Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.

Radom

Opinie o Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.

sasin 2011-06-24 12:09:51
ciekawe co na to inspekcja pracy?
jjj 2011-10-02 19:35:35
Niech już przestana nas karmic tymi (usunięte przez administratora)Polski pracownik na zachodzie jest nawet bardziej wydajny niż Francuz czy Norweg czy Niemiec. Sam pracowałem w Niemczech legalnie na tym samym stanowisku jak w Polsce; zarabiałem dużo więcej niż w Polsce a pracowałem dużo lżej i wygodniej. Gdzie więc tkwi problem? Najwyraźniej sprawa składa się z kilku aspektów ale najważniejszy to zapisane w polską kulturę okradanie swoich pracowników w Polsce i traktowanie ich jak niewolników. Inną sprawą jest właśnie wydajność pracy, która jest spowodowana fatalnym zarządzaniem i marnowaniem ludzkiego wysiłku. W Polsce kadra menadżerska i kierownicza jest do niczego. Ci ludzie umieją tylko okradać pracowników i strachem wymuszać posłuszeństwo. To wydajność kierujących pracownikami jest żenująco mała. A jednak ci dyrektorzy, kierownicy czy menedżerowie przypisują sobie prawo do zarobków równych europejskim? Czemu? Czy ktos kto potrafi zadbać tylko o ustawienie palet i koszów i chować się w zaciemnionym oknie zasługuje na takie uposażenie. Przecież reszta musi na to pracować. Może jego rola jest gnoić ludzi zwalniać bez uzasadnienia, może takie ma odgórne dyrektywy.
mati 2011-12-04 12:22:21
odradzam praktykę w tym zakładzie,będąc na dziale obróbki blach niszczyłem przez 2 dni dokumenty, natomiast na skrawaniu "latałem" z odkurzaczem jak się rozlało chłodziwo, ogólnie robiliśmy wszystko oprócz pracy związanej z obróbką metalu (2 lub 3 razy zapier... pilnikiem). O pracy na maszynach możecie zapomnieć. W żadnym wypadku nie należy rozmawiać z pracownikami którzy pytają się "co sądzimy o tym zakładzie i czy chcemy tu pracować" (w szczególności z ekipą z hartowni i poszczególnymi osobami z obróbki skrawaniem). rozmowa z nimi skończy się źle, a w ostateczności poważną rozmową z kierownikiem lub opiekunem. O wcześniejszym wyjściu do domu w celu załatwienia ważnej sprawy możecie zapomnieć, chyba że nie przyjdziecie tego dnia, każda nieobecność musi być udokumentowana zwolnieniem od lekarza. W tym zakładzie odbywając praktyki musisz siedzieć i nic nie robić 8 godz, podczas gdy w innych zakładach normalnie się pracuje po 6 godz. Jeżeli chcecie się czegoś nauczyć polecam PROZ...., RA...., MAX.... Pozdrawiam osoby które podpie...... do opiekuna !!!
1
JJJ# 2011-12-18 21:28:06
Ciekawe co w tym roku zrobia z wigilia zeby poprawic frekwencje. Powinni na probe zrobic nie w godzinach pracy wtedy byliby sami, no moze pojawiloby sie paru(usunięte przez administratora)(tważownikow), ten z kontroli na bank.
To ciekawe ze ktos z taką pogardą i hamskim zachowanie do pracownikow nagle ma chec dzielic sie opłatkiem. Co za ludzie
mati 2011-12-19 20:09:45
masz rację JJJ#, pracownik jest tam uważany za śmiecia, przekonałem się na własnej skórze jaka jest sytuacja, wystarczyły 2 tygodnie pobytu w tej firmie, UWAGA PRAKTYKANCI !!!
rmm 2012-01-29 01:18:39
MARZY mi sie aby moj prezes miał odrobine kultury osobistej, zeby nie byl hamem, zeby rozumiał ze jak sie oczekuje zaangażowania to trzeba i płacic i nie zapominac o podwyżkach i zeby nie zapominal ze jego czas kiedys minie, a wtedy wszyscy jak jeden bedą mu pluli w twaz i najgorzej wspominali i zyczyli. Bo zycie nic nie daje na zawsze.
trryk 2012-02-05 18:57:48
Grenda - jedna z największych australijskich firm transportowych - to rodzinny biznes z Melbourne zbudowany od zera. Firma istnieje od 66 lat, a zarządza nią trio - (usunięte przez administratora) Kilka miesięcy temu rodzina Grendów zdecydowała się sprzedać firmę spółce Ventura za 400 mln dol. Jednak zanim transakcja weszła w życie, Ken Grenda postanowił podziękować wszystkim swoim pracownikom za lata ciężkiej pracy. Wszyscy członkowie liczącej 1800 osób załogi otrzymali ogromne premie - w sumie (usunięte przez administratora) wydał na nie 15 mln dol. swoich prywatnych pieniędzy. Co ciekawe, pracownicy o pomyśle szefa dowiedzieli się dopiero podczas sprawdzania swoich kont bankowych. Jak donoszą australijskie media, średnia wartość premii dla pracownika wyniosła 8,5 tys. dol., a najlepsi pracownicy otrzymali nawet 30 tys.

- Biznes jest tylko tak dobry jak ludzie, którzy dla ciebie pracują, a nasi ludzie są fantastyczni. Dlatego chcemy to docenić. Wielu ludzi pracuje u nas już drugie pokolenie, mamy nawet człowieka, który pracuje u nas już od 52 lat - mówi (usunięte przez administratora) i dodaje: - Zaczynaliśmy od czterech autobusów w 1945 roku, a obecnie operujemy na kilkuset trasach w całej Australii i mamy 1300 autobusów. BEZ DOBREJ KADRY BYŚMY TEGO NIE OSIĄGNELI.

Jak donosi agencja AP, od środowego ranka w biurze firmy rozdzwoniły się telefony od pracowników chcących wyrazić swojemu szefowi podziękowanie za hojny gest, choć - z drugiej strony - smutno im, że od nich odchodzi.
Ciekawe co nasi pracownicy dostali za ten rok. Moze ktos chciałby sie pochwalic ( nie licząc łazików i lodziarzy). Aż chce sie pracowac..... nie? No i ten szacunek do zarządu. Stary z itm-u pewno nic o tym wyzysku nie wie i ze w pmp nagrody zlikwidowali hahahahaha. Obudzą sie wszycy jak konkuręcje przegraja. Ale wina bedzie po stronie robola jak zwykle. dalej tak panowie dalej mobing i najniższe stawki to sukces.
gal_anonim 2012-02-25 14:28:47
widze na magazynie jak pracuja nie moga usiasc tylko caly czas pracowac wszystko musza robic a ten kierownik palant tak sie boi prezesa ze nawet sie nie odezwie tylko skuli uszy co mu kaze to ma zrobic, a ten zasraniec prezes chowa sie i podglada jak pracuja!
1
Nowy? 2012-07-18 18:19:50
Witam chciałem zapytac o pmp w jeleniej , jak wygalda atmosfera w pracy wynagrodzenie.Gdyby ktos mogl sprecyzowac ile zarabia pracownik produkcji,montazu i kierownictwo po roku pracy bylbym bardzo wdzieczny.
kiti 2013-08-03 21:25:12
kasa tj stawki coraz niższe. a jak juz uda sie któremus wyrwac podwyżke to staje sie odrazu najwiekszym wrogiem(usunięte przez administratora)
kiti 2013-08-14 23:59:19
Na pewno nie za ambicje, one nie mają znaczenia. Jak poczujesz sie w miare pewnie na swoim stanowisku i masz jakąś alternatywe do PMP to walisz po podwyższkę. UWAGA nie daj sie im zmamić jak Ci bedą wytykać minusy (małe wyrobienie, że gadasz, chodzisz po hali, nie wspolpracujesz itp). PS: jeżeli robisz konkretną robote znasz język programowania i zarabiasz mniej niż 17-18zl/h to sie nie przyznaj bo WSTYD
hhh 2013-08-16 22:24:28
drugi rok pracuje na centrach, ostatnio przymuszają do pracy na dwóch maszynach, biore na reke ok 1900zl i krece sie ostro za inną robotą
jak masz jakis namiar na wakat za miedzą to podrzuc
mason 2013-10-27 01:26:49
Doświadczenie tu nie odgrywa żadnej roli. Świnia oficjalnie powiedział, że zroboi wszystko, żebyśmy zarabiali jak najmniej. Pora uciekac z tego grajdołu. Brak perspektyw... A szkoda, bo firma jest niezła, tylk kierownictwo nieludzkie...
nico 2014-04-05 10:26:07
czytam wasze opinie i jestem zdziwiony .to powiedzcie koledzy dlaczego jest sie tam trudno przyjac ,ja probuje od 3 lat i nic
xxx 2014-05-14 21:16:32
Teraz potrzebne sa znajomosci.
pracownik 2014-05-25 13:08:58
4 lata pracy i zero podwyzki czlowiek daje ile moze z siebie a oni tlumacza sie co roku ze w nastepnym roku poprostu wykorzystywanie no i ten system tragedia ktos kto siedzi przed biurkiem mowi mi ile mi zejdzie z praca nad wykonaniem jakiegos elementu wedlug jego kosztu paranoja
1
nico 2014-05-27 10:42:18
skoro potrzebne sa znajomosci to musi byc dobrze w tej firmie
xxx 2014-05-30 16:59:35
Lepiej Ci bedzie w ITM'ie niz w P.M.P. Dobrze znam obie firmy i firma "Matka" - ITM jest zdecydowanie lepsza.
xxx 2014-06-03 14:24:35
To ze firma ITM i PMP sa ze soba powiazane to nic nie oznacza. Masz przyklad firmy Sorter i Stalko. Podobna sytuacja. To sa nadal oddzielne firmy, z oddzielnym Zarzadem itd. PMP jest tylko podwykonawca dla ITM'u. Tak to wyglada.
1
mel 2014-09-21 18:08:23
Nikt nie postawi Cie na maszynie bez odp doświadczenia.
Tam nie ma serii, ze można sobie pozwolić na popsucie kilku sztuk, tylko zazwyczaj drogie detale.
Nie narzekajcie, wiadomo zawsze cos sie komus nie podoba ale są zakłady, w których zupełnie sie nie szanuje ludzi a tu jest w miarę ok.
ulek 2014-10-04 10:11:01
Wszyscy tylko biadolicie. Jak jest tak źle to grzecznie podziekujcie i idźcie do tych cudownych firm gdzie mlekiem i miodem rzeki płyną. Najłatwiej narzekać. Kasa nie jest zła +systemy motywacyjne+bale ogniska teatry siłownia basen. Każda radomska firma tak ma???
ktoś 2014-10-24 18:22:02
Jakie są te systemy motywacyjne? Jest jakaś premia miesięczna,roczna,trzynastka czy bony na święta?
pracownik 2015-01-01 18:16:54
Ludzie gadacie jakieś pomylone rzeczy o PMP. Prawda jest taka, że ciągle kogoś szukają bo ludzie nie chcą za głodowe stawki pracować. Ostatnio [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kilku osobom na święta całe premie, żeby ukarać dla przykładu. A jeśli chodzi o traktowanie ludzi to: MOBBING na porządku dziennym, jak coś kierownictwo spieprzy to trzeba potrącić robolowi, A prezes ON cholera nic nie wie co się dzieje na hali, świnia z kierownikiem ukrywają wiele rzeczy przed nim. Powodzenia jak ktoś tam chce pracować. A Pieprzycie o systemach motywacyjnych tam jest jeden zabrać premię i dać 11 zeta na godzinę. Ja stamtąd spierdalam :-)
Stefan 2015-01-06 17:46:50
Gdzie (usunięte przez administratora)?? Jest w radomiu jakaś w miarę ogarnięta firma w której znajdzie pracę konstruktor CAD??
ron 2015-04-05 16:16:01
Witam.
Pracowałem tam i ciesze sie ze uciekłem. 11 zł na poczatek i dobic do 13zł przez 4 lata to wszystko czego mozna tam sie spodziewac. nauczyc sie i wyjechac to wszystko. za minimum w radomiu jest sporo pracy w lepszych warunkach niz tam panujacych. ura i rudy sie dogadali. faktury wystawiaja przekrecone i zarabiaja. od koryta ich nikt nie oderwie.
3
ron 2015-04-05 16:16:02
Witam.
Pracowałem tam i ciesze sie ze uciekłem. 11 zł na poczatek i dobic do 13zł przez 4 lata to wszystko czego mozna tam sie spodziewac. nauczyc sie i wyjechac to wszystko. za minimum w radomiu jest sporo pracy w lepszych warunkach niz tam panujacych. ura i rudy sie dogadali. faktury wystawiaja przekrecone i zarabiaja. od koryta ich nikt nie oderwie.
4
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. 2015-04-08 10:10:59 [pracodawca]
Szanowny Panie,
w nawiązaniu do pana opinii informuję, że naruszył pan dobre imie osoby bezpodstawnymi pomówieniami. Jeżeli dysponuje pan dowodami potwierdzającymi nieprawidłowości prosimy o kontakt. W przeciwnym razie prosimy o zaprzestanie publikowania nieprawdy.
7
ron 2015-04-16 10:55:50
Zaprzestaje.
4
Vomer 2015-05-06 22:26:41
Pensja bardzo atrakcyjna: operator obrabiarek CNC, zarówno tokarz CNC, jak i frezer CNC zarabiają minimum 3500 brutto w okresie próbnym (3 miesiące), potem 4300 brutto - 1 rok pracy, a po roku pracy już 5700 brutto. Plus dodatki: bony, paczki, bilety do kina oraz wysokie premie.
Co do atmosfery? Fajna miła atmosfera, ludzie przyjaźnie nastawieni do otoczenia, ogólnie świetnie.
Szkolenia: Inżynierzy szybko wytłumaczą jak działa dana maszyna, można nauczyć się programowania maszyn CNC na poziomie zaawansowanym.
Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. 2015-05-07 16:30:40 [pracodawca]
Szanowni Państwo,
w nawiązaniu do powyższej opinii chcielibyśmy przedstawić pakiet świadczeń dodatkowych oferowanych pracownikom naszej firmy:Pracowniczy Program Emerytalny - 5% wynagrodzenia miesięcznego brutto pracodawca wpłaca na konto emerytalne tzw.III filar, opłacane przez pracodawcę ubezpieczenie na życie (w tym poważne zachorowanie i pobyt w szpitalu), finansowane szkolenia zawodowe i rozwojowe, współfinansowane szkolenia językowe(50%),pakiet sportowy, stołówka zakładowa, opieka medyczna także w zakresie profilaktyki, wyjazdy do teatru, imprezy integracyjne, wspieranie pasji pracowników.
Taki jeden 2015-05-07 17:33:17
Ostatni wpis to widać, że prezesa, ale przedostatni to pewnie jego kolegi :-), ciekawie wygląda też konwersacja rona z prezesem, wprawdzie nie znam wymienionych osób, ale nie wiem czy jak ktoś pisze "ura" albo "rudy" to narusza czyjeś dobra... Już mi się to z mety nie podoba...
ciekawy 2015-05-10 13:02:16
Nie widziałem ogłoszeń do pracy w magazynie. Czy warto wysłać papiery gdy nie ma ogłoszeń. Jak wygląda praca w magazynie firmy PMP??
jou 2015-05-15 22:47:37
A jak u spawaczy,czy też kasa przyzwoita,można się wybierać,czy dają 13 na wejście a po trzech latach złożą 1 zera i tyraj na ....zjadòw.
Ja 2015-06-19 23:46:35
Rozbawił mnie ten komentarz. 3500 to może wtedy jak się robi na dwóch maszynach i dostanie się dodatek na święta + soboty. Aha, i nie dla stażysty tylko etatowca.
4
ktos 2015-07-26 10:39:44
Nie da się zarobić więcej niż 2500na rękę po 3 latach pracy na umowie o prace. Często zabierają premie za byle co. Podwyżki tylko dla swoich. Atmosfera jest ciezka trzeba uważać bo prezes kiepas ma ziomków na produkcji i lubi wiedzieć co się dzieje.
były pracownik 2015-09-06 14:18:20
Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing po 3 latach pracy na szlifierkach i potem fezarkach 3 osiowych pensja z gwarantowaną premią 20% ( jeśli masz wyrobienie ppowyżej 90%) zarabiałem max 2000 netto!!!
a jak dostaniesz nadgodziny to wtedy aby sobie odbili to zabiora ci premię za byle co aby tylko za dużo nie zarobił
polecam tą firmę jeśli chcesz się pracy nauczyć ale licz się z tym że zdrowię i nerwy stracisz wtedy
2
obserwator 2015-09-25 10:52:04
Obserwacje i Spostrzeżenia. Moje pisanie zacznę zwyczajnie,trochę poważnie i trochę fajnie, opowiem kilka słów o swej pracy by Wam przekazać drodzy rodacy, w jak fajnej firmie przyszło pracować,WAŻNE,by nie dać się tam zwariować. W zakładzie jestem już z pewnym stażem,z pełnym spostrzeżeń,opinii bagażem, jednak do pracy spieszę z ochotą,to autobusem,czasem piechotą, i zawsze jestem pełen nadziei,że się na lepsze coś wreszcie zmieni. Więc równo z gongiem pracę zaczynam,żeby nie było,że moja wina, że coś nie wyszło,się nie udało,no i z wysyłką nie pojechało, i tak spawamy i szlifujemy,od swych stanowisk nie odejdziemy. Są tu spawacze są i ślusarze są też frezerzy oraz tokarze, magazynierzy i montażyści i oczywiście wazeliniarze. Tak zapieprzamy przez tydzień cały,omal mi z orbit nie wyjdą gały, i pierwsza,druga i trzecia zmiana,zasuwa cała gawiedź kochana, by szeryf nasz był zadowolony,by zebrał spore,dorodne plony. Nie wolno kręcić się,chodzić na boki,bo to zbyteczne i puste kroki, te kroki będą dobrze zmierzone,mogą przy premii być uwzględnione jak takich kroków sporo przybędzie,z tego przybytku chleba nie będzie. Dlatego spawaj,frezuj,tocz i zaginaj,bo wkrótce będzie późna godzina, i już nie zdążysz z tym do kontroli i przy wypłacie bardzo zaboli, będzie gadane,że nie podołałeś,bo się za słabo gościu starałeś. Są również biura technologiczne,to są dopiero miejsca magiczne, siedzą tam sami inżynierowie,któryś coś czasem miłego powie, i dłoń uściśnie i się pokłoni,czasami nie chce,nikt mu nie broni. Mamy na dziale drogi kolego szefa sprytnego i zaradnego, gdy chcesz uzyskać mądrej porady,on Ci nie powie,że nie da rady. jest to szef bystry oraz niezłomny,zawsze gotowy ciągle przytomny,
7
obserwator 2015-09-26 09:46:17
Pani się postarała i uśmiechnięta nam je wręczała. Od wyrobienia i obecności czy Cię za często nie bolą kości, czy na zwolnieniu często przebywasz jeśli przebywasz,no to przegrywasz, potem pretensje do kierownika,że Ci z wypłaty procent umyka. A i podwyżki są tu kosmiczne,rzekłbym dosłownie,bardziej komiczne, raz na dwa lata dadzą złotówkę,twierdząc,że dali dużą gotówkę, szefostwo twierdzi,że nie ma szmalu,przetańczyliście wszystko na balu. Ciągle się zakład rozbudowuje,ciągle maszyny się dokupuje i swoje biura też powiększyli,żeby się w klitkach już nie gnieździli, to skąd ma szeryf mieć szmal dla ludzi jak co dzień nowy pomysł się budzi. Jeżdżą autami za sto tysięcy,to trochę premii z paru miesięcy, lecz to nie kłopot na Twoją głowę,wszak to są auta tylko służbowe, by wizerunek firmy budować i z klasą firmę reprezentować. Chcemy zarabiać kasy jak lodu więc dawaj bracie ciągle do przodu żeby utrzymać nasze rodziny to trzeba raczej dymać godziny, kasy nie wołaj,się nie przydaje mówią,że szczęścia w życiu nie daje. Przecież możecie przyjść i w sobotę,i wszyscy złapać się za robotę, jak się tak razem wszyscy złapiecie,jak tą robotą razem szarpniecie, to w poniedziałek wysyłka będzie,a po wysyłce w kasie przybędzie. Wam zapłacimy za trzy miesiące,będzie to bardzo pouczające, żebyś Ty wodzy fantazji nie puścił,no i od razu wszystko przepuścił. Nas do podziału jest bardzo wielu,więc się nie dąsaj mój przyjacielu, bardzo dokładnie to przemyślimy,wszystko starannie tak rozdzielimy, aby i dla Was coś tam zostało,byście nie narzekali,że to za mało. Ci co przychodzą i popracują,poobserwują i posmakują, zobaczą co się naprawdę dzieje,jak cała świta wokół szaleje, prędzej czy później się z firmą żegnają,dosyć tych rarytasów mają.
4
michałek 2015-10-19 21:40:33
Witam, jak jest z pracą dla nowych po szkole, wiem że na początek nigdzie ie dostane dużo, ale coś mi się obiło o uszy że w pmp na start dają 13zł brutto czyli 9,5 na ręke, czy to prawda, a jeśli tak to po jakim czasie można spodziewać się podwyżki, oczywiście liczę na to że pokaże się z dobrej strony, bo za samo bycie w pracy nikt podwyżki nie da.
1
qwerty 2015-10-28 10:35:05
Nie wiem ostatnie opinie to chyba z kard pisali, 13 brutto nie jest źle? tyle za samo uśmiechanie sie do klientów można dostać w popularnej hamburgerowi, w Wielkopolsce 15 do reki dają za samą znajomość suwmiarki i mikrometru,a tłumaczenie że tu Radom można sobie w buty schować, bo klienci i tak płacą w euro a nie w Radomskich złotówkach, ale nikt nie jest głupi i nie będzie tyrał na 3 zmiany za 13 BRUTTO, za netto to fakt można sprawę przemyśleć, ale szału nie ma jak na CNC, lepiej dojeżdżać te 80km dzienie i wsiąść 2 razy tyle na konwencjonalnych, młodych nie ma i nie będzie bo mają lepsze propozycje
4
anonim 2016-07-12 12:37:13
Jakiego wynagrodzenia może spodziewać się technolog z 2-3 letnim doświadczeniem? Nie wiem czy warto aplikować jeżeli kwoty oscylują wokół 2500 brutto....
anonim 2016-07-13 10:19:08
Właśnie dopytuje jakie stawki przewidują, bo np. kolega po 2 latach pracy w innej firmie ma 2000 brutto. Na stronie PMP w zakładce praca jest kilka stanowisk w tym technolog WOS, więc mam rozumieć, że są nie aktualne?
CIEKAWY 2016-07-18 22:05:25
Witam i z ciekawosci pytam ile mniej wiecej ma na rękę spawacz TIG141/MAG135 ?
AGS 2016-07-26 09:26:03
Na jakie zarobki może liczyć kontroler jakości z dwuletnim doświadczeniem, czy praca jest dwuzmianowa, jak z sobotami, czy są jakieś nadgodziny?
ja 2016-08-05 00:20:34
A czy jest może ktoś kto już pracuje w biurze jako konstruktor lub technolog, ewentualnie pracował i chciałby podzielić się szczegółami na temat pracy na tych stanowiskach np. jaka atmosfera, możliwości szkolenia, zarobki itp.
M&M 2016-08-10 13:31:59
Witam
Od jutra zaczynam 3 miesięczny staż w tej firmie. Jak to jest w PMP ze stażystami? Jak tam ich traktują? Cos na początek? Jakies rady? Pzdr
asdasdsa 2016-08-20 15:11:49
Pewnie jak w każdej innej firmie, jeśli są Tobą zainteresowani dzwonią w przeciągu kilku dni
dszumacher 2016-09-11 20:14:12
Jakieś nowe wieści z firmy? Jak tam płacą dla operatorów cnc ?
gość 2016-09-12 10:06:15
Hej, jaka teraz panuje atmosfera u nich? Dziękuję.
M&M 2016-11-11 13:13:43
Witam
A więc zacznę od tego, że ukończylem staz w pmp, hmm co moge powiedziec, poznalem kilku ciekawych ludzi, milych, pomocnych a tego jest duzy plus :) bo jednak atmosfera w pracy ma znaczenie. Po drugie napiszę coś o firmie i ludziach zarządzających, niestety nie nadajecie sie na takie stanowiska co widac gołym okiem. I zastanawiq mnie jedno, jak osoba ktora chce sie bardzo nauczyc obslugiwac i pracowac na maszynie (tokarka, frezarka cnc) nie jest niestety dopuszczana do maszyny :( nawet na glupi jeden miesiac zeby cokolwiek liznąć z tematu. Dla mnie to chore jest na maxa. I małe slowo do kierownika. Panie Donatelli, niech sie Pan zastanowi i nastepnym razem daje szanse mlodym, ktorzy chca sie czegos nauczyc. A odbiegając od tematu, kilka slow w stronę kadr, a w szczegolnosci do Pani Marty Ferenc. Dziekuje bardzo za mila atmosfere miedzy Nami podczas stazu ktory odbywalem, wlasnie tacy ludzie z takim pieknym usmiechem, szczeroscia i zaangazowaniem powinni byc liderami, mega ogromny plus dla Pani ;) pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.