Oferta opublikowana13.05.2024
Rodzaj umowyumowa zlecenie
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: EMILII PLATER 19, 81-777 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie

Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw według receptur i norm jakościowych, - utrzymywanie czystości w kuchni i magazynie, - kontrola jakości produktów i ich przechowywanie, - dbanie o estetykę podania potraw, - przestrzeganie standardów BHP i HACCP.

Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Zmianowość: nie dotyczy

Liczba godzin w tygodniu: 40

Wynagrodzenie brutto: od 35 PLN

Opis wynagrodzenia: brutto/h

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 14.05.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: podstawowe

Pozostałe wymagania

Staż pracy ogółem: lata: 2

Inne wymagania: Wymagane doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy pod presją czasu oraz dyspozycyjność.

Pracodawca

Nazwa: "GAMBIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Adres: EMILII PLATER 19, 81-777 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie