Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cv - 2016-02-07 08:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podasz jakieś informacje ?
zdjecie uzytkownika
wwsss - 2016-02-14 22:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a pan majster z cnc dalej kupuje nowe maszyny cnc wiec za darmo nikt nie sprzedaje im maszyn
zdjecie uzytkownika
oferty - 2016-02-19 19:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Urzędzie Pracy pojawiły się ciekawe oferty za bardzo dobre pieniążki,tylko brać
zdjecie uzytkownika
Edek - 2016-02-22 13:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pan Wierzchowiec pracuje tam dalej?
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-02-23 10:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie podpowiedzcie gdzie można zlozyć taki wniosek, kto moze nam w tym pomoc? Chodzi mi o ten fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych, gdzieś czytałem, ze firma musi ogłosić upadłość? jak to jest naprawdę?
zdjecie uzytkownika
a - 2016-02-23 17:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno płacą od roku.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-03 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszedl mail do Pani Jaworowicz(sprawa dla reportera) zobaczymy czy bedzie jakis odzew:)
zdjecie uzytkownika
Hmmm - 2016-03-03 19:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wodzu z konia , ptakom lżej....powodzenia z ta sprawą dla reportera....oby to wypalilo.
zdjecie uzytkownika
a - 2016-03-08 16:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadne wyzwiska tu nie padają. Kanarek miał z nimi do czynienia jako kierownik projektu, a zdecydował się zostać prezesem, może nie wie, iż były prezes jest oskarżonym. Na ludzką głupotę nie ma lekarstwa.Ta strona jest dla mądrych, którzy szukają pracy. Pani Jaworowicz niczego nie zmieni, ale zrobi to kto inny.
zdjecie uzytkownika
Supeł wrzód - 2016-03-14 06:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co kolego wydawać to sobie możesz pieniądze na targu. Bzdura nie pie...lic głupot.
zdjecie uzytkownika
eikio - 2016-03-14 08:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! wydaje mi się, że jest oferta pracy jako Lider Kierownik Projektu w branży maszynowej i jest naparwde dobra, bo jednak można do 3 tys na samej podstawie zarobić.
zdjecie uzytkownika
sięę - 2016-03-16 13:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eikio a to dają jeszcze jakieś premie na tym stanowisku? Nigdy bym nie pomyślał. Ale to bardzo dobrze w takim razie ;) Może i na asystenta prezesa zarządu też tak wyglądają zarobki, chociaż wymagań nie mają dużych. Szukają kogoś z wyższym wykształceniem i znajomością języka polskiego i angielskiego. Dużo teraz takich osób na rynku mamy.
zdjecie uzytkownika
Kot - 2016-03-18 21:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczyrałem to co zamieszczasz i generalnie nie ze wszystkim się zgodzę, ale są to jakieś ostrzeżenia, być może nawet dobre, ciężko mi się odnieść do tego
zdjecie uzytkownika
do kota - 2016-03-19 14:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kot - 2016-03-18 21:25:08]:
ciężko? 3 lata czekam na zaległe wypłaty do tego spróbuj sie odnieść
zdjecie uzytkownika
ballada - 2016-03-20 21:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakaś rzeczywiście dziwna sytuacja miałam miejsce chyba., niby jest jakis info na stronie tarnowskie policji - ale o co konkretnie chodzi? bo chciałam cv wysłać
zdjecie uzytkownika
kicia - 2016-03-21 07:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ballada - 2016-03-20 21:28:55]:
Nie znasz pisowni ( zły styl), nie potrafisz ze zrozumieniem czytać prostego tekstu , wyślij CV. A znasz j. ukraiński ? KG razem z Bartkiem robi interesy na Ukrainie.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2016-03-22 13:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłacili Ci aż dwa wynagrodzenia? Szczęściarz z Ciebie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-03-22 18:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest w porządku, nie ma się do czego przyczepić. Pracuje rok, wszystko jest jak trzeba i w terminie, nie dzieje się nic z tego co piszecie.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2016-03-23 09:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba na fgśp masz czas 3 lata od zakończenia pracy, nie wiem czy coś więcej, ale zapytaj o to bezpośrednio w wojewódzkim urzędzie pracy, nie u "doradców". I zwrócą Ci kasę maksymalnie za 3 ostatnie miesiące, nie więcej.
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-03-23 10:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2016-03-23 09:10:44]:
Wszystko już wiem,uzyskałem bardzo konkretne i pomocne odpowiedzi z Krakowa,wróciła nadzieja na odzyskanie części kasy z fgśp.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-23 12:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz wszystkim czego sie dowiedziales? Zeby jak najwieksza liczba osob mogla odzyskac swoje pieniadze..
zdjecie uzytkownika
pi - 2016-03-29 11:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie słyszałam o żadnych aferach, a jak się dokładniej rozejrzycie po internecie to przecież w limiach i maszynach na produckę to mają jedna z lepszych opinii
zdjecie uzytkownika
Kot - 2016-03-31 13:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co, powyjasniało się panie i panowie? Z tego co wiem, to firma trzyma się dobrze jak nigdy, ogólnie jest teraz liderem w branży, więc polecam o niej poczytać
zdjecie uzytkownika
serdeczny przyjaciel gawrona - 2016-03-31 21:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakiej branży przepraszam?wyłudzen?
A czy to prawda,że gawron robi tzw interesy na ukrainie?
to nawet jest zrouzmiale w europie nikt z nim już nie pogada,,,,
zdjecie uzytkownika
wirtas - 2016-04-02 13:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałam @kot że firma działa i trzyma się na rynku znakomicie jeśli chodzi maszyny i linie produkcyjne, a z drugiej strony czyta się o jakichś zaległościach wobec pracowników. to tylko plotki?
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2016-04-02 21:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
tak to prawda[jesli chodzi o maszyny i linie to tylko plotki,,,,
zdjecie uzytkownika
augus - 2016-04-04 15:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem na ile to wszystko jest wiarygodne ale na zdrowy rozum coś mi się wydaje, że firma, która ma zaległości wobec innych pracownikow nie zatrudnia nowych a tutaj są 4 nowe ogłoszenia
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2016-04-05 09:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o wypłaty z fgsp to są różne przypadki za co należy się kasa (wypłaty,urlopy,odszkodowanie) i najlepiej pisać maila fgsp@wup-krakow.pl można skanować do nich dokumenty lub dzwonić 126198464-to wstępnie wyjaśnią -każdy powinien próbować.
zdjecie uzytkownika
przyjaciel gawrona - 2016-04-06 08:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2016-04-05 09:36:26]:
augusie w odniesieniu do infosteru pozbądx sie myslenia na zdrowy jak to piszesz rozxum..
skala oszustw oraz wyłudzen przez pospolitego oszusta który uwielbia tytułowac sie prezesem niejednego zaskoczyła
zdjecie uzytkownika
TIGER - 2016-04-13 08:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Supeł wrzód - 2016-03-14 06:04:20]:
Kanarek to bezwzględny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinator!!! Idealnie sprawdzi się na tym stołku.
Współczuję wszystkim pracownikom współpracy z nim.
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-13 15:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TIGER - 2016-04-13 08:49:47]:
znasz go z poprzedniej pracy, czy pracowałeś z nim w Imfoster ? Dlaczego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinator ?
zdjecie uzytkownika
serdeczny przyjaciel gawrona - 2016-04-13 21:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jest cos w tym wszak nikt uczciwy nie podejmie się wspólpracy z gawronem
zdjecie uzytkownika
ugulele - 2016-04-14 17:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla ciekawskich, wypłaty są z opóźnieniem, ale są
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-15 07:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ugulele - 2016-04-14 17:58:35]:
Skoro na koniec 2015r. zaległości wobec pracowników przekroczyły 1.000.000 zł.to są opóźnienia kilku miesięcy.
zdjecie uzytkownika
TIGER - 2016-04-15 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serdeczny przyjaciel gawrona - 2016-04-13 21:54:03]:
W poprzedniej pracy nikt go nie lubił ,został wyrzucony wraz z kochanką a teraz przez jakieś kombinacje po roku pracy w Infosterze został prezesem.
Podejrzana sprawa, pewnie niedługo usłyszymy o nim w lokalych mediach.
zdjecie uzytkownika
cc - 2016-04-15 17:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybierają się do Dżakarty na targi maszyn i urządzeń dla przemysłu tytoniowego (27 – 29 kwietnia 2016). Dżakarta to przede wszystkim miasto brudu, smrodu i burdeli. Myślicie, że odnajdą się w tej atmosferze ?. Wiadomo dlaczego zaległości wobec pracowników przekroczyły 1.000.000 zł. Wypad do Indonezji jest kosztowny.


zdjecie uzytkownika
serdeczny przyjaciel - 2016-04-16 00:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bród smrod oraz burdele?
No wypisz wymaluj środowisko infosteru oraz gawrona
będzie się tam czuł niczym ryba we wodzie
wypad do indonezji kosztowny?
no dla uczciwych może ..gawron poprosi o przelewy i w ten sposob wypad będzie za free...
zdjecie uzytkownika
czekam - 2016-04-17 10:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko czekać jak skończy za kratką...
zdjecie uzytkownika
nika - 2016-04-20 17:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o info jak wygląda teraz praca w Infoster, wysłałam CV, czy płacą, zus ???
zdjecie uzytkownika
Wrona - 2016-04-21 21:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą, ale nie pracownikowi ;]
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-22 07:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazaj na tą firmę obiecują ze pieniądze będą ale wolą ukraincą dac niz ludzią którzy pracują tam juź długo polaką i ci powiedzą ze będą moźe za tydzień albp ok 17 lub 20 miesiąca
zdjecie uzytkownika
wolontariusz - 2016-04-22 13:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..Kanarek tam dostał kase
zdjecie uzytkownika
KF - 2016-04-26 12:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Zacząłem pracę w Infosterze miesiąc przed tym jak przyszedł D.Wódz zacząłem szukać drogi ucieczki gdy zorientowałem się z kim mam doczynienia (poczetek 2015), a odszedłem w połowie roku 2015 jak Wódz zaczynał już mieć dość zabaw z Gawronem bo nie mógł zrobić tego co chciał.
Jest to portal, na którym powinno się polecić lub nie polecieć danej firmy a ja z całą powagą mogę powiedzieć, że SZCZERZE NIE POLECAM pracy w Infoster Projekt osobom, które mają już coś w swoim dorobku zawodowym.
Wynagrodzenia za dwa ostatnie miesiące pracy nie otrzymałem do momentu aż nie postawiłem sprawy w taki sposób że jeśli mi nie zapłacą pewne osoby dowiedzą się o pewnych rzeczach (sprawa BAK). Naprawdę nie lubię się zniżać do takiego poziomu ale po tym zagraniu otrzymałem jedno wynagrodzenie i powiem szczerze że naprawdę się zdziwiłem, że odniosło to skutek pozytywny. Potem projekt BAK upadł więc straciłem swoją kartę przetargową a z nią nadzieję że odzyskam drugą część zaległości.
Co do ludzi tam pracujących to powiem szczerze że są różni jak w każdej firmie ale udało mi się nawiązać klika sympatycznych znajomości.
Pamiętam Tomasza Kanarka jako kierownika projektu bo był przyjmowany za mojej kadencji, a przez ostatnie 3 miesiące mojej pracy raportował do mnie. Pamiętam jak jeździł do tej Austrii gdzie się wykazał i powiem szczerze odwalił kawał dobrej roboty. Zastanawiam się tylko czym skusił do Gawron (Tomasz czy stanowisko dyrektora czy prezesa na chwilę jest warte zszargania sobie opinii. Z tego co wiem Tarnów jest małym miastem i wszyscy wszystko wiedzą. Zanim przyszedłeś, przyszły plotki o Twoich przewinieniach w poprzedniej pracy. Pamiętaj że Gawron będzie Cię trzymał tylko do momentu kiedy mu będziesz potrzebny lub Twoje nazwisko nie będzie kojarzone z różnymi przekrętami. Potem się Ciebie pozbędzie jak Wodza lub sam psychicznie nie wytrzymasz i odejdziesz, a opinia w Tarnowie jak wskazuje doświadczenie przychodzi szybciej niż dana osoba)

P.S. Dlaczego piszę o tym że nie polecam Infoster osobom, które mają jakikolwiek dorobek zawodowy. Cóż w momencie gdy złożyłem wypowiedzenie i potem, gdy już rozstałem się z Infosterem, Gawron razem z D. Płaczkiem obdzwonili wszystkich moich byłych pracodawców i wypytywali o mnie użalając się nad tym jacy to oni są biedni bo ich zostawiam.
Wiem że anonimowy po tym wpisie nie jestem ale mam nadzieje że moja opinia będzie w stanie skłonić więcej osób do refleksji zanim zrezygnuje z dotychczasowej pracy i przejdzie do Infostera.

P.S.2. Według informacji jakie mam wszyscy, którzy liczą na to że otrzymają zaległe wynagrodzenie bo coś się ruszy mogą spokojnie dać sobie spokój.
W trakcie wielu rozmów z Gawronem wszyło na jaw, że głaszcze on osoby które są mu akurat potrzebne, a jak nie są ma ich w głębokim poważaniu. Taki model zarządzania dający możliwość wyłudzenia ponad 1 000 000 PLN poprzez niepłacenie pracownikom za ich pracę. (Postępowanie TAG-RSD-92/15, 1Ds.832/15 tarnowskiej policji)
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-26 17:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KF - 2016-04-26 12:16:31]:
gdzie wcześniej pracował Kanarek ?
zdjecie uzytkownika
pionek - 2016-04-26 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kanarek razem z teraźniejszym kierownikiem jednego z projektów pracowali w ZMT , z tego co wiem to jednego i drugiego zwolnili ... z różnych powodów , jednego za spędzanie miłych chwil w pracy,a drugiego za podjęcie samowolnej decyzji niewłaściwej za bańkę...
zdjecie uzytkownika
cg - 2016-04-27 08:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pionek - 2016-04-26 20:19:40]:
kurwiarz i kanciarz, porozumieją się z K.G.?
zdjecie uzytkownika
c - 2016-04-27 15:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KF - 2016-04-26 12:16:31]:
brałeś udział w modernizacji maszyn do produkcji cygar ?
zdjecie uzytkownika
info - 2016-04-28 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda ze KF nie dodal do swoich opinii ze zostal zwolniony z Infoster bo sie poprostu nie sprawdzil i byly z nim problemy, stad te wywody i madrosci...czysta zawisc ludzka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1. Wysłanie CV na @
2. Zaproszenie na rozmowę
3. Wypytanie o moje umiejętności, doświadczenie, szkołę itp
4. Umowa na okres próbny 3 miesiące za najniższą krajową
Pytania:
zdjecie uzytkownika
c - 2016-04-28 14:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [info - 2016-04-28 13:08:47]:
został zwolniony ? znowu kłamiesz ! czego może zazdrościć?
zdjecie uzytkownika
konstruktor - 2016-04-28 22:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem do czynienia z Krzysztofem Flakiem, człowiek niezdecydowany,nie umie nic przekazać , kompletnie się nie zna na niczym, kombinator, dobrze że go zwolnili , jak przyszło do ustalania szczegółów to brał wolne,kłamał a w końcu kłamał że jedzie budować domy :)))a póżniej włóczył się po Tarnowie bo nikt go nie chciał zatrudnić, zgorzkniały, zakompleksiony typ,o niwyjsciowym wyglądzię, człowiek który zazdrości wszystkim a nic nie umie .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert