brak logo

LB Management & Rail Systems Łaba Tadeusz

Racibórz

Opinie o LB Management & Rail Systems Łaba Tadeusz

rose 2012-03-29 12:35:22
Ciesze się, że trafiłam na tą stronkę i przeczytałam opinie o tym pracodawcy. Byłam tam na rozmowie kwalifikacyjnej i gość wydawał się świetny. Przedstawił super propozycję pracy, ale wszystko wydawało się za kolorowe. Teraz już wiem dlaczego.łatwo jest się omamić.
3
agnes 2012-03-29 21:30:17
Pierwsze wrażenie z reguły (bo nie zawsze) dobre wywiera na ludziach. Chociaż kto go tam wie, może zmienił się na lepsze? No cóż, cuda się czasem zdarzają.
Sara 2012-10-08 13:18:53
(usunięte przez administratora) bardzo źle go wspominam. Najpierw przyjął mnie do pracy, przeszłam rozmowę kwalifikacyjną i dwa dni próby, wyznaczył mi datę w której mam przyjść pierwszy dzień do pracy, a tydzień później mi napisał, że jednak się rozmyślił bez żadnego konkretnego powodu.
2
anonimowa 2013-06-20 13:36:09
Witam, powyższe info jest jak najbardziej prawdą. Ten człowiek jeszcze mnie nie przyjał do pracy a juz miał jakies pretensje przez telefon a propo moich kwalifikcji. Zamiast mi wprost powiedziec ze sie nie nadaje. jest mało konkretny.
1
jg060179 2014-02-04 09:21:59
Witam pracowalem kilka razy u tego pana. (usunięte przez administratora)... jedyny plus,ze placi.
1
były pracownik 2015-02-09 00:02:32
Stanowczo odradzam wszystkim pracę z tym "panem"...
3
ania 2015-02-10 00:03:36
Zgadzam się, sama tam pracowałam i nie życzyłabym najgorszemu wrogowi pracy z tym kimś :/ :/ trzymajcie się z dala od tej firmy !!!
4
Agnieszka 2015-07-13 16:02:58
Nie zgadzam się absolutnie z żadną powyższą opinią. Pracowałam u Pana Laba i bardzo dobrze ten czas wspominam. Bardzo konkretny człowiek, słowny i przede wszystkim sympatyczny.
Agnes 2015-07-13 19:53:14
Imienniczko to chyba lekka przesada albo się facet bardzo, bardzo, bardzo zmienił.
Davixed 2015-09-04 13:41:41
Dzisiaj byłem na rozmowie kwalifikacyjnej.... powiedzial mi ze mu zaimponowalem bo wyczyscilem mu komputeri juz mu zaczal chodzic, potem czarowal o delegacjach po Francji i Hiszpani. Dlatego stąd moje pyt czy moglby mi ktos cos powiedziec dokladniejszego o tym facecie ? Bo nie chce sie naciąć. To moje gg : 1003324
Agnes 2015-10-05 10:39:48
Najlepiej na własnej skórze sprawdzić. Facet nie gryzie ani w całości nie połyka. Mógł się nieco zmienić w międzyczasie a jeżeli nawet nie, to wystarczy być nieco gruboskórnym i olewać jego bezpodstawne zarzuty rzekomo złej pracy czy też tego, że na współpracowników zrucał winę za swoje niepowodzenia.

O mojej obecnej pracy też różne dziwne rzeczy czytałam a jednak zdecydowałam się na wysłanie do niej CV i nie żałuję.
Tadeusz Laba 2015-10-07 18:19:07
Szanowni Państwo
Pragnę podziękować wszystkim współpracującym z nami - zatrudnionym i nie zatrudnionym u mnie nigdy , wszystkim którzy zamieścili tu swoje opinie o nas
( te - dobre i za te negatywne nad którymi ubolewamy , bo nigdy nie było moim zamiarem spowodowanie jakiejkolwiek sytuacji z której płynęłyby negatywne opinie)
Podziękować jeszcze raz i poinformować ,że nasza firma na dzień dzisiejszy nie ma zatrudnionych już żadnych osób , oraz w przeciągu dwóch - trzech miesięcy zastanie całkowicie zaprzestana jej działalność.
Proszę by już nikt nie poszukiwał nas , ani mnie osobiście , celem zatrudnienia czy rozmów kwalifikacyjnych .Nie mamy już zapotrzebowania kogokolwiek zatrudnienia.
Jeszcze raz dziękuję za wszelkie opinie , z których na pewno wyciągnąłem wnioski i pomocne były mi w podjęciu decyzji o zamknięciu firmy z dniem 31.12.2015
Tadeusz Laba
dejf 2015-11-09 18:16:56
Dobrego słowa o tym Panu na prawdę nie zdołam powiedzieć... Może tylko to, że jest dobrym bajkopisarzem. Przekonaj się sam :D
1
fiesta 2015-11-11 17:43:01
Za swoje niepowodzenia obwinia pracowników - zgadzam się z wcześniejszą opinią. Wydaje się, że ma coś z psychiką. Pierwsze wrażenie super, jest znakomitym aktorem. Odradzam i pozdrawiam :)
3
haha 2016-01-07 11:24:12
kłamca jakich mało z bujną wyobraźnią.
1
Tadeusz Łaba 2016-05-14 13:41:37
Szanowni Państwo
To nie jest wazne czy firma istniej czy tez została zamknięta.
A aktywność strony internetowej o nie przesadza o fakcie ,że prowadzi działalność
Najważniejsze jest ,że nie prowadzi naboru pracowników i nie jest w potrzebie ich zatrudniania.
Opinie tu zamieszczane już nikomu nie są pomocne i potrzebne stając się bezzasadnymi.
Firma zaprzestała działalności w Raciborzu ,zlikwidowała biura i zamknęła w nim działalność.
Strona dotyczy całkowicie innego podmiotu - jakim jest podmiot prawny spółka z o.o z siedzibą w Warszawie.
Zyczac wszystkim opiniodawcom jak najlepszego startu w zawodowe życie , osiągania samych sukcesów
pozdrawiam Wszystkich - Tadeusz łaba
Tadeusz Łaba 2016-06-21 08:46:36
Szanowny panie Andrzeju.
dziekuje za opinie i wole w niej wyrazona na wspólprace jako pracownik naszej firmy.Musze Pana zasmucić - nie poszukujemy pracowników do zatrudnienia.Nie prowadzimy działalności w Raciborzu.
Zyczac najlepszego zawodowego startu jak i na tej drodze samych sukcesów
Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię o LB Management & Rail Systems Łaba Tadeusz - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LB Management & Rail Systems Łaba Tadeusz