Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

Visbek

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof

kacperak 2009-03-12 15:03:01
Słowa kojarzące się z 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
Najbardziej nie podobało mi się w 09 Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof :
3
baś 2013-10-31 16:31:55
witam prosze o opinie na tematm warunkow pracy zarobkow oraz wiarygodnosci zakladow drobiarskich wisenchof
1
luz 2013-12-05 16:01:37
witam masz numer do tej firmy?
3
katarzyna 2014-10-20 23:42:46
nawet najgorszemu wrogowi bym tej firmy nie polecił-wykańczalnia,stresująca,stawka od 4eu,a zawalasz na trzy akordy nie polecam tej firmy jak chcecie się przekonać to trzeba samemu poczuć na kościach.
0
zosia 2015-01-31 18:28:17
witam pracuje w firmie wiesenhof od 2 lat. Macie racje stawka to 4e , praca w stresie, wyczerpująca w tej chwili walczymy o podwyżki , które należą nam się od pierwszego stycznia nie polecam tej pracy ale jak pracy nie ma w polsce gdzieś trzeba pracować.
0
gargus 2015-03-02 16:08:07
A gdzie dokladnie pracujesz moze w mockern?
0
ona 2015-04-18 15:59:23
witam! dostałam ofertę pracy do wiesenhof mockern.. czy ktoś mógłby mi coś na ten temat napisać... podobno 8,25euro brutto wiec 5 euro na rękę. mieszkania 2,3 osobowe także kamienice i hotele. czy coś z tego co napisałam to prawda?
0
ona 2015-04-20 15:47:13
czy mogłabyś napisać prace w stresie w jakim sensie?? chodzi ze polacy dogaduja czy szefostwo?? jaka jest stawka na tą chwile na czysyo bo słyszałam ze 5 euro..
0
natka 2015-06-08 16:01:30
więcej nie dadzą praca jak praca stanie w miejscu na nożu monotonia a gdzie indziej albo szaleństwo albo fizycznie ciężko jak nic,na rannej zmianie około 8 godz ale za to na popołudnie do skutku może to być wpół do trzeciej w nocy soboty ranne zmiany zawsze pracują a popołudniowe to się dowiesz w piątek i zaplanuj tu coś a jak nie przyjdziesz to pani dziękujemy gadać nie ma z kim i o czym szefostwo do podpisania umowy jest na tak -potem nie słuchają nikogo chcesz pracować nie dyskutuj i bądź na skinienie po dwóch mc miałem dość lepiej w Polsce biedniej żyć ale żyć z rodziną bez stresu -bo tam w Niemczech to było praca -sen-dojazd do pracy i chwile na stołówce gdzie spotkało się rodaków można tylko zaliczyć do przyjemności żałuje wyjazdu nie warto było:(
0
cichy 2015-07-25 11:04:35
witam ja też tam pracowałem żenada ci ludzie są żadni plotek razem z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefową ona uważa się za matkę teresę z Kalkuty wszystkie plotki wie od swoich pracowników a jest ich tam dużo prawie wszyscy kapują stawka 4 euro a zarabiamy 1800 na miesiąc osiemset dostawaliśmy a resztę zabierała złodziejka nikomu tej firmy nie polecam
0
Eryk 2015-09-06 12:54:08
Nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź @cichy. Piszesz, że zarabiacie w tych zakładach 4 euro na godzinę i koniec końców wychodzi to ok. 1800 euro na miesiąc, z czego 1000 euro ktoś tam wam zabiera. To chyba jakiś żart, bo przy takim zarobku nie ma sensu wyjeżdżać z kraju za robotą, nie sądzisz.. :)
0
gosc 2015-09-21 17:41:08
Pracowałam w firmie Wiesenhof w Lohne przez wakacje. Praca do łatwych nie należy ale ludzie tam są na prawdę w porządku i da się z nimi dogadać. Stawka to 8,80/h a po 22 jest 20% więcej. Dla mnie ta praca jest ok,jeżdże tam co wakacje od 3 lat. Polecam
0
hoks 2015-10-06 17:29:22
@gosc, to oni mają tylko prace sezonową w sensie na wakacje, czy da się pracować jednak dłużej. Akurat ze stawką 8,80 euro/h to się nie popisali, bo minimum krajowe jest 8,50 euro/h, ale zawsze coś. Mogę wiedzieć jak rozwiązałeś problem zakwaterowania, bo chyba nic nie organizują pracownikom. Pozdrawiam.
0
sandra 2016-01-17 14:15:28
pracuje tam 9 miesiecy przjebane dwie zmiany dra mordy brygadzisci czesto sznela zimno mokro choroba pewna romatyzm chorowac nie mozna niema tez karty do lekarza nie polecam sama juz szukam cos innego
0
Znachor 2016-01-20 11:11:07
Ty chyba nieźle jesteś zrobiona @sandra bo to co piszesz to nie ma w ogóle cienia sensu, nie rozumiem nic, ja tam pracowałem 2 lata i nigdy nie było z niczym problemów
0
Tom 2016-01-23 22:15:59
czy ktos wie ile dokladnie tam placa na reke? ile godz mozna pracowac? itp
1
lis 2016-04-14 23:14:11
firma jak firma ja nie mam do czego się przyczepić. Interesuje mnie praca u nich. Jak się najlepiej z nimi skontaktować? Bardzo narzekacie na pracę. Czy jest naprawdę tak ciężko. i jak ktoś pisze zimno???
0
stanko 2016-05-17 17:49:53
tutaj akurat szkolenia i benefity najmniej mnie zachęcają @basa. Wydaje mi się, że najważniejszym czynnikiem jest rozwój i doświadczenie, jakie można tu zdobyć. Jedna z bardziej znanych firm consultignowych w Warszawie, bez dwóch zdań warta uwagi. :)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady drobiarskie w Niemczech Wiesenhof