Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o I.O. Venezia

Pracowałeś w firmie I.O. Venezia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
to sem ja - 2015-03-19 00:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojego doświadczenia wiem, że praca w Venezi jest znośna, w porównaniu z innymi firmami w których pracowałam, przynajmniej zarobki są dosyć przyzwoite(A naprawdę są prace 100 razy cięższe i w dodatku dochód o połowę mniejszy). Jednak nad szkoleniem koordynatorów należałoby popracować;/ niestety, mentalność polaków musiałaby się zmienić, a doczekamy się tego(jak dobrze pójdzie) za dwa pokolenia;) wtedy to dopiero może zmieni się system motywacji pracownika... i góra zrozumie, że lepiej jest współpracować i żyć w przyjaznych stosunkach z pracownikiem, niż rywalizować i kopać pod sobą dołki. Ale to potrzeba dużżżooo cierpliwości.... Tymczasem pociesza mnie fakt, że karma wraca ;)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Oscar - 2015-03-27 09:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś chce sobie zmarnować zdrowie to niech popracuje kilka lat w Wenecji. W wieku 30 lat bedzie ludzkim odpadkiem nienadającym się do egzystencji w społeczeństwie . Żaden psycholog ani psychiatra mu już nie pomoże . Jest to firma toksyczna .
zdjecie uzytkownika
filek - 2015-03-31 22:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
venzia to ta firma ktora zajmuje sie produkcja obuwia, torebek i roznych innych akcesoriow. mozecie mi to potwierdzic. chcialabym sie doweidziec wiecej na temat produkcji tego wszystkigo, bo produkty znam bo sama w nich chodzę, ale nie wiem czy są produkowane w dobrych warunkach a to dla mnei ważne.
zdjecie uzytkownika
poznan444 - 2015-03-31 23:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w jednym z Poznańskich sklepów i powiem tak: zarobki nawet spoko, ale kierownika obetnie Ci premię za to, że nie wypierzesz ręczników. Tak bo w venezi trzeba prać ręczniki.
Mało liczy się pracownik, najważniejszy jest klient a pracownika mają w (usunięte przez administratora) Ciągłe naloty z centrali, bo słaby utarg, ciągłe sprawdzanie. A nahgorsze jest to, że nie pozwalają w czasie pracy opuścić sklepu, bo nie wolno i koniec. Awans?? Owszem jest, ale tylko i wyłącznie wtedy gdy pracujesz milion lat czyt. okolo 9 w firmie i mimo to, że nie masz pojęcia o zarządzaniu zespołem i nie masz żadnych predyspozycji do bycia kierownikiem to nim będziesz. Naprawdę to żenujące bo w moim sklepie kierowniczka minęła się z powołaniem.
Taka polityka firmy.
Zespół miałam spoko ale kierowniczka i góra czyt. Warszawka to porażka.
Acha i ciągłe straszenie że Warszawka jeździ. ŻENADA
zdjecie uzytkownika
poooooo4545 - 2015-03-31 23:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rdzę zastanowić się nad traktowaniem pracowników, mam tu na myśli żebyście zaczęli szanować pracowników a nie traktowali każdą opinię klienta który wstał lewą nogą za najważniejszą.
zdjecie uzytkownika
ggg222 - 2015-03-31 23:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oscar - 2015-03-27 09:15:43]:
dokładnie zgadzam się z przedmówcą. Tak jest. Pracowałem więc wiem.
zdjecie uzytkownika
anabella - 2015-04-02 20:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niestety ta firma jest ukierunkowana na pewne osoby, które faworyzuje i nie widzi tych wszystkich błędów w ich działaniu i żałosnego zachowania.
praca jest ciekawa, nawet ta w sklepie, jeśli ktoś rzeczywiście lubi kontakt z klientem. ale zachowanie względem pracowników tragedia. chętnie bym postawiła niektóre osoby z biura (niektóre, nie wszystkie, nie wszyscy są tacy sami na szczęście :) ) do sklepu na dwunastki 2 czy 3 dni z rzędu. firma potrzebuje zmian i świeżości :)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-04-03 08:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anabella - 2015-04-02 20:52:34]:
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami. Firma nastawiona jest na wyciskanie z ludzi jak najwięcej a sama niewiele tak naprawdę oferuje. W dodatku w grę wchodzi nierówne traktowanie pracowników (usunięte przez administratora) niestety....osobiście odradzam pracę w tej firmie, szkoda nerwów i zdrowia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-03 08:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-04-03 08:05:36]:
Zgadzam się w 100% !
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-04-08 12:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poznan444 - 2015-03-31 23:32:45]:
nie polecam pracy w tej "firmie".
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-15 11:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam innne zdanie....uczciwe zarobki...a atmosfera zależy tylko od osób które pracują na sklepie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-04-15 23:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-04-15 11:51:27]:
Dużo zależy od kierowników sklepów, a dokładniej od tego jaką wprowadzają atmosferę. To jest właśnie ich słaba strona. Często jest tak , że awansują ludzie bez odpowiedniego przygotowania merytorycznego(np. dlatego, że mają długi staż pracy) a później jest jak jest.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-04-16 23:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filek - 2015-03-31 22:33:37]:
To jest tylko hurtownia obuwia, a nie producent.
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-04-17 14:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara - 2011-07-28 14:06:33]:
Zgadza się.
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2015-04-23 15:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poznan444 - 2015-03-31 23:32:45]:
Atmosfera w poznańskim sklepie jest kiepska. To jedna z gorszych prac jakie kiedykolwiek miałam. Jak siedzisz cicho i się nie wychylasz, dajesz z siebie robić popychadło to wszystko ok. Żenada...
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-04-30 14:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na stanowisku sprzedawcy w salonie jest dość łatwa, natomiast pracownicy są bywają różni. Na szczęście pracowałam tam tylko na studiach. Wiadomo, jak są niskie zarobki to ludzie są sfrustrowani i jest wyścig. Ale to jest polska firma, a wiadomo jakie są standardy w polskich firmach. Jak się zna języki obce i skończyło się studia to najlepiej iść to firmy międzynarodowej i nie dać się poniżać za parę groszy. Polecam każdemu, choćby dla porównania. Nawet rozmowy rekrutacyjne wyglądają zupełnie inaczej. A często w polskich firmach to jest kompletna prowizorka. Z wieloma opiniami na temat Venezi niestety ale muszę się zgodzić.
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-05-05 16:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwira - 2014-08-27 12:59:43]:
ok. 1500-1600 netto max, jak na warszawskie warunki to totalna nędza i wyzysk.
zdjecie uzytkownika
delete - 2015-05-06 17:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, że nie widzę mojej poprzedniej wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
majster - 2015-05-08 09:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2015-04-16 23:46:57]:
venezia nie produkuje niczego, sprowadza wszystko z krajów 3 świata, chiny, brazylia, indie, albania, macedonia,
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2015-05-08 21:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majster - 2015-05-08 09:49:38]:
To prawda. Wiele osób myśli, że to producent. Jakość bardzo słaba, mi buty rozkleiły się po miesiącu. Takie( usunięte przez administratora )opakowane w pazłotko.
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-06-16 14:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parę lat temu pracowałam w tej firmie na terenie W-wy i
naprawdę nie mam nic pozytywnego do powiedzenia na temat klimatu tam panującego. Nierównego traktowania, braku szacunku do drugiego człowieka, zastraszania itp.
Sklepy, które szczególnie odradzam bo nadal pracują tam te same
toksyczne potwory to: Galeria Mokotów, Wola Park teraz jeszcze
stosunkowo niedługo otwarty salon w Blue City.Naprawdę nie warto skoro kierownik może podczas przerwy wychodzić na zewnątrz i załatwia sobie w tym czasie różne sprawy a w regulaminie firmy jest to zakazane.Natomiast pracownikowi się nie pozwala nawet po zapytaniu kierownictwa i zastrasza się, że jak coś to szukaj sobie innej pracy.A przecież nawet nie ma na zapleczu możliwości podgrzania sobie obiadu.A raz na jakiś czas trzeba zjeść ciepłą strawę. W firmie Venezia jest to nie możliwe. Szczególnie kierownictwo jest tam na innych zasadach, chorych zresztą. A co do własnego zdania to już naprawdę nie ma mowy, najlepiej siedzieć cicho i na wszystko się zgadzać. Dlatego ta firma ciągle poszukuje jak zauważyłam sprzedawców - łosi co się nabiorą niestety nikt normalny w takich warunkach i atmosferze fałszu długo nie popracuje. Ich obuwie to naprawdę jedna wielka lipa.Sprowadzanie z różnych krajów gdzie są taniochą. Jest tak jak piszą moi poprzednicy. Wszystkie błyskotki na obuwiu, które są wabikiem masowo się odklejają, odpadają po bardzo krótkim użytkowaniu. Dlatego jest bardzo dużo reklamacji rozpatrywanych oczywiście na nie korzyść klientów.
Pisze to po bardzo długim czasie, widzę po opiniach, że szefostwo
ma gdzieś godną i budująca atmosferę oraz takie warunki co to by przyciągały przyszłych pracowników. A tak tylko to co tu piszemy daje
do myślenia i wycofania się jeszcze na starcie. Z bagna, w którym nikt
przecież świadomie nie chce babrać.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-06-21 12:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nikomu, jak macie możliwość to uciekajcie z tego bagna.
zdjecie uzytkownika
brak słów - 2015-06-27 00:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsi są tajemniczy klienci , boki zrywać , to pracownicy z wa-wy, nawet starsi panowie , jak nic złego w danym sklepie nie znajda to wchodzą po parę razy,aż w końcu sprzedawca zrobi coś "złego" czyt. nieodpowiedniego , według guru. potem wracają do wa-wy , pełni dumy i chwały że udało im się zrównać sprzedawce z błotem , przynieść nowe ploteczki , złapać na gorącym uczynku, odebrać premie , wyrzucić kogoś , bo niby się nie nadaje,a tak głupich pytań i zachowań co z wawy na kontroli robią to żaden klient nie zadaje, bo są to inteligentni ludzie, przychodzą kupić buty a nie węszyć, czasem wiadomo że to tajemniczy bo głupotą zajeżdża z daleka, wstyd , żałosne zachowanie, kłamstwa , lizi pupsko
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-13 19:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się wydaje, że jednak dobrze by było ustalić pewne fakty jeszcze na poczatku wpsółpracy, w końcu nie po to każdy dostaje umowe, to jest jednak dokument wiążący i można za to już konkretnie wiedziec jak wszystko wyglada. Fajna jest teraz oferta dla Pań jakos doradca klienta - stylista, chociaz moze i mężczyźni się odnajdą.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-08-06 23:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pchajcie się do tego bagna, buty słabej jakości w cenach jak CCC,Wszystkie błyskotki na obuwiu, które są wabikiem masowo się odklejają,venezia nie produkuje niczego, sprowadza wszystko z krajów 3 świata, chiny, brazylia, indie, albania, macedonia,i po garażach w Polsce robi. Atmosfera w sklepach jest kiepska. To jedna z gorszych prac jakie kiedykolwiek miałam. Jak siedzisz cicho i się nie wychylasz, dajesz z siebie robić popychadło to wszystko ok. Żenada... To jest tylko hurtownia obuwia, a nie producent.Ciągłe naloty z centrali,tych panienek od ploteczek bo słaby utarg, ciągłe sprawdzanie.A co do własnego zdania to już naprawdę nie ma mowy, najlepiej siedzieć cicho i na wszystko się zgadzać. Dlatego ta firma ciągle poszukuje jak zauważyłam sprzedawców - łosi co się nabiorą niestety nikt normalny w takich warunkach i atmosferze fałszu długo nie popracuje. Ich obuwie to naprawdę jedna wielka lipa.jest bardzo bardzo dużo reklamacji od lat rozpatrywanych oczywiście na nie korzyść klientów. kasa ok. 1500-1600 netto max, jak na warszawskie warunki to totalna nędza i wyzysk w innych regionach najniższa krajowa i bycie popychadłem.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-08-24 21:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filek - 2015-03-31 22:33:37]:
hehe... no to widać jakim jesteś pracownikiem jeśli nawet nie wiesz jak się pisze nazwę firmy w której pracujesz. a tu taka opinia. gratuluję inteligencji.
zdjecie uzytkownika
ale ... - 2015-08-25 13:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem tych wpisów, wszystko co tu czytam to wylewanie pomyj ludzi którym nie wyszło bo albo są kiepskimi sprzedawcami albo nie potrafią pracować w zespole albo faktycznie trafili źle, firma Venezia jak każda inna ma swoje dobre i słabe strony, prawdą jest że socjal i wynagrodzenie jest naprawdę na wysokim poziomie a ludzie którym zależy na stałej pracy pracują w firmie bardzo długo, nie wszystko jest idealne ale pracuje się bardzo dobrze - prawdą jest że pracuje się jeszcze lepiej jak trafi się na dobrego kierownika i lojalny zespół,polecam
zdjecie uzytkownika
... - 2015-08-26 09:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
fIRMA , NIE LICZY SIE Z PARCOWNIKAMI , SĄ FAWORYZWANI KIEROWNICY CI CO DONOSZA NP. PANI Z ANNOPOLU.
zdjecie uzytkownika
bekas - 2015-08-26 22:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [... - 2015-08-26 09:29:20]:
Nie wiem ile to jeszcze potrwa, ale póki co firma radzi sobie całkiem nieźle. Miejmy nadzieję , że będą dalej szli tą ścieżką. Wtedy spodziewać się można wiele dobrego, a i pracownicy będą mieli spokojniejsze głowy. Co do wpisu @..., to lepiej zajmij się swoją pracą tutaj niż problemami wszystkich naokoło
zdjecie uzytkownika
ale ... - 2015-08-27 09:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
doskonale było by zacząć się szkolić - profesjonalnie i integrować poznawać wtedy praca była bardziej profesjonalna i przyjemniejsza, ale wierzę w to że Firma zainwestuje w swoich dobrych pracowników , bo faktycznie zmiany rozpoczęły się od zarobków i to było miłe zaskoczenie :-))
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-08-27 18:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam, kto pracował temu nie trzeba tłumaczyć.
zdjecie uzytkownika
sxdcfv - 2015-09-28 01:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie nie wiem czy wiecie ale obecnie w firmie "I.O. VENEZIA” IWONA OGANOWSKA, WOJCIECH NACHIŁO SP. J. nadal poszukują pracowników na stanowisko doradcy klienta- stylisty w Świnoujściu, Rzeszowie oraz w Warszawie, oferują atrakcyjne wynagrodzenie,możliwość rozwoju zawodowego i awansu,przyjazną atmosferę
zdjecie uzytkownika
lolu - 2015-10-21 16:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga , chyba zwolnił się dość ciekawy wakat na Visual Merchandiser, apeluję do warszawy może szkoda szukać po omacku, macie przecież fantastyczne rodzynki z umiejętnościami które się czasem marnują we własnych salonach, może regionalni przedstawili by kandydatury ze swoich regionów i ktoś by AWANSOWAŁ lub choć spróbował czegoś innego to przecież fajne wyróżnienie i informacja dla innych że można osiągnąć coś więcej ...Venezio zacznij doceniać swoich ludzi nie wszyscy są u Was z przypadku -jestem pewien że nowa krew w pewnych formacjach przyniosła by EFEKT zaskakujący :-)))) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-10-28 12:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie masz racje @lolu, ale ja szukam prayc u nich jako zwykły sprzedawca, a widze, że właśnie takich ofert niestety nie ma. Zastnawiam się teraz nad dalsza pracą jak to będzie faktycznie. Jeśli chodzi o wynagordzenie to wiem, z eponad 2 tys można zaorbić na takim zwykłym stanowisku jednak i moim zdnaiem to jest ok.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-11-16 10:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie co GINO rossi ma wspólnego z VENEZIĄ ???
zdjecie uzytkownika
sarenka2 - 2015-11-16 13:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno @lol wspólnym mianownikiem jest to że są to polskie firmy stylizujące się na włoskie. i to działa. ciekawe czy zatrudnienie jest bardziej w polskim czy włoskim stylu. niby w ofercie piszą że dają umowa o pracę na specjalistę ds, zatowarowania salonów i atrakcyjne wynagrodzenie, ale niech ktoś napisze to prawda czy bajki
zdjecie uzytkownika
mefa - 2015-11-18 17:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno jest w tym sporo prawdy ale jednak nie spodziewałbym się, na tym stanowisku bardzo wysokich zarobków.
zdjecie uzytkownika
bekas - 2015-11-20 20:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mefa - 2015-11-18 17:39:28]:
oczywiście, w końcu trzeba wiedzieć idąc na dane stanowisko do pracy na co tak naprawdę można liczyć.
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-11-22 23:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się tylko tak dziwnie nazywa, ale jednak chodzi o pracę magazynową z dodatkiem kierowcy. Według mnie, mniej jak 2,5 tysiąca się nie zarobi
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony klient ze Szczecina - 2016-01-18 11:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja opisze jako klient.
Firma krzak, w trakcie zamowienia zmieniaja mi cene na wyzsza i jeszcze w zywe oczy klamia i oszukuja.
Jak czytam opinie jaka u nich praca to nie ma sie co dziwic...
Firma dno nie polecam zakupow u nich...
zdjecie uzytkownika
marianna - 2016-01-18 21:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jola to prawda, takie zarobki są realne i poniżej tej stawki raczej się nie schodzi, co ważne zatrudniają zazwyczaj na umowę o pracę i teraz szukają doradcy klienta w krakowie
zdjecie uzytkownika
nadla - 2016-01-28 15:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ja będę chciał do nich się dostwać na doradcę. Marianna jakieś wskazówki, co na rozmowie rekrutacyjnej można usłyszeć i jak właściwie się przygotować. Bo słyszałęm że podstawa to jakieś 2200
zdjecie uzytkownika
kasabian - 2016-01-30 19:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że możesz śmiało walczyć o więcej @nadla, może się uda wynegocjować lepszą pensję. Ja próbuje na stanowisko młodszego specjalisty ds importu ba radzę sobie dobrze z językiem włoskim
zdjecie uzytkownika
J - 2016-02-01 20:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No szkoda, że trzeba znać włoski na to stanowisko młodszego specjalisty ds. importu co piszesz @kasabian. Bo tak to spełniam wszystkie pozostałe wymogi, czyli mam doświadczenie na podobnym stanowisku, jestem komunikatywny i umiem pracować w grupie.
zdjecie uzytkownika
e33r4 - 2016-02-03 20:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@J no takie jest wymaganie nic z tym nie zrobisz, ale jezeli ktos zna jezyk włoski to moze tam aplikowac, warunki sa calkiem interesujace tam u nich..
zdjecie uzytkownika
NitoperekNiToKoza - 2016-02-05 20:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co zrozumiałem, to dostaje się także samochód służbowy, bo nawet napisali, że trzeba mieć prawo jazdy no i doświadczenie jakieś w jeździe samochodem.
zdjecie uzytkownika
matylda - 2016-02-16 20:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2015-03-03 19:50:29]:
Zgadzam sie w 100%! Myslalam, ze tylko ja podzielam te opinie co do dzialu marketingu.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-02-16 20:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jestem tutaj pierwszy raz i mam pytanie dotyczące I.O. Venezia a konkretnie takie, co trzeba mieć skończone żeby zostać stylistą, jakie sa wymogi?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa krótka i mało profesjonalna i poproszono mnie o pozostanie na godziny próbne
Pytania:
zdjecie uzytkownika
F - 2016-04-14 19:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko mi powiedzieć @Arek ale pewnie jakąś taką szkołę. Teraz szukają młodszego specjalisty ds. zatowarowania salonów i wymagają tylko średniego wykształcenia, więc możliwe, że nie potrzebujesz wcale specjalnej szkoły skończonej.
zdjecie uzytkownika
kinkon - 2016-05-16 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale szkoła średnia musi być ukończona, zarobki w tym przypadku jednak są w miarę, bo jakieś 2000 złotych

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie I.O. Venezia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I.O. Venezia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert