brak logo

Extrema Urszula Stach

Kraków

Opinie o Extrema Urszula Stach

Lenin 2011-07-07 07:53:34
Istne Bagno, omijać szerokim łukiem, lepiej pracować w McDonaldzie niż w Extremie - kasa podobna, ale za to większy szacun i traktowanie w pracy. Często nawet trzeba dokładać do interesu, gdyż nie trudno o pomyłkę przy stresie, który panuje w firmie. Nie polecam zarówno klientom jak i osobom poszukującym pracę !
6
adzia 2012-01-04 14:55:24
Przestrzegam wszystkich, zarówno potencjalnych klientów jak i rozważających tam pracę;
kierownictwo interesuje tylko maksymalny zysk plus maksymalny wyzysk; słowa takie jak uczciwość, wysoka jakość, czy słowność są im zupełnie obce;
takie \"firmy\" zasługują tylko na upadek, dlatego każdemu szczerze odradzam korzystanie z jakichkolwiek ich usług
5
Natalia 2012-03-29 19:01:06
Miałam okazję spotkać się w właścicielką firmy podczas robienia transakcji, Pani okazała się bardzo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska i opryskliwa w stosunku do swoich pracowników, również tych którzy mnie obsługiwali. Transakcja przebiegła ok, natomiast kiedy odbierałam towar nie zostało to wykonane jak chciałam. Reklamacja nie została uwzględniona i tyle. Zapłaciłam kilkaset złotych. Po całym zamieszaniu osoba obsługująca przeprosiła mnie za zachowanie tej Pani.Odradzam wszystkim. Współczuje tym ludziom, którzy muszą tam pracować, bo wydawali się sympatyczni.
4
magda 2012-09-14 12:52:47
widzę, że negatywne opinie są kasowane. Dla mnie to straszne. Ta firma na prawdę zasługuje na tyle nieprzychylnych recenzji. Płaca podstawowa, z której odbierane są kary za błędy o które nie jest trudno przy takim wachlarzu usług i technik oraz przy stresie i tempie jakie narzuca właścicielka. Pani (usunięte przez administratora)poza tym powinna się leczyć u psychiatry, ponieważ ma nerwicę i paranoję. Jest bezczelna w stosunku do klienta (oczywiście gdy już zapłaci) a swoich pracowników traktuje jak niewolników całkowicie zależnych od jej woli.
Nie polecam tej firmy. Niczego się nie nauczycie i nie zarobicie, a tylko najecie się stresu i przykrości przez tych państwo, którym obyciem i ogładą bliżej jest do prowadzenia obory, bo ludzi traktują jak bydło.
3
solariz 2013-05-09 12:59:28
Zgadzam się z przedmówcami i żałuję, że nie przeczytałam tej informacji przed zakupem towaru, który okazałam się beznadziejny, a reklamacja przez p. (usunięte przez administratora) odrzucona bezpodstawnie. Mało tego reklamację odrzucił na podstawie formularza mailem, co było niezgodne z obowiązującymi zasadami w tej firmie jak i ogólnie i kazał po towar przyjechać osobiście wiedząc, że nie mieszkam w Krakowie. Kiedy przyjechałam pracownicy nie chcieli mi wydać towaru ponieważ ich szef nie załączył do niego odmowy reklamacji. W tej sytuacji pozostaje mi zgłoszenie sprawy na Policji jako oszustwa. Pozdrawiam i przestrzegam przed tymi ludźmi.
2
asia 2013-08-29 00:05:24
Nie polecam. Beznadziejna i nieprofesjonalna firma.Moim zdaniem ludzie raczej tam pracują z przymusu - czują się jak niewolnicy a nie pracują z pasji. Argumentuje to moim niezadowoleniem z produktu, który tam zamówiłam, a był to obraz o wymiarach 700cm x 1000cm. Przesłałąm im zdjęcie, na którym nie było widać czerwonych oczu, niestety już na większym formacie było widać ten defekt. Przy odbiorze obrazu gdy zostało zadane pytanie pani, która go wydawała czemu defekt nie został usunięty ta chamsko i perfidnie odpowiedziała na pytanie, że za każdą usługę się płaci. Jeśli by został wykonany telefon do mnie i zostałabym powiadomiona o takiej sytuacji, na pewno bym zapłaciła za tak cięzkie i trudne zadanie dla fotografa jak usunięcie czerwonych oczu, Ponadto w tej firmie wymagane są ukryte opłaty tj 10 zł za pakowanie obrazu, które wygląda tak, że obraz pozostaje owinięty najzwyklejszą folią- podziwiam bardzo za trud i wysiłek. Jeszcze raz nie polecam, w krakowie jest dużo dobrych firm. Pozdrawiam
3
2013-09-09 15:30:27
Jakieś 1300zł - 1400 na rękę, jeśli ani razu nie spóźnisz się do pracy (liczy się nawet 30sekund spóźnienia) i nie zepsujesz ani jednej kartki ksero.

Inaczej odlicz sobie po 100zł od spóźnienia i cenę dla klienta za zrąbany produkt od pensji i to będzie twoja wypłata.

Z dwoma sobotami :)
2
wkurzona 2014-06-06 18:20:08
Dramat!!! Zarowno sama szefowa jak i pracownica (usunięte przez administratora)!!! Nie potrafia wykonac tego czego oczekuje klient. Pracownica bezczelna wychodzi z telefonem do szefowej, gdy prosilam o kontakt nagaduje na klienta. Tragedia!!! Nie polecam punktu!!!
2
Franciszek 2014-06-19 16:08:23
Całkowicie zgadzam się z przedmówcami! Nie mam w zwyczaju oceniać innych i wystawiać negatywnych recenzji, ale tym razem czuje się w obowiązku... Zamówiłem towar za parę tysięcy złotych u tych Państwa. Proces realizacji zamówienia przebiegał w sposób daleki od standardów do których przywykłem jako przedsiębiorca z długoletnim stażem. Już na wstępie szokującym jest podejście do klienta przez obsługę, która robi łaskę że w ogóle ktoś czegoś chcę i o coś pyta. Wręcz zachowanie tych Pań należy określić mianem bezczelnego i pozbawionego szacunku do klienta (dzięki któremu tak naprawdę mają z czego żyć) Zamówienie wymagało potężnej ilości poprawek (zarówno graficznych jak i tekstowych)i przeciągnęło się w czasie. A każda próba zasugerowania, że coś jest nie tak kończyła się agresją i oczywiście doliczaniem dodatkowych opłat. Proszę Państwa tu już mamy Europe, a poziom obsługi klienta, który reprezentujecie jest poniżej krytyki. W związku z tym apeluje do każdego poważnego kontrahenta o omijanie szerokim łukiem tej "Firmy"!!!!!!
3
Magdalena 2014-07-08 17:44:11
ODRADZAM!!wywoływałm zdjecia slubne i dostalam je w bardzo zlej jakosci. Chciałam je reklamowac i uslyszlaam ze owszem to wina programu w ktorym pracują ale tez tego ze zdjecia byly przeslane w UWAGA: ZBYT DOBREJ JAKOSCI. Jakby byly robione telefonem komorkowym albo mikrofalą to wyszlyby super....zal,zal,zal. a do tego obsługa zmeczona praca i klientami - bardzi niemila. ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!ps. oczywiscie reklamacja uznana czesciowo (sic!) bo to moja wina ze zdjecia z mojego slubu byly robione aparatem za 15 tys. zł a nie jakims zwyklym.....brak słów!
2
Pandanapanda 2014-07-14 16:47:52
Osobiscie sam pracowałem w tej firmie kilka lat temu jako sprzedawca (pracowałem 6miesiecy) Pani Urszula wymagania kosmiczne przy penisi sładej a i oczywiscie doliczanie wszystkich strat sprubuj sobie człowieku oddychnąc przez 5 min odrazu telefon z domu ze pasowało by umyc Toalete albo odkurzyć Antresole a jak nie to 50zł z pensji tak samo ze spużnieniem 5 sec wtedy to sie opłacało ale już nie przyjsc na ta godzine ale nie do konca bo niedosc ze odciagli ci z pensji to jeszcze kazali pracować za free.
Ludzie dlaczego obsługa jest taka jak jest odpowiedź prosta mieli byscie takie warunki jak tam sami byscie tak postepowali człowiek jest zmęczony jak słyszy atak z jednej z drugiej trzeciej i czwartej strony.
Jedynie niemoge nic zarzucic panu Pawłowi a nawet zal mi jego jak musi zyc z Ulą.
Pozdrawiam
3
niezadowolona 2014-09-26 09:16:11
Robiłam zdjęcia do dyplomu. KATASTROFA. Fotograf zamiast poradzić jak się masz ustawić macha ręką - nie wiadomo o co mu chodzi. Totalnie na "odwal się". Odradzam. Zdjęcia do wyrzucenia, bo wstyd je pokazać.
2
terefere 2014-12-15 00:11:20
Miałem nieprzyjemność pracować w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Maria 2015-01-22 14:06:07
Bardzo załuję, że nie trafiłam na to i wiele innych forów, na których opinie są bardzo podobne, przed oddaniem zlecenia do tej właśnie firmy.
Kolory które widoczne były w pliku jaki dałam i które także były widoczne, kiedy osoba przyjmująca zamówienie pkazała na komputerze były zupełnie inne niż te, które otrzymałam przy wydruku. Przy składaniu reklamacji (która oczywiscie nie została przyjęta) dowiedziałam się, że czesto kolory się róznią, a gdy plik otworzno w innym programie kolory pokazały się tak, jak na wydruku (z niebieskiego zrobił się zielony). Jest dla mnie zupełnie niezrozumiałym jak można nie otworzyć przy kliencie pliku we właściwym programie, albo poinformować przed wydrukiem, że kolory będą inne... Chociaż to, co przeczytałąm w komentarzach powyżej wiele wyjaśnia...
Pozostaje tylko współczuć pracownikom.
2
kkk 2015-01-25 22:00:44
Pani Ula?
Kris 2015-03-13 21:40:54
NEGATYW 100% Firma masakra, zlozylem zlecenie, wyslalem plik graficzny i opis wykonania. Napisalem na kiedy potrzebuje zamowiony towar. W dzien odbioru dowiaduje sie ze warunkiem realizacji jest jakies potwierdzenie zamówienia choc wszystko wczesniej jasno opisalem.
Skutek - zamowienie nie zrobione, konkurs zawalony, narzeczona wsciekla. I ogolnie wszystko poszlo sie piep...c
Dziekuje Extremie za perfekcyjnie (usunięte przez administratora)zlecenie.
klajstrowa 2015-04-21 21:44:57
Miałam okazje pracować w tej firmie, nie był to okres kilku miesiecy tylko znacznie dłużej z mojej strony mogę powiedzieć tylko tyle - dobrze że już tam nie pracuję.
Jeżeli ktoś pyta czy wypłaty są na czas - owszem tak. Praca zmianowa co tydzień inaczej, do tego pracujące soboty. Pracy mnóstwo, zarobki- podstawa, oczywiście należy odliczyć od tego straty, czyli wszelkie zepsute rzeczy, ponieważ w mniemaniu właścicieli pomyłek popełniać nie wolno a jak się popełni należy za to zapłacić z własnej kieszeni. Oczywiście o pomyłkę nie trudno gdy robi się kilka rzeczy jednocześnie.Jeśli chodzi o ekipę ludzie fajni( jak pamiętam)jeśli chodzi o szefostwo może się nie wypowiem.
Sama praca: jeżeli startujesz na grafika to twoja praca grafika i tworzeniem czegokolwiek będzie miała niewiele wspólnego, przygotuj się jednak że będziesz wykonywał wiele innych rzeczy produkcyjnych.
Praca na sali sprzedaży- praca od wykonywania ksero, wydruków, wydruków wielkoformatowych, oprawach prac, przyjmowaniu zleceń, wykonywaniu projektow graficznych, wykonywaniu gadżetów, wypisywanie faktur, obsłuę kasy fiskalnej i kilka innych rzeczy.
Podsumowanie praca na chwile, na studiach żeby sobie coś dorobić może być, na dłużej odpada.Nie wiem czy pomogłam, starałam się rzetelnie ocenić sytuację z perspektywy czasu.
3
Fajne 2016-05-17 12:46:04
Opiekunka do Karlsruhe 1300-1400 Euro netto + 180 Euro zwrotu za podróż jest tutaj wow, fajne ogłoszenie
Zostaw swoją opinię o Extrema Urszula Stach - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extrema Urszula Stach