Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Izoler Izabela Styś

Opinie o Izoler Izabela Styś

Pracowałeś w firmie Izoler Izabela Styś i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dabek - 2014-05-04 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mam wiecej powiedziec ???? Cweloza i nic wiecej! Unikajcie
zdjecie uzytkownika
Jaco - 2014-05-05 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..ujnia na patatajni
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-06 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma udus,nie polecam tej firmy nawet najwiekszemu wrogowi
oszukuja jak tylko sie da,a fachowca ze swieca szukac.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-10 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-06 13:29:56]:
Jesteś pewny tego co napisałeś?Ile Ci wiszą?Długo tam pracowałeś?Byłeś uczciwy w pracy czy też oszukiwałeś?
zdjecie uzytkownika
major - 2014-05-13 19:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-10 21:02:04]:
POSTRASZYŁEM ICH TROCHE ZWIAZKAMI ZAWODOWYMI W NORWEGI I POWYPŁACALI MI WSZYSTKO,CO PRAWDA PO STYSIOWYM KURSIE W JEGO LICHWIARSKIM KANTORZE,HEHE,ALE ZAKONCZYŁEM Z DZIADAMI WSPÓŁPRACE I TERAZ PRACUJE BEZPOSREDNIO W NORWESKIEJ FIRMIE,ZA GODZIWA KASE.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-16 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2014-05-13 19:24:36]:
Ściemniasz
zdjecie uzytkownika
x - 2014-05-26 15:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są tam przydupasy które palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stysia trzymaja to im płaci
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 08:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
A za trzymanie rąk w kieszeniach nie?
zdjecie uzytkownika
costa - 2014-05-27 12:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-05-26 15:00:25]:
jak są to i będą dalej. Ty nic na to nie poradzisz. Chyba, że masz jakiś sprytny plan, aby to zmienić - w co wątpie
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-07-20 08:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo gaszą swiatło
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-07-20 17:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrościsz z tego co słychać lepiej mają
zdjecie uzytkownika
MAO - 2014-08-11 15:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,JAK TM W FIRMIE IZOLER ISTNIEJE TO ( usunięte przez administratora )JESZCZE( usunięte przez administratora )NACHAPALI SIE ZE TERAZ MOGA ZYC DO KONCA ZYCIA W LUKSUSACH,A LUDZIE CO U NICH ROBILI TO ZARABIALI NA SUCHY CHLEB DLA KONIA,SAM TAM ROBIŁEM TO LEDWO STARCZAŁO NA ZYCIE,NIE MÓWIAC O CZYMS INNYM,NIE POLECAM TEJ FIRMY,BO NIE SZANUJA PRACOWNIKOW,TERAZ PRACUJE W LAMBDZIE,TEZ OSZUKUJA ALE NIE TAK JAK STYSIE,I ZYJE MI SIE LEPIEJ,I MOJEJ RODZINIE.
zdjecie uzytkownika
mi sie - 2014-08-21 10:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAO - 2014-08-11 15:24:35]:
Żyje mi sie lepiej , i mojej rodzinie .Nawet moja stara zaczęła lepiej wyglądać chodzi do fryzjera a to su.... na pewno ma kogoś .Dzieciom kupiłem kalosze nie brodzą już w gnoju . A ja z bałaganów przerzuciłem się na wódzie Złoty Kłos . No i spłaciłem Prowidenta
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-03-22 22:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak teraz wygląda sytuacja pracy w Norwegi?
zdjecie uzytkownika
miii - 2015-03-23 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda ? wygląda! roboty w h kasa ok warunki ok jedzenie mieszkanie praca też ok .
zdjecie uzytkownika
QC - 2015-04-02 17:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mamy wlasnie okazje wspolpracowac z firma Izoler
Ludzie pracowici tylko siedza juz 3-ci miesiac w pracy,bez rotacjii,wiekszosc z nich nie ma kurtek a nie jest cieplo
Maszyny do poprawek na miejscu brak,jackety wracaja do Polski z Norwegii samochodem
tam sa poprawiane i odwozone do Norwegii.Balagan,kierownik nieprzytomny,brak logistyki.
Szkoda mi tylko Tych Ludzi.
zdjecie uzytkownika
Temek - 2015-04-02 18:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,

Był ktoś w tym roku w Norwegii na wyjeździe?

Jak ma się sprawa wynagrodzenia?

Płacą w PLN czy w Koronach?

Niech ktoś się wypowie kto był w 2015 w Norwegii.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-05 20:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [QC - 2015-04-02 17:06:19]:
Nie kłam.Na Stord było ci żle biedny....ostatniej klasy leser który sciemniać nawet nie potrafi zmiana twoja jest superr....
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-26 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [QC - 2015-04-02 17:06:19]:
ważne że kasa się zgadza!!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-26 14:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok, większość opinii to chyba jakiś nieudaczników albo tumanów, pracując w firmie napotkałem się na negatywne komentarze pseudo pracowników, którzy nawet nie potrafią sami policzyć własnych godzin i pomnożyć ich razy stawkę i później odjąć swój podatek, i później nic im się nie zgadza jak ma się zgadzać jak się liczyć nie umie ;) a później się pisze głupoty na tego typu stronach.. Kasa w terminie warunki bardzo dobre ;)
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2015-05-29 23:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na budowie robotnik taszczy na plecach dwa worki cementu.
Spotyka go szef i pyta:
- Nie lepiej byłoby na taczce?
- Może i lepiej, ale kółko trochę w plecy gniecie.
zdjecie uzytkownika
pyda panna - 2015-06-12 23:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heheszki - 2015-05-29 23:03:40]:
Słuchaj buraku może trochę gramatyki.to co u ciebie jest najcenniejsze to szczerość. grucha codziennie . takie ekologiczne wegetariańskie życie.
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2015-06-17 18:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jest ktoś chętny do zlozenia skargi do sadu pracy(urlopy bezpłatne wyplaty itd.)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ok
Pytania: na temat izolacji
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-06-18 20:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś wogule pracuje w tej firmie? ona jeszcze istnieje:-)
zdjecie uzytkownika
Mi mo - 2015-07-02 11:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ją
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izoler Izabela Styś

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Izoler Izabela Styś?
Zadaj pytanie
alert