brak logo

Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

Visbek

Opinie o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

kacperak 2009-03-12 15:03:01
Słowa kojarzące się z 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
Najbardziej nie podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
5
baś 2013-10-31 16:31:55
witam prosze o opinie na tematm warunkow pracy zarobkow oraz wiarygodnosci zakladow drobiarskich wisenchof
2
luz 2013-12-05 16:01:37
witam masz numer do tej firmy?
6
katarzyna 2014-10-20 23:42:46
nawet najgorszemu wrogowi bym tej firmy nie polecił-wykańczalnia,stresująca,stawka od 4eu,a zawalasz na trzy akordy nie polecam tej firmy jak chcecie się przekonać to trzeba samemu poczuć na kościach.
zosia 2015-01-31 18:28:17
witam pracuje w firmie wiesenhof od 2 lat. Macie racje stawka to 4e , praca w stresie, wyczerpująca w tej chwili walczymy o podwyżki , które należą nam się od pierwszego stycznia nie polecam tej pracy ale jak pracy nie ma w polsce gdzieś trzeba pracować.
gargus 2015-03-02 16:08:07
A gdzie dokladnie pracujesz moze w mockern?
ona 2015-04-18 15:59:23
witam! dostałam ofertę pracy do wiesenhof mockern.. czy ktoś mógłby mi coś na ten temat napisać... podobno 8,25euro brutto wiec 5 euro na rękę. mieszkania 2,3 osobowe także kamienice i hotele. czy coś z tego co napisałam to prawda?
ona 2015-04-20 15:47:13
czy mogłabyś napisać prace w stresie w jakim sensie?? chodzi ze polacy dogaduja czy szefostwo?? jaka jest stawka na tą chwile na czysyo bo słyszałam ze 5 euro..
natka 2015-06-08 16:01:30
więcej nie dadzą praca jak praca stanie w miejscu na nożu monotonia a gdzie indziej albo szaleństwo albo fizycznie ciężko jak nic,na rannej zmianie około 8 godz ale za to na popołudnie do skutku może to być wpół do trzeciej w nocy soboty ranne zmiany zawsze pracują a popołudniowe to się dowiesz w piątek i zaplanuj tu coś a jak nie przyjdziesz to pani dziękujemy gadać nie ma z kim i o czym szefostwo do podpisania umowy jest na tak -potem nie słuchają nikogo chcesz pracować nie dyskutuj i bądź na skinienie po dwóch mc miałem dość lepiej w Polsce biedniej żyć ale żyć z rodziną bez stresu -bo tam w Niemczech to było praca -sen-dojazd do pracy i chwile na stołówce gdzie spotkało się rodaków można tylko zaliczyć do przyjemności żałuje wyjazdu nie warto było:(
cichy 2015-07-25 11:04:35
witam ja też tam pracowałem żenada ci ludzie są żadni plotek razem z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefową ona uważa się za matkę teresę z Kalkuty wszystkie plotki wie od swoich pracowników a jest ich tam dużo prawie wszyscy kapują stawka 4 euro a zarabiamy 1800 na miesiąc osiemset dostawaliśmy a resztę zabierała złodziejka nikomu tej firmy nie polecam
gosc 2015-09-21 17:41:08
Pracowałam w firmie Wiesenhof w Lohne przez wakacje. Praca do łatwych nie należy ale ludzie tam są na prawdę w porządku i da się z nimi dogadać. Stawka to 8,80/h a po 22 jest 20% więcej. Dla mnie ta praca jest ok,jeżdże tam co wakacje od 3 lat. Polecam
sandra 2016-01-17 14:15:28
pracuje tam 9 miesiecy przjebane dwie zmiany dra mordy brygadzisci czesto sznela zimno mokro choroba pewna romatyzm chorowac nie mozna niema tez karty do lekarza nie polecam sama juz szukam cos innego
1
Tom 2016-01-23 22:15:59
czy ktos wie ile dokladnie tam placa na reke? ile godz mozna pracowac? itp
2
Iwona 2016-07-20 20:10:18
A ja tam pracuje do dzisiaj w wisenchofie od dwoch lat.Wszyscy ktorzy mysla ze latwo zarabia sie tam pieniadze to zle trafili.trzeba pracowac i juz ale kasa jest na czas ,na konto wszystko na papierze a w polsce co?? najnizsza 1350 zl na reke i tyle ,a tam mam 1350 albo i wiecej tyle ze euro i jeszcze skladam na emeryture sobie w Polsce .
4
Kriss 2016-08-19 15:23:53
W jakiej miejscowości pracujesz i przez jaką firmę?
Kriss 2016-08-19 15:24:31
W jakiej miejscowości pracujesz i przez jaką firmę?
Wladimir z Fileta 2016-08-19 20:28:32
Filet.... ludzie dajcie sobie odrazu spokoj tam pracuja popaprancy tylko praca po 13 godz na dobe spisz do pracy i spisz nic czasu dla siebie ,jak traficie mieszkanie na panamie syf kila i mogila posiadam zdjecia dla zainteresowanych! jak i zakladu krotki film z ukrytej kamery co sie tam dzieje tak i waronkow pracy etc. bylem tam jako wywiad inkognito,pozdrawiam grupe z Fileta spoko ludzie .tasma zapiernicza na maxa bylo 120 osob a jest 60 wiec prace wykonujesz podwojną itd jezeli ktos chce byc traktowany jak polska swinia przez zaklady niemieckie to tam wlasnie tak jest ,pozatym 300 e za pokoj w syfie,jak dzwonisz mowia ze busy woza do pracy,tak ale za kase? co to k.. jest to poco bus i kierowca ktoremu placa za to a i tak jedzie tam bo pracuje taksamo na produkcji? absurd za to zeby zakupy jechac do sklepu kasuje dodatkowo 5e itd ....ale i tak mozecie o zakupach zapomniec bo pracujesz do 20;30 a sklepy do 20 wiec zamkniete ,a ci co podobno tyle czasu tam pracuja to zwykle cioty ktore maja stanowiska opierd...sie np wkladanie skrynek do automatu pkowanie watrobek,lub kfc a reszt to oboz auszwic
Wladimir z Fileta 2016-08-19 20:35:06
Filet.... ludzie dajcie sobie odrazu spokoj tam pracuja popaprancy tylko praca po 13 godz na dobe spisz do pracy i spisz nic czasu dla siebie ,jak traficie mieszkanie na panamie syf kila i mogila posiadam zdjecia dla zainteresowanych! jak i zakladu krotki film z ukrytej kamery co sie tam dzieje tak i waronkow pracy etc. bylem tam jako wywiad inkognito,pozdrawiam grupe z Fileta spoko ludzie .tasma zapiernicza na maxa bylo 120 osob a jest 60 wiec prace wykonujesz podwojną itd jezeli ktos chce byc traktowany jak polska swinia przez zaklady niemieckie to tam wlasnie tak jest ,pozatym 300 e za pokoj w syfie,jak dzwonisz mowia ze busy woza do pracy,tak ale za kase? co to k.. jest to poco bus i kierowca ktoremu placa za to a i tak jedzie tam bo pracuje taksamo na produkcji? absurd za to zeby zakupy jechac do sklepu kasuje dodatkowo 5e itd ....ale i tak mozecie o zakupach zapomniec bo pracujesz do 20;30 a sklepy do 20 wiec zamkniete ,a ci co podobno tyle czasu tam pracuja to zwykle cioty ktore maja stanowiska opierd...sie np wkladanie skrynek do automatu pkowanie watrobek,lub kfc a reszt to oboz auszwic
Wladimir z Fileta 2016-08-24 09:48:55
kario - nie trzeba miec zadnych kwalifikacji poprostu jedziesz i pracujesz
Rodzynka124 2016-10-23 13:27:59
Pracowałam tam z chłopakiem tylko dwa tygodnie a już się przekonaliśmy co tam jest...z nikim tam nie idzie normalnie pogadać aby umieją mordy dżeć i popedzać człowieka...a lekarza nie potrafią wezwać.
Ludzie tam robią bez badań sanitarno-epidemiologicznych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach...uważajcie na rudą najpierw ładnie gada a później okazuje się coś innego.
Nie polecam tej firmy
Rodzynka124 2016-10-23 13:28:45
Pracowałam tam z chłopakiem tylko dwa tygodnie a już się przekonaliśmy co tam jest...z nikim tam nie idzie normalnie pogadać aby umieją mordy dżeć i popedzać człowieka...a lekarza nie potrafią wezwać.
Ludzie tam robią bez badań sanitarno-epidemiologicznych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach...uważajcie na rudą najpierw ładnie gada a później okazuje się coś innego.
Nie polecam tej firmy
JANOSIK 2016-11-22 19:43:25
PRACOWALEM W MOCKERN TRAGEDIA OBOZ KONCENTRACYJNY. BRYGADZISCI STOJA JAK SS DRA MORDY ZERO SZACUNKU DO LUDZI. SZARPANIE LUDZI ZA RECE BICIE PO REKACH UBLIZANIE. BLOKOWANIE LUDZIOM CZIPA I NIE WCHODZISZ DO PRACY. IDZIESZ DO KIBLA ZARAZ MASZ SZANTAZ ZE DO ZWOLNIENIA..NIE MOWIE JUZ O PAPIEROSACH. SZEFOWA POSREDNIK PANI ANITA...NIE PLACI LUDZIOM TEGO CO DAJE MATKA WIZENCHOW DLA PRZYKLADU WIZENCHOF PLACI JEJ 500 EURO DLA LUDZI NA UBOJU A ONA DAJE OK 200 CZYSTE KUR..KIEROWCY MAJA UMOWY A MIMO TO BIORA KASE OD LUDZI NA PALIWO NIEKIEDY PO 6 EURO ZA 15 KM..W MIESZKANIU SZEFOWA BIERZE PO 250 EURO NAWET JAK JEST TAM 6 OSOB TO OD KAZDEGO PO 250 EURO.LUDZIE NIE MAJĄ STALEGO MIEJSCA PRACY JESTES RZUCANY TO TU TO TAM I NIE WAZNE ZE NIGDY TEGO NIE ROBILES..MA BYC SZNELA SZNELA...KTOS MI POWIEDZIAL ZEBYS NIE WIEM JAK SIE STARAŁ NIE DOCENIA CIE..A JAK SAPNIESZ TO CIE WY...PRAWDA TAK JEST..TLUMACZE NIBY MAJA CI POMAGAC A TRZYMAJA PALEC GLEBOKO..LUDZIE JEZDZA BUSAMI SKLEPY DO 20 I WOJ KGO OBCHODZI ZE ZAPIEPRZASZ OD 10 DO 1 LUB DRUGIEJ W NOCY I NIE MASZ JAK ZROBIC ZAKUPOW A WIELCY PANOWIE KIEROWCY ROBIA WIELKA LASKE ZE POJADA DO SKLEPU..Z REGULY NIE JEZDZA. PREMI NIE UWIDZISZ BO KROLOWA ANITA ZGARNIA WSZYSTKO ...ALBO DAJE LIZUSOM PO 1,15 ZAL SCISKA...PODPISUJESZ UMOWE I ZASWIADCZENIE O ROWNYM TRAKTOWANIU POLAKOW A TAK NIE JEST...TO POLACY TAM ZAPIEPRZAJA NA NIEMCOW MYSLALEM ZE TO PRACOWITY NAROD ZMIENILEM ZDANIE PO WIZENCHOFF..POLAK PRACUJE NIE DOSC ZE 3 RAZY SZYBCIEJ TO JESZCZE ZAPIEPSZA NA NIEMCA..NIEMCY MOGA CHODZIC NA ZMIANE CO PARE MINUT NA PAPIEROSA POLAK NIE NIEMCY WYCHODZA BEZ TLUMACZENIA DO WC POLAK NIE MOZE...TO PRZYKRE ALE PRAWDZIWE...NIEKIEDY NA GRILU IDZIESZ NA RANO A WUCHODZISZ 22 LUB 24 W NOCY IDZIESZ I PRACUJESZ JAK NIEWOLNIK BO NIE WIESZ CZY MOZESZ ZEJSC PO 12 GODZINACH PRACY...RUMUNI CZY BULGARZY I INNI ..SA LEPIEJ TRAKTOWANI OD POLAKOW.. MAJA PO 4 EURO WIECEJ NIZ POLACY...WYZYSK KLAM I JEDNO WIELKIE GESTAPO..BRYGADZISCI I KIEROWNICY STOJA JAK SS I CHODZA JAK GESTAPO JAK JEST KONTROLA TO TOWAR KTORY SPADA MA ISC DO SKRZYNEK Z 3 KATEGORIA A JAK KONTROL WYCHODZI TO DRA MORDY PODNOS Z ZIEMI I KURCZACZKA NA STÓŁ...ZENADA I OBŁUDA...A PAROWEK Z WIZENCHOFF...NIE POLECIL BYM NAWET SWEMU PSU...NIE MOWIAC JUZ O DZIECKU NAWET WROGA....SAME MIESO Z ZIEMI KAZDEGO RODZAJU SMIERDZACE ZIELONE CZERWONE WSIOOO....I NIBY IDZIE DO ROSJI....POLAKU OBUDZ SIE...TRA G EDIIAAAA...
2
Zostaw swoją opinię o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof - Visbek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof