Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Opinie o GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Pracowałeś w firmie GPL Projekty Sp. Z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Malwina - 2014-08-18 21:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tę gartskę jescze trzyma w tej firmie??? Kasy nie uwidzą, niekompetentni pracownicy biurowi... Chyba, że ktoś chętnie charytatywnie pracuje
zdjecie uzytkownika
Wojak - 2014-08-19 01:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Malwina Dlaczego od razu uznajesz, że to osoby niekompetentne? Może oni jako jedyni wierzą, że ta cała sytuacja z GPL to żart i coś się zmieni... Osobiście też bym zrezygnował ze współpracy z firmą, która ma problemy z regularnymi wypłatami. Ale jak to w wielu branżach przestoje są częste i kłopotliwe co pokazuje powyższy przypadek.
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2014-08-19 19:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, co się ma tam zmienić??? Kasy już nikt nie zobaczy. Tutaj nie było przestoju, tylko nieudolne prowadzenie firmy jak również niewiedza co do spraw finansowych, które spowodowały taką sytuację firmy, w jakiej ona się obecnie znajduje.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-08-19 23:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam nadzieję, że sprawiedliwość kiedyś wujaszka dopadnie i będzie błagał o litość....
zdjecie uzytkownika
.. - 2014-08-30 07:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kiedy, co z tego, że jest stałym klientem w sądzie. Ludzie jak nie widzieli swoich pieniędzy tak już pewnie ich nie zoabaczą... Taki system w kraju jest bardzo zachęcający do wykorzystywania pracowników przez przedsiebiorców. Bowiem ci mogą sobie otwierać nowe spółki i naciągać pańswto i pracowników... I tak w kółko...
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-09-03 01:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdemu może się noga powinąć, nie każdy zdaje sobie sprawę jaka odpowiedzialność ciąży na właścicielu firmy czy przedsiębiorstwa i nie można zakładać, że każdy niewypłacający pracodawca to nieuczciwy człowiek, może mieć wiele kłopotów, z których pracownik nie zdaje sobie sprawy, a ocenić negatywnie bardzo prosto.
zdjecie uzytkownika
mari - 2014-09-03 21:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Tymoteusz, ty chyba wogóle nie czytasz i nie orientujesz się co się w tej firmie działo i dzieje.
Oczywiście, że każdy sobie zdaje sprawę, jaka odpowiedzialność na pracodawcy ciąży. Jeżeli mi w jednej spółce nie wychodzi, to nie wykreślam się z firmy jako prokurent i twierdzę, że nie mój problem, nie jestem prokurentem i mnie los pracowników nie interesuje, a przede wszystkim nie zakładam nowej firmy, która już na długach jedzie !
Człowieku, obudz się !!!
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-09-29 20:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego masz racje, jestem zewnetrznym obserwatorem calej sytuacji, chociaz akurat o tym co napisales to nie mialem pojecia. Nie rozumiem co w takim razie kusi ludzi by podejmowac prace u boku czlowieka, ktory wypial sie ma poprzednia firme-bo.inaczej tego nazwac nie mozna. Tak mysle czym ludzie sa kuszeni co do pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
drwal Grzmitopór - 2014-11-21 12:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzieś w internatach ja jakieś stronie znalazłem informację o jakichś wielkich długach, możeciem to konstruktywnie jakoś potwierdzić?szukam pracy przede wszystkim jako designer i projektant, muszę pracować kreatywnie - czy znajdzie się dla mnie jakaś wspaniała posada w GPL PRojekty? pieniądze do negocjacji
zdjecie uzytkownika
sawa - 2014-11-21 12:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma GPL zajmowała się produkcją mebli, jako podwykonawca, na zamówienie holenderskiej firmy Smeulders Interieurgroep. W najlepszym okresie firma zatrudniała ok. 70 osób, z czego kilkudziesięciu stolarzy. Oczywiście wszystko pisane w czasie przeszłym to też łatwo się domyślić , że już nie działają na rynku
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-01-03 17:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz nadal na tarnowiaku sie ogłaszają. Wujcio wymyślil, że zatrudni starych stolarzy aby wyszkolili mu młodych i się ich pozbędzie. Średnie zatrudnienie w tej firmie to 2 miesiące, czyli do czasu aż się człowiek zorientuje, że nie dostanie żadnych pieniedzy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-01-04 10:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że wogóle jeszcze tam ktoś pracuje. Dwa miesiące to i tak długo biorąc pod uwagę, jak się szef do pracowników odnosi. Kiedy on w końcu stwierdzi, że prowadzenie biznesu to zbyt wysokie wyzwanie...
zdjecie uzytkownika
wawa - 2015-01-05 18:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ta firma to totalne nieporozumienie. W najlepszym okresie pracowało prawie 100 pracowników teraz zaledwie10-20.Wszyscy nowi pracownicy oprócz paru pań od .......
Ponad 60 sądowych nakazów płatniczych do wypłacenia dla ludzi i prawie 3 banie do zusu. Ale firma dalej istnieje pod innymi nazwami, panie z biura od..... dalej przerabiają polaków i obiecują gróżki na wieżbie. a wujcio się cieszy bo polacy przerabiają polaków i git. już dawno ludzie powinni go zostawić a on sam spakować swoje pieski i całą rebiatę łącznie zpaniami z biura i jechać do burkina faso
zdjecie uzytkownika
pytajnik - 2015-01-24 13:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy byli pracownicy dostaną PITy za rok 2014 ???
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-03 15:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawdopodobnie dostaniesz od Kancelarii Komorniczej
zdjecie uzytkownika
pracownik byly - 2015-03-04 16:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie z biura wstydu nie mają, rozsyłają PITy byłym kolegom mimo, że wypłaty nie było, jak sie kto rozliczy to tak jakby potwierdził że kase dostał
zdjecie uzytkownika
.; - 2015-03-04 17:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja się nie rozliczę z tego ! nie widzieliśmy tych pieniędzy na oczy !
zdjecie uzytkownika
US - 2015-03-05 17:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie rozliczać ! w US powiedzieli że jak pieniedzy nie było to nie rozliczać
zdjecie uzytkownika
DennyPracodawca - 2015-04-12 19:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co za dno z tą firmą i kierownictwem, nie dość że pienięedzy nie ujrzałem, to jeszcze siedząc w stanach dostaje telefon od rodziców, że policjant przyszedł do domu moich rodziców w sprawie związanej z pracodawcą z tarnowa. Ile to gówno będzie się jeszcze ciągneło, bo nie życzę sobie żeby przez takie dno moi rodzice byli nachodzeni.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-06-21 15:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram przedmówcę.
Polacy spolszczony holender czyli"bałwan" znalazł sposób na życie w Polsce Naszym Kraju. Swoją polityke oparł na misji PROKURENTA który za nic nie odpowiada.Kradnie pracownikom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieniadze , za to dostaje symboliczne kary które natychmiast płaci , /podobno nio ma dochodów/ i oszukuje do woli Państwo ktore ma swoje organy do obrony nas , a broni tego złodzieja , a nie pracownika czyli NAS Polaków , w przeszłości, teraz i w przyszłosci okradzionych przez niego.
Dziękuję.....................................


Uwaga!!!! Strona zostanie niedługo usunieta i po ptokach
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-10 16:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie musi się podpisywać aby stwierdzić, jaka jest prawda. Przecież każdy wie jak tam było i jest.
zdjecie uzytkownika
ladz - 2015-07-21 17:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się, że takie liczby wchodzą w grę, słyszałem, że u kilku osób były jakieś nieprawidłowości no ale 90 osób to już naprawdę gruba przesada, nie ma co w takim razie odpuszczać, trzeba walczyć o swoje, lecz w tej chwili no właśnie... nie pozostaje chyba nic innego jak tylko czekać jak to się rozwinie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-26 20:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mari - 2014-09-03 21:09:51]:
Co Ty nie powiesz, tak mu się noga powinęła biedakowi, że musiał przez kilka lat oszukiwać setki ludzi??? Nie zazdroszczę głupoty. A do Sądu w Polsce szkoda chodzić, oni tylko wszystko robią żeby ludzie nie dostali należnej kasy, nawet tak przeciągnęli sprawę o upadłość firmy (bo jaśnie pan z Holandii d...ek nie raczył się do sądu stawić na wezwanie a sędzia za słabo go o to prosiła widocznie nie padła na kolana) że ludzie nie mogą się starać o zaległe wypłaty z Funduszu Świadczeń Gwarantowanych, przekupiony sędzia już się o to postarał...
zdjecie uzytkownika
y - 2015-07-26 20:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sawa - 2014-11-21 12:35:31]:
puknij się w głowę człowieku i naucz się czytać ze zrozumieniem
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-29 11:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będziemy pisać o tym co chcemy pisać :) a prawo jest po naszej stronie jednak :) czekajcie na list :)
zdjecie uzytkownika
Stolarz - 2015-08-18 18:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spadaj dziadu na drzewo, pewnie jakiś nowy Wilem
zdjecie uzytkownika
dlag - 2015-08-20 21:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakby się wzięli za porządną i sumienną pracę to na pewno nie mieliby żadnych problemów w tej firmie, ale jak siedzą po godzinach pracy i wypisują jakieś głupoty to musi wam się nudzić bardzo, ja nie ma zastrzeżeń do firmy, jest ona wypłacalna i to zawsze pieniądze są na czas, a to ważna cecha.
zdjecie uzytkownika
chomik - 2015-08-20 22:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej i śmiało stawiają czoła innym większym firmom. GPL Projekty to moja druga firma w której pracowałem i póki co był to mój najlepszy pracodawca. Patrząc na Wasze wpisy to aż strach myśleć gdzie wcześniej robiliscie...
zdjecie uzytkownika
chomik - 2015-08-20 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej i śmiało stawiają czoła innym większym firmom. GPL Projekty to moja druga firma w której pracowałem i póki co był to mój najlepszy pracodawca. Patrząc na Wasze wpisy to aż strach myśleć gdzie wcześniej robiliscie...
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-08-21 10:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe marna prowokacja chomik :D obecnie nie ma GPL bo jest nowa firma, żeby wymigać się od płacenia zaległości po GPL :)
zdjecie uzytkownika
czinku - 2015-09-20 13:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś chyba przespał ważne momenty w firmie. Wiadomo jak cały ten bałagan się zakończy/zakończył i jaka jest przede wszystkim szansa, że osoba odpowiedzialna za upadek firmy i zwolnienie sporej części osób otworzy jakąś podobną firmę i będzie w ten sam sposób ludzi traktować ? Bo wierzę, że polskie prawo na to pozwoli.
zdjecie uzytkownika
upadający holender - 2015-09-21 16:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey ludzie, odzyskałem kasę (sama pensja, bez okresu wypowiedzenia i delegacji ale zawsze to coś),
składajcie wnioski do funduszu świadczeń gwarantowanych, a potem bedziecie mogli bauwanowi śmiać sie w twarz
zdjecie uzytkownika
minka - 2015-10-20 16:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no firma rzeczywiscie raczej zakonczyla dzialanosc. ale pameitam ze produkty jakie oferowala byly dobre. wiemy ze dzialanosc firmy byla z branzy meblarskiej- produkcja mebli oraz sprzedaz. ale ktos wie moze pod jakas nazwa teraz jest firma, bo tak zrozumialam powyzej po komentarzach. bylabym wdzieczna
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-10-25 14:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Minka a co kupiłaś sobie jakiś produkt ? z tego co wiem to przecież wszystko sprzedawane było za granice :) Przez słuchawkę przedstawią się Interior is Life a zatrudnią Cie pewnie na Building Interior Tarnów :) Swoją drogą widzicie w Krs Interior is Life : Klasyfikacje działalności PKD, EKD i SIC dla "Interior Is Life Sp. z o.o.":
PKD
Działalność agentów zajmujących się sprzedażą maszyn, urządzeń przemysłowych, statków i samolotów 46.14.Z
SIC
Brokerzy i maklerzy giełd towarowych 62210000
EKD
Brak danych odnośnie EKD
A gdzie produkcja mebli ???
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-10-25 14:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Krs Building Interior za to mamy produkcja mebli hehe.
zdjecie uzytkownika
aelaa - 2015-11-15 21:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'Kierowniczka D.' ponoć niezle się spasła ;)
zdjecie uzytkownika
, - 2015-11-16 13:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiemy informacja już się rozeszła : P
zdjecie uzytkownika
Ale jaja - 2015-11-20 20:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym ją zobaczyć!
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-11-25 14:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja szukam pracy i mało mnie interesuje ile to wazy kierowniczka, czy przytyła, czy nie, chyba to mało istotne. O wiele bardziej wolałbym przeczytac jak kierownictwo traktuje swoich pracowników w GPL Projekty. W sensie czy nie robią problemów jak sie człowiek spóźni czasem 15 minut, czy potrzebuje wyjść wczesniej etc.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-11-26 12:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patryk,
kierownictwo to para dwóch aroganckich "przedsiębiorców", która nie zna się wogóle na prowadzeniu działalności gospodarczej.
Wyzywanie, mobbing jest na porządku dziennym. Jeśli upomnisz się o wypłatę, która nie jest punktualnie wypłacana, to szef zaproponuje Ci, żebyś sie zwolnił.
Prawie setka ludzi walczy o odzyskanie pieniędzy, które tam zarobili. Poczytaj sobie trochę na necie.
Wizyta w sądzie jest na porządku dziennym u szefa; spraw ma masę z powodu zaległości wypłacania wobec pracowników.

Jak chcesz mieć spkojną pracę a przede wszystkim wypłatę,omijaj z daleka tę firmę.
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-11-28 08:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Patryk,

Poczytaj sobie i z dala od tego złodzieja lub pary oszustów.

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,895996
zdjecie uzytkownika
tokaj - 2015-12-05 18:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa, bo gdyby nie znali się na prowadzeniu działalności, to chyba już dawno firma by upadła. Dziwi mnie tez, że na forum tak mało komentarzy na temat tej kasy, skoro az setka osób jest poszkodowana.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-12-05 20:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powinieneś może dopuścić do myśli że nie każdy ma ochotę wypisywać na forum to jak bardzo został oszukany i nadal jest i ze większość osób to mezszczyzni w wieku 25-40 a i 50 lat którzy maja rodziny do wyżywienia i nie mają czasu na sprawdzanie kto i gdzie przysral tego bałwana. Każdy z nich walczy w sądzie o swoje pieniądze na które ciężko pracowali za granicą w tęsknocie za rodziną pracując od rana do późnego wieczora w poniżeniu przez cholernych Holendrów! Każdy kto pracował choć chwile za granicą wie jak Polacy są traktowani. A najgorsze jest to ze w tym przypadku nawet we własnym kraju padli ofiarą wyzysku i poniżenia przez żałosnego obcokrajowca. Jeśli nadal się dziwisz to stan przed Sejmem i dziw się dalej bycmoze ktoś to doceni.
zdjecie uzytkownika
R - 2015-12-15 06:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało komentarzy bo większość została usunięta :P
zdjecie uzytkownika
minka - 2015-12-15 21:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj powiem ci @. ze twoj komentarz troche jest niepokojacy, tymbardziej ze caly czas mysle ze firma GPL Projekty Sp. Z.o.o. jest solidna firma i nie ma problemu z wyplatami
zdjecie uzytkownika
. - 2015-12-20 12:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem ze jesteś kobietą zapewne pracująca w biurze w tej o to firmie i albo robisz dobre machloje albo siedzisz tam i ktoś Ci płaci za opiekę nad jego dziećmi i prostowanie opini o gpl projekty n.a internetach? Więc niepokój z głowy Napewno to jest powód dla którego masz regularną wypłatę choć i tak w to nie wierzę.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-12-20 12:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nie myśl tyle bo Ci Jeszcze "minka " zrzędnie ;-)
zdjecie uzytkownika
chomik - 2016-01-03 18:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-12-20 12:15:00]:
aj widzę , że znowu znalazły się osoby którym niespecjalnie pasuje praca w GPL. Szkoda , że to właśnie tego typu ludzie najczęściej się tu uaktywniają
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie krótkie. Szef wszystko obiecuje : " nie ma problemu, 100% wypłata 10-go"
A potem przychodzi 10-ty i trzeba szukać nowej pracy a prezes szuka kolejnego naiwnego
Pytania: Czy chcesz żebym ci płacił?
Czemu nie chcieć pracować za darmo?
Ty głupi Polak!
zdjecie uzytkownika
k.l. - 2016-01-18 01:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chomik, a co ty tak bronisz firme . Moze zatrudnili cie jako "bajkopisarz"? GPL juz rok nie dziala, przebudz sie !
zdjecie uzytkownika
Rod - 2016-01-18 14:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No broni bo widocznie jest jej pracownikiem i jest mu dobrze i wszystko pasuje, nie widzę w tym nic dziwnego, o czym mówisz dokładnie @k.l. bo nie wiem?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert