Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
pepe - 2010-12-12 15:32:23 odpowiedz | cytuj
Polecam naprawdę sami profesjonaliści i inne spojrzenie na finanse w POLSCE!!!
abuteheri - 2011-02-15 11:41:42 odpowiedz | cytuj
yoachim możemy pogadać prywatnie przez skype ewentulanie gg? chciałbym zaczerpnąć infroamcji...
jatez - 2011-02-16 14:33:55 odpowiedz | cytuj
ja tez bym prosił o jakieś informacje.
W - 2011-02-28 11:30:30 odpowiedz | cytuj
można wiedziec coś więcej o tym tworze jakim jest eu4ya. Jakieś bardziej rozbudowane opinie a nie tylko strata czasu i ( usunięte przez administratora ) Z góry dziękuje. W
dd - 2011-03-16 00:12:49 odpowiedz | cytuj
Pracujesz na emocjach, podpisujesz umowy z rodziną, znajomymi, dostajesz pieniądze przez kilka miesięcy a później "sayonara". Dużo osób sprzedaje inwestycje nie mówiąc nic o kosztach i blokowaniu pieniędzy, to tak jakbyś sprzedawał komuś lokatę ze zmiennym, również ujemnym oprocentowaniem na 10 lat, mówiąc tylko że trzeba wpłacać pieniądze i liczyć zyski.
ktoś - 2011-04-13 16:09:26 odpowiedz | cytuj
Firma beznadziejna, z doradcam( usunięte przez administratora ) część kierowników niekompetentna, jedyny cokolwiek coś wie to ( usunięte przez administratora ) . Może i mają kase ale ta kasa nie wiąże się z wynikami.
planer - 2011-04-13 16:13:51 odpowiedz | cytuj
Nie dajcie się oszukać, był u mnie jeden gość z tej firmy. Gadał jak potłuczony, w ogóle nie miał pojęcia o tym co mówił. Jakieś wyuczone regułki na temat OFE czy inwestycji. Nie polecam współpracy z tą firmą
anonim - 2011-04-17 13:54:37 odpowiedz | cytuj
Skad takie informacje opłaca sie tam pracowac?
ktos - 2011-04-19 23:57:50 odpowiedz | cytuj
Nie polecam , na poczatku zachwalaja prace: elastyczna, w miłym towarzystwie, ze pomoga we wszystkim. Potem okazuje sie ze jak nie zapełnisz grafiku to wylecisz, towarzystwo to ( usunięte przez administratora ) a pomoc to nauka na pamiec , bez sprzeciwu i tłumaczenia.( usunięte przez administratora ). Po prostu nigdy nic nie wiadomo. Najgorsze ze gdy skonczy się rodzina i znajomi, do sprzedawania produktów finansowych to trzeba dzwonic do ludzi z ksiazki telefonicznej i wciskac jakis ( usunięte przez administratora )Żenada
hey - 2011-04-26 20:28:32 odpowiedz | cytuj
"Witajcie w życiu AMWAY" (do obejrzenia na YouTube). mozna w nim
dostrzec wiele podobienstw odnosnie pracy jako Doradca finansowy w tej firmie
wow - 2011-05-01 19:17:12 odpowiedz | cytuj
hahaha... dobre są te wasze opinie... widac ze nie mieliscie stycznosci z ta firma. dzwonienie z ksiazek telefonicznych.... hahaha...
Misiek - 2011-05-02 21:37:51 odpowiedz | cytuj
Nie wiem dlaczego az takie zle nastwienie do Eu4ya mi ta firma bardzo pomogła z kredytem hipotecznym niedzie nie dostalem takiego niskiego oprocentowania i jeszcze fajna kombinacja splacenia wczesniej kredytu poprzez bilanas polecam jak najbardziej
Jordan - 2011-05-06 16:13:15 odpowiedz | cytuj
Można coś więcej na ten temat, bo mam znajomego pracującego w tej firmie i wiem, że nic takiego nie miało miejsca ani w przeszłości ani obecnie.
Jordan - 2011-05-06 16:15:10 odpowiedz | cytuj
Arnold - 2011-04-06 21:00:42

firma ma już dwa procesy sądowe, wiele osób pracuje na czarno lub bez licencji. Wróże rychły koniec. Firmy które stają sie niewypłacalne i mają procesy rozpoczęte lub w drodze z reguły długo już nie poistnieją.

Merci - 2011-05-06 16:19:25 odpowiedz | cytuj
Eu4Ya jest firmą sprzedażową zatrudniającą profesjonalistów potrafiących obsłużyć wszystkich nawet najbardziej wymagających klientów, bardzo duże znaczenie ma zarówno motywacja jak i przeszkolenie dlatego dziwi mnie, że ktoś jest zaskoczony stosowanymi metodami szkoleniowymi.
sin cara - 2011-05-10 14:43:23 odpowiedz | cytuj
Ja nie mam zastrzeżeń, kredyt załatwiany może nie ekspresowo, ale bez zawracania mi głowy byle pierdołą. Gdybym robił to gdzie indziej to zeszłoby mi jeszcze dłużej. Poza tym nie wzięli żadnej prowizji za pośredniczenie. Mój doradca a przy okazji znajomy rodziny był rzetelny i dyspozycyjny. Wspominając moje doświadczenie z Expanderem, gdzie po 17 było mi trudno uzyskać jakąkolwiek informacje i finalnie klapę z kredytem jestem jak najbardziej na TAK
klient - 2011-05-11 19:09:08 odpowiedz | cytuj
Od jakiegoś czasu współpracuję z Panem z firmy EU4YA i muszę przyznać, że nie mam mu nic do zarzucenia. Pomógł mi uporządkować moje niekorzystne umowy finansowe. Nie zadawałem sobie sprawy ile nan nich traciłem!!! Wszystko dokładnie mi pokazał i wytłumaczył. Naprawdę wiedział o czym mówi. Nie mogę wziąć odpowiedzialności za wszystkich pracowników, ale jeżeli wszyscy działają podobnie to firma jest naprawdę godna polecenia.
Yogurt - 2011-05-12 13:58:01 odpowiedz | cytuj
Odkładam od kilku miesięcy kasę, temat nagrany przez gościa z Eu4ya i jest spoko, pieniądze pracują, ustawia mi jakieś transakcje, w sumie ja się nie znam na tym ale widzę, że pieniądze pracują więc jest dobrze. Jestem w stałym kontakcie z firmą, raz w miesiącu dzwoni doradca i myślę, że jeszcze coś w przyszłości podziałamy jak będę więcej zarabiał :)
Dasz - 2011-05-13 11:24:21 odpowiedz | cytuj
Pracowałem tam przez kilka miesięcy do momentu wyjazdu zagranicznego, praca wymagała poświęcenia i czasu, niestety przez naciski w domu nie bylem w stanie się jej poświęcić na maksa i wyniki moje nie były może oszałamiające ale to co wypracowałem mam w dalszym ciągu wypłacane. Nie narzekam i wiem, że można tam też naprawdę dobrze zarabiać jeśli ktoś chce i może poświęcić się na 100%.
bankowiec - 2011-05-13 11:52:28 odpowiedz | cytuj
Był u mnie niby kierownik z eu4ya, nie wiem skąd miał namiary na mnie. Tłumaczył sie z potem na czole że wspólpracuja z ( usunięte przez administratora )śmiechu warte. cały się trząsł jak zadałam mu proste pytanie na temat jednego z produktu. Niestety bak profesjonalizmu przeraża...( usunięte przez administratora ) brak przygotowania..brrr pozdrawiam nie polecam.
Mamiko - 2011-05-31 12:55:01 odpowiedz | cytuj
Byłam na kilku spotkaniach, wydaje się całkiem spoko przynajmniej na razie, jak popracuję dłużej to napiszę coś więcej
Mamiko - 2011-06-07 15:39:59 odpowiedz | cytuj
No więc pracuję jakiś czas. Zaznajomiłam się z ofertą, podobno najlepsza na rynku jeśli chodzi o inwestycje i z moich własnych dociekań tak właśnie jest. Produkt Nordea Strateg ma najniższe koszty spośród wszystkich tego typu produktów w Polsce. Dodatkowo firma załatwia dla swoich klientów jeszcze bardziej korzystne warunki. Na razie mam mało spotkań ale wiem, że niektórzy potrafią spotykać się z kilkoma klientami dziennie. Ten typ pracy nie jest dla każdego i kolega Jerry widocznie nie jest osobą nadającą się do niej, a w dodatku czuć w jego komentarzu jakąś gorycz, no cóż. Nie każdy też może być elektrykiem czy tańcerzem. Życie nie jest sprawiedliwe, uszy do góry Jerry, na pewno gdzieś się załapiesz.
krakow23 - 2011-06-21 15:14:13 odpowiedz | cytuj
Człowieku nie pomogli Ci w kredycie hipotecznym tylko zrobili w ...!! Też dostałem propozycję od tej firmy kredytu hipotecznego z bilansowaniem! To co mówił doradca nie miało nic wspólnego z rzeczywistością! Jak przeczytałem dokładnie umowę okazało się że wpuścił mnie w niezłe maliny a żeby potem to wszystko odkręcić potrzeba dużo czasu, na szczęście mnie się udało i nigdy więcej nie chce mieć nic wspólnego z tą firmą( usunięte przez administratora ) Na pewno nie zostawię tak mojej sprawy mam nadzieję, że uda mi się wprowadzić doradce z tej firmy w takie same ( usunięte przez administratora )
mlody - 2011-06-22 19:59:25 odpowiedz | cytuj
krakow23 - 2011-06-21 15:14:13

a co takiego sie stało?
dr.Dtom - 2011-07-01 12:52:45 odpowiedz | cytuj
Akwizytorzy finansowi i domokrążcy, a nie doradcy..
x