Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
strit - 2014-04-06 13:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w samych superlatywach? nie mogę znaleźć żadnej dobrej informacji o Infoster na tym forum. Jak sytuacja obecnie wygląda?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-05 17:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie coś na temat nowych projektów w firmie? bo nie widzę ogłoszeń rekrutacyjnych, a przecież ludzie do pracy potrzebni, chyba, że jest stały zespół już bez możliwości dołącznia, bardzo proszę o wasze opinie jesli coś wiecie
zdjecie uzytkownika
do janek - 2014-06-11 16:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [janek - 2014-06-05 17:56:13]:
jakie projekty tej firmie nikt nie zleci zadnej roboty ma juz bardzo dobra renome
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-12 19:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oki, dzięki za informacje, bo własnie to mnie zastawiało, czy ta "renoma" faktycznie jest już znana na inne działy i firmy
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-24 16:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to mam inne pytanie, dlaczego pracujecie skoro są opóźnienia, z zaliczki zapewne trudno jest się utrzymać, mam rację? może ma być jakaś poprawa, coś pozytywnego w tym kierunku, macie takie informacje?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-25 15:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ktoś zostanie to zyska? może po prostu da się dogadać, że w ratach będzie płacone,(usunięte przez administratora). nowe rekrutacje są prowadzone na stanowiska lideru projektu czy technologa, więc kadra się zmienia
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-07-01 22:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam realizacje w hucie w dbrw g?
zdjecie uzytkownika
olek87 - 2014-07-04 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę szybko znaleźć pracę i taka jako Konstruktor Projektant byłaby w porządku, bo to już robiłem, ale mam małe doświadczenie, więc spojrzałem na ogłosznie, bo akurat poszukują "młodszego konstruktora". Wymagają na przykład tworzenia dokumentacji technicznej 3D/2D dla części lub zespołów maszyn (konstrukcja i obliczenia) i analizy i oceny konstrukcji ze względu na koszty jej wytworzenia, funkcjonalność technologii to moim zdaniem są takie podstawowe rzeczy i chyba aplikuje do nich, może chociaż na rozmowę mnie wezmą.
zdjecie uzytkownika
pyaszek - 2014-07-04 20:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olek87 - 2014-07-04 17:09:06]:
(usunięte przez administratora) jeśli się zapiszesz będziesz załował.....
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-07-09 16:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pyaszek nie zapominaj, że od każdego dna można się odbić, to że firmie idzie np. obecnie słabo nie znaczy, że się nie uda podnieść. Mnie osobiście zainteresował jeden ich produkt, raczej nowość na rynku. Palę niestety trochę i interesują mnie takie nowinki. Firma dla rynku tytoniowego przygotowała maszyna do nabijania gilz papierosowych z tytoniu. Faktycznie fajna, przydatna maszynka jak patrzyłem na ich stronie. No i to ma postać cygar lub krajanki tytoniowej, ja chyba przerzucę się teraz na cygara, podobno "zdrowsze"
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2014-07-10 11:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem zadowolony z zatrudnienia w tej firmie, na rynku pracy ogólnie jest ciężko, lecz nie ma co patrzeć na komentarze, tylko samemu spróbować pracy w infoster.
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2014-07-10 14:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzesiek - 2014-07-10 11:09:16]:
spróbowałem juz trzy lata czekam na swoje pieniążki a jest tego nie mało
zdjecie uzytkownika
miroo - 2014-07-10 14:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, tak jak mówi @Grzesiek, lepiej czasem się po prostu przejść na rekrutację i samemu przekonać, jedno będą narzekać na firmę, a inni chwalić, w zależności od stanowiska, wynagrodzenia pewnie. Obecnie potrzebne mi są informacje branżowe i tak przytrafiła mi się firma Infoster Projekt. Specjalizują się w rzeczach konstruktorsko-produkcyjnych. Mają zaawansowane technologie porównując do innych firm tego typu. Zajmują się też projektowaniem, robią wykonawstwo oraz montaż maszyn, linii i zakładów produkcyjnych.Z tego co widzę, działają raczej na większą skale, więc na pewno jakieś nieścisłości są rzadko.
zdjecie uzytkownika
oberwator - 2014-07-10 17:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to biegiem do tej firmy o zaawansowanych technologiach..
czytam i dusze się ze smiechu..miroo przychodź tu szybciutko:)
ale zapytam cie przy okazji.( usunięte przez administratora )coś teraz?
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2014-07-11 20:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wszystko co gość pisze to święta prawda.Naprawdę.
zdjecie uzytkownika
wściekly tadek - 2014-07-11 20:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po to podaja kuszące oferty by mydlic oczy i robic nadzieje naiwnym
omijac omijac omijac....
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-07-14 18:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolei spotkałem się z różnymi opiniami, też może @rr ma rację, ale jednak wolę poszukać informacji w nieco szerszym audytorium, bo takie rzeczy równie dobrze mogą pisać niezadowoleni pracownicy. Nie mówię, że tak nie jest, po prostu nie wiem, nie sprawdzałem. Na pewno rzetelnie wygląda ich oferta na technologa w Tarnowie, bo tam szukają do pracy. Troche oklepane są formuły w stylu "Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenia oraz możliwość rozwoju zawodowego" ale jakby nie patrzeć, takie rzeczy są pozytywnie odbierane i zachęcają do zapoznania się z ofertą, sam to rozważam, ale jeszcze zobaczę co Wy powiecie o tej ofercie.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-15 14:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy raz o tej firmie słyszę, ale postanowiłem się czegoś więcej dowiedzieć, bo zaciekawiła mnie ich oferta pracy na stanowisko lidera projekt w branży maszynowej. Mają naprawdę ciekawe rzeczy do zaoferowania np.koordynacja wszelkich zagadnień technicznych w projekcie dotyczącym projektowania, produkcji, montażu i budowy linii technologicznych,współpraca z menadżerem projektu oraz z klientem czy rzeczy typu definiowanie zadań, obliczania różnych sytuacji - bardzo fajna praca to się wydaje być, dość rozwojowa dla kogoś kto lubi być liderem i dobrze się czuje na takim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
przemoo - 2014-07-16 13:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy w zawodzie, bo nie po to chodziłem tyle czasu do technikum, doświadczenie jakieś mam i dlatego wpadłem na to forum. Wyszperałem fajną ofertę w Tarnowie na młodszego konsultanta projektu. Takie typowo branżowe doświadczenie mam niecałe 2 lata, mam nadzieję, że to wystarczy, bo kryteria takie jak znajomość rysunku technicznego oraz tworzenia dokumentacji technicznej,sporządzanie koncepcji technicznej oraz ofertowanie maszyn i oprzyrządowania (tutaj głównie tym się zajmowałem w poprzedniej pracy),tworzenie dokumentacji technicznej 3D/2D dla części lub zespołów maszyn (konstrukcja i obliczenia) z tym też raczej bez problemu zupełnie. Na pewno osoba na takim stanowisku będzie odpowiedzialna za rzeczy nadzorcze, prowadzenie projektów, projektowanie maszyn w programie komputerowym (Solid EDGE i AutoCAD). Zobaczymy czy mnie przyjmą.
zdjecie uzytkownika
wizek - 2014-07-18 20:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podpisuję się pod wszystkim !!! Spotkało mnie dokładnie to samo!!!










Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-05
Żródło: infopraca.pl
Tarnów
(małopolskie)
koordynacja wszelkich zagadnień technicznych w projekcie dotyczącym projektowania, produkcji, montażu i budowy linii technologicznych, współpraca z menadżerem projektu oraz z Klientem, definiowanie zadań, obliczeń i symulacji inżynierskich, testów...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
terminator - 2014-07-23 00:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam juz niewiele osób zostało....
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-07-23 09:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terminator - 2014-07-23 00:21:39]:
Podobno wystąpili o ogłoszenie upadłości.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-07-23 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Edyta zastanawiam się skąd masz takie informacje, bo obecnie są jeszcze oferty pracy w Tarnowie na młodszego/starszego konstruktora projektu albo na technologa i nie wiem czy są aktualne, bo opublikowane zostały w maju, no a teraz jest końcówka lipca, w takim razie powinni chyba zmienić, usunąć je albo dać nowe, bo nawet nie wiadomo czy opłaca się tam aplikować czy po prostu wyślemy swoje CV w pustkę. Ale widziałem jeszcze, że mają jakiś przetarg, tylko co z nim się dalej stało, to trudno ustalić... A jak u nich na stronie w zakładce praca zobaczyłem to mają listę stanowisk poszukiwanych i co wymagają od kandydatów na przykład wykształcenie kierunkowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, dobra organizacja pracy ,dyspozycyjność (nie wiem czy tutaj znaczy, że pracownik ma być dostępny 24h na dobę czy chodzi o to, że jest system zmianowy), prawo jazdy. Ciekawe czy jak podali prawo jazdy to chodzi o własny transport czy wyjazdy służbowe..
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-07-24 12:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-07-23 13:16:22]:
Informację mam od jednego z kontrahentów, który zlożył wniosek o ogłoszenie upadłsci.Oferta pracy może brzmieć zachęcająco, jak się mówi,papier wszystko przyjmie.W spółce nia ma systemu zmianowego pracy.Teraz warto wysłać CV, po ogłoszeniu upadłości pracownicy otrzymają wynagrodzenia z Funduszu Gwarantowanych Świedczeń Pracowniczych.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-07-24 22:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edyta - 2014-07-24 12:53:04]:
Niezawsze można otrzymac pieniadze z Funduszu Gwarantowanych Świedczeń Pracowniczych. Jeśli firma powinna wczesniej upaść, a nie miała na to pieniedzy to fundusz nic nie wyplaci. Tak było z Infoster Technologie. Za biedni na upadlość i naciągali ludzi jak chcieli, a fundusz nie wyplacal swiadczen - bananowa republika
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x