logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

jasiu 2017-04-08 01:41
marysiu ..nikt go nie obraża...wszyscy niczym na Trzech Królów czekaja na nowe wejście tego wybitnego managera
dd67 2017-04-11 19:13
ten wybitny manager może zasiadać co najwyżej w zarządzie giełdy komputerowej - jest szansa, że chociaż tam by sobie poradził xD
Elija 2017-04-21 19:32
dzien dobry mam zaproszenie z Ukrainy zeby tu pracowac warto? po przeczytaniu tutaj informacji nie wiem czy przyjechac tutaj
b 2017-04-22 11:07
Gdzie nauczyłeś się mówić i pisać po polsku? Od kogo otrzymałeś zaproszenie ?
Wszechwiedzacy 2017-05-04 15:44
Witam
Proszę o informacje jak aktualnie wygląda sprawa w Infoster. Czy nadal nie wypłacają pensji?
E23 2017-05-05 10:04
Napiszę w skrócie, dopóki ten proktolog będzie rządził spółką, dopóty wszystko w tej spółce będzie robione od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strony. Niestety ludzie się nie zmieniają, cwaniak zawsze zostanie cwaniakiem, tak jak qorwa qorwą.
2
jan 2017-05-05 10:21
proktolog?kogo masz na mysli?
Alfons 2017-05-08 11:40
Gawron odlatuje do Wojnicza, a pracownikom pozostawia "żółte".
v 2017-05-08 19:05
A skąd spółka Sherman Partners posiadałą środki na zakup nieruchomości w Wojniczu? Z nielegalnych źródeł, tak?
gawron friend 2017-05-09 22:09
Móglbym napisac ksiazke na temat tej firmy. Ale dajmy im szanse na wyprostowanie spraw :)
Kto tam pracowal lub pracuje to wie o czym pisze, ale najwazniejsze to ostrzec naszych wschodnich sasiadow i rodakow o piekle jaki jest za drzwiami tej firmy.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH SKRZYWDZONYCH I ZADOWOLONYCH DO DYSKUSJI, JESTEM PEWIEN, ZE TYCH PIERWSZYCH NIE ZABRAKNIE !!! BEDZIE CIEKAWIE A PRAWDA O TEJ FIRMIE WYJDZIE NA JAW.

Praca w tej "firmie" jest bardzo ciekawa, oprócz cyklu zwolnien/zatrudnien (opisany wyzej przez M4 2017-03-23 10:50 -który ma znamiona przestepstwa i nawet pracownicy Polskiego urzedu kontrolujacy firme powiedziali, ze sprawa nadaje sie do prokuratury)
jaki sie odbywa mamy dodatkowe czynniki. Wiem, ze dla czlowieka z zewnatrz, ciezko je sobie wyobrazic, ale moze pierwszy z brzegu przyklad:

Po zatrudnieniu w firmie Infoster pracownik biurowy (który otrzymuje sluzbowy PC/laptop) informowany jest przez przelozonego, ze ma zainstalowane oprogramowanie monitorujace jego prace, czyli oprogramowanie, które:
- informuje przelozonego miedzy innymi na jakich stronach internetowych dany pracownik spedza czas,
- wysyla do przelozonego printscreeny
...i wiele innych ciekawych rzeczy co powoduje, ze jezeli dany pracownik chce cos sprawdzic na internecie to korzysta ze swojego smartfona.

Oczywiscie oprogramowanie dziala tylko przez krótki okres (pracownik o tym nie wie), ale to wystarczy, aby dany pracownik nie czul sie komfortowo na "samo wejscie". Zapytacie zapewne dlaczego krótki okres? Odpowiedz jest banalna, to wersja trial, bo ta firma oszczednie gospodaruje finansami nawet jesli chodzi o oprogramowanie :) ...To zreszta historia na inny wpis :)

Dobór kadr też ciekawy, ostatnio dowiedzialem sie, dlaczego prezes wylecial z poprzedniej pracy :) Zagadka, ktos wie?

Takze Pani Paulino, prosze o przestrzeganie innych osób, a uda sie Pani zatrzymac kolejne tragedie rodzinne, mam tu głównie na myśli nie wypłacanie wynagrodzenia, ale już tyle o tym było, że temat robi się nudny.

Elija jezeli bardzo chcesz przyjechac do Infoster to miej na uwadze, ze nie dostaniesz wyplaty przez kilka miesiecy, dlatego najlepiej po przyjezdzie od razu szukaj nastepnej pracy!

Prosze takze o przestrzeganie przed ta firma w swoich znajomych.

Napisz takze od kogo masz to zaproszenie? Może uda nam się dojść do źródła tego prz...go procederu.

Mnie jest najzwyczajniej wstyd, ze mamy takich pracodawców (slowo na wyrost), wstyd przed znajomymi i przd sąsiadami ze wschodu.
6
122 2017-05-10 00:24
Co to znaczy że pracownikom Infosteru pozostawia "żółte"? Czy to oznacza, że od teraz w Infosterze ludzie robią co chcą?
ktośtam 2017-05-14 21:13
żółte to HLP, maszyny papierosowe.
122 2017-05-14 23:58
acha dzięki czyli oszukańczy biznes dalej będzie się kręcił, a pokażcie mu "TU!" - nie będzie ani jednej maszyny, dopóki nie dostaniecie wypłaty!
Gawron friend 2017-05-15 23:21
Drodzy (byli) pracownicy, niestety jedyną przewagą w tej sytuacji to jest nasza grupa oraz internet, jeżeli razem nie zadziałamy przeciwko tej organizacji przestępczej to żadny urząd tego nie zmieni.

Dobrze widzialiśmy na jakiej zasadzie Hitler wypłaca pieniądze, jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości to proponuje włączyć YT, wyszukać film "Poranek Kojota - Wjazd Golfa TDI/VR6..." i przewinąć na 44 minutę (ten pan w czerwonej koszuli to komornik).

Hitler nie potrafi żadnego legalnego projektu skończyć, głównie żyje z pieniędzy przynoszonych do firmy w walizkach oraz wszelakich dotacji, które otrzymuje nawet za przyjmowanie obywateli Ukrainy do pracy! Podobno za każdego przyjętego emigranta ze wschodu państwo Polskie płaci pracodawcy 700pln! Jeżeli to prawda to Wy emigranci płacicie Hitlerowi, a nie on wam.

Produkty tej firmy można znaleść na filmach z YT zatytułowanych "fabryka nielegalnych papierosów zlikwidowana przez CBŚP"

drodzy użytkownicy, proponuje wyszukać w internecie historię Hitlera oraz jego powiązań z kluczowymi ludzmi, którzy z nim współpracują, na których są pootwierane spółki m.in. handlujące tytoniem, jak już będziemy mieć listę to napiszę co dalej.

2
5 2017-05-16 12:39
Potrafisz napisać OBCY, a pozostałego tekstu po polsku nie umiesz napisać?
377687 2017-05-16 17:53
To nie obcokrajowcy płacą tylko my Polacy. Skąd wiesz, że filmy prezentowane na YT w sprawie nielegalnej produkcji papierosów dotyczą Gawrona i Stypki? . My również widzieliśmy tych co przynosili do spółki pieniądze w kolorowych reklamówkach, nie w walizkach. Niektórzy pracownicy nawet zdjęcia robili, jak tylko ci ludzie podjeżdżali drogimi samochodami z rejestracjami z różnych województw.
Prosimy przedstaw listę tych spółek, wszyscy na to czekamy, powiedz w czym nam to pomoże ? Dobrze , że kolejna osoba chce ostrzec przed tymi przestępcami.
Lucky 2017-05-22 09:24
N81 to była żona prezesa :))
fifek 2017-05-23 13:36
Po tylu "akcjach" opisanych już w każdym z możliwym mediów wciąż są chętni do bycia naciagniętym????????????? HAHHHHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA

To się nie dziwie, że otwierane są kolejne mutacje.
?? 2017-05-23 22:55
A jak wygląda sytuacja w Newind Energy? Czy ludzie uczestniczący w projekcie "Raptor" otrzymują wynagrodzenie?
Tomek 2017-05-25 22:36
Witam czy firma Infoster jest dobrą firmą żeby zdobyć jakże cenne doświadczenie? Zaznaczam, że dla mnie nie jest ważne ile zarobię ważne żeby się czegoś nauczyć i zdobyć doświadczenie, czy tutaj jest dobre na to miejsce?
Pio 2017-05-26 09:49
Firma infoster jest winna mojej firmie od paru już lat kilka tysięcy. Sprawę w sądzie dawno wygrałem, siedzi nad nimi komornik, lecz mają ogromne zadłużenia, a urzędów, firm i pracowników, którym nie zapłacili jest wielka lista...firmy są na samym końcu, pierwszeństwo jak zwykle mają urzędy ; )
1
b 2017-05-26 11:34
To zależy czego chcesz się nauczyć. Jeśli chcesz wziąć udział w projekcie po tytułem "grupa przestępcza" to właściwe miejsce.
Tomek 2017-05-26 22:17
Nie nie chodzi mi o nabycie umiejętności bezkarnego nieuczciwego prowadzenia firmy i bogacenia się w majestacie prawa tylko oglądałem te projekty linii i wygląda to imponująco. Chciałbym w takich projektach uczestniczyć a co do prowadzenia firmy to chyba nie jest tak źle, skoro ludzie nadal tam pracują a firma pomimo długów funkconuje
ktośtam 2017-05-27 03:15
Pierwszą kase dostaniesz pewnie z 2-3 tyg opóźnieniem, praca w infosterze wyglada tak ze te linie i tak średnio hulają bo wszystkie czesci na produkcji sa robione na odwalsie obecnie, bo nie płacą, to co i kto i po co sie ma starać. Idź jak chcesz tylko nie sugeruj się umową, nie wyprowadzaj od rodziców i nie bierz kredytów XD Bo wpadniesz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a o kase i tak bedziesz sie musiał sądzić. Miłego :)
x 2017-05-27 08:06
Komputerowe złudzenie powoduje, że linie technologiczne wyglądają imponująco. Skoro wiesz co robią w majestacie prawa to dlaczego chciałbyś tam pracować ? Przedsiębiorstw o podobnej branży jest wiele.
Tomek 2017-05-27 22:03
Tak ale zazwyczaj inne firmy specjalizują się w liniach jednego typu. Tutaj jest różnorodność, te linie naprawdę są odmienne od siebie i każda do czegoś innego służy. Dlatego uważam że tak wiele można się tutaj nauczyć a doświadczenie zdobyte tu będzie bardzo cenne w przyszłości.
ktośtam 2017-05-28 02:21
I tak robią tylko papierosówki panie kolego :) A całą kasę pompują w hoverbike. Który i tak z obecnej konstrukcji NIE POLECI i wiem to z 1 ręki, od osoby bezpośrednio monitorującej projekty, która niedawno się zwolniła :)

Zabawne ze teraz pracuje na CO-OPie i robie czesci dla tego pindolonego raptora i jakoś na CO-OPa mają :)
V 2017-05-28 09:36
Tomku, czy Ty nie jesteś już zatrudniony w Infoster Projekt jako doradca zarządu? Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ( usunięte przez administratora ) który ma nadzieję pozyskać młodych wykształconych ludzi, aby pracowali u niego za darmo.
XXX 2017-05-28 11:06
Jeszcze ktoś kupuje maszyny do papierosów ?
cc 2017-05-30 17:04
Udziały w projekcie " honerbike" w zamian za wynagrodzenie ? Gawron i jego prawnicy wiedzą, że pracownik nie może zrzec się wynagrodzenia a każde tego typu oświadczenie jest nieważne. Na co liczy, ze znajdą się naiwni, którym da do podpisu niezrozumiałą umowę , a potem będzie żądał od nich pieniędzy?
b 2017-05-30 19:12
Gdyby były czasy PRL-u to Gawron i Stypka od dawna przebywaliby w zakładzie karnym, oszukani pracownicy otrzymaliby wynagrodzenia z odsetkami, a ich dzieci paczki ze słodyczami.
Paulina 2017-05-31 11:13
@gb, jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl
fff 2017-05-31 21:38
Możesz opisać w szczegółach proces karny, tzn proces przeciwko komu, jak wyglądała procedura jak się kończyło (o ile coś drgnęło)?

Co do znikających komentarzy to znikają, takie najbardziej niewygodne znikaja.
Pozdrawiam
1
Gawron friend 2017-06-01 23:52
Tomku, niestety nie mogę w szczegółach wyklarować w czym jest problem z tą firmą, ponieważ p. Paulina czuwa, aby konkrety nie przedostawały w "eter". ...taki mamy klimat.
Pani Paulino, proszę o napisanie, dlaczego mój poprzedni post, zawierający wpis, że można zadzwonić do sądu pracy w Tarnowie, aby potwierdzić informacje z wiarygodnego źródła zniknął?
Tomku, aby nie wchodzić w szczegóły, w firmie Infoster nie warto pracować, a wręcz należy unikać tej firmy szerokim łukiem i ostrzegać innych, bo:
- dowiesz się co to znaczy żywić rodzinę za pieniądze pożyczone
- zaczną się problemy rodzinne, żona na Ciebie wskoczy i zmusi do zwolnienia z pracy
- będziesz tracić 20% swojego czasu na dowiadywanie się co zrobić, gdy pracodawca nie płaci, pisanie pozwów do sądu pracy i wiele innych rzeczy (np. na ten wpis też straciłem czas)
- będziesz miał musiał oglądać prezesa zboka i hitlera żebraka, którzy będą Ciebie okłamywać dzień w dzień, a w niektórych przypadkach szyderczo z tobą rozmawiać traktować jak śmiecia
- dowiesz się do czego może się posunąć człowiek, który myśli, że ma kontrole nad tobą (bo człowiek wolny nie pracuje tam)
- zobaczysz jakie „cuda” się dzieją, gdy godzinowy koszt pracy pracownika jest tańszy od wszystkiego co kosztuje, delegacje autobusem, „z buta”, „na żebraka”, „na farta”, „przy okazji”.
- za delegacje nie oddają pieniędzy, czyli to co wyżej na własny koszt
- będziesz wstydził się przyznawać, że pracujesz (…owałeś) w takiej firmie
- będziesz czuł smród w pokoju jakim pracujesz, bo są to pomieszczenia wynajmowane/kupione za grosze. …żeby zilustrować to napiszę, że kiedyś kolega odsłonił żaluzje w firmie i zobaczył dosyć sporą kupkę zdechłych much w oknie, …miał dość na kilka tygodni.
- będziesz musiał wysłuchiwać od kolegów z pracy, że jak nie będą wstanie nic włożyć do gara (bo niektórzy żyją od 1 do 1) to bierze sznur i do lasu
- będziesz złudnie myślał, że skoro w firmie widzisz przedstawicieli PIP to coś się zmieni
Mam nadzieję, że wyjaśniłem w kilku punktach co to za firma, lepiej zostać bezrobotnym i wylegiwać się na świeżym powietrzu niż tracić czas na tą patologie.




4
Paulina 2017-06-02 11:20
@Gawron friend, nie jestem administratorem Serwisu GoWork.pl, dlatego nie mogę odpowiedzieć Ci na to pytanie. Zachęcam do zapoznania się z naszym Regulaminem (paragraf 10) - http://www.gowork.pl/regulamin
V 2017-06-02 11:35
To kim Pani jest ?
V 2017-06-03 09:48
Informacja o dotacjach jest pewna?
JL 2017-06-05 18:35
Pod pseudonimem "Paulina" kryje się pseudo prezes tej firmy. Uwierzcie on przegląda ten portal co godz i wszystkie kompromitujące komentarze odsyła do biura reklamacji albo postraszył ten serwis procesami.
Regulamin już ma przestudiowany albo omówiony z prawnikami.
Wiem co mówię, to jego typowe zachowanie.
2
nick 2017-06-05 23:48
Dobrze że ktoś wymienił tutaj te spółki bo można je uszczegółowić wyglądałoby to tak: 11 spółek to pralnie brudnych pieniędzy i dodatkowo tworzą one fikcyjną "równowagę" tak żeby prawnie i urzędowo w papierach wszystko się "zgadzało", 4 z tych spółek to są spółki, gdzie ludzie faktycznie pracują i te 4 spółki przynoszą właścicielowi dochód, ostatnia spółka - NEWIND ENERGY to jest nasz krwiopijca - to tam tworzony jest latający "Raptor" za pieniądze pracowników 4 ostro tyrających spółek
7
JL 2017-06-06 12:42
postu o spółkach też już nie ma...
prezes musi wszystko kontrolować, jedynie media mogą coś tu zadziałać
najlepiej robić sobie print screeny
Paulina 2017-06-06 16:13
@JL w żaden sposób nie współpracuję z Infoster Projekt Sp. z o.o. Jestem pracownikiem Serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij w ikonkę mikrofonu zamieszczoną obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tym miejscu.
nick 2017-06-06 23:24
Jeszcze napiszę coś odnośnie tych 11 spółek - jak to działa? Na pewno z nimi pan KG nie działa w pojedynkę, pomaga mu pan SH. Otóż pieniądze które zostają uczciwie zarobione przez 4 pracujące firmy należy "rozchodować". Temu służy te 11 spółek. Jeśli ich się nie rozchoduje to trzeba będzie wypłacić je pracownikom a resztą zainteresuje się Urząd Skarbowy, który będzie żądał należnego podatku. Oczywiście pieniądze trafiają na te 11 spółek wyłącznie na papierze, wszyscy wiemy że to idzie na Raptora oraz na nielegalne interesy. Państwo jest świadome istnienia tego rodzaju przestępczości gospodarczej, niestety w tym wypadku udowodnienie tego procederu będzie bardzo trudne gdyż z pewnością o wszystko od strony prawnej i wszystkie luki prawne perfekcyjnie tutaj wykorzystał pan SH, czyniąc jawne dla pracowników oszustwo czymś legalnym dla państwa.
7
kaktus 2017-06-08 19:22
tak dalej nie płaci tak jak w pozostałych spółkach K.G.
kaktus 2017-06-08 19:30
większość tych spółek nie działa a z tych które działały i zajmowały się w miarę normalną działalnością już nic nie zostało tylko sterta długów w US i ZUS i oczywiście nie wypłaceni pracownicy. Jeżeli chodzi o Raptora to to jest aktualne oczko w głowie K.G. i ma nadzieję zarobić na nim miliony oczywiście wykorzystując wszystkich po drodze plus jeszcze jakiś obcy kapital
nick 2017-06-08 23:17
No to ci co pracują przy Raptorze mają dobrą pozycję i mocny argument - albo dostaną swoją kasę albo prace nad Raptorem zawieszą. Jak z tymi pracownikami wygląda sytuacja w Newind Energy?
biprozat 2017-06-11 22:40
To prawda o syfie w pokojach. W naszym pokoju była strasznie śmierdząca wykładzina. Kiedyś ją odchyliłem żeby zobaczyć co tak śmierdzi i wyleciało stamtąd tyle moli, że się poddałem i je wszystkie ułaskawiłem. Ale przynajmniej jest teraz co wspominać.
3
R73 2017-06-16 15:15
Dobrych wiadomosci nie mam. Najprawdopodobniej ukrecili sprawie leb. U mnie skonczylo sie na wizycie na policji juz prawie 2 lata temu i zlozeniu zeznan (no i zglosilem swoj akces na oskarzyciela posilkowego). Obiecali poinformowac, kiedy drgnie. Ale wg moich ostatnich informacji sprawa jest "w toku" - czyt: my, ludzie z tarnowskiej prokuratury, nie pozwolimy zrobic kuku naszemu przyjacielowi KG, wiec spadaj szaraczku na drzewo. No a ze w miedzyczasie zmienilem kraj zamieszkania (no bo jakzeby inaczej skoro w Polsce w majestacie prawa mnie dymaja), to i jakos mniej mi zalezy. Co nie znaczy, ze nie zycze calemu temu szemranemu towarzystwu, aby ich chomik pokasal.
Gawrons Friend 2017-06-18 01:19
Jeżeli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości, lub nie wierzy w opinia wypisywane w internecie odnośnie tej spółki z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ to proponuje podnieść słuchawkę i zadzwonić do sądu pracy w Tarnowie i podpytać ile spraw mają odnośnie tej firmy :)
3
o 2017-06-20 16:18
Pisaliście wcześniej o dotacjach. czy wiecie na co Infoster dostał dotacje z Unii ?
Kris 2017-06-21 11:42
Pracowałem w tej firmie w 2010 roku jak nie otrzymałem wypłaty się zwolniłem, powiem wiecej do dnia dzisiejszego jej nie zobaczyłem bo komornik nie jest w stanie ściagnać. Chcesz znać prawdę o firmie zadzwoń do sądu pracy do pip chętnie ci powiedzą.
Zostaw swoją opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.