskiwałem przez komornika, to krętacz
zdjecie uzytkownika
milenka ka - 2015-07-15 15:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bongol przecież każdy mógłby tak napisać z tym komornikiem takie bezpodstawne oskarżenie, podaj proszę jakieś dowody argumenty. nie wiem przede wszystkim czy dobrze trafiłem ale horeca zajmuje siuę zaopatrzeniem gastronomii- napiszcie proszę czy to prawda. zm góry dzięki za info bo myślę nad wysłaniem cv do nich
zdjecie uzytkownika
bongol - 2015-07-16 23:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milenka ka - 2015-07-15 15:25:28]:
milenka nie wiem jakich oczekujesz dowodów ale faktem jest że ta horeca pana słowika istniała tylko miesiąc w Tarnowie, zamknięto, ludzie nie dostali wypłaty, ten facet ma tysiące pomysłów na biznesy ale niestety żaden jakoś mu zbytnio nie wychodzi. Chcesz to złóż cv do tego pana a szybko sama się przekonasz czy było warto.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-27 16:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem co w tym dziwnego, że właściciel ma jeszcze kilka innych firm pod sobą, chyba nie jest to nic złego, że ma pomysł na biznes @bongol. Sam zastnawiałem się nad pracą u niego, bo znam się troche na tej branzy, ale nie ma niestety żadnych aplikacji do nich. Próbowałem przez strone ale forumalarz nie działa.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 11:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
k - 2015-08-28 11:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-08-27 16:26:05]:
@tomek, właściciel ma kupę długów i zajętą wypłatę przez wierzycieli, jesli to nazywasz pomysłem na biznes to współczuję, spróbować, spróbuj :) napewno chetnie cię przyjmie do spólki by mieć na kogo kolejne kredyty z banków wyciągać, ale tak to jest z domorosłymi biznesmenami. Zaaplikować do niego możesz natomiast przez portale randkowe, bo prawie na każdym ma profile, tam łowi bogate panie, które go sponsorują.
zdjecie uzytkownika
laurka - 2015-08-29 14:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słowik ma profil na badooo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design?
Zadaj pytanie
alert