Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

Pracowałeś w firmie Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kacperak - 2009-03-12 15:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Słowa kojarzące się z 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
Najbardziej nie podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
zdjecie uzytkownika
baś - 2013-10-31 16:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam prosze o opinie na tematm warunkow pracy zarobkow oraz wiarygodnosci zakladow drobiarskich wisenchof
zdjecie uzytkownika
luz - 2013-12-05 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [baś - 2013-10-31 16:31:55]:
witam masz numer do tej firmy?
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2014-10-20 23:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet najgorszemu wrogowi bym tej firmy nie polecił-wykańczalnia,stresująca,stawka od 4eu,a zawalasz na trzy akordy nie polecam tej firmy jak chcecie się przekonać to trzeba samemu poczuć na kościach.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-01-31 18:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w firmie wiesenhof od 2 lat. Macie racje stawka to 4e , praca w stresie, wyczerpująca w tej chwili walczymy o podwyżki , które należą nam się od pierwszego stycznia nie polecam tej pracy ale jak pracy nie ma w polsce gdzieś trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
gargus - 2015-03-02 16:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-01-31 18:28:17]:
A gdzie dokladnie pracujesz moze w mockern?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-04-18 15:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! dostałam ofertę pracy do wiesenhof mockern.. czy ktoś mógłby mi coś na ten temat napisać... podobno 8,25euro brutto wiec 5 euro na rękę. mieszkania 2,3 osobowe także kamienice i hotele. czy coś z tego co napisałam to prawda?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-04-20 15:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2015-01-31 18:28:17]:
czy mogłabyś napisać prace w stresie w jakim sensie?? chodzi ze polacy dogaduja czy szefostwo?? jaka jest stawka na tą chwile na czysyo bo słyszałam ze 5 euro..
zdjecie uzytkownika
natka - 2015-06-08 16:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więcej nie dadzą praca jak praca stanie w miejscu na nożu monotonia a gdzie indziej albo szaleństwo albo fizycznie ciężko jak nic,na rannej zmianie około 8 godz ale za to na popołudnie do skutku może to być wpół do trzeciej w nocy soboty ranne zmiany zawsze pracują a popołudniowe to się dowiesz w piątek i zaplanuj tu coś a jak nie przyjdziesz to pani dziękujemy gadać nie ma z kim i o czym szefostwo do podpisania umowy jest na tak -potem nie słuchają nikogo chcesz pracować nie dyskutuj i bądź na skinienie po dwóch mc miałem dość lepiej w Polsce biedniej żyć ale żyć z rodziną bez stresu -bo tam w Niemczech to było praca -sen-dojazd do pracy i chwile na stołówce gdzie spotkało się rodaków można tylko zaliczyć do przyjemności żałuje wyjazdu nie warto było:(
zdjecie uzytkownika
cichy - 2015-07-25 11:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja też tam pracowałem żenada ci ludzie są żadni plotek razem z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefową ona uważa się za matkę teresę z Kalkuty wszystkie plotki wie od swoich pracowników a jest ich tam dużo prawie wszyscy kapują stawka 4 euro a zarabiamy 1800 na miesiąc osiemset dostawaliśmy a resztę zabierała złodziejka nikomu tej firmy nie polecam
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2015-09-06 12:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź @cichy. Piszesz, że zarabiacie w tych zakładach 4 euro na godzinę i koniec końców wychodzi to ok. 1800 euro na miesiąc, z czego 1000 euro ktoś tam wam zabiera. To chyba jakiś żart, bo przy takim zarobku nie ma sensu wyjeżdżać z kraju za robotą, nie sądzisz.. :)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-09-21 17:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Wiesenhof w Lohne przez wakacje. Praca do łatwych nie należy ale ludzie tam są na prawdę w porządku i da się z nimi dogadać. Stawka to 8,80/h a po 22 jest 20% więcej. Dla mnie ta praca jest ok,jeżdże tam co wakacje od 3 lat. Polecam
zdjecie uzytkownika
hoks - 2015-10-06 17:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosc, to oni mają tylko prace sezonową w sensie na wakacje, czy da się pracować jednak dłużej. Akurat ze stawką 8,80 euro/h to się nie popisali, bo minimum krajowe jest 8,50 euro/h, ale zawsze coś. Mogę wiedzieć jak rozwiązałeś problem zakwaterowania, bo chyba nic nie organizują pracownikom. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2016-01-17 14:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam 9 miesiecy przjebane dwie zmiany dra mordy brygadzisci czesto sznela zimno mokro choroba pewna romatyzm chorowac nie mozna niema tez karty do lekarza nie polecam sama juz szukam cos innego
zdjecie uzytkownika
Znachor - 2016-01-20 11:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba nieźle jesteś zrobiona @sandra bo to co piszesz to nie ma w ogóle cienia sensu, nie rozumiem nic, ja tam pracowałem 2 lata i nigdy nie było z niczym problemów
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-01-23 22:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos wie ile dokladnie tam placa na reke? ile godz mozna pracowac? itp
zdjecie uzytkownika
lis - 2016-04-14 23:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak firma ja nie mam do czego się przyczepić. Interesuje mnie praca u nich. Jak się najlepiej z nimi skontaktować? Bardzo narzekacie na pracę. Czy jest naprawdę tak ciężko. i jak ktoś pisze zimno???

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert