Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.


Oceniono 51 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.
ul. Warsztatowa 19A
26-600 Radom
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-08-03 21:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa tj stawki coraz niższe. a jak juz uda sie któremus wyrwac podwyżke to staje sie odrazu najwiekszym wrogiem(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ramol - 2013-08-06 16:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kiti: a za co mozna wytargować podwyżkę? jakieś specjalne umiejętności, osiągniecia? co konkretnie?
zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-08-14 23:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie za ambicje, one nie mają znaczenia. Jak poczujesz sie w miare pewnie na swoim stanowisku i masz jakąś alternatywe do PMP to walisz po podwyższkę. UWAGA nie daj sie im zmamić jak Ci bedą wytykać minusy (małe wyrobienie, że gadasz, chodzisz po hali, nie wspolpracujesz itp). PS: jeżeli robisz konkretną robote znasz język programowania i zarabiasz mniej niż 17-18zl/h to sie nie przyznaj bo WSTYD
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie podać jakąś konkretną kwotę ile można zarobić na miesiąc w PMP LTD? mam spore doświadczenie w branży..
zdjecie uzytkownika
hhh - 2013-08-16 22:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drugi rok pracuje na centrach, ostatnio przymuszają do pracy na dwóch maszynach, biore na reke ok 1900zl i krece sie ostro za inną robotą
jak masz jakis namiar na wakat za miedzą to podrzuc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 22:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie sam szukam po małej przerwie, nie mam pojęcia jak się wkręcić :) albo mało placą albo nikogo nie szukają:) a podnieśli Ci pensję przez te dwa lata, czy 1900 to był Twój start?
zdjecie uzytkownika
mason - 2013-10-27 01:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doświadczenie tu nie odgrywa żadnej roli. Świnia oficjalnie powiedział, że zroboi wszystko, żebyśmy zarabiali jak najmniej. Pora uciekac z tego grajdołu. Brak perspektyw... A szkoda, bo firma jest niezła, tylk kierownictwo nieludzkie...
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-02-08 13:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli rzeczywiście takie teksty padają w strone pracowników w P.M.P., to pewnie niedługo nikt nie będzie tam pracował, ale jednak pracują, to może nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
nico - 2014-04-05 10:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wasze opinie i jestem zdziwiony .to powiedzcie koledzy dlaczego jest sie tam trudno przyjac ,ja probuje od 3 lat i nic
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-14 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico - 2014-04-05 10:26:07]:
Teraz potrzebne sa znajomosci.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-25 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4 lata pracy i zero podwyzki czlowiek daje ile moze z siebie a oni tlumacza sie co roku ze w nastepnym roku poprostu wykorzystywanie no i ten system tragedia ktos kto siedzi przed biurkiem mowi mi ile mi zejdzie z praca nad wykonaniem jakiegos elementu wedlug jego kosztu paranoja
zdjecie uzytkownika
gienio - 2014-05-25 17:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale od początku Twoje wynagrodzenie @pracownik, jest takie tragiczne? ile dostajesz co miesiąc od PMP?
zdjecie uzytkownika
nico - 2014-05-27 10:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro potrzebne sa znajomosci to musi byc dobrze w tej firmie
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-05-27 19:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszecie to chyba nie najlepsza atmosfera panuje w PMP, szkoda bo chcialem tam pracowac. jest duza konkurencja miedzy pracownikami? Jaki jest system motywacyjny w firmie, mozliwosci rozwoju? napiszcie czy warto tu aplikowac, dzieki
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-30 16:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2014-05-27 19:00:53]:
Lepiej Ci bedzie w ITM'ie niz w P.M.P. Dobrze znam obie firmy i firma "Matka" - ITM jest zdecydowanie lepsza.
zdjecie uzytkownika
gienio - 2014-05-30 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-05-30 16:59:35]:
skoro firmy są ze sobą tak związane to w sumie warunki w obu powinny być takie same. Czym się tak różnią?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-03 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gienio - 2014-05-30 22:48:54]:
To ze firma ITM i PMP sa ze soba powiazane to nic nie oznacza. Masz przyklad firmy Sorter i Stalko. Podobna sytuacja. To sa nadal oddzielne firmy, z oddzielnym Zarzadem itd. PMP jest tylko podwykonawca dla ITM'u. Tak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
mel - 2014-09-21 18:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JJJ# - 2011-12-18 21:28:06]:
Nikt nie postawi Cie na maszynie bez odp doświadczenia.
Tam nie ma serii, ze można sobie pozwolić na popsucie kilku sztuk, tylko zazwyczaj drogie detale.
Nie narzekajcie, wiadomo zawsze cos sie komus nie podoba ale są zakłady, w których zupełnie sie nie szanuje ludzi a tu jest w miarę ok.
zdjecie uzytkownika
ulek - 2014-10-04 10:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko biadolicie. Jak jest tak źle to grzecznie podziekujcie i idźcie do tych cudownych firm gdzie mlekiem i miodem rzeki płyną. Najłatwiej narzekać. Kasa nie jest zła +systemy motywacyjne+bale ogniska teatry siłownia basen. Każda radomska firma tak ma???
zdjecie uzytkownika
szymi - 2014-10-06 03:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulek - 2014-10-04 10:11:01]:
no właśnie ja chciałem dopytać się szczegółów odnośnie tej kasy. Interesuje mnie oferta pracy ze strony PMP Ltd. Poland na konstruktora. Praca jest w Radomiu, a słyszałem swego czasu plotki , że niespecjalnie w tym mieście lubią dobrze płacić sowim pracownikom. Czy w PMP jest podobnie czy może przeczą tym plotkom?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-24 18:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szymi - 2014-10-06 03:44:38]:
Jakie są te systemy motywacyjne? Jest jakaś premia miesięczna,roczna,trzynastka czy bony na święta?
zdjecie uzytkownika
bajtek - 2014-11-19 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mal co oznacza to w miarę ok adekwatnie szanowania ? tylko raz dziennie reprymenda czy tylko w przypadkach kiedy coś jest nie tak i odbywa się to w cztery oczy czy w otoczeniu wszystkich pracowników w sposób kaki żeby wszyscy w środku jak i na zewnątrz o tym wiedzieli , że ktoś został postawiony do pionu ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-01 18:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie gadacie jakieś pomylone rzeczy o PMP. Prawda jest taka, że ciągle kogoś szukają bo ludzie nie chcą za głodowe stawki pracować. Ostatnio [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kilku osobom na święta całe premie, żeby ukarać dla przykładu. A jeśli chodzi o traktowanie ludzi to: MOBBING na porządku dziennym, jak coś kierownictwo spieprzy to trzeba potrącić robolowi, A prezes ON cholera nic nie wie co się dzieje na hali, świnia z kierownikiem ukrywają wiele rzeczy przed nim. Powodzenia jak ktoś tam chce pracować. A Pieprzycie o systemach motywacyjnych tam jest jeden zabrać premię i dać 11 zeta na godzinę. Ja stamtąd spierdalam :-)
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-01-06 17:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie (usunięte przez administratora)?? Jest w radomiu jakaś w miarę ogarnięta firma w której znajdzie pracę konstruktor CAD??
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-02-28 12:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz to znajdziesz Stefan na prawdę, zawsze jeszcze możesz sobie wyjchać tylko potrzebuje żębyście mi powiedzieli conieco wiecej o samych rozliczeniach za gdzoiny pracy .. jak to wygalda na miesjcu/ mozna byc zadowolonym czy nie za bardzo ? Wiecie mam rozne dosiwadczenia i wole zapytac na początku
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-19 12:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli gówna siedzba ich mieści się właśnie w Radomiu, dobrze ja rozumiem @Stefan? Mam nadzieje, że teraz bedzie jakaś zmiana u nich w firmie w takim razie, no ale nie sądze, żeby tak od razu coś się miało zmienić.. czekam jeszcze na Wasze komentarze odnośnie
zdjecie uzytkownika
ron - 2015-04-05 16:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Pracowałem tam i ciesze sie ze uciekłem. 11 zł na poczatek i dobic do 13zł przez 4 lata to wszystko czego mozna tam sie spodziewac. nauczyc sie i wyjechac to wszystko. za minimum w radomiu jest sporo pracy w lepszych warunkach niz tam panujacych. ura i rudy sie dogadali. faktury wystawiaja przekrecone i zarabiaja. od koryta ich nikt nie oderwie.
zdjecie uzytkownika
ron - 2015-04-05 16:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam.
Pracowałem tam i ciesze sie ze uciekłem. 11 zł na poczatek i dobic do 13zł przez 4 lata to wszystko czego mozna tam sie spodziewac. nauczyc sie i wyjechac to wszystko. za minimum w radomiu jest sporo pracy w lepszych warunkach niz tam panujacych. ura i rudy sie dogadali. faktury wystawiaja przekrecone i zarabiaja. od koryta ich nikt nie oderwie.
zdjecie uzytkownika
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. - 2015-04-08 10:10:59 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [ron - 2015-04-05 16:16:02]:
Szanowny Panie,
w nawiązaniu do pana opinii informuję, że naruszył pan dobre imie osoby bezpodstawnymi pomówieniami. Jeżeli dysponuje pan dowodami potwierdzającymi nieprawidłowości prosimy o kontakt. W przeciwnym razie prosimy o zaprzestanie publikowania nieprawdy.
zdjecie uzytkownika
ron - 2015-04-16 10:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zaprzestaje.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-16 13:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak cała sprawa wygląda naprawdę, można tutaj zaorbić więcej niż 13 zł na godzinę? widziałam nowe ogłoszenie w Radomiu na technologa, to chyba pensja jest wyższa?
zdjecie uzytkownika
Vomer - 2015-05-06 22:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pensja bardzo atrakcyjna: operator obrabiarek CNC, zarówno tokarz CNC, jak i frezer CNC zarabiają minimum 3500 brutto w okresie próbnym (3 miesiące), potem 4300 brutto - 1 rok pracy, a po roku pracy już 5700 brutto. Plus dodatki: bony, paczki, bilety do kina oraz wysokie premie.
Co do atmosfery? Fajna miła atmosfera, ludzie przyjaźnie nastawieni do otoczenia, ogólnie świetnie.
Szkolenia: Inżynierzy szybko wytłumaczą jak działa dana maszyna, można nauczyć się programowania maszyn CNC na poziomie zaawansowanym.
zdjecie uzytkownika
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. - 2015-05-07 16:30:40 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Vomer - 2015-05-06 22:26:41]:
Szanowni Państwo,
w nawiązaniu do powyższej opinii chcielibyśmy przedstawić pakiet świadczeń dodatkowych oferowanych pracownikom naszej firmy:Pracowniczy Program Emerytalny - 5% wynagrodzenia miesięcznego brutto pracodawca wpłaca na konto emerytalne tzw.III filar, opłacane przez pracodawcę ubezpieczenie na życie (w tym poważne zachorowanie i pobyt w szpitalu), finansowane szkolenia zawodowe i rozwojowe, współfinansowane szkolenia językowe(50%),pakiet sportowy, stołówka zakładowa, opieka medyczna także w zakresie profilaktyki, wyjazdy do teatru, imprezy integracyjne, wspieranie pasji pracowników.
zdjecie uzytkownika
Taki jeden - 2015-05-07 17:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatni wpis to widać, że prezesa, ale przedostatni to pewnie jego kolegi :-), ciekawie wygląda też konwersacja rona z prezesem, wprawdzie nie znam wymienionych osób, ale nie wiem czy jak ktoś pisze "ura" albo "rudy" to narusza czyjeś dobra... Już mi się to z mety nie podoba...
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-05-10 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widziałem ogłoszeń do pracy w magazynie. Czy warto wysłać papiery gdy nie ma ogłoszeń. Jak wygląda praca w magazynie firmy PMP??
zdjecie uzytkownika
jou - 2015-05-15 22:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak u spawaczy,czy też kasa przyzwoita,można się wybierać,czy dają 13 na wejście a po trzech latach złożą 1 zera i tyraj na ....zjadòw.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-19 23:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozbawił mnie ten komentarz. 3500 to może wtedy jak się robi na dwóch maszynach i dostanie się dodatek na święta + soboty. Aha, i nie dla stażysty tylko etatowca.
zdjecie uzytkownika
zdziwony - 2015-07-22 06:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie to zdziwilo, ze 3500 to nie mozna zarobić. Mam nadzieje, ze cały czas mówimy o zarobkach netto jednak. bo jeśli tą kwotę podzielić przez dwa i jeszcze coś oddjąć i to ma być brutto to ja dziękuje... na stronie internetowej to jakoś lepiej wygląda i zachęca. Ja widziałem ogłoszenie np na stanowisko pracownika działu przygotowania produkcji. Oferta wydaje się być ciekawa bo bogaty pakiet socjalny jest, ale jednak po konfrontacji z komnetarzami to już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-07-26 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da się zarobić więcej niż 2500na rękę po 3 latach pracy na umowie o prace. Często zabierają premie za byle co. Podwyżki tylko dla swoich. Atmosfera jest ciezka trzeba uważać bo prezes kiepas ma ziomków na produkcji i lubi wiedzieć co się dzieje.
zdjecie uzytkownika
anielcia - 2015-08-21 14:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś nawet jeśli zarobisz na rękę 2500 zł to jednak uwazam to za imponująca kwotę jak na polski rynek i taką branżę, nie ma na co narzekaĆ. najważniejsze tez są premie, fajnie jeśli do wynagrodzenia podstawowego można sobie dorobić. ciekawi mnie natomiast kwestia zabierania tych premii o czym piszecie, proszę o więcej info
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-09-06 14:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing po 3 latach pracy na szlifierkach i potem fezarkach 3 osiowych pensja z gwarantowaną premią 20% ( jeśli masz wyrobienie ppowyżej 90%) zarabiałem max 2000 netto!!!
a jak dostaniesz nadgodziny to wtedy aby sobie odbili to zabiora ci premię za byle co aby tylko za dużo nie zarobił
polecam tą firmę jeśli chcesz się pracy nauczyć ale licz się z tym że zdrowię i nerwy stracisz wtedy
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-09-20 18:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik - no dobrze, ale co wg Ciebie jest mobbingiem, niektórzy nie do końca znają jego znaczenie. Nie można ot tak oskarżać o coś takiego nie mając sensownych powodów. Co ciekawe, mają tylko jedno ogłoszenie pracy, poszukiwany jest specjalista ds. bhp. Potrzebne jest doświadczenie, ale zapewniony jest pakiet socjalny.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-09-25 10:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obserwacje i Spostrzeżenia. Moje pisanie zacznę zwyczajnie,trochę poważnie i trochę fajnie, opowiem kilka słów o swej pracy by Wam przekazać drodzy rodacy, w jak fajnej firmie przyszło pracować,WAŻNE,by nie dać się tam zwariować. W zakładzie jestem już z pewnym stażem,z pełnym spostrzeżeń,opinii bagażem, jednak do pracy spieszę z ochotą,to autobusem,czasem piechotą, i zawsze jestem pełen nadziei,że się na lepsze coś wreszcie zmieni. Więc równo z gongiem pracę zaczynam,żeby nie było,że moja wina, że coś nie wyszło,się nie udało,no i z wysyłką nie pojechało, i tak spawamy i szlifujemy,od swych stanowisk nie odejdziemy. Są tu spawacze są i ślusarze są też frezerzy oraz tokarze, magazynierzy i montażyści i oczywiście wazeliniarze. Tak zapieprzamy przez tydzień cały,omal mi z orbit nie wyjdą gały, i pierwsza,druga i trzecia zmiana,zasuwa cała gawiedź kochana, by szeryf nasz był zadowolony,by zebrał spore,dorodne plony. Nie wolno kręcić się,chodzić na boki,bo to zbyteczne i puste kroki, te kroki będą dobrze zmierzone,mogą przy premii być uwzględnione jak takich kroków sporo przybędzie,z tego przybytku chleba nie będzie. Dlatego spawaj,frezuj,tocz i zaginaj,bo wkrótce będzie późna godzina, i już nie zdążysz z tym do kontroli i przy wypłacie bardzo zaboli, będzie gadane,że nie podołałeś,bo się za słabo gościu starałeś. Są również biura technologiczne,to są dopiero miejsca magiczne, siedzą tam sami inżynierowie,któryś coś czasem miłego powie, i dłoń uściśnie i się pokłoni,czasami nie chce,nikt mu nie broni. Mamy na dziale drogi kolego szefa sprytnego i zaradnego, gdy chcesz uzyskać mądrej porady,on Ci nie powie,że nie da rady. jest to szef bystry oraz niezłomny,zawsze gotowy ciągle przytomny,
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-09-26 09:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani się postarała i uśmiechnięta nam je wręczała. Od wyrobienia i obecności czy Cię za często nie bolą kości, czy na zwolnieniu często przebywasz jeśli przebywasz,no to przegrywasz, potem pretensje do kierownika,że Ci z wypłaty procent umyka. A i podwyżki są tu kosmiczne,rzekłbym dosłownie,bardziej komiczne, raz na dwa lata dadzą złotówkę,twierdząc,że dali dużą gotówkę, szefostwo twierdzi,że nie ma szmalu,przetańczyliście wszystko na balu. Ciągle się zakład rozbudowuje,ciągle maszyny się dokupuje i swoje biura też powiększyli,żeby się w klitkach już nie gnieździli, to skąd ma szeryf mieć szmal dla ludzi jak co dzień nowy pomysł się budzi. Jeżdżą autami za sto tysięcy,to trochę premii z paru miesięcy, lecz to nie kłopot na Twoją głowę,wszak to są auta tylko służbowe, by wizerunek firmy budować i z klasą firmę reprezentować. Chcemy zarabiać kasy jak lodu więc dawaj bracie ciągle do przodu żeby utrzymać nasze rodziny to trzeba raczej dymać godziny, kasy nie wołaj,się nie przydaje mówią,że szczęścia w życiu nie daje. Przecież możecie przyjść i w sobotę,i wszyscy złapać się za robotę, jak się tak razem wszyscy złapiecie,jak tą robotą razem szarpniecie, to w poniedziałek wysyłka będzie,a po wysyłce w kasie przybędzie. Wam zapłacimy za trzy miesiące,będzie to bardzo pouczające, żebyś Ty wodzy fantazji nie puścił,no i od razu wszystko przepuścił. Nas do podziału jest bardzo wielu,więc się nie dąsaj mój przyjacielu, bardzo dokładnie to przemyślimy,wszystko starannie tak rozdzielimy, aby i dla Was coś tam zostało,byście nie narzekali,że to za mało. Ci co przychodzą i popracują,poobserwują i posmakują, zobaczą co się naprawdę dzieje,jak cała świta wokół szaleje, prędzej czy później się z firmą żegnają,dosyć tych rarytasów mają.
zdjecie uzytkownika
michałek - 2015-10-19 21:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak jest z pracą dla nowych po szkole, wiem że na początek nigdzie ie dostane dużo, ale coś mi się obiło o uszy że w pmp na start dają 13zł brutto czyli 9,5 na ręke, czy to prawda, a jeśli tak to po jakim czasie można spodziewać się podwyżki, oczywiście liczę na to że pokaże się z dobrej strony, bo za samo bycie w pracy nikt podwyżki nie da.
zdjecie uzytkownika
oleh - 2015-10-20 21:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no z tego co piszecie to nie ma tam tragedii jakiejs, 13 brutto nie jest zle, jak to sie mowi lepszy rydz niz nic, jeszcze po szkole to calkiem calkiem, jak na pierwsza prace, trzeba miec tez pojecie a jeszcze lepiej jak jest ktos doswiadczony obok kto pomoze, mysle ze nie bedzie zle, widze ze szukaja ludzi podaje link http://www.pmp-poland.pl/?page_id=229
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-10-28 10:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem ostatnie opinie to chyba z kard pisali, 13 brutto nie jest źle? tyle za samo uśmiechanie sie do klientów można dostać w popularnej hamburgerowi, w Wielkopolsce 15 do reki dają za samą znajomość suwmiarki i mikrometru,a tłumaczenie że tu Radom można sobie w buty schować, bo klienci i tak płacą w euro a nie w Radomskich złotówkach, ale nikt nie jest głupi i nie będzie tyrał na 3 zmiany za 13 BRUTTO, za netto to fakt można sprawę przemyśleć, ale szału nie ma jak na CNC, lepiej dojeżdżać te 80km dzienie i wsiąść 2 razy tyle na konwencjonalnych, młodych nie ma i nie będzie bo mają lepsze propozycje
zdjecie uzytkownika
klon - 2015-11-25 17:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agnieszka, to może poproś chłopaka by coś napisał, bo jedak to opinia z trzeciej reki, może chłopak sie przechwala troche przed dziewczyną. @qwerty, czyli potwierdzasz, że obecnie proponuja tutaj 13 brutto? W sumie na etacie 160 godzin jest 2080 złotych, czyli wiele powyżej minimalnej krajowej. Pozdrawiam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ściema sprawdzają czy umiesz mierzyć a nie czy znasz się na robocie
Pytania: Robią młodemu siekę z mózgu żeby dać śmieszne pieniądze i obiecać pracę a potem 3 lata na zleceniu
zdjecie uzytkownika
Gno - 2016-04-06 17:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak @klon ale to jednak jest kwota brutto, więc tych 2 tysięcy do ręki nie dostaniesz. A szkoda, bo firma wydaje się być bardzo w porządku, jeśli zatrudniają na umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
2w3e - 2016-05-07 14:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz widze ze szukaja referenta do spraw personalnych w dziale zasobow ludzkich w Radomiu chodzi o prowadzenie dokumentacji kadrowo-płacowej, przygotowywanie danych do naliczania wynagrodzenia, realizacja zadań związanych ze sprawami pracowniczymi,

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert