logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

maciek@ 2016-06-21 22:36:16
Tak mam uprawnienie , jestem po mechatronice , waham się , jest jeszcze oferta u Steinhofa i na Zakładach mechanicznych na CNC
migo 2016-06-22 08:28:50
Wiecie nie ma to jak przekonać się na własnej skórze @ksiądz proboszcz może własnie po tych wszystkich przygodach firmy teraz kierownictwo zrozumiało swoje błędy (a nawet musiało je zrozumieć!) i teraz myślę, że na pewno nie będzie problemów z wypłatami
serdeczny przyjaciel gawrona 2016-06-22 14:17:48
A czy to prawda co słysze z sekretariatu ,że gawron przed wypłata kwoty powyżej dwa złote musi nitrogliceryne zazywac?
karmelek 2016-06-22 14:22:24
@migo ja się przekonam bo zamierzam do was wysłać i cv i zatrudnić się u was jako Operator/Ustawiacz Maszyn CNC (FREZER) - spełniam wymagania bo lubię i umiem ustawianie i wykonywanie detalu zgodnie z rysunkiem technicznym
maciek@ 2016-06-23 14:13:11
Tam jest tragiczny dojazd , na 2 zmianę nie ma autobusu , a żeby po 1 zmianie jechać trzeba wyjść wcześniej , wie może ktoś jak to załatwiane jest z zakładem , czy idą na rękę ?
def 2016-06-23 14:48:45
@maciek@ no ale moze ktos ma samochód swoj to wtedy ten dojazd bedzie ułatwiony na pewno :) @karmelek tez widzalem to ogloszenie chodzi o obsługe maszyn sterowanych numerycznie
maciek@ 2016-06-23 23:04:31
Dzwoniłem , umówiłem się na rozmowę i wypróbowanie , muszę rzucić na to okiem , ale dopiero pod koniec m-ca , albo początkiem lipca.
Dopiero wtedy zobaczą co dalej.
Wiem że jeszcze na Mechanicznych jest oferta , ale tam musi być staż 2 lata , tutaj podobno przyuczają m- ce , a potem ???????????? kto decyduje , majster , brygadzista , czy po prostu zostaje każdy kto podejmie próbę przyuczenia ????
erf 2016-06-23 23:06:25
@maciek@ no a jak tam pierwsze wrazenie po rozmowie?
maciek@ 2016-06-24 22:15:26
Wrażenie żadne , odebrała kobieta i po prostu kazała podjechać jak będę zainteresowany.
Wrażenie pani ???
Była bardzo miła .
Jak kogoś nie przyjmą to podejdę w lipcu.
gh 2016-06-24 22:22:12
hej przyznam ze zainteresowla mnie oferta na tego operatora..ciekawe jakie zarobki
gonzo 2016-06-25 14:34:10
1850 - 4000 brutto
max 2016-06-25 15:41:36
ale to na jakimś określonym stanwosiku jest ta kwota o ktorej wspominasz? do 4000tysiecy to bardzo dobre zarobki
oszukany 2016-06-29 00:11:44
Ja z kolei znam dwie osoby, którym Krzysztof G. po zakończeniu pracy powytaczał sprawy w sądzie. W obydwu przypadkach sąd oczywiście oddalił powództwo. Nie mniej miejcie to na uwadze rozpoczynając "współpracę" z Infosterem i wiedzcie z jakim typem "prezesa" możecie mieć do czynienia...
max 2016-06-29 16:40:19
Niby tak, jdnka w każdym oddziale jest inaczej ,czasami jest tak ,że z zarządem wogole się nie widzisz codziennie
:) 2016-06-30 12:45:24
A jak te zarobki z Infosteru wpłyną na konto to już wogóle jest szał :))
1
migo 2016-06-30 20:30:02
Kurde weźcie nie przesadzajcie @:) jednak wiele osób tam pracuje nie zwalnia się, więc raczej za darmo nie robią
jasiu 2016-06-30 21:39:49
kwartalnie
45rt67 2016-07-01 11:59:21
@migo no to raczej nawet by chyba bylo niemozliwe nikt by za darmo nie pracowal chyba ze gdzies w wolonrariacie na przyklad :D ale z cala pewnoscia musz byc oferowane jakies umowy do podpisania w firmie
:)) 2016-07-01 14:50:22
Nie chodzi o to, że pracują za darmo, tylko, że w Infosterze "normą" są zaległości nawet do kilku miesięcy z wypłatami.
1
janek 2016-07-01 14:56:17
naprawde są to aż tak odległe zaległości? a mi się wydaje, ze już nie ma takich problemów, bo nawet ruszyła rekrutacja na stanowisko jako Operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC)
Kazek 2016-07-01 15:57:00
Czy prowadzenie rekrutacji wyklucza zaniechania w zakresie wypłacania wynagrodzenia obecnym pracownikom? Janku, pomyśl.
Kot 2016-07-01 16:37:51
Prowadzenie rekrutacji jest po to, bo brakuje pracowników i trzeba zatrudnić nowych, ja to tak widze, to nie ma w ogóle nic wspólnego z tym, aby ktokolwiek myślał w jakiś dziwny sposób, więc trochę powagi jednak z tym wszystkim, ludzie sobie dają radę
1
NIE 2016-07-03 09:48:29
Drogi Kocie . Widac że wciskanie kitu to twoja specjalność, a policja, prokuratura, oszukane firmy przez infoster , oszukani pracownicy to fikcja i czyjs wymysł tak?????? Powodzenia w dalszym trolowaniu
1
Kot 2016-07-03 10:22:37
Ale to przecież mówię i proszę Cię o jakieś dowody, artykuły, linki, cokolwiek, a Ty tylko straszysz użytkowników forum, ja mówię że jest okej, Ty mówisz że nie jest i co niby jesteś lepszy? Nie jesteś
1
kazek 2016-07-03 12:22:48
zaległości 2 miesiące nie polecam !
max 2016-07-03 12:26:47
Nikt nie mówi, że to fikcja czasami ktoś lubi sobie coś dodac i tak naprawdę lepiej wypisywać same negatywne opinie i widziec wszystko w czarnych barwach bo tak najlepiej i wygodniej, wiec jak tak jest to dlaczego nadal wszyscy tam pracuja?
1
cc 2016-07-03 13:51:51
(usunięte przez administratora)wydał Ci polecenie uczestniczenia w forum ?
wee 2016-07-03 14:09:30
no taka prawda ze kazdy moze sie podzielic swoja opinia
... 2016-07-03 17:13:28
BYŁEM i przeżyłem , może i zostanę.
max 2016-07-04 10:11:10
witam, panowie jakis czas temu widzialem kilka ogloszeń ze firma poszukiwali ludzi na stanwosika Starszych Konstruktorów czy obecnie też jakiś nabór prowadza? Tak sie zastawiam bo przecyztalem troche forum i opinie nieprzychylne
.... 2016-07-04 12:35:30
Ja jakiś czas temu widziałem w lokalnej gazecie (obok kroniki kryminalne) artykuł kropka w kropkę pasujące do działań pewnego prezesa i jego partnerki (wyłudzenia, zaległości w skarbówce i w ZUSie). Nie wiecie do jakiej firmy ten artykuł pasuje? Czy coś się zmieniło?
Kazek 2016-07-04 12:41:32
Takie rzeczy skarbówka zazwyczaj wpisuje do KRSu. Idź do sądu i sprawdź (firmy powiązane osobowo też radziłbym sprawdzić).
Walek 2016-07-04 13:38:24
Zastanawiam się czy Infoster Projekt Sp. z o.o. poszukuje osób do pracy czy może nic w takim momencie naszego życia się nie trafia i nie jest do ogarnięcia na już? Byłbym wdzięczny, znam się na tej branży, jestem specjalistą i chcę się przeprowadzić.
... 2016-07-04 22:35:36
Ale dajecie w po garach , że postawiłem ... , zamiast np @ , to mam być właścicielem i mieć tam jeszcze kogoś , byłem na zakładzie , zapoznałem się z obrabiarkami CNC , nic wielkiego , jest ok , ludzie mili , brygadzista też.
Zostałem bo nic złego tu nie widzę.
gama 2016-07-04 22:36:43
czy Specjalista ds marketingu i sprzedaży - branża OZE nadal jest u was nowy do zatrudnienia potrzebny w Tarnowie?
k 2016-07-07 11:51:35
czego masz być właścicielem ?
janek 2016-07-07 12:15:09
rownież nie wiem o jakiego właściciela chodzi, czekam na inforamcje w tej sprawie.. no i dajcie znac jak praca wygląda jeśli chodzi o oferte jako operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC) bo nie wiem jak tutaj tak naparwde wygląda kwestia wypłacania.
wlacz_myslenie 2016-07-12 13:00:45
No tak. Ale jakie są przyczyny braku tych pracowników? Są dwie opcje: firma się rozrasta (ale nie słyszałem, żeby jakąś nową większą lokalizację w związku z tym przejmowali) albo ludzie odchodzą. A jak odchodzą, to dlaczego? Nadmierne wymagania, niska (brak?) pensja?
ejd 2016-07-12 13:06:03
Operator obrabiarek sterowanych numerycznie (CNC) tez jest u ncih i to chyba nie dlatego, że od firmy odeszły osoby, tylko dlatego, ze firma jednak się rozrasta.. poza tym tez ciekawe są warunki zatrudnienia, bo od razu napisali, że jest umowa o prace u nich.
były pracownik infoster 2016-07-13 15:17:07
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
były pracownik infoster 2016-07-13 15:18:16
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
max 2016-07-13 16:35:56
Skoro polacy nie chca pracowac b to dla nich za mało to idą ukraincy, poza tym aż tak mało nie płaca chyba
1
Wilk 2016-07-15 17:38:59
Jak tak patrzę na oferty pracy na Tarnów to muszę powiedzieć, że jest naprawdę dziwnie, mało które są jakieś takie fajniejsze, na szczęście a no właśnie pojawiają się te oferty właśnie w Infostera, np. Kierownik Działu Zaopatrzenia i od razu jest trochę raźniej
były pracownik infoster K 2016-07-18 09:11:45
Ty sie lepej tam nie wybieraj bo nawet nie bedziesz mógł prostej decyzji podjąć bo ci opiepszą za tą decyzje i przy okazji nie płacą dają ukraicą cało a polaką moze za 200 lub 500 lub 1000 i wiecej
rfp 2016-07-18 11:54:00
@wilk a co ci nie pasuje konkretnie w tych ofertach?n jak dla mnie własnie jak na Tarnów to bardzo dobre, własnie ten kierownik działu zaopatrzenia jest do wzięcia i warty zauwazenia, tylko znajomość programu CDN XL lub innych pakietów ERP wymagana a to sporo
...@ 2016-07-23 23:56:05
Pracuje tam już tyle czasu i jakoś nie narzekam , wypłaty na czas , ludzie ok , robota też spoko , miejsca pracy są to jaki macie problem , najpierw trzeba spróbować a potem krytykować.
1
Pjes 2016-07-24 13:20:23
No właśnie mało kto kto na powaznie podchodzi do pewnych spraw zastanawia się się nad tym i krytykuje, osoby tu pracujące są dzięki temu szczęśliwe, dobrze zarabiają i nie ma nad czym płakać moi drodzy
1
były pracownik infoster K 2016-07-26 00:14:11
Ty powinieneś miec nik p... bo lizesz im tak d... jak bys byl spokrewniony z władzami albo był kimś z nich to przedstaw sie to dowiemy sie kim jesteś
marketing_rządzi 2016-07-26 22:41:14
To masz szczęście. Jak odchodziłem z Infosteru byłem w plecy z wypłatą za 2,5 miesiąca... nawet komornik nie odzyskał całości. Jeśli masz zaległości, powodzenia :) i ciesz się dużą wypłatą na papierze.
1
pif 2016-07-27 16:29:49
No dobrze, ale jakich średnich zarobków można się spodziewać kierownik działu zaopatrzenia? - Planowanie, koordynowanie płynnego przepływu towarów i dokumentacji magazynowej to nie jest duży wymóg do spełnienia, bo dbają o dobre zarobki, które są adekwatne do powierzanych obowiązków.
Zostaw swoją opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.