brak logo

Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

Visbek

Opinie o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

kacperak 2009-03-12 15:03:01
Słowa kojarzące się z 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
Najbardziej nie podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
4
baś 2013-10-31 16:31:55
witam prosze o opinie na tematm warunkow pracy zarobkow oraz wiarygodnosci zakladow drobiarskich wisenchof
1
luz 2013-12-05 16:01:37
witam masz numer do tej firmy?
6
katarzyna 2014-10-20 23:42:46
nawet najgorszemu wrogowi bym tej firmy nie polecił-wykańczalnia,stresująca,stawka od 4eu,a zawalasz na trzy akordy nie polecam tej firmy jak chcecie się przekonać to trzeba samemu poczuć na kościach.
zosia 2015-01-31 18:28:17
witam pracuje w firmie wiesenhof od 2 lat. Macie racje stawka to 4e , praca w stresie, wyczerpująca w tej chwili walczymy o podwyżki , które należą nam się od pierwszego stycznia nie polecam tej pracy ale jak pracy nie ma w polsce gdzieś trzeba pracować.
gargus 2015-03-02 16:08:07
A gdzie dokladnie pracujesz moze w mockern?
ona 2015-04-18 15:59:23
witam! dostałam ofertę pracy do wiesenhof mockern.. czy ktoś mógłby mi coś na ten temat napisać... podobno 8,25euro brutto wiec 5 euro na rękę. mieszkania 2,3 osobowe także kamienice i hotele. czy coś z tego co napisałam to prawda?
ona 2015-04-20 15:47:13
czy mogłabyś napisać prace w stresie w jakim sensie?? chodzi ze polacy dogaduja czy szefostwo?? jaka jest stawka na tą chwile na czysyo bo słyszałam ze 5 euro..
natka 2015-06-08 16:01:30
więcej nie dadzą praca jak praca stanie w miejscu na nożu monotonia a gdzie indziej albo szaleństwo albo fizycznie ciężko jak nic,na rannej zmianie około 8 godz ale za to na popołudnie do skutku może to być wpół do trzeciej w nocy soboty ranne zmiany zawsze pracują a popołudniowe to się dowiesz w piątek i zaplanuj tu coś a jak nie przyjdziesz to pani dziękujemy gadać nie ma z kim i o czym szefostwo do podpisania umowy jest na tak -potem nie słuchają nikogo chcesz pracować nie dyskutuj i bądź na skinienie po dwóch mc miałem dość lepiej w Polsce biedniej żyć ale żyć z rodziną bez stresu -bo tam w Niemczech to było praca -sen-dojazd do pracy i chwile na stołówce gdzie spotkało się rodaków można tylko zaliczyć do przyjemności żałuje wyjazdu nie warto było:(
cichy 2015-07-25 11:04:35
witam ja też tam pracowałem żenada ci ludzie są żadni plotek razem z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefową ona uważa się za matkę teresę z Kalkuty wszystkie plotki wie od swoich pracowników a jest ich tam dużo prawie wszyscy kapują stawka 4 euro a zarabiamy 1800 na miesiąc osiemset dostawaliśmy a resztę zabierała złodziejka nikomu tej firmy nie polecam
Eryk 2015-09-06 12:54:08
Nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź @cichy. Piszesz, że zarabiacie w tych zakładach 4 euro na godzinę i koniec końców wychodzi to ok. 1800 euro na miesiąc, z czego 1000 euro ktoś tam wam zabiera. To chyba jakiś żart, bo przy takim zarobku nie ma sensu wyjeżdżać z kraju za robotą, nie sądzisz.. :)
1
gosc 2015-09-21 17:41:08
Pracowałam w firmie Wiesenhof w Lohne przez wakacje. Praca do łatwych nie należy ale ludzie tam są na prawdę w porządku i da się z nimi dogadać. Stawka to 8,80/h a po 22 jest 20% więcej. Dla mnie ta praca jest ok,jeżdże tam co wakacje od 3 lat. Polecam
hoks 2015-10-06 17:29:22
@gosc, to oni mają tylko prace sezonową w sensie na wakacje, czy da się pracować jednak dłużej. Akurat ze stawką 8,80 euro/h to się nie popisali, bo minimum krajowe jest 8,50 euro/h, ale zawsze coś. Mogę wiedzieć jak rozwiązałeś problem zakwaterowania, bo chyba nic nie organizują pracownikom. Pozdrawiam.
sandra 2016-01-17 14:15:28
pracuje tam 9 miesiecy przjebane dwie zmiany dra mordy brygadzisci czesto sznela zimno mokro choroba pewna romatyzm chorowac nie mozna niema tez karty do lekarza nie polecam sama juz szukam cos innego
Znachor 2016-01-20 11:11:07
Ty chyba nieźle jesteś zrobiona @sandra bo to co piszesz to nie ma w ogóle cienia sensu, nie rozumiem nic, ja tam pracowałem 2 lata i nigdy nie było z niczym problemów
Tom 2016-01-23 22:15:59
czy ktos wie ile dokladnie tam placa na reke? ile godz mozna pracowac? itp
2
lis 2016-04-14 23:14:11
firma jak firma ja nie mam do czego się przyczepić. Interesuje mnie praca u nich. Jak się najlepiej z nimi skontaktować? Bardzo narzekacie na pracę. Czy jest naprawdę tak ciężko. i jak ktoś pisze zimno???
stanko 2016-05-17 17:49:53
tutaj akurat szkolenia i benefity najmniej mnie zachęcają @basa. Wydaje mi się, że najważniejszym czynnikiem jest rozwój i doświadczenie, jakie można tu zdobyć. Jedna z bardziej znanych firm consultignowych w Warszawie, bez dwóch zdań warta uwagi. :)
Iwona 2016-07-20 20:10:18
A ja tam pracuje do dzisiaj w wisenchofie od dwoch lat.Wszyscy ktorzy mysla ze latwo zarabia sie tam pieniadze to zle trafili.trzeba pracowac i juz ale kasa jest na czas ,na konto wszystko na papierze a w polsce co?? najnizsza 1350 zl na reke i tyle ,a tam mam 1350 albo i wiecej tyle ze euro i jeszcze skladam na emeryture sobie w Polsce .
2
marwek 2016-07-20 21:20:22
a jak już jesteś, tio jak tam jest u was z weekendami pracującymi?
Kriss 2016-08-19 15:23:53
W jakiej miejscowości pracujesz i przez jaką firmę?
Kriss 2016-08-19 15:24:31
W jakiej miejscowości pracujesz i przez jaką firmę?
Wladimir z Fileta 2016-08-19 20:28:32
Filet.... ludzie dajcie sobie odrazu spokoj tam pracuja popaprancy tylko praca po 13 godz na dobe spisz do pracy i spisz nic czasu dla siebie ,jak traficie mieszkanie na panamie syf kila i mogila posiadam zdjecia dla zainteresowanych! jak i zakladu krotki film z ukrytej kamery co sie tam dzieje tak i waronkow pracy etc. bylem tam jako wywiad inkognito,pozdrawiam grupe z Fileta spoko ludzie .tasma zapiernicza na maxa bylo 120 osob a jest 60 wiec prace wykonujesz podwojną itd jezeli ktos chce byc traktowany jak polska swinia przez zaklady niemieckie to tam wlasnie tak jest ,pozatym 300 e za pokoj w syfie,jak dzwonisz mowia ze busy woza do pracy,tak ale za kase? co to k.. jest to poco bus i kierowca ktoremu placa za to a i tak jedzie tam bo pracuje taksamo na produkcji? absurd za to zeby zakupy jechac do sklepu kasuje dodatkowo 5e itd ....ale i tak mozecie o zakupach zapomniec bo pracujesz do 20;30 a sklepy do 20 wiec zamkniete ,a ci co podobno tyle czasu tam pracuja to zwykle cioty ktore maja stanowiska opierd...sie np wkladanie skrynek do automatu pkowanie watrobek,lub kfc a reszt to oboz auszwic
Wladimir z Fileta 2016-08-19 20:35:06
Filet.... ludzie dajcie sobie odrazu spokoj tam pracuja popaprancy tylko praca po 13 godz na dobe spisz do pracy i spisz nic czasu dla siebie ,jak traficie mieszkanie na panamie syf kila i mogila posiadam zdjecia dla zainteresowanych! jak i zakladu krotki film z ukrytej kamery co sie tam dzieje tak i waronkow pracy etc. bylem tam jako wywiad inkognito,pozdrawiam grupe z Fileta spoko ludzie .tasma zapiernicza na maxa bylo 120 osob a jest 60 wiec prace wykonujesz podwojną itd jezeli ktos chce byc traktowany jak polska swinia przez zaklady niemieckie to tam wlasnie tak jest ,pozatym 300 e za pokoj w syfie,jak dzwonisz mowia ze busy woza do pracy,tak ale za kase? co to k.. jest to poco bus i kierowca ktoremu placa za to a i tak jedzie tam bo pracuje taksamo na produkcji? absurd za to zeby zakupy jechac do sklepu kasuje dodatkowo 5e itd ....ale i tak mozecie o zakupach zapomniec bo pracujesz do 20;30 a sklepy do 20 wiec zamkniete ,a ci co podobno tyle czasu tam pracuja to zwykle cioty ktore maja stanowiska opierd...sie np wkladanie skrynek do automatu pkowanie watrobek,lub kfc a reszt to oboz auszwic
kario 2016-08-21 14:58:28
a ktoś mi powie dokładnie spełnić wymagania i jakie mieć kwalifikacje żeby na produkcję do nich wyjechać? dodam że mam certyfikat z języka niemieckiego
Wladimir z Fileta 2016-08-24 09:48:55
kario - nie trzeba miec zadnych kwalifikacji poprostu jedziesz i pracujesz
stanko 2016-08-30 12:07:50
Pewnie pojawią się normalnie premie do podstawy zarobków jeszcze.
Zostaw swoją opinię o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof - Visbek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof