IBF Polska

• Łaziska
  • Dobra
  • Otok
  • Kraśnik Górny
Krosno - IBF Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bolesławiec
  5. Opinie o IBF Polska Sp. z o.o.

Opinie o IBF Polska Bolesławiec

Nie przegap nowości o IBF Polska Sp. z o.o.!

02.05.2019 08:42

News image
Kleszcz

10.05.2024 11:23

My byli pracownicy zakładu produkcyjnego w Toruniu chcielibyśmy podziękować za sprzedaż zakładu. W końcu zaczęliśmy zarabiać godne pieniądze za naszą ciężką pracę .Dotarło do nas jak była dyrekcja robiła nas w konia odnośnie premii produkcyjnych . Życzymy Wam więcej kierowników pokroju p Pawła Ż .Ten kto go przyjmował naprawdę przeszedł samego siebie .Najbardziej niekompetentna osoba chyba w historii IBF .Kierownik który nie ogarniał niczego ,wszystko za niego robili inni. Trzymajcie się wszyscy .Pozdrawiamy Was i życzymy godnych pensji mniej awarii

Jonny

15.05.2024 14:10

Żenujący wpis rozżalonych byłych pracowników. W firmie nie pracowałem ale znam ludzi co pracowali i nie narzekali. Obyś nie wypisywał takich badziewi o nowym pracodawcy jak ci podziękuje. Myślenie nie boli.

Beżowy

13.05.2024 08:04

Jako były pracownik nie polecam firmy: śmieszne umowy na których nie ma nawet najniższej krajowej, kwitki od wypłaty nie czytelne, czym więcej nadgodzin tym mnie płacone. Na kwiatkach z wypłaty 7 różnych premii i wyrównań, co miesiąc komuś nie zgadzała się wypłata bo księgowy sam nie był w stanie rozczytać kwitków. Przez 3 lata w Toruniu nie było kierownika który by cokolwiek ogarniał zawsze trzeba było robić wszystko za nich, zerowe pojęcie o zarządzaniu mała grupa ludzi, zerowe pojęcie o produkcji i co się na niej dzieje. Jedyny plus to atmosfera w pracy przynajmniej w Toruniu całe szczęście że zakład został sprzedany bo teraz jest zarządzany przez osoby które mają pojęcie i potrafią podejmować logiczne decyzję. Co za tym idzie atmosfera jest jeszcze lepsza i oby reszta zakładów również została sprzedana i trafiła na normalnych pracodawców. Żegnam ozięble.

Apator

15.05.2024 14:05

Fajnie się wyżygać na firme po zamknięciu czy sprzedazy. Ciekawe co tam robiłeś tyle czasu jak tak źle było. Chyba że nigdzie indziej Cię nie chcieli to by wiele tłumaczyło.

Wirus

10.05.2024 19:18

Z takim zarzadzaniem IBF w Polsce upadnie nie dlugo. Brak slow, pensje beznadziejne, mnostwo awarii. Wyzysk ludzi, oby po przejeciu firmy bylo lepiej.

14.01.2024 08:48

Przyjmują ludzi na produkcje jako operatora maszyn czy aktualnie nie ma naborów? Orientujecie się ? Szukam pracy raczej na cito. Z aktualnej nie jestem zadowolony, nie chca dać umowy tylko dalej na zleceniowce i kasa słaba. Jak z okresem próbnym? Pewnie tez dają zleceniówki? Można później liczyć na umowe o prace? Ile +/- można wyciągnąć??

14.01.2024 09:22

Dzień Dobry. Jakiej lokalizacji dotyczy zapytanie? Proszę o kontakt z naszymi kadrami, tam otrzymasz odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiamy IBF
Były klient

12.01.2023 19:33

Kompletnie niezrozumiałe zamknięcie betoniarni w Wierzbicy. Firma która produkowała bardzo dobry jakościowo beton, zawsze była na czas, bardzo profesjonalnie obsługiwała klientów, nagle się zamyka. Dziwi mnie to poniewaz wiem od pracowników oraz firm budowlanych, że były zamówienia na beton, byli klienci na beton i kompletnie nikt się nie spodziewał, że betoniarnia się zamknie.
Admin 2022

07.05.2022 15:50

Hej. Ide na rozmowe o pracę do ibf w radomsku, operator wózka widłowego, wypełnianie WZ ITP. Czego się moge spodziewać od tej firmy? Czy wartO? jakie warunki oferuja?
Przyszły Kandydat

08.06.2022 17:13

i jak byłeś na rozmowie w IBF Radomsko ? potrzebują jeszcze operatora wózka widłowego ? jak wrażenia i jakie Ci warunki zostały zaproponowane zwłaszcza finansowe.
Karolina

21.05.2022 13:15

Byłą tu mowa że przedstawiciele handlowi mają samochód służbowy, a jak wygląda kwestia korzystania z niego poza pracą, np. w weekend mają stać na parkingu firmowym, czy może korzystać prywatnie?

23.05.2022 11:13

Używanie służbowego samochodu w prywatnych celach jest całkowicie dopuszczalne. Pracownik korzystający z auta firmowego do celów prywatnych uzyskuje z tego tytułu przychód z nieodpłatnych świadczeń - tzw. ryczałt. Dla pracownika jest to przychód podlegający opodatkowaniu.
Zainteresowany

17.02.2022 19:49

Widziałem ogłoszenie pracy na kat. C w oddziale formy IBF w Żaganiu. Ktoś pracował na podobnym stanowisku, jak opinie? Praca stała, czy raczej okresowa i na zimę wypad?
Sławek

19.09.2021 14:59

Hejka. Po ślubie się przeprowadziłem i szukam pracy, więc weryfikuję oceny pracodawców. Liczę, że znajdę wiarygodne informacje o firmach z okolic Bolesławca. Mam prośbę, napiszcie jaka jest atmosfera w firmie IBF? Czy dobrze się Wam tam pracuje? A może jest kantyna z dofinansowaniem? W fabryce Henkel codziennie zamawiałem posiłek z dofinansowaniem pracodawcy przez aplikację mobilną. Sławek

11.02.2021 11:37

Jakie narzędzia pracy zapewnia IBF Polska Sp. z o.o.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
ona87

19.03.2021 13:35

Jak nie jestes na stanowisku kierowniczym to zapomnij o samochodzie służbowym

19.03.2021 14:01

Oczywiście samochód służbowy jest zapewniony w zależności od stanowiska. Nie jest regułą że tylko menedżerowie otrzymują samochód służbowy. Przykładem takiego stanowiska jest chociażby przedstawiciel handlowy.
Żołnierz

11.03.2021 18:27

Jestem obecnym pracownikiem nie zgadzam się z opiniami wcześniejszymi ,atmosfera lajcik chłopaki spoko kasa na czas co wy tu za brednie wypisujecie i oczerniacie firme i ludzi .. IBF Radomsko wybija się na światowym rankingu popularności i jakości .Pozdrawiam.

02.11.2020 10:27

Jaki jest styl zarządzania kadrą w IBF Polska Sp. z o.o.?
MM

02.11.2020 11:03

Raczej delegujący...szef przekazał część władzy Dyrektorom z Polski a sam podejmuje tylko część decyzji.

14.04.2020 10:41

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w IBF Polska Sp. z o.o.?
wiolex

12.05.2020 11:20

Pracowałam w IBF przez ponad rok na stanowisku administracyjnym. I powiem tak nigdy nie narzekałam na atmosfere. Zawsze było można pogadać pożartować. Oczywiście bywał okres tzw. spiny kiedy wszystko trzeba było dograć, ogarnąć. ALe na pracę nigdy nie narzekałam. Odeszłam sama i była to moja decyzja pokierowana chęcią większego rozwoju.
EX

01.09.2020 11:32

A jak się ktoś postarał to i 6 z przodu miał
Magda

13.05.2020 01:18

@wiolex a ile tam pracowałaś ?
Wiolex

17.05.2020 14:54

Około 15miesiecy

25.09.2019 10:26

Jakich pytań można się spodziewać podczas rekrutacji w IBF Polska Sp. z o.o. na stanowisko Elektryk?

27.11.2019 14:07

Pytania będą standardowe i jak zawsze niezmienne 1. Pytanie o kwalifikacje 2. Pytanie o doświadczenie w pracy z urządzeniami przemysłowymi 3. Uprawnienia 4. Dodatkowe umiejętności 5. Czas na pytania od osoby ubiegającej się o stanowisko
Gutek

04.04.2019 19:17

Niepokojące opinie o firmie. Myślałem starać się o pracę ale chyba muszę to przemyśleć.
Andy

14.04.2019 15:37

I jak, zdecydowałeś/aś się na rozmowę?

05.09.2019 10:46

Witam, Aktualne procesy rekrutacyjne znajdują się pod linkiem: https://www.olx.pl/oferta/koordynator-sprzedazy-CID4-IDBr6Ho.html?action=show&id=553185042&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink serdecznie zapraszamy do aplikowania.
Boss

09.03.2019 05:20

Brak wypłaty za luty firma kaput
Konkretny

24.01.2019 20:24

Macie racje w zupełności pozwalniali ludzi dzieki Kozie podpierdalaczowi i Burzyńskiemu kabluja Streichowi.Nikt tam nie powinien przyjśc.Kołchoz Duński (usunięte przez administratora) lesny na kółkach.Omijajcie z daleka ta firme.Zostali tam sami lizusy.Złomy auta z demobilu wspaniała reklama firmy.NIech zamkna to dziadostwo.

24.10.2018 16:54

Prawie wszyscy chleją podczas pracy masakra
doom

05.09.2017 19:37

Jaka Ty jesteś ciemna masa Agata poczytaj co ludzie piszą.Widze ze masz problemy ze zrozumieniem tresci.
Obserwator

26.10.2017 20:38

Doom. A ty za co wyleciałeś? Za alkochol czy za kradzież? Jeżeli firma tak źle cię traktowała możesz założyć sprawę w sądzie. Ludzie tam jakimś cudem pracują. Bądź mężczyzną i idź do sądu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IBF Polska?

Kontakt - IBF Polska Sp. z o.o.

Kościuszki 21 59-700 Bolesławiec

NIP:6120004067

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

Załamany

09.06.2017 16:46

Jak zwykle pani księgowa nie przelała wypłat w Toruniu bo po co,co ją to obchodzi,sobie przelała pewnie na początku miesiąca to ma za co jeść,opłacić rachunki,a pracownicy niech poczekają.To nie pierwszy raz jak wypłata jest po 10-tym,a były pisane pisma,że wypłaty mają być przelewane do 10-go każdego miesiąca i dalej tak robi jak robiła,niech teraz oddaje protenty każdemu pracownikowi bo dalej tak nie może być,niech ktoś weźmie się w końcu za tą księgową albo niech ją zwolnią bo się nie nadaje!!!
Joke

27.06.2017 23:40

Tak jak pisałem wcześniej...w (usunięte przez administratora) się poprzewracało! 9-tego piszesz ze wypłaty do 10 nie dostales????. Gratuluje poczucia humoru. Może w następnym miesiącu się doczekasz wypłaty po 10-tym. Napisz wtedy przynajmniej powód będzie gamoniu.
xjoe

06.04.2017 20:55

do Joke jak jestes parobkiem IBF-u to pracuj w tym duńskim kolchozie i z tym pajacem Kozą,z tym kapem duńczykiem co kawałek chodzi po placu i patrzy czy cos robisz i nie przynosisz strat.Jak jestes dupa i nie umiesz znaleść sobie innej pracy to pracuj w tym syfie za te psie pieniadza i jeszcze płacone po terminie.
Joke

03.01.2017 11:59

Pracuje w tej firmie od ponad 10 lat i jeśli chodzi o wynagrodzenie to może najwyższe na lokalnym rynku nie jest ale jeśli chodzi o terminowość to może z 2-3 razy spóźnili się z pensją dosłownie kilka dni (max 3 dni). Do GHMT - zatrudnij się pajacu u polskiego pracodawcy to jak 11 zapytasz o wyplate to najwyżej w ryj dostaniesz. Pochwal się lepiej ile dostałeś i kiedy to inni ocenia sami... w (usunięte przez administratora) się poprzewracało.
Ghmt

11.11.2016 20:13

Gdzie jest wynagrodzenie nikt w Toruniu nie dostał wyplaty kiedy na umowie jest wyraznie napisane ze wynagrodzenie otrzymane do 10 każdego dnia miesiąca !!!
doom

08.11.2016 20:55

Poczytaj sobie oipnie Max o IBF-ie.Daj sobie spokój z tym burdelem
Max

05.10.2016 14:50

Maja a szukaja gdzieś teraz widziałem ze wcześniej mieli jakieś rekrutacje za granice czy tylko w Toruniu?
funny

04.10.2016 21:23

Dzieczyno daj sobie spokój tam tylko pracuja pokorne suczki taka jak Grąd... i Langn... co tylko liża kierownictwu (usunięte przez administratora) i Str..... i oczywiście dobrze donoszą na pracowników a oczywiście umawianie się w weekendy na kawki w domach.Wszystko fałszywe gęby i tyle pokorne wiejskie gąski wielkie koordynatorki transportu.Porażka totalna leśny czerwony (usunięte przez administratora) na kółkach i tyle.Banda pachołków duńskich co sprzedaja najgorszy towar jaki tylko może być.Z daleka od takiej firmy.Pozdrowienia dla najlepszego kierownika:) Me me Koza jeszcze chce.

26.09.2016 22:05

Człowieku weź się tak nie spinaj bo za chwile pękniesz.Pracujesz tam? Jeżeli nie to gówno mnie interesuje co masz do powiedzenia.

23.09.2016 23:54

Od ilu lat Ty żyjesz,ze nie wiesz jakie są zagraniczne obozy pracy jak IBF,pytasz o sytuację w firmie a całe forum poświęcone jest Twojemu zapytaniu , sądzisz że od kwietnia coś się zmieniło ,wyprowadzam Cię z błedu moim zdaniem to masz coś z głową albo nie rozumiesz wpisów na forum więc ogarnij się człowieku i przestań robić z siebie durnia. Albo idż tam pracować oni właśnie takich osób potrzebują.

20.09.2016 22:26

Po moim komentarzu firma poprawi się o 180 stopni?haha a co ja takiego napisałem, że doszedłeś do tak inteligentnego wniosku.W życiu bym na to nie wpadł.

20.09.2016 20:26

Forum jest już parę lat i z każdym rokiem piszą o firmie coraz gorzej, pomyśl trochę że co po Twoim komentarzy firma poprawi się o 180 stopni.Ztego co wiem cały czas poszukuja pracowników i mają coraz więcej spraw sądowych.

19.09.2016 07:34

rysiek-właśnie forum poświęcone jest zadawaniu pytań.Więc jeśli nie masz zamiaru odp na moje pytanie to się poprostu nie odzywaj.A co do rekrutacji to o niej raczej nie dowiem się z kwietniowych postów.

17.09.2016 09:47

Adam umiesz czytać całe forum poświęcone jest o co pytasz,a Ty zadajesz pytania.

11.09.2016 19:31

Orientuje się ktoś czy obecnie IBF rekrutuje na stanowiska produkcyjne?Jak się pracuje atmosfera zarobki itd.Z góry dzięki.

11.05.2016 20:32

moko ja osobiście odradzam,ale zrobisz jak chcesz. Pamiętaj że jak będziesz rozmawiał ze Streichem to nie wiarz łgarzowi w ani jedno słowo,szuka teraz niewolników i wiernych piesków do podpiepszania,wszystkich starych pracowników pozwalniał albo się sami zwolnili

16.04.2016 10:29

halina mam pytnie pracowałaś tam? Ja tak więc wiem o czym pisze,a to że mają dachówki kominy i inne barachło nie oznacza wcale ze jest na to klijent.naprodukowali tego gówna i lezy nikt tego nie chce kupowac bo po pierwsze cena po drugie klijenci zroboli reklamacje ponieważ były zrobione ze zbyt ubogiej mieszanki cementowej czyli oszukali na produkcie,teraz to wszystko leży i niszcaeje zresztą nadaje sie to tylko na zasypanie dołu.do dzis leżą tam palety z kostką wyprodukowaną w pierwszym roku powstania kołchozu pracy w Radomsku,wyglądaja tak że dzieci z piasku w foremkach lepszą by zrobiły.Co do ich ofert to (usunięte przez administratora) nie urywa, kolory to szary i czerwony na tym sie kończy ich ofrta,poprostu szał ie wiadomo na co się zdecydować.

18.03.2016 20:14

Takiego dziadostwa jak tam panuje to jeszcze nigdzie nie widziałem,grono sprzedajnych osób którzy za parę połamanych palet sprzedali by własną matkę.czytając forum jak ktoś racjonalnie myślący chciałby pracować w takim zakładzie,co wpis ma negatywny komentarz,mogę się tylko domyslać że nie różni się niczym od'' bohaterów,,forum.To już chyba takie czasy że polak polakowi życzy jak najgorzej.Szkoda że normalnych ludzi jest już coraz mniej.,,pozdro'' dla tego pzylizanego konusa ze Zgierza.
reality

16.03.2016 21:39

Still nie masz co liczyć na stałe zatrudnienie.P Ela z Bolesławca dyrektor finansowy sporo lat przepracowała i została zwolniona przez Lunsgarda.Wiec sam masz odpowiedz czy w IBFie jest stałe zatrudnienie.Jerzeli masz troche oleju w głowie to wnioski sie same nasuwaja że w korporoacji nigdy długo nie popracujesz jak im nie bedziesz potrzebny lub za duzo wiesz to cie wyleja bez zadnych sentymentów.IBF to najgorszy syf z daleka omijaj takie firmy
reality

15.03.2016 20:14

lalka puknij się w głowę co za inspiracja może być IBF betony czy inny ich syf.Włazisz im w (usunięte przez administratora) jakby Ci zycie uratowała firma.Czyste lizusostwo dunskich (usunięte przez administratora) którzy z Polaków robia niewolników i parobków za psie pieniądze.A co najlepsze jedem drugiego podpierd... i atmosfera w pracy bardzo miła,zastraszanie itd.Oczywiscie maja wymagania a wynagrodzenia marne jeszcze patza na czym pracownika okrasć.Najgorszy Radomszczański lesny syf i dziadostwo.NIech dalej rządzi Striech i wierny podpierd... Koza.A zapomniałem o dwóch pustych lalach za biurkiem fałszywych buzkach i wspaniałych donosicielkach.

31.12.2015 21:07

mor

04.02.2016 17:17

do koli. pracuję tam od zeszłego roku, pensja przez 3mce jest bardzo słaba bo 1500 na rękę ale kto da ci więcej w okresie próbnym, w miarę czasu pensja wzrasta i nie jest najgorsza, z tego co wiem to doświadczeni operatorzy maszyn dochodzą do pensji około 2500 na reke

Zostaw merytoryczną opinię o IBF Polska Sp. z o.o.