Manager gastronomii

Gdynia
Oferta opublikowana30.04.2024
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
OPIS
Główne zadania dla Ciebie
  • Zarządzanie zespołem: rekrutacja nowych członków zespołu, szkolenia podnoszące poziom wiedzy i umiejętności, tworzenie grafiku, rozmowy motywacyjne
  • Realizacja planu sprzedażowego oraz zarządzanie budżetem
  • Współpraca z Szefem Kuchni i działem sprzedaży
  • Administracja dokumentami, obsługa systemu POS: wprowadzanie faktur, zarządzanie magazynem, przygotowywanie dokumentów do księgowości, prowadzenie dokumentacji pracowniczej
  • Składanie zamówień, kontakty z dostawcami, negocjowanie cen
  • Pilnowanie porządku w lokalu oraz przestrzeganie jego standardów
  • Praca z zespołem, wspieranie pracowników na stanowiskach pracy
  • Rozliczanie inwentaryzacji
  • Organizacja oraz opieka nad przygotowaniem imprez
  • Dbanie o najwyższy standard obsługi gości i tworzenie przyjemnej atmosfery w restauracji
Nasze wymagania
  • Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Doświadczenie w pracy na stanowisku kelnera, barmana
  • Komunikatywna znajomość języka angielskiego
  • Umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
  • Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne i komunikacyjne
  • Wysoka kultura osobista
  • Gotowość do pracy w weekendy i święta
To oferujemy
  • Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia
  • Wynagrodzenie zawsze na czas
  • Dodatkowe premie
  • Możliwość wprowadzania własnych pomysłów
  • Pracę w zespole który stale się rozwija
  • Komputer służbowy
  • Bezpłatny parking
  • Dofinansowanie do karty multisport oraz opieki medycznej
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie