Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Aldora

zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2014-11-20 10:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUN32 - 2014-10-20 10:29:04]:
przestroga dla wszystkich to banda oszustow i degeneratow oszukuja na wyplatach traktuja ludzi jak smieci wrazie choroby niemasz pomocy wtedy zamawiaja ci busa do Polski zeby sie ciebie pozbyc taka jest opieka koordynatora wszystko to co obiecuja i powinienes prawnie dostac niema tego to jest zywe PIEKLO
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-11-20 10:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-08-28 23:49:42]:
witam to prawdwa wyzucaja ludzi nawet po dwoch dniach tempo jest narzucone kosmiczne jezeli im sie nie spodobasz to wyrzucaja cie i nie wazne czy masz na busa do Polski czy nie NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2014-11-20 11:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [boos - 2014-09-29 17:35:01]:
UWAGA strzezcie sie przed ta firma placa marnie a normy takie jak w akordzie nie do wyrobienia dlatego ciagle szukaja ludzi masowy przemial . Biuro w Kedzierzynie tylko ladnie mowi i wertuje jeden za drugim
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-20 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [SUN32 - 2014-10-20 10:29:04]:
firma oszustow
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-03 19:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roman, ale co to znaczy marnie? dla każdego "marnie" znaczy co innego, wiec co to jest wegług Cuebe.... Przecież jeśli ktoś ma rodzinę na utrzymaniu i nie ma za co kupić jedzenia dzieciom, to on pójdzie do każdej pracy.. ech ludzie, najlepiej każdy chciałby pracować za sumę z czterema zerami na końcu..
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-03 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Roman, ale co to znaczy marnie? dla każdego "marnie" znaczy co innego, wiec co to jest wegług Cuebe.... Przecież jeśli ktoś ma rodzinę na utrzymaniu i nie ma za co kupić jedzenia dzieciom, to on pójdzie do każdej pracy.. ech ludzie, najlepiej każdy chciałby pracować za sumę z czterema zerami na końcu..
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-12-05 16:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, chce aplikować na zbior pomidorow , obrywanie kwiatostanu, sadzenie plant klipsowanie,obrywanie liści. Moze ktos napisac cos na temat tego jak wyglada praca ? Z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
jakas - 2014-12-06 18:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marnie płacą to prawda. Ja tam miałam płacone 5,50 Euro za godzinę, a tempo na prawdę narzucają okropne raczej mało kto z tym wyrabia. Do porównania jak przeszłam do innego biura miałam 7,09 Euro za godzinę. I jeszcze za to że przeszłam do innego biura potrącili mi jakieś śmieszne koszty , ale tak to jest jak biuro pracy otwierają turki... Złodzieje !!!!!
zdjecie uzytkownika
thor - 2014-12-07 09:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aldora szuka mliodych ludzi max 22lata zeby zapierniczali jak roboty,a placili im po ok 5eur/h.Nie wiem czy to mlodym sie oplaca zarabiac 110eur tyg. i zbierac po 500kg/h.Wasz wybor.
zdjecie uzytkownika
bolik - 2014-12-17 23:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [thor - 2014-12-07 09:41:28]:
opłaca nie opłaca , jakoś zarabiać na siebie muszą. A skoro nie widzą innej lepszej opcji na to , aby się utrzymać to co zrobisz... Myślę , żę gdyby Ci ludzie mieli okazje i możliwości do lepszego zarobku w innym miejscu to by to robili, a skoro siędzą tutaj za takie pieniadze to widocznie im to jednak pasuje
zdjecie uzytkownika
whag - 2014-12-21 20:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [thor - 2014-12-07 09:41:28]:
co ty piszesz thor :D za 5,55 na godzinę tygodniowo w sezonie spokojnie ponad 200 euro - nawet 250 wyciągniesz :P oj lubicie czasem głupoty pisać, tylko dlaczego.

Firma wcale nie jest rewelacyjna, ale jedna z lepszych które okradają itp. ^^
zdjecie uzytkownika
daniel brielle - 2014-12-21 21:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ok.tez ja znam bo mialem nieprzyjemnosc z nia pracowac.debil do potegi nnnnnnnnnnnnnnnnnnn,a heniek spoko facet,tyle ze dyma takiego szankla.bravo dla meza pani ewy,siedzi sobie w lebie,rogi ma ale euro tez ma .pozdrawiam caly hotel
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-01-01 16:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy zaczyna się ten sezon o którym piszesz @Whag, i ile trwa co? bo ja to właśnie myślę żeby spróbować swoich sił w Aldorze i z tego co piszesz to kasa taka całkiem spoko, bo nie wiem co u nas w Polsce musiałbym robić żeby po przeliczeniu na polskie zarobić tyle w tygodniu co tam, bo te nawet 200 E * powiedzmy 4 zł to daje 800, więc tygodniowo to całkiem super
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-01-08 01:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechać 12.01..... stawka 6.61 euro brutto na godzinę , do tego trzeba płacić za mieszkanie i ubezpieczenie...
Ile realnie przy takiej stawce da się zarobić? Warto wyjeżdżać? W Polsce na czysto zarabiam 2500zł...Warto wyjeżdżać?
Wcześniej jeszcze inna firma oferowała mi pracę przy ziemniakach i gwarantowali po 60 godzin tygodniowo przy tej samej stawce 6,61 brutto, ale babka ostrzegała, że tam jest podatek ruchomy i nawet 30% czasem trzeba odjąć od kwoty brutto, zweryfikowali mój angielski i mogę w każdej chwili jechać... Wiadome jest, że im więcej godzin tym lepiej, tylko czy opłaca się ?
zdjecie uzytkownika
Asor - 2015-01-08 09:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zarabiasz 2500 i mieszkasz na wsi albo w małym miasteczku to średnio ci się opłaca wyjechać , bo jak wyjedziesz i cie wydymają może nie tyle co z zarobkami ale godzinami pracy np. nie zapewnią ci tych 38-40h tyg to popłyniesz a jeżeli masz jeszcze rodzinę to w ogóle ci się nie opłaca praca na dwie kuchnie bo choćbyś zarobił na czysto z 4000zł to musisz za coś żyć i jeszcze rodzinie wysłać , więc jak ci się nie uda a masz rodzinę to nie polecam bo możesz później nie mieć nawet tych 2500 tys
zdjecie uzytkownika
teania - 2015-01-08 12:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam przesłać dokumenty wyjazd na 12.01 ale ja jestem po 30-ce a z tego co tu czytam wolą ludzi na wiekówce jak sądzicie czy jest szansa że zadzwonią
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-10 11:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2015-01-08 01:39:11]:
Człowieku ,ty chyba masz nie po kolei w głowie,jak szybko pojedziesz tak szybko wrócisz.To jest patologia jakiej nigdy wcześniej nie widziałem a byłem tam tylko dwa tygodnie.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-01-23 01:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zzz, no to faktycznie zbyt długo nie zabalowałeś, a możesz napisac ile orientacyjnie zarobiłes przez te dwa tygodnie? No i czy zwrócili Ci za dojazd i tak dalej? W ogóle to dlaczego uwazasz Aldora za taką patologie, jakieś konkretne argumenty, czy przykładowe historie? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-23 15:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-01-23 01:08:36]:
poczytaj posty z konca 2011 i początku 2012 niektóre są moje ( te złe)
zdjecie uzytkownika
") - 2015-01-28 10:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teania - 2015-01-08 12:30:16]:
teania a ja mam 30 iwlasnie zastanawiam sie nad aplikacja :)
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-02-07 19:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To opinie z końca 2011 i poczatku 2012 roku sa nadal aktualne? Troche mnie to dziwi, że Aldora stoi w miejscu przez trzy lata. Wręcz w to nie wierzę. Bo gdyby było to prawdą i rzeczywiście nie polecalibyście tutaj pracy to chyba dawno byscie odeszli, a nie radzili czytać swoje komentarze sprzed 3 lat! Co Cię zzz tutaj trzyma?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-02-15 19:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2015-02-07 19:29:13]:
ja tam byłem dwa tygodnie i dawno mnie tam nie ma
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-02-17 11:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aplikuje ktos na pomidory na 9 marca?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-17
Żródło: Gowork.pl
Rotterdam - Zwolle
( )
                                         Agencja Zatrudnienia Aldora Sp. z o.o. (certyfikat nr. 9029)                    
zdjecie uzytkownika
k. - 2015-02-19 15:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mila - 2015-02-17 11:13:02]:
Hej, ja szukam oferty na wyjazd. jak mozesz to sie odezwij.
zdjecie uzytkownika
rybak globalnej sieci - 2015-02-23 19:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chętnie do Holandii przez nich pojadę tylko muszę wiedzieć jakie oferty pracy mają. nie wiem dlaczego ale oni na swojej stronie internetowej chyba nie zamieścili takich informacji - gdzieś mogę je znaleźć i poczytac? nie chciałbym jechać ot tak w ciemno ani po omacku iść do agencji, czy ktoś poda mi jakieś namiary w necie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aldora?
Zadaj pytanie