brak logo

Studio Reklamy Kontrast Jacek Szych

Gdańsk

Opinie o Studio Reklamy Kontrast Jacek Szych

były pracownik 2012-12-07 20:02:51
polecam firmę i pracodawcę.
powyższe, to zwykłe paszkwile podszywającego sie wyrzuconego nieudacznego pracownika.
zwykła 2012-12-08 08:53:23
po czym poznać opinię od paszkwila?
po czym poznac pracownika od obiboka?
po czym poznać prawdę od dezinformacji?
n1347 2012-12-13 05:34:38
ciekawe czy krytyka dział konstruktywnie na wieszcza,
czy wieszcz może się zmienić? no ciekawe, ciekawe
pracujący 2013-07-09 08:24:23
hej

Wada - jak nie pracujesz i blefujesz, że coś umiesz, to będą kwasy i prędzej, czy później dołączysz do grona sfrustrowanych wyrzuconych nieudaczników.

Zaleta - jak pracujesz i znasz się na rzeczy, to trudno znaleźć lepszą i dobrze płatną.
Tyle w temacie ; )
ja 2013-07-12 20:07:23
największa wada: nie płacą
największa zaleta: jest duzo pracy i rzeczy do zrobienia
ja 2013-07-13 11:20:47
Jak wiadomo zarobi ten co zrobi, a nie udaje lub popsuje - i tak zwyczajowo w miejscach pracy jest na całym świecie :)
Poza tym skoro rzekomo nie płacą, to Ci co tam pracują pewnie żyją z powietrza :) - głupie gadanie.

Jak się podpiszesz to zapytam, co było powodem Twojej porażki - warto wiedzieć, by nie narzekać na każdego pracodawcę, szkołę, studia, rząd, ustrój, jedzenie, ciuchy, itd.
ja 2013-07-13 19:04:34
ja - 2013-07-13 11:20:47

Jak wiadomo zarobi ten co zrobi, a nie udaje lub popsuje - i tak zwyczajowo w miejscach pracy jest na całym świecie :)

Poza tym skoro rzekomo nie płacą, to Ci co tam pracują pewnie żyją z powietrza :) - głupie gadanie.



Jak się podpiszesz to zapytam, co było powodem Twojej porażki - warto wiedzieć, by nie narzekać na każdego pracodawcę, szkołę, studia, rząd, ustrój, jedzenie, ciuchy, itd.

i tak juz macie taki PR w necie, ze takie tlumaczenie w oczach potencjalnych kandydatow do pracy was nie poratuje :( i dobrze, szkoda ludzi
on 2013-07-13 21:35:06
W pizzerii tez nie zapłacą, gdy źle rozwieziesz pizze.
ja 2013-07-15 11:07:58
tiaaa...w pizzerni to każą Ci jeszcze odkupić i sobie zjeść taką zimną.
Takie hejtowe niby "PR" działa skutecznie, ale jako zapora na bumelantów, a tych nie szkoda.
Jak ktoś umie i jest pracowity, to zarobi w tej firmie.
Pozostałym wypada życzyć "owocnych" hejtów w sobotnie wieczory - tylko tyle im widać pozostało.
anonim 2013-07-24 10:32:02
tak, jak w każdej pizzerii. rozmawiac ze (usunięte przez administratora)
on 2013-12-02 10:27:30
A przepraszam.. czy to przypadek ze oferta pracy "kontrastu" wisi po różnych serwisach od lat? Czy ktoś zastanawiał się dlaczego ?? Hmm panie(usunięte przez administratora) czekamy na odpowiedz ...,
bez dalszego komentarza 2013-12-02 11:47:51
Jak ty dajesz radę żyć... bez podstaw rozumowania?
Pewnie ktoś Cię utrzymuje (biedny ten ktoś).

Niemniej przykro nam, że nadal szukasz pracy i w drodze frustracji mało intelektualny hejt uprawiasz.
Robisz z siebie idiotę takimi tezami.

Każda normalna firma, zawsze będzie zapraszać i rozważać nowych kandydatów do współpracy, ale co o tym może wiedzieć taki "fachowiec" bez pracy.

Przedłóż lepiej przykład rekomendacji swojej pracy o ile posiadasz coś takiego i pod czym mógłbyś się podpisać Imieniem i Nazwiskiem, może uda się, jakąś prace dla Ciebie zorganizować - choćby sprzątanie.

W przeciwnym wypadku stań w szeregu z pozostałymi partaczami, a nie zawracasz ludziom głowę takimi postami.

PS.
Ci z http://lpp.pl/kariera, też jak i inne firmy np. http://rekrutacja.wp.pl/
nie chcą Ciebie? Wg Ciebie, to pewnie coś u nich nie tak.

Bez dalszego komentarza.
haha 2013-12-02 11:55:47
Przykładowa Wirtualna Polska, LPP, czy ten choćby portal też szukają pracowników chcących pracować (każda firma szuka)... hmm, faktycznie, trzeba się zastanowić, czy i z nimi też coś jest nie tak :)
haha Dzięki 'ON' otworzyłeś mi oczy.
Każdy kto szuka pracowników wczoraj, dziś, jutro, jest podejrzany. :D
- idź do stoczni, może tam nie szukają nikogo :)
krzysio 2013-12-02 14:21:12
Widzę ze w firmie się strasznie nudzicie :D
haha 2013-12-02 16:17:19
... nadal błądzisz.
A pizza chociaż smakowała?
my nie narzekamy 2013-12-02 16:44:16
My nie narzekamy. A jak tam u Ciebie, nadal na utrzymaniu bliskich? Przyjęli Cię gdzieś w końcu? Czy nadal wyrzucają Cię za niewinność? Naprawdę, marnujesz się.
on 2013-12-02 16:59:52
Nie do końca się znam, poza tym nie chce mi się, ale mogę pościemniać. Może uwierzą i coś uda mi się uciułać.
alien. 2013-12-03 14:03:10
Widzę ze BIURO SZANOWNE MOCNO się miota - ale co się dziwić:D

Szanownym czytelnikom i przyszłym pracownikom polecam DOKŁADNĄ
analizę 14 stron umowy + dodatki (ciekawostka przykladowo w takim TECHNOSERWISIE jest 1 strona). Ha, bynajmniej nie UMOWY O PRACE
a cyrografu ZLECENIA gdzie pracownik zaświadcza nawet ze przeszedł
sam na swój koszt szkolenie BHP! (w tehnoserwisie jest normalne szkolenie)
Tak to prawda bezrobotny rzadko czyta wszystko... ale to jeszcze nic zalecam szczególnie punkt o wynagrodzeniu np.odszukajcie tam sumę końcową która zarobicie.. hehe.

To zaden HAJT,TROL a argument poparty dowodami, wrzuce na P2P.

alien.

ps. Klakierom wybaczam bo zdradzaj syndrom sztokholmski .
Seba - grafik online 2013-12-03 16:19:11
Współpracuję od blisko roku i jak na razie żadnych uwag mieć nie mogę.

Wypowiem się, bo ta firma, to jedno z moich źródeł dochodu i mierzi mnie,
jak ktoś je tak nikczemnie hejtuje.

Alien - piszesz bzdury i anonimowo tylko potrafisz obrażać ludzi, którzy nawet nie mają szansy skonfrontować Twoich racji przed sądem.
Dowodzisz w ten sposób, że jesteś zwykłym hejterem z sieci.

Nie podobają Ci się umowy w tej firmie, to zatrudnij się w innej.

Ja z nimi współpracuje, jako grafik online, czasami coś wyklejam i drukuję na drugą zmianę i jest ok.

Mam zapewne taką samą umowę o której wspominasz (kilka stron i wiem, że inni mają tej samej treści) i nie widzę w niej nic dziwnego?

Zakładam, że masz małe doświadczenie zawodowe i to bez umów o pracę,
stąd Twoje pretensje, że w tej umowie musisz z kimś się konkretnie bez ściemy na coś umówić.

Poza tym, kto może podnosić pretensje, że Zleceniodawca dokładnie rozpisuje zakres umówionej pracy i chce w tego rodzaju branży płacić zadaniowo, a nie za "nasiadówkę".
Zazwyczaj ze Zleceniodawcami tej branży nie ma nawet umów.

Rozliczają się ze mną za pracę, tak jak ustalę i w terminie jaki ustalę, więc o tych płatnościach to też jakieś mity lub ktoś zwyczajnie nie wykonał zlecenia, a chce kasę i podnosi pretensję, że mu się należy.

Przekonany jestem, że dlatego dokładnie rozpisują zakres oczekiwanej pracy i rozliczeń, bo mają właśnie doświadczeniach z takimi, jak Ty.

Napisz uczciwie kim jesteś, co robisz, czym się zajmujesz, co reprezentujesz, czy masz referencje - uwiarygodnij się, wówczas może zyskasz zainteresowanie.

Inaczej, jak wspomniałem, jesteś zwykłym hejterem, który ma pretensje do świata, że za nim nie nadąża.

Pozostaje mi tylko wyrażać nadzieję, że to prosta argumentacja,
nawet dla tak nienawistnego człowieka, jak Ty i potencjalnych ofiar Twoje nienawiści przeplecionej z głupotą. Żal mi Ciebie, a zarazem nie zasługujesz na pożałowanie.
drukarz solventowy 2013-12-03 18:01:01
Ja z nimi współpracuję też od roku i jest ok.
Ze wszystkim idzie się dogadać, więc nie jarze o co hejtowi chodzi.
Szukam jednak pracy bo mam za daleko więc jakby coś dajcie znać gdzie są lepsze warunki lub chociaż podobne.
M 2013-12-03 18:21:23
ja wlasnie pracuje na drugiej zmianie, też podobno jednego takiego hejta,
wiec dziękuję im za zwolnienie swojego stanowiska :)
na razie wylaczam subskrybcje - jest spox i nie szukam
rozbawiony 2013-12-04 09:24:24
Rozbawił mnie tekst Aliena "umowa ma 14 stron...to cyrograf".

Alien - a Ty orientujesz się ile ma stron Kodeks Pracy, Regulamin Zakładu Pracy oraz Regulamin i Instrukcja BHP,
które zgodnie z prawem muszą stanowić integralną część Twojej super jednostronicowej
umowy o pracę? Doczytaj tą jedną stronę, masz w niej zapisane o tym.

Oba dokumenty mają minimum po grubo więcej niż kilkadziesiąt stron
- chyba, że masz wersję mini i czytasz lupą :).

Twoja wiedza o umowach, jest równie ograniczona i zabawna, jak Twoje powyższe
"uprzejmie donoszę...że mają więcej stron w umowie, niż potrafię ogarnąć".

Nie wątpię, że w nowej firmie, pewnie dali Ci tylko łopatę i rokowanie pracy
"być może do jutra", więc i załącznik z listą przedmiotów powierzonych Tobie, jako pracownikowi nie jest nawet potrzebny.

Żalisz się, bo zewsząd Ciebie wyrzucają.

W nowej firmie też jesteś na wylocie, stąd kręcisz się po takich mało merytorycznych stronach.
anonim 2014-05-06 09:41:40
Miałem okazje pracować w kontrast i mogę śmiało powiedzieć, że z naprawdę dobrze stojącej na rynku firmy zrobił się jeden wielki upadający twór. Kwestii wypłat zakresu obowiązków nie ma sensu poruszać - to bardzo indywidualne podejście, natomiast atmosfera i cała otoczka miejsca pracy to po prostu tragedia mobbing na każdym kroku, bezsensowne godzinne nasiadówki zwane planowaniem dnia. Moim zdaniem chcesz się przekonać sprawdź samodzielnie i napisz opinie moja jest negatywna ponieważ nie tak powinno wyglądać miejsce pracy.
3
na szczęście były 2014-11-20 15:18:27
Tak ma zlecenia.
Poprawki z zeszłego roku:-)
Jak myślisz ile może zrealizować firma gdzie pracują 2-max3 osoby produkcyjne.
Tyle co zwykła gararzówka tylko 2x drożej bo trzeba utrzymać jeszcze kilka darmozjadów z administracji:-)
Tak, tak. Ta firma ma wyjatkoą strukturę gospodarczą:-)
kamil 2014-12-31 05:44:10
beznadziejne te wpisy / nic z nich nie wynika / ktoś tu się anonimowo wynurza i to najwidoczniej z powodu, że go wyrzucono lub nie przyjęto
kosa 2015-07-21 12:23:59
do benjamina cefałke mozesz wyslac zawsze nawet jak nie ma ogloszonej rekrutacji. rotacja jest mala bo dobrze traktuja ludzi. firma spoko polecam. stary pracownik.
LoLo 2015-07-21 14:52:19
Jak nie masz nic lepszego na oku, to zawsze się możesz w kontraście zaczepić, ale nie polecam na dłużej. Niewielkie możliwości motywowania pracownika, niejasne drogi awansów, sporadyczne premie, marny socjal. ot i kontrast.
Obserwator 2016-02-13 01:13:21
Od kiedy pogorszyło się w tej firmie? Czy jeszcze przy ul. Grunwaldzkiej? Czy mister Krzysztof G. jeszcze zarządza tą firmą? Bo w KRS-ie już nie widnieje jako prokurent.
beniamin 2016-02-14 14:06:58
Normalny człowiek robi swoje, w ten sposób zarabia i żyje swoim życiem.
Jak bardzo trzeba mieć problem z głową, aby obserwować czyjąś firmę? lub osobę?
Obserwator - zmień lekarza.
Chcesz być szczęśliwy? To obiektywnie zastanów się, dlaczego wypieprzają Cię z każdej roboty i w konsekwencji marnujesz swoje życie obserwując innych :)
beniamin 2016-02-14 14:15:33
Normalny człowiek, gdy robi swoje, to w ten sposób zarabia na życie i żyje swoim życiem.
Jak bardzo trzeba mieć problem z głową, aby obserwować czyjąś firmę? lub osobę?
Obserwator - zmień lekarza.
Chcesz być szczęśliwy?
To obiektywnie zastanów się, dlaczego wypieprzają Cię z każdej roboty
i w konsekwencji marnujesz się w tym miejscu :)
Z pierwszej ręki 2016-08-31 17:42:04
Pokrótce to złodziejska firma, która w branży na Pomorzu jest spalona.
A opowieści jak to jest dobrze i jakie socjale itp?
Przecież tam pracują tylko 2-3 osoby!!!!
Kiedyś i owszem 15-20.
Ale na dzień dzisiejszy to firma z komornikiem na karku śmieciowymi umowami i tylko żółtodziób może skusić się na pracę tam.
Firma, która ma komorników na karku płaci socjal????
Przestańcie wierzyć w wypociny właściecieli podających się za grafików on-line:-) he he.
Zresztą w dzisiejszych czasach doprowadzić prężną firmę z wyszkoloną kadrą do takiego stanu to jest naprawdę wyczyn godzien nagrody Darwina.

2
Gość 2016-09-01 06:47:29
W mojej ocenie, to właściciela sprawa, jak prowadzi swoją firmą.
Ja z tą firmą współpracuję od czasu do czasu i nie narzekam.
Jak nie będą płacić, to zawsze znajdę inną, choćby tutaj.
Swoją drogą, nieźle kogoś tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boli, bo łeb ma najwidoczniej przeorany :)
Piotr 2016-09-01 08:19:01
Jak ktoś jest dobry w tym fachu, to zawsze sobie znajdzie pracę na swoich warunkach.
No, ale niektórym fachowcom pozostaje tylko zaśmiecać innym skrzynkę swoimi żalami.
KAT 2016-09-22 17:55:13
Ty głupi jesteś.
Sam sobie zadajesz pytania trollu?
Przecież się zawijacie powoli, każdy to widzi.
Teraz trzeba będzie zrobić dobry PR Oliwii bo widzę że zatrudnia na gębę tak jak ty.
PIP was dobije
1
romek 2016-09-22 20:08:12
Sam sobie odpowiedz, jak nazwa się ten, który swoje wolne chwile spędza na obgadywaniu innych i anonimowym spamowaniu?
Ja właśnie podjąłem pracę w tej firmie tydzień temu,
dodatkowo poprosiłem o pierwszą tygodniówkę i jest ok. Ludzie spoko.

PS. KAT, który obserwuje z pierwszej ręki. Ty masz jakieś jedno prawdziwe imię? Czy dualność osobowa uniemożliwia takie sprawy? Pytam hipotetycznie bo i tak widać, że blefujesz. Pewnie jestem na Twoim stanowisku i dlatego tak Cię boli teraz. Dodam, że niezły bajzel musiałem po Tobie ogarnąć.
Sam bym Ciebie wywalił i kazał jeszcze sobie zapłacić odszkodowanie.
1
KG 2016-09-28 19:28:12
Na umowę owszem. W 4 oczy:-)
Zatrudniają tak jak żona właściciela zatrudniła przedszkolankę w Kids Lab.
Bez umowy do pilnowania dzieci.
Ale tam podobno już PIP siedzi.
To są ludzie którzy tylko batem na ludzi się bogacą.
Omijać szerokim łukiem.
1
romek 2016-09-30 12:52:01
Żalący się na tych stronach pod różnymi nickami, nawet pewnie sobie nie zdaje sprawę, jak swoją frustracją korzystnie promuje daną firmę :) Anonimy zazwyczaj przynoszą skutek odwrotny.
PS.
Ja nie narzekam. W poprzednich firmach, doświadczyłem o wiele gorszych relacji i warunków pracy.
W tej natomiast zachowane są standardy, a pozostałe kwestie można zwyczajnie umówić,
o ile nie jest się lingwistycznym kuternogą i ma się faktycznie coś w danym zawodzie do zaoferowania.
Żalący się, pewnie nie dostał tego, co sobie zamarzył i zarazem nie miał też w zamian nic do zaoferowania.
Antysocjopata 2016-10-21 17:13:03
Czy KG będzie się jeszcze udzielał tutaj czy może pod mostem nie będzie WI-FI?
Buhahahha
Kat 2016-11-08 20:08:28
No
Czyli ta druga opcja.
A teraz trzeba ostrzec całe trujmiasto przed szukającym pracy destabilizatotem.
romek 2016-11-18 09:09:28
"Kat", "Antysocjpata", "Z pierwszej ręki", czy jak się tam teraz nazywasz :)
Skoro "Trójmiasto" piszesz przez "u", to już wiadomo, że prawdziwy Twój nick to"Analfabeta",
przy powyższym Twój nick "Antysocjpata", to też zwykłe nadużycie :)
Powinieneś usunąć pierwsze człon tego wyrażenia i będzie zgodnie z prawdą
- nie bój się prawdy , to da się leczyć :)
Zostaw swoją opinię o Studio Reklamy Kontrast Jacek Szych - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Reklamy Kontrast Jacek Szych