logo EU4YA

EU4YA

Kraków

Opinie o EU4YA

helcia 2016-01-12 18:14:23
Ja nie rozumiem, czemu ludzie sprowadzają pracę w eu4ya do "dzwonienia do klientów". Skoro ktoś nie pracował a od razu piszę opinię, bo tak w internecie znalazł, to moim zdaniem to głupota. Ja pracowałam w tej firmie przez 4 miesiące i nie musiałam dzwonić do każdego klienta osobno, tym bardziej że jest to marketing dla firm. Praca moim zdaniem super, miła ekipa, ja mogę polecić każdemu.
Andrzej 2016-01-15 11:49:03
Przegladam komentarze i widze, ze musicie sie dobrze zastanowic czy eu4ya jest firma ktora zajmuje sie tylko marketingiem czy firma ktora zajmuje sie tylko ksiegowoscia bo jezeli nie ma zadnych spolek to czegos tu nie rozumiem wyjasni ktos? Juz sam nie wiem w czym pracowalem tyle czasu, ja znam ta firme z obu aspektow ale takze i wielu innych czym sie zajmuja
natalia 2016-01-17 23:17:15
o żesz, nie miałam pojęcia że Eu4ya zbiera aż tyle opinii. Zgadzam się z opinią @Poirytowana, firma działa właśnie w ten sposób. Wiem jednak, że mają fajną siedzibę i płacą ciekawe pieniądze.
ksenia 2016-01-19 15:57:33
Nie zauważyłam, żeby moja firma czuła się poirytowana. Miesiąc temu musiałam niestety zwolnić się z pracy, ale do tej pory byłam bardzo z niej zadowolona. W firmie nie ma czasu na siedzenie w internecie, każdy ciężko pracuje, żeby móc zarobić, poza tym atmosfera zawsze była na luzie, nikt nie spinał się, wbrew temu, co niektórzy piszą, wypłata zawsze trafia na konto, szef jest bardzo w porządku, mało tego troszczy się o swoich pracowników, gdzie nie w każdej firmie się to zdarza ;) Ja polecam zacząć tam pracować.
coś 2016-01-20 20:11:20
Pytanie @ksenia, czy każdy chce pracować w firmie pod tak sympatyczną nazwą, a tak naprawdę sprzedawać i działać w telemarketingu. Trochę mylna jest otoczka firmy, nie każdy wie czym dokładnie się zajmują.
Kinga 2016-01-26 19:05:02
Jeżeli ktoś nie wie do końca, czym zajmuje się firma, najlepiej jest wejść na stronę internetową i doczytać – wszystko mają wypisane czarno na białym. Mało tego, czytałam kiedyś, że pracownicy innych punktów firmy również nie wiedzieli, co robią – to już głupota. Ja dobrze wiem, w czym pracowałam i od samego początku miałam przedstawione jasno warunki umowy, z samej pracy byłam bardzo zadowolona, miałam super ekipę, która zawsze pomagała, gdy czegoś się nie wiedziało, szef dziennie zaglądał do nas i pytał, jak nam mija dzień, jak samopoczucie, co było mega miłe, bo nie każdy szef tak dba o swoich pracowników. Ja osobiście polecam spróbować pracy w u nich, wiadomo, że nie każdy musi być z niej zadowolony, ale czemu by nie spróbować.
1
Malwina 2016-02-02 16:22:34
Tak wiele plotek jest w internecie na temat firmy, że to aż śmieszne. Mało tego, większość tych plotek jest od obcych ludzi, którzy nie wiedzą, jak naprawdę wygląda praca w eu4ya. Ja pracuję tam od października tamtego roku i do tej pory jestem bardzo zadowolona z pracy. Zajmujemy się marketingiem dla firm i nie jest to, jak zwykle piszą – praca w księgowości, w doradctwie itp. Atmosfera w firmie jest super, nowego pracownika przyjmują z otwartymi ramionami i zawsze pomagają, jak jest potrzeba. Polecam każdemu się u nas zatrudnić :)
ada 2016-02-09 18:16:42
Ja pracuję w tej firmie od dwóch miesięcy i na ten moment jestem bardzo zadowolona z pracy. Jestem studentką zaoczną i potrzebowałam pracy, która pozwoli mi zarobić dodatkowe pieniądze na utrzymanie. Praca w tej firmie pozwala mi na kontynuowanie nauki, mało tego zdobywam doświadczenie, które na pewno w przyszłości mi się przyda. Polecam!
Dejwid 2016-02-12 14:50:15
A wynagrodzenie tzw startup? Wypłacają to czy nie? Bo czekam na to wlasnie
animin 2016-02-16 12:40:20
Ja pracuję w eu4ya przez rok i powiem szczerze, że nie rozumiem, skąd biorą się te negatywne komentarze. Owszem, w pracy trzeba się trochę wysilić, ale to chyba dosyć normalne, druga sprawa jest taka, że niektórzy chyba nie wiedzą, co robią i w jakiej firmie to robią, bo nie zauważyłam, żeby w tej firmie ktokolwiek zajmował się księgowością, skoro zajmujemy się marketingiem dla małych firm. Jeśli ktoś nie był uświadomiony, to przez moją wypowiedź powinno go oświecić. Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że jestem naprawdę zadowolona z tej pracy.
On 2016-02-22 21:16:23
Pytanie: mozna liczyc na pit z tej firmy czy ta umowa jest takim stertem smieci ze mozna sobie darowac?
krysia 2016-02-23 16:30:17
Tak myślę, że ludzie czasem nie wiedzą, gdzie wysyłają swoje cv. Widząc od czasu do czasu komentarz typu zostałam oszukana, nie dostałam wypłaty itp. mam wrażenie, że pisze się o innej firmie, niż którą znam. Pracowałam w eu4ya przez 3-3,5 miesiąca i przez ten czas nikt z firmy mnie nie okradł, nie poniżył, nie oszukał. Pracownicy nie siedzą ciągle w internecie i nie wypisują kłamliwych opinii, bo po prostu nie ma na to czasu tutaj. Faktycznie odbywają się spotkania z szefem, ale nie są one odmużdżające, a wręcz przeciwnie, mają motywować ludzi do pracy i uwierzcie mi to bardzo pomaga. Do wszystkich tych, którzy piszą takie głupoty - przyjdzie do firmy i sami sprawdźcie, jak jest naprawdę!
alinka 2016-03-02 17:39:28
Niektórzy piszą totalne bzdury na temat firmy, np. że pracownicy mają wyprane mózgi... Bo nie mają, przynajmniej ja po pracowaniu w tej firmie nie odczułam, żebym przechodziła jakiekolwiek eksperymenty. Firma jest naprawdę porządna, dbają o swoich pracowników i zamiast jakiegoś "prania..." szef wspiera każdego codziennie, motywuje do pracy, co moim zdaniem jest normalne, a wręcz mega super. Druga sprawa jest taka, że doskonale znam nazwę firmy, w której pracuje i nie jest to żaden goldberg, a Eu4Ya. Tyle w temacie.
Hnrx 2016-03-02 19:33:15
A wchodziłaś na stronę? Widziałaś co jest napisane na dole? Goldberg bo i właściciel ten sam, więc nie wiesz gdzie pracujesz.
matylda 2016-03-08 18:54:54
Nie rozumiem, czemu piszesz dział marketingu, skoro cała firma zajmuje się marketingiem. Sama pracuję w tej firmie już ponad 3 miesiące i widzę, w jaki sposób to działa. Dużo ludzi mówi, że firma oszukuje, ale wcale tak nie jest, pewnie wypisują to ludzie, którym po prostu się tutaj nie powiodło, to czemu by od razu nie schrzanić opinii... Ja po swoim doświadczeniu mogę powiedzieć, że pracuję w rzetelnej firmie, gdzie nie robi sobie żartów z ludzi, tylko faktycznie pomaga wznieść się poprzez marketing. Jak ktoś nie wierzy, to niech sam przyjdzie i spróbuje tej pracy, ja polecam.
ulka 2016-03-15 17:51:03
Jeśli ktoś pisze na tym forum o firmie pod rzekomą nazwą goldberg, to chyba pomylił fora, albo sam nie wie gdzie pracuje. Jak widać na tym forum, większość wypowiada się o eu4ya – zresztą większość pozytywnie, bo i jest co chwalić. Ja pracuję w tej firmie już prawie od roku i naprawdę jestem zadowolona z pracy. Zanim tu trafiłam, pracowałam już w firmie marketingowej, ale czuć było na karku wyścig szczurów – tutaj tak nie jest. Praca jest przyjemna, miła atmosfera, wszyscy grają do jednej bramki i nie próbują kogoś wygryźć z roboty. Zachęcam do spróbowania!
marta 2016-03-17 20:04:14
kurcze szukam pracy w waszej branży i rzeczywiście słysze same pozytywny na wasz temat ale niestety ofert brak @ulka warto wysłać cv od tak czy raczej czekać na rekrutację? dzięki za odp
Ania 2016-03-22 18:02:29
Ja byłam na pierwszym etapie rekrutacji i jestem bardzo zadowolona z oferty, jaką przedstawił mi Pan na spotkaniu. Wytłumaczył mi, na czym będzie polegała moja praca i zauważyłam, że zgadzała się z opisem oferty na olx. Jeśli chcesz zgłosić się na rekrutację, to poszukaj właśnie na olx, na pewno tam znajdziesz tak jak ja od nich ogłoszenie. I życzę powodzenia!
aśka 2016-03-29 12:07:41
A ja właśnie wysłałam do nich swoje cv, mam nadzieję, że dostanę się do tej pracy, ponieważ zależy mi na pracowaniu w marketingu. Z tego, co widzę, to jest to profesjonalna firma, która dba o swojego pracownika. Na ich stronie też idzie znaleźć pełno informacji, czym się zajmują. Myślę, że zawsze warto wysyłać swoje cv, jeśli naprawdę chce się pracować w takiej branży.
Sweter 2016-04-01 09:53:32
A skąd wiesz ze firma dba o swojego pracownika? Przeczytałaś to albo wywnioskowałas po obejrzeniu strony? Naiwna jesteś w takim razie, albo firma sama sobie pozytywne opinie wystawia.
Cool 2016-04-04 13:02:11
Firma dba o pracowników, przecież to jest wiadome i nie ma się w ogóle w jak najlepszym stopniu dobrze, wiemy to przecież z ich opinii i nie tylko kolego
Sweter 2016-04-04 17:59:13
Wiadome skąd? Z powietrza? Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji.
Skoro znaleźć można sporo negatywnych opinii to coś musi być na rzeczy, bez powodu nie bylo by niezadowolonych ludzi.
pracostudentka 2016-04-05 11:53:16
Wiem, że firma dba o swojego pracownika, bo sama tym pracownikiem byłam, i to nie przez miesiąc albo dwa, jak większość pisze, ale przez rok. Pewnie pójdzie teraz hejt, że kolejna osoba pisze, że zwolniła się po roku bo jej mama zachorowała... I tutaj będziecie w błędzie, bo sama musiałam zrezygnować z pracy, i to nie ze względu na rodzinę, ale z własnego powodu. Po prostu postanowiłam wrócić na studia, które kiedyś zaczęłam, ale musiałam zrezygnować, bo zaszłam w ciążę. Teraz, kiedy mam możliwość je dokończyć, postanowiłam zrezygnować z pracy w eu4ya, ale to nie znaczy, że było mi tam źle. Praca była naprawdę przyjemna, uczyłam się kontaktu z klientem i zdobyłam uniwersalne doświadczenie, które przyda mi się w każdej pracy. Szefostwo choć wymagające, to naprawdę w porządku, nie odczułam, żeby ktoś się nade mną znęcał albo robił mi pranie mózgu. Nie wierzcie w komentarze, że nie liczą się z pracownikiem, bo to nic innego tylko kłamstwo, najlepiej jest samemu spróbować. Ja polecam!
Hehe 2016-04-06 00:24:31
Wybrałaś studia a na panelach przecież mówią ze szkoda czasu na studia bo liczy sie rozwój i specjalizacja a nie studia. Lepiej od razu tam pracować a nie sie uczyć bo z nauki nic nie ma.
Albo stwierdziłas ze serio coś jest nie tak z ta firma skoro wybrałaś studia jak wspominasz albo kolejna naciągana opinia pracownika.
studentka 2016-04-12 18:41:56
Nie zauważyłam, żeby na panelach mówili, że nie możemy studiować, bo to strata czasu. Sama pracuję w tej firmie i jakoś dałam radę pogodzić to ze studiami, zresztą też dotyczącymi marketingu. Żadna firma nie może zabronić swojemu pracownikowi rozwoju, tym bardziej w takiej dziedzinie. Ja pracuję w tygodniu, a studiuję zaocznie w weekendy i szczerze powiedziawszy jest to najlepsze rozwiązanie. Poza tym praca jest naprawdę przyjemna, pracujemy z klientem, uczymy się sami podpisywać umowy, generalnie ja czuję duży rozwój ze strony firmy dla pracownika. I nie ma sensu patrzeć na negatywne opinie, bo nie zawsze pokrywają się one ze stanem faktycznym - sama takie czytałam, ale jednak postanowiłam spróbować i nie żałuję.
eli 2016-04-19 12:49:32
Nikt nikogo nie naciska w firmie, żeby rezygnował z uczenia się tylko po to, żeby ciągle siedział w pracy. Ja również studiuję zaocznie i wcale nie przeszkadza mi to w pracowaniu w tygodniu w eu4ya. I mało tego nikt nikogo nie zachęca, żeby porzucał studia bo ważniejsza jest praca. Chyba o to chodzi, żeby pracować ale również szkolić się dodatkowo, by pracować jeszcze lepiej. Rozmawiałam na ten temat z szefem, i nie wiem gdzie Ty usłyszałaś, że masz rezygnować, ale ja sama nie usłyszałam czegoś takiego, mało tego zostałam poparta w moich planach. Polecam każdemu zatrudnić się w eu4ya, na pewno nie będziecie zawiedzeni.
Anka 2016-04-26 16:23:44
Wcale się nie dziwię, że ludzie piszą takie dobre opinie, bo firma naprawdę jest w porządku. Pracowałam w Eu4Ya ponad rok i naprawdę nie mogę powiedzieć złego słowa na jej temat. Między pracownikami bardzo miła atmosfera, firma prosperująca na wysokim poziomie i przede wszystkim dbałość o pracownika. Widziałam gdzieniegdzie opinie średnie na temat szefostwa, ale zapewniam, że są to same kłamstwa, bo szefostwo również super. Gorąco polecam zatrudnić się w tej firmie!
zadowolonapracownica 2016-05-03 16:27:14
Czytam ten wpis i nie wierzę, że mówimy o tej samej firmie. Nikt nie uważa ludzi za śmiecie, żaden z pracowników nie jest obrażany, ani katowany. Jak w ogóle można tak pisać? Pracuję w tej firmie już ponad dwa lata i nigdy nie było takiego traktowania. Druga sprawa jest taka, że pracujemy wyłącznie w marketingu, zwłaszcza dla małych i średnich firm - niczym innym firma się nie zajmuje. Albo piszesz o innej firmie, w której nie potraktowali Cię za dobrze, albo piszesz tak specjalnie, żeby popsuć opinię klientów. Ja polecam samemu spróbować jak jest naprawdę, i od strony klienta i pracownika.
ala 2016-05-04 13:10:57
@zadowolonapracownica cieszę się, że dałaś znać, jak to wygląda z Twojego punktu widzenia. Ja też słyszałam dużo dobrego o tej firmie i mocno mnie zdziwiła krytyka. Kiedy rekrutacja? :)
tako 2016-05-06 18:16:58
praca tutaj jest tylko dla jednostek które dadzą się wkręcić w cały ten biznes. Na pół gwizdka to nie ma sensu
Wkretareczka 2016-05-07 16:28:02
Popieram, nie chcesz pojechać na weekend na jakiś wyjazd to krzywo patrzą, na wyjezdzie tylko i wyłącznie temat praca. Jak chcesz wyjsć wcześniej niż 16 to tez długa rozmowa i minipanel ze tak nie można itp.
(usunięte przez administratora)
olkapolka 2016-05-10 18:15:41
Naprawdę pracujecie w eu4ya? Bo mam wrażenie, że nie mówimy o tej samej firmie. U mnie w firmie nikt nie naciąga ludzi a także ma do nich szacunek. Odkąd się zatrudniłam ani razu nie odczułam, żeby był jakikolwiek nacisk na pracownika, chyba że ewidentnie widać, że się obija. Druga sprawa jest taka, że firma nie zajmuje się żadnymi ubezpieczeniami! Nie wiem, kto nagadał takich głupot, ale to wgl nie jest prawda. Zajmujemy się tylko marketingiem małych firm. Każdy, kto chce się przekonać na własne oczy, zachęcam do przyjścia!
Figa 2016-05-17 18:57:35
Przecież strona firmy jest jawna i każdy kto wpisze w przeglądarkę nazwę od razu znajdzie stronę www. A jeśli ktoś chce się przekonać, jak to jest naprawdę, to najlepiej jest przyjść i spróbować na własnej skórze. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy. Na początku wdrożenia czułam się trochę niepewnie, ale dzięki wsparciu ludzi, którzy tam pracują od razu poszło mi lepiej. Szefostwo również jest super, naprawdę nigdy nie widziałam, żeby ktoś tak dbał o swojego pracownika. I to wcale nie prawda, że w firmie trzeba siedzieć całą dobę, czy w weekend. A jeśli ktoś tak twierdzi, to albo kłamie albo pomylił firmy.
Abdul 2016-05-19 21:46:32
Ciekawe ze jak zadzwonilem pod numer podany na www.eu4ya.pl Pani ktora odebrala przedstawila firme jako Golberg and sons Chorzow. Czyli na zadna rozmowe rekrutacyjna tam nie ide. Dzieki :) (usunięte przez administratora)
zadowolonaklientka 2016-05-24 14:57:03
Widzę, że wiele pracowników wypowiada się na tym forum. Ja wypowiem się od strony klienta. Prowadzę małą działalność, ale brakowało mi dobrej reklamy, dobrego marketingu, który przyciągnąłby do mojej firmy klientów. Spotkałam się z Eu4Ya i od razu zauważyłam, że to bardzo profesjonalna firma, która wie, jak dbać o swoich klientów i w jaki sposób wspomóc małe działalności. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, która trwa nadal. Myślę, że każdy, kto prowadzi działalność i potrzebuje pomocy w marketingu, to powinien zgłosić się właśnie do tej firmy.
maryśkatyśka 2016-05-31 18:30:37
Widzę, że wielu pracowników jest z tej firmy zadowolona – i słusznie! Sama pracuję w tej firmie już ponad rok i naprawdę nie mam na co narzekać. Wiadomo, że w każdej firmie zdarzają się wpadki, ale nie ma sytuacji bez wyjścia. Atmosfera w pracy jest naprawdę ciepła, nie ma mega walki szczurów, gdzie jeden próbuje wygryźć drugiego. Każdemu polecam spróbować pracy w eu4ya, tym bardziej, że teraz podobno otwarta jest rekrutacja.
cizimizi 2016-06-07 19:45:01
Ja również jestem zadowolona ze swojej pracy i wcale się nie dziwię, że inni pracownicy z tej firmy również są. Bo jak mają nie być, skoro jest miła atmosfera, wspaniałe szefostwo, które na każdym kroku motywuje do pracy i do działania no i współpracownicy, którzy zawsze służą pomocą. Dziwię się tym, którzy piszą te negatywne komentarze, bo naprawdę nie ma na co narzekać, tym bardziej, jak ktoś został dopiero zatrudniony. Ja osobiście mocno polecam przyjąć się tutaj do pracy!
jejeje 2016-06-14 16:33:53
Owszem, zdarzają się negatywne opinie, ale to chyba tylko dlatego, że są niezadowoleni z pracy albo po prostu im ta praca nie pasuje. Za to nie rozumiem, jak można oczerniać kogoś, kogo widzi się pierwszy raz w życiu i jeszcze nawet nie wdrążyło się w pracę. Ja pracuję w tej firmie już ponad rok i naprawdę uważam, że nie ma na co narzekać w tej firmie, chyba że faktycznie komuś nie leży pracowanie w marketingu. Nie będę się rozpisywać, jaka ta praca jest super, powiem tylko tyle, że zachęcam do spróbowania – może to będzie praca waszego życia.
Cool 2016-06-16 14:42:25
Negatywne opinie sa całkowicie normalne i nie ma co nad tym się jakoś rozbestwiać, albo narzekać na cokolwiek
Pizimizi 2016-06-21 14:51:10
Ja również jestem nie zadowolony z pracy. A raczej byłem, bo odszedłem z tego piszdidolka
Nie pozdrawiam Bartka K, krętacz jakich (nie) mało.
anka 2016-06-21 17:08:56
dlaczego oszusci? mialam do nich aplikować ale chyba sie wstrzymam,
karolcia 2016-06-21 17:49:07
Fakt, nie dogodzi się każdemu człowiekowi, ale to jeszcze nie powód by obrażać innych. Jako pracownik, jak widze, że ktoś pisze, że wszystkie pozytywne komentarze wypisują pozytywy to mnie szlag jasny trafia. Bo niby po co pracownicy mieliby to robić, skoro w ciągu dnia zajęci są pracą i obsługiwaniem klientów firmy. Poza tym jak już faktycznie jest się niezadowolonym, to pisze się prawdę dlaczego, a nie kopiuje wiecznie i te same "problemy" w pracy...
anka 2016-06-21 18:17:26
moze to ajaks nieuczciwa konkurencja lub faktycznie jacys moze byli pracownicy ktorzy odeszli z firmy i nie mogą sie z tym pogodzic dlatego to robią ,na zlość. wiadomo, ze może nie każdemu sie podoba w firmie
leszko 2016-06-22 11:02:34
no to chyba dobrze, że pracownicy wypowiadają się na forum, ono właśnie od tego jest tak naparwde, wiec wydaje mi się, że jednak to bardzo dobrze świadczy o firmie jakby nie patrzeć jednak. Pozdrawiam.
Ksenia 2016-06-28 14:51:01
Pracownicy wypowiadają się na forach z prostego powodu – albo chcą zaszkodzić firmie, w której pracowali, albo chcą ją zachwalić, żeby zatrudniły się kolejne osoby. Ja jednak nie chcę nie wiadomo jak zachwalać firmy, w której pracuję, bo uważam że wiele już jest taki opinii. Powiem tylko tyle, że jeśli ktoś ma duże ambicje i chęć do pracowania, to ta firma jest dla takiej osoby odpowiednia. Poza tym można zdobyć unikatowe doświadczenie, które przyda się wszędzie.
marta 2016-07-05 14:17:31
Zgadzam się z wypowiedzią Kseni – jeżeli ktoś ma duże ambicje, to w tej firmie na pewno się odnajdzie i je spełni. Sama pracuję już w marketingu dość długi czas, często zmieniałam pracę, ale odkąd trafiłam do Eu4Ya nie mam zamiaru jej opuszczać. Tak, jak w wielu poprzednich opiniach, tak mogę potwierdzić, że praca w Eu4Ya jest naprawdę przyjemna, jest super ekipa, która ze sobą współpracuje, nie ma żadnego wyścigu szczurów, a i sama praca z klientami daje dużo satysfakcji. Jeżeli ktoś czuje się dobrze w takiej pracy, to ja polecam spróbować u nas – serio warto.
Beata 2016-07-12 15:53:20
Cóż, nic dodać niż ująć. Faktycznie jest w firmie tak, jak piszą dwie poprzednie panie - jeżeli ktoś chce pracować, ma ambicje, trochę charyzmy to na pewno będzie chciał pracować dłużej niż kilka tygodni, bo wiem, że i takie opinie się zdarzają. Ja bardzo polecam pracę w eu4ya, również własnym znajomym, którzy szukają pracy. Może nie każdy będzie chciał zostać w tej firmie na stałe, w końcu nie da się zadowolić każdego, ale na pewno zdobędzie super doświadczenie, a to niestety w tych czasach jest najważniejsze.
anitkaka 2016-07-19 15:06:17
Ja pracuję w firmie już parę miesięcy i może dla niektórych jest to mało, żeby wiedzieć co się dzieje w firmie , ale ja mogę potwierdzić, że w firmie jest super atmosfera i nikt nie naciska na pracownika. Słyszałam już gdzieś, że w firmie organizowane są odmużdżające panele, ale wcale tak nie jest! Owszem, mamy od czasu do czasu spotkanie z szefem, ale nie próbuje nas odmużdżać, tylko daje dobre rady, jak lepiej wykonywać swoją pracę i jak rozmawiać z klientem. Ja osobiście jestem zadowolona i każdemu polecam pracować w eu4ya.
PMPDK 2016-07-22 22:53:18
Witajcie ,jestem jednym z oszukanych pracowników *rekrutacja styczniowa) przez tych oszustów, z tym wyjątkiem, że pracowałem w oddziale warszawskim firmy, moje negatywne posty są ciągle usuwane bo ktoś zgłasza moderatorowi - pewnie firma, że to niby czarny PR, nie tak nie jest i o tym stanowi treść usuwanego ciągle postu, który zamieszczam i proszę byście go udostępniali dalej by może ktoś zajął się tymi naciągaczami wykorzystującymi ludzi.
Eu4Ya to dawna nazwa tworu jakim jest Goldberg & Sons - spółka założona przez tych samych ludzi, po tym gdy oszukali klientów i mieli pozwy skryli się, sprawdźcie na KRS-sie, że zarządy, prezes etc. to to samo KRS Eu4ya (formalnie firma nazywała się Sielsia Expert - o czym świadczy ten sam adres Chrobrego 13 w Chorzowie) a teraz krs Goldberga: 0000466595 Te nr należy wpisać tu https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu zaznaczając wcześniej, że sprawdźcie rejestr przedsiębiorców. Eu4Ya była na E. Plater 10 teraz powróciła pod nazwą Goldberg. A jak ktoś nawet nie wierzy, że Eu4ya była w Wa-wie to proszę udać się na Patelnię i iść w kierunku Dw. Centralnego, i patrzeć na dachy budynków po lewej znajdziecie jeszcze stary neon ,,Eu4Ya". A jak ktoś nie wierzy jeszcze to odsyłam na you tube jest tam film z E. Plater 10 gdy Eu4ya tam była, i widać tam Pana Bartłomieja Kruka m.in. który obecnie jest liderem Goldberga i członkiem zarządu tej spółki oszustów, tylko teraz powiększyli biuro. I co kopara opadła. Odradzam współpracy z tymi oszustami, oszukiwanie klientów przez telefon, że to niby weryfikacja polisy a specjalista zakłada nową - bo Goldberg to multiagencja działająca przeważnie z AXĄ (Eu4ya działała z Generrali), nie wypłacają wynagrodzenia, praca najlepiej od 8 do 22, pranie mózgu, brak nawet dystrybutora wody, jak chcesz pić to zapraszamy do cafe na herbatkę za 6 zł, jak kupujecie gdzie indziej to robią panel o powiązaniu zakupów w firmowej cafe a z wynikami, ponadto złe warunki głośna klubowa muzyka, papuga za szybą, ludzie uciekajcie od nich !!! A i to jest link na you tube: https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=LGxJflLcNHY dalej twierdzicie, że nie było kiedyś Eu4yi na Plater 10 ? Była i jest nadal tylko pod zmienioną nazwą Goldberg & Sons. Polecam sprawdzić KRS i włączyć raporty. Eu4ya została postawiona w stan likwidacji w 2013 a Goldberg wtedy powstał z tym samym kapitanem oszustów Tomaszkiem Sz. a i co ważne ciągle klną na porannych panelach (takich nudnych, ze nieraz usnąłem), to jeśli ktoś wrażliwy chce u nich pracować. Niemniej jeśli osoby szukające prawdziwej opinii o firmie, które nie wierzą negatywnym, a pozytywnym pisanym przez ,,wkręcone dziewczyny Tomasza Sz. z centrali" które mają już wyprane mózgi to polecam rzucić okiem na stronę Eu4yi http://eu4ya.pl/ a potem Goldberga: http://goldbergandsons.pl/ Podobne czy też nie ? Przypadek ? Nie sądzę. Dlatego ludzie nie wierzcie pozytywom o tej firmie, wszystkie pozytywne są pisane schematycznie, (pracowałem/am od pól roku do 2 lat, dobrze płacą, ale wyjechałam za granicę - po co się wyjeżdża za granicę ? Po kasę a skoro dobrze płacą to po co wyjeżdżałaś ? No i zazwyczaj jest choroba: moja, męża siostry bądź mamusi). Teraz zmienili taktykę i częściej jest, że ta firma to księgowość, wcześniej przez rok gadali o jakimś marketingu, nawet teraz jak spojrzycie to jeden pozytyw, że firma to marketing, zaś drugi pod spodem, że już jednak księgowość. Zauważcie, że centrala Eu4yi i Goldberga to ten sam adres, a najlepsze jest to i zróbcie coś takiego zadzwońcie pod nr telefonu podany na stronie Eu4yi, i dodzwonicie się do.... (werble)Goldberga nr jest podany na górze strony zróbcie tak a nie pożałujecie. Dlatego takie CREDO DZIAŁANIA Z NIMI: OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM NIE DAJCIE SIĘ WYKORZYSTAĆ, BO JUŻ WIELU LUDZI GOLDBERG WYKORZYSTAŁ, DLATEGO GDY DZWONICIE DO KLIENTA(PEWNIE JUŻ KTOŚ DZWONIŁ KILKANAŚCIE RAZY, JEST TAKI SYSTEM SZUKACIE SB NR W NECIE, NP. LEKARZY, PRAWNIKÓW, NAWET NA ALLEGRO TO MÓWIĄ NA SZKOLENIU ,,JEŚLI KTOŚ SPRZEDAJE PORSHE NA ALLEGRO TO MA UBEZPIECZENIE", POTEM DZWONICIE JAK KTOŚ NIE ODBIERZE 5 RAZY USUWACIE, ALE JAK ODBIERZE TO DZWONICIE DO SKUTKU, CZASEM LUDZIE W MIESIĄCU PO 15 RAZY DOSTAWALI TAKI TELEFON (dzień dobry Jan Kowalski dzownię z działu life insurence w celu weryfikacji czy odbył P. spotkanie...) TO MĘCZĄCE, SZCZEGÓLNIE DLA PRZEDSIĘBIORCÓW) NIE MOŻECIE PODAĆ NAZWY FIRMY, TO DOPIERO MÓWI SPECJALISTA NA SPOTKANIU, GDY JA RAZ PO KRYJOMU POWIEDZIAŁEM TO TAKA BYŁA REAKCJA KLIENTA ,,A to wy oszuście, nie chcę mieć z nimi nic wspólnego i koniec rozmowy". DLATEGO WIERZCIE TYLKO NEGATYWNYM OPINIOM, POZYTYWNE TO CZYSTE KŁAMSTWO. Pozdrawiam(y) trzymajcie się i omijajcie ich jak najszerszym łukiem. A i co ważne na OLX-ie już nie ogłaszają pracy jako ,,Asytent Biurowy" a ,,Asystent Biura" bądź ,,Asystent admiistracyjny" to to samo ogłoszenie patrzcie kto ogłasza jak użytkownik ,,Bartłomiej" bądź ,,Michał&qu
zdenkaaa 2016-07-26 15:43:42
Nie wierzę w to co widzę... Naprawdę uważacie, że firma nie wypłaca wynagrodzenia, oczernia pracowników, albo ich odmóżdża? Serio w to wierzycie? Bo ja mogę zaświadczyć, że w firmie tak się nie dzieje. Pracuję w tej firmie już ponad półtora roku w marketingu i nie było jeszcze takiej sytuacji, żeby szef albo któryś z jego zastępców nas oczerniał albo odmóżdżał. Naprawdę, albo ktoś próbuje specjalnie oczernić firmę, bo akurat jemu nie przypadła do gustu, albo uważa, że zna się lepiej i zrobi coś lepiej. Nie mam pojęcia o co chodzi, ale na pewno nie jest tak, jak piszą w takich prostackich opiniach... Sama uważam, że jest to wspaniała praca i jeśli ktoś chce pracować i lubi to, co robi, to w naszej firmie także znajdzie miejsce.
Zostaw swoją opinię o EU4YA - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU4YA