logo Aldora

Aldora

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o Aldora

kejti 2016-03-21 21:35:33
Czesc dojezdza ktos z was do pracy przy pomidorach kolo roterdamu Chodzi mi o kogos z wlasnym zakwaterowaniem a nie firmowym
gg 2016-03-21 22:49:18
Kto z was wyjezdza 28 do Rotherham?
gargamel 2016-03-22 08:27:41
Ja mam wyjeżdżać 28 marca, rejon Rotterdam/Zwolle
gg 2016-03-22 11:28:41
Tez mam jechac
bbb 2016-03-22 13:14:15
Jedzie ktos z okolic łodzi 28 do Roterdamu/ zwolle
ktoś tam 2016-03-30 15:38:11
Miło witam co chodzi o opóznienie wyjazdu to jest to spowodowane że pomidory jeszcze nie dojrzały ale jeszcze może z tydzień i będą gotowe do zbioru natomiast co chodzi o pracę w szklarni to jest co robić szklarnie są ogromne zarobek to 9.26 brutto minus 20 e dojazd i mieszkanie chyba 75 albo 80 e co chodzi o godziny tygodniowe to tak 43/45 wypłaty w piątek przelew na konto zakwaterowanie to schiedam hotel lub mieszkanie w bloku i bardzo ważna sprawa pamiętać o wyrobieniu sobie ubezpieczenia nie olewajcie tego bo firma nie załatwia tego jak jakieś pytanka to pytać pracuje tam i wiem co jest co a kordynator nazywa się Andrzej Mucha biuro w Vlaardingen
Dzudza 2016-04-08 15:43:47
Witam kto wyjezdza 16 do szklarni na pomidory ?
Angela 2016-04-16 03:54:40
Ogólnie agencja jest w porządku. Dobre wypłaty zapewnione godziny. Jedyne co absolutnie odradzam to wyjazd w przypadku pracy na szklarni SOLYCO. Tragedia kolchoz... Przepracowalam 3 tyg i zwolniła się ze względu na niewolnicza pracę i brygadzistke Monikę która jest nie do zniesienia. Robi z ludzi idiotow a sama nie wie co do końca ma robić i jak powinno być. Straszy zwolnieniem od 1 dnia... Po tyg pracy wymaga tepa równego z ludźmi pracującymi tam po kilka lat. Przemial ludzi na tej szklarni jest masakryczny... Szukają tam zdesperowanych debil bez żadnych perspektyw na inną pracę. WIEC JEZELI MACIE JECHAC NA SOLYCO ODRADZAM!!
facet 2016-04-19 17:53:45
Szukam dziewczyny z Podkarpacia na wspólny wyjazd w parze do Holandii do pracy,przez to biuro lub inne,Ja facet 33 lat ,podkarpacie ,moj e-mail Buli-82@wp.pl
bew 2016-05-04 13:41:00
a jak u nich jest na prawde na zbiorze pomidora ,jacy ludzie mieszkania ,czy czy niema patologi na domkach ,typu cpanie ,i picie codziennie ???
aga 2016-05-06 12:53:38
panie w biurze sa tragicznie nie uprzejme ,zero uprzejmości do klijentów
sds a 2016-05-12 10:53:10
a jakie maja mieszkania,jacy sa ludzie na domkach ,czy warunki i biuro są w porządku
adi 2016-05-12 11:56:31
jedzie ktoś w tą sobote na pomidory ,mój email buli-82@wp.pl
edi 2016-05-12 13:42:34
coś mi tu smierdzi... zero konkretnych odpowiedzi
do adi . Tede 2016-05-13 01:22:27
Jestem już w aldorze 4 tygodnie i powiem Ci tylko że jest ciężko i gorąco w ... ale jak trafisz do Shidam bedziesz zadowolony
olo 2016-05-16 16:12:10
czy warto jechac przez to biuro,czy normalni ludzie mieszkaja na domkach ,jak ogólnie są warunki,pieniądze na czas?itp ,prosze o opinie kogos kto tam pracuje
marek 2016-05-25 12:54:55
Aldora po Patologia ,zero organizacji z zakwaterowaniem ,sciagaja ludzi na mieszkania nie mają wolnych miejsc ,ludzie musza spać ,w korytarzach lub kuchniach na podłodze.A dzwoniąc do kordynatora ,Tego debila Andzrzeja że masz taka sytuacje że śpisz na podłodze ,jego odpowiedz na to jest taka ,że jego to nie obchodzi,po za tym ,na domkach picie ćpanie najgorszy margines ,no i syf ,w niektórych mieszkaniach szczury chodzą po pokojach,zatkane krany kible ,Po prostu tragedia
1
dhd 2016-05-27 12:21:35
zgadzam sie ,zero organizacji ,kordynator Andrzej i jego przydupasy totalnie nie ogarnięci ,przeludnione mieszkania ,brud i Polska pijana i na ćpana hołota
1
B 2016-05-31 11:24:16
A jak jest w Holandii w rejonie Rotterdamu/Zwolle.
wyjazd123 2016-08-05 20:29:04
Witam, ktos jedzie na pomidory przez te biuro w sobote 13.08.2016 ?
2
wyjazd123 2016-08-05 20:47:14
Dostałem e maila on nich dzis, Gotowosc do wyjazdu na dłuzszy okres czasu, wczesniej wypelnialem formularz, i dzis napisały. Zwolle/ Rotterdom, wraz z zakwaterowaniem
szyszu 2016-08-08 09:07:29
skąd jedziesz ?
wyjazd123 2016-08-08 11:37:05
na pomidory, jedzie ktos ?
2
anna 2016-08-08 13:07:40
hej powiedzcie mi jakie sa warunki mieszkaniowe i jak jest z wypłatami
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06:31
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06:53
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
Margaret 2016-08-16 19:33:39
Czesc,jedzie ktos teraz na pomidory?
Ja raczej się zdecyduje,yjazd jest teraz w sobote.
malgorzata.szambelan@onet.eu to mój mail,piszcie w kupie razniej!
Margaret 2016-08-18 13:57:27
@43er,tak-ja chyba pojadę w następny piątek.Odezwij się do mnie na maila,pozdrawiam!
1
dora 2016-08-19 13:21:22
czy jedzie ktos za tydzień na pomidory okolice Zwole,czy wiecie jak tam jest ,jakie warunki i ludzie,mieszkania podobno obok szklarni mają ,czy warto tam jechac,ile godzini itp
DRE 2016-08-23 14:07:20
CZY PRACUJE KTOS W ZWOLE U NICH NA POMIDORACH ,CZ WARTO TERAZ JECHC ,CZY BEDZIE DUZO GODZIN,
mAG 2016-08-25 09:41:47
CZY JEDZIE KTOS OD NICH W TA SOBOTE NA POMIDORY,??
sdf 2016-08-25 10:33:13
daj jakiegos e-maila to popiszemy
wtr 2016-08-25 10:47:29
a z jakiego miasta jedziesz ,jesteś facetem ,pracowałes juz u nich ,
para 2016-08-29 22:12:08
uwaga na ogłoszenia na pomidory,po 30 godzin tygodniowo,praca na góra pótora tora miesiąca,przepełnione domy i mieszkania ,ludzie śpia na korytarzach albo w kuchni ,oczywiscie ci którzy zostaja ale wiekszosc jedzie do domu,patologia
Niezadowolony 2016-09-16 22:46:34
Nie polecam tej firmy ani trochę. Dramat jeśli chodzi o wypłacanie pieniędzy, koordynator andrzej ma wszystko i wszystkich głęboko w 4 literach to samo jego współpracownik waldek niby coś załatwia ale pociskają kity dla dzieci z podstawowki, że pomylili numer konta przy przelewie i dlatego nie dostaje sie pieniedzy na konto i trzeba czekac kilka tygodni. Andrzej najczesciej nawet nie odbiera telefonu nic go nie obchodzi, straszni cwaniacy mysla, ze moga wszystko bo maja pieniadze. Na szklarni zalezy do kogo sie trafi ale staraja sie robic wszystko zeby bylo jak najmniej godzin. Nie pojade na pewno drugi raz za posrednictwem tej firmy i wszystkim odradzam.
zenekek 2016-09-27 10:41:40
Brak wypłay za ostatnie dwa tygodnie juz ponad miesiąc czekania koordynatorzy wszystko w dup** mają, szef nie odpowiada . Robota zrobiona to po co płacić !!!
SŁOWAPRAWDY 2016-10-02 18:55:24
Nie każdy uważa picie co wekend za normalne,bo niektórzy chcą odpocząć w sobote i niedziele a tu libacje i pijane mordy w salonie i kuchni caly dzień przesiadują i debatują...tak wygląda życie w mieszkaniach ALDORY i większości agencji...a przerobiłem już w kilku i w 90-99% to alkoholicy i ćpuny na domkach...
W ogóle rynek pracy za granicą zdominowali alkoholicy,dla normalnych ludzi chcących zarobić to męczarnia mieszkać z takimi pustostanami ograniczonymi
2
xyz 2016-10-05 16:36:00
nie zawsze. widocznie za krótko pracujesz/ pracowałes/as
xyz 2016-10-05 16:42:24
uwaga na ta firme odradzam gdzie tylko moga to z kazdego grosza cie oskubia a potem powiedza ze tak moga albo nie wytlumacza bo sami nie wiedza.
Beta 2016-10-05 17:40:29
Odradzam każdemu ta firmę. Nie zapewniają godzin ani nie opłacają składki emerytanlno remtowej
Beta 2016-10-06 20:51:17
Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają
Beta 2016-10-06 20:51:54
Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają
darek 2016-10-13 11:36:44
Też odradzam tą firmę, zwłaszcza szklarnie SOLYKO koło Rotterdamu.Pracowałem w tej firmie i od samego początku miałem problemy z pieniędzmi,już w pierszwy tydzień odtrącili mi zaliczkę ktorej nie pobierałem,innym zaś naliczali podwójnie,potem okazało się że godzin mniej zapisano,pomyłki no i jak ktoś wspomniał już nic nie można załatwić z koordynatorem andrzejem...
Na solyko dodatkowo atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brygadziści zakompleksieni polaczki i ruski,jeśli nie jesteś typem lizusa i nie lubisz żałosnych pustych ludzi to daruj sobie te szklarnie,są inne porządniejsze firmy dla ludzi kreatywnych i mających swoje zdanie.
1
darek 2016-10-13 11:41:18
Zapomniałem dodać że firma ta nie opłaca ubezpieczenia,pierwszy raz się z tym spotkałem,potem urząd holenderski będzie wam wysyłał wezwania do zapłaty bo ubezpieczenie jest obowiązkowe...inne agencje to załatwiają,oni nie...
1
Edwin 2016-10-14 16:32:47
Darek czy też SlowaPrawdy mam pytanie:) UWAGA - Piotrek to Ty? stary Wariacie:) kope lat, co tam Mordo?
bylem to wiem 2016-10-14 21:09:54
Wszystko gra. Tylko nie dajcie sie wcisnac na domek przy szklarni w Made opanowany przez stare malzenstwo, ktoremu wydaje sie, ze mieszka sie w ich domu. Panoszą sie, bo mieszkaja tam x lat. Okropni. Do sklepu 5 km i do tego 1 rower ciagle zepsuty. Mieszka sie w szczerym polu na obrzezach wsi Made, wokol same szklarnie i nic wiecej. Nie polecam tego domu nikomu!!!
2
xyz 2016-10-18 11:33:16
ubezpieczenie oplacasz sobie sam. przestali oplacac skladke emerytalna wiec kiedys tam nic nie bedziesz mial z emeryturki
69 2016-10-18 11:36:21
domek zawsze byl prze*** any. no niestety kazdemu nie dogodzisz i nie kazdy aprobuje rozwydrzonych imprezowiczow ktorzy zostawiaja balagan i nie umieja po sobie sprzatac.
2
roman 2016-10-19 14:50:15
Nadal nie ma u nich ofert pracy, nie tak dawno była jako sprzedawca, ale dosłownie tylko przez chwilę, nie wiem czy ktoś z Was teraz zdążył się do nich załapać czy nie za bardzo?
Byłam to wiem. 2016-10-25 15:24:28
Znam to "starsze małżeństwo" dla Mnie bardzo mili ludzie, jak sam napisałeś są tam długo i najdłużej dlatego trochę już przeżyli i tez chcą mieć czysto i spokój, jak kto dba tak ma. Hmm a panoszących i cwanych się ludzi nigdzie nie brakuje, niech każdy patrzy na siebie. Wszystko w kwestii dogadania, każdy by chciał mieć tak jak się jemu podoba ale tak się niestety nie da.
Zostaw swoją opinię o Aldora - Kędzierzyn-Koźle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora