Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design

Pracowałeś w firmie f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaczocha - 2012-03-19 18:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie wiecie czasem ,co sie stało z tym sklepem na Targowej w Tarnowie ??? Cocon był pierwszym sklepem firmowym tej szwalni słowika z Krakowa , docelowo miała być cała siec Coconów rozsiana jak Polska długa i szeroka.No jestem w szoku takie wspaniałe plany. ( usunięte przez administratora )???Przecież to mógł być świetny interes .
zdjecie uzytkownika
lis - 2012-05-17 15:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nowego szkoda tylko ludzi którzy tam jeszcze pracują
zdjecie uzytkownika
kaska - 2012-05-18 21:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jak tam jeszcze pracujecie to sie ewakuujcie .(usunięte przez administratora)ludzie nie zapomna co im wyrzadziles.tak jak i zus nie zapomni o moich niezaplaconych skladkach.
zdjecie uzytkownika
dzolanta - 2012-05-24 15:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w coconie kilka lat zawsze bylo super ,zwolnilam sie niedawno bo od roku nie dalo sie tam wytrzymac!.starzy wlasciciele mieli glowe do interesu i podejscie do czlowieka.sila wlasnych rak zbudowali ta szwalnie a wlasna glowa wypracowali silna na rynku marke.byly zamowienia ,szylysmy sporo,byla i z tego dobra kasa .zawsze premia i pochwaly.rok temu kupil ta szwalnie debil!! ktory myslal ze mu manna zleci z nieba i zarobi krocie w tydzien.to co sie podzialo w tej firmie za jego panowania mozna nazwac tylko katastrofa! poczatkowo rzadzila tam jego (usunięte przez administratora), ktora miala pomysly ale powiem szczerze nietrafione ,rzadzila tak ze nie konsultowala swoich decyzji z (usunięte przez administratora).on tez rzadzil tylko nie wiedzial nic o jej rzadzeniu.co z tego wyszlo ?jednym slowem gnojowa.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anna - 2012-05-25 19:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyslalam tam cv na menagera , koles wogole nie przyjechal na rozmowe , chociaz sie umowil .umowilam sie ponownie bo potrzebowalam pracy.dostalam od kopa tylko szkoda ze bylam taka glupia i nie przeczytalam co pisalo tutaj na portalu wczesniej nie zmarnowala bym 3 miesiecy i kasy na dojazdy.wyplaty nie dostalam nigdy ,tylko zaliczke. umowa podobnie jak i wielu innych przypadkach zginela , pozniej ja ksiegowa zle wypelnila ,wyslala na inny adres itp. nie zobaczylam jej nigdy tak jak i wyplaty. (usunięte przez administratora)na poczatku wydawal sie normalny ,opowiadal o przejsciowych problemach ,chwilowym braku zamowien ,uwierzylam .wszystko okazalo sie nieprawda !!!!!!! to zwykly bankrut , ktory nie potrafi zarzadzac niczym i nikim, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
malwina - 2012-05-27 16:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widze ze w szwalni tez nie wesolo !! a taki to ponoc dochodowy interes .u nas w knajpie to jest taka katastrofa ze lepiej nie mowic otwieramy jak najpozniej sie da,utar prawie zerowy ,nikt tu nie zaglada.oczywiscie wyplat jak nie bylo tak nie ma .(usunięte przez administratora)sie tu nie pojawia prawie wogole bo sie boi.w sumie sie nie dziwie bo ma takie dlugi u ludzi ze go w koncu ktos (usunięte przez administratora).trzymajcie sie cieplo i uciekajcie od niego ja juz na dniach od niego zmykam.
zdjecie uzytkownika
fan grzegorza s. - 2012-05-27 22:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja was wszystkich nie rozumie .co wy ludzie chcecie od (usunięte przez administratora)?? czy nie wystarczy wam że daje prace? tworzy nowe stanowiska pracy? powinniscie sie cieszyć ,że macie gdzie pracować , a wy nic tylko jeszcze pieniedzy od niego chcecie ! skandal ! (usunięte przez administratora)to porządny chłop ,każdego bezrobotnego przygarnie
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2012-05-28 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się u niego zatrudnij człowieku i od razu w przytułku bo nie stać cię będzie nawet na kromkę chleba.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2012-06-17 13:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się ciesz że ci spłaca bo niestety pracownikom nie płaci, nawet komornik od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ka nie może ściągnąć zaległego wynagrodzenia, więc pisane tutaj opinie sa jak najbardziej prawdziwe, to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownice coconu - 2012-06-18 10:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny walczcie z nim w tym sadzie i napiszcie co i jak ,przeczytajcie ten post realisty,on juz mial raz wyrok za nieplacenie w terminie ,sad mu wiary juz w nic nie da i potraktuje tym razem bardzo ostro.zreszta kazdy sad pracy jest przychylny niestety pracownikom a nie pracodawcy , szczegolnie takiemu ktory swiadomie i z premedytacja zatrudnia wiedzac ze nie bedzie placil.pokazcie mu gdzie jego miejsce.
zdjecie uzytkownika
stim - 2012-07-18 13:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dziewczyny jak wam poszlo w sadzie , czekam na odpowiedz bo my tez mamy zamiar sie z nim sadzic .tylko nie wiemy czy jest sens???
zdjecie uzytkownika
odp - 2012-07-20 22:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% warto prawnie walczyć o swoje .
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-07-22 23:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walczyć warto , ja odzyskałem swoje pieniądze
zdjecie uzytkownika
msciwa - 2012-07-24 00:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto ale omijac tego (usunięte przez administratora) z daleka ,szkoda nerwow i czasu na prace u niego .mnie sie nie usmiecha po wyplate chodzic so sadu skoro obowiazkiem pracodawcy jest wyplata wynagrodzenia .ale widac sa wyjatki - (usunięte przez administratora)przeciez jest panem i wladca sytuacji .omijac z dala to cos co sie nazywa fhu słowik .
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-02-21 19:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalne dno.....
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2013-06-07 20:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych Słowik już nie posiada ognistej został bankrutem
zdjecie uzytkownika
edi - 2013-07-29 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos cos wie wiecej? ja nadal nie moge odzyskac pieniedzy? czy mozna go gdzies namieryzc ?
zdjecie uzytkownika
kw - 2013-07-30 12:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie w sadzie mozna go spotkac bo sie odwolywal od 2 wyrokow... Pozostalym tez radze sie tam udac ja bylam i wygralam w sadzie, pieniadze komornik mi odzyskal troche to trwalo ale satysfakcja gwarantowana Pozdrawiam i Powodzenia
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 23:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych którzy trzymali za nas kciuki.
Właśnie dzisiaj zakończyły się rozprawy,trochę to trwało
ALE WARTO BYŁO; (usunięte przez administratora) Dobrze jest walczyć o swoje i mieć nadzieje ze sprawiedliwość zwycięża.
Pozdrawiam;
zdjecie uzytkownika
xx - 2013-10-04 23:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn opowiedz więcej chętnie wszyscy poczytają ale sprawę oczywiście wygraliście?
zdjecie uzytkownika
kk - 2013-10-07 13:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wszyscy którzy złożyli papiery do sądu wygrali, z ta różnicą że jednym już komornik ściągnął i oddał należną kase a inni jeszcze czekają. Ale każdy dzień to rosnące odsetki dla poszkodowanych a napewno odzyskają każdy grosz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bodzia - 2013-10-10 12:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wygraliśmy jak wspominałam.Pan pracodawca się odwołał do sądu okręgowego,zyskał tylko dodatkowe koszty,jesteśmy usatysfakcjonowani .A kasę i tak odzyskamy plus odsetki,pragnę dodać
iż nie ponosimy żadnych kosztów.za wszystko zapłaci nasz choiny pracodawca. POZDRAWIAM;
zdjecie uzytkownika
piekna - 2013-11-21 21:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
życzę wam abyście trafili na innego szefa który będzie wami pomiatał jak miotłom bo jak narazie to nie macie zielonego pojęcia o pracy
zdjecie uzytkownika
CENNA RADA - 2013-11-28 09:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piekna - 2013-11-21 21:58:12]:
CZAROWNICOM - I STARYM DZIKIM PANNOM DZIĘKUJEMY TO NIE PORTAL DLA WAS
HALLOWEN SIĘ ZAKOŃCZYŁ. POZOSTAŁ IV ZLOT WIEDZM I CZAROWNIC NA ZAMKU LIPOWIECKIM.

POZDRAWIAM;
zdjecie uzytkownika
waldek - 2013-12-19 13:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,jak obecnie wyglada sytuacja w firmie f.h.u. ? są jakieś przyjęcia,bo właśnie szukam pracy i myślę o tej firmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie f.h.u. grzegorz słowik horeca-polska/ognista/cocon design
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x