Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sięę - 2016-03-16 13:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eikio a to dają jeszcze jakieś premie na tym stanowisku? Nigdy bym nie pomyślał. Ale to bardzo dobrze w takim razie ;) Może i na asystenta prezesa zarządu też tak wyglądają zarobki, chociaż wymagań nie mają dużych. Szukają kogoś z wyższym wykształceniem i znajomością języka polskiego i angielskiego. Dużo teraz takich osób na rynku mamy.
zdjecie uzytkownika
Kot - 2016-03-18 21:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczyrałem to co zamieszczasz i generalnie nie ze wszystkim się zgodzę, ale są to jakieś ostrzeżenia, być może nawet dobre, ciężko mi się odnieść do tego
zdjecie uzytkownika
do kota - 2016-03-19 14:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kot - 2016-03-18 21:25:08]:
ciężko? 3 lata czekam na zaległe wypłaty do tego spróbuj sie odnieść
zdjecie uzytkownika
ballada - 2016-03-20 21:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakaś rzeczywiście dziwna sytuacja miałam miejsce chyba., niby jest jakis info na stronie tarnowskie policji - ale o co konkretnie chodzi? bo chciałam cv wysłać
zdjecie uzytkownika
kicia - 2016-03-21 07:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ballada - 2016-03-20 21:28:55]:
Nie znasz pisowni ( zły styl), nie potrafisz ze zrozumieniem czytać prostego tekstu , wyślij CV. A znasz j. ukraiński ? KG razem z Bartkiem robi interesy na Ukrainie.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2016-03-22 13:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłacili Ci aż dwa wynagrodzenia? Szczęściarz z Ciebie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-03-22 18:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest w porządku, nie ma się do czego przyczepić. Pracuje rok, wszystko jest jak trzeba i w terminie, nie dzieje się nic z tego co piszecie.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2016-03-23 09:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba na fgśp masz czas 3 lata od zakończenia pracy, nie wiem czy coś więcej, ale zapytaj o to bezpośrednio w wojewódzkim urzędzie pracy, nie u "doradców". I zwrócą Ci kasę maksymalnie za 3 ostatnie miesiące, nie więcej.
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-03-23 10:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2016-03-23 09:10:44]:
Wszystko już wiem,uzyskałem bardzo konkretne i pomocne odpowiedzi z Krakowa,wróciła nadzieja na odzyskanie części kasy z fgśp.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-23 12:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz wszystkim czego sie dowiedziales? Zeby jak najwieksza liczba osob mogla odzyskac swoje pieniadze..
zdjecie uzytkownika
pi - 2016-03-29 11:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie słyszałam o żadnych aferach, a jak się dokładniej rozejrzycie po internecie to przecież w limiach i maszynach na produckę to mają jedna z lepszych opinii
zdjecie uzytkownika
Kot - 2016-03-31 13:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co, powyjasniało się panie i panowie? Z tego co wiem, to firma trzyma się dobrze jak nigdy, ogólnie jest teraz liderem w branży, więc polecam o niej poczytać
zdjecie uzytkownika
serdeczny przyjaciel gawrona - 2016-03-31 21:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakiej branży przepraszam?wyłudzen?
A czy to prawda,że gawron robi tzw interesy na ukrainie?
to nawet jest zrouzmiale w europie nikt z nim już nie pogada,,,,
zdjecie uzytkownika
wirtas - 2016-04-02 13:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałam @kot że firma działa i trzyma się na rynku znakomicie jeśli chodzi maszyny i linie produkcyjne, a z drugiej strony czyta się o jakichś zaległościach wobec pracowników. to tylko plotki?
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2016-04-02 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
tak to prawda[jesli chodzi o maszyny i linie to tylko plotki,,,,
zdjecie uzytkownika
augus - 2016-04-04 15:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem na ile to wszystko jest wiarygodne ale na zdrowy rozum coś mi się wydaje, że firma, która ma zaległości wobec innych pracownikow nie zatrudnia nowych a tutaj są 4 nowe ogłoszenia
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2016-04-05 09:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o wypłaty z fgsp to są różne przypadki za co należy się kasa (wypłaty,urlopy,odszkodowanie) i najlepiej pisać maila fgsp@wup-krakow.pl można skanować do nich dokumenty lub dzwonić 126198464-to wstępnie wyjaśnią -każdy powinien próbować.
zdjecie uzytkownika
przyjaciel gawrona - 2016-04-06 08:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2016-04-05 09:36:26]:
augusie w odniesieniu do infosteru pozbądx sie myslenia na zdrowy jak to piszesz rozxum..
skala oszustw oraz wyłudzen przez pospolitego oszusta który uwielbia tytułowac sie prezesem niejednego zaskoczyła
zdjecie uzytkownika
TIGER - 2016-04-13 08:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Supeł wrzód - 2016-03-14 06:04:20]:
Kanarek to bezwzględny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinator!!! Idealnie sprawdzi się na tym stołku.
Współczuję wszystkim pracownikom współpracy z nim.
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-13 15:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TIGER - 2016-04-13 08:49:47]:
znasz go z poprzedniej pracy, czy pracowałeś z nim w Imfoster ? Dlaczego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinator ?
zdjecie uzytkownika
serdeczny przyjaciel gawrona - 2016-04-13 21:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jest cos w tym wszak nikt uczciwy nie podejmie się wspólpracy z gawronem
zdjecie uzytkownika
ugulele - 2016-04-14 17:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla ciekawskich, wypłaty są z opóźnieniem, ale są
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-15 07:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ugulele - 2016-04-14 17:58:35]:
Skoro na koniec 2015r. zaległości wobec pracowników przekroczyły 1.000.000 zł.to są opóźnienia kilku miesięcy.
zdjecie uzytkownika
TIGER - 2016-04-15 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serdeczny przyjaciel gawrona - 2016-04-13 21:54:03]:
W poprzedniej pracy nikt go nie lubił ,został wyrzucony wraz z kochanką a teraz przez jakieś kombinacje po roku pracy w Infosterze został prezesem.
Podejrzana sprawa, pewnie niedługo usłyszymy o nim w lokalych mediach.
zdjecie uzytkownika
cc - 2016-04-15 17:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybierają się do Dżakarty na targi maszyn i urządzeń dla przemysłu tytoniowego (27 – 29 kwietnia 2016). Dżakarta to przede wszystkim miasto brudu, smrodu i burdeli. Myślicie, że odnajdą się w tej atmosferze ?. Wiadomo dlaczego zaległości wobec pracowników przekroczyły 1.000.000 zł. Wypad do Indonezji jest kosztowny.


zdjecie uzytkownika
serdeczny przyjaciel - 2016-04-16 00:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bród smrod oraz burdele?
No wypisz wymaluj środowisko infosteru oraz gawrona
będzie się tam czuł niczym ryba we wodzie
wypad do indonezji kosztowny?
no dla uczciwych może ..gawron poprosi o przelewy i w ten sposob wypad będzie za free...
zdjecie uzytkownika
czekam - 2016-04-17 10:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko czekać jak skończy za kratką...
zdjecie uzytkownika
nika - 2016-04-20 17:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o info jak wygląda teraz praca w Infoster, wysłałam CV, czy płacą, zus ???
zdjecie uzytkownika
Wrona - 2016-04-21 21:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą, ale nie pracownikowi ;]
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-22 07:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazaj na tą firmę obiecują ze pieniądze będą ale wolą ukraincą dac niz ludzią którzy pracują tam juź długo polaką i ci powiedzą ze będą moźe za tydzień albp ok 17 lub 20 miesiąca
zdjecie uzytkownika
wolontariusz - 2016-04-22 13:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..Kanarek tam dostał kase
zdjecie uzytkownika
KF - 2016-04-26 12:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Zacząłem pracę w Infosterze miesiąc przed tym jak przyszedł D.Wódz zacząłem szukać drogi ucieczki gdy zorientowałem się z kim mam doczynienia (poczetek 2015), a odszedłem w połowie roku 2015 jak Wódz zaczynał już mieć dość zabaw z Gawronem bo nie mógł zrobić tego co chciał.
Jest to portal, na którym powinno się polecić lub nie polecieć danej firmy a ja z całą powagą mogę powiedzieć, że SZCZERZE NIE POLECAM pracy w Infoster Projekt osobom, które mają już coś w swoim dorobku zawodowym.
Wynagrodzenia za dwa ostatnie miesiące pracy nie otrzymałem do momentu aż nie postawiłem sprawy w taki sposób że jeśli mi nie zapłacą pewne osoby dowiedzą się o pewnych rzeczach (sprawa BAK). Naprawdę nie lubię się zniżać do takiego poziomu ale po tym zagraniu otrzymałem jedno wynagrodzenie i powiem szczerze że naprawdę się zdziwiłem, że odniosło to skutek pozytywny. Potem projekt BAK upadł więc straciłem swoją kartę przetargową a z nią nadzieję że odzyskam drugą część zaległości.
Co do ludzi tam pracujących to powiem szczerze że są różni jak w każdej firmie ale udało mi się nawiązać klika sympatycznych znajomości.
Pamiętam Tomasza Kanarka jako kierownika projektu bo był przyjmowany za mojej kadencji, a przez ostatnie 3 miesiące mojej pracy raportował do mnie. Pamiętam jak jeździł do tej Austrii gdzie się wykazał i powiem szczerze odwalił kawał dobrej roboty. Zastanawiam się tylko czym skusił do Gawron (Tomasz czy stanowisko dyrektora czy prezesa na chwilę jest warte zszargania sobie opinii. Z tego co wiem Tarnów jest małym miastem i wszyscy wszystko wiedzą. Zanim przyszedłeś, przyszły plotki o Twoich przewinieniach w poprzedniej pracy. Pamiętaj że Gawron będzie Cię trzymał tylko do momentu kiedy mu będziesz potrzebny lub Twoje nazwisko nie będzie kojarzone z różnymi przekrętami. Potem się Ciebie pozbędzie jak Wodza lub sam psychicznie nie wytrzymasz i odejdziesz, a opinia w Tarnowie jak wskazuje doświadczenie przychodzi szybciej niż dana osoba)

P.S. Dlaczego piszę o tym że nie polecam Infoster osobom, które mają jakikolwiek dorobek zawodowy. Cóż w momencie gdy złożyłem wypowiedzenie i potem, gdy już rozstałem się z Infosterem, Gawron razem z D. Płaczkiem obdzwonili wszystkich moich byłych pracodawców i wypytywali o mnie użalając się nad tym jacy to oni są biedni bo ich zostawiam.
Wiem że anonimowy po tym wpisie nie jestem ale mam nadzieje że moja opinia będzie w stanie skłonić więcej osób do refleksji zanim zrezygnuje z dotychczasowej pracy i przejdzie do Infostera.

P.S.2. Według informacji jakie mam wszyscy, którzy liczą na to że otrzymają zaległe wynagrodzenie bo coś się ruszy mogą spokojnie dać sobie spokój.
W trakcie wielu rozmów z Gawronem wszyło na jaw, że głaszcze on osoby które są mu akurat potrzebne, a jak nie są ma ich w głębokim poważaniu. Taki model zarządzania dający możliwość wyłudzenia ponad 1 000 000 PLN poprzez niepłacenie pracownikom za ich pracę. (Postępowanie TAG-RSD-92/15, 1Ds.832/15 tarnowskiej policji)
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-26 17:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KF - 2016-04-26 12:16:31]:
gdzie wcześniej pracował Kanarek ?
zdjecie uzytkownika
pionek - 2016-04-26 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kanarek razem z teraźniejszym kierownikiem jednego z projektów pracowali w ZMT , z tego co wiem to jednego i drugiego zwolnili ... z różnych powodów , jednego za spędzanie miłych chwil w pracy,a drugiego za podjęcie samowolnej decyzji niewłaściwej za bańkę...
zdjecie uzytkownika
cg - 2016-04-27 08:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pionek - 2016-04-26 20:19:40]:
kurwiarz i kanciarz, porozumieją się z K.G.?
zdjecie uzytkownika
c - 2016-04-27 15:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KF - 2016-04-26 12:16:31]:
brałeś udział w modernizacji maszyn do produkcji cygar ?
zdjecie uzytkownika
info - 2016-04-28 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda ze KF nie dodal do swoich opinii ze zostal zwolniony z Infoster bo sie poprostu nie sprawdzil i byly z nim problemy, stad te wywody i madrosci...czysta zawisc ludzka.
zdjecie uzytkownika
c - 2016-04-28 14:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [info - 2016-04-28 13:08:47]:
został zwolniony ? znowu kłamiesz ! czego może zazdrościć?
zdjecie uzytkownika
konstruktor - 2016-04-28 22:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem do czynienia z Krzysztofem Flakiem, człowiek niezdecydowany,nie umie nic przekazać , kompletnie się nie zna na niczym, kombinator, dobrze że go zwolnili , jak przyszło do ustalania szczegółów to brał wolne,kłamał a w końcu kłamał że jedzie budować domy :)))a póżniej włóczył się po Tarnowie bo nikt go nie chciał zatrudnić, zgorzkniały, zakompleksiony typ,o niwyjsciowym wyglądzię, człowiek który zazdrości wszystkim a nic nie umie .
zdjecie uzytkownika
c - 2016-04-29 07:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konstruktor - 2016-04-28 22:45:39]:
Jak chcesz kogoś publicznie obrażać to przynajmniej posługuj się poprawną polszczyzną, bo twoja wypowiedź brzmi jak cytat z filmu Bareji: „ podobny zupełnie do nikogo” lub „zasadniczo, pobieżnie nazywamy ją Marysią”. Obrażanie ludzi, którzy odeszli z Infoster Projekt sp. z o.o. jest normą, albo pracownik był głupi, albo kradł, albo miał marny wygląd itp., a wszystko na zasadzie cenię innych według siebie. Wymieniasz cudze nazwisko pochwal się swoim, ułatwisz pracę Prokuraturze.


zdjecie uzytkownika
sfajdany ptak - 2016-04-29 20:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podziwiam jak sie taplacie w bagnie pt infoster a prezes oszustów
który z wyłudzen oraz oszustw zrobił sobie sposób na zycie sie z was smieje
a juz moje zaskoczenie budza ci którzy po przeglądnieciu opinii podejmuja tam prace.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-03 18:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu produkują tu, czy modernizują maszyny. Bo to znaczna różnica w jakości i pewnie też znaczna różnica później w cenie produktu.
zdjecie uzytkownika
Kot - 2016-05-04 16:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze tutaj produkują, ja to bardzo szanuje, polecam
zdjecie uzytkownika
bbb - 2016-05-05 19:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kot widze ze mozna sie teraz u nich starac o zatrudnienie..na przykald jako dyrektor finansowy w Tarnowie taka ososba bedzie odpowiedzialna zaprowadzenie polityki finansowej dla kilku spółek, w szczególności za,pozyskiwanie środków i finansowania oraz dotacji
zdjecie uzytkownika
juk - 2016-05-13 12:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z pracy w Infosterze a odkad p.Tomasz Kanarek został Prezesem wszystko jest poukładane, nie olewa ludzi i firmy, jest na miejscu i mozna wszystko zglosic i od razu jest rozwiazanie i odpowiedz, ogolnie wiadomo co i jak,nie ucieka przed probklemami, ta zmiana to duzy plus dla firmy a ludzie go lubia
zdjecie uzytkownika
a - 2016-05-14 09:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy pracowałam w Infoster Projekt sp. z o.o. wszystko można było zgłosić i od razu była odpowiedź.Prezesa wszyscy lubili i ogólnie było wiadomo, iż wynagrodzenia nie otrzymasz,brak wypłaty to olewanie ludzi, a to się nie zmieniło.
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2016-05-20 21:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tego idiote wodza gawron dawno wyje..ł?
zdjecie uzytkownika
kalafior - 2016-05-23 11:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasiu - 2016-05-20 21:23:56]:
no ba chwile temu....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1. Wysłanie CV na @
2. Zaproszenie na rozmowę
3. Wypytanie o moje umiejętności, doświadczenie, szkołę itp
4. Umowa na okres próbny 3 miesiące za najniższą krajową
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2016-05-26 16:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to i tak chyba długo trzymał tego debila
zdjecie uzytkownika
admin - 2016-05-26 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczesniej wyjeb..jego jebnie..ą żone marysie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert