brak logo

ATB INFO -ELEKTRO

Ruda Śląska

Opinie o ATB INFO -ELEKTRO

anonim 2011-08-17 18:55:58
JA RÓWNIEŻ ZOSTAŁAM OSZUKANA W TEN SAM SPOSÓB, MIEJMY NADZIEJĘ ŻE TE OPINIE O FIRMIE OSTRZEGĄ INNYCH PRZED PODJĘCIEM PRACY U NIEUCZCIWYCH PRACODAWCÓWI!!!
były pracownik 2011-08-18 18:03:40
Miałem pracować w ATB INFO-ELEKTRO bogu dzięki że w porę zostałem ostrzeżony, to co tam się wyprawia z ludźmi to jakaś pomyłka, że też na takich nie ma kary!!!!Ludzie nie dajcie się nabijać w butelkę i pracować bez umów!!!!
anonim 2011-08-22 11:23:27
CHCESZ PRACOWAĆ I NIE DOSTAWAĆ WYNAGRODZENIA TO TRAFIŁEŚ DO ODPOWIEDNIEJ FIRMY!!!!
anonim 2011-08-22 12:12:34
Zanim podejmiesz pracę w ATB info-Elektro,dobrze się zastanów, i nie pracuj ani jednej godziny, ba JEDNEJ MINUTY BEZ umowy PISEMNEJ!!! bo pracodawca jest nieuczciwy, i nie ufaj zapewnieniom z jego ust, gdyż są nic nie warte!!!.TYLKO OSTRZEGAM!!!!!!
anonim 2011-09-01 02:50:18
Szanowny ja - napisz proszę jak długo pracowałeś w ATB i co robiłeś i co konkretnie Ci pracodawca zarzucił.
Napisz też dlaczego ustna umowa o dzieło i nie odpowiada? A wystawiłeś rachunek po zakończeniu umowy?
anonim 2011-09-01 21:00:27
jAK MASZ ODWAGE SZKALOWAĆ PORZĄDNEGO CZŁOWIEKA TO SIE PRZEDSTAW JA ZNAM TĘ FIRMĘ I Z NIMI WSPÓŁPRACUJE I NIE NARZEKAM .
PIWOŃ DARIUSZ 2011-09-01 21:01:59
PODPIS DO OPINI W/W
on 2011-09-01 21:22:58
[usunięte przez moderatora] Dariusz ,a czy Twój uczciwy ATB ,znalazł sobie jakiegoś ELEKTRONIKA do lutowania ??? jeśli tak to gratuluję ATB i współczuję ELEKTRONIKOWI !!!!
he he 2011-09-02 17:41:06
"on" gdyby ATB znalazło elektronika podobnego tobie to musiałbyś napisać gratuluję elektronikowi a współczuję ATB
A, 2011-09-02 21:23:56
Wreszcie ktoś zaczął tu pisać prawdę, o tej całej firmie,[usunięte przez moderatora] , oszukiwaniu na zarobkach , beznadzieja !!!
dARIUSZ p. 2011-09-03 21:10:20
PIWOŃ DARIUSZ - 2011-09-01 21:01:59

PODPIS DO OPINI W/W

TAK stoją pod bramą , a tak ogólnie to się warto przedstawić Pozdrawiam
anonim 2011-09-05 08:35:17
A, - 2011-09-02 21:23:56

Wreszcie ktoś zaczął tu pisać prawdę, o tej całej firmie, (usunięte przez administratora) beznadzieja !!!

Taki elektronik jak Ty to powinien zrobić to samo co marnej jakości polityk. Lepper dał Ci przykład.
on 2011-09-05 12:05:08
Widać że elektronik nadal nie ma etatu w ATB, a SZEFOSTWO już zaczyna bronić swojej (usunięte przez administratora) ,a Ty Dariusz Piwoń jesteś z reklamy ATB więc nie gadaj tu na temat zatrudnień w tej firmie bo (usunięte przez administratora) wiesz!!!
wyrozumiały 2011-09-05 13:08:19
To forum jest dla każdej opinii którą ktoś chce dać, nie rozumiem oburzenia że to kłamstwa, oszustwa, jakieś obelgi, skargi,Jestem zdania że kto chce pracować w tej firmie to powinien sam sprawdzić jak jest co jest prawdą a co nie i sprawa załatwiona,a nie opierać się tylko na tutejszych opiniach, sprawdzić czy jest tak jak tu piszą czy inaczej :) POWODZENIA:):
umieram ze śmiechu 2011-09-05 21:16:28
wyrozumiały - 2011-09-05 13:08:19

To forum jest dla każdej opinii którą ktoś chce dać, nie rozumiem oburzenia że to kłamstwa, oszustwa, jakieś obelgi, skargi,Jestem zdania że kto chce pracować w tej firmie to powinien sam sprawdzić jak jest co jest prawdą a co nie i sprawa załatwiona,a nie opierać się tylko na tutejszych opiniach, sprawdzić czy jest tak jak tu piszą czy inaczej :) POWODZENIA:):

ciekawe co będzie jak ATB tu zajrzy i wytoczy komuś proces o naruszenie dóbr osobistych - szczekać każdy może, jak już się trzeba podpisać to już odwagi jakby mniej :-) A swoją drogą nie myślicie chyba, że ATB przestało istnieć bo jakiejś zmierzłej babie (usunięte przez administratora) w pracy. To jest po prostu śmiech na sali. A Pani (usunięte przez administratora) za co wyleciała konkretnie - może się pochwali co jej pracodawca zarzucił. I czy Pani miała czy nie miała w końcu umowę i czy chciała czy mogła czy nie chciała i nie mogła odejść :-) To się nadaje na skecz. Była kiedyś taka wredna baba którą ponoć w Biedronce wykorzystali - krzyczała na całą Polskę i tylko Biedronce reklamę dobra zrobiła. Tutaj wychodzi na to samo. 2...3 osoby niezadowolone i conajmiej 2 razy tyle broniących.
anonim 2011-09-06 12:27:01
Ty umierający ze śmiechu weź poratuj firmę i się zatrudnij u ATB a potem umieraj ze śmiechu, hehehe a co do tego kto za co i kiedy wyleciał czy sam odszedł to co to ma do rzeczy, Ktoś tu nie rozumie zagadnien to są opinie i ostrzeżenia a nie przesłuchania, a drugą sprawą to byłoby super gdyby ATB tu zajrzał i wytoczył sprawę na pomówienia chętnie się zgłoszę na świadka .Ale złudne nadzieje,:( nie wytoczy sprawy bo TO WSZYSTKO CO TU PISZĄ TO PRAWDA !!!!
anonim 2011-09-08 08:03:26
co już nie odpisujecie? nie macie czasu? wszyscy znaleźli pracę? wspułczucia pracodawcom
hehe 2011-09-09 15:38:50
Pani (usunięte przez administratora) w firmie ATB nie została wywalona,a sama się zwolniła, a to taka mała różnica, wreszcie znalazła normalną pracę,pracowała w tym bagnie na warunkach wyżej opisanych 5 lat ,a dlaczego nie została zwolniona wcześniej???? a na jej miejsce Uczciwy porządny pracodawca nie przyjął nowego elektronika????i dlaczego do dziś ma z tym problem??Bo wreszcie ktoś napisał prawdę o metodach zatrudniania w ATB.
anonim 2011-09-09 19:49:18
Dzięki za ostrzeżenia właśnie miałem podjąć pracę w tej firmie ,jednak praca na 1/4 etatu mi nie odpowiadała,oraz okres próbny tak jak tu napisali bez umowy,więc serdecznie podziękowałem,to paranoja jakaś warsztat bez okna bez klimatyzacji smród z lutowania, warto to zobaczyć:):)dziwię się że ktoś tam w ogóle pracował,
anonim 2011-09-09 21:58:49
hehe - 2011-09-09 15:38:50

Pani oglądająca TV w firmie ATB nie została wywalona,a sama się zwolniła, a to taka mała różnica, wreszcie znalazła normalną pracę,pracowała w tym bagnie na warunkach wyżej opisanych 5 lat ,a dlaczego nie została zwolniona wcześniej???? a na jej miejsce Uczciwy porządny pracodawca nie przyjął nowego elektronika????i dlaczego do dziś ma z tym problem??Bo wreszcie ktoś napisał prawdę o metodach zatrudniania w ATB.

Coś przedmówca jest źle poinformowany. Za panią od TV w ATB pracuje od ponad miesiąca Pan (usunięte przez administratora) z tego co wiem współpraca układa się dobrze. A najnowsze wieści są takie, że pani od TV chce jednak wrócić do pracy. Chyba jednak ATB nie takie straszne. Zapytajcie Pania od TV ile razy ATB nie wypłaciło wynagrodzenia oszczercy.
anonim 2011-09-09 22:05:57
anonim - 2011-09-09 19:49:18

Dzięki za ostrzeżenia właśnie miałem podjąć pracę w tej firmie ,jednak praca na 1/4 etatu mi nie odpowiadała,oraz okres próbny tak jak tu napisali bez umowy,więc serdecznie podziękowałem,to paranoja jakaś warsztat bez okna bez klimatyzacji smród z lutowania, warto to zobaczyć:):)dziwię się że ktoś tam w ogóle pracował,

Kolejny oszczerca - ilu tych 1/4 etatowiczów już było? Z tego co wiem to ci którzy byli sami w ATB proponowali taki układ bo sami mieli w tym jakiś interes. Z tego co wiem to ATB zgłaszało ofertę pracy na cały etat - więc skąd te kłamstwa.
elektronik 2011-09-11 15:13:13
Do wszystkich niezadowolonych którzy mieli okazję pracować w firmie ATB, powinni się zastanowić nad sobą co robili ŹLE !!!
że tak się działo.
W dzisiejszych czasach Pracodawca ceni sobie Pracownika który posiada trochę oleju w głowie.
:) elektronik; pracuje od miesiąca współpraca z Pracodawcą jak i z Pracownikami układa się na odpowiednio wysokim poziomie.
Ogólnie jestem zadowolony z pracy jako elektronik a wynagrodzenie jest w określonym terminie i adekwatne do posiadanych UMIEJĘTNOŚĆI.
Powodzenia wszystkim sfrustrowanym poszukujących pracy !!!
z 2011-09-11 16:28:38
Żeby się mogli zastanowić to musieliby mieć trochę oleju w głowie. Problem w tym \, że jak się naoglądają TVN a w nim wojewódzkiego to potem usiłują robić jak on.
Problem w tym że chamstwo + inteligencja jest generalnie groźna ale jak już mamy do czynienia z chamstwem i debilizmem to potem wychodzą takie szopki jak tu na forum.
Dzisiaj ludzie zamiast dobrze pracować wolą opierdalać pracodawce.
2
gangster 2011-12-23 23:19:33
tak tak ten (usunięte przez administratora) pan z atb to niezly przekret kto pisze o nim dobre opinie to musial u niego robic badania (usunięte przez administratora)
marcin 2011-12-23 23:41:28
kto jest poszkodowany przez firme ATB prosze o kontakt pod nr (usunięte przez administratora)
marta 2012-01-14 00:29:24
CO ZA IDIOCI NA TYM FORUM .CI Z ATB TO NADAJA SIE NA KLAUNOW MOZE NIEDLUGO OTWORZA SWOJ TEATR W KTORYM BEDA ODGRYWAC SCENY OSZUSTW A MALO TEGO DRASTYCZNE SCENY GDZIE MAZ Z PIESCIAMI RZUCA SIE NA SWOJA MALZONKE PRZY DZIECIACH KTORE TO OGLADAJA . WRACAJAC DO WYNAGRODZENIA TO KAZDY PRACOWNIK JEST TAM SZANTAŻOWANY I ZASTRASZANY A PAN T .B JEST NIESZCZESLIWY BO JEST GRUBY TLUSTY I WYZYWA SIE NA PRACOWNIKACH I RODZINIE ZA SWOJ WYGLAD
damian 2012-01-17 23:54:19
bo nie dostala calej wyplaty
1
sasiad 2012-01-18 09:23:47
a to ma byc pomoc drogowa ? to raczej nic z tego bo ci z pomocy drogowej cie nie lubia?
natala 2012-01-18 09:30:59
ty myslacy chyba cie ponioslo albo byles chlopakiem od pana (usunięte przez administratora)ze tak dobrze sie wypowiadasz
Mamba 2012-03-18 19:33:44
Skoro tyle jest osób , które zostały (usunięte przez administratora) to świadczy o pracodawcy. dzisiaj 90 proc. społeczeństwa bardzo szanuje pracę.
kala 2012-03-18 19:36:30
no i widać, że nie ma to jak samemu się bronić pod płachtą anonimowosci
anonymous 2012-08-07 21:25:46
Te wiadomość napisał pan (usunięte przez administratora) :) tak dla informacji
ja 2014-01-25 22:17:02
wcale nie daje umowy idz i sprawdz jak daje to na 3/4 a pracuje sie po 8 h to tak żeby pan T nie musial za dużo płacić za pracownika a juz najlepiej zatrudnic niepełnosprawnych.
tork 2014-03-21 16:31:55
Może nikt nie ma odwagi zgłosić ich do inspekcji pracy, czy czegos w tym stylu. Nie myśleliście, by w atb info-elektro załozyć związek zawodowy?
Heh 2014-04-17 09:27:59
Myślę, że nie jest to firma na całe życie - a to oznacza, że angażowanie się w związki zawodowe na tym poziomie trochę nie ma sensu. Ktoś kiedyś musi sięgnąć po olej do głowy.
arek 2014-05-30 02:53:28
Czy ja wiem, sama istota związku przeciez przetrwa, pracownicy beda sie wymieniać, ale może warunki w atb info-elektro ulegna chociaz minimalnej poprawie.
nowy 2014-10-03 22:58:20
Jakie stawki są proponowane w ATB za godzinę?
maciek 2015-01-05 16:28:06
no pewnie, że tak, bo zawsze wszystko zależy od tego czy pracownicy są dla siebie mili czy nie, a to z tym róznie bywa tak naprawde i ciężko też określić czy dana osoba będzie do nas pozytywnie nastawiona czy też nie, bo na przykład może nie lubic naszego stanowsika i mieć z tym działem ajkieś ogólne konflikty..
olafek 2015-03-10 16:21:31
tylko to jest prywatna sprawa każdego czy angażuje się w związki zawodowe czy nie - tak samo jest z samym podejściem do pracy, może ktoś właśnie widzi się w tej firmie za kilkanaście lat i nie chce zmieniać pracodawcy? dlczego od razu stawiasz swoje tezy @Heh, jesteś może byłym pracownikiem tej firmy?
obcy zachodniopomorskie 2015-03-19 22:34:14
Widzę że gruba jest dyskusja i nie tylko na temat firmy Mi wystarczyło obejrzenie akcji z piecem na yotub hm dramat dzieci tego łosia sąsiadów policji pracowników hm u nas się takich ćwoków turla po mieście jak beczkę z piwem cud że ktoś taki prowadzi cokolwiek więcej niż balkonik przed sobą. Normalnie drugi sosnowiec współczuję mieszkańcom takiej reklamy i mam nadzieję że komendant z 4tego komisariatu już nie jest komendantem tylko ochroniarzem u "pana" tomeczka straciłem godzinę na obejrzenie jak również wiarę w polskie społeczeństwo. Pan Stonoga to powinien pana tomeczka hm sztaplarką do utylizacji zawieść. MASAKRA
Przedsiębiorca Normalny ze Szczecina
2
slim fast 2015-04-14 15:42:26
Właśnie oglądałem twoje filmiki na yutube jak im piec dostarczyli czyli właścicielom -warte obejrzenia takich buraków ze świecą szukać więc można sobie wyobrazić co to może być za pracodawca żenada że to CZŁOWIEK Z HALEMBY nawet mi się pisać nie chce wolołbym grubasowi przyjebać bo tak mnie nosi na jego widok w takich przypadkach aborcja powinna być dofinansowano z PAŃSTWA żeby ograniczać rozwój takich cielików
1
Dan 2016-05-20 18:36:19
Dają umowy o pracę i są to umowy o pracę na czas nieokreślony, dokładnie tak. Dlatego bardzo mocno polecam tutaj aplikować, jest naprawdę starannie wszystko przemyślane, jak nigdzie praktycznie, polecam
Zostaw swoją opinię o ATB INFO -ELEKTRO - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATB INFO -ELEKTRO