Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Zakres obowiązków: -pobranie surowca z magazynu do przygotowania posiłków zgodnie z zapiasmi dokumentacji produkcyjnej, wykorzystywanie wszystkich potrzebnych artykułów żywieniowych pobranych z magazynu do produkcji potraw, przygotowanie surowców do produkcji zgodnie z procedurami i wskazówkami przełożonych, wydanie przygotowanych potraw zgodnie ze specyfikacją ilościową i jakościową na poszczególne oddziały w obecnosci przełożonych, używanie maszyn i urządzeń zgodnie z instrukcją obsługi, przestrzeganie standardów i procedur obowiazujących w kuchni szpitalnej, dbanie o najwyższą jakość i estetyką wykonywanych prac zgodnie z zasadami dobrych praktyk produkcyjnych (GMO), dobrych praktyk higienicznych (GHP) oraz systemu HACCP, przestżeganie reżimu sanitarnego w trakcie wykonywanych prac, dbanie o czystość i higienę osobistą.
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 20.05.2024
Data zakończenia: 19.11.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: Gastronomiczne
Uprawnienia: książeczka sanepidowska
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Sobieskiego 12, 41-300 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie