logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

max 2016-07-04 10:11:10
witam, panowie jakis czas temu widzialem kilka ogloszeń ze firma poszukiwali ludzi na stanwosika Starszych Konstruktorów czy obecnie też jakiś nabór prowadza? Tak sie zastawiam bo przecyztalem troche forum i opinie nieprzychylne
.... 2016-07-04 12:35:30
Ja jakiś czas temu widziałem w lokalnej gazecie (obok kroniki kryminalne) artykuł kropka w kropkę pasujące do działań pewnego prezesa i jego partnerki (wyłudzenia, zaległości w skarbówce i w ZUSie). Nie wiecie do jakiej firmy ten artykuł pasuje? Czy coś się zmieniło?
Kazek 2016-07-04 12:41:32
Takie rzeczy skarbówka zazwyczaj wpisuje do KRSu. Idź do sądu i sprawdź (firmy powiązane osobowo też radziłbym sprawdzić).
Walek 2016-07-04 13:38:24
Zastanawiam się czy Infoster Projekt Sp. z o.o. poszukuje osób do pracy czy może nic w takim momencie naszego życia się nie trafia i nie jest do ogarnięcia na już? Byłbym wdzięczny, znam się na tej branży, jestem specjalistą i chcę się przeprowadzić.
... 2016-07-04 22:35:36
Ale dajecie w po garach , że postawiłem ... , zamiast np @ , to mam być właścicielem i mieć tam jeszcze kogoś , byłem na zakładzie , zapoznałem się z obrabiarkami CNC , nic wielkiego , jest ok , ludzie mili , brygadzista też.
Zostałem bo nic złego tu nie widzę.
gama 2016-07-04 22:36:43
czy Specjalista ds marketingu i sprzedaży - branża OZE nadal jest u was nowy do zatrudnienia potrzebny w Tarnowie?
k 2016-07-07 11:51:35
czego masz być właścicielem ?
janek 2016-07-07 12:15:09
rownież nie wiem o jakiego właściciela chodzi, czekam na inforamcje w tej sprawie.. no i dajcie znac jak praca wygląda jeśli chodzi o oferte jako operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC) bo nie wiem jak tutaj tak naparwde wygląda kwestia wypłacania.
wlacz_myslenie 2016-07-12 13:00:45
No tak. Ale jakie są przyczyny braku tych pracowników? Są dwie opcje: firma się rozrasta (ale nie słyszałem, żeby jakąś nową większą lokalizację w związku z tym przejmowali) albo ludzie odchodzą. A jak odchodzą, to dlaczego? Nadmierne wymagania, niska (brak?) pensja?
ejd 2016-07-12 13:06:03
Operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC) tez jest u ncih i to chyba nie dlatego, że od firmy odeszły osoby, tylko dlatego, ze firma jednak się rozrasta.. poza tym tez ciekawe są warunki zatrudnienia, bo od razu napisali, że jest umowa o prace u nich.
były pracownik infoster 2016-07-13 15:17:07
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
były pracownik infoster 2016-07-13 15:18:16
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
max 2016-07-13 16:35:56
Skoro polacy nie chca pracowac b to dla nich za mało to idą ukraincy, poza tym aż tak mało nie płaca chyba
1
Wilk 2016-07-15 17:38:59
Jak tak patrzę na oferty pracy na Tarnów to muszę powiedzieć, że jest naprawdę dziwnie, mało które są jakieś takie fajniejsze, na szczęście a no właśnie pojawiają się te oferty właśnie w Infostera, np. Kierownik Działu Zaopatrzenia i od razu jest trochę raźniej
były pracownik infoster K 2016-07-18 09:11:45
Ty sie lepej tam nie wybieraj bo nawet nie bedziesz mógł prostej decyzji podjąć bo ci opiepszą za tą decyzje i przy okazji nie płacą dają ukraicą cało a polaką moze za 200 lub 500 lub 1000 i wiecej
rfp 2016-07-18 11:54:00
@wilk a co ci nie pasuje konkretnie w tych ofertach?n jak dla mnie własnie jak na Tarnów to bardzo dobre, własnie ten kierownik działu zaopatrzenia jest do wzięcia i warty zauwazenia, tylko znajomość programu CDN XL lub innych pakietów ERP wymagana a to sporo
...@ 2016-07-23 23:56:05
Pracuje tam już tyle czasu i jakoś nie narzekam , wypłaty na czas , ludzie ok , robota też spoko , miejsca pracy są to jaki macie problem , najpierw trzeba spróbować a potem krytykować.
1
Pjes 2016-07-24 13:20:23
No właśnie mało kto kto na powaznie podchodzi do pewnych spraw zastanawia się się nad tym i krytykuje, osoby tu pracujące są dzięki temu szczęśliwe, dobrze zarabiają i nie ma nad czym płakać moi drodzy
2
były pracownik infoster K 2016-07-26 00:14:11
Ty powinieneś miec nik p... bo lizesz im tak d... jak bys byl spokrewniony z władzami albo był kimś z nich to przedstaw sie to dowiemy sie kim jesteś
marketing_rządzi 2016-07-26 22:41:14
To masz szczęście. Jak odchodziłem z Infosteru byłem w plecy z wypłatą za 2,5 miesiąca... nawet komornik nie odzyskał całości. Jeśli masz zaległości, powodzenia :) i ciesz się dużą wypłatą na papierze.
4
pif 2016-07-27 16:29:49
No dobrze, ale jakich średnich zarobków można się spodziewać kierownik działu zaopatrzenia? - Planowanie, koordynowanie płynnego przepływu towarów i dokumentacji magazynowej to nie jest duży wymóg do spełnienia, bo dbają o dobre zarobki, które są adekwatne do powierzanych obowiązków.
ejd 2016-08-06 18:02:31
Atmosfera rzeczywiście znacznie stanowi o sukcesie w firmie, ale skoro każdy tutaj dba o pozytywne relacje to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne.
cc 2016-08-07 17:25:26
ejd czyli K.G. Czy zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ?
cfdghjb 2016-08-07 22:33:34
@ cc czy to jakiś słaby żart czy o co dokładnie chodzi? Bo powiem szczerze nie wyobrażam sobie pracowac w firmie, która nie jest w stanie wypłacić na czas wynagrodzeń swoim pracownikom. A tym bardziej jak zalega na jakieś holendarne kwoty .........
1
Miłek 2016-08-08 10:05:53
Daj spokój, na pewno umie czytać, nie ma co podchodzić do sprawy w zły sposób, trochę dobrej woli i wszystko będzie okej i w porządku, jak zawsze, no wiadomo
xs 2016-08-08 12:19:51
Zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ? Co to za spółka ?
2
2 2016-08-08 12:21:58
hej no z tego co widze to teraz firma szukaj do zatrudnienia kierownika dzialu zaopatrzenia w Tarnowie tylko nie wiem czy faktycznie ta ofert jest aktulna
bikbos 2016-08-13 11:37:25
Ciekaw jestem co tam sie teraz dzieje. Na stronie widze jedni odeszli drudzy wrocili w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az sie dziwie czemu :) ale fakt bylo bardzo fajnie i mega smiesznie. Mocno polecam dla zdobycia podstawowego doswiadczenia, odrazam jak chcecie zarobic jakies pieniadze :) Staszek B.odszedl? Myslalem ze jego to nic nie ruszy. Szok!!!
1
migo 2016-08-13 11:40:40
Nie da się zarobić @bikbos? no może jeśli komuś się pracować nie chce to może i tak..ale generalnie na kierowniku jest od 2000 do 5000 brutto jak się rzetelnie wykonuje swoje obowiązki to ten max jest to uzyskania
bluman 2016-08-16 13:32:02
Tak kolego i rzetelnie ten max. dostaniesz na papierze a nie w rzeczywistości. A tym papierem możesz się podetrzeć bo kasy nie zobaczysz żadnej... no może pierwszą wypłatę dostaniesz a reszte już nie ...powodzenia
1
balla-da 2016-08-16 14:54:16
@migo nie ukrywam że mnie konkretnie interesuje osiągnięcie tego wyższego progu, więc gdybym się dostała na takie stanowisko kierownicze u was, to chciałabym jakieś od was praktyczne i przydatne realnie wskazówki otrzymać jak takie warunki finansowe osiągnąć
marysia 2016-08-16 22:41:51
a co sie dzieje z idiotą o nazwie Wódz?
ejd 2016-08-16 22:42:48
Świetnie, że atmosfera opiera się u nich na pozytywnych relacjach @e4rtf, a skoro zapewniona jest umowa o pracę i nawet odpowiednie benefity socjalne to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o taką stabilną pracę jest teraz trudno.
2
jk 2016-08-17 10:35:38
@ejd a ktoś dokładnie wie, o jakich benefitach socjalnych jest tutaj mowa? Ogólnie jak są benefity to dobry znak, nie wiedząc nawet wiele o pracodawcy można się domyślić, że stara się, aby pracownicy mieli lepiej, niż w innych firmach. A czy ktoś wie, kiedy pojawią się nowe oferty?
Jooo 2016-08-29 18:18:57
Brygadzista ha ha od obrabiarek to ten gość ma nie równo pod sufitem

Nie polecam! Robiłem miesiąc i poszedłem bez wahania
jasiu 2016-08-29 21:21:23
rempała?
janek 2016-08-30 09:51:50
Najlepsze jest to, ze rzeczywiście o sukces jest tutaj całkowicie nieźle, ale wiadomo czy wypłata jest terminowa? Na pewno stawki są adekwatne do powirzanych obowiązków, więc nie dziwię się, że są tak opłacalni.
Joo 2016-08-30 23:32:55
a chyba i rempala mial on na nazwisko :D

Zygalem gdy widzialem tego goscia i jakie mial odzywki do pracownikow a do nowych to juz calkiem, mial sie za nie wiadomo kogo tam

Pan Wierzchowiec pracuje tam jeszcze? spoko gosc
1
monjia 2016-08-31 12:35:47
jaki by ktoś chciał na jakieś wyższe fajne stanowisko u nich aplikować to teraz jest ogłoszenie na kierownika działu zaopatrzenia w Tarnowie, konieczna jest znajomość programu CDN XL lub innych pakietów ERP
staszek b. 2016-09-05 01:42:35
jak rempałą to wierze to faktycznie chory przypadek....
tak 2016-09-05 10:14:18
Hej, wiecie czy niedługo znajdą się u nich jakieś inne oferty pracy niż na kierownika działu zaopatrzenia?
sympatyk darka wodza 2016-09-17 20:18:12
niedawny tzw prezes w sumie kompletny idiota wraz ze swoja głupawa zona marysią niedługo sie meczył przy znanym tarnowskim oszuscie
w marcu tego roku wódz idiota został na zbity pysk wylany co było o0czywiste znacznie wczesniej z
funcji tzw prezesa obecnie znany manager darek wódz pobiera zasiłek
1
boiciek 2016-09-18 11:52:23
@ sympatyk darka wodza - z tego co czytam, to bardzo chaotyczna ta twoja wypowiedź. Nie bardzo można się połapać powiem szczerze. Mozesz zatem jasnjiej?
serdeczni kumple gawrona 2016-09-28 09:55:52
Jasniej sie nie da...
ale tu wytłumaczenie jest akurat bardzo proste..
sympatyk idioty na jakim może byc poziomie?
dlatego nie mozesz sie połapac..
1
janek 2016-09-28 14:55:43
Wydaje mi się że jeszcze nie pokazało się ostatnio ogłoszenie pracy @ach, bo przecież dbają o niezłe zatrudnienie w firmie. A jakie są przeciętne zarobki?
stypa 2016-09-28 16:23:16
Zarobki??wpisz sobie ile Ci odpowiada i tak Ci nie zapłacą
45rt67 2016-09-28 22:11:15
no ale przecież trzeba by było się dowiedzieć na jakie mniej więcej zarobki można będzie liczyc ..
raptuś 2016-09-29 08:50:02
Wirtualnie ile chcesz , realnie nic :) powodzenia uważajcie również na NeWind Energy i ten cały szum z Raptorem ( latającym helikopterem) to jest Infoster , zresztą całą ekipę ładnie widać na zdjęciu: (usunięte przez administratora) wraz z ojcem prowadzącym.
1
raptuś 2016-09-29 09:14:47
(latającym motorem)....
1
xoxox 2016-09-29 11:12:13
Hej, wiecie może jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Pewnie oprócz podstawy jest szansa na jakieś premie, co znacznie urozmaica zatrudnienie. A wypłata jest na czas, to jeszcze lepiej. Ważne, że dbają o stabilne zatrudnienie, co jest dobrym znakiem.
Zostaw swoją opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.