Profil firmy Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

maria 2016-06-02 09:44:54
Tu się ebnij....:)
0
ejd 2016-06-02 23:21:17
dla mnie nie ma większego sensu wywlekanie na forum spraw związanych z firmą. Jeśli jako pracownik miałbym problem- wolałbym zgłosić się z nim do kierownictwa Express Kuriera :)
0
KILLER 2016-06-04 13:25:09
Nie wywlekać? jak ludzie nie wiedzą co robić..są bez kasy...
JEDYNA FORMA PRZEKAZU !
0
serdeczny przyjaciel gawrona 2016-06-06 10:29:21
a dlaczego jeb..a marysia wodzianka skasowała wpis??
0
Nowy 2016-06-08 07:22:05
Witam. Dostałem propozycję pracy w tej firmie jako konstruktor - technolog. Co o tym sądzicie? Czy warto się angażować (w grę wchodzi relokacja z innego województwa)
0
s 2016-06-08 08:46:41
Z kim rozmawiałeś o pracy ?
0
ksiadz proboszcz 2016-06-08 09:31:35
A czy te opinie powyżej to nie wystarczy ??? Jak chcesz się nadziać i przeżyć przygodę życia w postaci braku pieniędzy za pracę, sądy, policja to bardzo chętnie polecam.

http://tarnow.policja.gov.pl/pl/komunikaty/pokrzywdzeni-przez-infoster-projekt-sp-z-oo

Resztę linków znajdziesz w powyższych wypowiedziach a jeśli nie to polecam wpisać w google hasło inforster projekt z dopiskami, brak pensji , gazeta krakowska , policja ....
0
Nowy 2016-06-08 10:42:39
Tego nie mogę napisać, ale nie z prezesem.
0
oszukany 2016-06-08 12:29:43
Nie warto. Chyba, że masz jednocześnie alternatywne źródło dochodu i zależy Ci na zdobyciu doświadczenia.
0
Nowy 2016-06-08 12:45:16
Jestem doświadczonym inżynierem. Szukam stabilnego zatrudnienia - mam dość przygód - a komentarze na tej stronie, oraz artykuły prasowe jakie znalazłem nie wróżą dobrze. Jaka jest atmosfera wśród inżynierów? Jak traktują ich przełożeni? Jak traktuje ich prezes? Jakie jest podejście do człowieka jako wartości dla firmy?
0
były pracownik 5 lat 2016-06-08 13:57:29
Daruj sobie infoster, chyba że tak jak napisał kolega wyżej, jeżeli masz inne źródło dochodu to możesz spróbować zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć ale nie jest to stabilne zatrudnienie. Stabilnego zatrudnienia jeżeli masz już jakieś doświadczenie możesz szukać w ZMT Tarnów, zarówno szukają konstruktorów i technologów, powodzenia.
0
Nowy 2016-06-08 14:02:31
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
0
ballada 2016-06-08 21:35:45
e tam @były , ja znam osioby które jednak siedzą tam dłużej, nie bujaj, jak dorwiesz takie stanowisko jak np. Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (FREZER) i jesteś fachowiec to długom posiedzisz
0
s 2016-06-09 08:53:26
Dlaczego ie możesz napisać z kim rozmawiałeś ?. Dodatkowa informacja: 20.06.2016r. godz. 9.30 Sąd Rejonowy w Tarnowie, sala 212, sprawa przeciwko K.G. i D.W. byłym prezesom spółki Infoster Projekt sp. z o.o. o
niewypłacanie wynagrodzen.
0
Nowy 2016-06-09 11:09:42
Nie ujawnia się danych osobowych na forach internetowych. Sam nie chciałbym, aby moje dane się tu znalazły, więc.... trzeba szanować takie rzeczy.
0
jhd 2016-06-09 12:37:54
O jakich Ty danych osobowych mówisz....wejdź sobie na krs online tam masz prawie wszystkie dane osobowe kto był prezesem kto jest , i jakoś nie ma problemu heheh śmieszne
0
s 2016-06-09 12:59:26
Nie chodziło o podanie imienia i nazwiska tylko o stanowisko: kadrowa, księgowa, wspólnik itp. Po prostu zdziwiło mnie, że nie rozmawiał z Tobą prezes. W tej spółce konstruktor – technolog to ważne stanowisko. Jeśli nadal masz wątpliwości czy podpisać umowę o prace przeczytaj wpisy w KRS 377687.
0
ejd 2016-06-09 14:08:41
widze, że tylko jedna oferta pracy jest u ncih dostępna, jako Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (FREZER), wiec tutaj liczy się już doswiadczenie,w w oferxie jest to min 2 lata, ale jak ktoś ma wiecej to tym lepiej.
0
d 2016-06-09 14:54:20
Poszukują również Koordynatora ds. zakupów.
0
ejd 2016-06-09 15:14:33
no niby szukaja, ale tutaj to w zasadzie wezmą każdą osobę, która ma doświadczenie, ale moim zdaniem trudniejsza jest praca jako Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (FREZER), bo to jest praca w Tarnowie teraz jak widziałem i można zarobić naparwde nieźle...
0
cc 2016-06-09 15:57:57
drugi miesiąc szukają, zabrakło wolontariuszy ?
0
bunia 2016-06-09 20:49:35
jak to... to takie stanowisko nie jest wynagradzane wcale?:/
0
kolega gawrona 2016-06-19 09:30:33
wódz nie był taki zły tylko po prostu głupi
poza tym on srednio po ok roku pracuje we firmach więc tutaj to tez norma
poza tym ma jeb...a zone
0
read 2016-06-19 09:36:23
Dobrze, że są całkiem niezłe do podstawy zarobków premie.
0
mr south 2016-06-20 09:23:57
Hej.

Dajcie znać jak ta rozprawa dzisiaj poszla KG i DW.
0
max 2016-06-20 09:27:01
read' wiec mnie interesuje stanowisko Operatora/Ustawiacza w firmie maszyn CNC, piszesz, że całkiem dobra jets podstawa czyli jaka, ile na poczatek dadzą? trzeba miec uprawnienia, oferują jakieś szkolenia?
0
mr south 2016-06-20 12:05:49
Hej.

Dajcie znać jakie wiesci po dzisiejszej rozprawie KG i DW.
0
janek 2016-06-20 12:24:47
no jak szukacie dobrych ofert pracy to na pewno można liczyć na tą jako Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (FREZER), bo jest tutaj wynagrodzenie dwuskładnikowe i wydaje mi się, że można tutaj dobrze zarobić jednak i to jest chyba najważniejsze w tym momencie.
0
mr south 2016-06-20 15:36:25
Jak sytuacja po rozprawie? czy jeszcze trwa ? ma ktoś jakieś wieści ?
0
rgth 2016-06-20 15:52:55
@janek ta oferta jest w Tarnowie do zadan nalezy m.in. bsługa maszyn sterowanych numerycznie,programowanie/obsługa maszyn CNC (frezarki)
0
Dr foster 2016-06-20 23:38:07
Czy ktoś ma jakieś Info na temat tej dzisiejszej rozprawy ?
0
micho 2016-06-21 08:13:04
O co chodzi z tą rozprawą @Dr foster? Szukam pracy i chciałbym wiedzieć jeśli coś jest tutaj nie w porządku
0
Dr foster 2016-06-21 09:05:13
Wszystko masz powyżej.

Odpowiedź na: [ballada - 2016-06-08 21:35:45]:
Dlaczego ie możesz napisać z kim rozmawiałeś ?. Dodatkowa informacja: 20.06.2016r. godz. 9.30 Sąd Rejonowy w Tarnowie, sala 212, sprawa przeciwko K.G. i D.W. byłym prezesom spółki Infoster Projekt sp. z o.o. o
niewypłacanie wynagrodzen.
0
micho 2016-06-21 09:15:41
Ok dzięki @Dr foster lepiej wiedzieć, że takie rzeczy się dzieją w firmie..dajcie znać jako coś się wyjaśni
0
maciek@ 2016-06-21 13:50:13
Witam , mam na uwadze ofertę pracy właśnie ten tokarz CNC, nawet z przyuczeniem 3 m-ym , o co chodzi z tym niewypłacaniem wynagrodzenia ?
A na prawdę szukam pracy i ta oferta mnie zainteresowała , i nie powiem teraz trochę zdezorientowała teraz po przeczytaniu waszych wypowiedzi.
1
ejd 2016-06-21 13:55:29
ja to samo! widziałem, że jest praca jako Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (FREZER), ale nie wiem jakie są warunki.
0
max 2016-06-21 22:31:26
podejrzewam ,ze musisz miec uprawnienia na maszyny cnc, tak?
0
maciek@ 2016-06-21 22:36:16
Tak mam uprawnienie , jestem po mechatronice , waham się , jest jeszcze oferta u Steinhofa i na Zakładach mechanicznych na CNC
0
migo 2016-06-22 08:28:50
Wiecie nie ma to jak przekonać się na własnej skórze @ksiądz proboszcz może własnie po tych wszystkich przygodach firmy teraz kierownictwo zrozumiało swoje błędy (a nawet musiało je zrozumieć!) i teraz myślę, że na pewno nie będzie problemów z wypłatami
0
serdeczny przyjaciel gawrona 2016-06-22 14:17:48
A czy to prawda co słysze z sekretariatu ,że gawron przed wypłata kwoty powyżej dwa złote musi nitrogliceryne zazywac?
0
karmelek 2016-06-22 14:22:24
@migo ja się przekonam bo zamierzam do was wysłać i cv i zatrudnić się u was jako Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (FREZER) - spełniam wymagania bo lubię i umiem ustawianie i wykonywanie detalu zgodnie z rysunkiem technicznym
0
maciek@ 2016-06-23 14:13:11
Tam jest tragiczny dojazd , na 2 zmianę nie ma autobusu , a żeby po 1 zmianie jechać trzeba wyjść wcześniej , wie może ktoś jak to załatwiane jest z zakładem , czy idą na rękę ?
0
def 2016-06-23 14:48:45
@maciek@ no ale moze ktos ma samochód swoj to wtedy ten dojazd bedzie ułatwiony na pewno :) @karmelek tez widzalem to ogloszenie chodzi o obsługe maszyn sterowanych numerycznie
0
maciek@ 2016-06-23 23:04:31
Dzwoniłem , umówiłem się na rozmowę i wypróbowanie , muszę rzucić na to okiem , ale dopiero pod koniec m-ca , albo początkiem lipca.
Dopiero wtedy zobaczą co dalej.
Wiem że jeszcze na Mechanicznych jest oferta , ale tam musi być staż 2 lata , tutaj podobno przyuczają m- ce , a potem ???????????? kto decyduje , majster , brygadzista , czy po prostu zostaje każdy kto podejmie próbę przyuczenia ????
0
erf 2016-06-23 23:06:25
@maciek@ no a jak tam pierwsze wrazenie po rozmowie?
0
maciek@ 2016-06-24 22:15:26
Wrażenie żadne , odebrała kobieta i po prostu kazała podjechać jak będę zainteresowany.
Wrażenie pani ???
Była bardzo miła .
Jak kogoś nie przyjmą to podejdę w lipcu.
0
gh 2016-06-24 22:22:12
hej przyznam ze zainteresowla mnie oferta na tego operatora..ciekawe jakie zarobki
0
gonzo 2016-06-25 14:34:10
1850 - 4000 brutto
0
max 2016-06-25 15:41:36
ale to na jakimś określonym stanwosiku jest ta kwota o ktorej wspominasz? do 4000tysiecy to bardzo dobre zarobki
0
oszukany 2016-06-29 00:11:44
Ja z kolei znam dwie osoby, którym Krzysztof G. po zakończeniu pracy powytaczał sprawy w sądzie. W obydwu przypadkach sąd oczywiście oddalił powództwo. Nie mniej miejcie to na uwadze rozpoczynając "współpracę" z Infosterem i wiedzcie z jakim typem "prezesa" możecie mieć do czynienia...
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.