logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

max 2016-06-29 16:40:19
Niby tak, jdnka w każdym oddziale jest inaczej ,czasami jest tak ,że z zarządem wogole się nie widzisz codziennie
:) 2016-06-30 12:45:24
A jak te zarobki z Infosteru wpłyną na konto to już wogóle jest szał :))
2
migo 2016-06-30 20:30:02
Kurde weźcie nie przesadzajcie @:) jednak wiele osób tam pracuje nie zwalnia się, więc raczej za darmo nie robią
jasiu 2016-06-30 21:39:49
kwartalnie
45rt67 2016-07-01 11:59:21
@migo no to raczej nawet by chyba bylo niemozliwe nikt by za darmo nie pracowal chyba ze gdzies w wolonrariacie na przyklad :D ale z cala pewnoscia musz byc oferowane jakies umowy do podpisania w firmie
:)) 2016-07-01 14:50:22
Nie chodzi o to, że pracują za darmo, tylko, że w Infosterze "normą" są zaległości nawet do kilku miesięcy z wypłatami.
3
janek 2016-07-01 14:56:17
naprawde są to aż tak odległe zaległości? a mi się wydaje, ze już nie ma takich problemów, bo nawet ruszyła rekrutacja na stanowisko jako Operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC)
Kazek 2016-07-01 15:57:00
Czy prowadzenie rekrutacji wyklucza zaniechania w zakresie wypłacania wynagrodzenia obecnym pracownikom? Janku, pomyśl.
1
Kot 2016-07-01 16:37:51
Prowadzenie rekrutacji jest po to, bo brakuje pracowników i trzeba zatrudnić nowych, ja to tak widze, to nie ma w ogóle nic wspólnego z tym, aby ktokolwiek myślał w jakiś dziwny sposób, więc trochę powagi jednak z tym wszystkim, ludzie sobie dają radę
1
NIE 2016-07-03 09:48:29
Drogi Kocie . Widac że wciskanie kitu to twoja specjalność, a policja, prokuratura, oszukane firmy przez infoster , oszukani pracownicy to fikcja i czyjs wymysł tak?????? Powodzenia w dalszym trolowaniu
1
Kot 2016-07-03 10:22:37
Ale to przecież mówię i proszę Cię o jakieś dowody, artykuły, linki, cokolwiek, a Ty tylko straszysz użytkowników forum, ja mówię że jest okej, Ty mówisz że nie jest i co niby jesteś lepszy? Nie jesteś
1
kazek 2016-07-03 12:22:48
zaległości 2 miesiące nie polecam !
max 2016-07-03 12:26:47
Nikt nie mówi, że to fikcja czasami ktoś lubi sobie coś dodac i tak naprawdę lepiej wypisywać same negatywne opinie i widziec wszystko w czarnych barwach bo tak najlepiej i wygodniej, wiec jak tak jest to dlaczego nadal wszyscy tam pracuja?
1
cc 2016-07-03 13:51:51
(usunięte przez administratora)wydał Ci polecenie uczestniczenia w forum ?
wee 2016-07-03 14:09:30
no taka prawda ze kazdy moze sie podzielic swoja opinia
... 2016-07-03 17:13:28
BYŁEM i przeżyłem , może i zostanę.
max 2016-07-04 10:11:10
witam, panowie jakis czas temu widzialem kilka ogloszeń ze firma poszukiwali ludzi na stanwosika Starszych Konstruktorów czy obecnie też jakiś nabór prowadza? Tak sie zastawiam bo przecyztalem troche forum i opinie nieprzychylne
.... 2016-07-04 12:35:30
Ja jakiś czas temu widziałem w lokalnej gazecie (obok kroniki kryminalne) artykuł kropka w kropkę pasujące do działań pewnego prezesa i jego partnerki (wyłudzenia, zaległości w skarbówce i w ZUSie). Nie wiecie do jakiej firmy ten artykuł pasuje? Czy coś się zmieniło?
Kazek 2016-07-04 12:41:32
Takie rzeczy skarbówka zazwyczaj wpisuje do KRSu. Idź do sądu i sprawdź (firmy powiązane osobowo też radziłbym sprawdzić).
Walek 2016-07-04 13:38:24
Zastanawiam się czy Infoster Projekt Sp. z o.o. poszukuje osób do pracy czy może nic w takim momencie naszego życia się nie trafia i nie jest do ogarnięcia na już? Byłbym wdzięczny, znam się na tej branży, jestem specjalistą i chcę się przeprowadzić.
... 2016-07-04 22:35:36
Ale dajecie w po garach , że postawiłem ... , zamiast np @ , to mam być właścicielem i mieć tam jeszcze kogoś , byłem na zakładzie , zapoznałem się z obrabiarkami CNC , nic wielkiego , jest ok , ludzie mili , brygadzista też.
Zostałem bo nic złego tu nie widzę.
gama 2016-07-04 22:36:43
czy Specjalista ds marketingu i sprzedaży - branża OZE nadal jest u was nowy do zatrudnienia potrzebny w Tarnowie?
k 2016-07-07 11:51:35
czego masz być właścicielem ?
janek 2016-07-07 12:15:09
rownież nie wiem o jakiego właściciela chodzi, czekam na inforamcje w tej sprawie.. no i dajcie znac jak praca wygląda jeśli chodzi o oferte jako operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC) bo nie wiem jak tutaj tak naparwde wygląda kwestia wypłacania.
wlacz_myslenie 2016-07-12 13:00:45
No tak. Ale jakie są przyczyny braku tych pracowników? Są dwie opcje: firma się rozrasta (ale nie słyszałem, żeby jakąś nową większą lokalizację w związku z tym przejmowali) albo ludzie odchodzą. A jak odchodzą, to dlaczego? Nadmierne wymagania, niska (brak?) pensja?
ejd 2016-07-12 13:06:03
Operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC) tez jest u ncih i to chyba nie dlatego, że od firmy odeszły osoby, tylko dlatego, ze firma jednak się rozrasta.. poza tym tez ciekawe są warunki zatrudnienia, bo od razu napisali, że jest umowa o prace u nich.
były pracownik infoster 2016-07-13 15:17:07
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
były pracownik infoster 2016-07-13 15:18:16
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
max 2016-07-13 16:35:56
Skoro polacy nie chca pracowac b to dla nich za mało to idą ukraincy, poza tym aż tak mało nie płaca chyba
1
Wilk 2016-07-15 17:38:59
Jak tak patrzę na oferty pracy na Tarnów to muszę powiedzieć, że jest naprawdę dziwnie, mało które są jakieś takie fajniejsze, na szczęście a no właśnie pojawiają się te oferty właśnie w Infostera, np. Kierownik Działu Zaopatrzenia i od razu jest trochę raźniej
były pracownik infoster K 2016-07-18 09:11:45
Ty sie lepej tam nie wybieraj bo nawet nie bedziesz mógł prostej decyzji podjąć bo ci opiepszą za tą decyzje i przy okazji nie płacą dają ukraicą cało a polaką moze za 200 lub 500 lub 1000 i wiecej
rfp 2016-07-18 11:54:00
@wilk a co ci nie pasuje konkretnie w tych ofertach?n jak dla mnie własnie jak na Tarnów to bardzo dobre, własnie ten kierownik działu zaopatrzenia jest do wzięcia i warty zauwazenia, tylko znajomość programu CDN XL lub innych pakietów ERP wymagana a to sporo
...@ 2016-07-23 23:56:05
Pracuje tam już tyle czasu i jakoś nie narzekam , wypłaty na czas , ludzie ok , robota też spoko , miejsca pracy są to jaki macie problem , najpierw trzeba spróbować a potem krytykować.
1
Pjes 2016-07-24 13:20:23
No właśnie mało kto kto na powaznie podchodzi do pewnych spraw zastanawia się się nad tym i krytykuje, osoby tu pracujące są dzięki temu szczęśliwe, dobrze zarabiają i nie ma nad czym płakać moi drodzy
2
były pracownik infoster K 2016-07-26 00:14:11
Ty powinieneś miec nik p... bo lizesz im tak d... jak bys byl spokrewniony z władzami albo był kimś z nich to przedstaw sie to dowiemy sie kim jesteś
marketing_rządzi 2016-07-26 22:41:14
To masz szczęście. Jak odchodziłem z Infosteru byłem w plecy z wypłatą za 2,5 miesiąca... nawet komornik nie odzyskał całości. Jeśli masz zaległości, powodzenia :) i ciesz się dużą wypłatą na papierze.
3
pif 2016-07-27 16:29:49
No dobrze, ale jakich średnich zarobków można się spodziewać kierownik działu zaopatrzenia? - Planowanie, koordynowanie płynnego przepływu towarów i dokumentacji magazynowej to nie jest duży wymóg do spełnienia, bo dbają o dobre zarobki, które są adekwatne do powierzanych obowiązków.
ejd 2016-08-06 18:02:31
Atmosfera rzeczywiście znacznie stanowi o sukcesie w firmie, ale skoro każdy tutaj dba o pozytywne relacje to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne.
cc 2016-08-07 17:25:26
ejd czyli K.G. Czy zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ?
cfdghjb 2016-08-07 22:33:34
@ cc czy to jakiś słaby żart czy o co dokładnie chodzi? Bo powiem szczerze nie wyobrażam sobie pracowac w firmie, która nie jest w stanie wypłacić na czas wynagrodzeń swoim pracownikom. A tym bardziej jak zalega na jakieś holendarne kwoty .........
Miłek 2016-08-08 10:05:53
Daj spokój, na pewno umie czytać, nie ma co podchodzić do sprawy w zły sposób, trochę dobrej woli i wszystko będzie okej i w porządku, jak zawsze, no wiadomo
xs 2016-08-08 12:19:51
Zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ? Co to za spółka ?
1
2 2016-08-08 12:21:58
hej no z tego co widze to teraz firma szukaj do zatrudnienia kierownika dzialu zaopatrzenia w Tarnowie tylko nie wiem czy faktycznie ta ofert jest aktulna
bikbos 2016-08-13 11:37:25
Ciekaw jestem co tam sie teraz dzieje. Na stronie widze jedni odeszli drudzy wrocili w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az sie dziwie czemu :) ale fakt bylo bardzo fajnie i mega smiesznie. Mocno polecam dla zdobycia podstawowego doswiadczenia, odrazam jak chcecie zarobic jakies pieniadze :) Staszek B.odszedl? Myslalem ze jego to nic nie ruszy. Szok!!!
migo 2016-08-13 11:40:40
Nie da się zarobić @bikbos? no może jeśli komuś się pracować nie chce to może i tak..ale generalnie na kierowniku jest od 2000 do 5000 brutto jak się rzetelnie wykonuje swoje obowiązki to ten max jest to uzyskania
bluman 2016-08-16 13:32:02
Tak kolego i rzetelnie ten max. dostaniesz na papierze a nie w rzeczywistości. A tym papierem możesz się podetrzeć bo kasy nie zobaczysz żadnej... no może pierwszą wypłatę dostaniesz a reszte już nie ...powodzenia
balla-da 2016-08-16 14:54:16
@migo nie ukrywam że mnie konkretnie interesuje osiągnięcie tego wyższego progu, więc gdybym się dostała na takie stanowisko kierownicze u was, to chciałabym jakieś od was praktyczne i przydatne realnie wskazówki otrzymać jak takie warunki finansowe osiągnąć
marysia 2016-08-16 22:41:51
a co sie dzieje z idiotą o nazwie Wódz?
ejd 2016-08-16 22:42:48
Świetnie, że atmosfera opiera się u nich na pozytywnych relacjach @e4rtf, a skoro zapewniona jest umowa o pracę i nawet odpowiednie benefity socjalne to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o taką stabilną pracę jest teraz trudno.
1
jk 2016-08-17 10:35:38
@ejd a ktoś dokładnie wie, o jakich benefitach socjalnych jest tutaj mowa? Ogólnie jak są benefity to dobry znak, nie wiedząc nawet wiele o pracodawcy można się domyślić, że stara się, aby pracownicy mieli lepiej, niż w innych firmach. A czy ktoś wie, kiedy pojawią się nowe oferty?
Zostaw swoją opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.