logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

n 2017-03-13 16:02
Ta współpraca z polskim wojskiem to blef, czy naprawdę tak jest, że spółka może liczyć na wsparcie państwa ?
Edzio 2017-03-14 13:28
Trochę namieszałeś. Pracownik "żuczek" może zgłosić się do FGŚP i stamtąd dostać należność za pracę... Na ten fundusz zrzuca się każdy (uczciwy) pracodawca... więc w zasadzie przez spółki KG okradani są wszyscy uczciwi...
Ronin 2017-03-14 13:31
Cały projekt i spółka są naciągane bardziej niż guma w majtkach ;)
R73 2017-03-14 19:23
no to w imieniu pracownika zuczka mowie Ci, ze ow fundusz NIE DZIALA. Dziala jedynie przy spelnieniu ilus tam niemozliwych do spelnienia warunkach. Beliwnij mi, tam jest wiecej nie dzialajacych klockow, niz moze sie wydawac
Edzio 2017-03-20 16:33
Jakie warunki są nie do przeskoczenia? Idziesz do sądu, potem do komornika, po iluśtam miesiącach bierzesz od komornika zaświadczenie o niewypłacalności i idziesz do funduszu.
R73 2017-03-20 17:23
Tyle, ze ow sad musi w tej konkretnej sprawie wszczac postepowanie. A w tym przypadku z jakichs powodow nie wszczyna. Minelo prawie 2 lata i ani widu ani slychu. Jestem w stanie wiele postawic, ze oni tam jakis uklad maja. Co w swietle tego, o czym cwierkaja lokalne ptaszki, wcale takie abstrakcyjne nie jestn
b 2017-03-21 10:07
Czy to znaczy, że złożyłeś pozew do sądu pracy i ubezpieczeń społecznych w Tarnowie i do tej pory nie wyznaczono rozprawy? Odpowiedz, udzielę Ci pomocy.
Fred 2017-03-21 11:06
W jaki sposób liczycie długi firmy? Żeby iść do sądu pracy to trzeba wiedzieć ile firma jest winna pracownikowi, niestety płatności są nieregularne/niepełne i ciężko policzyć. Jakiś czas temu zapytałem księgowość o podliczenie mnie to niesty odprawiono mnie z kwitkiem :/
b 2017-03-21 11:19
Przecież w firmie wciąż jest przeprowadzana kontrola Państwowej Inspekcji Pracy, która ustala wysokość niewypłacanych wynagrodzeń. Zapytaj także kadrowej.
R73 2017-03-21 14:48
Sorki, jezeli cos namieszam, sprawa zdazyla mi sie juz zatrzec w glowie. Za namowa znajomego prawnika podlaczylem sie do procesu karnego jako oskarzyciel posilkowy. Podobno z sadu pracy juz nic by sie zyskac nie dalo, wiec sprobowalem innym sposobem. Nawet mnie szczegolowo na policji przesluchali. Problem w tym, ze sprawa nie ruszyla i ruszyc nie zamierza. Minelo juz prawie 2 lata, i najprawdopodobniej ten wycinek poszedl na polke albo do kosza. No bo wierzyc mi sie nie chce, aby tak sprawne i prezne panstwo polskie zapomnialo mnie poinformowac, mimo moich prosb. I nie piszcie, prosze, o skutecznosci inspektorow pracy, gdyz jak tylko sie tam najpierw zglosilem, to probowali mi to wybic z glowy na zasadzie " a idz pan w wuj, nie ma sensu sie tym zajmowac". Zreszta poprzez takie inspekcyjne wizyty oni sie z KG czy tez DW najzwyczajniej w swiecie zdazyli zaprzyjaznic.
1
Paulina 2017-03-21 15:15
Infoster Projekt Sp. z o.o. na swojej stronie internetowej publikuje aktualne oferty pracy - http://www.infoster.pl/praca Macie jakieś doświadczenia z tymi stanowiskami?
b 2017-03-22 15:58
Jak ten hoverbike będzie takiej jakości jak maszyny do produkcji papierosów PAP , to należy przygotować się przynajmniej na jeden pogrzeb.
4
M4 2017-03-23 10:50
Pani Paulino, doświadczenie jest takie, że pracodawca nie opłaca składek na ubezpieczenie społeczne oraz składek emerytalnych. Zapis "bardzo wysokie wynagrodzenie" wprowadza w błąd, ponieważ powinno być napisane "wysokie wirtualne wynagrodzenie", pracownik po zatrudnieniu jest gotowany jak żaba w wodzie, jeśli chodzi o terminowość wypłacanych wynagrodzeń, tzn. na początku pracodawca wypłaca jakieś części wynagrodzenia, później coraz mniej i zanim się nie obejrzy to dług jest 4-6 miesięczny i odchodzi z firmy w konsekwencji świadcząc pracę przez 4-6 miesięcy za darmo! ...kolejnym etapem jest zatrudnianie nowego pracownika, który ponownie świadczy pracę za darmo.

Jeżeli ludzie nie będą świadomi co dzieje się w tej firmie to będzie działo się w nieskończoność. Ktoś, kto czyta ten wpis z zewnątrz od razu powie, to czemu taki pracownik jeszcze siedzi w tej firmie? Pracodawca regularnie daje nadzieje że pieniądze zaraz będą, dodatkowo informuje że priorytety wypłacania będą takie, że najpierw otrzymają obecni pracownicy.

To jest celowe działanie pracodawcy, wiele osób o tym wie, ale ktokolwiek podskoczy jest wyrzucany z pracy, w skrócie pisząc praca w tej firmie to jest kolejna tragedia osobista i rodzinna. Pod tym względem jest gorzej niż w miejscu, gdzie jest ten słynny napis na bramie.

Co się dzieje z pieniędzmi? ...pieniądze pracowników są inwestowane w inne projekty (patrz. NEWind Energy -hoverbike).

KG jest zachowuje się jakby miał koneksje i był bezkarny. PIPy, ZUSy i inne instytucje wiedzą co się dzieje i ..... i nic. KG dokonuje kradzieży cudzych pieniędzy w biały dzień.
Jedyną nadzieją na zmianę tej sytuacji jest Internet i opinie o pracodawcy rozsiane po różnych stronach/forach internetowych. Pani Paulino proszę o ostrzeganie przyszłych potencjalnych pracowników o zaistniałej sytuacji.

Jeżeli chodzi o fora/strony to proszę o pisanie tylko prawdy .....to wystarczy, żeby KG miał odpowiednią opinie (na kilka pokoleń w przód).
Paulina 2017-03-23 11:07
@M4, dziękuję za Twoją opinię na ten temat.
b 2017-03-23 17:34
Wszystko co Pan napisał jest prawdą. Przekazywanie informacji w Internecie jest bardzo ważne, ale prawdziwa siła jest w ludziach. Może udałoby się zorganizować spotkanie pokrzywdzonych? bo ludzie i media to prawdziwa władza. Takiej władzy kupić się nie da.
M4 2017-03-24 08:59
Spotkanie pokrzywdzonych odbywa się codziennie w dni robocze. Tutaj słowem klucz są media, może biura poselskie? Osobiście uważam, że to co może KG wejść w pięty to są odpowiednie wpisy na stronach internetowych, z dużym naciskiem na Internet ukraiński („Niemożliwe nie istnieje”). Oczywiście stonowane przekazujące prawdę, ponieważ bluzgi oraz chamskie opinie są sukcesywnie usuwane z Internetu.
b 2017-03-24 10:21
Wpisy dokonywane są od wielu lat, ale spółki Gawrona i Stypki nadal działają, ludzie nadal są oszukiwani i tak jak Pan napisał w wielu przypadkach dochodzi do rodzinnych tragedii, szczególnie gdy ktoś wierząc w bandycki zapewnienia Gawrona i Stypki o wypłaceniu wynagrodzenia pożyczał pieniądze, a następnie nie miał środków aby je zwrócić. Kiedy pracowałam w Infoster Projekt słyszałam różne bardzo przykre historie. Jednak ludzie nadal tam pracują pomimo faktu, że przez kilka miesięcy nie otrzymują wynagrodzenia. Czy Pan wie dlaczego tak jest? Ukraińcom również nie płacą ?
j23 2017-03-25 13:15
wkrótce w infosterze pokaze sie telewizja
W3 2017-03-28 09:04
TV w związku z hoverbike czy moze TV typu Jaworowicz?
Paulina 2017-03-28 10:08
Chcecie dowiedzieć się więcej na temat Infoster Projekt Sp. z o.o.? Koniecznie zajrzyjcie w zakładkę 'O firmie' na ich głównej domenie - http://www.infoster.pl/o-firmie
Chobrzany:))) 2017-03-29 00:05


...a co się z panem Wodzem stało? Gdzie on jest? To miała być "Dobra Zmiana". Pro PiSowski menadżer))))). Namaszczony jeszcze przed lotem smoleńskim przez posła G. Gdzieś ty Wodzu, gdzie???? Gdzie "zasiadasz" w zarządzie jakiej giełdy? Tak nam brak ciebie i informacji.
Darku napisz nam co słychac u marysi?
Paulina 2017-03-29 09:58
@Chobrzany:))), proszę o publikowanie komentarzy merytorycznych na temat pracy w Infoster Projekt Sp. z o.o.
R73 2017-03-30 17:29
Nie widzicie, ze owa "Paulina" to "stamtad" jest??
Paulina 2017-03-31 10:00
@R73, nie współpracuję z Infoster Projekt Sp. z o.o. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl, a więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając myszką w ikonkę mikrofonu, zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat pracy w Infoster Projekt Sp. z o.o.
b 2017-03-31 13:12
Zapoznałam się z opiniami internautów, prezentowanymi na GOWORK.PL. w sprawie kilkudziesięciu różnych pracodawców. W żadnym przypadku nie przystapiła Pani do grona osób zabierających głos w sprawie. Infster Projekt sp. z o.o. ma dla Pani szczególne znaczenie? Odsyła Pani potencjalnych pracowników do kłamliwych zapisów na stronie internetowej spółki, zamiast ich ostrzegać zapisami w KRS ? Kim jest Paulina? Krzysztofem G.? Informatykiem, który został zatrudniony w Infoster Projekt tydzień temu i nadal pracuje bo ma nadzieję, że otrzyma wynagrodzenie ? Trudno jest uwierzyć w to, że zajmuje Pani stanowisko redaktora. Jeśli tak jest to zapewne poda nam Pani swoje nazwisko.
523 2017-04-07 03:38
Przestań proszę pier#$lić głupoty o Dariuszu Wodzu i obrażać go, zamiast tego mów konkrety co się w Infosterze dzieje, wypłaty są?
jasiu 2017-04-08 01:41
marysiu ..nikt go nie obraża...wszyscy niczym na Trzech Królów czekaja na nowe wejście tego wybitnego managera
dd67 2017-04-11 19:13
ten wybitny manager może zasiadać co najwyżej w zarządzie giełdy komputerowej - jest szansa, że chociaż tam by sobie poradził xD
Elija 2017-04-21 19:32
dzien dobry mam zaproszenie z Ukrainy zeby tu pracowac warto? po przeczytaniu tutaj informacji nie wiem czy przyjechac tutaj
b 2017-04-22 11:07
Gdzie nauczyłeś się mówić i pisać po polsku? Od kogo otrzymałeś zaproszenie ?
Wszechwiedzacy 2017-05-04 15:44
Witam
Proszę o informacje jak aktualnie wygląda sprawa w Infoster. Czy nadal nie wypłacają pensji?
E23 2017-05-05 10:04
Napiszę w skrócie, dopóki ten proktolog będzie rządził spółką, dopóty wszystko w tej spółce będzie robione od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strony. Niestety ludzie się nie zmieniają, cwaniak zawsze zostanie cwaniakiem, tak jak qorwa qorwą.
2
jan 2017-05-05 10:21
proktolog?kogo masz na mysli?
Alfons 2017-05-08 11:40
Gawron odlatuje do Wojnicza, a pracownikom pozostawia "żółte".
v 2017-05-08 19:05
A skąd spółka Sherman Partners posiadałą środki na zakup nieruchomości w Wojniczu? Z nielegalnych źródeł, tak?
gawron friend 2017-05-09 22:09
Móglbym napisac ksiazke na temat tej firmy. Ale dajmy im szanse na wyprostowanie spraw :)
Kto tam pracowal lub pracuje to wie o czym pisze, ale najwazniejsze to ostrzec naszych wschodnich sasiadow i rodakow o piekle jaki jest za drzwiami tej firmy.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH SKRZYWDZONYCH I ZADOWOLONYCH DO DYSKUSJI, JESTEM PEWIEN, ZE TYCH PIERWSZYCH NIE ZABRAKNIE !!! BEDZIE CIEKAWIE A PRAWDA O TEJ FIRMIE WYJDZIE NA JAW.

Praca w tej "firmie" jest bardzo ciekawa, oprócz cyklu zwolnien/zatrudnien (opisany wyzej przez M4 2017-03-23 10:50 -który ma znamiona przestepstwa i nawet pracownicy Polskiego urzedu kontrolujacy firme powiedziali, ze sprawa nadaje sie do prokuratury)
jaki sie odbywa mamy dodatkowe czynniki. Wiem, ze dla czlowieka z zewnatrz, ciezko je sobie wyobrazic, ale moze pierwszy z brzegu przyklad:

Po zatrudnieniu w firmie Infoster pracownik biurowy (który otrzymuje sluzbowy PC/laptop) informowany jest przez przelozonego, ze ma zainstalowane oprogramowanie monitorujace jego prace, czyli oprogramowanie, które:
- informuje przelozonego miedzy innymi na jakich stronach internetowych dany pracownik spedza czas,
- wysyla do przelozonego printscreeny
...i wiele innych ciekawych rzeczy co powoduje, ze jezeli dany pracownik chce cos sprawdzic na internecie to korzysta ze swojego smartfona.

Oczywiscie oprogramowanie dziala tylko przez krótki okres (pracownik o tym nie wie), ale to wystarczy, aby dany pracownik nie czul sie komfortowo na "samo wejscie". Zapytacie zapewne dlaczego krótki okres? Odpowiedz jest banalna, to wersja trial, bo ta firma oszczednie gospodaruje finansami nawet jesli chodzi o oprogramowanie :) ...To zreszta historia na inny wpis :)

Dobór kadr też ciekawy, ostatnio dowiedzialem sie, dlaczego prezes wylecial z poprzedniej pracy :) Zagadka, ktos wie?

Takze Pani Paulino, prosze o przestrzeganie innych osób, a uda sie Pani zatrzymac kolejne tragedie rodzinne, mam tu głównie na myśli nie wypłacanie wynagrodzenia, ale już tyle o tym było, że temat robi się nudny.

Elija jezeli bardzo chcesz przyjechac do Infoster to miej na uwadze, ze nie dostaniesz wyplaty przez kilka miesiecy, dlatego najlepiej po przyjezdzie od razu szukaj nastepnej pracy!

Prosze takze o przestrzeganie przed ta firma w swoich znajomych.

Napisz takze od kogo masz to zaproszenie? Może uda nam się dojść do źródła tego prz...go procederu.

Mnie jest najzwyczajniej wstyd, ze mamy takich pracodawców (slowo na wyrost), wstyd przed znajomymi i przd sąsiadami ze wschodu.
6
122 2017-05-10 00:24
Co to znaczy że pracownikom Infosteru pozostawia "żółte"? Czy to oznacza, że od teraz w Infosterze ludzie robią co chcą?
ktośtam 2017-05-14 21:13
żółte to HLP, maszyny papierosowe.
122 2017-05-14 23:58
acha dzięki czyli oszukańczy biznes dalej będzie się kręcił, a pokażcie mu "TU!" - nie będzie ani jednej maszyny, dopóki nie dostaniecie wypłaty!
Gawron friend 2017-05-15 23:21
Drodzy (byli) pracownicy, niestety jedyną przewagą w tej sytuacji to jest nasza grupa oraz internet, jeżeli razem nie zadziałamy przeciwko tej organizacji przestępczej to żadny urząd tego nie zmieni.

Dobrze widzialiśmy na jakiej zasadzie Hitler wypłaca pieniądze, jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości to proponuje włączyć YT, wyszukać film "Poranek Kojota - Wjazd Golfa TDI/VR6..." i przewinąć na 44 minutę (ten pan w czerwonej koszuli to komornik).

Hitler nie potrafi żadnego legalnego projektu skończyć, głównie żyje z pieniędzy przynoszonych do firmy w walizkach oraz wszelakich dotacji, które otrzymuje nawet za przyjmowanie obywateli Ukrainy do pracy! Podobno za każdego przyjętego emigranta ze wschodu państwo Polskie płaci pracodawcy 700pln! Jeżeli to prawda to Wy emigranci płacicie Hitlerowi, a nie on wam.

Produkty tej firmy można znaleść na filmach z YT zatytułowanych "fabryka nielegalnych papierosów zlikwidowana przez CBŚP"

drodzy użytkownicy, proponuje wyszukać w internecie historię Hitlera oraz jego powiązań z kluczowymi ludzmi, którzy z nim współpracują, na których są pootwierane spółki m.in. handlujące tytoniem, jak już będziemy mieć listę to napiszę co dalej.

2
5 2017-05-16 12:39
Potrafisz napisać OBCY, a pozostałego tekstu po polsku nie umiesz napisać?
377687 2017-05-16 17:53
To nie obcokrajowcy płacą tylko my Polacy. Skąd wiesz, że filmy prezentowane na YT w sprawie nielegalnej produkcji papierosów dotyczą Gawrona i Stypki? . My również widzieliśmy tych co przynosili do spółki pieniądze w kolorowych reklamówkach, nie w walizkach. Niektórzy pracownicy nawet zdjęcia robili, jak tylko ci ludzie podjeżdżali drogimi samochodami z rejestracjami z różnych województw.
Prosimy przedstaw listę tych spółek, wszyscy na to czekamy, powiedz w czym nam to pomoże ? Dobrze , że kolejna osoba chce ostrzec przed tymi przestępcami.
Lucky 2017-05-22 09:24
N81 to była żona prezesa :))
fifek 2017-05-23 13:36
Po tylu "akcjach" opisanych już w każdym z możliwym mediów wciąż są chętni do bycia naciagniętym????????????? HAHHHHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA

To się nie dziwie, że otwierane są kolejne mutacje.
?? 2017-05-23 22:55
A jak wygląda sytuacja w Newind Energy? Czy ludzie uczestniczący w projekcie "Raptor" otrzymują wynagrodzenie?
Tomek 2017-05-25 22:36
Witam czy firma Infoster jest dobrą firmą żeby zdobyć jakże cenne doświadczenie? Zaznaczam, że dla mnie nie jest ważne ile zarobię ważne żeby się czegoś nauczyć i zdobyć doświadczenie, czy tutaj jest dobre na to miejsce?
Pio 2017-05-26 09:49
Firma infoster jest winna mojej firmie od paru już lat kilka tysięcy. Sprawę w sądzie dawno wygrałem, siedzi nad nimi komornik, lecz mają ogromne zadłużenia, a urzędów, firm i pracowników, którym nie zapłacili jest wielka lista...firmy są na samym końcu, pierwszeństwo jak zwykle mają urzędy ; )
b 2017-05-26 11:34
To zależy czego chcesz się nauczyć. Jeśli chcesz wziąć udział w projekcie po tytułem "grupa przestępcza" to właściwe miejsce.
Tomek 2017-05-26 22:17
Nie nie chodzi mi o nabycie umiejętności bezkarnego nieuczciwego prowadzenia firmy i bogacenia się w majestacie prawa tylko oglądałem te projekty linii i wygląda to imponująco. Chciałbym w takich projektach uczestniczyć a co do prowadzenia firmy to chyba nie jest tak źle, skoro ludzie nadal tam pracują a firma pomimo długów funkconuje
ktośtam 2017-05-27 03:15
Pierwszą kase dostaniesz pewnie z 2-3 tyg opóźnieniem, praca w infosterze wyglada tak ze te linie i tak średnio hulają bo wszystkie czesci na produkcji sa robione na odwalsie obecnie, bo nie płacą, to co i kto i po co sie ma starać. Idź jak chcesz tylko nie sugeruj się umową, nie wyprowadzaj od rodziców i nie bierz kredytów XD Bo wpadniesz w bagno, a o kase i tak bedziesz sie musiał sądzić. Miłego :)
Zostaw swoją opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.