Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.M.P. Ltd.Poland

Pracowałeś w firmie P.M.P. Ltd.Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-19 00:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba szkoda waszego zdrowia zeby tlumaczyc prezes� jaki ma zwiazek podwyzka stawek z checiami do pracy. Oni jakby mogli toby placili 2zl/h i zadawali wam pytanie czemu nie posuwacie sie do przodu. Ale to oni maja problem, bo teraz wydajnosc nie bedzie rosla i firma bedzie stawala sie coraz mniej konkurencyjna. A z tego co slyszalem to 4 konkretnych gosci zamierza odejsc z wosu i 3 z wobu w ciagu pol roku. I w koncu itm sie zorientuje ze placi kokosy za czesci i dyrektor przejrzy na oczy, chyba ze to jego strategia jak juz wczesniej glosy chodzily. Ja w obecnej firmie dostalem 1,5zl podwyzki inflacyjnej zreszta jak co roku, a jak pracowalem w pmp to przez 2lata zero, i chce mi sie przychodzic do pracy bo za rok gora dwa to samo. Wy macie dwa wyjscia, albo przeczekac ten zarzad, albo ratuj sie kto moze ( z uwagi na uklady to pierwsze malo realne) PS pozdrawiam kolegow z wob i pozostalych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-15 22:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-07-19 00:39:40

Chyba szkoda waszego zdrowia zeby tlumaczyc prezes� jaki ma zwiazek podwyzka stawek z checiami do pracy. Oni jakby mogli toby placili 2zl/h i zadawali wam pytanie czemu nie posuwacie sie do przodu. Ale to oni maja problem, bo teraz wydajnosc nie bedzie rosla i firma bedzie stawala sie coraz mniej konkurencyjna. A z tego co slyszalem to 4 konkretnych gosci zamierza odejsc z wosu i 3 z wobu w ciagu pol roku. I w koncu itm sie zorientuje ze placi kokosy za czesci i dyrektor przejrzy na oczy, chyba ze to jego strategia jak juz wczesniej glosy chodzily. Ja w obecnej firmie dostalem 1,5zl podwyzki inflacyjnej zreszta jak co roku, a jak pracowalem w pmp to przez 2lata zero, i chce mi sie przychodzic do pracy bo za rok gora dwa to samo. Wy macie dwa wyjscia, albo przeczekac ten zarzad, albo ratuj sie kto moze ( z uwagi na uklady to pierwsze malo realne) PS pozdrawiam kolegow z wob i pozostalych.

zasada jest prosta oni mają nasze skromne prośby w dup..e to i my mamy ich w tym samym. niech wydajnoś spada brakowość rośnie, rządzcie tak dalej. zapraszamy kolegów z zewnątrz (usunięte przez administratora)może dostaniecie średnią rynkową stawke ok 25zł powodzenia
zdjecie uzytkownika
kiki - 2010-10-09 23:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Teraz przy rekrutacji proponują ninimum socjalne tj. ok 1320zł brutto czuli niecałe 1000 na rękę. Wstyd, a wymagania kosmiczne. No ktoś w końcu musi robić za grosze żeby drugi łaził cały dzień i wkurzał ludzi i nic nie robił.
zdjecie uzytkownika
pmp - 2010-11-29 23:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak w tym roku z trzynastkami? ITM dostanie czy PMP dla odmiany?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 23:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym roku jak w poprzednich trzynastki byly bo obie firmy duzo zarobily, a szczegolnie pmp. Oczywiscie dostali ci ktorzy sie najbardziej napracowali i do tego przyczynili, czyli zarzad (smią sie tak nazywac). A reszta cóż ze tyrala. Nie sztuka robic jak wół sztuka caly dzien łazic udawac ze sie jest potrzebnym, w laptopa popatrzec i miec obrywy. Przeciez jeden prezes to i tak zaduzo, ale musi byc dwoch bo by bezrobocie skoczylo.
zdjecie uzytkownika
kaliope - 2011-03-28 17:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby taka porządna firma, a oszukuje przy wyliczaniu pensji za urlop pracowników biurowych mających nadgodziny, zamiast wyliczać średnią z trzech ostatnich miesięcy to wypłacają gołą podstawę - żenada !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sasin - 2011-06-24 12:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co na to inspekcja pracy?
zdjecie uzytkownika
jjj - 2011-10-02 19:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech już przestana nas karmic tymi (usunięte przez administratora)Polski pracownik na zachodzie jest nawet bardziej wydajny niż Francuz czy Norweg czy Niemiec. Sam pracowałem w Niemczech legalnie na tym samym stanowisku jak w Polsce; zarabiałem dużo więcej niż w Polsce a pracowałem dużo lżej i wygodniej. Gdzie więc tkwi problem? Najwyraźniej sprawa składa się z kilku aspektów ale najważniejszy to zapisane w polską kulturę okradanie swoich pracowników w Polsce i traktowanie ich jak niewolników. Inną sprawą jest właśnie wydajność pracy, która jest spowodowana fatalnym zarządzaniem i marnowaniem ludzkiego wysiłku. W Polsce kadra menadżerska i kierownicza jest do niczego. Ci ludzie umieją tylko okradać pracowników i strachem wymuszać posłuszeństwo. To wydajność kierujących pracownikami jest żenująco mała. A jednak ci dyrektorzy, kierownicy czy menedżerowie przypisują sobie prawo do zarobków równych europejskim? Czemu? Czy ktos kto potrafi zadbać tylko o ustawienie palet i koszów i chować się w zaciemnionym oknie zasługuje na takie uposażenie. Przecież reszta musi na to pracować. Może jego rola jest gnoić ludzi zwalniać bez uzasadnienia, może takie ma odgórne dyrektywy.
zdjecie uzytkownika
mati - 2011-12-04 12:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam praktykę w tym zakładzie,będąc na dziale obróbki blach niszczyłem przez 2 dni dokumenty, natomiast na skrawaniu "latałem" z odkurzaczem jak się rozlało chłodziwo, ogólnie robiliśmy wszystko oprócz pracy związanej z obróbką metalu (2 lub 3 razy zapier... pilnikiem). O pracy na maszynach możecie zapomnieć. W żadnym wypadku nie należy rozmawiać z pracownikami którzy pytają się "co sądzimy o tym zakładzie i czy chcemy tu pracować" (w szczególności z ekipą z hartowni i poszczególnymi osobami z obróbki skrawaniem). rozmowa z nimi skończy się źle, a w ostateczności poważną rozmową z kierownikiem lub opiekunem. O wcześniejszym wyjściu do domu w celu załatwienia ważnej sprawy możecie zapomnieć, chyba że nie przyjdziecie tego dnia, każda nieobecność musi być udokumentowana zwolnieniem od lekarza. W tym zakładzie odbywając praktyki musisz siedzieć i nic nie robić 8 godz, podczas gdy w innych zakładach normalnie się pracuje po 6 godz. Jeżeli chcecie się czegoś nauczyć polecam PROZ...., RA...., MAX.... Pozdrawiam osoby które podpie...... do opiekuna !!!
zdjecie uzytkownika
JJJ# - 2011-12-18 21:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co w tym roku zrobia z wigilia zeby poprawic frekwencje. Powinni na probe zrobic nie w godzinach pracy wtedy byliby sami, no moze pojawiloby sie paru(usunięte przez administratora)(tważownikow), ten z kontroli na bank.
To ciekawe ze ktos z taką pogardą i hamskim zachowanie do pracownikow nagle ma chec dzielic sie opłatkiem. Co za ludzie
zdjecie uzytkownika
mati - 2011-12-19 20:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację JJJ#, pracownik jest tam uważany za śmiecia, przekonałem się na własnej skórze jaka jest sytuacja, wystarczyły 2 tygodnie pobytu w tej firmie, UWAGA PRAKTYKANCI !!!
zdjecie uzytkownika
rmm - 2012-01-29 01:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MARZY mi sie aby moj prezes miał odrobine kultury osobistej, zeby nie byl hamem, zeby rozumiał ze jak sie oczekuje zaangażowania to trzeba i płacic i nie zapominac o podwyżkach i zeby nie zapominal ze jego czas kiedys minie, a wtedy wszyscy jak jeden bedą mu pluli w twaz i najgorzej wspominali i zyczyli. Bo zycie nic nie daje na zawsze.
zdjecie uzytkownika
trryk - 2012-02-05 18:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grenda - jedna z największych australijskich firm transportowych - to rodzinny biznes z Melbourne zbudowany od zera. Firma istnieje od 66 lat, a zarządza nią trio - (usunięte przez administratora) Kilka miesięcy temu rodzina Grendów zdecydowała się sprzedać firmę spółce Ventura za 400 mln dol. Jednak zanim transakcja weszła w życie, Ken Grenda postanowił podziękować wszystkim swoim pracownikom za lata ciężkiej pracy. Wszyscy członkowie liczącej 1800 osób załogi otrzymali ogromne premie - w sumie (usunięte przez administratora) wydał na nie 15 mln dol. swoich prywatnych pieniędzy. Co ciekawe, pracownicy o pomyśle szefa dowiedzieli się dopiero podczas sprawdzania swoich kont bankowych. Jak donoszą australijskie media, średnia wartość premii dla pracownika wyniosła 8,5 tys. dol., a najlepsi pracownicy otrzymali nawet 30 tys.

- Biznes jest tylko tak dobry jak ludzie, którzy dla ciebie pracują, a nasi ludzie są fantastyczni. Dlatego chcemy to docenić. Wielu ludzi pracuje u nas już drugie pokolenie, mamy nawet człowieka, który pracuje u nas już od 52 lat - mówi (usunięte przez administratora) i dodaje: - Zaczynaliśmy od czterech autobusów w 1945 roku, a obecnie operujemy na kilkuset trasach w całej Australii i mamy 1300 autobusów. BEZ DOBREJ KADRY BYŚMY TEGO NIE OSIĄGNELI.

Jak donosi agencja AP, od środowego ranka w biurze firmy rozdzwoniły się telefony od pracowników chcących wyrazić swojemu szefowi podziękowanie za hojny gest, choć - z drugiej strony - smutno im, że od nich odchodzi.
Ciekawe co nasi pracownicy dostali za ten rok. Moze ktos chciałby sie pochwalic ( nie licząc łazików i lodziarzy). Aż chce sie pracowac..... nie? No i ten szacunek do zarządu. Stary z itm-u pewno nic o tym wyzysku nie wie i ze w pmp nagrody zlikwidowali hahahahaha. Obudzą sie wszycy jak konkuręcje przegraja. Ale wina bedzie po stronie robola jak zwykle. dalej tak panowie dalej mobing i najniższe stawki to sukces.
zdjecie uzytkownika
gal_anonim - 2012-02-25 14:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze na magazynie jak pracuja nie moga usiasc tylko caly czas pracowac wszystko musza robic a ten kierownik palant tak sie boi prezesa ze nawet sie nie odezwie tylko skuli uszy co mu kaze to ma zrobic, a ten zasraniec prezes chowa sie i podglada jak pracuja!
zdjecie uzytkownika
Nowy? - 2012-07-18 18:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałem zapytac o pmp w jeleniej , jak wygalda atmosfera w pracy wynagrodzenie.Gdyby ktos mogl sprecyzowac ile zarabia pracownik produkcji,montazu i kierownictwo po roku pracy bylbym bardzo wdzieczny.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-18 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-08-03 21:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa tj stawki coraz niższe. a jak juz uda sie któremus wyrwac podwyżke to staje sie odrazu najwiekszym wrogiem(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ramol - 2013-08-06 16:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kiti: a za co mozna wytargować podwyżkę? jakieś specjalne umiejętności, osiągniecia? co konkretnie?
zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-08-14 23:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie za ambicje, one nie mają znaczenia. Jak poczujesz sie w miare pewnie na swoim stanowisku i masz jakąś alternatywe do PMP to walisz po podwyższkę. UWAGA nie daj sie im zmamić jak Ci bedą wytykać minusy (małe wyrobienie, że gadasz, chodzisz po hali, nie wspolpracujesz itp). PS: jeżeli robisz konkretną robote znasz język programowania i zarabiasz mniej niż 17-18zl/h to sie nie przyznaj bo WSTYD
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie podać jakąś konkretną kwotę ile można zarobić na miesiąc w PMP LTD? mam spore doświadczenie w branży..
zdjecie uzytkownika
hhh - 2013-08-16 22:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drugi rok pracuje na centrach, ostatnio przymuszają do pracy na dwóch maszynach, biore na reke ok 1900zl i krece sie ostro za inną robotą
jak masz jakis namiar na wakat za miedzą to podrzuc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 22:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie sam szukam po małej przerwie, nie mam pojęcia jak się wkręcić :) albo mało placą albo nikogo nie szukają:) a podnieśli Ci pensję przez te dwa lata, czy 1900 to był Twój start?
zdjecie uzytkownika
mason - 2013-10-27 01:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doświadczenie tu nie odgrywa żadnej roli. Świnia oficjalnie powiedział, że zroboi wszystko, żebyśmy zarabiali jak najmniej. Pora uciekac z tego grajdołu. Brak perspektyw... A szkoda, bo firma jest niezła, tylk kierownictwo nieludzkie...
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-02-08 13:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli rzeczywiście takie teksty padają w strone pracowników w P.M.P., to pewnie niedługo nikt nie będzie tam pracował, ale jednak pracują, to może nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
nico - 2014-04-05 10:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wasze opinie i jestem zdziwiony .to powiedzcie koledzy dlaczego jest sie tam trudno przyjac ,ja probuje od 3 lat i nic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
9 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.M.P. Ltd.Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x