Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C.H. "Ptak"

Pracowałeś w firmie C.H. "Ptak" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
C,H Ptak - 2009-11-05 07:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w C.H.Ptak boksy otwierane są wg własnego " widzimisie ".
zdjecie uzytkownika
liki - 2010-01-26 19:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jakie widzimisie niektórzy to muszą otwierać boksy od 5.00 wszystko zależy od pracodawcy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-25 15:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak się pracuje w BIS u Wietnamczyków, jaka jest atmosfera, jak oni podchodzą do pracowników?
zdjecie uzytkownika
BEZROBOTNY - 2012-10-02 15:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo cała kawa na ławę,obcy kapitał MADE IN CHINA sio
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 14:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś może kto pracuje obecnie w C.H Ptak i może się coś o pracy tam wypowiedzieć? jakie zarobki i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Julia - 2013-07-30 12:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam,praca beznadziejna jak całe Centrum,proponuje Polros jeśli już,miła atmosfera i ludzie. Te bzdury co wypisuje Ptak w gazecie o Polrosie to stek bzdur i pomówień.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 12:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
julia dlaczego twoim zdaniem praca w firmie C.H Ptak jest beznadziejna? co w tej firmie jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
bari - 2014-02-16 21:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź, przecież "ja" jest tego samego zdania co Ty, że w halach Ptaka nie jest najlepiej, więc skąd ten wyrzut w strone tego autora?
zdjecie uzytkownika
akinom - 2014-02-18 23:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca tam jak w obozie,zależy tez u kogo, jak jesteś sama w boksie to nie masz kiedy zjeść ,wyjść do wc,pracodawcy wymagają sprzedawcy idealnego.Praca bez żadnej umowy- będzie umowa?? - jeszcze miesiąc, jeszcze dwa itd,
zdjecie uzytkownika
looser - 2014-02-23 21:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ile takich miesięcy bez umowy ludzie w Ptaku są w takim razie wytrzymać przed odejściem z tej pracy
zdjecie uzytkownika
Y. - 2014-03-18 17:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się pracuje dla zarządu Ptak S.A?? Jacy tam są ludzie?
zdjecie uzytkownika
Ula - 2014-04-11 13:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja również mam pytanie a propo biura i zarządu? jaka atmosfera i zarobki?
zdjecie uzytkownika
roma - 2014-06-20 13:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć . Wiecie może jak obecnie wygląda sytuacja z umowami w Ptaku ? bo ostatnio nie było zbyt ciekawie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.H. "Ptak"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x