Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kot - 2015-12-03 14:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, gdzieś widziałem sporo negatywnych opinii o tej firmie, zwykle staram się podchodzić racjonalnie, ale tym razem sam nie wiem, potrzebuje pracy, wysyłać CV? @tajger21 i jak jest, zacząłeś prace czy szukasz nadal, bo ja sam nie wiem co robić
zdjecie uzytkownika
ksiądz_probosz - 2015-12-04 08:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby bo 10 tys wisieli to jeszcze nie było by najgorzej a tu ponad 20 i więcej mówimy tu oczywiście o pracownikach. Spojrzeć na firmy tooo już inna sprawa robią się chorendalne kwoty , a urzędy skarbowe i wogóle, też jest mi wstyd że tam pracowałem na szczęście krótko, kasy jak nie ma tak pewnie nie będzie....przestrzegam i jeszcze raz przestrzegam ....uwierzcie mi nie trzeba tam iść żeby się przekonać o tym co tu ludzie piszą i zostać z palcem w d....powodzenia w szukaniu innej normalnej pracy
zdjecie uzytkownika
ZK - 2015-12-09 21:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gawron jest realnym i zawodowym oszustem i wykorzystuje każdego kto mu uwierzy i jest naiwny
zdjecie uzytkownika
aha - 2015-12-13 17:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz mają ogłoszenie na automatyka projektów. Co ciekawe ich wynagrodzenie to nawet 8 tysięcy złotych. Nie sądziłem, że można tutaj tak dobrze zarobić
zdjecie uzytkownika
sracha - 2015-12-13 21:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą odpowiedzią odnośnie ogłoszenia na automatyka to moglibyscie sobie darować "pajacowie" z infosteru od razu widac nawet tu ogloszenie swoje wcisną ...buractwo do potęgi górą
zdjecie uzytkownika
Mag - 2015-12-19 17:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 to ostateczny termin na wypłatę a tutaj już 20 to jak płynie w kupie z obietnicami ze za dwa dni zamieni się w wode
zdjecie uzytkownika
Mag - 2015-12-19 17:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 to ostateczny termin na wypłatę a tutaj już 20 to jak pływanie w kupie z obietnicami ze za dwa dni zamieni się w wode
zdjecie uzytkownika
Kot - 2015-12-31 01:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale co, nie ma tej wypłaty nadal, a dziś 30? Bo dobrze wiedzieć takie rzeczy, zwłaszcza że w takiej firmie jak Infoster to chyba w ogóle przypadek, to niemożliwe
zdjecie uzytkownika
antyfoster - 2016-01-01 16:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu przywodczy infosterowie piszą tutaj co za osły ...zero godności przecież ewidentnie widac kiedy jakis "napoleon" czy inny wodz , lub "czarny ptak " typu gawron zamieszcza wspaniałomyslne posty o swojej " nothing is impossible" firmie, albo ich pajacowie to robią........glupi ten post z tym 30 dniem miesiaca wam powiem infosterzy
zdjecie uzytkownika
w - 2016-01-01 23:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
29.07, 27.08, 02.10, 18.10, 17.11, 19.12
zdjecie uzytkownika
kk - 2016-01-02 08:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za tajemne daty ?
zdjecie uzytkownika
sfajdany ptak - 2016-01-02 13:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te daty?
wezwania sądowe dla gawrona..
zdjecie uzytkownika
kocik - 2016-01-02 17:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sfajdany ptak - 2016-01-02 13:06:53]:
nie wezwania sądowe tylko do Prokuratury, przecież ma postawione zarzuty za oszukiwanie pracowników.
zdjecie uzytkownika
antyfoster - 2016-01-02 18:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może prokuratura w koncu cos z tym ..( tu brak słów)..w tym burdelu zrobi.

Powodzenia wszystkim w walce z czarnym ptakiem
zdjecie uzytkownika
xn - 2016-01-02 20:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego gawron jest synonimem oszustwa ,kłamstwa oraz łajdactwa??
mały teścik..z czym ci kojarzy sie Imfoster?
zdjecie uzytkownika
obserw - 2016-01-02 21:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kompletne dno....
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-01-03 23:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć. Widzę, że nie poznam tu zbyt wielu konkretów na temat firmy Infoster, a szkoda. Podoba mi się oferta od nich na specjalistę ds. marketingu i sprzedaży, ale trochę się waham.
zdjecie uzytkownika
trust - 2016-01-04 05:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie poznasz eryku Wodzu...
zdjecie uzytkownika
wpao - 2016-01-06 17:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no witam! a co powiecie o pracy jako Specjalista ds marketingu i sprzedaży - branża OZE? Bo teraz taka oferta się pojawiła do Tarnowa właśnie i sam nie wiem co mysleć.
zdjecie uzytkownika
kocik - 2016-01-06 19:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wpao - 2016-01-06 17:10:04]:
Od kiedy Infoster jest międzynarodową firmą należącą do grupy kapitałowej ?
zdjecie uzytkownika
ksiądz_probosz - 2016-01-07 16:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz na samym początku wprowadzają człowieka w błąd ..jaka międzynarodowa hahaha chyba miedzy wsiowa, bo juz w kazdym wiekszym miescie znają tych przekrętów..
zdjecie uzytkownika
taro - 2016-01-08 20:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dokładnie masz na myśli bo nie za bardzo twoją wypowiedź rozumiem, za to widzę, że szukają teraz kogoś do pracy jako specjalistę ds. marketingu i sprzedaży w tarnowie :)
zdjecie uzytkownika
zafajdany ptajk - 2016-01-10 15:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewidentnie widac ,że choroba psychiczna gawrona ewoluuje na wyższy poziom...
zdjecie uzytkownika
s - 2016-01-10 15:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto zarządza w Infoster skoro Dariusz Wódz od 14.08.2015r. jest prezesem Sandomierskiego Ogrodniczego Rynku Hurtowego SA. ?
zdjecie uzytkownika
środa - 2016-01-11 03:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@taro ta oferta pracy chyba jest cały czas aktualna. Wymagają biegłej znajomości angielskiego, ale dobrze, że zapewniona jest umowa o pracę i prywatna opieka medyczna.
zdjecie uzytkownika
ksiądz_probosz - 2016-01-12 05:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Dariusz Wódz jest prezesem , zresztą nie trudno to sprawdzic na necie w dzisiejszych czasach
zdjecie uzytkownika
kocik - 2016-01-12 07:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ksiądz_probosz - 2016-01-12 05:47:09]:
Tak Dariusz Wódz jest w zarządzie Sandomierskiego Ogrodniczego Rynku Hurtowego SA.?jako prezes składał życzenia świąteczne kontrahentom.
zdjecie uzytkownika
migo - 2016-01-13 14:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze,że mają wymagania widać że nastawini sa na ludzi doswiadczonych i ambitnych, poza tym branża marketingu tego wymaga jak napisali,,szukaja specjalistow''
zdjecie uzytkownika
Fgh - 2016-01-13 16:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yhyymm Wodzu jasne.
zdjecie uzytkownika
helek - 2016-01-15 22:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@migo, wymagania ma pracodawca, no ale i pracownik ma prawo wymagać, te wymagania też zostają spełnione, bo specjalsita od marketingu dostaje 2500 złotych
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-01-18 23:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam hali slychac? Dalej na CNC ludzie po kursach sie kreca i nic nie umia zrobic?
zdjecie uzytkownika
madlen - 2016-01-19 12:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Infosterze jest praca dla dziewczyn? Pracuję w innym zakładzie na 3 zm ale szukam czegoś lepszego =)
zdjecie uzytkownika
metronomy - 2016-01-19 20:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@madlen obecnie poszukują specjalisty ds marketingu i sprzedaży, nie napisali że kandydatem ma być mężczyzna. Mają wysokie wymagania bo chcą 3-5 lat doświadczenia ale wynagrodzenie oferują wysokie
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-24 11:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@metronomy, mnie tez zainteresowało to ogłoszenie, szukają konkretnie do Tarnowa. Trzeba także znać się na branży OZE, sama wiedza co oznacza skrót nie wystarczy. Jednak przy takich wymaganiach warunki dobre, nawet jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
nk - 2016-01-26 12:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyna oferta jaką z nimi kojarzę jest z 27 grudnia tamtego roku na specjalistę ds. marketingu. P;odobno oprócz podstawy jest jeszcze premia, czy ochach, jacek tak nie jest ?
zdjecie uzytkownika
sfajdany ptak - 2016-01-30 14:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gawron ,przypomnij nam na publicznym forum ,ile firm w tym tygodniu oszukales?
zdjecie uzytkownika
Hwdp wodz - 2016-01-30 20:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle ze jego parobek wodzu chetnie odpowie na to pytanie....
zdjecie uzytkownika
Pan infostera - 2016-02-02 00:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszyscy pracownicy którzy maja zaległości ze strony tejże firmy, polecam złożyć sprawę do sądu. Wszystkie pieniądze z odsetkami da się odzyskac nie wchodząc prezesom w duże prosząc się o marne 200 zł zaliczki.
zdjecie uzytkownika
p - 2016-02-02 07:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd wiesz, że da się odzyskać ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-02-02 14:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale głupoty tu ludzie wypisujecie, kompletnie nie znając firmy, każdy potrafi oskarżać bezimiennie.
Infoster to rozwojowa firma.
zdjecie uzytkownika
Pan infostera - 2016-02-02 18:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ja i kilka osób odzyskali 100 proc. Pieniędzy. Tylko trochę chęci trzeba. A nie tak jak było pisane wcześniej. Nie można chodzić i się prosić o swoje, "zebrać aż łaskawie coś rzuca". Ściągalność od ich kontrahentów nadal jest tak ze śpieszcie się póki jeszcze tacy są a infoster jeszcze działa. Firmy od których można wyciągnąć kasę to: ................. może to tu być wpisane. Pozdrawiam i nie bać się walczyć o swoje. Sprawę w sądzie wygracie zawsze z nimi, tylko trosze cierpliwości w czasie i kasa jest.
zdjecie uzytkownika
c - 2016-02-02 18:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-02-02 14:43:18]:
Ja znam Infoster. Spółka ma milionowe zaległości podatkowe, wobec ZUS, kontrahentów i pracowników, ale nadal zatrudnia naiwnych ludzi. Kto aktualnie zarządza spółką ? podsądny Dariusz W.? nie piszcie, że Infoster to rozwojowa firma.
zdjecie uzytkownika
c - 2016-02-02 18:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan infostera - 2016-02-02 18:24:50]:
Który komornik ściąga i wpisz ich kontrahentów, proszę.
zdjecie uzytkownika
czekajacy - 2016-02-02 19:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan infostera - 2016-02-02 00:13:53]:
podaj jeszcze jakies informacje bo tez chce odzyskac kase
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-02 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja od ponad roku słyszę, że płacą regularnie wynagrodzenia. To jak to jest, płacą....... czy nie?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-02-03 13:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Infoster Projekt Sp. z o.o. to oszuści.Przez pierwsze 2 miesiące Ci zapłacą, a potem jest problem z otrzymaniem pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
sfajdany ptak - 2016-02-04 19:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gawronowie podobno dzisiaj szukali pączków do zakupu w leasing
chyba nikt sie nie zdecydował..
te co były kupione za chwilówke z providenta
poza tym finanse sa ok
zdjecie uzytkownika
cv - 2016-02-07 08:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan infostera - 2016-02-02 18:24:50]:
podasz jakieś informacje ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Po przeanalizowaniu wstepnie dokumentacji oraz po pierwszych rozmowach doszedłem do wniosku,że fukncja prezesa grozi kryminałem
Pytania: Ile moge pracowac bez wynagrodzenia?
czy chciałbym zostać wolontariuszem?
zdjecie uzytkownika
gf - 2016-02-07 09:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sfajdany ptak - 2016-02-04 19:31:18]:
Gawronowie ? Oprócz K.G. jeszcze jakiś Gawron zarządza ? Katastrofa !I ktoś pisze,że Infoster to rozwojowa firma.
zdjecie uzytkownika
sęp - 2016-02-07 22:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gawron prezesie opowiedz nam kogo masz zamiar w tym tygodniu naciąc ,oszukac?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert