brak logo

Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

Visbek

Opinie o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

kacperak 2009-03-12 15:03
Słowa kojarzące się z 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
Najbardziej nie podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
8
baś 2013-10-31 16:31
witam prosze o opinie na tematm warunkow pracy zarobkow oraz wiarygodnosci zakladow drobiarskich wisenchof
4
luz 2013-12-05 16:01
witam masz numer do tej firmy?
7
katarzyna 2014-10-20 23:42
nawet najgorszemu wrogowi bym tej firmy nie polecił-wykańczalnia,stresująca,stawka od 4eu,a zawalasz na trzy akordy nie polecam tej firmy jak chcecie się przekonać to trzeba samemu poczuć na kościach.
1
zosia 2015-01-31 18:28
witam pracuje w firmie wiesenhof od 2 lat. Macie racje stawka to 4e , praca w stresie, wyczerpująca w tej chwili walczymy o podwyżki , które należą nam się od pierwszego stycznia nie polecam tej pracy ale jak pracy nie ma w polsce gdzieś trzeba pracować.
gargus 2015-03-02 16:08
A gdzie dokladnie pracujesz moze w mockern?
1
ona 2015-04-18 15:59
witam! dostałam ofertę pracy do wiesenhof mockern.. czy ktoś mógłby mi coś na ten temat napisać... podobno 8,25euro brutto wiec 5 euro na rękę. mieszkania 2,3 osobowe także kamienice i hotele. czy coś z tego co napisałam to prawda?
1
ona 2015-04-20 15:47
czy mogłabyś napisać prace w stresie w jakim sensie?? chodzi ze polacy dogaduja czy szefostwo?? jaka jest stawka na tą chwile na czysyo bo słyszałam ze 5 euro..
natka 2015-06-08 16:01
więcej nie dadzą praca jak praca stanie w miejscu na nożu monotonia a gdzie indziej albo szaleństwo albo fizycznie ciężko jak nic,na rannej zmianie około 8 godz ale za to na popołudnie do skutku może to być wpół do trzeciej w nocy soboty ranne zmiany zawsze pracują a popołudniowe to się dowiesz w piątek i zaplanuj tu coś a jak nie przyjdziesz to pani dziękujemy gadać nie ma z kim i o czym szefostwo do podpisania umowy jest na tak -potem nie słuchają nikogo chcesz pracować nie dyskutuj i bądź na skinienie po dwóch mc miałem dość lepiej w Polsce biedniej żyć ale żyć z rodziną bez stresu -bo tam w Niemczech to było praca -sen-dojazd do pracy i chwile na stołówce gdzie spotkało się rodaków można tylko zaliczyć do przyjemności żałuje wyjazdu nie warto było:(
cichy 2015-07-25 11:04
witam ja też tam pracowałem żenada ci ludzie są żadni plotek razem z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefową ona uważa się za matkę teresę z Kalkuty wszystkie plotki wie od swoich pracowników a jest ich tam dużo prawie wszyscy kapują stawka 4 euro a zarabiamy 1800 na miesiąc osiemset dostawaliśmy a resztę zabierała złodziejka nikomu tej firmy nie polecam
gosc 2015-09-21 17:41
Pracowałam w firmie Wiesenhof w Lohne przez wakacje. Praca do łatwych nie należy ale ludzie tam są na prawdę w porządku i da się z nimi dogadać. Stawka to 8,80/h a po 22 jest 20% więcej. Dla mnie ta praca jest ok,jeżdże tam co wakacje od 3 lat. Polecam
sandra 2016-01-17 14:15
pracuje tam 9 miesiecy przjebane dwie zmiany dra mordy brygadzisci czesto sznela zimno mokro choroba pewna romatyzm chorowac nie mozna niema tez karty do lekarza nie polecam sama juz szukam cos innego
2
Tom 2016-01-23 22:15
czy ktos wie ile dokladnie tam placa na reke? ile godz mozna pracowac? itp
3
Iwona 2016-07-20 20:10
A ja tam pracuje do dzisiaj w wisenchofie od dwoch lat.Wszyscy ktorzy mysla ze latwo zarabia sie tam pieniadze to zle trafili.trzeba pracowac i juz ale kasa jest na czas ,na konto wszystko na papierze a w polsce co?? najnizsza 1350 zl na reke i tyle ,a tam mam 1350 albo i wiecej tyle ze euro i jeszcze skladam na emeryture sobie w Polsce .
5
Kriss 2016-08-19 15:23
W jakiej miejscowości pracujesz i przez jaką firmę?
Kriss 2016-08-19 15:24
W jakiej miejscowości pracujesz i przez jaką firmę?
Wladimir z Fileta 2016-08-19 20:28
Filet.... ludzie dajcie sobie odrazu spokoj tam pracuja popaprancy tylko praca po 13 godz na dobe spisz do pracy i spisz nic czasu dla siebie ,jak traficie mieszkanie na panamie syf kila i mogila posiadam zdjecia dla zainteresowanych! jak i zakladu krotki film z ukrytej kamery co sie tam dzieje tak i waronkow pracy etc. bylem tam jako wywiad inkognito,pozdrawiam grupe z Fileta spoko ludzie .tasma zapiernicza na maxa bylo 120 osob a jest 60 wiec prace wykonujesz podwojną itd jezeli ktos chce byc traktowany jak polska swinia przez zaklady niemieckie to tam wlasnie tak jest ,pozatym 300 e za pokoj w syfie,jak dzwonisz mowia ze busy woza do pracy,tak ale za kase? co to k.. jest to poco bus i kierowca ktoremu placa za to a i tak jedzie tam bo pracuje taksamo na produkcji? absurd za to zeby zakupy jechac do sklepu kasuje dodatkowo 5e itd ....ale i tak mozecie o zakupach zapomniec bo pracujesz do 20;30 a sklepy do 20 wiec zamkniete ,a ci co podobno tyle czasu tam pracuja to zwykle cioty ktore maja stanowiska opierd...sie np wkladanie skrynek do automatu pkowanie watrobek,lub kfc a reszt to oboz auszwic
3
Wladimir z Fileta 2016-08-19 20:35
Filet.... ludzie dajcie sobie odrazu spokoj tam pracuja popaprancy tylko praca po 13 godz na dobe spisz do pracy i spisz nic czasu dla siebie ,jak traficie mieszkanie na panamie syf kila i mogila posiadam zdjecia dla zainteresowanych! jak i zakladu krotki film z ukrytej kamery co sie tam dzieje tak i waronkow pracy etc. bylem tam jako wywiad inkognito,pozdrawiam grupe z Fileta spoko ludzie .tasma zapiernicza na maxa bylo 120 osob a jest 60 wiec prace wykonujesz podwojną itd jezeli ktos chce byc traktowany jak polska swinia przez zaklady niemieckie to tam wlasnie tak jest ,pozatym 300 e za pokoj w syfie,jak dzwonisz mowia ze busy woza do pracy,tak ale za kase? co to k.. jest to poco bus i kierowca ktoremu placa za to a i tak jedzie tam bo pracuje taksamo na produkcji? absurd za to zeby zakupy jechac do sklepu kasuje dodatkowo 5e itd ....ale i tak mozecie o zakupach zapomniec bo pracujesz do 20;30 a sklepy do 20 wiec zamkniete ,a ci co podobno tyle czasu tam pracuja to zwykle cioty ktore maja stanowiska opierd...sie np wkladanie skrynek do automatu pkowanie watrobek,lub kfc a reszt to oboz auszwic
1
Wladimir z Fileta 2016-08-24 09:48
kario - nie trzeba miec zadnych kwalifikacji poprostu jedziesz i pracujesz
Rodzynka124 2016-10-23 13:27
Pracowałam tam z chłopakiem tylko dwa tygodnie a już się przekonaliśmy co tam jest...z nikim tam nie idzie normalnie pogadać aby umieją mordy dżeć i popedzać człowieka...a lekarza nie potrafią wezwać.
Ludzie tam robią bez badań sanitarno-epidemiologicznych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach...uważajcie na rudą najpierw ładnie gada a później okazuje się coś innego.
Nie polecam tej firmy
1
Rodzynka124 2016-10-23 13:28
Pracowałam tam z chłopakiem tylko dwa tygodnie a już się przekonaliśmy co tam jest...z nikim tam nie idzie normalnie pogadać aby umieją mordy dżeć i popedzać człowieka...a lekarza nie potrafią wezwać.
Ludzie tam robią bez badań sanitarno-epidemiologicznych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach...uważajcie na rudą najpierw ładnie gada a później okazuje się coś innego.
Nie polecam tej firmy
Joanna 2017-03-31 13:23
Pracujesz obecnie w firmie? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda sytuacja. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?
2
lowelas11117 2017-04-16 01:24
przez jakiego posrednika pracowales w lohne w wiesenhof ja pracowałem w reuden 3 lata
??? 2017-04-27 15:02
Czy w reuden to ta sama firma co w lohne czyli wiesenhof - Visbeck ?
gwiazdka1111718@wp.pl 2017-06-25 09:05
Kolego morzesz podać namiar. Telefon na myken gdzie tam dzwonić w sprawie pracy. Ja .pracowałem w wiesenhof w reuden. Gorzej niż mykem bo sa kaczki cierzkie po 3kilo podaj namiar na myken telefon tam chyba pani anita jest
Joanna 2017-08-10 14:28
Widać na forum, że praca cały czas w Zakładach drobiarskich w Niemczech Wiesenhof nadal jest. Nie widać, natomiast aktualnych ofert. Czy ktoś może podzielić się z innymi użytkownikami informacją na ten temat?
Zostaw swoją opinię o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof - Visbek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof