Aldora

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o Aldora

gg 2016-03-21 22:49
Kto z was wyjezdza 28 do Rotherham?
gargamel 2016-03-22 08:27
Ja mam wyjeżdżać 28 marca, rejon Rotterdam/Zwolle
gg 2016-03-22 11:28
Tez mam jechac
bbb 2016-03-22 13:14
Jedzie ktos z okolic łodzi 28 do Roterdamu/ zwolle
ktoś tam 2016-03-30 15:38
Miło witam co chodzi o opóznienie wyjazdu to jest to spowodowane że pomidory jeszcze nie dojrzały ale jeszcze może z tydzień i będą gotowe do zbioru natomiast co chodzi o pracę w szklarni to jest co robić szklarnie są ogromne zarobek to 9.26 brutto minus 20 e dojazd i mieszkanie chyba 75 albo 80 e co chodzi o godziny tygodniowe to tak 43/45 wypłaty w piątek przelew na konto zakwaterowanie to schiedam hotel lub mieszkanie w bloku i bardzo ważna sprawa pamiętać o wyrobieniu sobie ubezpieczenia nie olewajcie tego bo firma nie załatwia tego jak jakieś pytanka to pytać pracuje tam i wiem co jest co a kordynator nazywa się Andrzej Mucha biuro w Vlaardingen
Dzudza 2016-04-08 15:43
Witam kto wyjezdza 16 do szklarni na pomidory ?
Angela 2016-04-16 03:54
Ogólnie agencja jest w porządku. Dobre wypłaty zapewnione godziny. (usunięte przez administratora)
facet 2016-04-19 17:53
Szukam dziewczyny z Podkarpacia na wspólny wyjazd w parze do Holandii do pracy,przez to biuro lub inne,Ja facet 33 lat ,podkarpacie ,moj e-mail Buli-82@wp.pl
bew 2016-05-04 13:41
a jak u nich jest na prawde na zbiorze pomidora ,jacy ludzie mieszkania ,czy czy niema patologi na domkach ,typu cpanie ,i picie codziennie ???
1
Magik 2016-05-05 14:15
Normalnie jest i wszystko w porządku, nie ma patologii, spokojnie
sds a 2016-05-12 10:53
a jakie maja mieszkania,jacy sa ludzie na domkach ,czy warunki i biuro są w porządku
adi 2016-05-12 11:56
jedzie ktoś w tą sobote na pomidory ,mój email buli-82@wp.pl
edi 2016-05-12 13:42
(usunięte przez administratora) ... zero konkretnych odpowiedzi
do adi . Tede 2016-05-13 01:22
Jestem już w aldorze 4 tygodnie i powiem Ci tylko że jest ciężko i gorąco w ... ale jak trafisz do Shidam bedziesz zadowolony
olo 2016-05-16 16:12
czy warto jechac przez to biuro,czy normalni ludzie mieszkaja na domkach ,jak ogólnie są warunki,pieniądze na czas?itp ,prosze o opinie kogos kto tam pracuje
B 2016-05-31 11:24
A jak jest w Holandii w rejonie Rotterdamu/Zwolle.
wyjazd123 2016-08-05 20:29
Witam, ktos jedzie na pomidory przez te biuro w sobote 13.08.2016 ?
2
wyjazd123 2016-08-05 20:47
Dostałem e maila on nich dzis, Gotowosc do wyjazdu na dłuzszy okres czasu, wczesniej wypelnialem formularz, i dzis napisały. Zwolle/ Rotterdom, wraz z zakwaterowaniem
Pott 2016-08-05 21:55
No jak dostałeś maila, to nie ma się co narzekać i zastanawiać dwa razy, wszystko jest bardzo na miejscu, ogólnie cała sprawa jest rozwojowa i tyle, doskonale
szyszu 2016-08-08 09:07
skąd jedziesz ?
wyjazd123 2016-08-08 11:37
na pomidory, jedzie ktos ?
2
anna 2016-08-08 13:07
hej powiedzcie mi jakie sa warunki mieszkaniowe i jak jest z wypłatami
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
Margaret 2016-08-16 19:33
Czesc,jedzie ktos teraz na pomidory?
Ja raczej się zdecyduje,yjazd jest teraz w sobote.
malgorzata.szambelan@onet.eu to mój mail,piszcie w kupie razniej!
Margaret 2016-08-18 13:57
@43er,tak-ja chyba pojadę w następny piątek.Odezwij się do mnie na maila,pozdrawiam!
1
dora 2016-08-19 13:21
czy jedzie ktos za tydzień na pomidory okolice Zwole,czy wiecie jak tam jest ,jakie warunki i ludzie,mieszkania podobno obok szklarni mają ,czy warto tam jechac,ile godzini itp
DRE 2016-08-23 14:07
CZY PRACUJE KTOS W ZWOLE U NICH NA POMIDORACH ,CZ WARTO TERAZ JECHC ,CZY BEDZIE DUZO GODZIN,
mAG 2016-08-25 09:41
CZY JEDZIE KTOS OD NICH W TA SOBOTE NA POMIDORY,??
sdf 2016-08-25 10:33
daj jakiegos e-maila to popiszemy
wtr 2016-08-25 10:47
a z jakiego miasta jedziesz ,jesteś facetem ,pracowałes juz u nich ,
xyz 2016-10-05 16:36
nie zawsze. widocznie za krótko pracujesz/ pracowałes/as
Beta 2016-10-06 20:51
Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają
Beta 2016-10-06 20:51
Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają
roman 2016-10-19 14:50
Nadal nie ma u nich ofert pracy, nie tak dawno była jako sprzedawca, ale dosłownie tylko przez chwilę, nie wiem czy ktoś z Was teraz zdążył się do nich załapać czy nie za bardzo?
Byłam to wiem. 2016-10-25 15:24
Znam to "starsze małżeństwo" dla Mnie bardzo mili ludzie, jak sam napisałeś są tam długo i najdłużej dlatego trochę już przeżyli i tez chcą mieć czysto i spokój, jak kto dba tak ma. Hmm a panoszących i cwanych się ludzi nigdzie nie brakuje, niech każdy patrzy na siebie. Wszystko w kwestii dogadania, każdy by chciał mieć tak jak się jemu podoba ale tak się niestety nie da.
Łukasz 24 2017-01-18 17:50
Jedzie ktoś końcem stycznia na pomidory jak tak to proszę pisać w komentarzach a ci co teraz są w Holandii to jestem ciekawy jaj z ogrzewaniem jest na mieszkaniach i druga sprawa czy to są pokoje w domach czy domki typu bungalow
6
ziomal 2017-01-30 19:18
Wyjeżdżając należy również pamiętać, aby zabrać ze sobą śpiwór, poduszkę i prześcieradło, sztućce, talerz, kubek, garnek i patelnia (narzędzia do gotowania), ręcznik i przybory toaletowe (usunięte przez administratora)
adam 2017-02-03 15:34
Jak warunki i jak z godzinami na pomidorach w Zwolle?
pola 2017-02-03 17:51
Wybiera się ktoś w następny weekend na pomidory?

Warto tam jechać? jak godziny pracy?
AnioLL 2017-02-04 19:10
Odezwijcie sie co i jak na tych pomidorach w Zwolle. Ja plaanuje jechac tam po swietach wielkanocnych na dłużej. Chciałbym miecwgląd sytuacje tam na miejscu.
Z ogłoszenia wynika że rekrutacja ma trwac 3 miesiace. Spoko
Korni 2017-02-07 09:08
Pracowałem przez cały zeszły rok na Made i Solyco. Było w sumie ok, były godziny, szło się jakoś dogadac z koordynatorem. Wyplaty byly, tylko dużo pracy, ale tak jest jak się jedzie do pracy fizycznej.
Ola 2017-02-08 23:14
Odezwij się jak jedziesz 11 883684566 może akurat razem :)
Ona 2017-02-17 12:50
Witam, może ktoś mi powiedzieć coś na temat pracy w szklarni w Bielle? Oraz o warunkach mieszkalnych w Schiedam? z góry dzięki
koraj 2017-02-17 13:18
Hej, na Brielle pracuje dużo kobiet ale są godziny, praca nie jest bardzo ciężka fizycznie. A w Schiedam jak na domku to spoko nawet, teraz odmalowali wszystko w parę tygodni więc nie ma syfu, póki co tłumów też nie ma bo początek sezonu, także póki co przyzwoicie. Pracuję już dwa tygodnie więc spoko, zobaczymy co będzie później.
Ona 2017-02-18 12:17
Super, w takim razie strasznie się cieszę. Ja jadę w niedzielę od poniedziałku już zaczynam pracę.
Dzięki wielkie za odpowiedz ;)
Gosia234 2017-02-21 12:27
Pracował ktoś może w Zwolle na pomidorach ? Jakie są tam opinie ?
Onaa32 2017-02-21 14:37
Pracuje tu praktycznie stała grupa osób, ktora jest w miare zgrana. Ogolnie nie jest zle.
Jjj 2017-02-26 15:23
Jedzie ktoś W okolice Zwole na pomidory w najbliższym czasie
Arek 2017-02-26 17:03
Ona i jak praca na pomidorach . sa godziny ?.
Zostaw swoją opinię o Aldora - Kędzierzyn-Koźle
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora