brak logo

EarthWorks Inwestycje Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o EarthWorks Inwestycje Sp. z o.o.

alaz 2011-03-02 12:08
bardzo dobrze oceniam tą firmę, zarobki oraz całą kultura organizacji.
Czeslaw G 2011-03-02 12:16
ok. bardzo dobra firma.
anonim 2011-04-17 22:18
Niestety nie moge sie zgodzic z opinia poprzedników. Miałem \"okazje\" pracowac w tej firmie - ogolnie brak organizacji i poszanowania dla inzynierow o zarobkach nie wspomne.. Ładna stronka www. ale nic poza tym, na rozmowie kwalifikacyjnej tez ladnie mowia ale np. nie powiedza ze musisz pracowac po 12h + soboty a pensja taka sama... . Z tego co wiem to zmieniła sie tylko nazwa z EarthWorks na EarthWorks ( usunięte przez administratora ) Nie polecam !!!!
ciekaw 2012-05-24 12:20
witam wszystkich. Mam prosbe. Czy moze mi ktos powiedziec cos na temat tej firmy earthworks inwestycje poniewaz zamiezam sie do nich zatrudnic i nie wiem jak tam jest..czy placa pracownikom? Prosze o opinie
różowe okulary 2012-06-13 12:21
a wy tylko o tych pieniądzach, płacą, nie płacą ,przecież to nie jest najważniejsze, koko koko ertłorks ( EarthWorks) spoko
xyz 2013-04-18 19:38
Nie, chodzi o firmę która pseudo buduje drogi!!!nazywa sie własnie Contractor i tez mieści się w Krakowie i co zabawne to na tej samej ulicy co Contractor od tych betonów.
xyz 2013-06-30 21:58
Earthworks Inwestycje to to samo Co Contractor.najpierw by earthworks potem earthworks inwestycje a teraz contractor.Nie jestem ich pracownikiem.Bylem podwykonawca jak budowali drogi ale w pore sie zorientowalem ze to ta Sama firma Co earthworks inwestycje i siw wycofalem.Osobiscie ich nie polecam
ANDY 2014-05-05 19:59
(usunięte przez administratora)NIE POLECAM
joka 2014-12-03 14:49
Czy EarthWorks Inwestycje ma prawnika, czy nie to już jest kwestia drugorzędna, chyba bardziej interesuje tutaj wszystkich odpowiedź na pytanie, czy warto w firmie starac się o prace? Jak tam jest z atmosferą, zarobkami, systemem socjalnym i tym podobnymi sprawami? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam!
reel 2015-01-22 20:18
Pracowałem tam kiedyś tj w 2011 i było ok jestem ciekaw czy cos w tej chwili budują z góry dziękuje za info
brook 2015-02-27 19:36
EarthWorks to krakowska firma budowlana która na rynku jest bodajże od 2007 roku. Nie ma zbyt dużego doświadczenia, ale nie słyszałem póki co aby ktoś na nicch narzekał. A i nie wspominałem czym się zajmują. Ich główną usługą są roboty ziemne i w tym właśnie ta firma na przestrzeni kilku lat się wyspecjalizowała
xxx 2015-06-03 08:52
onury niestety to co tramora napisał to prawda...sory taki kraj.
mały 2015-06-10 12:56
I nas tez prawdopodobnie naciągnęli na usługę. Płatności brak, nie ma z kim rozmawiać pisze tu o firmie Liber sp z oo.
2
firma 2015-10-05 17:48
Zgłosiliśmy firmę Liber sp z o o na policję o oszustwo na szkodę naszej firmy.
Nie będziemy czekali na rozwiązania sądowe(Nakaz zapłaty), bo do tego czasu zapewne firma ogłosi upadłość, a tak wyrok z kodeksu karnego może ostudzi pana <<prezesa>> w zakładaniu co raz nowych firm.
1
POSZKODOWANY 2015-10-14 15:49
Czy ktoś wie gdzie teraz Liber sp zo o wykonuje roboty i dla kogo? Tez zostałem oszukany na ponad 67 tyś zł
3
misiek 2015-10-27 17:47
pracowałem w firmie liber sp.zoo. nie płacą kasy pracownikom ,ja walcze znimy w sądzie.zdecydowanie nie polecam tej firmy
1
jogibabu 2015-11-12 14:00
Szukaj w Erbudzie i Astaldi.
3
Rysiu 2015-11-20 17:07
oszusci nie placa pieniedzy najgorszy jest benjamin obraża ludzi nic nie umie zorganizować i wiecznie zapewnia ze bedzie kasa a nic z tego niema
1
Wieki bolo 2015-12-09 17:27
Rysiu a mozesz napisac kiedy tam pracowałes?
Tomasz 2015-12-18 11:35
Uwaga znów zmienili nazwę i dalej oszukują. Tym razem pod logiem NRS Sp. z o.o. adres ten co zawsze ul. Wadowicka 8W. Ludzie Ci sami.Uważajcie na nich.
3
byly normalny z biura 2016-01-17 23:43
ponoc cale biuro wywalili za te cuda ksiegowe obrotowe
były normalny z biura 2 2016-01-20 12:04
Ale PR :) Z tej firmy nikt nie zwalnia tylko sami się zwalniają(może jedna osobę max 2 osoby zwolnili) :)
Ci co czytają takie brednie niech się sami zastanowią czy jakiekolwiek decyzje mogą być podjęte bez zgody przełożonego/szefa...otóż nie mogą. Wszystko co było robione było robione z przyzwolenia bądź z nakazu przełożonych. Nikt nie działał na własna rękę i tyle w temacie.
Atmosfera oczywiście że była ale gęsta i nerwowa od problemów począwszy od braku paliwa, sprzętu, podwykonawców na budowach kończąc na braku wypłat dla pracowników i regulacji ich świadczeń.
Skoro była taka dobra kasa i atmosfera dlaczego ludzie się zwalniali...tych kilkadziesiąt osób było chyba nienormalnych żeby rezygnować z takich luksusów ?! ;)
byly 2016-02-29 15:28
mega dyr ZURAAWSKIII TALEJ TA "PRACUJE" a szumiec jest juz tym dyr czy tylko w grze a zaczynaja juz sprawy sadowe sie pojawiac ciekawe na ile beda klamac
maly 2016-04-16 21:48
czemu tak ludzi traktujecie tak wyglada biznes czy rynsztok
Janusz 2016-04-30 21:10
Dlaczego moj post zostal usuniety? Powtórzę-osoby poszkodowane przez Liber proszę o kontakt. Świata w nie zmienimy, ale może choć jeden oszust poniesie karę. Mój mail: dorbud1@vp.pl w
3we4r 2016-05-09 19:05
@janusz usuwane sa raczej te komenatrze ktore nie sa zgodne z prawda albo na przyklad maja na celu obrazenie kogos pacownika lub pracowady..@mały a czy moglbys napisac cos konkretnego bo malo szczegolowo..
WIDZIALEM ICH CUDA 2017-02-20 00:27
W MOIM MIESCIE I OKOLICACH TEZ LUDZI OSZUKALI NIEKTORZY WALCZA W SADACH MASZ JAKIES AKTUALNE INFO O NICH TO NAPISZ + TAKI ZE SZEFY SIE JUZ GRYZA MIEDZY SOBA BO DUZA KARE NA RYBNIKU DOSTALI A I JEDEN WSPOLNIK DRUGIEMU WALA I ROGI ZROBIL
Janusz 2017-02-21 20:09
Dziś zgłosiła się do mnie kolejna poszkodowana firma. Jak macie namiary na jakieś jeszcze inne, które zostały perfidnie wykorzystane, to dajcie znać. Po moim zgłoszeniu sprawy do prokuratury, nic nasza władza nie zrobiła, "brak znamion przestępstwa" sic! Kiedy będzie kilka firm, będzie łatwo udowodnić, że z oszukiwania ludzi, uczynili sobie stałe źródło dochodu.
Równolegle dochodzę należności przed sądem, niestety od roku nie odbyła się rozprawa. Mam cierpliwość, na szczęście :)
Mój mail: dorbud1@vp.pl
Dominika 2017-08-08 13:56
Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie EarthWorks Inwestycje? Czy w ostatnim czasie zaszły w tej kwestii jakieś zmiany? Czy nadal są jacyś oszukani kliencie? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne osobom szukającym pracy.
Zostaw swoją opinię o EarthWorks Inwestycje Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EarthWorks Inwestycje Sp. z o.o.