Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.


Oceniono 45 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.
ul. Warsztatowa 19A
26-600 Radom
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
nico - 2014-05-27 10:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro potrzebne sa znajomosci to musi byc dobrze w tej firmie
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-05-27 19:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszecie to chyba nie najlepsza atmosfera panuje w PMP, szkoda bo chcialem tam pracowac. jest duza konkurencja miedzy pracownikami? Jaki jest system motywacyjny w firmie, mozliwosci rozwoju? napiszcie czy warto tu aplikowac, dzieki
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-30 16:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2014-05-27 19:00:53]:
Lepiej Ci bedzie w ITM'ie niz w P.M.P. Dobrze znam obie firmy i firma "Matka" - ITM jest zdecydowanie lepsza.
zdjecie uzytkownika
gienio - 2014-05-30 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-05-30 16:59:35]:
skoro firmy są ze sobą tak związane to w sumie warunki w obu powinny być takie same. Czym się tak różnią?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-03 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gienio - 2014-05-30 22:48:54]:
To ze firma ITM i PMP sa ze soba powiazane to nic nie oznacza. Masz przyklad firmy Sorter i Stalko. Podobna sytuacja. To sa nadal oddzielne firmy, z oddzielnym Zarzadem itd. PMP jest tylko podwykonawca dla ITM'u. Tak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
mel - 2014-09-21 18:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JJJ# - 2011-12-18 21:28:06]:
Nikt nie postawi Cie na maszynie bez odp doświadczenia.
Tam nie ma serii, ze można sobie pozwolić na popsucie kilku sztuk, tylko zazwyczaj drogie detale.
Nie narzekajcie, wiadomo zawsze cos sie komus nie podoba ale są zakłady, w których zupełnie sie nie szanuje ludzi a tu jest w miarę ok.
zdjecie uzytkownika
ulek - 2014-10-04 10:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko biadolicie. Jak jest tak źle to grzecznie podziekujcie i idźcie do tych cudownych firm gdzie mlekiem i miodem rzeki płyną. Najłatwiej narzekać. Kasa nie jest zła +systemy motywacyjne+bale ogniska teatry siłownia basen. Każda radomska firma tak ma???
zdjecie uzytkownika
szymi - 2014-10-06 03:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulek - 2014-10-04 10:11:01]:
no właśnie ja chciałem dopytać się szczegółów odnośnie tej kasy. Interesuje mnie oferta pracy ze strony PMP Ltd. Poland na konstruktora. Praca jest w Radomiu, a słyszałem swego czasu plotki , że niespecjalnie w tym mieście lubią dobrze płacić sowim pracownikom. Czy w PMP jest podobnie czy może przeczą tym plotkom?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-24 18:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szymi - 2014-10-06 03:44:38]:
Jakie są te systemy motywacyjne? Jest jakaś premia miesięczna,roczna,trzynastka czy bony na święta?
zdjecie uzytkownika
bajtek - 2014-11-19 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mal co oznacza to w miarę ok adekwatnie szanowania ? tylko raz dziennie reprymenda czy tylko w przypadkach kiedy coś jest nie tak i odbywa się to w cztery oczy czy w otoczeniu wszystkich pracowników w sposób kaki żeby wszyscy w środku jak i na zewnątrz o tym wiedzieli , że ktoś został postawiony do pionu ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-01 18:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie gadacie jakieś pomylone rzeczy o PMP. Prawda jest taka, że ciągle kogoś szukają bo ludzie nie chcą za głodowe stawki pracować. Ostatnio [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kilku osobom na święta całe premie, żeby ukarać dla przykładu. A jeśli chodzi o traktowanie ludzi to: MOBBING na porządku dziennym, jak coś kierownictwo spieprzy to trzeba potrącić robolowi, A prezes ON cholera nic nie wie co się dzieje na hali, świnia z kierownikiem ukrywają wiele rzeczy przed nim. Powodzenia jak ktoś tam chce pracować. A Pieprzycie o systemach motywacyjnych tam jest jeden zabrać premię i dać 11 zeta na godzinę. Ja stamtąd spierdalam :-)
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-01-06 17:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie (usunięte przez administratora)?? Jest w radomiu jakaś w miarę ogarnięta firma w której znajdzie pracę konstruktor CAD??
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-02-28 12:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz to znajdziesz Stefan na prawdę, zawsze jeszcze możesz sobie wyjchać tylko potrzebuje żębyście mi powiedzieli conieco wiecej o samych rozliczeniach za gdzoiny pracy .. jak to wygalda na miesjcu/ mozna byc zadowolonym czy nie za bardzo ? Wiecie mam rozne dosiwadczenia i wole zapytac na początku
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-19 12:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli gówna siedzba ich mieści się właśnie w Radomiu, dobrze ja rozumiem @Stefan? Mam nadzieje, że teraz bedzie jakaś zmiana u nich w firmie w takim razie, no ale nie sądze, żeby tak od razu coś się miało zmienić.. czekam jeszcze na Wasze komentarze odnośnie
zdjecie uzytkownika
ron - 2015-04-05 16:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Pracowałem tam i ciesze sie ze uciekłem. 11 zł na poczatek i dobic do 13zł przez 4 lata to wszystko czego mozna tam sie spodziewac. nauczyc sie i wyjechac to wszystko. za minimum w radomiu jest sporo pracy w lepszych warunkach niz tam panujacych. ura i rudy sie dogadali. faktury wystawiaja przekrecone i zarabiaja. od koryta ich nikt nie oderwie.
zdjecie uzytkownika
ron - 2015-04-05 16:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam.
Pracowałem tam i ciesze sie ze uciekłem. 11 zł na poczatek i dobic do 13zł przez 4 lata to wszystko czego mozna tam sie spodziewac. nauczyc sie i wyjechac to wszystko. za minimum w radomiu jest sporo pracy w lepszych warunkach niz tam panujacych. ura i rudy sie dogadali. faktury wystawiaja przekrecone i zarabiaja. od koryta ich nikt nie oderwie.
zdjecie uzytkownika
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. - 2015-04-08 10:10:59 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ron - 2015-04-05 16:16:02]:
Szanowny Panie,
w nawiązaniu do pana opinii informuję, że naruszył pan dobre imie osoby bezpodstawnymi pomówieniami. Jeżeli dysponuje pan dowodami potwierdzającymi nieprawidłowości prosimy o kontakt. W przeciwnym razie prosimy o zaprzestanie publikowania nieprawdy.
zdjecie uzytkownika
ron - 2015-04-16 10:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaprzestaje.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-16 13:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak cała sprawa wygląda naprawdę, można tutaj zaorbić więcej niż 13 zł na godzinę? widziałam nowe ogłoszenie w Radomiu na technologa, to chyba pensja jest wyższa?
zdjecie uzytkownika
Vomer - 2015-05-06 22:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pensja bardzo atrakcyjna: operator obrabiarek CNC, zarówno tokarz CNC, jak i frezer CNC zarabiają minimum 3500 brutto w okresie próbnym (3 miesiące), potem 4300 brutto - 1 rok pracy, a po roku pracy już 5700 brutto. Plus dodatki: bony, paczki, bilety do kina oraz wysokie premie.
Co do atmosfery? Fajna miła atmosfera, ludzie przyjaźnie nastawieni do otoczenia, ogólnie świetnie.
Szkolenia: Inżynierzy szybko wytłumaczą jak działa dana maszyna, można nauczyć się programowania maszyn CNC na poziomie zaawansowanym.
zdjecie uzytkownika
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. - 2015-05-07 16:30:40 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Vomer - 2015-05-06 22:26:41]:
Szanowni Państwo,
w nawiązaniu do powyższej opinii chcielibyśmy przedstawić pakiet świadczeń dodatkowych oferowanych pracownikom naszej firmy:Pracowniczy Program Emerytalny - 5% wynagrodzenia miesięcznego brutto pracodawca wpłaca na konto emerytalne tzw.III filar, opłacane przez pracodawcę ubezpieczenie na życie (w tym poważne zachorowanie i pobyt w szpitalu), finansowane szkolenia zawodowe i rozwojowe, współfinansowane szkolenia językowe(50%),pakiet sportowy, stołówka zakładowa, opieka medyczna także w zakresie profilaktyki, wyjazdy do teatru, imprezy integracyjne, wspieranie pasji pracowników.
zdjecie uzytkownika
Taki jeden - 2015-05-07 17:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatni wpis to widać, że prezesa, ale przedostatni to pewnie jego kolegi :-), ciekawie wygląda też konwersacja rona z prezesem, wprawdzie nie znam wymienionych osób, ale nie wiem czy jak ktoś pisze "ura" albo "rudy" to narusza czyjeś dobra... Już mi się to z mety nie podoba...
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-05-10 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widziałem ogłoszeń do pracy w magazynie. Czy warto wysłać papiery gdy nie ma ogłoszeń. Jak wygląda praca w magazynie firmy PMP??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ściema sprawdzają czy umiesz mierzyć a nie czy znasz się na robocie
Pytania: Robią młodemu siekę z mózgu żeby dać śmieszne pieniądze i obiecać pracę a potem 3 lata na zleceniu
zdjecie uzytkownika
jou - 2015-05-15 22:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak u spawaczy,czy też kasa przyzwoita,można się wybierać,czy dają 13 na wejście a po trzech latach złożą 1 zera i tyraj na ....zjadòw.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-19 23:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozbawił mnie ten komentarz. 3500 to może wtedy jak się robi na dwóch maszynach i dostanie się dodatek na święta + soboty. Aha, i nie dla stażysty tylko etatowca.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.?
Zadaj pytanie
alert