Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C.H. "Ptak"

Pracowałeś w firmie C.H. "Ptak" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
C,H Ptak - 2009-11-05 07:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w C.H.Ptak boksy otwierane są wg własnego " widzimisie ".
zdjecie uzytkownika
liki - 2010-01-26 19:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jakie widzimisie niektórzy to muszą otwierać boksy od 5.00 wszystko zależy od pracodawcy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-25 15:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak się pracuje w BIS u Wietnamczyków, jaka jest atmosfera, jak oni podchodzą do pracowników?
zdjecie uzytkownika
BEZROBOTNY - 2012-10-02 15:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo cała kawa na ławę,obcy kapitał MADE IN CHINA sio
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 14:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś może kto pracuje obecnie w C.H Ptak i może się coś o pracy tam wypowiedzieć? jakie zarobki i atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Julia - 2013-07-30 12:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałam,praca beznadziejna jak całe Centrum,proponuje Polros jeśli już,miła atmosfera i ludzie. Te bzdury co wypisuje Ptak w gazecie o Polrosie to stek bzdur i pomówień.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 12:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
julia dlaczego twoim zdaniem praca w firmie C.H Ptak jest beznadziejna? co w tej firmie jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
bari - 2014-02-16 21:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź, przecież "ja" jest tego samego zdania co Ty, że w halach Ptaka nie jest najlepiej, więc skąd ten wyrzut w strone tego autora?
zdjecie uzytkownika
akinom - 2014-02-18 23:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca tam jak w obozie,zależy tez u kogo, jak jesteś sama w boksie to nie masz kiedy zjeść ,wyjść do wc,pracodawcy wymagają sprzedawcy idealnego.Praca bez żadnej umowy- będzie umowa?? - jeszcze miesiąc, jeszcze dwa itd,
zdjecie uzytkownika
looser - 2014-02-23 21:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ile takich miesięcy bez umowy ludzie w Ptaku są w takim razie wytrzymać przed odejściem z tej pracy
zdjecie uzytkownika
Y. - 2014-03-18 17:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak się pracuje dla zarządu Ptak S.A?? Jacy tam są ludzie?
zdjecie uzytkownika
Ula - 2014-04-11 13:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Ja również mam pytanie a propo biura i zarządu? jaka atmosfera i zarobki?
zdjecie uzytkownika
roma - 2014-06-20 13:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć . Wiecie może jak obecnie wygląda sytuacja z umowami w Ptaku ? bo ostatnio nie było zbyt ciekawie
zdjecie uzytkownika
józefGawron86 - 2015-01-22 12:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to całkiem spore centrum handlowe trzeba przyznać, musi dbać o reklamę i marketing a tak się składa że jestem młodym specjalistą w ten dziedzinie i na szczęście dla Ptaka akurat jestem zawodowo dyspozycyjny bo rozstałem się z poprzednim pracodawcą. dawał za mało od siebie wobec mnie. proszę Ptaka o atrakcyjną ofertę pracy dla siebie
zdjecie uzytkownika
cccc - 2015-02-16 14:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wyczytałam, że C.H. "Ptak", wynik dwudziestoletniej pracy ma szansę wprowadzić polski przemysł modowy na nowy poziom. jakoś ciężko uwierzyć że mają tam miejsce sytuacje o ktorych piszecie. wydawalo mi sie ze to eksklusiv a tu takie newsy. jak tam można dostac się do pracy, gdzie zanieść cv i jak wygląda rozmowa- może mi ktoś napisać?
zdjecie uzytkownika
Kramer - 2015-04-18 16:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo się słyszało o wielkich planach C.H Ptak i jakoś nic z tego nie wyszła. Prawda orgaznizują jakieś pokazy mody ale w ogóle o nich nie słychać. Nawet w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-01 13:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
eks - 2015-06-01 13:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM! Mobbing, masa nadgodzin bez premii i możliwości ich odbioru, zatrudniają na 2 m-ce i zwalniają. Kasa? Żałosna.
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-07-15 19:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie takie rzeczy dzieja sie w c.h. prak? Dziwi mnie to i to dziwi bardzo, bo przecież jeśli miałoby być tak źle, to chyba komentarzy negatywnych przybywałoby co dwa miesiące. Może Ciebie eks zwolnili i to z dobrego powodu i teraz odwdzięczasz sie takim komentarzem. Niech ktoś jeszcze coś może napisze, bo nie wiadomo co jest prawdą.
zdjecie uzytkownika
koala - 2015-07-27 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam 3 lata. Praca w Ptak SA, a praca na halach to dwie różne sprawy. Zdecydowanie nie narzekałam pracując dla zarządu. Ale to jest praca dla ludzi z jajami, a okres próbny jest raczej hardcorowy: pensja bez szału, trzeba wiedzieć co się robi i szybko się ogarnąć bo nie ma wdrożenia. Dużo fajnych ludzi w tej firmie pracuje.
zdjecie uzytkownika
wujo - 2015-07-27 15:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam koleżankę która tam pracuje. Ani głupia, ani garbata wiec za psie pieniądze na pewno nie pracuje. z tego co wiem to w miarę ciekawie to wygląda.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-29 09:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Yennefer - 2015-07-29 09:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te komentarze należy pamiętać, że na innych zasadach są zatrudnieni pracownicy w Spółkach podlegających pod Ptak S.A., a na innych zasadach w boksach, które wynajmowane są na halach. Tam to osoby zatrudniające decydują o godzinach pracy, nadgodzinach, pensji i rodzaju umowy. W Ptak S.A. każdy pracownik powiadamiany jest o warunkach już na rozmowie rekrutacyjnej lub w momencie złożenia propozycji zatrudnienia. Okres próbny to nie tylko sprawdzenie kandydata przez pracodawcę, ale także czas dla pracownika, aby zdecydował czy chce się odnajduje w tak prężnie rozwijającej się firmie. Pracownicy zwalniani są wszędzie jeżeli się nie sprawdzają dobrzy i zaangażowani pracownicy mają duże możliwości rozwoju. Najlepiej wejść na zakładkę kariera na stronie Ptak Fashion City.
zdjecie uzytkownika
roczeski - 2015-08-19 21:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma czy też Centrum Handlowe jest znane w całej Polsce jak i nie w całej Europie, na pewno dobrze się tam zarabia bo nie sądze, żeby brali byle kogo. Pewnie są stanowiska mniej płatne i ludzie pewnie tam narzekają, no ale jest wiele też miejsc pracy gdzie można zarobić dobre pieniądze, tylko ciężko się dostać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.H. "Ptak"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C.H. "Ptak"?
Zadaj pytanie
alert