brak logo

P.H.U Topaz Zbigniew Paczóski

Grójec

Opinie o P.H.U Topaz Zbigniew Paczóski

niki 2015-02-14 21:51:47
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak potłuczona, gdzieś trzeba pracować jak mi dasz 1500+ świadczenia czhętnie się zwolnie i moja psycha sobie odpocznie bo tu można się nerwowo wykonczyć, nie masz pijecia jak się tu pracuje to się nie wypowiadaj, myślisz że jak pracownik jest uśmiechnięty do Ciebie to faktycznie tak jest, my musimy są pewne standardy, a w środku aż się gotuje jak te Panie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nas tępaki jedne, więc bądź tak łaskawa i nie wypowiadaj się na temat o który nie masz zielonego pojęcia KRETYNKO. !!!
3
Piotr 2015-02-17 21:34:37
Firma krzak awans tylko dla tatusiów i lizusów.
klient 2015-02-19 12:34:24
Witam :-)
Poziom Pani wypowiedzi świadczy tylko o tym ,ze potrzebna jest pani konsultacja z psychiatra.Ma pani stan depresysyjny, naprawdę wspolczuje pani tak pezechlapanego zycia,ale z pani inteligencja niech się pani cieszy ze wogule znalazł się tak odważny pracodawca ,który panią zatrudnil .Pozdrawiam :-)
1
obserwator 2015-02-19 17:06:17
Ludzie!!!!! Skoro macie problemy i nie możecie sobie z nimi poradzić to macie trzy opcje:
1.Telefon do ptzyjaciela.
2. Wizyta u specjalisty.
3.Zwolnić się!!!!!!!!!

Polrcam opcję nr 3.
Jest jeszcze jedna opcja - jak ci się nudzi to pisz pamiętnik- a nie oczerniasz ludzi których nawet nie znasz
1
Misia 2015-02-22 11:37:41
powiem szczerze ze jestem załamana tym wszystkich co sie dzieje w topazach. W Minsku ludzie sa zwalniani za to ze sie z soboa zrzyli po drugie pupile kierowniczek udostepniją swoje konta na fb i tez na tej podtawie kierowniczka w topazie 52 zwalnia ludzi masakra jakaś nierozumiem dlaczego szef nic z tym nie robie powinny posypac sie pozwy
4
maro 2015-02-22 23:25:07
xxx - jak sobie pajacu wyobrazasz jakby nagle cała załoga sklepu chciała dostac wdutygodniowy urlop np w lipcu? jak ulozyc grafik? Ułoż taki grafik i dopiero świruj straszeniem pip
pracownik 2015-03-04 13:16:13
Coś mi się wydaje że "klient" to praconik biurowy Topazu i dlatego tak zacięcie broni tego syfu.
DRIVER 2015-03-11 11:20:15
No cóż życzyć owocnych utargów i więcej uśmiechów dla przystojnych panów, którzy często was odwiedzają ;-)wtajemniczona wie o co chodzi buziaki :-*****
1
pracownica 2015-04-15 19:18:33
Ja pracuje w jednym ze sklepów Topaz co roku dostajemy urlopy 2 tygodniowe w wakacje jedyny wymóg od kierownika to aby się dogadać kto kiedy chce.Grafik z propozycjami na urlopy jest wystawiany na tyle wcześnie że możemy się dogadać , więc nie wiem o czym mówicie.
Men 2015-04-17 07:38:01
Mam kilka pytań do kierownictwa Topazu w Garwolinie: dlaczego w tym roku tak późno jest otwierane stanowisko ogrodnicze i czy w tym sezonie będzie obsługiwała ten dział Pani która obsługiwała go dwa lata temu i wcześniej? W tamtym sezonie obsługa była do niczego delikatnie mówiąc. Na tym dziale potrzebna jest osoba, która umie doradzić klientowi i ma wiedzę o sprzedawanych roślinach w ubiegłym roku nie można było uzyskać tych porad bo nie było osób kompetentnych na tym stanowisku.
2
Ada 2015-04-17 07:42:26
Tak zgadzam się z przedmówcą.
nowa 2015-04-19 12:46:00
wszyscy ci, którzy tak bardzo narzekają na "plotkarską" atmosferę w sklepach Topaz powinni zastanowić się czy aby przypadkiem nie popadają w zakłamanie, to że są tam plotki to wasza wina, sami to pokazujecie na tym portalu. Ciekawe jak długo byście wytrzymali w Biedronce, którą tak wychwalacie, że zarobki itp ale nie wiecie jak jest naprawdę ile trzeba poświęcić aby mieć te niby super pieniądze, ile godzin wypracować w tym nocnych, a na dodatek ta beznadziejna umowa na 3/4 etatu. Co wy wszyscy NARZEKAJĄCY możecie wiedzieć o "wyzysku", o którym tak ochoczo piszecie w kontekście Topazu, nie widzicie że świadczenia socjalne, że dni wolne, że brak pracy w nadgodzinach za friko, a a jeśli chodzi o przestrzeganie podstawowych przepisów prawa pracy, np przerwy i właściwy czas odpoczynku pomiędzy jednym, a drugim dniem pracującym itp. Jest tu tylu narzekających, ale tak naprawdę to nikt was nie trzyma w tych "obozach pracy", zwolnijcie się i zróbcie miejsce tym osobom, które chcą pracować i docenią swoje miejsce pracy, bo jeśli tego jeszcze nie załapaliście to WY je tworzycie i to Wy sprawiacie, że jest tam taka atmosfera jak jest. Dla tych, którzy nie znają słynnego polskiego powiedzenia, przypominam: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
xyz.....z 2015-04-19 19:58:14
Na tym portalu po prostu wypowiadają się osoby, które chcą pracować tylko pewna grupa społeczeństwa, która jest na średnim szczeblu od zwykłego pracownika tworzy plotki, poniża i nie da normalnym szarym pracownikom pracować bez stresu i strachu co będzie znowu źle. Takie osoby również wybierają sobie swoich pupilków z sali sprzedażowej i razem z nimi gnębią tych co plot nie robią. Myślę że Ty pod pseudo ,, nowa"jesteś osobą z biura i bronisz tego co się tam dzieje. Bo pewnie sama masz wpływ na taką plotkarską atmosferę i jesteś nie szanującą osobą innych. Ludzie, którzy piszą różne posty mają nadzieję, że w końcu zobaczy to właściciel i coś w tym kierunku zrobi, bo wiadomo dobry pracownik to taki co z uśmiechem na twarzy idzie do pracy a nie pod presją, którą tworzą p. z biura sklepu.
1
nowa 2015-04-20 07:31:50
NOWA oznacza nowy pracownik hali sprzedaży, jeśli aż tyle słów potrzeba aby zrozumieć. Jestem od ponad roku pracownikiem jednego ze sklepów, a wcześniej pracowałam w Biedronce więc mam porównanie. Warunki pracy nie do porównania. Jeśli chodzi o atmosferę, to zależy ona przecież od ludzi tworzących zespół, a nie zastanawialiście się czy aby przypadkiem powodem złej jest również zła współpraca ludzi, Ci z biura tez przed kimś muszą się tłumaczyć i tez za nas zbierają, jestem ciekawa jak byście Wy wszyscy "rządzili" i kierowali sklepami z takimi kombinatorami z jakimi również przychodzi mi niestety pracować. Chciałabym zobaczyć co po niektórych jak spinają d..y przed tzw "górą" kiedy tłumaczycie błędy swoich pracowników.
1
Foto-szpieg 2015-04-20 20:11:03
Topaz Garwolin?wystarczy przyjść na zakupy do Topazu np.w taką niedzielę po południu i widać pracowników,którzy pracują i te gęsi które tworzą przy pólkach 2-3 osobowe grupy i tylko szepczą zamiast zająć się swoimi obowiązkami,więc zapewne te śmieszne panie plotkary właśnie tutaj się rozpisują jakie to kierownictwo jest złe itp. śmieszne jesteście,przy najbliższej okazji robiąc zakupy w Topazie garwolińskim nagram te panie które tylko udają ze pracują i wstawię filmik na ogólnym forum,gdzie każdy będzie mógł waszą pracę obejrzeć i co najlepsze skomentować, zobaczycie jak się czuły panie które zostały obrażone na tej stronie, poczujecie na własnej skórze jak to jest być poniżonym na forum bądzcie czujne drogie paniusie bo pobawię się w szpiega :-))))))))jutro będę o 19 na zakupkach a może o 20? pozdrawiam :-))))
3
stały klient 2015-04-25 07:48:33
Tak to prawda, przydałoby się trochę tym ściemniarą wyrobić ruchy. Jest kilka pracownic, które pracują w pocie czoła a reszta przychodzi do pracy na pogaduszki i po to, żeby tylko innym tyłek obrobić. Potworzył się kółka wzajemnej adoracji i poza plotami nic ich nie obchodzi. Nie wiem za co pracodawca im płaci. Przydałyby się zmiany w personelu w Garwolinie bo niektóre Panie przychodzą do pracy tylko się lansować a nie pracować.
3
unkas 2015-04-29 18:54:51
Pracuje w firmie pracującej dla Topazów i muszę powiedzieć że pracownicy są tam źle traktowani.Cały prawie nadzór jest niemiły a nawet złośliwy.Atmosfera w sklepie jest zawsze napięta.Nie wiem czy o Paczuski chciał żeby jego firma tak wygladała.Niłatwo teraz bedzie odbudować mu reputację.Cały czas zastanawiam sie dlaczego daje szanse wykazania się tak tępym ludziom.Myslę że to rodzinka.
PełenLuz 2015-05-02 11:18:47
Hehehe......o ludzie kochani jesteście tacy zabawni a ty myster unkas przebiłeś poziomem swojej wypowiedzi wszystkich, którzy tu się rozpisywali.
Nie będę tu się rozgadywał ale o właściciela się nie martw, zapewne ma się bardzo dobrze zresztą jak cała sieć TOPAZ i na przeciw konkurencji oby tak dalej.Jednak pracownicy nie doceniają tego co mają,sami sobie szkodzą pisząc takie bzdury jak to wam źle.Zapraszam do Pol-Argos w Oziemkówce tam wam będzie dużo lepiej G.Ł.Ą.B.Y. wy kapuściane.......
4
misjonarz 2015-05-08 09:01:43
A które to panie z personelu tak się lansują po Topazie?;-)
1
iwi 2015-05-29 10:26:40
Niebawem otwiera sie u nas w mieście Topaz, są ofert pracy i chciałam zapytać jak u Was w sklepach było na początku?? jakie daja umowy?? czy pracujecie w godz nocnych? i czy są jakieś profity np bony itp?
ala 2015-06-05 16:54:05
powinni was wszystkich pogonic do pracy i zaczac placic od efektow i niewiele by zostalo tej wyplaty lenie
1
babilon 2015-06-19 16:14:10
jest kilka pracownic, które by chętnie wyrwał,ale kiedy pracują to ciężko na bajerke :-))))
1
kinia 2015-06-26 19:07:04
jak wygląda praca w Topazie na stanowisku mięsnym ? zastanawiam się, czy złożyć cv na to stanowisko. Ciężko jest?
10
tajemniczy klient 2015-08-15 19:55:22
topaz garwolin i kierownictwo hahaha nie polecam
kk 2015-09-08 14:14:07
praca w topazie 52 koszmar nierówne traktowanie pracowników sobota niedziela 10 12 godzin pracy 15 minut przerwy (biuro oczywiście przerwa ile chcą) najniższa krajowa jak chcesz wolne w niedziele to musisz iść do pani 'A 'podać powód i może wtedy rozpatszy twoją decyzje... niekompetencja osób w biurze...jak biuro ma focha zamyka się od środka i nie wiadomo co robią to są tylko nieliczne sytuacje które sie dzieją w topazie 52
6
koll 2015-09-10 12:07:36
Praca w Topazie..... hmmmmm . A pani kierownik z Topazu 18 (Mińsk ul. Targowa)jest okropną kobietą, która rozładowuje swoje frustracje na pracownikach. Dlugo by pisać ale sobie daruję. Godziny pracy to parodia, powinna się wziąć za nich inspekcja pracy.
10
Tadek 2015-09-23 14:24:25
Interesująca jak jest kierownictwo spoko, jak się dorwie chamstwo do koryta to tak jak wszędzie lepiej się zwolnić i mieć święty spokój bo jak TY się nie zwolnisz to Ciebie zwolnią z par 33
2
Driver 2015-09-25 12:00:44
A co masz tajemniczy kliencie :-) prawdopodobnie pracowniku hali :-) do pań pracujących w biurze w Garwolinskim Topazie?.Bardzo uprzejmie i przesympatyczne panie w przeciwieństwie do tych, które pracują na hali(najmocniej przepraszam, nie piszę tu o wszystkich), odpowiedzialne i rzetelnie wykonujące swoje obowiązki a ty prawdopodobnie pracowniku hali nie dość że nie szanujesz tego że wogule masz pracę to jeszcze na forum obrażasz swoje koleżanki.
2
Sebek 2015-10-09 11:04:40
Witam,
Czy to prawda ,że w Adamowie woj. lubelskie,powiat łukowski ,otwierają TOPAZ?
Oraz w ,którym miejscu i kiedy planowana data oddania budynku do funkcjonowania?
tajemniczy klient 2015-11-04 20:04:15
a kto powiedział że tam pracuję
Driver 2015-11-13 16:05:46
Jeżeli masz odwagę obrażać pracowników na forum to przedstaw się i nie zachowuj jak internetowy troll
Zadowolony 2015-11-25 21:53:25
Najlepszy Topaz 53 zaopatrzenie obsługa ........aby tak dalej.!!!!!
klient 2015-12-27 22:55:39
zgadzam się z opinią o Topazie w galerii mistrza Jana wszystko jest tam czego potrzebuję.
Emu 2015-12-31 08:40:46
umowa o prace na czas określony, tyle dostaniesz
1
Bania 2016-01-04 21:18:56
i godziny pracy na czas nieokreślony ;-)
ONA 2016-01-09 21:54:51
Witam jeżeli chodzi o pracę w Topazie to wspominam bardzo pozytywnie. Jeżeli chodzi o kierownictwo nie mogę wypowiedzieć się pozytywnie na temat jednej osoby,która zle traktowała swoich podopiecznych. Atmosfera robi swoje-jak w każdej pracy jest podstawą zgranego zespołu. Ogólnie firma wypłacalna,pełne etaty,składki wszystko tak jak powinno być. Polecam pracę w Topazie i pamiętajcie jeżeli kadra kierownicza jest chamska(a bywają,bywają) to niestety zawsze piszemy opinie negatywne. Dużo można opisywać...wstrzymam się i zachowam dla siebie pewne sprawy. Generalnie jeżeli jesteś osobą obowiązkową,pracujesz jak należy nigdy nie otrzymasz złego słowa. Pozdrawiam i pozdrowienia dla TOPAZA!buziak.
1
Emu 2016-01-10 21:59:24
Głupoty piszesz,nawet jak pracujesz dobrze zostaniesz jakbyś tego nie robiła. Pokaż raz, że potrafisz więcej, niż potrzeba to zajeżdżą ciebie jak stara kobyłę.
2
hala 2016-01-30 02:26:30
A w którym Topazie pracowałaś?
Nick 2016-01-31 17:26:05
Nie wierzę ja jak robiłam tam zakupy to zawsze coś nie tak ,a to po terminie kupiłam albo kasjerka nie naliczyla 30% rabatu więc co tu piszesz ,no chyba że tam pracujesz i chcesz "przydziobać "
Nick 2016-01-31 17:30:19
Pisałam oczywiście o 53 bo ktoś był strasznie zachwycony tym sklepem
nick 2016-02-28 23:06:26
nie nie pracuję w topazie 53 i dziwię się temu co wypisujesz? ale rozumiem konkurencja nie spi:
)
error 2016-03-21 10:07:01
a ile taki kierownik w topazie zrobi jak myslicie
error 2016-03-21 10:08:37
chcialem napisac "zarobi" sorki za literowke
port 2016-03-21 23:39:22
Praca w Topazie 55 -notoryczny brak pracowników,ci którzy pracują-robią za 2 lub 3 osoby.Kierownikowi zależy na opinii przełożonych,pracownicy to tylko narzędzia w dążeniu do celu(nagrody ,zagraniczne wycieczki).Pani z biura-burkająca królewna,za jej błędy odpowiadają pracownicy ,ale może liczyć na krycie ich przez kierownika.Ogólna strategia to spychologia odpowiedzialności a na szarym końcu pracownik,który dostaje w d...ę.
2
Laleczkafugu 2016-04-01 21:34:41
Moge dowiedziec sie czegos wiecej na temat tego sklepu? Chce zlozyc tam cv.. ale po twoim kom zwatpilam..
enter 2016-04-02 18:03:52
podobno zarobki smieszne bo ok chyba 2100 pln tak mowia ludzie
oszukany 2016-04-17 08:44:38
Pracując w Topazie łapcie złodzieji,bo za ich łupy wy musicie płacić,powodzenia
Dolinasan 2016-05-27 18:32:58
Topaz Grójec. Pracuje obecnie na okresie próbnym jako magazynier. Opinia nie polecam!Praca w normalnych godzinach. Codziennie do przyjęcia 5-15 palet wewnęcznych i do 8 zewnęcznych z asortymentem od 20 do 100 pozycji. To sprawdza tylko 1 magazynier w ciągu 8 godzin pracy czyli nie wyrabiasz się za co masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Osoby zamawiające towar nie liczą się ze stanem i stratami i zamawiają ile się da szczególnie warzyw . powstaje bałagan nie wiesz gdzie co jest i ciężko się doliczyć stanu. Często towar niesprawdzony z palet zabierają pracownice na sklep bez twej wiedzy i musisz go potem szukać i doliczać się bo nie znasz stanu.
Tą piękną prace wykonujesz sam na zmianie 8 godzin za 1850 brutto.
Wspominałem odpowiedzialność materialna i manko gwarantowane. Biuro czyli zarządzający wszystkie swoje pomyłki i braki zwalają na pracowników.
fdyhrtgfcjh 2016-05-30 20:04:12
niedawno zaczelam tam prace, i chyba zaczynam zalowac. niby dostalam umowe o prace a zachowuja sie tak, jakbym pracowala na zlecenie... robia grafik w ktorym daja mi wolne trzy dni a potem dzwonia ze mam jednak przyjsc do pracy, gdzie juz zaplanowalam sobie ten czas.
michał 2016-06-16 23:29:35
Ja to się zastanawiam czy pojawi się niedługo jakieś oferty pracy, bo w końcu doświadczenie jest dość cenne, niezależnie od kraju pochodzenia towarów..
3
Zostaw swoją opinię o P.H.U Topaz Zbigniew Paczóski - Grójec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U Topaz Zbigniew Paczóski