brak logo

XXL Media

Warszawa

Opinie o XXL Media

Gladiatus 2013-04-25 21:38:45
Przed tą firmą można tylko przestrzegać. To nie jest miejsce dla normalnych ludzi. Jak opowiadam co tam widziałem, to ludzie na ogół nie wierzą.[usunięte przez admina]
Observer 2014-01-07 04:27:31
Xxl media to moda na zdrowie to art machina to skok na sok. Dlaczego? Ci sami decydenci przepraszam decydent te same obietnice te same zagrywki ten sam efekt. Jaki? 80% personelu w ciagu 3 lat nie przepracowala wiecej niz 3 do6 mcy. Ludzie uciekaja ci co znaja swoja wartosc reszta czeka na egzekucje. Wszystko ugrzezlo w latach 90 polskiego biznesu. Wszystko za darmo na wczoraj i Ty nie masz racji nawet jesli ja masz. Taki maly sejm rp w pigulce. Pomysly sie koncza i nastepny prosze. 3mce i nastepny najlepiej za free.
1
never 2014-02-01 15:31:00
Chyba sejm białoruski. Bo polski, póki co podejmuje decyzje demokratycznie a nie jak w tym śmierdzącym baraczku na ul. Krakowiaków przez kurduplowatego psychopatę.
2
Zdrowy_Człowiek 2015-03-16 10:10:40
Jeśli chcesz zachować godność nie idz tam , jeśli chcesz nie nienawidzieć właściciela - nie idz tam, jeśli chcesz nie pracować w folwarku - nie idź tam, jeśli chcesz nie słuchać chorych opowieści - nie idż tam, jeśli chcesz nie rozmawiać z dziedzicem, którego nie warto dużą literką napisać - nie idź tam, jeśli chcesz nie mówić do siebie będąc po "stracony czas" - nie idź tam. Jeśli chcesz a chcesz? Jeśli nie to przeczytaj wstępniaki naczelnego i CI się zachce
1
Lucjan 2015-08-05 14:01:52
Po wpisach widzę że nic się tam nie zmieniło. Pracowałem w tej firmie gdy upadały wierze w NY, czyli dość dawno. Naoglądałem się i odczułem na własnej d... rzecz w które do niedawna nikt nie chciał wierzyć. Teraz więcej firm się upodobniło do tej zarazy. Ave sAdam Dżi.
oko 2015-08-14 09:17:42
Przedstawiam krótki spis treści na temat tej nieszczęsnej firmy i absolutne must know dla ewentualnych skazańców, którym przyjdzie być niewolnikiem w tej nieszanującej pracowników firmie.
-jeśli zastanawiasz się na podjęciem pracy asystentki prezesa, który jest jednocześnie właścicielem to musisz wiedzieć, że poprzedniczki wytrzymywały 2-3 miesiące max 6. spodziewaj się najgorszego. robienie żarcia dla księcia obłudy to pikuś przy reszcie zajęć.
-jeśli zastanawiasz się nad pracą recepcjonistki to tak jak w przypadku asystentki zapomnij o tym, że praca to 8 godzin i do domu. najlepiej jakbyś nie miała życia prywatnego a najlepiej spała w firmie,
- księgowość - ciężko, ciężko. jak ktoś silny to da radę ciągnąć ten balast dłużej niż rok.
- dział reklamy - jesteś na widelcu bo pracujesz w jednym pokoju z synem prezesa, który ocieka chamstwem i ma z kulturą tyle wspólnego co remiza z operą.
- redakcja- kto zna rynek ten wie, że lepiej spuścić wodę w toalecie niż iść tam do pracy,
- boa - jak nie musisz brać pożyczki w providencie żeby przeżyć to nie idź tam do pracy.
Rotacja w tej firmie jest większa niż ruch pasażerski na lotnisku Chopina.
Prezes nie szanuje ludzi. Straszenie zwolnieniem, szukanie winnych wśród niewinnych, wypominanie pracownikom, że korzystają z kuchni i że nie pracują więcej niż w umowie zapisano to standard. Do tego prezes jeżdżący na co dzień bentleyem i jaguarem nie daje nawet minimalnych podwyżek bo firma nie ma pieniędzy a co oznacza, że nie ma też perspektyw...Dyrektorzy zmieniają się średnio co pół roku - potem są wywalani lub nie mają wyjścia i sami odchodzą. W firmie nie wolno obchodzić imienin/urodzin bo prezesowi nie podoba się to, że ludzie przez chwilę okazują sobie ludzkie uczucia. Przekraczając próg Mody na Zdrowie wkraczasz do smutnego świata bez perspektyw. Nie warto bo tam nie ma w nim ani pieniędzy ani możliwości na rozwój.Pozostaje stagnacja i chęć jak najszybszej ucieczki. Nie ma żadnych plusów.
Gladiatus 2015-08-25 14:16:01
O rany?! To oni wciąż przy takim podejściu istnieją? Myślałem, że to już dawno upadło... Pracowałem tam krótko, bo widząc co się dzieje, nie miałem zamiaru przedłużać umowy poza okres próbny. W trakcie pierwszego dnia pracy, na spotkaniu menadżerów tej firemki dowiedziałem się, że wyleciała z pracy szefowa redakcji, w trakcie spotkania o mały włos nie wyleciał niedawno zatrudniony dyrektor biura reklamy. Nic nie szkodzi - wyleciał w ciągu dwóch następnych tygodni. Podobnie jak szef biura obsługi aptek i szefowa HR. O asystentce nie wspomnę, bo w trakcie mojej 3 miesięcznej pracy były 3. Organizacja - istne kuriozum. Jak odchodziłem to z trzech głównych pionów, szefa miał tylko jeden i to ten, który nie miał ani jednego klienta. No cóż, widocznie Pani Prezes Monika miała jakieś inne istotne walory, bo w prowadzeniu biznesu na codzień, to raczej była źródłem nieustannych afer i zamieszania.
Teraz słyszę Górczyński dżunior biznesowe szlify zdobywa. Ciekaw jestem jak to wygląda. Jeśli ktoś ma jakieś njusy, niech podrzuci dla uciechy :)
Obserwator 2015-10-02 21:59:53
Proponuję kontynuować wątek na GoWork Moda na Zdrowie Toruń (założyciel wątku wprawdzie niefortunnie podał to miasto(?),ale wiadomo, że firma mieści się w W-wie na Krakowiaków 16. XXL Media od dawana nie istnieje Obecnie firmy A.G. działają pod szyldami "Moda na Zdrowie" oraz "Skok na Sok". Myślę,że warto tam właśnie wpisywać swoje opinie w końcu mają być radą lub ostrzeżeniem dla potencjalnych kandydatów do pracy w tych miejscach.
3
noledi 2016-05-17 16:23:00
Na tą chwilę @Sara chyba nie ma niczego konkretnego do objęcia. Ale mają zawsze ciekawe formy zatrudnienia, w ramach umowy o pracę, nie trzeba mieć nawet dużego doświadczenia
Zostaw swoją opinię o XXL Media - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie XXL Media