Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Dokerska 5, 54-142 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Zakres obowiązków: Wykonywanie poleceń szefa kuchni wynikających z codziennego podziału prac ; Przestrzeganie obowiązujących przepisów sanitarnych i systemu HACCP w trakcie wykonywanych czynności; Sporządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia zbiorowego; Przestrzeganie gramatury i jakości przyrządzanych potraw; Wykonywanie obróbki wstępnej ( mycie, czyszczenie, obieranie) warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków; Zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem; Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych posiłków; Dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością; Porcjowanie i wydawanie na grupy dziecięce posiłków o wyznaczonych godzinach. Praca w godzinach 6:00-14:00. Kontakt z pracodawcą: Aplikuj lub 71 718 62 50. Oferta pracy dostępna w sali G.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Data rozpoczęcia: 26.03.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 1
Inne wymagania: wykształcenie zas. branżowe, staż pracy 1 rok
Pracodawca
Nazwa: WROCŁAWSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW
Adres: Fabryczna 15, 53-609 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.