Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Aldora

zdjecie uzytkownika
rybak globalnej sieci - 2015-02-23 19:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chętnie do Holandii przez nich pojadę tylko muszę wiedzieć jakie oferty pracy mają. nie wiem dlaczego ale oni na swojej stronie internetowej chyba nie zamieścili takich informacji - gdzieś mogę je znaleźć i poczytac? nie chciałbym jechać ot tak w ciemno ani po omacku iść do agencji, czy ktoś poda mi jakieś namiary w necie?
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-03-03 11:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez szukam ich ogloszen ale nic nie moge znalezc ;)
zdjecie uzytkownika
laser - 2015-03-10 02:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze, że na forum jest dość spore zainteresowanie możliwością podjęcia pracy w Aldora. Jednak z tego co widze brak aktualnie ogłoszeń, może jednak jest tu jakiś pracownik, który coś słyszał o planowanej rekrutacji? W ogóle w jaki sposób tutaj aplikowaliście, gdzie pojawiło się ich ogłoszenie, może można aplikować w ciemno?
zdjecie uzytkownika
piotr90 - 2015-03-16 18:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ja mam wyjechac w sobote na zaki przy pomidorach niech ktos mi powie jak tam u nich jest z zakwaterowaniem da sie tam zyc czy szczury chodza w nocy po lozkach tak jak ostatnio mialem w nl? i czy net jest?
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-03-24 15:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@piotr90 jak wygląda zrudnienie u nich, idziesz tylko na rozmowe rekrutacyjną i to wszystko, czy coś jeszcze trzeba robić? kurcze, sam nie wiem już co można tutaj zmienić czy iść do nich konkretnie i potem napisac co i jak czy jednk posłuchac się przestróg? poczekam jeszcze chwile na reszte informacji.
zdjecie uzytkownika
daj se spokój - 2015-03-28 13:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwestia zarobków: właśnie dostałam pierwszą tygodniówkę,za 16,5 godzin 60 euro, kwestia pracy: obcinanie trosów pomidora: 400 kg na godzinę taka jest norma w sezonie, poza sezonem około 300 kg, jeśli nie zrobisz to dostajesz ostrzeżenie,że pojedziesz do Polski, żeby mieć taką normę trzeba dać z siebie wszystko, czyli bardzo szybko zapierniczać, na dłuższą metę przy wysokiej temperaturze jest to nie wyobrażalne, duża presja, odradzam, straciłam czas i pieniądze, nie mówiąc już o zszarganych nerwach w pracy..
zdjecie uzytkownika
Tygrys - 2015-04-05 11:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żal mi tych ludzi co pracuja w tym syfie sa to takie osoby ktore nie znalazly by sobie innej pracy bo mysla ze na Aldorze swiat sie konczy za marne 9euro brutto .Pamietajcie zyje sie tylko raz i czy warto tak sie ponizac i dawac upokarzac za te marne 4 tys złotych mc. Pozdrawiam Solyco 2 :)
zdjecie uzytkownika
tomek ostr. - 2015-04-13 13:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam ppytanie czytam różne opinie mam jechac na pomidory na pielegnacjie. Wie moze ktoś na czym polega ta pracy jakie sa warunki mieszkaniowe z tej firmy
zdjecie uzytkownika
bylem_widziałem_wrócilem - 2015-05-08 07:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla ludzi ktorzy nigdy nie pracowali przy pomidorach to nawet nie starajcie sie o prace. Bylem na szklarnii DeLier .. całe 3 dni. Smierdzacy ciapek turas, po tym jak dawalem z siebie wszystko / norma nie do ogarniecia / powiedział arbajt its ołwer ;-) Zero farmazonow. Koordynator Krzysiek, nawet spoko. Mieszkanie bez niczego, ale do ogarniecia. Praca dramat dla mege desperatow, bo uwierzcie ze w pracy i to w sektorze nie ogrodnicznym w Holandii jest mnostwo.
zdjecie uzytkownika
nowyy - 2015-05-13 15:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aldora potrzebuje opini bo sobota mam wyjazd.NA POMIDORY
zdjecie uzytkownika
Uczciwy - 2015-05-13 17:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowyy - 2015-05-13 15:49:26]:
byles juz kiedys? jak nie, to wcale nie jedz. Zaorają Cie Polaczki w rajkach a Turas wywali na zbity pysk
zdjecie uzytkownika
nowu - 2015-05-13 17:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie pracowałem na pomidorach
tylko przy scinianiu lisci pomidora
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2015-05-13 17:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczciwy daj do siebie gg
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-05-21 13:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybiera się ktoś w sobotę na pomidory?
zdjecie uzytkownika
Bylypracownik - 2015-06-29 18:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco odradzam prace w tej firmie. A juz na made i zirkze to przede wszystkim. Właściciel szklarni i jego stuknieci bracia chcą zakatowac człowieka. Szukajcie roboty gdzie indziej. Tutaj się możecie wykończyć fizycznie i psychicznie.
zdjecie uzytkownika
matti24pl - 2015-07-08 20:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś w sobotę 11.07 do pielęgnacji sadzonek ogórków?
zdjecie uzytkownika
SM - 2015-07-08 21:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam jechać,gdyż tam same homo ludzie pracują,mieszkałem na jednym z domków i jest tam Sid i Krzempek co lubią ten sport..nie polecam trafic na ich domek bo upalą Was marihuana i dadza Kraka i Was wybzykaja,,,lubią klimat sneakers.
zdjecie uzytkownika
SM - 2015-07-08 21:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam jechać,gdyż tam same homo ludzie pracują,mieszkałem na jednym z domków i jest tam Sid i Krzempek co lubią ten sport..nie polecam trafic na ich domek bo upalą Was marihuana i dadza Kraka i Was wybzykaja,,,lubią klimat sneakers.
zdjecie uzytkownika
madruuu - 2015-07-22 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak bym nie wchodził innym ludziom do łóżka i nie puszczał nie wiadomo jakich plotek bo jednak to może się nieciekawie później skończy. Wydaje mi się jednak, że sama praca w Aldorze nie jest zła i gorsze opinie należą do osób które po prostu nie dawały sobie w tej firmie rady, bo jednak nie jest to prosta praca.
zdjecie uzytkownika
kamilo - 2015-08-06 12:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jade w sobote :) co tam.?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-08-09 10:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z opinia m.m.mialem okazje pracowac na szklarni z tomkiem i przez niego i jego donosicielstwo wyrzucili mnie po 4 dniach.przystanalem na chwile w rajce;tomek powiedzial ze zrobi mi zdjecia i pokaze szefowi jak sie obijam potem poszedl do szefa podpierniczyl mnie i za 15 minut szef wyslal mnie na kantyne.pojechalem tam za pozyczone pieniadze i przez tego knota siedze w polsce z dlugami.zycze mu zeby zdechl.uwazajcie na niego!!!!
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-22 17:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może kogoś zainteresuje: Pracownik szklarni z pomidorami - snoeje. Ale różne stawki dla różnego wieku. Aż dziwnie że taki podział: 18 lat - 6, 42 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 55 euro ) 19 lat - 7, 33 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+10 euro ) 20 lat - 8, 25 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+10 euro ) 21 i więcej- 9, 16 euro (zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+20 euro)
zdjecie uzytkownika
oczko - 2015-09-16 15:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w firmie Aldora i jestem zadowolona .Mieszkanie spoko i praca tez. Wiadomo ze to nie lekka praca ale jak sie chce pracowac to do ogarnicia Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
alina - 2015-09-21 20:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze sa i dobre opinie. ja wlasnie tez chce sie dostac przez aldore na stanowisko pracownika szklarni z pomidorami do rottertam/zwolle. wiem ze u nich sa konkretne stawki w zaleznosci od wieku. co uwazam nawet za sluszne. i mozna widze nawet dobrze zarobic. ponadto wynagrodzenie wyplacaja co tydzien czyli na jakies biezace wydatki mozna przeznaczyc. dla mnei na plus
zdjecie uzytkownika
siajka - 2015-10-01 09:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca ,trzeba sie wykazac ale zauwazylam ,ze kto chce pracowac to bedzie pracowal ,a i owszwm sa tacy co by chcieli dostawac pieniadze i nic nie robic ,nacpac sie ,wypic piwko i pospac ,przez takich to i dozór na hotelu ,nie mozna wyjsc na balkon rozpalic grila, no i kontrole po 22 .

zdjecie uzytkownika
BRUTUS - 2015-10-19 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda zgadzam sie z opinia ''zniesmaczonej'' zona koora o imieniu Karina uwaza sie za boginie haha trzeba lustro jej kupic ale nie o to chodzi brak jej tepa w pracy jest cienka w cieciu trosow jak i lisci a ze znajomoscia jezyka u niej to bardzo kiepsko czasem tlumaczy zupelnie cos innego niz wymaga od niej Holender kpina i smiech !!!!!!!!!!!!!!! zeby od kogos wymagac tepa trzeba samemu cos umiec
zdjecie uzytkownika
fazy - 2015-10-19 15:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te opinie ktore sa dobre na temat firmy ALDORA wystawiaja pracownicy biura w Kedzierzynie UWAZAJCIE NA TA FIRME !!!
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-10-19 15:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma marna zarobki slabe malo godzin a obiecuja zlote gory a najgorsze ze polski koor Andrzej jak dostaje mandat a szybka jazde to przyjezdza na hotel i szuka kogo udupic zeby zabrac mu kase na kare a zaplacic swoj mandat no trzeba mie zryta glowe no ale ktorz inny rypie POLAKA za granica jak nie drugi polak ktory dorwal sie do wladzy
zdjecie uzytkownika
osa! - 2015-10-19 15:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oczko - 2015-09-16 15:48:47]:
czyzby ktos z biura to pisal haha
zdjecie uzytkownika
kasm - 2015-10-21 23:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym się jednak z tym wszystkim nie zgodził, bo z tego co ludzie mówią w tej firmie nie można narzekać na zarobki, bo są one co by tu dużo mówić, są na dobrym poziomie, na pewno są konkurencyjnie w porównaniu do innych firm, tak samo można powiedzieć o atmosferze w firmie, na pewno można tam znaleźć bratnią duszę.
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-11-05 22:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na wakacjach i praca spoko, może za rok wrócę :) Podobno na hotelu jakaś laska w ciąże zaszła? uchyli ktoś rąbka tajemnicy która i kto będzie tatusiem?

Ps. Nadużycia popełniane przez agencje pracy można zgłaszać bezpośrednio tutaj
poprzez formularz internetowy:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kja - 2015-11-06 17:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzyłama na tą oferte, nie wiem czy nadaje sie do pracy w szklarni z ogórkami jako kobieta, ale zawsze moge coś spróbowac. Poza tym zachęciły mnie też rzeczy oferowne przez firme czyli min. 38h tygodniowo do przepracowania, egalną pracę na warunkach holenderskichno i wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym.
zdjecie uzytkownika
sx - 2015-11-10 02:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze można spróbować i zrezygnować. A jeżeli generalnie boisz się wyjazdu za granicę to znajdź pracę w Polsce.
zdjecie uzytkownika
opp - 2015-11-10 15:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie polecam tej firmy pracowalem dluzszy czas i moge powiedziec ze trzeba caly czas zapier*** malo czasu na odpoczynek. Najwiekszy minus za koordynatora Andrzeja chodzi po mieszkaniach i otwiera czyjes mieszkania bez pukania totalna zenada. Jeszcze jak jest problem to nie odbiera, taki nie powazny czlowiek ma zarzadzac ludzmi? Nie raz nie dwa problemy z wyplatami po dlugim czasie przyjda albo przewaznie wgl. Pozdrawiam i odradzam
zdjecie uzytkownika
bolik - 2015-11-12 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sx - 2015-11-10 02:16:10]:
tylko zmień oczywiście na początek firmę bo tutaj w Aldorze pracy w Polsce nie uświadczysz z tego co wiem
zdjecie uzytkownika
david - 2015-11-13 19:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jakaś katastrofa, za rok to chyba tylko Syryjczycy będą tam pracować bo żaden Polak chyba nie jest taki głupi..... Gwarantowali nam pracę do świąt a później w ciągu 1 dnia zwalniają większość ponad miesiąc wcześniej....... w tygodniu niektórzy pracują po 1-2 dni a za mieszkanie odciągają i na życie nic nie zostaje ludzie głodują i marzną...... jak były godziny i dofinansowanie do mieszkania to nam je zabierano (za to powinni dostać milionowe kary) więc zgłaszajcie gdzie tylko możecie może uda nam się odzyskać te pieniądze bo prawnie się nam należą....
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-11-14 15:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kja wydaje mi się, że warto spróbować czegoś nowego chociażby po to żeby zdobyć doświadczenie. ja poważnie zastanawiam się nad wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-12-01 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W momencie gdy kończy się sezon to chyba normalne że jest mało godzin, ciężko byłoby znaleźć zajęcie dla 20 osób w okresie kiedy pomidor jest za grosze, dopiero podczas likwidacji są godziny. Jeszcze jedno, jeżeli przepracujesz powyżej 42h należy ci się dofinansowanie, ja pracuję już drugi sezon i nie zdarzyło mi się jeszcze ani razu żebym nie otrzymał dofinansowania. Na koniec mała rada przestań ludziom wciskać kit.
zdjecie uzytkownika
ernest6 - 2015-12-03 15:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jacek, nie zastanawiaj się, wyjeżdżaj i zdobywaj bezcenne doświadczenie. ja chętnie wyjadę teraz do Zwolle do szklarni z pomidorami bo potrzebuję dorobić trochę forsy
zdjecie uzytkownika
zbulwersowany - 2016-01-12 11:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumnie jakie kary jakie sprawdzanie po 22 drugiej to czyli co tam pracuja osoby przed 18 stym rokiem zycia ze trzeba ich pilnowac i nakladac kary za wyjscie na balkon czegos tu nie rozumie
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-01-12 23:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zbulwersowany, wydaje mi się, ze firma nie zatrudnia osób poniżej 18 roku życia, nie spotkałem się wcześniej z taką opinią. Widać to też po ofertach, na pracownika szatni czy pakowacza, że szukają raczej osób dorosłych.
zdjecie uzytkownika
bagsi - 2016-01-13 02:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem nie polecam po opercji wywalili na zbity pysk scinalem liscie pryskli chemia a potem wchodz w pady i scinaj 224 euro nie wyplacone job vision polecam 3 miesiace pracy na serach i awaro przejelo mnie na fasta 36.25h pracy w tygodniu i pensja 2180e a wczesniej tygodniowka 290 e 1 zmiana 328 2 zmiana
zdjecie uzytkownika
kmina - 2016-01-17 18:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to dobre zarobki, ale wiadomo, że każdy ma różne priorytety, dla mnie ciekawe jest stanowisko pracownika szklarni, ponieważ w mojej kategorii wiekowej oferują (21 i więcej- 9, 16 euro (zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+20 euro) to nie tak drogo
zdjecie uzytkownika
Xenovus - 2016-01-26 18:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kmina - 2016-01-17 18:56:37]:
Jeśli nie tak drogo to powodzenia w takim miezkaniu :-) po odliczeniu wszystkiego zostanie ci może 100€ na tydzień i to twoim zdaniem dobry zarobek przy tylu godzinach? Nie sądze :-)
zdjecie uzytkownika
ggg - 2016-01-28 13:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest u nich na pomidorach bo mam doświadczenie ,czy jest dużo godzin w tygodniu ,jakie maja mieszkania,czym sie dojeżdza do pracy,i czy wypłacają pieniądze na czas????proszę was o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
43er - 2016-02-01 21:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tam uwazam ze sa to bardzo dobre zarobki, zazwyczaj za granica mozna sporo zarobic, no i tez mozna sie podszkolic z jezyka obecego i podniesc kwalifikacje
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-02-05 18:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2015-02-07 19:29:13]:
witam czy ktos był w holandii na zbiorze pomindorów w szklarni?, dostałam oferte na luty, i nie wiem co mam robic, chciałaym dorobic za granica ale nie wiem jak tam jest, bardzo prosze pomuszcie mi, czy warto tam jechac jesli chodzi o zarobki
zdjecie uzytkownika
samba - 2016-02-05 18:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam nie byłem ale znajoma z tą agencją wyjeżdżała i była zadowolona, bo akurat jest po 21 roku życia a wtedy płacą najwięcej (9,16 euro/godzinę) ale miała doświadczenie w szklarniach bo tego akurat wymagają
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-05
Żródło: Gowork.pl
Rotterdam/Zwolle
( )
Agencja Zatrudnienia ALDORA Sp. z o.o. ( certyfikat nr 9029 ) poszukuje Kandydatów do szklarni z pomidorami Numer referencyjny ogłoszenia - M/2016 Snoeje Miejsce pracy: Holandia-okolice Rotterdamu/Zwolle Obowiązki: - obrywanie kwiatostanu na wózkach elektrycznych, tzw. snoeje - pielęgnacja sadzonki pomidora Wymagania: - gotowoś
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-02-06 15:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jest pewna praca?.. bez doswiadczenia tez biora ludzi,, kurcze nie wiem co zrobic.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-02-06 15:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wyjechac w lutym pod koniec do hizpani zakwaterowanie (Vlaardingen), a gdzie ta szklarnia nie napisali, firma nazywa sie Agencją Pośrednictwa Pracy EURO ACT Sp.z o.o.z siedzibą w Zdzieszowicach , przy ul.
Fabrycznej 1 posiadającą niezbędny certyfikat nr.8918 , i czy ktos juz z tej agencji był tam?... bardzo prosze o jakas pomoc, bo nie wiem co mam w taiej sytuacji robic a jade sama,

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert