logo GPL Projekty Sp. Z.o.o.

GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Tarnów

Opinie o GPL Projekty Sp. Z.o.o.

Zapata 2014-05-09 16:17:05
Możecie coś konkretnego o tej firmie napisać? Szukam pracodawcy i zależy mi na czymś stałym i pewnym, nie chchiałbym wdepnąć w coś i potem żałować - dzięki.
a. 2014-05-09 16:51:17
Dodali ogłoszenie na targowisku. Ciągle kogoś szukają bo ludzie masowo odchodzą. z max 100 osób zostało 12....to o czymś świadczy.... (usunięte przez administratora)
1
chomik 2014-05-10 15:55:57
cześć , czy do GPL Projekty w najbliższym czasie planowana jest jakaś rekrutacja? czy trzeba póki co na ślepo wysyłać swoje CV?
chomik 2014-05-15 22:38:08
widzę, że ciężko tu o jakąś konstruktywną opinię czy krytykę... może chociaż parę zdań 'regulaminowych' o tej firmie?
Anty _Wujek Ujek 2014-05-23 08:58:40
Konstruktywna opinie: Trzymac sie z daleka !!!
2
anty abra_kadabra 2014-05-23 22:53:19
A my tam będziemy.
chomik 2014-05-31 18:53:57
a jak długo już w tej chwili czekasz na te świadczenia? rozumiem, że się sam zwolniłeś, ale z jakiego powodu?
aga 2014-06-01 18:55:17
I pomyśleć, że niektórzy nadal mu pomagają....
Malwina 2014-06-01 21:05:22
A ten człowiek sobie nic z tego nie robi...
Zapata 2014-06-04 08:50:22
A to artykuł odnośnie czego? Jest aż tak źle, że media się interesują tematem GPL Projekty? Nic tylko współczuć.
Zapata 2014-06-26 09:57:16
Ciekaw jestem co z tego wyniknie dla pracowników. Dobrze, że dojdzie do konfrontacji, może to szansa ku lepszemu...
Słowak 2014-07-21 17:40:12
Na rynku są ledwo od 2006 roku, więc można mieć nadzieję, że to nie będzie koniec tej działalności, chociaż wiadomo jak rynek projektowy ostatnio przeżywał swój rozkwit. Teraz może nie być aż tylu zleceń niestety. Oby tylko ta pechowa historia skończyła się dobrze i dla pracowników i dla pracodawcy...
masakra 2014-08-18 12:14:45
Jedno wielkie dno........
Omijać z daleka, nigdy wiecej!!!!!
3
Malwina 2014-08-18 21:25:38
Co tę gartskę jescze trzyma w tej firmie??? Kasy nie uwidzą, niekompetentni pracownicy biurowi... Chyba, że ktoś chętnie charytatywnie pracuje
Malwina 2014-08-19 19:22:18
Tak, co się ma tam zmienić??? Kasy już nikt nie zobaczy. Tutaj nie było przestoju, tylko nieudolne prowadzenie firmy jak również niewiedza co do spraw finansowych, które spowodowały taką sytuację firmy, w jakiej ona się obecnie znajduje.
masakra 2014-08-19 23:23:40
Mam nadzieję, że sprawiedliwość kiedyś wujaszka dopadnie i będzie błagał o litość....
2
.. 2014-08-30 07:28:28
Tylko kiedy, co z tego, że jest stałym klientem w sądzie. Ludzie jak nie widzieli swoich pieniędzy tak już pewnie ich nie zoabaczą... Taki system w kraju jest bardzo zachęcający do wykorzystywania pracowników przez przedsiebiorców. Bowiem ci mogą sobie otwierać nowe spółki i naciągać pańswto i pracowników... I tak w kółko...
mari 2014-09-03 21:09:51
@Tymoteusz, ty chyba wogóle nie czytasz i nie orientujesz się co się w tej firmie działo i dzieje.
Oczywiście, że każdy sobie zdaje sprawę, jaka odpowiedzialność na pracodawcy ciąży. Jeżeli mi w jednej spółce nie wychodzi, to nie wykreślam się z firmy jako prokurent i twierdzę, że nie mój problem, nie jestem prokurentem i mnie los pracowników nie interesuje, a przede wszystkim nie zakładam nowej firmy, która już na długach jedzie !
Człowieku, obudz się !!!
2
drwal Grzmitopór 2014-11-21 12:06:50
gdzieś w internatach ja jakieś stronie znalazłem informację o jakichś wielkich długach, możeciem to konstruktywnie jakoś potwierdzić?szukam pracy przede wszystkim jako designer i projektant, muszę pracować kreatywnie - czy znajdzie się dla mnie jakaś wspaniała posada w GPL PRojekty? pieniądze do negocjacji
sawa 2014-11-21 12:35:31
Firma GPL zajmowała się produkcją mebli, jako podwykonawca, na zamówienie holenderskiej firmy Smeulders Interieurgroep. W najlepszym okresie firma zatrudniała ok. 70 osób, z czego kilkudziesięciu stolarzy. Oczywiście wszystko pisane w czasie przeszłym to też łatwo się domyślić , że już nie działają na rynku
ala 2015-01-03 17:02:24
Teraz nadal na tarnowiaku sie ogłaszają. Wujcio wymyślil, że zatrudni starych stolarzy aby wyszkolili mu młodych i się ich pozbędzie. Średnie zatrudnienie w tej firmie to 2 miesiące, czyli do czasu aż się człowiek zorientuje, że nie dostanie żadnych pieniedzy. (usunięte przez administratora)
1
mala 2015-01-04 10:46:27
Dziwi mnie, że wogóle jeszcze tam ktoś pracuje. Dwa miesiące to i tak długo biorąc pod uwagę, jak się szef do pracowników odnosi. Kiedy on w końcu stwierdzi, że prowadzenie biznesu to zbyt wysokie wyzwanie...
wawa 2015-01-05 18:24:49
Ta firma to totalne nieporozumienie. W najlepszym okresie pracowało prawie 100 pracowników teraz zaledwie10-20.Wszyscy nowi pracownicy oprócz paru pań od .......
Ponad 60 sądowych nakazów płatniczych do wypłacenia dla ludzi i prawie 3 banie do zusu. Ale firma dalej istnieje pod innymi nazwami, panie z biura od..... dalej przerabiają polaków i obiecują gróżki na wieżbie. a wujcio się cieszy bo polacy przerabiają polaków i git. już dawno ludzie powinni go zostawić a on sam spakować swoje pieski i całą rebiatę łącznie zpaniami z biura i jechać do burkina faso
4
pytajnik 2015-01-24 13:12:37
Czy byli pracownicy dostaną PITy za rok 2014 ???
2
:) 2015-02-03 15:08:40
prawdopodobnie dostaniesz od Kancelarii Komorniczej
1
pracownik byly 2015-03-04 16:12:30
panie z biura wstydu nie mają, rozsyłają PITy byłym kolegom mimo, że wypłaty nie było, jak sie kto rozliczy to tak jakby potwierdził że kase dostał
1
.; 2015-03-04 17:35:44
ja się nie rozliczę z tego ! nie widzieliśmy tych pieniędzy na oczy !
1
US 2015-03-05 17:19:12
nie rozliczać ! w US powiedzieli że jak pieniedzy nie było to nie rozliczać
2
DennyPracodawca 2015-04-12 19:03:05
Co za dno z tą firmą i kierownictwem, nie dość że pienięedzy nie ujrzałem, to jeszcze siedząc w stanach dostaje telefon od rodziców, że policjant przyszedł do domu moich rodziców w sprawie związanej z pracodawcą z tarnowa. Ile to gówno będzie się jeszcze ciągneło, bo nie życzę sobie żeby przez takie dno moi rodzice byli nachodzeni.
2
Polak 2015-06-21 15:01:56
Popieram przedmówcę.
Polacy spolszczony holender czyli"bałwan" znalazł sposób na życie w Polsce Naszym Kraju. Swoją polityke oparł na misji PROKURENTA który za nic nie odpowiada.Kradnie pracownikom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieniadze , za to dostaje symboliczne kary które natychmiast płaci , /podobno nio ma dochodów/ i oszukuje do woli Państwo ktore ma swoje organy do obrony nas , a broni tego złodzieja , a nie pracownika czyli NAS Polaków , w przeszłości, teraz i w przyszłosci okradzionych przez niego.
Dziękuję.....................................


Uwaga!!!! Strona zostanie niedługo usunieta i po ptokach
. 2015-07-10 16:24:52
Nikt nie musi się podpisywać aby stwierdzić, jaka jest prawda. Przecież każdy wie jak tam było i jest.
2
xxx 2015-07-26 20:15:33
Co Ty nie powiesz, tak mu się noga powinęła biedakowi, że musiał przez kilka lat oszukiwać setki ludzi??? Nie zazdroszczę głupoty. A do Sądu w Polsce szkoda chodzić, oni tylko wszystko robią żeby ludzie nie dostali należnej kasy, nawet tak przeciągnęli sprawę o upadłość firmy (bo jaśnie pan z Holandii d...ek nie raczył się do sądu stawić na wezwanie a sędzia za słabo go o to prosiła widocznie nie padła na kolana) że ludzie nie mogą się starać o zaległe wypłaty z Funduszu Świadczeń Gwarantowanych, przekupiony sędzia już się o to postarał...
y 2015-07-26 20:23:47
puknij się w głowę człowieku i naucz się czytać ze zrozumieniem
. 2015-07-29 11:49:09
będziemy pisać o tym co chcemy pisać :) a prawo jest po naszej stronie jednak :) czekajcie na list :)
1
Stolarz 2015-08-18 18:48:30
Spadaj dziadu na drzewo, pewnie jakiś nowy Wilem
hehe 2015-08-21 10:18:52
hehehe marna prowokacja chomik :D obecnie nie ma GPL bo jest nowa firma, żeby wymigać się od płacenia zaległości po GPL :)
upadający holender 2015-09-21 16:34:49
hey ludzie, odzyskałem kasę (sama pensja, bez okresu wypowiedzenia i delegacji ale zawsze to coś),
składajcie wnioski do funduszu świadczeń gwarantowanych, a potem bedziecie mogli bauwanowi śmiać sie w twarz
elo 2015-10-25 14:23:42
Minka a co kupiłaś sobie jakiś produkt ? z tego co wiem to przecież wszystko sprzedawane było za granice :) Przez słuchawkę przedstawią się Interior is Life a zatrudnią Cie pewnie na Building Interior Tarnów :) Swoją drogą widzicie w Krs Interior is Life : Klasyfikacje działalności PKD, EKD i SIC dla "Interior Is Life Sp. z o.o.":
PKD
Działalność agentów zajmujących się sprzedażą maszyn, urządzeń przemysłowych, statków i samolotów 46.14.Z
SIC
Brokerzy i maklerzy giełd towarowych 62210000
EKD
Brak danych odnośnie EKD
A gdzie produkcja mebli ???
elo 2015-10-25 14:27:19
w Krs Building Interior za to mamy produkcja mebli hehe.
aelaa 2015-11-15 21:16:28
'Kierowniczka D.' ponoć niezle się spasła ;)
, 2015-11-16 13:28:12
Wiemy informacja już się rozeszła : P
Ale jaja 2015-11-20 20:20:12
chciałbym ją zobaczyć!
. 2015-12-05 20:13:46
To powinieneś może dopuścić do myśli że nie każdy ma ochotę wypisywać na forum to jak bardzo został oszukany i nadal jest i ze większość osób to mezszczyzni w wieku 25-40 a i 50 lat którzy maja rodziny do wyżywienia i nie mają czasu na sprawdzanie kto i gdzie przysral tego bałwana. Każdy z nich walczy w sądzie o swoje pieniądze na które ciężko pracowali za granicą w tęsknocie za rodziną pracując od rana do późnego wieczora w poniżeniu przez cholernych Holendrów! Każdy kto pracował choć chwile za granicą wie jak Polacy są traktowani. A najgorsze jest to ze w tym przypadku nawet we własnym kraju padli ofiarą wyzysku i poniżenia przez żałosnego obcokrajowca. Jeśli nadal się dziwisz to stan przed Sejmem i dziw się dalej bycmoze ktoś to doceni.
R 2015-12-15 06:25:34
mało komentarzy bo większość została usunięta :P
. 2015-12-20 12:11:29
Rozumiem ze jesteś kobietą zapewne pracująca w biurze w tej o to firmie i albo robisz dobre machloje albo siedzisz tam i ktoś Ci płaci za opiekę nad jego dziećmi i prostowanie opini o gpl projekty n.a internetach? Więc niepokój z głowy Napewno to jest powód dla którego masz regularną wypłatę choć i tak w to nie wierzę.
. 2015-12-20 12:15:00
I nie myśl tyle bo Ci Jeszcze "minka " zrzędnie ;-)
k.l. 2016-01-18 01:53:41
Chomik, a co ty tak bronisz firme . Moze zatrudnili cie jako "bajkopisarz"? GPL juz rok nie dziala, przebudz sie !
k.l. 2016-05-24 19:48:10
Meble sie juz pod flaga GPL Projekty nie produkuje. Jest kilka nowych spolek rozrzuconych po Tarnowie. Sami pracownicy nie wiedza dla kogo pracuja, kto im ( czy wogole) ZUS placi. Prawo polskie na takie kombinacje dopuszcza, wiec sie to wykorzystuje na.
Nie polecam pracy tam, cienko z wyplata.
k.l. 2016-06-17 22:49:15
Larysa, skąd ty się urwałaś ???

1.Interior is life
2.Next Stolarnia
3.Interior is life w Holandii
4.GPL Holding
5.Building Interior Tarnow

To są spółki ze sobą powiązane, a jest ich po to tyle, aby trochę pokombinować w płaceniu składek :) . Tak to się w naszym cudownym kraju robi ! Wszystkie należą do wspaniałej pary, która robi ludzi w bambuko i ma to gdzieś. Pozdrawiam
7
edc 2016-06-18 12:51:01
@k.l. a no czyli jest ich kilka jednak tych spolek
Zostaw swoją opinię o GPL Projekty Sp. Z.o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPL Projekty Sp. Z.o.o.