Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Izoler Izabela Styś

Opinie o Izoler Izabela Styś

Pracowałeś w firmie Izoler Izabela Styś i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-26 22:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaco - 2014-03-26 10:17:33]:
Twój 30 letni staż pracy nie nauczył Cię niczego Żal mi cię bardzo za Twoją zawiść i głupotę Trudno tego nie wyleczy.


zdjecie uzytkownika
heloł - 2014-03-27 08:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ekonomisto za dychę JACO gdyby nie nastawianie na max zysk to by nie mieli potencjału a jeszcze muszą na dobre wakacje wyjechać żeby odpocząć o takich fachowców jak ty z 30 letnim doświadczeniem z wódą zamiast mózgu . Wi
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-04-25 10:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w szoku jak Stysie moderują to forum. Albo kasują, albo wklejają poprawne posty. Żałosne
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-27 09:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2014-04-25 10:52:04]:
TO nie Stysie to JA
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłamią na każdym kroku. Trzymają ludzi jeszcze parę dni i jest wyjazd i tak nawet pół roku. Wszyscy odchodzą jeszcze trochę to Pan Paweł sam się weźmie za montaż a Pani Izabela za produkcję. ZERO dbania o dobrego pracownika. Naprawdę nie polecam. Pracowałem tam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kłamią na każdym kroku. Trzymają ludzi jeszcze parę dni i jest wyjazd i tak nawet pół roku. Wszyscy odchodzą jeszcze trochę to Pan( usunięte przez administratora )sam się weźmie za montaż a ( usunięte przez administratora ) za produkcję. ZERO dbania o dobrego pracownika. Naprawdę nie polecam. Pracowałem tam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-30 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-30 14:21:02]:
ja to ja a nie ty nie podszywaj się
zdjecie uzytkownika
SZUMOWINA - 2014-05-03 21:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-02 20:31:32]:
zako



PRACOWAŁEM,DYMAJĄ NA KASĘ AŻ HUCZY!!!!NIE MAJĄ WIELE PRACY ZA GRANICĄ,WIEM ŻE KONKURENCJA ZE SZCZECINA MA PRACE W SZWECJI,NORWEGII I DANII.NIE DAJCIE SIĘ WKRĘCIĆ,OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A POTEM WALCZYSZ O SWOJE.
.

zdjecie uzytkownika
dabek - 2014-05-04 17:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co mam wiecej powiedziec ???? Cweloza i nic wiecej! Unikajcie
zdjecie uzytkownika
dabek - 2014-05-04 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mam wiecej powiedziec ???? Cweloza i nic wiecej! Unikajcie
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2014-05-05 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..ujnia na patatajni
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-06 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma udus,nie polecam tej firmy nawet najwiekszemu wrogowi
oszukuja jak tylko sie da,a fachowca ze swieca szukac.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-10 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-06 13:29:56]:
Jesteś pewny tego co napisałeś?Ile Ci wiszą?Długo tam pracowałeś?Byłeś uczciwy w pracy czy też oszukiwałeś?
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-13 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-10 21:02:04]:
POSTRASZYŁEM ICH TROCHE ZWIAZKAMI ZAWODOWYMI W NORWEGI I POWYPŁACALI MI WSZYSTKO,CO PRAWDA PO STYSIOWYM KURSIE W JEGO LICHWIARSKIM KANTORZE,HEHE,ALE ZAKONCZYŁEM Z DZIADAMI WSPÓŁPRACE I TERAZ PRACUJE BEZPOSREDNIO W NORWESKIEJ FIRMIE,ZA GODZIWA KASE.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-16 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-13 19:24:36]:
Ściemniasz
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-26 15:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są tam przydupasy które palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stysia trzymaja to im płaci
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 08:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
A za trzymanie rąk w kieszeniach nie?
zdjecie uzytkownika
costa - 2014-05-27 12:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
jak są to i będą dalej. Ty nic na to nie poradzisz. Chyba, że masz jakiś sprytny plan, aby to zmienić - w co wątpie
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-07-20 08:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo gaszą swiatło
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-07-20 17:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrościsz z tego co słychać lepiej mają
zdjecie uzytkownika
MAO - 2014-08-11 15:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,JAK TM W FIRMIE IZOLER ISTNIEJE TO ( usunięte przez administratora )JESZCZE( usunięte przez administratora )NACHAPALI SIE ZE TERAZ MOGA ZYC DO KONCA ZYCIA W LUKSUSACH,A LUDZIE CO U NICH ROBILI TO ZARABIALI NA SUCHY CHLEB DLA KONIA,SAM TAM ROBIŁEM TO LEDWO STARCZAŁO NA ZYCIE,NIE MÓWIAC O CZYMS INNYM,NIE POLECAM TEJ FIRMY,BO NIE SZANUJA PRACOWNIKOW,TERAZ PRACUJE W LAMBDZIE,TEZ OSZUKUJA ALE NIE TAK JAK STYSIE,I ZYJE MI SIE LEPIEJ,I MOJEJ RODZINIE.
zdjecie uzytkownika
mi sie - 2014-08-21 10:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAO - 2014-08-11 15:24:35]:
Żyje mi sie lepiej , i mojej rodzinie .Nawet moja stara zaczęła lepiej wyglądać chodzi do fryzjera a to su.... na pewno ma kogoś .Dzieciom kupiłem kalosze nie brodzą już w gnoju . A ja z bałaganów przerzuciłem się na wódzie Złoty Kłos . No i spłaciłem Prowidenta
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-03-22 22:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak teraz wygląda sytuacja pracy w Norwegi?
zdjecie uzytkownika
miii - 2015-03-23 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda ? wygląda! roboty w h kasa ok warunki ok jedzenie mieszkanie praca też ok .
zdjecie uzytkownika
QC - 2015-04-02 17:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mamy wlasnie okazje wspolpracowac z firma Izoler
Ludzie pracowici tylko siedza juz 3-ci miesiac w pracy,bez rotacjii,wiekszosc z nich nie ma kurtek a nie jest cieplo
Maszyny do poprawek na miejscu brak,jackety wracaja do Polski z Norwegii samochodem
tam sa poprawiane i odwozone do Norwegii.Balagan,kierownik nieprzytomny,brak logistyki.
Szkoda mi tylko Tych Ludzi.
zdjecie uzytkownika
Temek - 2015-04-02 18:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,

Był ktoś w tym roku w Norwegii na wyjeździe?

Jak ma się sprawa wynagrodzenia?

Płacą w PLN czy w Koronach?

Niech ktoś się wypowie kto był w 2015 w Norwegii.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-05 20:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [QC - 2015-04-02 17:06:19]:
Nie kłam.Na Stord było ci żle biedny....ostatniej klasy leser który sciemniać nawet nie potrafi zmiana twoja jest superr....
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-26 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [QC - 2015-04-02 17:06:19]:
ważne że kasa się zgadza!!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-26 14:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok, większość opinii to chyba jakiś nieudaczników albo tumanów, pracując w firmie napotkałem się na negatywne komentarze pseudo pracowników, którzy nawet nie potrafią sami policzyć własnych godzin i pomnożyć ich razy stawkę i później odjąć swój podatek, i później nic im się nie zgadza jak ma się zgadzać jak się liczyć nie umie ;) a później się pisze głupoty na tego typu stronach.. Kasa w terminie warunki bardzo dobre ;)
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2015-05-29 23:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na budowie robotnik taszczy na plecach dwa worki cementu.
Spotyka go szef i pyta:
- Nie lepiej byłoby na taczce?
- Może i lepiej, ale kółko trochę w plecy gniecie.
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2015-06-17 18:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jest ktoś chętny do zlozenia skargi do sadu pracy(urlopy bezpłatne wyplaty itd.)
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-06-18 20:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś wogule pracuje w tej firmie? ona jeszcze istnieje:-)
zdjecie uzytkownika
Mi mo - 2015-07-02 11:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ją
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2015-07-12 12:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@XXX chyba jako jedyny napisałeś konkret na temat firmy i swojego stanowiska. Szkoda tylko, że teraz nie widzę żadnych ogłoszeń do Izolera. Ciekawe czy mają komplet pracowników, czy zawiesili rekrutację z innego powodu. Może ktoś z obecnych pracowników się tu znajdzie i napisze jak to wygląda w rzeczywistości.
zdjecie uzytkownika
ewelina 2 - 2015-07-14 13:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ewelina - 2015-07-12 12:16:23]:
Mało wiesz chłopaku i tyle ci powie ,ale niech tak zostanie nie mają nic ? zadowolony ?
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-07-14 18:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewelina - 2015-07-12 12:16:23]:
Bo jesteś slepy a pl...s nie widzi i nie umie czytać szukać
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2015-07-25 13:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Izoler = brak perspektyw stałej pracy = obiecanki cacanki.
Max. zatrudnienie do 2-4 lat - potem na razie.

Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Ojoj - 2015-07-26 13:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2-4 lata to super chyba reklamujesz a nie krytykujesz
zdjecie uzytkownika
Cienki - 2015-07-26 13:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może kolego cienki byłeś
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2015-07-30 15:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może koleżanko?
Tak uważają moje koleżanki i moi koledzy.
Więc chyba nie ma tu nic wspólnego z tym, czy ktoś jest cienki, czy nie.
Zdanie na temat pracy jest takie same u wszystkich pracowników w firmie w Stargardzie.
Zapytaj kogokolwiek lub zrób anonimową ankietę.
Chyba że twierdzisz, że wszyscy pracownicy są ciency.
Opinie mile widziane.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-31 10:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsi pracownicy to pan Zenon Z,dobry blacharz i towarzysz,a reszta to cienkie bolki,tylko narzekaja,i nic nie robia.
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2015-07-31 11:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alojzy - 2015-07-30 15:56:37]:
to przedstaw się koleżanko może umówimy się na kawę
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2015-07-31 19:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niech Pan Zenon siądzie za mnie do maszyny do szycia i zszywa blachy z materiałem.
Kawę to piłam w pracy jak pracowaliśmy 16 godzin na dobę przez 3 miesiące - obrzydła mi już.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-26 23:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chce mi się wierzyć, że naprawdę można było pracować po 16 godzin na dobre, przecież norma pracy pełen etat to jest 8 godzin, no chyba, że to jakiś system zmianowy było @alozjy. Ale z tego co wiem, to mimo to, ze się dużo pracuje u nich to też zarobki są całkiem niezłe np. na stanowisku blacharza
zdjecie uzytkownika
tera - 2015-11-23 19:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-04-05 20:06:39]:
bylam w tym roku w Norwegi placili w zl ale oszukali mnie na nadgodzinach pracowalam w niedziele w Norwegi liste plac podpisalam na 100 procen a w Polsce wyplacili mi jak za zwykly dzien
zdjecie uzytkownika
Stan - 2015-12-01 16:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami można tak pracować @kamil ale to oczywiście jak ktoś chce, natomiast słyszałem plotki że np. blacharz zarabia dość godziwie i ma stałą umowę o pracę, potwierdzisz @lera?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-12-18 23:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie zmieniło!
Forum prowadzi sam właściciel.
Nie ma co pisać prawdy, bo i tak skasują.
zdjecie uzytkownika
mol - 2015-12-19 02:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm a jak ze stolarzem okretowym. bo wlasnie poszukuja na to stanowisko osoby i nie powiem sama sie zainteresowalam tym stanowiskiem dosyc mocno, ale wiem ze trzeba miec min. 2 lata udokumentowanego doświadczenia w zawodzie stolarz/stolarz okrętowy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ok
Pytania: na temat izolacji
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-07 06:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powie mi ktoś jakie stawki są w firmie na rękę jako blacharz,bo myślę o tej firmie ,ale nie wiem czy warto
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-08 10:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo obiecują stysiu ma gadane jak mało kto a potem oszukują na godzinach przed rozłamem firmy tez nie było dobrze jedynie ci , którzy trzymaki palec w d pie szefa mieli lepiej ale i oni juz go opuścili większość ich

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izoler Izabela Styś

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert