Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Opinie o GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Pracowałeś w firmie GPL Projekty Sp. Z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-08-19 23:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam nadzieję, że sprawiedliwość kiedyś wujaszka dopadnie i będzie błagał o litość....
zdjecie uzytkownika
.. - 2014-08-30 07:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kiedy, co z tego, że jest stałym klientem w sądzie. Ludzie jak nie widzieli swoich pieniędzy tak już pewnie ich nie zoabaczą... Taki system w kraju jest bardzo zachęcający do wykorzystywania pracowników przez przedsiebiorców. Bowiem ci mogą sobie otwierać nowe spółki i naciągać pańswto i pracowników... I tak w kółko...
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-09-03 01:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdemu może się noga powinąć, nie każdy zdaje sobie sprawę jaka odpowiedzialność ciąży na właścicielu firmy czy przedsiębiorstwa i nie można zakładać, że każdy niewypłacający pracodawca to nieuczciwy człowiek, może mieć wiele kłopotów, z których pracownik nie zdaje sobie sprawy, a ocenić negatywnie bardzo prosto.
zdjecie uzytkownika
mari - 2014-09-03 21:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Tymoteusz, ty chyba wogóle nie czytasz i nie orientujesz się co się w tej firmie działo i dzieje.
Oczywiście, że każdy sobie zdaje sprawę, jaka odpowiedzialność na pracodawcy ciąży. Jeżeli mi w jednej spółce nie wychodzi, to nie wykreślam się z firmy jako prokurent i twierdzę, że nie mój problem, nie jestem prokurentem i mnie los pracowników nie interesuje, a przede wszystkim nie zakładam nowej firmy, która już na długach jedzie !
Człowieku, obudz się !!!
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-09-29 20:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego masz racje, jestem zewnetrznym obserwatorem calej sytuacji, chociaz akurat o tym co napisales to nie mialem pojecia. Nie rozumiem co w takim razie kusi ludzi by podejmowac prace u boku czlowieka, ktory wypial sie ma poprzednia firme-bo.inaczej tego nazwac nie mozna. Tak mysle czym ludzie sa kuszeni co do pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Zapata - 2014-11-07 00:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tym, co dzieje się w GPL Projekty można poczytać m.in. na www.naszemiasto.pl "Polskie lenie" i "pieprzeni katolicy" - takimi "komplementami" nieraz obdarzał swoich pracowników Gert B., szef firmy GPL Projekty, która miała swoją siedzibę w Tarnowie, przy ul. Kochanowskiego. O ile niezbyt eleganckie traktowanie pracownicy byli w stanie znieść, o tyle trudniej było im pogodzić się z faktem, że od 2010 roku Gert B. nie odprowadzał za nich składek do ZUS, a dług wobec samych pracowników za niewypłacone wynagrodzenia i delegacje sięga kilkuset tysięcy złotych. czy ta firma w ogóle funkcjonuje jeszcze?
zdjecie uzytkownika
drwal Grzmitopór - 2014-11-21 12:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzieś w internatach ja jakieś stronie znalazłem informację o jakichś wielkich długach, możeciem to konstruktywnie jakoś potwierdzić?szukam pracy przede wszystkim jako designer i projektant, muszę pracować kreatywnie - czy znajdzie się dla mnie jakaś wspaniała posada w GPL PRojekty? pieniądze do negocjacji
zdjecie uzytkownika
sawa - 2014-11-21 12:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma GPL zajmowała się produkcją mebli, jako podwykonawca, na zamówienie holenderskiej firmy Smeulders Interieurgroep. W najlepszym okresie firma zatrudniała ok. 70 osób, z czego kilkudziesięciu stolarzy. Oczywiście wszystko pisane w czasie przeszłym to też łatwo się domyślić , że już nie działają na rynku
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-01-03 17:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz nadal na tarnowiaku sie ogłaszają. Wujcio wymyślil, że zatrudni starych stolarzy aby wyszkolili mu młodych i się ich pozbędzie. Średnie zatrudnienie w tej firmie to 2 miesiące, czyli do czasu aż się człowiek zorientuje, że nie dostanie żadnych pieniedzy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-01-04 10:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że wogóle jeszcze tam ktoś pracuje. Dwa miesiące to i tak długo biorąc pod uwagę, jak się szef do pracowników odnosi. Kiedy on w końcu stwierdzi, że prowadzenie biznesu to zbyt wysokie wyzwanie...
zdjecie uzytkownika
wawa - 2015-01-05 18:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ta firma to totalne nieporozumienie. W najlepszym okresie pracowało prawie 100 pracowników teraz zaledwie10-20.Wszyscy nowi pracownicy oprócz paru pań od .......
Ponad 60 sądowych nakazów płatniczych do wypłacenia dla ludzi i prawie 3 banie do zusu. Ale firma dalej istnieje pod innymi nazwami, panie z biura od..... dalej przerabiają polaków i obiecują gróżki na wieżbie. a wujcio się cieszy bo polacy przerabiają polaków i git. już dawno ludzie powinni go zostawić a on sam spakować swoje pieski i całą rebiatę łącznie zpaniami z biura i jechać do burkina faso
zdjecie uzytkownika
pytajnik - 2015-01-24 13:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy byli pracownicy dostaną PITy za rok 2014 ???
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-03 15:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawdopodobnie dostaniesz od Kancelarii Komorniczej
zdjecie uzytkownika
pracownik byly - 2015-03-04 16:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie z biura wstydu nie mają, rozsyłają PITy byłym kolegom mimo, że wypłaty nie było, jak sie kto rozliczy to tak jakby potwierdził że kase dostał
zdjecie uzytkownika
.; - 2015-03-04 17:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja się nie rozliczę z tego ! nie widzieliśmy tych pieniędzy na oczy !
zdjecie uzytkownika
US - 2015-03-05 17:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie rozliczać ! w US powiedzieli że jak pieniedzy nie było to nie rozliczać
zdjecie uzytkownika
DennyPracodawca - 2015-04-12 19:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co za dno z tą firmą i kierownictwem, nie dość że pienięedzy nie ujrzałem, to jeszcze siedząc w stanach dostaje telefon od rodziców, że policjant przyszedł do domu moich rodziców w sprawie związanej z pracodawcą z tarnowa. Ile to gówno będzie się jeszcze ciągneło, bo nie życzę sobie żeby przez takie dno moi rodzice byli nachodzeni.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-06-21 15:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram przedmówcę.
Polacy spolszczony holender czyli"bałwan" znalazł sposób na życie w Polsce Naszym Kraju. Swoją polityke oparł na misji PROKURENTA który za nic nie odpowiada.Kradnie pracownikom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieniadze , za to dostaje symboliczne kary które natychmiast płaci , /podobno nio ma dochodów/ i oszukuje do woli Państwo ktore ma swoje organy do obrony nas , a broni tego złodzieja , a nie pracownika czyli NAS Polaków , w przeszłości, teraz i w przyszłosci okradzionych przez niego.
Dziękuję.....................................


Uwaga!!!! Strona zostanie niedługo usunieta i po ptokach
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-10 16:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie musi się podpisywać aby stwierdzić, jaka jest prawda. Przecież każdy wie jak tam było i jest.
zdjecie uzytkownika
ladz - 2015-07-21 17:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się, że takie liczby wchodzą w grę, słyszałem, że u kilku osób były jakieś nieprawidłowości no ale 90 osób to już naprawdę gruba przesada, nie ma co w takim razie odpuszczać, trzeba walczyć o swoje, lecz w tej chwili no właśnie... nie pozostaje chyba nic innego jak tylko czekać jak to się rozwinie.
zdjecie uzytkownika
Stolarz - 2015-07-24 11:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się ma rozstrzygnąć, skoro wniosek o upadłość umorzony, bo jaśnie pan Barman [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] piękny nie stawiał się do sądu a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polskie prawo w Tarnowie nic mu nie zrobi, batonik ukradł pewien bezrobotny to dwa lata mu wlepili, żeby szlag trafił trafił Barmana i tą sukę. I polskie prawo też, amen.......
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-26 20:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mari - 2014-09-03 21:09:51]:
Co Ty nie powiesz, tak mu się noga powinęła biedakowi, że musiał przez kilka lat oszukiwać setki ludzi??? Nie zazdroszczę głupoty. A do Sądu w Polsce szkoda chodzić, oni tylko wszystko robią żeby ludzie nie dostali należnej kasy, nawet tak przeciągnęli sprawę o upadłość firmy (bo jaśnie pan z Holandii d...ek nie raczył się do sądu stawić na wezwanie a sędzia za słabo go o to prosiła widocznie nie padła na kolana) że ludzie nie mogą się starać o zaległe wypłaty z Funduszu Świadczeń Gwarantowanych, przekupiony sędzia już się o to postarał...
zdjecie uzytkownika
y - 2015-07-26 20:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sawa - 2014-11-21 12:35:31]:
puknij się w głowę człowieku i naucz się czytać ze zrozumieniem
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie krótkie. Szef wszystko obiecuje : " nie ma problemu, 100% wypłata 10-go"
A potem przychodzi 10-ty i trzeba szukać nowej pracy a prezes szuka kolejnego naiwnego
Pytania: Czy chcesz żebym ci płacił?
Czemu nie chcieć pracować za darmo?
Ty głupi Polak!
zdjecie uzytkownika
yu - 2015-07-28 13:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polaczki: znowu się nadymacie na forum, zamiast wziąść się do roboty i zrobić spolszczonemu wiatrakowi - bałwanowi koło pióra , a nie tylko gdybać.

Przecież jak on to czyta,czy jemu "to czarne to coś czyta" to rżą jak konie do owsa.

stolarz 3 was podpuszcza.

Wyroki sądowe są wobec okolo 100 pracowników , w tym to "czarne coś jest na pokaz " wśród poszkodowanych na kwotę około 1 mln zł PLN czy cóś.

Wsystko było na forum, a wy znowu to rozbieracie.

Opamiętajcie się i weżcie się do roboty, czli wymyślcie coś zgodnego z prawem - polskim prawem, a nie prawem sędziów, aby mu zrobić koło pióra albo piszcie o czyms o czym jeszcze nie pisano , a ważnym.

To tyle, czekam na ripostę oburzonych.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-29 11:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będziemy pisać o tym co chcemy pisać :) a prawo jest po naszej stronie jednak :) czekajcie na list :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GPL Projekty Sp. Z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert