brak logo

silesia finance

Katowice

Opinie o silesia finance

uczciwy 2012-02-18 12:59:54
przepraszam za wszystko
POMYLIŁEM SIĘ

PRZEPRASZAM
PRZEPRASZAM
PRZEPRASZAM!
largo 2012-02-18 13:00:54
centrala jak kazda PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM
SF częstochowa o/mobilny 2012-02-18 13:15:04
( usunięte przez administratora ) ZAPRASZAMY także do Częstochowy( usunięte przez administratora )a nadzór na regionem

Dla prawdziwie zainteresowanych powiem iż firma istnieje już dłuższy czas na rynku. Powstała z przekształcenia gdzie nasze doświadczenie sięga roku 2004 Zapraszamy do oddziału i czekam na kontakt. Ostatnia deska ratunku. Jeden telefon nie kosztuje wiele a możemy pomóc
uczciwy 2012-02-18 13:16:53
a przyjmujecie do pracy?
uczciwy 2012-02-18 18:08:24
CHYBA Z TĄ PRACĄ TO POMYSŁ ZACZER[NIĘTY Z WCZEŚNIEJSZYCH WPISÓW O WAS CO? PROSZĘ SOBIE ZOBACZYĆ O KTÓREJ GODZINIE WY DOKONUJECIE WPISÓW!!! tak to się pracuje?
largo 2012-02-18 18:25:57
( usunięte przez administratora )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę Cię nie rób z siebie( usunięte przez administratora )o on gadał głupoty ale przynajmniej umiał je sprzedać ludziom,w przeciwieństwie do Ciebie!!!OBRAŻENI/ pomyśl no ilu ludzi przez Was cierpi a ile jeszcze będzie cierpieć?Ajeżeli chodzi o nawigację to okazuje się że to nie ja ale ty masz złą i to bardzo złą wręcz zepsutą!!!!!! Jeżeli o biurowiec chodzi to jak wy to nie obrażając tego budynku nazywacie biurowcem ! To samo przezsię mówi o waszym pojęciu .Ale niema się co dziwić jak wy peryferie Bytomia nazywacie centrum!!!
largo 2012-02-18 18:45:09
O czym ty kobieto piszesz? skoro tak dostałaś pieniądze jak piszesz że biuro mieści się w centrum Bytomia !!!! to z całą pewnością tych pieniędzy nie masz!!!!!!!!!!!!!!!!! ul. Składowa 16 to jest centrum? KAŻDY KTO POSIADA KOMPUTER BEZ WIĘKSZEGO WYSIŁKU MOŻE SPRAWDZIĆ GDZIE TA ULICA JEST I KTO TU KŁAMIE!!!!Do sądu ? proszę bardzo !!!! Ale jak to już od dawna trwa sami pracownicy SF wypisują dobre opinie podszywając się za zadowolonych klientów to akurat jest już sprawdzone.A złomnica też jest ! no chyba że pracownicy SF mają czapkę niewidkę!!! bo u nich to wszystko jest możliwe czary mary jest ,czary mary niema!!!!!
uczciwy 2012-02-18 18:54:11
Palancie/ntko za nic nie przepraszam bo to nie ja pisałem a za prawdę którą napisałem się nie przeprasza nie stać Cię na nic więcej bo to wszystko prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKIE TE SŁOWA PRZEPRASZAM SĄ NAPISANE PRZEZ PRACOWNICE SF
PREZES ZARZADU SF SP. z o.o 2012-02-18 20:05:23
Wypowiem się pierwszy i ostatni raz. Nasi pracownicy nie podszywają się pod klientów. Nasi pracownicy są zadowoleni z pracy jak widać po opisach a ponadto z Panami oraz Paniami ww wpisów zobaczę się osobiście w sądzie. Nie mam czasu na bzdury. Oczywiście życzę szczęścia co do dalszego podekscytowania. Dziękuję uczciwej Pani za dobre słowa. Nasz centrala miesci sie w Bytomiu ul. Składowa 16 a kod należy do centrum jeśli chodzi o ścisłość. Nie będę się podpisywał już pod dalszym waszym słownictwem. Jak już napisano spotkamy się w Sądzie. Miłego wieczoru. Zachęcamy do skorzystania z nowych opcji dostępnych w licznych oddziałach. Pozdrawiam wszelkiego rodzaju tutejszych forumowiczów gdyż co po niektórym należy współczuć. Pozdrawiam i miłego weekendu.
monia 2012-02-20 07:53:44
Witam : Skwituję te wypowiedzi pracowników SF bo aż się płakać chce jak się czyta wypowiedzi osób NIBY WYKSZTAŁCONYCH !!!!!. I faktycznie dziecko by się połapało że podszywją się pod Nickiem innych osób ! Taka jest naga prawda że zgroza przejmuje iż tak się mogą wyrażać pracownicy SF!!! Tym bardziej jest przykre że można uważać że całe społeczeństwo jest tak zacofane że uwierzy czytając te wypowiedzi,a są ludzie tacy jak ja i przyglądają się z boku na tą tragedię!!!Miałam zamiar iść do SF ale jestem osobą nader ostrożną !!! Więc wycofałam się z tego zamiaru, jest to naprawdę przykre .Życę rozsądniejszego myślenia! Pozdrawiam
do tępej MONIKI 2012-02-21 20:37:04
BEZ BIK nie oznacza że rat nie trzeba [usunięte przez admina] spłacać.Ja dostałem i mam !
Luiza 2012-02-22 10:45:46
Mam 23 lata i robote nie na stały etat a pieniążki dostałam po tygdoniu bo formalności szybko załatwiłam.
Milena 2012-02-27 18:10:36
[usunięte przez admina] ZAPRASZMAY PO POZYCZKI do konca lutego mega promocja!!! ZAPRASZAMY
obserwator do Agness 2012-03-15 14:18:53
No właśnie , przeczytaj Agness co napisałaś : cogrozi za takie słownictwo wobec personelu firm bądź osób prywatnych.Czy Ty przeczytałaś wypowiedzi pracowników SF wobec osób prywatnych? i wiesz czym to grozi ? Żegnam i myślę że cytat Twojej wypowiedzi posłuży Ci za odpowiedź jednocześnie pragnę zaznaczyć ŻE KIJ MA DWA KOŃCE
Olga 2012-04-27 10:29:42
jesli ktos okrada klientów zmiania warunki to niestety musi się liczyć z konsekwencjami jaki poniesie w stosunku co do swojej osoby ale także w stosunku co do klientów ktorzy zostali wprowadzeni w błąd. Kazde biuro ma monitoring rozmów i wszyscy klienci wiedzą jakie są warunki natomiast jak wszędzie gdy pracownik jest kłamcą ponosi tego surowe konsekwencje Olga Nowacka PO Zarządu
Agness do Moniki 2012-05-07 17:29:39
Wiesz właśnie widzę jak piszą na innych portalach na temat tej firmy i co najlepsze doczytałam gdzieś sprawdziłam w KRS i okazuje się że właścicielem firmy SF i Global Cash Center( nie wiem czy dobrze napisałam) jest ta sama osoba co śmieszna ta osoba działała również pod innymi nazwami więc ja szczerze już się pogubiłam to jest chyba wszystko bardziej zagmatwane niż brazylijska telenowela:)
zadowolony 2012-05-14 18:19:10
pracownicy chcąc wyłudzić premie czasami niestety sami manipuluja to inna kwestia, ja czytalem i jestem zadowolony.... ale zaraz geniusz z konkurencji odpisze pierdoły... mam prace ludzie kase i tak od dwoch lat;)
MISIEK T .Góry 2012-05-15 21:07:31
A ja jestem byłym ale zadowolonym dostałem kase bo gdy umowa sie skonczyła nie było problemu. Ludzie mylicie fakty!!! Nie czytacie jakie umowy podpisujecie? A co do klientów trzeba było ich informować skoro to nasz obowiązek
monika 2012-05-16 15:18:41
No prosze ,jaki Misiek zadowolony ! odzywa się ta sama osoba co w poprzednich wpisach !! można poznać po stylistyce pisania , cytat : a ja jestem byłym i zadowolonym ); już niema słowa PRACOWNIKIEM !!! macie rację można zawsze próbować bo kto nic nie robi to niestety ale nic niema.Powodzenia
Amadeo 2012-05-16 21:01:22
Widząc was wszystkich mozna stwierdzić iż jestescie jednym i tym samym czystą zazdrosną konkurencja. Pracownicy mają i mieli się świetnie. Zawsze na czas pensje a klienci zadowoleni.Wiecie co to posrednictwo?? buuu no chyba nie bardzo... żal za serce ściska
byly pracownik 2012-05-17 08:13:45
Wiesz co a mnie zal za serce sciska ze nie dostalam swojej naleznej pensji i nawet nie wiem dlaczego bo z ta firma nawet konaktu nie ma nie odbieraja tel a na pisma nie odpisuja. Jesli jestes pracownikiem to uwazaj bo ciebie potraktuja w ten sam sposob !!
AMADEO 2012-05-17 11:59:16
odp. Chciałem tylko przekazać iż w zależności co kto i jak zakańcza znam parę przypadków dokładnie dwa przez dość spory okres gdzie niestety doszło do kradzieży pieniędzy klientów i były zwolnienia dyscyplinarne ale jak wszędzie tak jest. Poki co była pracownica mojego biura przychodzi do mnie i tylko szkoda że tak oczerniacie pracodawcę.
Misiek 2012-05-17 12:01:10
a mi tu fajnie i premia i podstawa idzcie na bazarek jak wam lepiej!!
Pracownica 2012-05-21 12:18:41
szkoda że nie pomyślicie iż pracownicy także są zadowoleni i chcemy wyjasnic wszystko bo widac nacigaczka i osoba ktora kase wyłudzałą w dwoch oddziałach mysli ze złą opinie wyrobi. SZKODA waszych nerwów kto pracuje długo wie jaka jest prawda pozdrawiam i szybkiego znalezienia zajęcia!! współczuje wam.
byly pracownik 2012-05-28 20:11:42
Szczerze mowiac to troche wkurza mnie to ze wiele osob twierdzi tutaj, ze pracownicy tej firmy maja sie dobrze i nikt ich nie oszukal a ci ktorzy pisza inaczej to zapewne klamcy. Wiec ja pytam sie wlasnie tych ludzi skad macie takie informacje? Znacie chociaz jednego pracownika ktory tam pracowal? To ze teraz jestescie zadowoleni nie znaczy ze bedzie tak zawsze. Wspomnicie moje slowa. Przyjdzie czas ze bedziecie zapieprzac za darmo bo nikt wam naleznej pensji nie wyplaci. A te smieciowe umowy ktore proponuja moga se wsadzic w d***.
Kotu 2012-05-30 11:12:50
Dziękuję za słowa wsparcia, negatywnymi opiniami się nie martwię, zawsze jest coś co może zaskoczyć ale warto próbować może i z nimi nie wygram nie wiem co znowu wymyślą, ale będę miała świadomość że próbowałam i nie poddałam się bez walki. Sprawdźcie sobie pewien dokument uważnie przeczytajcie a później wszystko będzie dla was jasne wklejam tekst firma Global Cash Center ma tę samą osobę w zarządzie co Silesia Finance miłego czytania

DELEGATURA
UOKiK
W
KATOWICACH


Katowice, dn. 29.09.2008r.
RKT-61-28/08/SB

DECYZJA Nr RKT-57/2008

Stosownie do art. 33 ust. 6 ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie konkurencji i
konsumentów (Dz. U. Nr 50, poz. 331 ze zm.) i § 7 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia
17 lipca 2007 r. w sprawie właściwości miejscowej i rzeczowej delegatur Urzędu Ochrony
Konkurencji i Konsumentów (Dz. U. Nr 134, poz. 939), po przeprowadzeniu wszczętego z urzędu
postępowania w sprawie praktyk naruszających zbiorowe interesy konsumentów,
-działając w imieniu Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów:

I. Na podstawie art. 26 ust. 1 ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów w związku z
art. 24 ust. 1 i 2 pkt 1 tej ustawy uznaje się za praktyki naruszające zbiorowe interesy
konsumentów bezprawne działania \"GLOBAL CASH CENTER” Sp. z o.o. w Zabrzu, polegające
na stosowaniu w umowach poSyczki postanowień wzorców umów, wpisanych do rejestru
postanowień wzorców umowy uznanych za niedozwolone, o którym mowa w art. 47945 ustawy z
dnia 17 listopada 1964 Kodeks postępowania cywilnego (Dz.U. Nr 43, poz. 296 z zm.) o treściach:
1. „PoSyczkobiorca zobowiązany jest niezwłocznie nie później niS do 4 dni roboczych
poinformować poSyczkodawcę o istotnej zmianie swojej sytuacji finansowej lub poręczyciela.”,
2. „PoSyczkodawca zastrzega sobie prawo do wypowiedzenia umowy poSyczki oraz prawo do
natychmiastowego Sądania zwrotu poSyczki wraz z naleSnymi odsetkami, opłatami oraz z innymi
naleSnościami wynikającymi z umowy poSyczki w razie:
a. nie wywiązania się ze zobowiązań określonych w § 2, §3, § 5, § 9 niniejszej umowy,
c. wystąpienia zagroSenia spłaty poSyczki,
d. gdy bieSąca analiza wysokości i rodzaju zabezpieczenia ustanowionego na daną poSyczkę
wraz z odsetkami wykaSe, iS jest ono niewystarczające z uwagi na zmianę sytuacji finansowej
bądź ekonomicznej poSyczkodawcy; analiza zabezpieczenia moSe być dokonywana przed lub
po wypłacie poSyczki.”,
3. „W przypadku wystąpienia zagroSenia spłaty poSyczki poSyczkodawca zastrzega sobie prawo
Sądania ustanowienia dodatkowych zabezpieczeń spłaty poSyczki. PoSyczkobiorca zobowiązany
jest do dokonania wymaganych zabezpieczeń dodatkowych. Brak przedstawienia niezbędnych
zabezpieczeń uprawnia poSyczkodawcę do natychmiastowego wypowiedzenia umowy.”,
4. „Sądem właściwym do rozstrzygania wszelkich sporów jest sąd właściwy dla siedziby
poSyczkodawcy.”
i nakazuje się zaniechania ich stosowania.

II. Na podstawie art. 106 ust. 1 pkt 4 ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów nakłada się na
”GLOBAL CASH CENTER” Sp. z o.o. w Zabrzu, karę pienięSną w wysokości 10 000 zł (słownie
złotych: dziesięć tysięcy), płatną do budSetu państwa, z tytułu naruszenia zakazu, o którym mowa
w art. 24 ust. 1 i 2 pkt 1 ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów, w zakresie opisanym w
punkcie I sentencji niniejszej decyzji.
1



III. Na podstawie art. 77 ust. 1 w związku z art. 80 ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów,
postanawia się obciąSyć ”GLOBAL CASH CENTER” Sp. z o.o. w Zabrzu kosztami
przeprowadzonego postępowania i zobowiązać do zwrotu na rzecz Prezesa Urzędu Ochrony
Konkurencji i Konsumentów kwoty 86 zł (słownie złotych: osiemdziesiąt sześć).
Uzasadnienie

W imieniu Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (zwanego dalej organem
antymonopolowym) z urzędu przeprowadzone zostało postępowanie wyjaśniające w sprawie
wstępnego ustalenia, czy w związku z działalnością ”GLOBAL CASH CENTER” Sp. z o.o. w
Zabrzu (zwanego dalej przedsiębiorcą, Spółką lub GLOBAL) występuje naruszenie uzasadniające
wszczęcie postępowania w sprawie zakazu stosowania praktyk naruszających zbiorowe interesy
konsumentów, o których mowa w art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie
konkurencji i konsumentów (Dz. U. Nr 50, poz. 331 ze zm.), zwanej dalej ustawą
antymonopolową.

W dniu 22.01.2008. postanowieniem nr 1 (Karty nr 2-3) wszczęte zostało z urzędu
postępowanie w związku z podejrzeniem stosowania przez GLOBAL bezprawnych działań <
roksana 2012-05-31 18:02:52
pracowałam a po szkoleniu wrócę, klienci uśmiechnięci ja zadowolona. o co wam chodzi nie wiem....
Amadeusz 2012-06-01 09:50:19
Pracuje i jestem zadowolony juz od dwoch lat.
Kotu 2012-06-05 13:10:09
wszystkich byłych pracowników SF proszę o kontakt pod adresem Kotu2012@interia.pl macie nie wypłacone pieniądze które się wam należą, zostaliście zwolnieni, odeszliście sami z firmy i nie dostaliście wynagrodzenia macie problem z jakimkolwiek kontaktem aby uzyskać informacje piszcie chętnie pomogę razem na pewno uda nam się coś wyegzekwować znam prawników którzy chętnie nam pomogą
Kotu 2012-08-09 10:42:04
Poszukuje byłych pracowników oszukanych przez firmę Silesia finance i Global cash center proszę was o kontakt mam pomysł jak zakończyć dobrą zabawę właścicielom ponieważ jeżeli się nie zmobilizujemy to nie mamy szans ochronić innych
Domin 2012-08-13 16:36:11
na innym forum już się odtajniłeś więc skończ te brednie Panie (usunięte przez administratora) .. to żałosne bo brnąc dalej robisz sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po tym jak okradłeś naszych klientów... spoko zobaczymy w sądzie jak minka po nagraniach, przesłuchaniach pojdzie w dół. Naprawdę brawo ale juz nas (usunięte przez administratora)
kika 2012-08-13 19:21:27
nr telefonu widniejący jako oddział we Wrocławiu, naprawdę to telefon z Katowic, który jest odbierany z tygodniowymi przerwami.
Mogę na ten temat coś powiedzieć.
A centrala to już chyba nie istnieje.
Kotu 2012-09-05 21:33:16
Widzę że forum umilkło nie wiem czym to jest spowodowane bandana odezwij się do mnie jak możesz
Agnieszka 2012-09-06 13:37:53
brakiem kretynskich głupot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tum ze spolka jest uczciwa!! Tylko tacy pracownicy jak sebastian i agnieszka maja czas na bezrobociu tu pisac wraz ze nacigaczem Bandrowskim i co i nic!!! jestescie smieszni
1
rico 2012-10-13 20:06:59
Pewnie ugoda była lepsza niż walka z wiatrakami, a pani (usunięte przez administratora) jak widać ma wszystkim coś do zarzucenia tylko nie sobie, tonący brzytwy się chwyta ale już niedługo... pewnie dlatego co chwilę zmieniają siedzibę firmy, szkoda tylko, że klientów o tym fakcie nie informują !!! A te oddziały to niby gdzie? może jakiś adres albo nr telefonu? Gdzie można dowiedzieć się o tej szerokiej gamie produktów?????????? FIKCJA!!!!!!!!!!
(usunięte przez administratora)Dziennik zachodni aż huczy na ich temat wystarczy wpisać w google \"silesia finace dz\", brawo dla Pani redaktor, która ukazała prawdę na światło dzienne.
Anna oszukana przez Jędrychowską 2012-10-21 19:02:46
sami prawnicy tutaj ... no cóż nic dodać nic ująć nędzne widoki w tv w skąpej kamienicy jeszcze nie dały sie po kosciach znać wielkiej (usunięte przez administratora) która ma 3 procesy w(usunięte przez administratora)ponieważ już jest oskarżona można używać nazwiska! GRATULUJEMY postępowania, Dziękuję firmie za pomoc. Pozdrawiam serdecznie
Agness 2012-10-21 19:39:26
Dziękuje za informacje zostaną one zweryfikowane a tak w ogóle sprawy powinny toczyć się w Bytomiu ponieważ tam znajduje się siedziba firmy, siłą rzeczy byłam jej pracownikiem czego żałuję do dziś dnia bo .....
Agness 2012-10-23 09:53:55
Procesów nie ma, nie dziwi mnie to bo nic złego nie zrobiłam, a co do tego gdzie mieszkam to nie macie zielonego pojęcia i każdy kto mnie zna dobrze o tym wie.
anonim1234 2012-10-31 08:54:30
dobra firma
SUEPR oferty polecam 2012-10-31 10:23:16
Polecam serdecznie, dostaliśmy 20.000 w ciągu dwóch dni.Nie wiem co Pani pracownica nawyrabiała ale sama bym ją zwolniła po takiej pyskówce. Jest to jednak tylko przykład iż w dzisiejszych czasach młodzież miliony za nic chce dostawać. A my szybko i sprawnie w Bytomiu dostaliśmy pieniążki. Dziękujemy Pani (usunięte przez administratora) !!! Jest Pani taka miła na centrali.
Dziekujemy mamy spokoj z komornikiem.Ulga !!!
Andrzej Wilański 2012-10-31 10:30:13
własnie konto sprawdziłem. Plus 55.000 ......... zbawienie...
naciągnięty 2012-11-20 11:15:00
Uwaga!!! Ta firma nic nie wypłaca pożyczek !!!
Leokadia 2012-11-20 13:24:01
a niby jakim prawem tak pan stwierdza skoro my dostaliśmy z męzem 80.000?? dziwie sie ze to forum istnieje w tak wulgarny sposób obraża innych uczciwych ludzi
Pracowmica 2012-11-20 13:27:14
jak sie nie zabezpieczy to sie nie dostanie
pracownik 2012-12-15 15:41:02
jacy wy smieszni jestescie i ze wam nie wstyd tak sie podszywac pod zwykle posrednictwo a tu prosze znowu sie odzywa (usunięte przez administratora)eheheh kon by sie usmial!
zadowolony 2013-03-12 17:37:40
polecam otrzymałem przelew na 50 000 POLECAM a pracownicy ktora okłamała ludzi w (usunięte przez administratora) życze wszystkiego co najlepsze. Nasza Pani w (usunięte przez administratora)na szczescie jest profesjonalistką;)
Antek 2013-03-13 00:00:15
polecam warto!!! nie znalazlem wczesniej tak uczciwej firmy, od razu wiadomo jakie zasady ale dostałem a to dla mnie kamien z serca
lopez 2015-01-16 21:18:56
no proszę Was gdzie o takich pieniądzach tutaj. Zresztą jak słusznie zauważył @franc komentarze tutaj nie są firmie zbyt przychylne. Moim zdaniem głównym powodem są, a jakże inaczej, pieniądze, których zbyt duzych w Silesi zarobić się nie da. Nie wiem do końca jak dokładnie jest teraz, może ktoś ma bardziej bieżące informacje niż moje sprzed kilku lat?
Mateusz 2015-03-26 05:00:21
To też można patrzeć na pieniądze zarabiane w sielsia finance z różnych stron, bo przecież każdy ma inne zapotrzebowanie na pieniądze i dla kazdego inna kwota będzie małą bądź dużą, także trzeba na to wziąć poprawkę moim zdaniem jeszcze. Swoją drogą czy może w tej silesia finance w katowicach szukają kogoś jako doradcę klienta w chwili obecnej?
gość 2016-05-05 23:21:39
Co Wy piszecie za bzdury, firma nie funkcjonuje a przeciw niej toczy się sprawa w sądzie w Katowicach-oszukali dziesiątki klientów !!!! właścicielka ma postawione poważne zarzuty! a Wy tu o karierze piszecie...

"VK 187/14 - osk. Magdalena W.


Sąd Okręgowy w Katowicach, Wydział V Karny, w sprawie o sygn. akt VK 187/14/16, w której postępowanie przygotowawcze prowadziła Prokuratura Okręgowa w Katowicach, Wydział VI ds. Przestępczości Gospodarczej, sygn. akt VI Ds. 103/12/Sp(c) przeciwko Magdalenie W., oskarżonej o czyn z art. 286§1 kk i inne, polegający na tym, że w okresie od lipca 2009 r. do maja 2012 r., działając jako współwłaściciel zarządzający spółką „Express Money” Magdalena, Rafał B. sp.c. z/s w Zabrzu, a następnie jako właściciel i zarządzający spółką „Silesia Finanse” sp. z o.o. z/s w Bytomiu, poprzez wprowadzanie w błąd co do zamiaru i możliwości udzielenia pożyczek gotówkowych, działając za pośrednictwem zatrudnionych we wskazanych podmiotach osób, zawierała umowy o udzielenie pożyczek gotówkowych, których realizacja miała być uzależniona od wniesienia tzw. „opłaty przygotowawczej” lub „opłaty alimentacyjnej” oraz dodatkowych zabezpieczeń w postaci żyranta, weksla lub zabezpieczenia majątkowego na nieruchomości w postaci wpisu do hipoteki, doprowadziła szereg osób do niekorzystnego rozporządzenia mieniem w łącznej kwocie 884.702,10 złotych, zawiadamia pokrzywdzonych, że termin rozprawy głównej wyznaczono na dzień 8 kwietnia 2015 r., godz. 09:30 w budynku Sądu Okręgowego w Katowicach, ul. Andrzeja 16-18."
Zostaw swoją opinię o silesia finance - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie silesia finance