Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos

Chmielnik

Opinie o Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos

m 2015-09-18 14:58:36
mialem tam kupic golfa 5 ,dziekuje za opinie nie wydam 17 tys w bloto ,
1
R 2015-09-19 10:50:41
witam
jeśli sie sprzedaje 30 aut rocznie to opini jest mało .
sprzedając ponad 700 aut rocznie nie jest sie w stanie wszystkim kupującym dogodzić , a osoba która zakupiła auto i jest zadowolona nie ma czasu pisać na forach (sam Pan jak coś kupi i jest zadowolony to nie pisze opini tylko wtedy gdy jest problem)
Sylwia 2015-09-27 00:48:05
Witam kupilam u nich auto za 13.000 a doinwestowalam 5000zl tez wmawiali ze recykling oplacony a musialam zaplacic a potem telefonu nieodbierali po drugie auto niby przyjechalo z holandii na kolach a po dwoch miesiacach uzytkowania przezemnie auta padl silnik ciagle cos sie dzieje i ciagle do niego dokladam odradzam ten komis nigdy nie zostane ich klientka auta to szroty z zewnatrz niby zadbane ale wewnatrz to wraki
4
wujuwawa 2015-10-17 10:52:13
ufff, jak dobrze że tutaj zajrzałem...dzięki!
4
kolasiv 2015-11-01 08:09:07
omijać tych kretaczy! tego placu nawet komisem nie można nazwac,predzej auto-szrotem. Samochody to najwiekszy złom ze szrotow z Holandii,szpachla,tragiczny stan i plak, tak te auta wyglądają w tym komisie. Właściciel debil mysli ze kazdy jest głupi i uwierzy w jego bajki. 99% aut ma przebieg 180-190 tys a ledwie sa w stanie z miejsca ruszyc. omijac!
2
Arturdomagała 2015-11-14 19:21:35
Trzy tygodnie kupiłem tam passata całego w oryginalnyn lakierze z potwierdzonym przebiegiem chodzi jak brzytwa ! Faktycznie nie każde auto tam bym kupił bo są lepsze i gorsze sztuki ale ogólnie to można powiedzieć że mają ładne auta. W innych komisach widziałem dużo gorsze chociaż opisane były jako idealne i były droższe. Z papierami też nie było problemu, akczyze dosłali mi po trzech dniach. Ja polecam ten komis i dziwi mnie że jest tyle negatywnych komentarzy.
1
loki 2015-11-15 18:18:53
Dzieki za opinie .Mialem tam jechac ale juz mi przeszlo>
jaaaa 2015-12-11 23:22:00
Witam wszystkich. Kupiłem u nich rok temu auto i jestem z niego zadowolony. Koleś ceny ma dość przystępne, owszem nie każde auto nadaje się do kupienia za cenę która jest wystawiona. co do przebiegu KAŻDY jeden handlarz cofa licznik i nie wierzę w książkę serwisową bo to da się kupić ze wszystkimi pieczątkami i naklejkami. Sami uczycie ich cofania bo jak Auto ma 200000 km too juz dużo nie mowiąć o 300 000 km. Moje AUDI z 2000r miało 186000km przebiegu i zapytałem gdzie kręcą liczniki to powiedział wprost że różnie na miejscu albo w holandii zanim wjedzie na lohre. Ogólnie polecam gościa. chyba że ktoś chce igłe z salonu za małe pieniądze to nie ma możliwości mu dogodzić ten komis. tto są auta które mają swoje lata i przebiegi
Sylwia 2015-12-14 22:53:49
Czlowieku co ty mowisz kupilam u nich renault grande scenkca z 2005r z zewnatrz wygladal niepowiem bo nieduzo brakowalo mu do idealu ale jak go kupilam to po miesiacu tak najpierw padl licznik potem silnik jeszcze potem musialam wymieniac drazki i przeguby bo zaczely trzeszczec przy skrecaniu nastepnie teraz mam do wymiany kolo dwumasowe bo juz prawie zuzyte koszt 2500zl oczywiscie nowe chociaz to benzyna 2.0 ale wersja wlasnie z tym cholernym kolem poprostu studnia bez dna przeklinam ten dzien w ktorym zakupilam u nich to auto a i jeszcze kreca sciemy z recyklingiem wmawiaja ze oplacony a potem telefonu nieodbieraja szkoda slow jednym slowem
Marcel30 2015-12-16 15:36:29
Pół roku temu kupiłem tam Toledo całe w oryginalnym lakierze. Licznik wiadome cofany ale który komis tego nie praktykuje w Grandi przynajmniej się do tego przyznają! ze Toledo pochodziło z Holandii to przebieg łatwo można było sprawdzić i według mnie na samochód który ma 15 lat nie było tragedii (stan licznika 192tys faktyczny 280tys) Wiadome nie każdy samochód tam to perełka ale jeżeli ktoś szuka takowej to niech idzie do salonu nam przy wyjeździe straci na wartości 20%. W innych komisach widziałem dużo gorsze chociaż opisane były jako idealne. Papiery kompletne żadnego problemu. Ja polecam ten komis i patrząc na ilość negatywnych stwierdzam jak ktoś już tu pisał mało zadowolonych klientów pisze takie opinie bo są zadowoleni i jeżdżą. Pozdrawiam
NIE DAŁEM SIĘ OSZUKAĆ 2016-01-09 16:04:34
7 lat temu? to jakieś pierdoły. I co od siedmiu lat jeździsz tym samochodem i nie wysiadasz z niego. Kto po 7 latach wystawia komentarze, chyba właściciel komisu ?
joke 2016-01-20 16:46:51
Oszuści...... omijać szerokim łukiem. Wystarczy kilka kontrolnych pytań typu (przebieg, rejestracja, opłata recyklingowa), by pseudo-handlarzyna wpadł w furię, gdyż jest on nastawiony na klienta-frajera. Panowie sprowadzają rozjebane gruchoty, cofają liczniki, PICUJĄ zewnętrznie auta po czym szukają frajera. Szczerze odradzam!
Rafal 2016-01-25 20:09:38
Polecam komis osoba ktore maja OCZY i znaja sie chodz troche na samochodach. Wiadomo sa gorsze i lepsze auta. Ale naprawde mozna wychaczyc super auto za niska cene.Ja kupilem auto w oryginale super zadbane za niska cena. Goraco polecam. A tylko idioci daja zle opinie bo mysla ze kazde auto jest igla za polowe ceny. Szkoda slow dla tempakow. POzdrawiam

p.s Nawet nowe z salonu czasem okazuje sie Powypadkowe i studnia bez dna
R 2016-02-06 15:09:45
Potwierdzam zdanie przedmówców, nic się nie zmieniło, ceny niby nie takie wysokie... Dopóki nie zobaczymy auta na żywo :) Może i są tam auta warte uwagi, ale nie wiem ile, 2? Ogólnie nieciekawe miejsce.
Beti..15,02,2016 2016-02-15 10:57:26
Bardzo nie polecam, właściciel totalny kłamca ,ściemniacz jakich mało .Wystarczy popatrzec na przebiegi wystawianych aut nie różnią sie wiele od siebi. Jaki dziwny zbieg okolicznosci:).
dammmj 2016-02-27 13:46:03
7 lat na tym samym oleju brawo dla ciebie!
Anna łódź 2016-02-29 16:24:35
A ja mam od nich kupione dwa auta Passata i Focusa i nie mogę się do niczego doczepić wszystko ok nic się nie psuje auta zadbane . Jeśli będę wymieniać auto na pewno gdy będzie ciekawa oferta wybiorę się tam ponownie .
nuky 2016-03-04 10:35:30
Witam, ostatnio zakupiłem u nich samochód, niestety nie zostałem poinformowany że auto zostało sprowadzone w tamtym roku a co za tym idzie trzeba uiścić opłatę za recykling 500 zł.
Koszt rejestracji wyszedł mnie 750 zł zamiast 250 zł. Po zagłębieniu się w tamat dowiedziałem się że to Gradnicars miał zapłacić tą opłatę. Teraz nie odbierają telefonu. Kłamią i oszukują, nie polecam.
gosc 2016-04-16 10:39:52
Nie płacą opłaty recyklingowej, w urzędzie są problemy bo na papierach daty się nie zgadzają. To są oszuści, tłumaczenie dokumentów wysyłają na koszt klienta, jeśli się do nich zadzwoni to albo nie odbierają albo odsyłają żeby zadzwonić za ileś tam dni i tak w kółko. Faktury zaniżone o połowę. Samochody to wraki
smok 2016-04-30 21:25:26
Kupiłem u nich auto; WIELKI BŁĄD . Kręt i cygan . Nie kupujcie tam nigdy.
fz6 2016-06-14 16:42:21
PLAK I JAZDA
Józek 2016-07-10 20:35:36
No cóż mówią że głupich nie sieją , a jednak sieją , 7lat na jednym oleju ? chyba że to auto stoi w stodole , zresztą szkoda słów.
OBurzona 2016-07-13 19:55:14
Ludzie przestrzegam przed ta patologia, takich oszustow to chyba nigdy nie spotkałam, kreca w papierach, nie pł aca akcyzy, obnizaja kwoty na fakturach. Omijjcie z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rocco 2016-08-14 10:05:51
Jestem zadowolony z zakupu samochodu w Grandi Cars. Wymieniłem tylko rozrząd i olej. Polecam
Prawda 2016-12-02 17:15:52
Witam. W tym komisie każde auto jest w 100% powypadkowe.Nawet pasty polerskiej nie chce im się zmyć do końca.Tapicerka wymyta karcherem nie wysuszona w aucie śmierdzi wilgocią.W niektórych autach każda opona jest inna. Za auto wycenione na 20-25 tysięcy nie dałbym 10 tysięcy. Porażka
Zostaw swoją opinię o Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos - Chmielnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos