Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.M.P. Ltd.Poland

Pracowałeś w firmie P.M.P. Ltd.Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-08-03 21:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa tj stawki coraz niższe. a jak juz uda sie któremus wyrwac podwyżke to staje sie odrazu najwiekszym wrogiem(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ramol - 2013-08-06 16:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kiti: a za co mozna wytargować podwyżkę? jakieś specjalne umiejętności, osiągniecia? co konkretnie?
zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-08-14 23:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie za ambicje, one nie mają znaczenia. Jak poczujesz sie w miare pewnie na swoim stanowisku i masz jakąś alternatywe do PMP to walisz po podwyższkę. UWAGA nie daj sie im zmamić jak Ci bedą wytykać minusy (małe wyrobienie, że gadasz, chodzisz po hali, nie wspolpracujesz itp). PS: jeżeli robisz konkretną robote znasz język programowania i zarabiasz mniej niż 17-18zl/h to sie nie przyznaj bo WSTYD
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie podać jakąś konkretną kwotę ile można zarobić na miesiąc w PMP LTD? mam spore doświadczenie w branży..
zdjecie uzytkownika
hhh - 2013-08-16 22:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drugi rok pracuje na centrach, ostatnio przymuszają do pracy na dwóch maszynach, biore na reke ok 1900zl i krece sie ostro za inną robotą
jak masz jakis namiar na wakat za miedzą to podrzuc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 22:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie sam szukam po małej przerwie, nie mam pojęcia jak się wkręcić :) albo mało placą albo nikogo nie szukają:) a podnieśli Ci pensję przez te dwa lata, czy 1900 to był Twój start?
zdjecie uzytkownika
mason - 2013-10-27 01:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doświadczenie tu nie odgrywa żadnej roli. Świnia oficjalnie powiedział, że zroboi wszystko, żebyśmy zarabiali jak najmniej. Pora uciekac z tego grajdołu. Brak perspektyw... A szkoda, bo firma jest niezła, tylk kierownictwo nieludzkie...
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-02-08 13:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli rzeczywiście takie teksty padają w strone pracowników w P.M.P., to pewnie niedługo nikt nie będzie tam pracował, ale jednak pracują, to może nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
nico - 2014-04-05 10:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wasze opinie i jestem zdziwiony .to powiedzcie koledzy dlaczego jest sie tam trudno przyjac ,ja probuje od 3 lat i nic
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-14 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico - 2014-04-05 10:26:07]:
Teraz potrzebne sa znajomosci.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-25 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata pracy i zero podwyzki czlowiek daje ile moze z siebie a oni tlumacza sie co roku ze w nastepnym roku poprostu wykorzystywanie no i ten system tragedia ktos kto siedzi przed biurkiem mowi mi ile mi zejdzie z praca nad wykonaniem jakiegos elementu wedlug jego kosztu paranoja
zdjecie uzytkownika
gienio - 2014-05-25 17:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale od początku Twoje wynagrodzenie @pracownik, jest takie tragiczne? ile dostajesz co miesiąc od PMP?
zdjecie uzytkownika
nico - 2014-05-27 10:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro potrzebne sa znajomosci to musi byc dobrze w tej firmie
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-05-27 19:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszecie to chyba nie najlepsza atmosfera panuje w PMP, szkoda bo chcialem tam pracowac. jest duza konkurencja miedzy pracownikami? Jaki jest system motywacyjny w firmie, mozliwosci rozwoju? napiszcie czy warto tu aplikowac, dzieki
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-30 16:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2014-05-27 19:00:53]:
Lepiej Ci bedzie w ITM'ie niz w P.M.P. Dobrze znam obie firmy i firma "Matka" - ITM jest zdecydowanie lepsza.
zdjecie uzytkownika
gienio - 2014-05-30 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-05-30 16:59:35]:
skoro firmy są ze sobą tak związane to w sumie warunki w obu powinny być takie same. Czym się tak różnią?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-03 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gienio - 2014-05-30 22:48:54]:
To ze firma ITM i PMP sa ze soba powiazane to nic nie oznacza. Masz przyklad firmy Sorter i Stalko. Podobna sytuacja. To sa nadal oddzielne firmy, z oddzielnym Zarzadem itd. PMP jest tylko podwykonawca dla ITM'u. Tak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
mel - 2014-09-21 18:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JJJ# - 2011-12-18 21:28:06]:
Nikt nie postawi Cie na maszynie bez odp doświadczenia.
Tam nie ma serii, ze można sobie pozwolić na popsucie kilku sztuk, tylko zazwyczaj drogie detale.
Nie narzekajcie, wiadomo zawsze cos sie komus nie podoba ale są zakłady, w których zupełnie sie nie szanuje ludzi a tu jest w miarę ok.
zdjecie uzytkownika
ulek - 2014-10-04 10:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko biadolicie. Jak jest tak źle to grzecznie podziekujcie i idźcie do tych cudownych firm gdzie mlekiem i miodem rzeki płyną. Najłatwiej narzekać. Kasa nie jest zła +systemy motywacyjne+bale ogniska teatry siłownia basen. Każda radomska firma tak ma???
zdjecie uzytkownika
szymi - 2014-10-06 03:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulek - 2014-10-04 10:11:01]:
no właśnie ja chciałem dopytać się szczegółów odnośnie tej kasy. Interesuje mnie oferta pracy ze strony PMP Ltd. Poland na konstruktora. Praca jest w Radomiu, a słyszałem swego czasu plotki , że niespecjalnie w tym mieście lubią dobrze płacić sowim pracownikom. Czy w PMP jest podobnie czy może przeczą tym plotkom?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-24 18:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szymi - 2014-10-06 03:44:38]:
Jakie są te systemy motywacyjne? Jest jakaś premia miesięczna,roczna,trzynastka czy bony na święta?
zdjecie uzytkownika
bajtek - 2014-11-19 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mal co oznacza to w miarę ok adekwatnie szanowania ? tylko raz dziennie reprymenda czy tylko w przypadkach kiedy coś jest nie tak i odbywa się to w cztery oczy czy w otoczeniu wszystkich pracowników w sposób kaki żeby wszyscy w środku jak i na zewnątrz o tym wiedzieli , że ktoś został postawiony do pionu ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-01 18:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie gadacie jakieś pomylone rzeczy o PMP. Prawda jest taka, że ciągle kogoś szukają bo ludzie nie chcą za głodowe stawki pracować. Ostatnio [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kilku osobom na święta całe premie, żeby ukarać dla przykładu. A jeśli chodzi o traktowanie ludzi to: MOBBING na porządku dziennym, jak coś kierownictwo spieprzy to trzeba potrącić robolowi, A prezes ON cholera nic nie wie co się dzieje na hali, świnia z kierownikiem ukrywają wiele rzeczy przed nim. Powodzenia jak ktoś tam chce pracować. A Pieprzycie o systemach motywacyjnych tam jest jeden zabrać premię i dać 11 zeta na godzinę. Ja stamtąd spierdalam :-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ściema sprawdzają czy umiesz mierzyć a nie czy znasz się na robocie
Pytania: Robią młodemu siekę z mózgu żeby dać śmieszne pieniądze i obiecać pracę a potem 3 lata na zleceniu
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-01-06 17:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie (usunięte przez administratora)?? Jest w radomiu jakaś w miarę ogarnięta firma w której znajdzie pracę konstruktor CAD??
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-02-28 12:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz to znajdziesz Stefan na prawdę, zawsze jeszcze możesz sobie wyjchać tylko potrzebuje żębyście mi powiedzieli conieco wiecej o samych rozliczeniach za gdzoiny pracy .. jak to wygalda na miesjcu/ mozna byc zadowolonym czy nie za bardzo ? Wiecie mam rozne dosiwadczenia i wole zapytac na początku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.M.P. Ltd.Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.M.P. Ltd.Poland?
Zadaj pytanie