logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

... 2016-07-03 17:13
BYŁEM i przeżyłem , może i zostanę.
.... 2016-07-04 12:35
Ja jakiś czas temu widziałem w lokalnej gazecie (obok kroniki kryminalne) artykuł kropka w kropkę pasujące do działań pewnego prezesa i jego partnerki (wyłudzenia, zaległości w skarbówce i w ZUSie). Nie wiecie do jakiej firmy ten artykuł pasuje? Czy coś się zmieniło?
Kazek 2016-07-04 12:41
Takie rzeczy skarbówka zazwyczaj wpisuje do KRSu. Idź do sądu i sprawdź (firmy powiązane osobowo też radziłbym sprawdzić).
... 2016-07-04 22:35
Ale dajecie w po garach , że postawiłem ... , zamiast np @ , to mam być właścicielem i mieć tam jeszcze kogoś , byłem na zakładzie , zapoznałem się z obrabiarkami CNC , nic wielkiego , jest ok , ludzie mili , brygadzista też.
Zostałem bo nic złego tu nie widzę.
k 2016-07-07 11:51
czego masz być właścicielem ?
wlacz_myslenie 2016-07-12 13:00
No tak. Ale jakie są przyczyny braku tych pracowników? Są dwie opcje: firma się rozrasta (ale nie słyszałem, żeby jakąś nową większą lokalizację w związku z tym przejmowali) albo ludzie odchodzą. A jak odchodzą, to dlaczego? Nadmierne wymagania, niska (brak?) pensja?
1
były pracownik infoster 2016-07-13 15:17
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
były pracownik infoster 2016-07-13 15:18
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
były pracownik infoster K 2016-07-18 09:11
Ty sie lepej tam nie wybieraj bo nawet nie bedziesz mógł prostej decyzji podjąć bo ci opiepszą za tą decyzje i przy okazji nie płacą dają ukraicą cało a polaką moze za 200 lub 500 lub 1000 i wiecej
...@ 2016-07-23 23:56
Pracuje tam już tyle czasu i jakoś nie narzekam , wypłaty na czas , ludzie ok , robota też spoko , miejsca pracy są to jaki macie problem , najpierw trzeba spróbować a potem krytykować.
4
były pracownik infoster K 2016-07-26 00:14
Ty powinieneś miec nik p... bo lizesz im tak d... jak bys byl spokrewniony z władzami albo był kimś z nich to przedstaw sie to dowiemy sie kim jesteś
marketing_rządzi 2016-07-26 22:41
To masz szczęście. Jak odchodziłem z Infosteru byłem w plecy z wypłatą za 2,5 miesiąca... nawet komornik nie odzyskał całości. Jeśli masz zaległości, powodzenia :) i ciesz się dużą wypłatą na papierze.
4
cc 2016-08-07 17:25
ejd czyli K.G. Czy zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ?
xs 2016-08-08 12:19
Zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ? Co to za spółka ?
2
bikbos 2016-08-13 11:37
Ciekaw jestem co tam sie teraz dzieje. Na stronie widze jedni odeszli drudzy wrocili w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az sie dziwie czemu :) ale fakt bylo bardzo fajnie i mega smiesznie. Mocno polecam dla zdobycia podstawowego doswiadczenia, odrazam jak chcecie zarobic jakies pieniadze :) Staszek B.odszedl? Myslalem ze jego to nic nie ruszy. Szok!!!
1
bluman 2016-08-16 13:32
Tak kolego i rzetelnie ten max. dostaniesz na papierze a nie w rzeczywistości. A tym papierem możesz się podetrzeć bo kasy nie zobaczysz żadnej... no może pierwszą wypłatę dostaniesz a reszte już nie ...powodzenia
2
marysia 2016-08-16 22:41
a co sie dzieje z idiotą o nazwie Wódz?
Jooo 2016-08-29 18:18
Brygadzista ha ha od obrabiarek to ten gość ma nie równo pod sufitem

Nie polecam! Robiłem miesiąc i poszedłem bez wahania
jasiu 2016-08-29 21:21
rempała?
Joo 2016-08-30 23:32
a chyba i rempala mial on na nazwisko :D

Zygalem gdy widzialem tego goscia i jakie mial odzywki do pracownikow a do nowych to juz calkiem, mial sie za nie wiadomo kogo tam

Pan Wierzchowiec pracuje tam jeszcze? spoko gosc
2
staszek b. 2016-09-05 01:42
jak rempałą to wierze to faktycznie chory przypadek....
sympatyk darka wodza 2016-09-17 20:18
niedawny tzw prezes w sumie kompletny idiota wraz ze swoja głupawa zona marysią niedługo sie meczył przy znanym tarnowskim oszuscie
w marcu tego roku wódz idiota został na zbity pysk wylany co było o0czywiste znacznie wczesniej z
funcji tzw prezesa obecnie znany manager darek wódz pobiera zasiłek
2
serdeczni kumple gawrona 2016-09-28 09:55
Jasniej sie nie da...
ale tu wytłumaczenie jest akurat bardzo proste..
sympatyk idioty na jakim może byc poziomie?
dlatego nie mozesz sie połapac..
3
stypa 2016-09-28 16:23
Zarobki??wpisz sobie ile Ci odpowiada i tak Ci nie zapłacą
raptuś 2016-09-29 08:50
Wirtualnie ile chcesz , realnie nic :) powodzenia uważajcie również na NeWind Energy i ten cały szum z Raptorem ( latającym helikopterem) to jest Infoster , zresztą całą ekipę ładnie widać na zdjęciu: (usunięte przez administratora) wraz z ojcem prowadzącym.
5
raptuś 2016-09-29 09:14
(latającym motorem)....
2
NudnyTenInfoster 2016-09-30 12:08
Poczytajcie wpisy w KRS i tyle wystarczy. Dział 4 Rubryka 1 - Zaległości :)
11
ll 2016-10-01 14:08
Firma prowadzi interesy za granicą ? W marzeniach ?
kk 2016-10-01 16:37
No masz rację, ale za podróż i hotele nie zapłacą, to jaka to praca?.
sfajdany ptak 2016-10-01 21:16
jasne
ale jako wolontariusz
3
serdeczny kolega gawrona 2016-10-01 21:19
logika w tym przypadku jest pojęciem z innej galatyki
jasiu 2016-10-02 13:45
konkrety :))))))))))))dobre!!!
3
gośc 2016-10-08 20:31
przeciez to i tak bez znaczenia...
3
wiw 2016-10-10 08:54
Bo w tej firmie zarobi są wirtualnie na papierze :) puknijcie ludzie z infostera w czółko z tymi kometarzami typu " a dlaczego uważasz ze bez znaczenia" a dla czego nie ma to sensu ,,, a dlaczego .... od razu widać że to ktoś z firmy aby zbić z tropu kolejnych naiwnych
9
NudnyTenInfoster 2016-10-12 13:01
Po raz kolejny zachęcam do przeglądnięcia wpisów w KRS - Dział 4 Rubryka 1 - Zaległości
14
understand 2016-10-19 20:51
Hej, wiecie czy jest jakakolwiek szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich inne niż na tego starszego konstruktora? Dobrze by się było załapać, bo przeciez warunki finansowe są najwazniejsze. Dzięki
kumpel 2016-11-02 22:30
warunki finansowe atmosfera szolenia itd charzyma prezesa..
biorąc pod uwage powyższe wskażniki-infoster i kilkadziesiat poronionych spółek chorego prezesa:)
to ostanie miejsce gdzie można szukac prazcy..
apropo chorych oraz poronionych ;co porabia wybitny manager stachu wóc tudziez jego błyskotliwa żonka
1
ptaszek 2016-11-22 01:17
Prezesie,
W tym roku będa bony czy paczki?
2
Janusz 2016-12-02 21:13
Pracowałem tam w czerwcu 2014r i do dnia dzisiejszego nie mam wynagrodzenia. Dobrze że nie podpisałem dłuższej umowy, choć papiery były już gotowe.
6
klon 2016-12-17 21:07
To złóż pozew do sądu pracy, potem idź do komornika a jak nic nie ściągnie komornik, to do funduszu gwarantowanych świadczeń pracowniczych. I nie czekaj, bo Ci się roszczenia przedawnią.
3
cc 2017-01-13 12:47
To prawda , że musisz podjąć działania. Nastąpił koniec spółki Infoster Projekt. Sąd w Krakowie ustanowił nadzorcę nad majątkiem spółki. z powodu licznych egzekucji wielomilionowych kwot.
jasiu 2017-01-13 16:33
nad majątkiem spólki....dobre:))
jako wytrawny oszust gawron zapewne odpowiednio rozdysponował ten majątek..i tak nie jego......
1
c 2017-01-13 18:10
Infoster projekt podpisała jakieś nowe umowy ? czy w tej spółce ktoś jeszcze pracuje?
gawrons friend 2017-01-15 16:58
a czy gawrona tez ktoś zabezpieczył w specjalnym naleznym mu pomieszczeniu?
Niewolnik 000342 2017-01-30 14:17
Zachęcam do przeglądnięcia wpisów w KRS - Dział 4 Rubryka 3 - Informacje o oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości na podstawie art. 13 ustawy z 28 lutego 2003 r. Prawo upadłościowe albo o zabezpieczeniu majątku dłużnika w postępowaniu w przedmiocie ogłoszenia upadłości albo w postępowaniu restrukturyzacyjnym albo po prawomocnym umorzeniu postępowania restrukturyzacyjnego.

Jest tam informacja o zabezpieczeniu majątku dłużnika w postępowaniu w przedmiocie ogłoszenia upadłości
2
n 2017-02-13 14:06
Ich nowa spółka od 2016r. to Newindenergy sp. z o.o. w Wojniczu. Prezesem jest pracownik hali produkcyjnej. Poszukują asystenta prezesa, który będzie myślał za prezesa ?
1
serdeczny kolega gawrona 2017-02-16 15:18
na asystenta proponuje stróza-idealny poziom
kumple 2017-02-17 21:34
prezesem był ostatnio malawski-zięc gawrona
drugi ziec już spłynął
d 2017-02-19 14:24
gdzie spłynął ? i z kim?
be 2017-02-19 15:07
Gawron, tatuś - teść nie pouczył synusia -zięciusia, że może odpowiadać karnie nawet jeśli jest tylko wspólnikiem ?
Zostaw swoją opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.