brak logo

A-Z BIURO

Jarocin

Opinie o A-Z BIURO

praca 2011-05-27 18:12:45
A i za pomoc też wyrazy szacunku .
W końcu wy też nasz szanujecie i pomagacie
anonim 2011-05-27 19:36:41
kierowcy zawsze maja czas zeby zostac... a dobre pytanie jest o godzinie 16,15 czy zostajecie dluzej... tak dla przypomnienia jak zadajesz pytanie dodaj chciaz wyraz JESZCZE np. jeszcze dluzej bo dluzej to jestesmy od 15.15
Mamuska 2011-05-27 19:40:50
A tu jak zwykle dziecinada .
Dzieciaki czytam i się zastanawiam czy wy znacie życie i czego oczekujecie od pracy , zakładu pracy , właścicieli i kolegów , koleżanek w pracy . NARZEKACIE , OBRAŻACIE , WYŚMIEWACIE . No cóż jak mało wiecie o życiu , a o marzeniach można pisać tylko czy to coś zmieni jak dla mnie nie . Nie rozumiem poco się nakręcać i wiem że niektórzy tego nie zrozumieją ale ja jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona z pracy , wynagrodzenia i ludzi z którymi pracuję na codzień .
Pozdrowienia dla wszystkich . Pa Pa
anonim 2011-05-27 19:45:54
Dokładnie ciekawe dlaczego nie zostają handlowcy .
anonim 2011-05-27 19:47:40
Dobra rada dla innych :

" Nie zawsze trzeba mówić to co się wie, lecz zawsze trzeba wiedzieć to co się mówi "
anonim 2011-05-28 08:26:59
Serce głupca znajduje się w jego ustach, język mądrego znajduje się w jego sercu.


nowy 2011-05-28 12:28:00
Jak dla mnie nazie firma Ok . Ale faktycznie trzeba sie narobic i nadodatek wiecej niz 8 godz. dobrze ze chociaz za to placa NIE TO CO W POPRZEDNIEJ PRACY . Ludzie tez narazie spoko .
Marzena 2011-05-28 20:35:54
Kierowco, magazynierze - Ty masz płacone za nadgodzinę i często naciągasz żeby 10 -go było więcej. Handlowiec - nadgodzinę z regóły robi w ramach \" pomocy społecznej\" o środowych i czwartkowych spotkaniach za free nie wspominając. Przyjrzyj się kolego ile i za ile towaru miesięcznie wywozisz - odnieś to do wyników handlowców i przemyśl to czy czasem wyniki ich pracy nie są reką szefostwa obniżane. Podnieś głowę do góry - 10-tego MOPS na pierwszym pętrze znowu płaci!!!
Endrju 2011-05-29 15:17:39
pracowałem tam troche i sie ciesze ze nie pracuje tam
ludzie (usunięte przez moderatora) jak na plantacji bawelny
szefostwo (usunięte przez moderatora) ciagle jakies pretensje o byle co gadka jak z dzieckiem
robisz 10 godzin dziennie i 15 min przerwy
zdzisiek 2011-05-29 17:16:20
Super że jest takie formum .
Apeluję do szefostwa DLACZEGO HANDLOWCY NAM NIE POMAGAJA JAK JEST TAKA POTRZEBA !!!!!
Mam nadzieje że szefostwo czasem czyta to forum .
anonim 2011-06-01 00:58:25
No super a ty jak jesteś dobry handlyrz to rób wyniki a nie płacz że firma kiepska , albo samochód kiepski , lub że za darmo siedzisz w pracy .
Pamiętaj że tam pracują inni i nie bądź zdziwieni że piszą co o twojej pracy sądzą . Jak ktoś super napisał " Jakim głosem mówisz, takie otrzymasz odpowiedź " .
anonim 2011-06-02 22:54:58
No tak, opinie różne!!! żal wam, że niektórzy potrafili się wyrwać z tego obozu??? że potrafią wykorzystać umiejętności przekładając je na pracę a nie pieczątki?? ja trzymam jej stronę!!! każyd ma wybór i własne życie!!! pseudo koleżanki i koledzy nie pomogą...kasa, kasa, kasa??? a za co my pracujemy??? za batoniki???!!! otwórzcie oczy!!! jesteśmy wykorzystywani i oszukiwani, trzeba coś z tym zrobić!!! skupmy się nad tym a nie nad oceną tych, którym się udało!!! w końcu, to my w gnoju zostaliśmy i prowadzeni jesteśmy przez ludzi ze słomą w butach!!!
pracownik 2011-06-03 22:27:32
A ty jak zwykle już się zwolnie , tylko jakoś się zwolnic nie możesz . Daremna praca i wypłata tylko jakoś nie możesz podać innej gdzie zarobię więcej . Nie obiecuj tylko to zrób , ale jak zwykle będziesz siedział i biadolił a i tak nic nie zrobisz a szefom to pierwszy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejdziesz i piszesz o obłudzie masakra .
kryśka 2011-06-03 23:15:58
Ludzie jak możecie tak kłamać no po prostu nie wierzę . Czy wy jesteście katolikami ? Chodzicie do kościoła .
Bardzo dobrze mi się pracuje , firma OK , szefostwo w porządku , wypłaty na czas , nadgodziny wypłacone , super i w porządku ludzie i extra atmosfera w pracy .
Jakoś w pracy tak się nie żalicie , nie narzekacie , co tu jest grane . Chyba faktycznie ktoś sobie urządził zabawę .
Tutaj chyba można wyrażać tylko negatywy widzę że jak ktoś broni firmy w której pracuje , lub nie zgadza się z negatywami no to może być tylko szefowa , lub szef ???
A może to zamierzony cel naszej konkurencji . Jak ktoś chce się dowiedzieć coś o naszej firmie najlepiej niech zapyta ludzi tam pracujących a nie czyta jakieś wypociny nie wiadomo kogo .
anonim 2011-06-04 09:21:44
Widać kierowcy mądrzejsi są od \"góry\" Kiedys pracowałem w az jako (nie wiem w końcu właściwie co?) kierowca, chodziarz, wyprowadzacz, śmieciarz, palacz, magazynier, pakowacz...ojjj długo by tak można wymieniać a pensja za jeden etat i do tego cieniutkaaa nie tak jak gabaryty pani szef
obcy 2011-06-04 10:19:12
nie jestem i nie byłem pracownikiem az,ale mam tam paru znajomków.To co wyprawia tzw.szefowa,i to od zawsze,jest poniżej jakichkolwiek norm...kobieto ,myślałem ,że już bardziej skompromitowac się nie możesz,jednak udowodniłaś całemu światu,że jesteś super zdolna i potrafisz pogrążac się jeszcze bardziej.Donosicielstwo,skłócanie pracowników,szpiegowanie to normalne ,tzw,szefostwa,postępowanie a do tego arogancja,chamstwo,dwulicowośc i terror.PODłOSC w czystej postaci.Gratuluje samopoczucia,udanego grilla,żryjcie aż pękniecie.
Dział sprzedazy 2011-06-04 12:03:01
Mam głegoką nadzieję że szef , lub szefowa czyta , lub uczestniczy w tym forum może przyjrzą się niektórym i wyciągnie z tego wnioski . Handlowcy powinni nam pomagać jak jest taka potrzeba , w końcu robią to dla swoich klientów , a nagodziny mogą sobie wybrać w inny dzień jak jest luźniej .
anonim 2011-06-04 12:49:51
Co się dziwicie opinią i oburzeniu ? Widziałam jak się żegnała z nami i szefostwem , jaka to jest wdzięczna za możliwość pracy w A-Z , jak to się dobrze z nami pracowało , a najlepsze było hasło że jak się jej w nowej pracy nie uda to czy może do nas wrócić . Ja nie oceniam jej decyzji ale ja takich ludzi nie lubię i mocno zastanawiam czy jej „ szczerość „ była tylko wobec szefów czy też wobec mnie . I faktycznie co o mnie , lub o tobie myślała .
obcy 2011-06-04 14:34:15
gdyby w az było dobrze,pracownicy nie uciekaliby z tej firmy...ile osób i dla czego odeszło w przeciągu roku...niech każdy odpowie na to pytanie sobie sam.Panika szefostwa,spowodowna zwolnieniem się jednej osoby,obrażanie jej i grożenie ,świadczy o nędzy moralnej i umysłowej w/w.
baton 2011-06-05 17:22:03
Drogi szefie i szefowo latwo wam przychodzi oczernianie innych, a zastanowiliscie sie nad swoim postepowaniem w stosunku do swoich pracownikow? Pracujemy po 10 godzin, otrzymujemy pensje ktora ledwie starcza do 10, mamy 15 minut przerwy i poparzone przelyki, co tydzien fundujecie nam srodowy wolontariat, ostatnio juz nas nikt nie pyta czy mozemy zostac, bo jest pryzmus. A co wy myslicie, ze nie mamy zycia poza azetem, ze nie mamy dzieci, wiemy ze o swoich dzieciach juz zapomnieliscie, bo wedlug was maja wszystko ale nie maja najwazniejszego uwagi, kiedys to pojmiecie. Najcennieszym kapitalem kazdej firmy sa pracownicy, ale zeby utrzymac dobra zaloge potrzebne sa motywatory, batonik i zeton to za malo. Szanujcie nas to i my was zaczniemy szanowac
obecka 2011-06-07 18:43:51
Dobrze napisane rotacja jak cholera , ciekawe dlaczego nie piszecie że zdecydowana większość osób pracuje 2,3,5,7,8,10 i nawet powyżej 10 lat ????? Nawet [usunięte przez administratora] pracowali z 5-6 lat , [usunięte przez administratora] też z 3 lata . Więc czegoś nie rozumiem ??? Jak tam było tak źle i tyle lat pracowali ??? No wiem zaraz ktoś napisze że tyle lat się prosił żeby go w końcu wylali !!!
[usunięte przez administratora]
anonim 2011-06-08 21:14:02
Zgadzam się że każdą firmę zarówno zbudują jak i zrujnują ludzie. Całe szczęście że "perełek" jest niewiele reszta to normalni i w porządku ludzie .
Kiedyś tam pracowałam 2011-12-14 16:07:23
Przyznaje, że od ponad roku nie wchodziłam na opinie o a-z a tu tego aż TYLE!!! Może nie całkiem opinii jak kłótni. Ja pracowałam tam krótko- ok 3 m-cy (nie przedłużyłam umowy). Ogólnie mówiąc \\\"polityka\\\" pani [usunięte przez administratora] jak i pana [usunięte przez administratora] jest dosyć ciekawa i nie dziwi mnie do końca fakt rozżalonych i wściekłych opinii na ich temat. Choć jeśli chodzi o prowadzenie tego rodzaju przedsiębiorstwa i zatrudniając tylu pracowników muszą mieć głowę na karku. Dla mnie ogromną zaletą była zawsze na czas wypłata ale ... nie rozumiałam dlaczego była tak okrojona i to zawsze bardzo podstępnie. Jedna rada dla Was jak to czytacie drodzy [usunięte przez administratora] doceniajcie pieniężnie pracę ludzi, a będziecie mieć więcej. Nie ma to jak zadowolenie dwóch stron :) Do tych co czekają na jakieś opinie to praca w tej firmie wymaga spełnienia wszystkich wymogów szefa i szefowej, którzy nie do końca mają te same zdania i poglądy na dany temat; zatrudniając się tam musisz mieć niekiedy nerwy ze stali np. po godzinach nieopłacone \\\"zebrania\\\" o reszcie nie pisze bo być może zostało już coś zmienione. Ja odeszłam bo nie odpowiadały mi reguły tej firmy.
Pozdrowienia dla \\\"starej ekipy\\\"
pracownik 2012-01-07 07:55:50
Powiem krótko ale niektórych boli że ich z pracy wywalili , winni wszyscy szefowie , koledzy , koleżanki , firma . A może po prostu nie chce się pracować ? Firma jest jaka jest cudów nie ma , ale też nie jest źle . Trzeba patrzeć realnie a nie pisać o marzeniach .
Cała reszta to frustracje kilku ludzi którzy nie radzą sobie w życiu no poprostu przykro czytać i mogę tylko współczuć.
pracownik 2012-01-28 12:38:42
Witam pracuję tam kilka m-c zastanawiałem się czy tam iść po przeczytaniu pewnych opinii na temat tej firmy teraz muszę powiedzieć ale ludziska wypisują głupoty . Super firma super pracownicy trzeba robić ale można też zarobić jak dla mnie najlepszą kasę jak do tej pory . Z szefostwem i [usunięte przez administratora] nie dyskutuję .
To moja opinia a jak będzie źle lub znajdę lepszą pracę to odejdę i tyle .

Pozdrawiam
anonimus 2012-02-26 10:14:05
Ludziom chyba faktycznie nie chce się pracować , dla mnie najlepsza praca jaką miałem . Na dzień dzisiejszy boję się żeby jej nie stracić bo nie każdy może sobie na to pozwolić . / Tak jak siersciuch rok siedzieć w domu na utrzymaniu rodziców /
były 2013-01-30 16:54:39
Co tam w A-Z? Podobno [usunięte przez administratora] się zwolnił :( Firemka się sypie a konkurencja coraz więcej rynku przejmuje :) ojojoj maskara
... 2013-04-04 18:05:52
czytając te wszystkie komentarze nie wierzyłam, że może być aż tak źle! zobaczyłam na własnej skórze, że jest jeszcze gorzej.
fakt 2013-06-23 20:53:53
jakby sie dalo to 24h na dobe ha ha ha
cieniutko jest - konkurencja nie spi a najlepszych co wyrabiali obroty juz u nas nie ma
co sie dziwic wystarczy poczytac co pisz tutaj a wszystko jasne ze wstyd z nami pracowac
sama mysle zeby w koncu zmienic [usunięte przez administratora] tez nie wytrzymala i plus dla niej
pracownik 2013-07-17 08:55:14
A ja tam jestem zadowolony . Może i trzeba czasem zostać ale za to płacą . Często nawet trzeba miec chody u [usunięte przez administratora] żeby mieć nadgodziny , wiec nie specjalnie rozumiem narzekania ? W dodatku handlowcy nie zostają , też nie kumam .
Ja polecam jestem zadowolony .
anonim 2013-08-20 23:35:51
Dużo gadki tylko gdzie mam znaleść lepszą pracę , ale tak konkretnie .
Pracy dużo ale przynajmniej płacą na czas i nagdodziny , a reszta to marzenia . Ja jestem zadowolony i jak ktoś się nie boi pracy to polecam . Jak ktoś szuka posadki bez pracy życzę powodzenia .
pracownik 2013-10-29 21:00:27
Totalne bzdury praca jak praca da sie zyc
kierowca 2013-11-21 12:16:55
Jak dla mnie praca ok , może by przydało by się lepsze penscje . Ja polecam supar ekipa kierowców . Pozdr.
pracownik 2013-12-23 09:29:11
Podzielam zdanie dla mnie też cudów nie ma ale da się pracować , a jak jest troszkę nadgodzin to nawet wypłata niczego sobie . Na razie nie mam lepszej , więc może być ta .
olee 2014-02-18 11:42:25
Tak tylko kazdy na umowie ma najnizsza krajowa (usunięte przez administratora)
yhm 2014-04-13 22:51:12
to się nadaje do Pip-u, Zus-u itp, tak jak jest napisane na papierku nanjnizsza krajowa a reszta do kopertki zgrabnie dawane do wypłaty.... dlatego tez nie przelewają na konto, wieś XXI wieku, za spóźnieienie 1% z wypłaty plus uwaga do zeszyciku 16 kartkowego :) za niedomkniecie drzwi nastepna uwaga i % z wypłaty, tak jakby samo szefostwo sie nie spozniało. Firma bez jakis więkdzych perspektyw tak o na przeczekanie na coś lepszego.
anonim 2014-04-13 23:32:09
Ciekawe kto to pisze od trzech lat kierowcy zamykają drzwi na magazynie , hhhmmm ciekawe , pozdrowienia dla byłych , no i już ex w nowej cudownie pracy . Czas na coś nowego dla najlepszych .
pracownik 2014-04-19 23:14:31
No właśnie ciekawe kto to pisze ... ale net niby anonimowy więc wszystko na tema
anonim 2014-04-25 17:29:45
Ja tam pracuje i nie mam ani jednej uwagi. Jak ktoś taki super pracownik to ma ich co niemiara. No i jak nie ma niektórych to jakoś spokojnie. Nudy i tyle. Dobrze napisane teraz mają swoją nową wymarzoną prace i jakoś nikt ich nie wspomina i za nimi nie tęskni.
pracownik 2014-04-28 23:46:54
Wiadomo kto pisze !!! Przecież od kilku latek nie pamiętam żeby ktoś nie zamknął drzwi na magazynie . Jakoś teraz kierowcy zamykają i nie ma problemu . Zgadzam się dobrze że niektórych już nie ma . Przynajmniej spokój . Pozdrowienia dla byłych .
:) 2014-05-04 22:56:44
tak?! a pare miesiecy temu jak "nowy" nie zamknal drzwi ciekawe? to chyba wy tam nie pracujecie. Pozdrawiam
pracownik 2014-05-14 23:16:02
no ciekawe najlepiej popytać kogoś kto pracuje i wszystko jasne !!!!!!!!!!!
magazy 2014-06-29 09:26:47
No właśnie w szystko w temacie ciekawe kiedy ktoś nie zamknął drzwi , no chyba ładnych kilka latek temu ?
praca 2014-07-02 08:15:32
po co ci odpowiedź skoro atmosfera i firma słaba ha ha ha.
pracownik 2014-07-11 17:42:19
Z tego co wiem szukali kierowcow ale temat juz jakis czas nie aktualny jest komplet.
uciekjnijmy stad 2014-08-06 19:47:36
banda powalencow i tyle
pracownik 2014-08-14 23:52:23
I to całe podsumowanie o kolegach
pracownik 2014-08-23 00:04:59
No super podsumowanie kolegów . Dzięks
arsene 2015-01-10 00:03:26
pracownik fizyczny w A-Z biuro ? może ktoś związany z magazynem co najwyżej. Masz rację , że obecnie z maturą bez zawodu niewielkie masz szanse na rynku pracy gdy wszyscy mają po dwa fakultety i też jej szukają. Może lepiej poszukaj swoich sił w budowlance. Tam jest więcej pracy dla fizycznych. powodzenia
2
wujas 2016-05-11 22:36:56
ja, atmosfera w pracy to nie wszystko dla mnie liczą się dobre i terminowe zarobki. CZy mogę na to liczyć ?
Zostaw swoją opinię o A-Z BIURO - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A-Z BIURO