Szukamy kucharza do hiszpańskiego konceptu w Sopocie. Oczekujemy: Znajomości kuchnii śródziemnomorskiej. zaangażowania i kreatywnych pomysłów na dania, smacznych i pięknie wyglądających na talerzu dań, umiejętności pracy w zespole , dobrej organizacji pracy, miłej atmosfery na kuchni. Gwarantujemy stałą pracę z dobrym wynagrodzeniem
Zależy nam na pracownikach szukającej pracy stabilnej. System pracy jest naprawdę różnorodny co powoduje dużo możliwości. Pracujemy w systemie od wtorku do niedzieli. Oferujemy posiłki oraz zniżki pracownicze. Chętne osoby prosimy o nadsyłanie CV.
Oczekiwania i Wymagania:
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami w firmie,
- obowiązkowe doświadczenie
- ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- umiejętność pracy w zespole,
- samodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracy,
- punktualność,
- pasja, smak i zamiłowanie do gotowania.
Informacje o firmie
Szukamy kucharza do hiszpańskiego konceptu w Sopocie. Oczekujemy: Znajomości kuchnii śródziemnomorskiej. zaangażowania i kreatywnych pomysłów na dania, smacznych i pięknie wyglądających na talerzu dań, umiejętności pracy w zespole , dobrej organizacji pracy, miłej atmosfery na kuchni. Gwarantujemy stałą pracę z dobrym wynagrodzeniem
Zależy nam na pracownikach szukającej pracy stabilnej. System pracy jest naprawdę różnorodny co powoduje dużo możliwości. Pracujemy w systemie od wtorku do niedzieli. Oferujemy posiłki oraz zniżki pracownicze. Chętne osoby prosimy o nadsyłanie CV.
Oczekiwania i Wymagania:
Szukamy kucharza do hiszpańskiego konceptu w Sopocie. Oczekujemy: Znajomości kuchnii śródziemnomorskiej. zaangażowania i kreatywnych pomysłów na dania, smacznych i pięknie wyglądających na talerzu dań, umiejętności pracy w zespole , dobrej organizacji pracy, miłej atmosfery na kuchni. Gwarantujemy stałą pracę z dobrym wynagrodzeniem
Zależy nam na pracownikach szukającej pracy stabilnej. System pracy jest naprawdę różnorodny co powoduje dużo możliwości. Pracujemy w systemie od wtorku do niedzieli. Oferujemy posiłki oraz zniżki pracownicze. Chętne osoby prosimy o nadsyłanie CV.
Oczekiwania i Wymagania:
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami w firmie,
- obowiązkowe doświadczenie
- ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
- umiejętność pracy w zespole,
- samodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracy,
- punktualność,
- pasja, smak i zamiłowanie do gotowania.