logo Infoster Projekt Sp. z o.o.

Infoster Projekt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

maciek@ 2016-06-23 23:04:31
Dzwoniłem , umówiłem się na rozmowę i wypróbowanie , muszę rzucić na to okiem , ale dopiero pod koniec m-ca , albo początkiem lipca.
Dopiero wtedy zobaczą co dalej.
Wiem że jeszcze na Mechanicznych jest oferta , ale tam musi być staż 2 lata , tutaj podobno przyuczają m- ce , a potem ???????????? kto decyduje , majster , brygadzista , czy po prostu zostaje każdy kto podejmie próbę przyuczenia ????
maciek@ 2016-06-24 22:15:26
Wrażenie żadne , odebrała kobieta i po prostu kazała podjechać jak będę zainteresowany.
Wrażenie pani ???
Była bardzo miła .
Jak kogoś nie przyjmą to podejdę w lipcu.
gonzo 2016-06-25 14:34:10
1850 - 4000 brutto
oszukany 2016-06-29 00:11:44
Ja z kolei znam dwie osoby, którym Krzysztof G. po zakończeniu pracy powytaczał sprawy w sądzie. W obydwu przypadkach sąd oczywiście oddalił powództwo. Nie mniej miejcie to na uwadze rozpoczynając "współpracę" z Infosterem i wiedzcie z jakim typem "prezesa" możecie mieć do czynienia...
:) 2016-06-30 12:45:24
A jak te zarobki z Infosteru wpłyną na konto to już wogóle jest szał :))
3
jasiu 2016-06-30 21:39:49
kwartalnie
:)) 2016-07-01 14:50:22
Nie chodzi o to, że pracują za darmo, tylko, że w Infosterze "normą" są zaległości nawet do kilku miesięcy z wypłatami.
6
Kazek 2016-07-01 15:57:00
Czy prowadzenie rekrutacji wyklucza zaniechania w zakresie wypłacania wynagrodzenia obecnym pracownikom? Janku, pomyśl.
2
NIE 2016-07-03 09:48:29
Drogi Kocie . Widac że wciskanie kitu to twoja specjalność, a policja, prokuratura, oszukane firmy przez infoster , oszukani pracownicy to fikcja i czyjs wymysł tak?????? Powodzenia w dalszym trolowaniu
4
kazek 2016-07-03 12:22:48
zaległości 2 miesiące nie polecam !
1
cc 2016-07-03 13:51:51
(usunięte przez administratora)wydał Ci polecenie uczestniczenia w forum ?
... 2016-07-03 17:13:28
BYŁEM i przeżyłem , może i zostanę.
.... 2016-07-04 12:35:30
Ja jakiś czas temu widziałem w lokalnej gazecie (obok kroniki kryminalne) artykuł kropka w kropkę pasujące do działań pewnego prezesa i jego partnerki (wyłudzenia, zaległości w skarbówce i w ZUSie). Nie wiecie do jakiej firmy ten artykuł pasuje? Czy coś się zmieniło?
Kazek 2016-07-04 12:41:32
Takie rzeczy skarbówka zazwyczaj wpisuje do KRSu. Idź do sądu i sprawdź (firmy powiązane osobowo też radziłbym sprawdzić).
... 2016-07-04 22:35:36
Ale dajecie w po garach , że postawiłem ... , zamiast np @ , to mam być właścicielem i mieć tam jeszcze kogoś , byłem na zakładzie , zapoznałem się z obrabiarkami CNC , nic wielkiego , jest ok , ludzie mili , brygadzista też.
Zostałem bo nic złego tu nie widzę.
k 2016-07-07 11:51:35
czego masz być właścicielem ?
wlacz_myslenie 2016-07-12 13:00:45
No tak. Ale jakie są przyczyny braku tych pracowników? Są dwie opcje: firma się rozrasta (ale nie słyszałem, żeby jakąś nową większą lokalizację w związku z tym przejmowali) albo ludzie odchodzą. A jak odchodzą, to dlaczego? Nadmierne wymagania, niska (brak?) pensja?
były pracownik infoster 2016-07-13 15:17:07
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
były pracownik infoster 2016-07-13 15:18:16
No chyba osoby odchodzą bo nie płacą wolą dać ukraincą niz polaką polaków mają gdzieś
były pracownik infoster K 2016-07-18 09:11:45
Ty sie lepej tam nie wybieraj bo nawet nie bedziesz mógł prostej decyzji podjąć bo ci opiepszą za tą decyzje i przy okazji nie płacą dają ukraicą cało a polaką moze za 200 lub 500 lub 1000 i wiecej
...@ 2016-07-23 23:56:05
Pracuje tam już tyle czasu i jakoś nie narzekam , wypłaty na czas , ludzie ok , robota też spoko , miejsca pracy są to jaki macie problem , najpierw trzeba spróbować a potem krytykować.
3
były pracownik infoster K 2016-07-26 00:14:11
Ty powinieneś miec nik p... bo lizesz im tak d... jak bys byl spokrewniony z władzami albo był kimś z nich to przedstaw sie to dowiemy sie kim jesteś
marketing_rządzi 2016-07-26 22:41:14
To masz szczęście. Jak odchodziłem z Infosteru byłem w plecy z wypłatą za 2,5 miesiąca... nawet komornik nie odzyskał całości. Jeśli masz zaległości, powodzenia :) i ciesz się dużą wypłatą na papierze.
4
cc 2016-08-07 17:25:26
ejd czyli K.G. Czy zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ?
xs 2016-08-08 12:19:51
Zaległości z tytułu braku wypłaty wynagrodzeń przekroczyły już 2 miliony zł. ? Co to za spółka ?
2
bikbos 2016-08-13 11:37:25
Ciekaw jestem co tam sie teraz dzieje. Na stronie widze jedni odeszli drudzy wrocili w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az sie dziwie czemu :) ale fakt bylo bardzo fajnie i mega smiesznie. Mocno polecam dla zdobycia podstawowego doswiadczenia, odrazam jak chcecie zarobic jakies pieniadze :) Staszek B.odszedl? Myslalem ze jego to nic nie ruszy. Szok!!!
1
bluman 2016-08-16 13:32:02
Tak kolego i rzetelnie ten max. dostaniesz na papierze a nie w rzeczywistości. A tym papierem możesz się podetrzeć bo kasy nie zobaczysz żadnej... no może pierwszą wypłatę dostaniesz a reszte już nie ...powodzenia
1
marysia 2016-08-16 22:41:51
a co sie dzieje z idiotą o nazwie Wódz?
Jooo 2016-08-29 18:18:57
Brygadzista ha ha od obrabiarek to ten gość ma nie równo pod sufitem

Nie polecam! Robiłem miesiąc i poszedłem bez wahania
jasiu 2016-08-29 21:21:23
rempała?
Joo 2016-08-30 23:32:55
a chyba i rempala mial on na nazwisko :D

Zygalem gdy widzialem tego goscia i jakie mial odzywki do pracownikow a do nowych to juz calkiem, mial sie za nie wiadomo kogo tam

Pan Wierzchowiec pracuje tam jeszcze? spoko gosc
2
staszek b. 2016-09-05 01:42:35
jak rempałą to wierze to faktycznie chory przypadek....
sympatyk darka wodza 2016-09-17 20:18:12
niedawny tzw prezes w sumie kompletny idiota wraz ze swoja głupawa zona marysią niedługo sie meczył przy znanym tarnowskim oszuscie
w marcu tego roku wódz idiota został na zbity pysk wylany co było o0czywiste znacznie wczesniej z
funcji tzw prezesa obecnie znany manager darek wódz pobiera zasiłek
2
serdeczni kumple gawrona 2016-09-28 09:55:52
Jasniej sie nie da...
ale tu wytłumaczenie jest akurat bardzo proste..
sympatyk idioty na jakim może byc poziomie?
dlatego nie mozesz sie połapac..
3
stypa 2016-09-28 16:23:16
Zarobki??wpisz sobie ile Ci odpowiada i tak Ci nie zapłacą
raptuś 2016-09-29 08:50:02
Wirtualnie ile chcesz , realnie nic :) powodzenia uważajcie również na NeWind Energy i ten cały szum z Raptorem ( latającym helikopterem) to jest Infoster , zresztą całą ekipę ładnie widać na zdjęciu: (usunięte przez administratora) wraz z ojcem prowadzącym.
4
raptuś 2016-09-29 09:14:47
(latającym motorem)....
2
NudnyTenInfoster 2016-09-30 12:08:13
Poczytajcie wpisy w KRS i tyle wystarczy. Dział 4 Rubryka 1 - Zaległości :)
11
ll 2016-10-01 14:08:15
Firma prowadzi interesy za granicą ? W marzeniach ?
kk 2016-10-01 16:37:59
No masz rację, ale za podróż i hotele nie zapłacą, to jaka to praca?.
sfajdany ptak 2016-10-01 21:16:25
jasne
ale jako wolontariusz
3
serdeczny kolega gawrona 2016-10-01 21:19:08
logika w tym przypadku jest pojęciem z innej galatyki
jasiu 2016-10-02 13:45:25
konkrety :))))))))))))dobre!!!
3
gośc 2016-10-08 20:31:48
przeciez to i tak bez znaczenia...
3
wiw 2016-10-10 08:54:14
Bo w tej firmie zarobi są wirtualnie na papierze :) puknijcie ludzie z infostera w czółko z tymi kometarzami typu " a dlaczego uważasz ze bez znaczenia" a dla czego nie ma to sensu ,,, a dlaczego .... od razu widać że to ktoś z firmy aby zbić z tropu kolejnych naiwnych
8
NudnyTenInfoster 2016-10-12 13:01:27
Po raz kolejny zachęcam do przeglądnięcia wpisów w KRS - Dział 4 Rubryka 1 - Zaległości
12
understand 2016-10-19 20:51:47
Hej, wiecie czy jest jakakolwiek szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich inne niż na tego starszego konstruktora? Dobrze by się było załapać, bo przeciez warunki finansowe są najwazniejsze. Dzięki
kumpel 2016-11-02 22:30:31
warunki finansowe atmosfera szolenia itd charzyma prezesa..
biorąc pod uwage powyższe wskażniki-infoster i kilkadziesiat poronionych spółek chorego prezesa:)
to ostanie miejsce gdzie można szukac prazcy..
apropo chorych oraz poronionych ;co porabia wybitny manager stachu wóc tudziez jego błyskotliwa żonka
1
ptaszek 2016-11-22 01:17:00
Prezesie,
W tym roku będa bony czy paczki?
2
Janusz 2016-12-02 21:13:13
Pracowałem tam w czerwcu 2014r i do dnia dzisiejszego nie mam wynagrodzenia. Dobrze że nie podpisałem dłuższej umowy, choć papiery były już gotowe.
3
Zostaw swoją opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infoster Projekt Sp. z o.o.