brak logo

GT Technology Eliza Izabela Suszek

Olsztyn

Opinie o GT Technology Eliza Izabela Suszek

wiem więcej 2013-01-24 19:34:37
Hej kilku z was raczej poniosło!!!!!!!!!!!!!!!
Bo o ile mi wiadomo to właściciel dobiera sobie zespół i nim kieruje. Tak więc proponuje ludziom pracę zagranicą. Ludzie biorą robotę na własną działalność, więc pracują po tyle godzin ile im pasuje, byle więcej zarobić, bo płaci w EURO a nie w marnych PLN. Nikt nie jest tam zmuszany do harówy, bo nikt nie jest pracownikiem. Poślizgi się zdarzają jak wszędzie, ale uczciwie wypłaca. Ten właściciel swoją drogą to Geniusz - znajduje ludzi, którzy generują dla niego zysk i przy tym sami sporo zarabiają. Niektórzy z nich związani są z tą firmą od wielu lat i nie marudzą. To jest złota robota! Dlaczego TY nie zrobisz się takim szefem Geniuszem tylko piszesz te swoje opinie-dyrdymały uderzające w ludzi z pomysłem. Sam tam pracuję. Praca w GT może być niesamowitą przygoda, można tam nauczyć się wielu rzeczy, sam decydujesz co i jak wiele się nauczysz.
1
hejka 2013-03-05 13:12:35
Ja pracowałem tam od listopada i do dzisiaj nie mam kasy.Nabrał ten geniusz ( usunięte przez administratora )sobie do pracy jakiś piekarzy,malarzy,którzy udają elektryków to i chłopcy się u niego trzymają.A zarobki...nawet mi się nie chce gadać!Lepiej omijajcie z daleka sobie tą firme,bo możecie się bardzo naciąć.A jak tam już niestety już pracujecie to lepiej nie mówcie co myślicie bo to jest tam nie mile widziane!!!
1
Azazel 2013-03-21 22:14:01
obserwuje te wpisy i nie moge pohamowac sie od zripostowania.pierwsze co mnie uderzylo to to, ze kazdy kto negatywnie wypowiada sie w temacie jest juz bylym pracownikiem,strasznie pokrzywdzonym przez pracodawce i otoczenie firmy.ale trzeba sobie zadac pytanie-czy wyjezdzajac do pracy nie byliscie swiadomi praw i obowiazkow??kazdy doskonale wie ile sie zarabia,jakie sa formy zatrudnienia,jakie panuja warunki,wiec skad te narzekania ???powiem wiecej,drwienie z piekarzy czy malarzy jest karygodne a powiem dlaczego,nie ma w ty nic zlego ze ludzie sa kreatywni i przedsiebiorczy.obecne czasy powoduja ze ludzie musza byc elastyczni,wiec sie doksztalcaja i przebrazowiaja,co daje im mozliwosc kontynuowania kariery zawodowej,inaczej sie ma sprawa samozwanczych elektrykow;)(to sa wlasnie ci maruderzy ktorzy szkaluja dobre imie firmy)wydaje sie wam koledzy ze po skonczeniu paru klas szkoly jestescie fachowcami???blad,jestescie jedynie godzinkowcami,ludzmi ktorzy nie reprezentuja nic poza narzekaniem,bo przeciez jestes elektrykiem.prawda jest taka ze jestescie nieudacznikami,zerujecie na pracy swoich kolegow ktorzy musza pracowac dwa razy ciezej zeby tez was utrzymac-czy to fer??wiem jak tu jest,gdyz pracuje i jestem zadowolony,nie narzekam na brak srodkow do zycia,rozumiem poslizgi finansowe ale jest jedna zasada.zanim zaczniesz domagac sie o kase to musisz sprzedac swoja wiedze i pokazac na co cie stac.wy natomiast zakonczyliscie prace gdyz przylapano was na opierdzielaniu sie i nieudolnej pracy,na bledach.skoro tu jest tak zle to czemu nie poszukacie pracy w Polsce??problem jest taki ,ze pracujemy na terenie Niemiec,standardy i jakosc sa na wysokim poziomie,lecz wy jestescie przyzwyczajeni do ,,odwalania "roboty,przebimbania godzin i wyciagnieciem reki po to co wydaje sie wam nalezne-BLAD!!!jak kazda szanujaca sie firma,posiada osoby ktore wylapuja takich delikwentow,i wtedy pojawia sie kwasna mina-WASZA.niestety,znowu sie nieudalo i jedyne co wam zostalo to spamowanie i tworzenie prywatnego bloga z tematem-JESTEM NIEUDACZNIKIEM.bo tak wlasnie jest.siedzicie w domach gdyz nie macie pracy,a wystarczylo pracowac,a nie udawac ze pracujecie.
kris 2013-05-09 19:38:13
no to gdzie i kiedy sie spotykamy?
ona 2013-05-11 09:27:07
Najlepiej skontaktować się telefonicznie lub na facebooku i ustalić miejsce i czas spotkania.
ja też 2013-05-11 18:58:05
to do kogo się odzywać ? kto jest chętny? jak to organizujemy ?
ONA 2013-05-12 21:44:22
Każdy chętny do załatwienia sprawy w związku z płatnościami od GT , (usunięte przez administratora),,,, organizujemy wszystkich poszkodowanych w sprawie odzyskania należnej zapłaty ..... piszcie !!!! spotkanie w chcemy szybko zorganizować i podjąć decyzje jaką drogą odzyskujemy należne nam pieniądze .....
1
agent T. 2014-01-30 09:55:02
Opinie o tej firmie mogą być tylko negatywne, bo nie wyobrażam sobie opinii typu "...łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu...", są więc napisane przez osoby już niepracujące w GT Technology. Ze wszystkimi opiniami, bez wyjątku, zgadzam się w 100%. A jak się traktuje fachowców w tej firmie napisał "Azazel" "...wydaje sie wam koledzy ze po skonczeniu paru klas szkoly jestescie fachowcami???blad,jestescie jedynie godzinkowcami,ludzmi ktorzy nie reprezentuja nic poza narzekaniem,bo przeciez jestes elektrykiem.prawda jest taka ze jestescie nieudacznikami...", jeśli nadal jesteście zainteresowani pracą w GT, to informuję, że poślizg wypłaty może dochodzić do 2miesięcy, socjal to ta część wypłaty, (usunięte przez administratora) ,"zanim zaczniesz domagac sie o kase to musisz sprzedac swoja wiedze i pokazac na co cie stac.wy natomiast zakonczyliscie prace gdyz przylapano was na opierdzielaniu sie i nieudolnej pracy,na bledach,...jak kazda szanujaca sie firma,posiada osoby ktore wylapuja takich delikwentow..."
1
żabka30 2014-02-14 10:01:08
Witam :) można by się z panią jakoś skontaktować jestem w takiej samej sytuacji w tej chwili .Można prosić i e- mail albo facebooka?
Przyjaciel 2014-02-14 16:07:57
(usunięte przez administratora)j obiecał duże pieniądze na czas jak do zapłaty na czas to telefony milkły i nie było z nim kontaktu i (usunięte przez administratora)j
bodziu 2014-03-11 08:42:19
Witam czy warto współpracować z tą firma?,jakie wady i zalety poniewaz mogę tam pracować.Pozdrawia
premierze jak tu zyc 2014-05-06 19:56:37
Jak i geniusz Piechowiak co TY piszesz...Lizesz mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Frajerze...Od roku mi kasy nie oddal taki geniusz oszukiwac ludzi ale chyba nie mial stycznosci z inspekcja pracy jak mial firme w Pl to sie dokopia do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tego zlodzieja bo jeszcze nawet nie wie o tym jakie zdolnosci ma Polska inspekcja pracy.Uciekajcie z tej firmy najpierw stracicie rodzine a potem wpadniecie w dlugi ...Pozdrawiam
tomek336 2014-06-04 09:48:21
Co prawda to prawda, brak narzędzi, ubrań roboczych o pieniądzach już nie wspominając. Chcąc pracować dla tej firmy trzeba mieć duże zaplecze finansowe i wyrozumiałą rodzinę...
Gucio 2014-06-17 21:25:09
Ja proszę żeby ten pan zamkną tą śmieszną firmę i przestał oszukiwać ludzi
Czarny Pamieta 2014-07-09 21:26:00
Powiem jak tam było naprawde , przyjazd do niemiec spoko wszystko ok atmosfera na chacie tez spoko po miesiacu pracy mielismy dostac wieksza stawke godzinowa bo 15 zl na godzine to bylo lekkie rozczarowanie ale ok. Pan suisiek wymigiwal sie wrecz od spotkania z nami , kazdy z nas myslal ze to zostanie w jakims rodzajiu wyrownane ale nie . co do sprzetu na 10 os byly 3 pelne komplety czyli 7 os bez narzedzi. Potem jak ludzie zaczli mowic pseudo kierownikom jak jest oni strzelali z ucha do siuska i takie osoby jak to ladnie mozna bylo ujac byly wylapywane.kierownicy bez jakiego kolwiek doswiadczenia zarzodzaniem ludzmi siedzieli w baraku zamiast zarzadzac ,no i caly suszek to jedna wielka cwana parowa ktura i tak czy siak wylapie na beret :)
Jarek gitarzysta 2014-07-09 21:31:04
Haha zarty sie ciebie trzymaja Generuj koszty cieciu dlaej :)
z buta wjezdzam 2014-07-09 21:40:03
A ty gruby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co masz znikajace buty i opychasz sie pomaranczami blad nikt nie byl poinformowany ze przez ponad 2 miesiace bedzie bez wyplaty i musiał mieszkac z zulami i bez jakich kolwiek szafek lozek itp o wszystko bylo trzeba walczy prawo dzungli kto zszedł szybciej do piwnicy ten mial stolik i tak dalej i tak dalej
satan tam był 2014-07-19 08:57:23
byłem pracowałem widziałem. nie jestem piekarzem malarzem czy kimś. jestem związany z zawodem i z takim wykształceniem. elektronik- elektryk. nie zostało to docenione. z kasą była lipa. opóźnienia to mało powiedziane. po powrocie do polski w tydzień znalazłem pracę i nikt nie siedzi w domu jak napisał jakiś głąb. a tam byli ( usunięte przez administratora ) samozwańczy elektryk. śmiech na sali. obecnie zarabiam więcej na miejscu niż tam i wypłata jest zawsze ostatniego i nikt nie leci w( usunięte przez administratora ) biada wszystkim którzy tam trafili ( usunięte przez administratora ) te wszystkie pozytywne momenty napisali ( usunięte przez administratora )
Luli laj 2014-12-04 09:48:48
Ten to ma dobre wykształcenie i doświadczenie nie będzie musiał się bać bo ochroni się sam swoimi wynikami i możliwościami. Gorzej z tymi, co powszechnie uważani są za nierobów czy leserów. Ale firma podejmując walkę z takimi osobami robi krok w dobrym kierunku. Ważne tylko aby dobrze zdiagnozować, które osoby działają na niekorzyść firmy, a tym co pracują dobrze i sumiennie zaproponować lepsze warunki, lepszą opiekę. Myślę, że ich produktywność jeszcze by skoczyła.
xyz 2014-12-06 13:50:37
Hej, możecie mi napisać uczciwie jak to w końcu jest z tą firmą, chodzi mi odział Niemcy-Kerpen. Jedni piszą tak inni odwrotnie...Właścicielem jest Polak, pracują tam sami Polacy? Narzędzia,ubrania, samochody firmowe itp.są dostępne? Jakie stawki na początek? Praca w delegacjach deutschlandweit czy na miejscu? I jak z rzetelnością, wiarygodnością, wypłatami? Tylko proszę o rzetelne wypowiedzi, bo mam wrażenie, że pozytywne wypowiedzi pisały osoby tam pracujące-związane z szefem w jakiś sposób a negatywne nie pracujące tam już-nie wiem z jakich powodów-oszustw firmy, swojej własnej niepracowitowości czy czemu?
@ satan tam był- jak długo tam pracowałeś-chodzi o Niemcy,kerpen, rzeczywiście jest tak źle tam?
pppppppppppp 2015-02-12 23:07:04
porazka, bylem tam pare dni ,pomocnik dostaje 700 euro,w polsce jest lepiej.nie idzcie ta droga nic nie odlozycie kasy tylko na jedzenie starczy
Russell 2015-02-16 19:43:56
Byłeś kilka dni bo się nie nadajesz do roboty na wyjeździe człowieku. Tam pracują ludzie którzy potrafią pracować a mamie synki wracają z podkłulonym ogonem. A później z rozpaczy,wstydu i dla poprawienia własnego ego obsrywaja kogo się da. Tylko do tego się nadają nieudacznik! !!!
uczciwy 2015-04-17 13:25:40
...czytam te Wasze opinie i nie mogę uwierzyć jak można tak kogoś obrzucać wapnem..
Pracowałem tam prawie 3 lata ale ze względów osobistych musiałem wrócić do PL.
Uporałem się prawie ze swoimi problemami i mam zamiar tam wrócić..
Prawda..
Prawda jest taka: Kto tam jedzie i chce pracować będzie zadowolony. Ja nie narzekałem. Warunek jeden być fachowcem i posiadać umiejętności lub co najmniej starać się, nie wchodzić w jakies skomplikowane układy bo w kazdej firmie znajdzie się ktoś komu ciągle będzie coś nie pasowało.
Atmosfera jest dobra. Była raz problem z wypłatami ale to było bardzo dawno. Z miesiecznym opóźnieniem wpłynęły ale wpłynęły. W poprzedniej firmie jak pracowałem nie otrzymałem ani urlopu ani do końca naleznych mi pieniędzy. Tu na rozliczeniu gdy wracałem do PL wszystko zostało zliczone jak powinno być. Niech ktoś mówi co chce. Ja od siebie mogę powiedzieć, że naprawdę Warto. A napatrzyłem się i nasłuchałem różnych rzeczy. Sami pracownicy spierali się z osobami zarządzającymi o rzeczy które tak naprawdę były błędem po ich stronie. Najpierw zarzekali się a później odwracali kota ogonem. A w naszym gronie pracowników to wypływało.
Firma zapewnia i narzędzia i ubrania. Jak ktoś chce mieszkać na swoim dopłacają. Samochody mają Swoje, gdy odchodziłem nabyli nowe 4 Fiaty duplo.

Każdy z Was ma własny rozum.. i nich się nim kieruje. O wszystko można się dogadać. Pewnie za chwilę ktoś napisze, że komuś coś robiłem.. nie, nie robiłem ale nie lubię jak ktoś tworzy teorie nie z tej ziemi.
Pozdrawiam Wszystkich.
ccc 2015-08-05 16:04:40
jak juz tam traficie to nie mowcie ze macie prawko beda wam kazac jezdzic i ludzi wozic i wam za to nie zaplaca,beda chcieli zebyscie szukali sobie mieszkania,nie placa wyplat ,umowa na najmniejsza stawke reszte wam powiedza ze do reki zaplaca by uniknac placenia podatku,nie ma stalej pracy,bo firma robi dla innych firm niemieckich ,zrobicie najgorsze prace i koniec,nie mowcie co myslicie bo od razu cala firma bedzie wiedziec uwazajcie na pampersa dwulicowy czlowiek,umowa bez przylaczen czyli legalnie mozecie tylko kable wciagac nic wiecej.do tomka to sie nigdy nie dodzwonicie unika telefonow
:) 2015-08-08 20:47:58
Witam wszystkich rodaków :)
Pomimo tak negatywnych opinii chciałem się dowiedzieć jak wygląda praca w tej firmie ? Musi przecież ktoś być zadowolony z pracy w tej firmie. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Niemczech jako elektryk i znalazłem ogłoszenie tej firmy. Zainteresowało mnie ono ponieważ w ogłoszeniu jest mile widziane doświadczenie i mile widziana znajomość języka. Posiadam jedynie wykształcenie, ale nie posiadam żadnego doświadczenia w fachu elektryka. Czy warto startować do tej firmy w celu zdobycia doświadczenia w zawodzenie elektryka i jednocześnie zarobić coś więcej niż w PL czy jednak sobie podarować ?? Nie boję się wyjazdu, czy ciężkiej pracy, lecz tego czy dam sobie radę. W firmie osoby bez doświadczenia rzucane są od razu na głęboką wodę czy są powoli wdrażane ?
Będę wdzięczny za obiektywną odpowiedź
Pozdrawiam
Pablos 2015-08-11 18:22:02
Również jestem bardzo zainteresowany rozmowa z kimś kto tam pracował najlepiej piszcie na gg 7159602 będę wdzieczny
bylem tam 2015-08-12 00:29:09
daruj sobie ta firme,nie przeczytales opini ????
wyplat nie placa doswiadczenie nie potrzebne pracuja tam malarze kucharze murarze itp........ kasy nie placi oszukuje ludzi nikt nigdy dobrego slowa nie powiedzial na ta firme pracuja tam ludzie i klna suszka jak tylko sie da tylko cicho siedza bo sa sprzedawcy w tej firmie ...zastanow sie nad ta praca !ja jak bym zobaczyl takie opinie w necie to bym tam nie robil nikt tu dobrego slowa nie napisal ...pisze tylko suszek i jego podlizuchy
zeto 2015-08-31 23:51:28
Pracuje tam i czytam to gówno teraz. Tu pracuje ok 60 ludzi. Polaków i Niemców razem. Ale tylko Polak ze zryta psycha może takie gówno pisać. Polak potrafi jak widać poniżej!!!
coś wam powiem 2015-09-01 12:34:34
ech... wszyscy jesteście mądrzy, wykształceni - znacie języki, macie ogromną wiedzę techniczną. Jesteście lojalni, punktualni i nieskazitelni. Jesteście najlepsi we wszystkim co robicie. Jesteście orłami i sokołami. Macie doskonale wykształcone zmysły... i dajecie się w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pakować ? Dziwię się Wam.... a może jest inaczej ? Może jesteście symulantami, frustratami, nieudacznikami,leserami, imbecylami i bałwanami, wyłudzaczami i oszustami. Może boli, że Wasze numery, sztuczki i kiwania nie przechodzą ? ... Oj, Wy wszyscy znakomici biedni ludzie... żal Was wszystkich -współczuję...
P.S. firma, o której piszecie nie wysyła ludzi do pracy. Nikogo nie zatrudnia. Zadajcie sobie odrobinę trudu zanim zaczniecie oczerniać niewłaściwą osobę. Jakby którykolwiek z Was zerknął w swoją umowę to zobaczyłby kto go zatrudnia.
Życzę Wam dużo zdrowia i wielu sukcesów zawodowych !
byly pracownik 2015-09-06 15:43:30
ile wyplaty placisz ?1200 euro i nie zawsze bo robia za 800-900e ludzie.murarze kable ciagna i w elektryce siedza to wiec nie sa tacy wspaniali
ja 2015-10-01 12:48:54
i nie wciskaj kitow tu! bo biednych i naiwnych ludzi oszukujesz,maja tylko problemy bo przyjada pracowac i nic nie zarobia
ja 2015-10-01 15:58:11
kogo zwolniliscie? moze ze 4 osoby bo chodzily i prawde mowily albo za duzo pily...reszta sama odchodzi ...
1
movie 2015-11-02 19:03:51
Płacą 100%. Nie miałem z tym problemu. Ludzie problemowi mają być może z tym kłopoty. Ale coś za coś. Musiałem odejść ale chcę wrócić.
ja 2015-11-05 19:12:57
jaka teraz nazwa firmy? mi i koledze nie zaplacili oszusci wszystko prawda kitow nie wciskaj za 1000 euro chcesz robic i wrocic?
jula 2015-12-15 23:21:30
Bardzo proszę o kontakt do tej firmy , wiem że zmienili adres bardzo mi zależy na nowym adresie tej firmy.
Będę wdzięczna za pomoc
offon 2015-12-21 12:43:34
a mi zapłacili. zero problemów z płatnościami.zero stresu.wracam tu w nowym roku.Liebe Grüße
very good 2015-12-21 13:06:05
wiecie co, naprawde tak cały czas narzekać to gruba przesada.jest umowa o pracę a nie smieciowki, a jak się dogadasz to masz i płatny urlop i normalnie na l4 mozesz iśc, ale oprócz tego to można indywidualnie wszytsko negocjowac.w płatnościach są czasem opóźnienia ale zawsze wypłacone jest. jeśli to się bardziej opłaca pracodawcy to w czym problem.
Matti 2015-12-30 21:52:10
Dlaczego powiedzcie chociaz zostaliscie zwolnieni. Rozumiem, ze slabe perspektywy sa przed pracownikami, ktorzy planuja w firmie troche czasu zabawić! Na pewno to sie skonczy tak, ze "specjalisci" odejda a zostana osoby bez wiekszego doswiadczenia.
haras 2015-12-31 11:00:36
"specjalisci" odejda a zostana osoby bez wiekszego doswiadczenia. Straszne!!! nikt za tymi specjalistami tęsknić nie będzie!
Kassel 2016-01-05 20:06:29
Mnie tez zwolnili, bo nie dostali nowego kontraktu. Polecialo zreszta duzo chlopakow z innych firm.Ja tam poczekam, bo od lutego maja znow dostac duzy kontrakt i beda chcieli fachowcow z powrotem, a ze kase mialem fajna i zawsze pasowala wyplata to wole jechac tam gdzie pewniak niz szukac cos nowego.
były 2016-01-19 12:46:03
LUDZIE NIE IDŻCIE TAM DO PRACY BO POLAKÓW NIE STAĆ NA TO BY PRACOWAĆ W TAKIEJ FIRMIE.TRZEBA MIEĆ DUŻO SWOJEJ KASY BY TAM PRACOWAĆ.
sud 2016-01-19 18:05:49
Pracowałem tam. Teraz pracuje w sudmann I schehl w Kerpen. Prowadza ja dwaj wspolnicy z gt Patryk I Sascha. Jak podpisywalem umowe to gwarantowali mi splate wszystkiego czym zawinili w gt. przeciez bylo ich trzech nie sam tomek. Teraz chyba specjalnie nie placa do konzept żeby my dokopac.
JA 2016-01-20 17:02:32
A zna ktoś może emaila do konzeptcomu?bardzo bym prosił.
jak 2016-10-19 22:44:21
No dobra, ale czy wypłata jest w pełni adekwatna do powierzanych obowiązków? Chętnie bym się załapał, bo zalezy mi na doświadczeniu zdobytym u nich. Ważne są odpowiednie benefity socjalne, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Z góry dziękuję za odpowiedź
ja 2016-11-16 20:14:47
zna ktos moze adres suszka gdzie sie znajduje?
prosze o jego adres nie zaplacil mi duzo pieniedzy i telefony pozmienial
Zostaw swoją opinię o GT Technology Eliza Izabela Suszek - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GT Technology Eliza Izabela Suszek