logo Center-plus

Center-plus

Warszawa

Opinie o Center-plus

Puzo 2013-09-04 23:20:31
Pracowałem na magazynie, atmosfera i zespol nie mozna narzekac. Warunki ok
3
k....... 2013-11-04 19:53:49
Pracowałem w firmie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego przez prawie 7 lat , warunki pracy , oraz wynagrodzenie bardzo dobre . Zawsze można liczyć na wsparcie i pomoc przełożonych . Prezes jest wymagający ,ale potrafi docenić zaangażowanie w prace ,zawsze jest otwarty na nowe rozwiązania i pomysły które pomagają w wykonywaniu obowiązków.Polecam prace w firmie dla ludzi kreatywnych i ambitnych dla których nie ma rzeczy nie możliwych. Serdecznie Pozdrawiam cały zespół.
6
Janek 2014-03-19 13:19:28
Center-plus z tego co wiem zajmuje się sprzedażą akcesoriów łazienkowych. Nie wygląda to na trudna branżę, wysokie progi sprzedażowe macie, czy do wyrobienia?
wiero67 2014-07-12 12:51:55
Witaj Puzo!
czy mógłbyś napisać więcej o pracy w magazynie, gdyż staram się o pracę w CENTER-PLUS na stanowisku magazyniera. Czy magazynierowi naprawdę są potrzebne prawo jazdy?
Pozdrawiam
Wojtek 2014-08-03 14:16:15
Widzę, że wiele się zmieniło!
1
K....... 2014-11-25 12:53:09
Każdy po jakimś czasie chce spróbować czegoś innego i dlatego odszedłem z CP, ale teraz się spełniam zawodowo w innej branży podobnej. Zawsze miło wspominam spędzone lata pracy w Center Plus.
Oferty Pracy
2014-11-19
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
  Firma handlowa zatrudni osobę na stanowisko:   Specjalista do działu EXPORT Miejsce pracy: Warszawa   Wymagania: Dobra znajomośc j. rosyjskiego i agngielskiego doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku oraz znajomość zagadniń exportowych komunikatywność oraz wysoka kultura osobista dobra znajomość MS office, mile widziana znajomość j. niemi
Marta 2014-12-01 12:07:15
Kilka dni temu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i wydaję się że szukają ludzi z pełnymi kwalifikacjami
Jeszcze nie zacząles pracować a już się martwisz o wyższe stanowisko ?
CP 2014-12-09 18:46:03
W ostatnim okresie uaktywnił się zwolniony przez nas pracownik
Zaraz po zwolnieniu wpisywał negatywne opinie pod różnymi Nickami
Jako ze oczerniał firmę opinie usunięto
W dniu 9.12.2014 nagle 3 osoby pod 3-ma Nickami wpisały negatywne opinie w ciągu kilku godzin
Sprawdziliśmy z administratorem – był to ten sam adres IP.
Wiadomo – ta sama osoba pod różnymi Nickami.
CP.


5
kolo 2014-12-12 18:49:54
Ciekawe dlaczego moja opinia i pozostałych osób którzy również źle oceniali firmę zostały usunięte?
Widzę że pan S. cały czas sprawia że wszystkie opinie negatywne są likwidowane na bieżąco, ale w takim razie powtórzę swoją opinie jeszcze raz.
Firma z zewnątrz bardzo fajnie presperująca, jednak tylko z zewnątrz.
W firmie CENTER PLUS panuje wielki bałagan,szef oszczędza na oświetleniu(przez co bardzo popsuł mi się wzrok), panie w biurze zamiast przy normalnym oświetleniu mają kupione małe lampeczki biurowe,ogrzewanie w firmie jest jak najbardziej jednak jest wykorzystywane do minimum(pracuje się w temperaturze naprawde niskiej w okresie zimowym).
Nakład pracy jest tak duży że często pozostaje się po godzinach(oczywiście nie płatne).Nagany w tej firmie to rzecz nabyta(średnio jedna na dwa miesiące),na przemian z karami finansowymi przy bardzo marnych zarobkach.Atmosfera w pracy nie najlepsza każdy gada na każdego,często donosząc do szefa,który potrafi nie źle naubliżać pracownikowi(używając słów jakich nie powstydził by się nie jeden na podwórkowym osiedlu).Księgowość też działa bardzo źle,na proste zaświadczenie o zarobkach można czekać nawet ok 2 tyg.
(gdzie księgowy jest cały czas na miejscu).
Rozwój w firmie jest zerowy,a każdy pracownik w firmie w oczach szefa kradnie.
Wreszcie odżyłem jako człowiek i pracownik,więc chcąc podjąć prace w tej firmie proponuje poważnie się zastanowić.
6
CP 2014-12-12 20:40:19
Witam, zajmuje się rekrutacja w firmie CP. Osoba pod nickiem „ kolo’’ to nasz były pracownik który otrzymał wypowiedzenie z pracy. Przypuszczalnie znowu mu podziękowano i ponownie żali się nad swoim losem, oczerniając firmy w których kiedyś pracował. Robi wpisy pod różnymi nickami, najczęściej w krótkich odstępach czasowych.
2
CP 2014-12-13 12:51:44
Witam, obslugujemy wymagających klientów jak OBI, LEROY MERLIN, AUCHAN itp. i jest oczywiste ze wymaga to dobrej organizacji i wysokich kwalifikacji personelu. Innymi słowy jesteśmy profesjonalnym podmiotem i każdy pracownik dający wkład w rozwój firmy jest doceniony a jego wynagrodzenie jest oparte na systemie premii i bonusow zależnych od obrotów firmy. Zdarzały sie oczywiście takie osoby jak "koło" postrzegajace prace jako " nic nie robienie " które nie rozumialy wymagań bardzo konkurencyjnego rynku na ktorym dzialamy. Takim osoba niestety byliśmy zmuszeni podziekowac. Pozdrawiam
3
CP 2014-12-13 13:00:48
Witam ponownie, nie wykluczam ze pytanie "vrt5" jest wpisem od "koło" który tworzy pytania tylko po to żeby zaraz wpisać negatywna wypowiedz, oczywiście pod innym nickiem.
3
ra 2014-12-15 14:55:57
Dziwnym jest fakt że wszyscy "zwolnieni" pracownicy podtrzymuja opinię natomiast ilu tych zwonionych pracowników było to już zupełnie inna rzecz (wielu wielu wielu). Ocena CP (3 gwiazdki na 6 przy 60-sięciu ponad głosach) wskazuje na to, że problemy istnieja, natomiast oceny już tak łatwo nie da się sfałszować - jak twierdzenie np., że robi to ta sama osoba po innym Nickiem z tego samego IP. Fajnie że praca jest, ale byłaby o wiele lepsza gdyby dyrektor pozwolił błyszczeć utalentowanym pracownikom - wyszkolonym w swoim fachu.
4
CP 2014-12-15 17:02:55
Witam, "ra" a inaczej KOŁO stworzył nowy wpis jak powyżej. Były nicki: kolo , Lolo , m.. qwerty , vrt5 z wpisami co kilka godzin i wszystkie w 100% zgadzały się z KOLO ( administrator wykasował ). Jak widać "ra" tez zgadza się z KOLO i robi nawet analizy. Wszystko szyte grubymi nićmi . Pozdrawiam CP
CP 2014-12-29 20:36:42
Witam - KOLO odczekał i mamy nowy genialny wpis pod nickiem KAZIMIERUK
Bez komentarza. CP
ruda 2015-03-18 19:12:23
pisaliście wcześniej o jakich większych zwolnieniach w Center-plus, czy w takim razie oznacza to może więcej wolnych do wzięcia miejsc pracy? o i by bardzo chcialbym wiedzieć z jakiego powodu były to mniej wiecej zwolnienia, wolę wiedzieć wszystko o kondycji pracodawcy zanim sie podejmę u niego zatrudnienia
F11 2015-03-30 23:24:17
Pracowałam w Center-Plus przez wiele lat i rzeczywiście widać że ktoś tu robi złośliwe wpisy.
Pracodawca bardzo fair i daleki od tego aby kierowac firmą na zasadzie złego czy dobrego humoru
Zwyczajne bzdury od mało profesjonalnych osób co widać po prostej stylistyce zdań
Wpisy merytorycznie nie wnoszą nic istotnego i wyraźnie maja podwazyc dobre imię firmy
Internet niestety daje takim hejterom swobodę wpisów.
KOTKA 2015-04-08 14:51:57
SKORO TAKA DOBRA FIRMA TO DLACZEGO ZREZYGNOWAŁEŚ JA PRACOWAŁAM W FIRMIE I PODZIELAM ZDANIE INNYCH,SZEF NIE UMIE SIĘ ODZYWAĆ DO PRACOWNIKÓW Z CZYM NIE JEDNOKROTNIE MOGŁAM SIĘ SPOTKAĆ.POZDRAWIAM
4
CP 2015-05-04 09:22:16
KOŁO zmienił taktykę i robi złośliwe wpisy w większych odstępach czasu.( CP2 ,RUDA,KOTKA,MIKASZ ).
kolo 2015-05-22 21:38:41
Witam,
widze że po moim wpisie z przed kilku miesięcy wiele osób odważyło się wreszcie napisać swoje odczucia co do firmy CP, i widze że nie jestem odosobniony w swoich opiniach.Nie bójmy się szczerze wydawać swoich opinii jeżeli pracodawca nie jest w porządku a w firmie źle się działo.
CP 2015-07-23 10:40:39
KOŁO robił wpisy pod różnymi nickami a teraz we wpisie z 22.05 robi
podsumowanie już jako KOŁO.

WITEK to znowu KOLO i nastepna seria wpisów pod nowymi nickami
1
kurde 2015-08-06 08:39:33
Kurde, nie wiem ocb, normalna firma, normalni ludzie, a to, że szef nadzoruje pracę jest również normalne, bo wszędzie tak jest lol. Ja nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby się wkurzać na to, że trzeba robić w pracy lol, no ludzie, toż to rzecz również normalna.

Firmę polecam, a dzięki temu forum przynajmniej nastąpi selekcja pracowników, bo kto mądry ten opinie pominie i zwyczajnie się zatrudni.
1
Katarzyna 2015-11-20 21:08:02
Mam koszmarną opinię o pracownikach zrobili się aroganccy, bezczelni, kłamią, wypowiadają się niekompetentnie ponagrywałam sporo ciekawych rozmów.
3
mm 2016-01-27 12:50:47
Zatrudnij się tam i po roku (w najlepszym przypadku) wystaw opinię. Pozdrawiam
Ala 2016-02-10 14:23:24
Byłam na spotkaniu o prace i firma robi dobre wrażenie. Bardzo miła pani ale też dość trudne i szczegółowe pytania. Nie wiem czy coś z tego będzie
qwerty098 2016-02-20 16:27:52
W firmie jest bardzo duża rotacja, oczywiscie nie na wszystkich stanowiskach ( magazyn i ph sa ok). Odnosnie wpisow uzytkownika kolo. Oswietlenie temperatura itp cala prawda. Dłuzej niz rok nie da rady przepracowac w tej firmie. Cały czas poszukuja na 3 stanowiska import, export, telemarketing tylko pod nazwą drugiej firmy zarejestrowanej pod tym samym adresem ARTAMO.
ula 2016-05-08 18:12:12
Fakturzysta /-ka Asystent /-ka do biura jest u nich potrzebna jeśli chodzi o te nowe oferty pracy i wydaje mi się, ze jest to naparwde rozwojowa praca, bo masz premie uzależnione od tego co robisz, a niezależnie od stanowiska masz jakieś inne benefity.
Iwona 2016-11-22 18:09:46
Ja napisze z drugiej strony trochę. Byliśmy przez wiele lat dostawca do firmy center plus. Bardzo bliski kontakt nue tylko z samym właścicielem ale i pracownikami . Świetny zespół! Niwoczesny, otwarty na nowości właściciel , lojalny , z duża wiedza na temat DIY, rynku i jego ekonomii . Świetny kontakt z pracownikami co widziałam przy okazji częstych spotkań, rozmów itp . Świetna firma . Czego żałuje, to tego ze juz razem nue współpracujemy . I to nie z winy CP tylko niestety cześciowo problemy na rynku i jak i złe posunięcia z naszej strony . Obsługujemy ponad 100 krajów na świecie , ake CP należał do naszych ulubionych partnerów . Atmosfera, życzliwość , profesjonalizm -
Nie wierze w te niefajne opinie - tym bardziej ze pracujemy teraz z byłym pracownikiem CP , który w dalszej chwili chwali swoją stara firmę i jej szefa. CP zespół plus właściciel : pustka z plusem
Zostaw swoją opinię o Center-plus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Center-plus