Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
taki_jeden - 2015-02-23 11:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem, potwierdzam. Dla lat to samo. Zreszta wystarczy zerknac na ocene :)
zdjecie uzytkownika
ptak - 2015-03-15 20:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
omijac ta firmę szerokim łukiem!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-04-07 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam:) Tak się składa, że byłam na rozmowie i to dwa razy. Na drugą rozmowę czekałem ponad godzinę. Ale mniejsza z tym. Obiecują bardzo duże pieniądze (usunięte przez administratora)Skoro daje ogłoszenie, podaje stawkę to tego powinien się trzymać na rozmowei. A nie, że ktoś bierze dzień wolny w pracy i dowiaduję się nowych rzeczy. Jak dla mnie najistotniejszych.
zdjecie uzytkownika
ptak - 2015-04-09 08:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowork to portal na którym mozna prezentowac swoje opinie o firmie w ktrej się pracuje lub pracowało.. Jest portalem społecznościowym i możemy tu wygłaszac opinie. (usunięte przez administratora) Rozwiązaniem jest stosowanie uczciwych zasad-rozliczanie się z kontrahentami z pracownikami (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-04-14 17:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W firmie Infoster pracuje od kilku miesięcy w dziale konstruktorskim. Z pracy jestem zadowolony - panuje dobra atmosfera, dobre stosunki pomiędzy pracownikami, jest dobry sprzęt i dobre warunki. Cenię sobie możliwość rozwiązywania złożonych problemów technicznych i rozwoju zawodowego. Pieniądze są wypłacane, czasem przed terminem, a czasem trochę. Ogólnie jest co ma być, ale nie ma w tym regularności - jest to związane z wpływami od kontrahentów, które zależą od postępów w pracach lub terminu zakończenia prac. Ogólnie firmę można polecić, może nie jest to najlepsza praca na świecie, ale nie jest tak źle, jak niektórzy piszą.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-04-21 22:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak myślicie, dlaczego Prezes nie jest już prezesem tylko wspólnikiem? Jest takie prawo, które zabrania prezesowania niektórym osobom.
zdjecie uzytkownika
Antoni - 2015-04-28 21:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę można polecić. Płace należą do najwyższych w Tarnowie - nie licząc tylko pracowników wyższego szczebla azotów, urzędników oraz prawników i lekarzy (bo oni są poza wszelką konkurencją). Podsumowując - mi się dobrze pracuje w firmie Infoster, i sądzę że warto wysłać swoje CV.
zdjecie uzytkownika
Kbul - 2015-04-28 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma się rozrasta, teraz potrzebują ludzi do różnych projektów. W dziale konstrukcyjnym wszystkie biurka zajęte obecnie! Za moich czasów wraz z automatykami było tam jeszcze 2-3 wolne miejsca, a teraz brak biurek i to pomimo, że automatycy przeprowadzili się na inne piętro. Mam w dalszym ciągu świetny kontakt z Panem Płaczkiem i Twardym. Gdyby nie rodzina którą założyłem na dolnym śląsku, to nadal pracowałbym w Infosterze
zdjecie uzytkownika
Poszukujący - 2015-04-30 14:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ostatnio firma ta poszukuje do pracy automatyka, wiec czy jest wśród nas jakiś automatyk z tej firmy (najlepiej ciągle pracujący, ewentualnie niepracujący z informacją dlaczego odszedł) który mógłby powiedzieć jak wygląda praca w tej firmie od strony automatyka, na jakim sprzęcie pracujecie (PLC, HMI), jak atmosfera w pracy, jak z wypłatą wynagrodzenia? ewentualnych nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
Poszukujący - 2015-05-01 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakich sterownikach/panelach/SCADA pracujecie?
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-05-01 21:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bikbos - 2015-05-04 05:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zadajesz takie pytania to znaczy ze sie doskonale nadajesz do tej firmy :)
zdjecie uzytkownika
Rozsądny - 2015-05-05 11:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każda osoba, która jest zatrudniona i otrzymuje co miesiąc wynagrodzenie, nawet jeżeli nie jest zadowolona z pracodawcy, czy wysokości wynagrodzenia, nie powinna podejmować ryzyka zmiany pracodawcy na Infoster Projekt. Natomiast bezrobotny, poszukujący pracy, jeżeli nie ma innych możliwości ( konkretnych ofert) może podjąć pracę w tej spółce. Prawdopodobnie pierwsze wynagrodzenie otrzyma, a później sam zdecyduje.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-05-10 20:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
owszem potwierdzam
a infoster omijac szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
g - 2015-05-22 22:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego omijać szerokim łukiem?
Możecie napisać bez ściemniania?
zdjecie uzytkownika
alf - 2015-05-23 09:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest aż tak złe, wszystkich źle traktują bo różne są opinie jedni chwalą drudzy nie? A jak z operatorami CNC ?
zdjecie uzytkownika
sfajdany ptak - 2015-05-25 11:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szukajacy - 2015-06-01 08:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma dziala w tzw specjalnej strefie i czy ma dotacje i inne traktowanie przez administracje panstwowa szeroko rozumiana? Czy jest to firma tzw outsourcingu?
zdjecie uzytkownika
oleńkap - 2015-06-19 19:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to nie wiem na co wy narzekacie, branża taka jak usługi mechnizacji produklcji to żyła złota, tutaj naprawde można grubą kasę zarobić jak się człowiek zna na temacie. jak wam mało kaski to śmiało, teraz może u nich zostać dyrektorem produkcji w branży metalowej w tarnowie, nikt wam nie broni jak macie kompetencje
zdjecie uzytkownika
wuc - 2015-07-08 10:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem ze narzekacie, branża taka jak usługi mechanizacji produkcji to żyła złota, tutaj naprawde można grubą kasę zarobić jak się człowiek zna na temacie a w infosterze nikt sie nie zna - jak wam mało kaski to śmiało, teraz można u nich zostać dyrektorem produkcji w branży metalowej w tarnowie, nikt wam nie broni jak macie kompetencje i jeżeli chcecie pracowac krótko i za darmo za maksymalna kwote 1000 raz na pół roku bo tak płaci firma infoster
zdjecie uzytkownika
Draq - 2015-07-13 13:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z pracą na zlecenie np. na wakacje dla studenta ?
zdjecie uzytkownika
MIki - 2015-07-14 10:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Szybko można wylecieć zresztą chyba duża ilość zwolnionych w ostatnim okresie mówi sama za siebie. W ogłoszeniu piszą co innego a jeśli przyjdzie do konkretów już nie jest tak pięknie. Ogólnie firma nie robi dobrego wrażenia i jeśli masz w miarę dobrą pracę to jej nie zmieniaj na pracę w Infoster.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-20 10:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej siedzieć w domu i nic nie robić niż pracować za darmo w Infosterze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Po przeanalizowaniu wstepnie dokumentacji oraz po pierwszych rozmowach doszedłem do wniosku,że fukncja prezesa grozi kryminałem
Pytania: Ile moge pracowac bez wynagrodzenia?
czy chciałbym zostać wolontariuszem?
zdjecie uzytkownika
Cebula - 2015-07-21 15:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-20 10:33:03]:
dlaczego tak twierdzisz? .siedząc w domu nie dostaniesz zlamanego grosza a tam mas realne szanse na wypłatę oraz ewentualnie awans na kierownika np. Tak mi się wydaje przynajmniej . ale pewnie faktycznie lepiej siedzieć w domu i narzekać . ehhh czasem nie mam juz slow na te komentarze. Chcesz coś to wez się do roboty!
zdjecie uzytkownika
wuc - 2015-07-22 19:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

dobrze twierdzisz! .siedząc w domu nie dostaniesz zlamanego grosza a tam nie masz realnej szansy na wypłatę o awansie na kierownika np zapomnij. Tak mi się wydaje przynajmniej . ale pewnie faktycznie lepiej siedzieć w domu miz pracowac w Infosterze ehhh czasem nie mam juz slow na te komentarze. Chcesz coś to wez się do roboty tylko nie w Infosterze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Infoster Projekt Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert