brak logo

ARNAUDT

Kraków

Opinie o ARNAUDT

ja 2011-01-13 18:55:29
AKWIZYCJA POLSATU!
ssssssssssssssss 2011-01-24 14:42:52
ja tez dostałam stmatad telefon i umowilam sie na 17 , ale teraz dopiero czytam co piszecie;// ja mialam jechac na ul. orlat lwowskich .. na czym konkretnie praca polega????
nikol 2011-02-18 12:11:44
Widzę że nie ma tu żadnych pozytywnych opinii o tej firmie, a już kiedyś się spotkałem z podobną pracą, która oferowała wielką karierę a okazało się że jest to nie prawda, ( usunięte przez administratora )....... A już miałem iść na rozmowę

( usunięte przez administratora )
ktos 2011-02-20 18:25:49
Powiem tak- praca jak kazda, jednemu pasuje, innemu nie- jedni bedą wyzywac , inni chwalic. Nie każdy może byc piekarzem , sklepową,kierowcą....... itd. Nie każdy będzie też akwizytorem., ale i tak najwięcej do powiedzenia mają zawsze Ci, którzy nigdy nawet nie spróbowali pracy w tej firmie.
Pozdrawiam.
bencc 2011-02-22 10:57:59
jejku do mnie też dziś dzonili i po tym co tu przeczytałam to kurde grubp sie zastanowie.... bo to co tu piszecie toż to mnie przeraza...
Pracownik 2011-03-10 17:06:41
co osoba to opinia. Pracuje tu i powiem tak, innej pracy nie chce. Wynagrodzenie prowizyjne, tak ale w ciagu miesiaca zarobisz znacznie wiecej niz przecietny kowalski. gadajcie sobie dalej, pracujcie za 1400 brutto.
nikt 2011-03-11 12:06:08
heh ( usunięte przez administratora ) nie podpisuj się pod pracownika, ( usunięte przez administratora ). To samo wciskacie przed wyjściem w teren... Już nie długo policja się tym zajmie..
ANTYAKWIZYCJA 2011-03-19 23:21:21
nie polecam tej firmy, pracy, a szczególnie pracodawcy!
do M.T. (nikt) 2011-03-24 00:13:41
ileż tu agresji:D:D skąd to się u was bierze? ludzie nie lepiej spokojnie żyć.
ja 2011-03-29 19:32:03
( usunięte przez administratora ) Akwizycja Polsatu Cyfrowego. Jak coś wogóle zarobisz to i tak nie dostaniesz bo \"klient jeszcze nie zapłacił\".( usunięte przez administratora ) Nie ma co iść na rozmowe.
anonim 2011-03-30 20:35:55
Nie zapłacą? racja, co ja tam wiem, pracując tu. Na kij sie tak wkurzacie?
były pracownik 2011-07-03 13:37:44
pracowałem w Arnaudt krótko w tamtym roku, nie polecam! Praca to czysta akwizycja sprzedaży polsatu cyfrowego, wielkie obietnice ze strony( usunięte przez administratora ) Jednym słowem ściema:) drugie biuro od nich to abeille na ulicy Lea. Ta sama ściema!
Tak z ciekawości to ktoś u nich jeszcze ( usunięte przez administratora )
pozdrawiam i nie polecam pracodawcy!
kolo 2011-07-28 22:24:06
czy ktoś był u nich ostatnio na rozmowie w sprawie pracy?
marcin 2011-09-18 16:51:27
znajomy mi temat, pracowałem w arnaudt, nie polecam:) AKWIZYCJA, ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-09-30 13:46:01
firma ( usunięte przez administratora ),nie polecam kontaktów z nimi
ARNAUDT UL. PRAŻMOWSKIEGO 23 KRAKÓW 2011-11-15 20:36:51
UWAGA NA NOWY ADRES FIRMY ARNAUDT BĘDĄ TERAZ NABIERAĆ LUDZI NA NOWYM ADRESIE:) NIE DAJCIE SIĘ ( usunięte przez administratora ) BO TO DALEJ AKWIZYCJA POLSATU CYFROWEGO
były współpracownik 2012-02-05 20:58:11
Pracowałem w tej firmie jakiś czas i mogę bez zastanowienia stwierdzić, że był to czas stracony. Już na pierwszym kontakcie sprzedają wesołą historie o \'pracy w dziale promocji\' jak zapytacie osobę która was zaprasza na rozmowe o co konkretnie chodzi to usłyszycie, że to nie należy do jej kompetencji i nie będzie o tym mówić a chodzi oczywiście o( usunięte przez administratora )
stary pracownik ARNAUDT:) 2012-02-18 15:42:21
popieram wcześniejszego przedmówcę! ja też zmarnowałem czas w tej firmie, ja rok temu pracowałem tam 4 miesiące, wtedy byliśmy szkoleni do wciskania polsatu cyfrowego! tą wielką ściemniającą firmą dowodził( usunięte przez administratora )
roman 2012-04-17 19:32:59
arnaud prazmowskiego 23, akwizycja telewizji "N", chodzenie po domach i wciskanie sciemy ze sygnału telewizyjnego niebedzie.... ODRADZAM
PRAŻMOWSKIEGO 23/1 2012-04-19 13:58:19
ŚCIEMA/ AKWIZYCJA, ARNAUD:) SPRZEDAWAŁEM DLA NICH POLSAT PO DOMACH NA ORLĄT LWOWSKICH 14 A TERAZ WIDZĘ ŻE MUSIELI ZMIENIĆ ADRES, JA NIE POLECAM PRACODAWCY I FIRMY, A WY JAKIE MACIE OPINIE O NICH I PRANIU GŁOWY JEDNĄ WIELKĄ ŚCIEMĄ
BYŁY PRACOWNIK WIELKIEGO TOMA 2012-04-28 10:24:16
Właścicielem jest [usunięte przez moderatora] znany w mieście jako król akwizycji krakowskiej, jest bardzo dobry ściemniaczem:))) I jednocześnie wielkim managerem:) Chwali się zarobkami i wielkimi pieniędzmi jakie zarabia a tak na prawdę to jest tchórzem pazernym na kasę i możliwości, których ma coraz mniej. Pozdrawiam Wszystkich przeciw takim firmom>:))) i zbierajmy się na forach to ostrzegniemy innych :*** Buziaczki dla pracowników, którzy właśnie tyrają na jego miliony
:) arnaud ul. prażmowskiego 23/1 2012-04-29 08:36:40
Dobra wypowiedź, jednym słowem wszystko się zgadza! Akwizycja i wielka ściema! Pozdrowienia dla byłych pracowników! A ci ci pracują niech nie wierzą w ściemę puszczaną przez [usunięte przez moderatora] na temat tych wielkich milionów i awansów:) skoro można tak łatwo awansować to gdzie ma tych wszystkich menagerów, nowe placówki:) ludzie piszczcie swoje opinie, aby inni nie dali się tak wykorzystać jak my:)
Monia 2013-12-15 17:53:00
Witam, pracowałam W Abeille (młodszy brat Arnaudt) w 2010 roku i pilnie poszukuję kontaktu z ludźmi, którzy też mieli z nimi styczność. Sprawa życia lub śmierci, a za wszelaki kontakt będę meeeeega wdzieczna: monapasi@onet.eu
szukam pierwsze pracy 2015-02-13 16:40:52
moim zdaniem akwizycja jest świetną pracą. rozwija, sam decydujesz ile zarobisz ucziciwie i sumiennie sprzedając, a poza tym nie ma nudy i kontakt z ciekawymi ludźmi. dlatego właśnie moją pierwszą pracę chcę podjąć jako akwizytor. słyszałem że ARNAUDT ma wyjątkowo bardzo korzystny system prowizyjny, to prawda?
wagon 2016-05-14 20:43:25
Myślę, że może być ciężko o multisporta @jacek, ale w niektórych przypadkach jest prywatna opieka medyczna
Zostaw swoją opinię o ARNAUDT - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARNAUDT