Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-11-23 21:20:58 odpowiedz | cytuj
Firma International Group24 (IG24) to zwyk??y kant!
TwierdzÄ?, ??e sÄ? agencjÄ? po??rednictwa pracy, ale jako?? na ich temat nie ma nic w internecie... Firma "widmo".
WrzucajÄ? og??oszenia na wiele stanowisk (recepcjonistka, sekretarka, sprzedawca, barman itp.).
W rzeczywisto??ci proponujÄ? pracÄ? w Call Center w sprzeda??y telefonicznej!
Na spotkania zapraszajÄ? mailowo na ul. Krasi??skiego 41a!
Strata czasu na "kompetentnych" ludzi (tak siebie okre??lajÄ?), kt??rzy przeprowadzali rekrutacje!
anonim - 2010-11-23 21:32:45 odpowiedz | cytuj
to to samo co PCPB na zoliborzu, tylko wycwanili sie i nazwe zmienili
anonim - 2010-12-13 19:09:16 odpowiedz | cytuj
Ta firma to naprawde zwykly kant. Podpisalem z tym czlowiekiem umowe o dzielo - rozwiezienie umow telekomunikacyjnych - prace wykonalem, oddalem umowy do weryfikacji i juz więcej telefonu w sprawie rozliczenia nieodebral, unika mnie jak ognia. Na Krasińskiego 41a lokal 3 mówią z usmiechem że taki juz tu nie pracuje. Omijajcie te firme z daleka. Jak ktos mial podobne problemy to fajnie było by sie skontaktowac, piszcie na tym poralu.
Pozdrawiam
anonim - 2010-12-13 19:09:23 odpowiedz | cytuj
Pozdrawiam
aaaa - 2010-12-14 15:49:53 odpowiedz | cytuj
jeżeli podpisał Pan umowe z Patrykiem Góralczykiem to proszę się z nim kontaktować a nie z firmą, z którą Patryk nie ma nic wspólnego bo może się to oprzeć o sąd.
k1 - 2010-12-16 13:02:00 odpowiedz | cytuj
Z kim dokładnie podpisywał pan umowę? Proszę choć o imię.
www - 2010-12-16 15:07:21 odpowiedz | cytuj
umowe podpisałem z Panem Patrykiem
gf - 2010-12-18 14:15:21 odpowiedz | cytuj
ile miał ci zapłacić od podpisanej umowy i ile ich robiłeś i na jakim terenie?
najpierw myślimy - 2010-12-20 13:41:55 odpowiedz | cytuj
- Jednym z roszczeń pokrzywdzonych przez umieszczenie ich danych osobowych w internecie może być skarga do Biura Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych o wszczęcie postępowania i nakazanie administratorowi ich usunięcia - mówi Tomasz Osiej, radca prawny i europejski rzecznik patentowy.
q - 2010-12-20 18:51:18 odpowiedz | cytuj
haha, jasne. Boicie się , ze ludzie nie będą chcieli pracowac u oszustów?
anonim - 2010-12-21 22:31:20 odpowiedz | cytuj
Cześć Wam wszystkim - cienkim bolkom miękkim ch... robionym. Od zarania dziejów zastanawiał mnie jeden szczegół - skoro Wy wszyscy tak zostaliscie oszukani przez firme "Kant" to co wy tu robicie? Zamiast wysyłać po 200 CV na dzień wolicie siedzieć na portalach i dawać upust swojej frustracji - dlaczego ja? Dllaczego znowu mnie mnie zrobili w wała? Czy to jest spowodowane tym, że w dzieciństwie wszyscy kopali mnie w tyłek i dlatego teraz każde niepowodzenie obracam w " robienie mnie w wała"?
No tak, to jednak prawda, co piszą pedagodzy i psychologowie. Większość nawyków, które posiadamy, większość cech, które nabyliśmy w dzieciństwie przechodzą na tzw " dorosłe życie". Dlatego nieroby, lenie śmierdzące - uciekajcie pod skrzydełka mamusi, ona Wam wybaczy tą drobną niefrasobliwość, jaką jest Wasza życiowa pierdołowatość. Natomiast co do pana W., który pisał wcześniej - to Pan ma najgorzej, bo frajer( jak pan sam go określił) pana wydymał. Być wydymanym przez kozaka- pół biedy. Być wydymanym przez frajera - to dopiero jest porażka.
anonim - 2010-12-21 22:34:24 odpowiedz | cytuj
Jak ktoś chce sobie ruchnąć frajera przed świętami, zanim zrobi to spasiony święty mikołaj, daję numer telefonu : 602-522-052. Pamiętajcie tylko o gumce, niejeden go już w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pchał.

WESOŁYCH ŚWIĄT! HO! HO! HO!
kontakt - 2010-12-21 22:35:39 odpowiedz | cytuj
kontaktujcie się, kontaktujcei, możecie się nawzajem postykać pajace!
miś - 2010-12-21 22:41:27 odpowiedz | cytuj
Czy kierujesz się sercem czy rozumem - i tak cie wydymają :) - także wielu orgazmów życzy firma kant
602-522-052 - 2010-12-21 22:43:44 odpowiedz | cytuj
daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za talerz zupy - może być zimna
anonim - 2010-12-21 23:57:35 odpowiedz | cytuj
a teraz każdy za mna powtarza: hej ho, hej ho, IG nas wydymało jak do pracy się szło, a pensji nie dostawało :)
anonim - 2010-12-24 00:06:55 odpowiedz | cytuj
sluchaj tez mamtaki problem wez napisz na gg 15960859
tiki - 2011-01-12 15:27:18 odpowiedz | cytuj
przyłączam się do moich przedmówców nie zbliżać się do tej firmy, nie ważne jakie stanowisko zajmiesz i tak będziesz oszukany a na dodatek oszukują klientów namawiają do podpisania umów z telecom a przedstawiają się jako tpsa. i klient nieświadomie podpisuje a potem kara z tpsa 2000zł. powinna zająć się tym prokuratura za świadome wprowadzanie w błąd
scarface - 2011-01-25 13:25:33 odpowiedz | cytuj
witam!! zbieram ekipe,ktora raz na zawsze zakonczy dzialalnosc tej firmy krzak,wszyscy poszkodowani,Ci ktorzy nie otrzymali pieniedzy za uczciwie wykonywana prace piszcie.Pojedyńcza jednostka nic nie zdziała ale w kupie siła:D 2294916 gadulec
Windykacja wierzytelności - 2011-01-27 17:44:11 odpowiedz | cytuj
To Pan zląduje w sądzie,a nasza firma ściągnie z Pana wszystkie należności,które zalega Pan byłym pracownikom:)
Pozdrawiam windykator wierzytelności
anonim - 2011-01-27 18:39:16 odpowiedz | cytuj
windykatorzy wszystkich krajów łączcie się w .... wiadomo co :D
anonim - 2011-01-27 19:26:44 odpowiedz | cytuj
ja takze poszukuje ludzi,ktorzy zostali oszukani przez IG 24 .prosze o kontakt 13720937 gadu
brrrr - 2011-01-27 19:50:56 odpowiedz | cytuj
Kolego Martas jeśli czujesz sie oszukany to zastanów się co to słowo oznacza ...
anonim - 2011-01-31 11:27:03 odpowiedz | cytuj
Wypłata pieniędzy za pracę w IG. Pod nr GG: 33358459. Pisać.
scarface - 2011-01-31 17:18:57 odpowiedz | cytuj
kwestia czasu a ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pojdzie w pizd.. uuu z dymem!!! Złodzieje i cwaniaki
x