Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos

Chmielnik

Opinie o Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos

Marcel30 2015-12-16 15:36:29
Pół roku temu kupiłem tam Toledo całe w oryginalnym lakierze. Licznik wiadome cofany ale który komis tego nie praktykuje w Grandi przynajmniej się do tego przyznają! ze Toledo pochodziło z Holandii to przebieg łatwo można było sprawdzić i według mnie na samochód który ma 15 lat nie było tragedii (stan licznika 192tys faktyczny 280tys) Wiadome nie każdy samochód tam to perełka ale jeżeli ktoś szuka takowej to niech idzie do salonu nam przy wyjeździe straci na wartości 20%. W innych komisach widziałem dużo gorsze chociaż opisane były jako idealne. Papiery kompletne żadnego problemu. Ja polecam ten komis i patrząc na ilość negatywnych stwierdzam jak ktoś już tu pisał mało zadowolonych klientów pisze takie opinie bo są zadowoleni i jeżdżą. Pozdrawiam
NIE DAŁEM SIĘ OSZUKAĆ 2016-01-09 16:04:34
7 lat temu? to jakieś pierdoły. I co od siedmiu lat jeździsz tym samochodem i nie wysiadasz z niego. Kto po 7 latach wystawia komentarze, chyba właściciel komisu ?
9
joke 2016-01-20 16:46:51
Oszuści...... omijać szerokim łukiem. Wystarczy kilka kontrolnych pytań typu (przebieg, rejestracja, opłata recyklingowa), by pseudo-handlarzyna wpadł w furię, gdyż jest on nastawiony na klienta-frajera. Panowie sprowadzają rozjebane gruchoty, cofają liczniki, PICUJĄ zewnętrznie auta po czym szukają frajera. Szczerze odradzam!
5
Rafal 2016-01-25 20:09:38
Polecam komis osoba ktore maja OCZY i znaja sie chodz troche na samochodach. Wiadomo sa gorsze i lepsze auta. Ale naprawde mozna wychaczyc super auto za niska cene.Ja kupilem auto w oryginale super zadbane za niska cena. Goraco polecam. A tylko idioci daja zle opinie bo mysla ze kazde auto jest igla za polowe ceny. Szkoda slow dla tempakow. POzdrawiam

p.s Nawet nowe z salonu czasem okazuje sie Powypadkowe i studnia bez dna
R 2016-02-06 15:09:45
Potwierdzam zdanie przedmówców, nic się nie zmieniło, ceny niby nie takie wysokie... Dopóki nie zobaczymy auta na żywo :) Może i są tam auta warte uwagi, ale nie wiem ile, 2? Ogólnie nieciekawe miejsce.
3
Beti..15,02,2016 2016-02-15 10:57:26
Bardzo nie polecam, właściciel totalny kłamca ,ściemniacz jakich mało .Wystarczy popatrzec na przebiegi wystawianych aut nie różnią sie wiele od siebi. Jaki dziwny zbieg okolicznosci:).
5
dammmj 2016-02-27 13:46:03
7 lat na tym samym oleju brawo dla ciebie!
4
Anna łódź 2016-02-29 16:24:35
A ja mam od nich kupione dwa auta Passata i Focusa i nie mogę się do niczego doczepić wszystko ok nic się nie psuje auta zadbane . Jeśli będę wymieniać auto na pewno gdy będzie ciekawa oferta wybiorę się tam ponownie .
1
nuky 2016-03-04 10:35:30
Witam, ostatnio zakupiłem u nich samochód, niestety nie zostałem poinformowany że auto zostało sprowadzone w tamtym roku a co za tym idzie trzeba uiścić opłatę za recykling 500 zł.
Koszt rejestracji wyszedł mnie 750 zł zamiast 250 zł. Po zagłębieniu się w tamat dowiedziałem się że to Gradnicars miał zapłacić tą opłatę. Teraz nie odbierają telefonu. Kłamią i oszukują, nie polecam.
6
gosc 2016-04-16 10:39:52
Nie płacą opłaty recyklingowej, w urzędzie są problemy bo na papierach daty się nie zgadzają. To są oszuści, tłumaczenie dokumentów wysyłają na koszt klienta, jeśli się do nich zadzwoni to albo nie odbierają albo odsyłają żeby zadzwonić za ileś tam dni i tak w kółko. Faktury zaniżone o połowę. Samochody to wraki
4
smok 2016-04-30 21:25:26
Kupiłem u nich auto; WIELKI BŁĄD . Kręt i cygan . Nie kupujcie tam nigdy.
4
fz6 2016-06-14 16:42:21
PLAK I JAZDA
3
Józek 2016-07-10 20:35:36
No cóż mówią że głupich nie sieją , a jednak sieją , 7lat na jednym oleju ? chyba że to auto stoi w stodole , zresztą szkoda słów.
3
OBurzona 2016-07-13 19:55:14
Ludzie przestrzegam przed ta patologia, takich oszustow to chyba nigdy nie spotkałam, kreca w papierach, nie pł aca akcyzy, obnizaja kwoty na fakturach. Omijjcie z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Rocco 2016-08-14 10:05:51
Jestem zadowolony z zakupu samochodu w Grandi Cars. Wymieniłem tylko rozrząd i olej. Polecam
Prawda 2016-12-02 17:15:52
Witam. W tym komisie każde auto jest w 100% powypadkowe.Nawet pasty polerskiej nie chce im się zmyć do końca.Tapicerka wymyta karcherem nie wysuszona w aucie śmierdzi wilgocią.W niektórych autach każda opona jest inna. Za auto wycenione na 20-25 tysięcy nie dałbym 10 tysięcy. Porażka
3
Zadowolony klient 2016-12-13 13:24:39
Duzy komis pelen szrotu a wlasciciel kretacz i tchórz.. autko zakupione u nich za 13000. Akcyza podobno meilem przyjdzie... czekalem i sie nie doczekalem.. na przegladzie oswiecono mnie ze wciety jest katalizator... wiec zadzwoniłem do tego pana... haaa pana? Dzieciaka.. i mowie jaka jest sytuacja udaje greka ze o tym nie wiedzial. I mowi ze pieniedzy za katalizator nie wroci lecz moze sprowadzic i ze to bedzie za tydzien i ze jak cos to wysle kurierem.. powiedzialem ok. Minol jeden tydzień drugi.. katalizatora i pieniedzy nie bylo nadal dzwonilem po kilka razy i za kazdym razem jakas wymowka.. Ale ze akurat bylem tam przejazdem wiec ppdeszlem do tego szroto-moto i grzecznie powiedzialem ze przyjechalem po katalizator pan mowi ze jest tylko ze nie znalaz takiego za 300 zl i kupil za 600 i ze mam zaplacic 200 ja sie nie zgodzilem i powiedziałem ze wtakim razie niech mi pan pokaze paragon na dowod zakupu za taka kwote a on z nerwami wypisal mi własnoręcznie fakture :D hahaha no poprostu jaja i zal goscia... ale ok to mowie ze nie chce katalizatora ze niech mi da 300 zl i spokoj.. bez problemów ale on oczywiście zaprzeczyl to mowie chociaz 200zl w porównaniu do ceny katalizarorow to jak wszyscy wiedza to jest smiech.. ale dla pana właściciela szroto-moto widocznie kolosalna cena.. i rozmowa skonczyla sie na tym ze dzieciak za biurkiem wyrzucil mnie z swojego toi toya.. i tyle widzialem katalizator. Takze jak macie kupować leona to najpierw sprawdzcie czy jest katalizator jak zakupili za 600zl to pewnie jest tylko pytanie na ktorym stole.. Moja opinia na tym sie konczy :) jeszcze tylko chciałbym pozdrowić tego chlopczyka za biurkiem niby szefa... wiedz ze zyletki do golenia jednak sa tansze niz Twoj katalizator za 600zl.
2
NIcki 2016-12-28 12:24:11
( teraz mam do wymiany kolo dwumasowe bo juz prawie zuzyte koszt 2500zl oczywiscie nowe chociaz to benzyna 2.0) hahaha to pewnie własciciel sie dołączyl do dyskusj z nickiem jaaaaa i sylwia Miałem tam jechać po ładne czarne E90 ale już mi przeszło :)
Borixon 2017-01-03 22:52:11
Witam wszystkich, nie rozumiem kto wypisuje te komentarze, chyba panowie z konkurencyjnych komisów. Jak szukałem Audi A4 to zjeździłem całe województwo i naoglądałem się trupów. Czy to niska cena czy wręcz przesadzona, na miejscu zastawałem umęczonego trupa, czasami lekko podleczonego żeby wyglądał że trzyma się kupy. Gdy już traciłem nadzieje, zajrzałem przejazdem do grandicars bo niedaleko mieszkam i stała tam moja laleczka. Prawie cała w oryginale i nawet przednia szyba oryginalna od nowości. Wiadomo że nie nówka z salonu bo coś tam trzeba było poprawić ale w rozsądnej cenie i w naprawdę przyzwoitym stanie. Szukałem auta miesiąc a stało kilka kilometrów od mojego domu. Piszcie sobie co chcecie, może miałem szczęście ale jestem bardzo zadowolony, trafiłem dobre auto i już dwa lata robię tylko wymiany eksploatacyjne, żadnych wad ukrytych. Co do papierów to wszystko było gotowe, zrobiłem przegląd (jak się okazało nie potrzebnie) i poszedłem zarejestrować. Ja polecam.
1
harnaś 2017-01-15 00:52:17
Grudzien 2016 jazda próbna BMW wyjechał w kierunku Chmielnika
zchwilą wyjazdu za bramę ta bmka tak zadymiła droge że ruch samochodow został na chwile
wstrzymany
daleko nie dojechal tylko ok 500m
porównując ciuchcia mniej dymiła
ale przed jazdą próbną M I S Z CZ bredził jakie to cacko ta bmw.
złomy wypucowane powypadkowe
ale cena o połowę w dół
4
Sprzedający 2017-01-22 10:15:09
No i doszło do transakcji po tej jeździe próbnej. Klient został poinformowany co należy wymienić żeby dymienie ustało i cena została obniżona o koszt naprawy usterki więc w czym widzisz problem bystry Harnasiu ? Za dużo Harnasiów wypiłeś ?!
1
oszustwo 2017-01-22 14:42:16
Witam prosiłbym o kontakt meilowy w sprawie oszust popełnionych w owym komisie, kogoś poszkodowanego kto chciałby odzyskać swoje. ( sam zostałem oszukany). Sprawę chcę zgłosić a więc każda osoba się liczy.
2
e46 2017-03-22 21:30:58
haha. jeśli się tam wybierasz to lepiej odpuść. jeśli ci nie szkoda czasu to najlepiej sb weź miernik lakieru i bedziesz wszystko wiedział. auta odpicowane z zewnątrz i można powiedzieć wewnątrz też. otwierasz maske widzisz że wszystko łądnie, ściągasz osłony i plastiki i łapiesz się za głowe :) kupiłem bmw e46 z 2003 r i kiedy go sprawdziłem (za poźno) miernikiem w jednym miejscu norma (120) a prawy bok cały szpachlowany (od 220 do 1000) w skali miernika czyli prkaktycznie 10x wiecej niż norma. oszuści i nic wiecej.
onek 2017-06-11 21:14:04
Pewnie sam sobie Grandi wystawia pozytywne oceny ,ale wszyscy dobrze wiemy ze auta które sprowadzają nie nadają się do użytku...tu podpicują,tu się wklepie , tam podszpachlują i interes się kręci ,a człowiek musi do złomu dokładać...wystarczy podpytać kierowców ,którzy z nimi jadą po te auta i wszystko się człowiek dowie jakie złomy ściągają...w dość szybkim czasie dorobili się kolejnego komisu,ziemi i domu ...ciekawe ile jeszcze ludzi da się nabrać na te ich auta ,bo z Chmielnika nikt jeszcze u nich nie kupił.
Grandi 2017-06-13 22:42:54
Dziwnym trafem połowa samochodów w Chmielniku i okolicach ma ramki na tablicach ,,grandi-cars" Sporo ludzi z Chmielnika i okolic kupuje tu i wraca za jakiś czas bo są zadowoleni. Konkurencja pisze takie komentarze ? Napiszcie PRAWDĘ o sobie !
Zostaw swoją opinię o Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos - Chmielnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grandi-Cars Auto Komis Michał Grandos