Oferta opublikowana05.03.2024
Oferta wygasa27.05.2024
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę, kontrakt b2b
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat

Twój zakres obowiązków

  • kompleksowe zarządzanie działem gastronomii, celem zapewnienia efektywnej działalności i realizacji wyznaczonych celów
  • opracowanie strategii marketingowo – sprzedażowej
  • tworzenie i realizacja budżetu operacyjnego
  • wdrażanie rozwiązań, optymalizacja procesów, nadzorowanie przestrzegania standardów
  • budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi, dbałość o jakość obsługi i pozytywny wizerunek
  • rekrutacja, nadzorowanie i koordynowanie pracy podległego personelu

Nasze wymagania

  • wyższe wykształcenie
  • doświadczenie na podobnym stanowisku w obiekcie gastronomicznym o rozbudowanej strukturze – wymóg niezbędny
  • umiejętność kompleksowego zarządzania zespołem oraz punktami gastronomicznymi (znajomość zagadnień przychodowo – kosztowo – rozliczeniowych)
  • znajomość standardów sieciowych
  • biegła znajomość języka angielskiego
  • bardzo dobra umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office / oprogramowanie do obsługi gastronomii)
  • umiejętność wyznaczania priorytetów i koordynowania kilku zadań jednocześnie
  • pozytywne nastawienie do klienta, kreatywność i nieszablonowe myślenie
  • dyspozycyjność do pracy zmianowej

To oferujemy

  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia swoich kwalifikacji w ramach Kolekcji Hoteli Arche
  • ciekawą, pełną wyzwań pracę w przyjaznym i profesjonalnym zespole
  • pracowniczy rabat /50%/ do wszystkich obiektów należących do Kolekcji Hoteli Arche
  • możliwość tworzenia i udziału w imprezach kulturalnych i sportowych organizowanych przez ARCHE S.A.
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!
Klauzula informacyjna
Bez nazwy-1

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie