Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Pracowałeś w firmie GPL Projekty Sp. Z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
agata - 2014-04-22 17:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-22 20:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze dziś trzeba do późna popracować póki jest na czym :P
I bardzo dobrze żeby tylko wszystko się sprzedało :)
zdjecie uzytkownika
y. - 2014-04-24 19:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na te 4 pozycje myślę, że też będzie sporo chętnych przy kolejnej licytacji :)
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-08 21:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie, co on teraz robi? Siedzi sam w firmie, w pustej hali, bez maszyn, czy produkują ręcznie
zdjecie uzytkownika
... - 2014-05-09 06:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To musi im niezle płacić, że tak wiernie siedzą z nim... Dla pieniędzy to ludzie zrobią wszystko;(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zapata - 2014-05-09 16:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś konkretnego o tej firmie napisać? Szukam pracodawcy i zależy mi na czymś stałym i pewnym, nie chchiałbym wdepnąć w coś i potem żałować - dzięki.
zdjecie uzytkownika
a. - 2014-05-09 16:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodali ogłoszenie na targowisku. Ciągle kogoś szukają bo ludzie masowo odchodzą. z max 100 osób zostało 12....to o czymś świadczy.... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
chomik - 2014-05-10 15:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć , czy do GPL Projekty w najbliższym czasie planowana jest jakaś rekrutacja? czy trzeba póki co na ślepo wysyłać swoje CV?
zdjecie uzytkownika
chomik - 2014-05-15 22:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że ciężko tu o jakąś konstruktywną opinię czy krytykę... może chociaż parę zdań 'regulaminowych' o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Anty _Wujek Ujek - 2014-05-23 08:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Konstruktywna opinie: Trzymac sie z daleka !!!
zdjecie uzytkownika
anty abra_kadabra - 2014-05-23 22:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A my tam będziemy.
zdjecie uzytkownika
chomik - 2014-05-31 18:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak długo już w tej chwili czekasz na te świadczenia? rozumiem, że się sam zwolniłeś, ale z jakiego powodu?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-06-01 18:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I pomyśleć, że niektórzy nadal mu pomagają....
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2014-06-01 21:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten człowiek sobie nic z tego nie robi...
zdjecie uzytkownika
Zapata - 2014-06-04 08:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to artykuł odnośnie czego? Jest aż tak źle, że media się interesują tematem GPL Projekty? Nic tylko współczuć.
zdjecie uzytkownika
Zapata - 2014-06-26 09:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw jestem co z tego wyniknie dla pracowników. Dobrze, że dojdzie do konfrontacji, może to szansa ku lepszemu...
zdjecie uzytkownika
Słowak - 2014-07-21 17:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rynku są ledwo od 2006 roku, więc można mieć nadzieję, że to nie będzie koniec tej działalności, chociaż wiadomo jak rynek projektowy ostatnio przeżywał swój rozkwit. Teraz może nie być aż tylu zleceń niestety. Oby tylko ta pechowa historia skończyła się dobrze i dla pracowników i dla pracodawcy...
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-08-18 12:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedno wielkie dno........
Omijać z daleka, nigdy wiecej!!!!!
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2014-08-18 21:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tę gartskę jescze trzyma w tej firmie??? Kasy nie uwidzą, niekompetentni pracownicy biurowi... Chyba, że ktoś chętnie charytatywnie pracuje
zdjecie uzytkownika
Wojak - 2014-08-19 01:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Malwina Dlaczego od razu uznajesz, że to osoby niekompetentne? Może oni jako jedyni wierzą, że ta cała sytuacja z GPL to żart i coś się zmieni... Osobiście też bym zrezygnował ze współpracy z firmą, która ma problemy z regularnymi wypłatami. Ale jak to w wielu branżach przestoje są częste i kłopotliwe co pokazuje powyższy przypadek.
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2014-08-19 19:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, co się ma tam zmienić??? Kasy już nikt nie zobaczy. Tutaj nie było przestoju, tylko nieudolne prowadzenie firmy jak również niewiedza co do spraw finansowych, które spowodowały taką sytuację firmy, w jakiej ona się obecnie znajduje.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-08-19 23:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam nadzieję, że sprawiedliwość kiedyś wujaszka dopadnie i będzie błagał o litość....
zdjecie uzytkownika
.. - 2014-08-30 07:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kiedy, co z tego, że jest stałym klientem w sądzie. Ludzie jak nie widzieli swoich pieniędzy tak już pewnie ich nie zoabaczą... Taki system w kraju jest bardzo zachęcający do wykorzystywania pracowników przez przedsiebiorców. Bowiem ci mogą sobie otwierać nowe spółki i naciągać pańswto i pracowników... I tak w kółko...
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-09-03 01:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdemu może się noga powinąć, nie każdy zdaje sobie sprawę jaka odpowiedzialność ciąży na właścicielu firmy czy przedsiębiorstwa i nie można zakładać, że każdy niewypłacający pracodawca to nieuczciwy człowiek, może mieć wiele kłopotów, z których pracownik nie zdaje sobie sprawy, a ocenić negatywnie bardzo prosto.
zdjecie uzytkownika
mari - 2014-09-03 21:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tymoteusz, ty chyba wogóle nie czytasz i nie orientujesz się co się w tej firmie działo i dzieje.
Oczywiście, że każdy sobie zdaje sprawę, jaka odpowiedzialność na pracodawcy ciąży. Jeżeli mi w jednej spółce nie wychodzi, to nie wykreślam się z firmy jako prokurent i twierdzę, że nie mój problem, nie jestem prokurentem i mnie los pracowników nie interesuje, a przede wszystkim nie zakładam nowej firmy, która już na długach jedzie !
Człowieku, obudz się !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPL Projekty Sp. Z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x