Sous Chef (zastępca szefa kuchni)

Gdańsk
Oferta opublikowana04.06.2024
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
ELIKSIR

Do Restauracji Eliksir znajdującej się w Gdańskim Garnizonie we Wrzeszczu przy ul. Mariana Hemara 1, zatrudnimy zastępcę szefa kuchni na pełen etat.

Oferujemy
  • pracę w jednej z najlepszych restauracji w Trójmieście,
  • przyjazną atmosferę pracy z ludźmi z pasją,
  • przejrzysty system wynagrodzenia,
  • stawkę od 40-50 zł/h netto,
  • przerwę pracowniczą wraz z obiadem personalnym w ciągu dnia od 16:15 do 16:45,
  • serwis i napiwki rozliczane co miesiąc,
  • wolne święta Bożego Narodzenia i Wielkanocy,
  • możliwość rozwoju poprzez wprowadzanie swoich dań do karty oraz możliwość uzyskania realnego awansu w hierarchii kuchennej,
  • pracę na jakościowych, regionalnych składnikach,
  • dopłaty 50% do kart multisport,
  • dopłata 50% do prywatnej opieki zdrowotnej Allianz,
  • wysokie rabaty na cały asortyment dla siebie i najbliższych
Wymagamy
  • doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • dyspozycyjności również w weekendy,
  • doświadczenia w zarządzaniu zespołem,
  • dobrej organizacji pracy własnej i zespołu,
  • schludności i utrzymywania czystości pracy,
  • chęci do pracy i rozwoju oraz pozytywnej energii,
  • trzymania się receptur i utrzymywanie wymaganego poziomu serwowanych dań ustalonego przez Szefa kuchni,
  • aktualnych badań dopuszczających do pracy z żywnością,
  • stałej współpracy z Kierownikami pozostałych sekcji.
Dlaczego Eliksir?
  • łączymy dania z koktajlami,
  • ciągle się rozwijamy, zmieniamy i podnosimy poprzeczkę,
  • stabilność - działamy już ponad 8 lat,
  • napatoczyło się już trochę wyróżnień i nagród.
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie