logo Aldora

Aldora

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o Aldora

ktoś tam 2016-03-30 15:38:11
Miło witam co chodzi o opóznienie wyjazdu to jest to spowodowane że pomidory jeszcze nie dojrzały ale jeszcze może z tydzień i będą gotowe do zbioru natomiast co chodzi o pracę w szklarni to jest co robić szklarnie są ogromne zarobek to 9.26 brutto minus 20 e dojazd i mieszkanie chyba 75 albo 80 e co chodzi o godziny tygodniowe to tak 43/45 wypłaty w piątek przelew na konto zakwaterowanie to schiedam hotel lub mieszkanie w bloku i bardzo ważna sprawa pamiętać o wyrobieniu sobie ubezpieczenia nie olewajcie tego bo firma nie załatwia tego jak jakieś pytanka to pytać pracuje tam i wiem co jest co a kordynator nazywa się Andrzej Mucha biuro w Vlaardingen
romek 2016-03-30 15:57:30
no i wydaje mi się, że u nich dobrze się zarabia co prawda z pomidorami musi być sezon, ale pracy nie brakuje, trzeba je wychodowac i potem zadbać o transport.
Dzudza 2016-04-08 15:43:47
Witam kto wyjezdza 16 do szklarni na pomidory ?
Angela 2016-04-16 03:54:40
Ogólnie agencja jest w porządku. Dobre wypłaty zapewnione godziny. Jedyne co absolutnie odradzam to wyjazd w przypadku pracy na szklarni SOLYCO. Tragedia kolchoz... Przepracowalam 3 tyg i zwolniła się ze względu na niewolnicza pracę i brygadzistke Monikę która jest nie do zniesienia. Robi z ludzi idiotow a sama nie wie co do końca ma robić i jak powinno być. Straszy zwolnieniem od 1 dnia... Po tyg pracy wymaga tepa równego z ludźmi pracującymi tam po kilka lat. Przemial ludzi na tej szklarni jest masakryczny... Szukają tam zdesperowanych debil bez żadnych perspektyw na inną pracę. WIEC JEZELI MACIE JECHAC NA SOLYCO ODRADZAM!!
facet 2016-04-19 17:53:45
Szukam dziewczyny z Podkarpacia na wspólny wyjazd w parze do Holandii do pracy,przez to biuro lub inne,Ja facet 33 lat ,podkarpacie ,moj e-mail Buli-82@wp.pl
jhgf 2016-04-29 16:44:22
wlasnie fajnie ze mozna liczyc na jakies oferty za granica
bew 2016-05-04 13:41:00
a jak u nich jest na prawde na zbiorze pomidora ,jacy ludzie mieszkania ,czy czy niema patologi na domkach ,typu cpanie ,i picie codziennie ???
Magik 2016-05-05 14:15:49
Normalnie jest i wszystko w porządku, nie ma patologii, spokojnie
aga 2016-05-06 12:53:38
panie w biurze sa tragicznie nie uprzejme ,zero uprzejmości do klijentów
sds a 2016-05-12 10:53:10
a jakie maja mieszkania,jacy sa ludzie na domkach ,czy warunki i biuro są w porządku
adi 2016-05-12 11:56:31
jedzie ktoś w tą sobote na pomidory ,mój email buli-82@wp.pl
edi 2016-05-12 13:42:34
coś mi tu smierdzi... zero konkretnych odpowiedzi
do adi . Tede 2016-05-13 01:22:27
Jestem już w aldorze 4 tygodnie i powiem Ci tylko że jest ciężko i gorąco w ... ale jak trafisz do Shidam bedziesz zadowolony
olo 2016-05-16 16:12:10
czy warto jechac przez to biuro,czy normalni ludzie mieszkaja na domkach ,jak ogólnie są warunki,pieniądze na czas?itp ,prosze o opinie kogos kto tam pracuje
marek 2016-05-25 12:54:55
Aldora po Patologia ,zero organizacji z zakwaterowaniem ,sciagaja ludzi na mieszkania nie mają wolnych miejsc ,ludzie musza spać ,w korytarzach lub kuchniach na podłodze.A dzwoniąc do kordynatora ,Tego debila Andzrzeja że masz taka sytuacje że śpisz na podłodze ,jego odpowiedz na to jest taka ,że jego to nie obchodzi,po za tym ,na domkach picie ćpanie najgorszy margines ,no i syf ,w niektórych mieszkaniach szczury chodzą po pokojach,zatkane krany kible ,Po prostu tragedia
dhd 2016-05-27 12:21:35
zgadzam sie ,zero organizacji ,kordynator Andrzej i jego przydupasy totalnie nie ogarnięci ,przeludnione mieszkania ,brud i Polska pijana i na ćpana hołota
B 2016-05-31 11:24:16
A jak jest w Holandii w rejonie Rotterdamu/Zwolle.
kja 2016-06-02 18:47:51
słuchajcie, a jakie sa u nich warunki tak ogólnie, jest czysto i cały sprzęt na miejscu? Chyba teraz to naparwde sporo osób potrzebują, bo dział się rozrasta, widziałem oferte pracy jako Konsultant/ka do spraw rekrutacji, wiec działania naprawe ida pełną parą jak na razie.
wyjazd123 2016-08-05 20:29:04
Witam, ktos jedzie na pomidory przez te biuro w sobote 13.08.2016 ?
2
tobi 2016-08-05 20:39:19
a gdzie widzialeś tą ofertę pracy i do jakiego miasta? ja zadnej nie widzialem ale mam doswiadczenie w pracy w szklarniachw iec chiabym rowniez wyjchac , a na jaki czas oferują prace? zakwaterwonaie tez jest?
wyjazd123 2016-08-05 20:47:14
Dostałem e maila on nich dzis, Gotowosc do wyjazdu na dłuzszy okres czasu, wczesniej wypelnialem formularz, i dzis napisały. Zwolle/ Rotterdom, wraz z zakwaterowaniem
Pott 2016-08-05 21:55:17
No jak dostałeś maila, to nie ma się co narzekać i zastanawiać dwa razy, wszystko jest bardzo na miejscu, ogólnie cała sprawa jest rozwojowa i tyle, doskonale
szyszu 2016-08-08 09:07:29
skąd jedziesz ?
40o 2016-08-08 09:25:13
@wyjazf123 a do pracy na jakie stanowisko ten wyjazd?
wyjazd123 2016-08-08 11:37:05
na pomidory, jedzie ktos ?
1
anna 2016-08-08 13:07:40
hej powiedzcie mi jakie sa warunki mieszkaniowe i jak jest z wypłatami
ewa 2016-08-08 21:19:35
a sądzicie że młodej osobie takiej jak ja opłaca się iść do tej firmy jako pracownik biurowy robić? zastanawiam się nad wysłaniem cv skoro ogłoszenie jest
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06:31
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
kja 2016-08-13 21:06:46
Wiecie czy jest jeszcze szansa załapać się na customer support represantive? Oczekują znajomości szwedzkiego/fińskiego, ale pewnie dają w zamian całkiem niezłe zarobki do tego. A premia jest jeszcze? Dzięki
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06:53
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
Magik 2016-08-13 22:32:43
Wiesz, to ile masz lat to nie ma wielkiego znaczenia, ale tak powiem Ci tak, wszystko tutaj jest w porządku podpiszesz umowę i nie powinno być z niczym problemów, tak przynajmniej mi się wydaje, czytaj uważnie
Margaret 2016-08-16 19:33:39
Czesc,jedzie ktos teraz na pomidory?
Ja raczej się zdecyduje,yjazd jest teraz w sobote.
malgorzata.szambelan@onet.eu to mój mail,piszcie w kupie razniej!
43er 2016-08-16 19:56:30
@Margaret czy Ty piszesz może o tej ofercie która się pojawila dzisiaj do szklarni z pomdorami w Rotterdamie? ja tam uważam ze warto jest sprowac chociaż trochę popracować za granica i zobacczyc jak to jest wiadomo ze można sporo zarobić i się podszkolić z jezyka
Margaret 2016-08-18 13:57:27
@43er,tak-ja chyba pojadę w następny piątek.Odezwij się do mnie na maila,pozdrawiam!
brydzioa 2016-08-18 20:49:57
dzięki za cynk ziomeczki o tej ofercie, ale ciekawi jedna sprawa, w ogłoszeniu napisane jest że 38h tygodniowo do przepracowania w tygodniu godzin jest minimum... pozostaje więc więc pytanie ile realnie się pracuje i jaka jest ta górna granica, nie lubię niespodzianek
dora 2016-08-19 13:21:22
czy jedzie ktos za tydzień na pomidory okolice Zwole,czy wiecie jak tam jest ,jakie warunki i ludzie,mieszkania podobno obok szklarni mają ,czy warto tam jechac,ile godzini itp
kja 2016-08-19 14:39:45
O takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @boberek, ale zobacz, że ostatnio pokazało się tylko jedno ogłoszenie na konsultanta telefonicznego w Warszawie. Wiadomo czy wypłata jest na czas?
DRE 2016-08-23 14:07:20
CZY PRACUJE KTOS W ZWOLE U NICH NA POMIDORACH ,CZ WARTO TERAZ JECHC ,CZY BEDZIE DUZO GODZIN,
mAG 2016-08-25 09:41:47
CZY JEDZIE KTOS OD NICH W TA SOBOTE NA POMIDORY,??
bgnm 2016-08-25 10:18:30
@ mAG no ja się wyboram, a co chcesz wiedzieć ????
sdf 2016-08-25 10:33:13
daj jakiegos e-maila to popiszemy
wtr 2016-08-25 10:47:29
a z jakiego miasta jedziesz ,jesteś facetem ,pracowałes juz u nich ,
karina w 2016-08-25 16:39:43
był ktoś u was na szklarni z pomidorami powie jak jest, czy ogólnie fizycznie do wytrzymania? no wiem że sielanki nie będzie ale chodzi o ogólne warunki i jak się traktuje u was pracowników na szklarniach. w Rotterdamie jeszcze nie pracowałem powiem szczerze
para 2016-08-29 22:12:08
uwaga na ogłoszenia na pomidory,po 30 godzin tygodniowo,praca na góra pótora tora miesiąca,przepełnione domy i mieszkania ,ludzie śpia na korytarzach albo w kuchni ,oczywiscie ci którzy zostaja ale wiekszosc jedzie do domu,patologia
43er 2016-08-29 23:02:38
@para rzeczyiscie tak jest?heh no szczerze mowiac to torche inaczej sobie to wszystko wyobrazelm no ale wiadomo jak to czasem bywa..ale widze ze u nich tez można znaleźć zatrudneinie w Polsce jako pracownik biurowy pracowal ktoś z was może tutaj hm??
efgv 2016-08-31 20:41:25
w Polsce to pameitam ze była oferta na stanowisko pracownika biuroweo w miejscowości Kędzierzyn - Koźle
Niezadowolony 2016-09-16 22:46:34
Nie polecam tej firmy ani trochę. Dramat jeśli chodzi o wypłacanie pieniędzy, koordynator andrzej ma wszystko i wszystkich głęboko w 4 literach to samo jego współpracownik waldek niby coś załatwia ale pociskają kity dla dzieci z podstawowki, że pomylili numer konta przy przelewie i dlatego nie dostaje sie pieniedzy na konto i trzeba czekac kilka tygodni. Andrzej najczesciej nawet nie odbiera telefonu nic go nie obchodzi, straszni cwaniacy mysla, ze moga wszystko bo maja pieniadze. Na szklarni zalezy do kogo sie trafi ale staraja sie robic wszystko zeby bylo jak najmniej godzin. Nie pojade na pewno drugi raz za posrednictwem tej firmy i wszystkim odradzam.
Magik 2016-09-16 23:12:07
Ogólnie to chyba wiadomo, że nie ma co robić jakichś dziwnych jazd, bo wypłaty są zawsze na czas i w jednej racie
zenekek 2016-09-27 10:41:40
Brak wypłay za ostatnie dwa tygodnie juz ponad miesiąc czekania koordynatorzy wszystko w dup** mają, szef nie odpowiada . Robota zrobiona to po co płacić !!!
inko 2016-09-27 10:44:38
No to dobrze, że wypłata jest terminowa @Magik, bo w końcu dbają o to, żeby wynagrodzenie było o czasie. Ciekawe tylko czy jest adekwatna do powierzanych zadań.
Zostaw swoją opinię o Aldora - Kędzierzyn-Koźle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora