E-mail:
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Co 5 godzin na twój adres e-mail dostaniesz informację czy pojawiły się nowe opinie o twojej firmie.
Akceptuję regulamin
Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Profil firmy: PRO-CZEK TEAM MARKETING
Oceniono 36 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
anonim - 2011-05-12 16:50:12
cytuj
właśnie wybieram się na rozmowe na konsultanta telefonicznego do tej firmy,proszę o informację czy projekt jest trudny,ile sztuk się robi i jakie są prowizje ile max można zarobić na tym stanowisku
Pracuję w tej firmie od 2 miesięcy i muszę przyznać że jestem miło zaskoczona , zarówno atmosferą jak i efektami finansowymi jakie można osiągnąć .
W skrócie , za pierwszy m-c wyszło mi na rękę 1750 zł na rękę . Jak na start chyba całkiem nieźle .
Polecam szczerze
Polecam szczerze
Ja pracuję w tej firmie od niedawna i pytałam wszystkich dziewczyn po kolei czy sa zadowolone z tej pracy...mówiły, że w najgorszym wypadku, gdy nie idzie Ci totalnie, zarobisz najmniej ( usunięte przez administratora )ale sa takie osoby, które dostaja wysokie premie, a projekt nie jest trudny, trzeba poprostu umiec dotrzeć do klienta. Atmosfera też jest naprawdę super, każda z dziewczyn pomaga, nie ma czegos takiego jak presja, wiadomo, jednego dnia pójdzie super, innego może byc kiepsko i każdy to rozumie... póki co jestem zadowolona, nie narzekam, a zwalniaja tylko wtedy, gdy ktos olewa prace i nie przychodzi do niej, to normalne, chyba wszedzie maja takie zasady, że jak ktoś porzuca prace, to i jego wyrzucaja. Ja polecam te firmę...zobaczymy, jak bedzie z wypłata, ale tutaj sa ok, nie spóźniają się z wypłatami.,... tutaj są osoby które naprawde długo pracuja i gdyby było az tak źle, to by odeszły...
Dodaj ofertę pracy